Kíváncsi! Hááát, elég lassú módszert választottál, ha abc-ben haladsz! Kb. 35000 nevet kell végigböngészned!
Van gyorsabb is!
Sajnos, amilyen jó ötlet a WIW, olyan pocsék (szerintem legalábbis) a dizájnja és az üzemeltetők sem állnak helyzetük magaslatán, elég sok benne a bug
No, de ez van. Szóval: mikor belépsz, akkor kb. balra-középen van a gépház üzenete vagy mi, pirossal. Ott láthatod, hogy vki bejelölt-e már téged ismerősnek (én tutira igen), akkor elég a nevemre kattintani és máris az ismerősöddé leszek. Ez azzal jár, hogy megkapod a "kiket ismerhetek"-re kattintva az én összes eddigi ismerősömet, hogy válogass közülük. Ezt a menüpontot a baloldali oszlopban találod. Az én ismerőseim, vagyis a te másodszintű ismerőseid listája felett van egy keresés menü (de ezt a funkciót magában is használhatod a baloldali oszlopból), oda írogass neveket, akiket ismersz és akik használnak szgépet és valószínűsíted, hogy benn lehetnek. Csak rájuk kell kattintani és várni, hogy visszaigazoljanak. Ha még így is keveselled az ismerősöket, küldhetsz te magad is meghívókat.
Remélem, épp ez a tudás hiányzott ahhoz, hogy élvezettel használd - ha épp működik - mert sokszor nem enged belépni, javítják, stb, stb. De ha ezeket mind tudtad és tudok segíteni vmiben, szólj!
Márti