Sziasztok,
Serfi, ezt a párbeszédet elképzeltem, ahogy Hanna az édes hangján mondja, meg is hatódtam.
Ó, bárcsak már lassan elkezdene Benyó is beszélni, de egyelőre marad a pár szavas szókincs (anya, mama, baba, du - busz).
Egyelőre el sem tudom képzelni, hogy valaha beszélni fog...
Na, hát persze megjöttünk Mallorcáról, ami igazi álomnyaralás volt, sok-sok élménnyel, főképp olyanokkal, hogy együtt voltunk végre éjjel-nappal, pihentünk, sokat fürödtünk, kajáltunk, homokoztunk, nevettünk, és teljesen kisimultak az idegeink.
Szuper jó szállodánk volt, a part gyönyörű, puha homokos, a víz sekély, meleg. Igazából 8 napig csak pihentünk, elmentünk hajókirándulásra, sokat aludtunk, szóval minden szuper volt.
Ennél többet nem tudok mondani, a képek majd beszélnek. Ja: a repülő utat simán vette Benyó, odafelé fent volt végig, játszottak vele a légikísérők, vittünk kedvenc könyveket, volt kajálás is, szóval eltelt valahogy, hazafelé éjszaka jöttünk és végig aludt a vállamon.
Orsi, Serfinél okosabbat én sem tudok mondani, nálunk is hasonlóan zajlott. Bence is 6 hós korától sokszor ébredt, volt, hogy 6-7x, egyértelműen szopizni akart. Volt, hogy már kiakadtam én is, volt hogy sírni hagytam, de 10 perc után nem bírtam tovább. Volt, hogy vizet adtam, persze nem kellett, csak a cici. Szóval szerintem nála ez cicibolondéria volt, és ha tovább marad a szopi, valószínű tovább marad az éjszakai ébredés is. Ahogy abbamaradt a szopi, abbamaradtak az ébredések is. Most is ébred éjszaka egyszer, van, hogy nem, ilyenkor tejecskét iszik, és alszik tovább. Azt veszem észre, hogyha lassan is, de egyre többször alussza át az éjszakát, mint nem.
Szerintem ez a baba megtanítása aludni....háááát, nem nagyon ismerek kímélő módszereket, a Suttogóban vannak ötletek, tippek, vannak barátságosabb módok, és kevésbé azok....válaszd ki a nektek megfelelőt.
És most jöjjenek a képek.