Edó, hétvégi képek nagyon klasszak. Peti olyan nagy már, és a szép okos szemeivel nagy csábító lesz. Jó lenne, ha tudnának valamit mondani, ami tényleg immun erősítő, és a következő telet, már könnyebben venné. egyébként a bölcsiben, az alatt a tavaszi két hónap alatt, amit a Peti tavaly járt ő is beteges volt. És ovira szerintem kinőtte. Hátha Petidnél is sokat fog számítani ez a fél év, amivel idősebb lesz ősszel, és erősebb lesz. epretek gyönyörű. te is szoktál kertészkedni?
Jövő héten rendeljük meg a burkolatokat. Kész a belső vakolás. Holnap fényképezünk. Már csak 2hónapunk van
Eszti, szuper helyre mentek. Az esküvő szervezéssel nagyon ügyesek vagytok. Össze fog minden állni, meglásd, amikorra kell. Ahogy írtál a GM koncertről, már én is bánom, h nem mentünk el. Jó kis élmény lehetett!
Dia, szuper a kép. Szerintem Panci, annyira hasonlít rád ezen a képen! Te is annyira pont ilyen voltál ennyi idősen.
Tündériek. Jó, h így szeretik egymást. Rajtatok gondolkodtam, pont valamelyik nap, h azért az ikrekkel azért is szerencsés az ember, mert ők olyan egyforma foglalkozást, szeretet kapnak. Ez alatt, most azt értem, h ők mindketten pl. első gyerekek. Ez most elég zavaros, de pl Blanka nálunk kicsit úgy érzem hátrányos. És nem azért mert kevésbé szeretnénk, hanem mert egyszerűen második gyerek. Őt pl már 2 hónapja nem mértem meg. (Petit 2 éves koráig legalább havonta egyszer mértem). Az apja tök ritkán fürdeti, Petit máig minden este, ugyan ez igaz a pelenkázásra is. És még sorolhatnám. (jajj a szopiról már ne is beszéljek
már alig van) de az ikreknél, ezekből (is) mindkettő egyformát kap, és ez olyan jó. mert hát ugye az ember mindnek ugyan azt szeretné megadni, de ezt mindig nem lehet. és akkor ebből alakul ki a lelkiismeret furdalás...
Dia, nálad a film?
(szegény Bazsa
)
Serfi, ti már aznap vissza is jöttetek? Akkor a lagzi vacsira nem maradtatok ott? a vőlegény a sirkő készítő? (atya ég, akkor ő biztos volt a 4. temetkezési kiállításon és vásáron
) (ezen gondolkodtunk a Józsival, erre vajon kik mennek el??!!
) Nem csináltam tiramisut, vettünk inkább két doboz jégkrémet. Csajok, ezek a carte dor jégkrémek veszélyesen fincsik (eperrel meg aztán jajj...)
Ági, gratulálok a vizsgáidhoz! szerintem is az a lényeg, h görbüljön! Senki meg nem fogja tőled kérdezni, h ebből meg abból milyenre vizsgáztál.
És mit fogsz dolgozni, ha Julcsi bölcsis lesz? (a baba börze meg, hát elhiszem, h bosszantó lehetett
)
Bogica, írigy a világos szemű, világos hajú gyerekért!
Gyönyörűek, nagyon jó képek. Remélem jól sikerül az első kiraccanásotok négyesben.