Sziasztok
"Miért kell a babanet?"
Mert ha nem lenne értelmetlenül telnének el az éjszakáim.
Kedves Kiváncsi, Solya, Bigacsiga és többiek!
Hogy lehet megjegyezni, hogy melyik topikhoz szóltatok hozzá és honnan tudod, hogy jött-e válasz? Nekem már kezd betelni a memóriám resetelnem kéne, hogy az újabb címek beférjenek.
Vagy cseréljem nagyobbra?
De tényleg.
Ha pl. hónapokkal ezelötti hozzászólásomra v.ki válaszol azt csak úgy tudhatom meg, ha néha visszagyalogolok a helyszínre? Elég nagy a kavalkád itt. Ti hogy igazodtok el.
Jó lenne szólni a szerkesztöknek, hogy rakjanak egy kis rendet, már ha ez lehetséges. És csak egy ötlet, (lehet, hogy nem fog tetszeni), nem lehetne egy topik ami csak regisztráltaknak van és persze olvasni is csak regisztráltan lehetne, nem csak írni.
Kedves névtelenek
A regisztrálással még nem váltok kiszolgáltatottá. Egy freemail-es cimet bármikor lehet törölni és a nickröl sem ismernek rád illetéktelenek. Én azért nem szeretek névtelennel beszélgetni, mert elég hülye érzés, olyannal beszélgetni akiröl én semmit nem tudok ö viszont már több helyen olvasta a hozzászólásomat. Ez nem fer. Azért meghallgatom, de nem szívesen válaszolok, pláne ha még aláírás sincs.
Kriszta