Kimagoztad elötte a cserit?
A barack is nagy kedvenc lett nálunk.
Nekem meg megy a hasam.
Holnap megrendelem a tortát. Kettőt kell, mert szerdán a bölcsibe is megyünk.
Orsi, tudsz vmit tesódék ovis felvételéről? Akkora a titkolózás a kerületben, hogy hihetetlen. Pedig biztos tudják már a végeredményt, csak félnek a palotaforradalomtól. Jun. 6 a legvégső időpont, amikor ki kell hirdetni országos szinten a felvettek névsorát. A kerület ovódái egységesen közölték, akkor fognak eredményt hirdetni. Hát nagyon kiváncsi vagyok. Bár én az első helyen megjelölt oviba nagyon erélyesen nyomást gyakoroltam a vezetőnőre, miszerint mondjon vmit, mert a hitegetés idején még nagyon közlékeny volt, most meg kussol (na nem ezt a szót használtam). Na akkor kinyögte, hogy Julcsi 100 % bent van a második helyen megjelölt oviban, ne aggódjak. De olyan sok jelentkező volt a kerületben, hogy plusz 2 csoportot kell indítani a legszarabb ovikban, hogy betuszkolják a gyerkőcöket. És tudják, hogy lesz balhé, ha kiderül, hogy te nem is oda irattad be, de ők csak ott tudnak helyet biztosítani. Ezért húzzák szerintem a végsőkig az eredményhirdetést. De annak örülök, hogy mi legalább oda mehetünk, ahova azért szeretnénk, nem vmi harmadik helyre, s örüljünk, hogy egyáltalán bevették. Na ez a helyzet Budapesten a XIII. kerületben.
Remélem Diáéknak is sikerült, ők is a körzetükbe jelentkeztek, ott azért igencsak meg kell indokolni (sztem) ha nem vesznek fel. Csak az a baj, hogy mindenki bejelentkezik a neki szimpatikus körzetbe egy lakhelyre, így hiába vagy körzetes, ha 32 helyre 50 körzetes kerül, vki kimarad.
ÉRTITEK? Követhető?