PIldi
Na,erről én sem tudtam,hogy az oxitocinhoz illik fájdalomcsillapítás.Igazság szt én nem érzem úgy,hogy kellett volna,pedig a bekötés után 10 perccel nekem is csillagok táncoltak a szemem előtt
.Bár viszonylag hamar megszoktam(ha lehet ezt megszokni
).
Azt hiszem,ha normális ütemben adagolják és nem nagy cseppszámmal kezdenek,akkor nem feltétlenül szükséges,mert akkor fokozatosabban erősödnek a fájások,de ezek csak sejtések.
Azért EDA-t akkor sem kértem volna,mert több hátrányát látom,mint előnyét.Na és persze nem azért,mert fasza anyuka vagyok(csak a névteleneknek írom
)!
Áfonya
Én értem,miért kéne fájdalomcsillapító,mert tényleg erős fájdalmakat produkál,de szt elég hamar meg lehet szokni(ha fogalmazhatok így).
Nálunk félúton adnak fájdalomcsillapítót,úgy 5-6 centinél,ezzel gyorsítanak.
Névtelen
Elküldve 2004 Február 07 szombat - 07h 01:
--------------------------------------------------------------------------------
ez jopofa lanyok! Inkabb szakadtok a hüvelynél 3 felé, varrnak, miegymas, de TE megcsinaltad normalisan!!! Gratulalok!
-->Te vagy jópofa!
Azt hiszed,mi direkt úgy készülünk,hogy NA,AKKOR MOST 3 FELÉ FOG SZAKADNI A HÜVELYEM...
".Én nem gondolkodtam azon,hogy hogyan fogok vagy akarok szülni,csak azt tudtam,hogy világra akarom hozni!Vagy így,vagy úgy.Csak kint legyen végre,mert látni akarom!
Elküldve 2004 Február 07 szombat - 11h 41:
--------------------------------------------------------------------------------
kizárt, hogy a gyereknek jót tegyen az a szörnyű gyötrődés, amit a hüvelyi szülés jelent. csak meg kell nézni a hüvelyi úton született lila-fekete, összenyomorgatott szegény bébiket, és a császáros szép rózsaszínű formásakat
-->1 óra múlva már meg nem mondod még a színéről sem,hogy melyik volt csaszis és melyik nem!És ez legyen a legkevesebb én uolyan gyönyörűnek látnám a gyerekem lilán,mint rózsaszínen
!De még zölden is...sőt,pirosan is!De belőlem van!A szín nem indok
!Más?
Anyapoc