Sziasztok!
Itt vagyooook!
Jelentem jobban vagyunk, sőt! No láz, no hasmars és egyebek! Ha így visszagondolok, akkor ahhoz képest egész gyors lefolyású volt ez a fajta influenza. De annál kellemetlenebb
Közben kinőtt 4 fogunk is, és már a kanyarban vannak az őrlők is.
Ami változás történt a betegséggel/óta: nem hajlandó sem cumisüvegből (na jó, ebból már régóta nem
), sem csőrös pohárból inni, hanem kizárólag rendes, nagylányos pohárból, és egyedül! És nem nagy pohárból (pedig van Neki pár műanyag babapohara), hanem csak a pici 1 decis üvegpohárból fogadta el az innivalót
Gondolom, könnyebb megfognia, és kevesebb ital fér bele, így szinte egy kortyra megissza a tartalmat, aztán az asztalra csapja, hogy kér mééég!
Úgyhogy tegnap vettünk Neki a B- ban kicsi poharat is, hozzá való melegítős tányérral.
Másik változás: issszzzzzonyatosan hisztis lett! Ha valami nem úgy van, ahogyan Ő szeretné, akkor földhözvágja magát, és ordít
Tegnap az Auchanban csinálta ezt, alig nézett minket pár ember
Merthogy tolni akarta a nagy bevásárlókosarat, és már a pénztárnál is végeztünk, és öltöztünk volna....ez volt a probléma, Ő nem akart még öltözni, Ő tolni akarta tovább a kosarat...
Aztán a Brendonból kijövet Ő akarta cipelni a csomagját, de az nem volt könnyű, de Papának nem engedte, hogy segítsen, nekem sem, senkinek. Így inkább cipelte, húzta végig a földön...
Meséljek még????
Úgyhogy ötleteket kérek hiszti elűzés/megelőzés ellen!
Zitus,
Nagyon jólesett, hogy hívtál! Örülök, hogy fel mertél hívni!
Jééé, milyennek képzelted a hangomat? Mélyebbnek? Magasabbnak?
Habár eléggé rohanásban voltunk, pont tankoltunk, a férjem nem találta a p.tárcát, Dorka pedig ott dumcsizott és nyűgizett a hátam mögött, hogy menjünk már a mosóba (azt imádja!)...
Én viszont pont ilyennek képzeltem a hangodat!
Hallottam, hogy Matyi is sikított egyet, úgyhogy egy picurkát megnyugodtam, hogy nem csak nálunk van sikítás
Bocsi, hogy nem tudtunk többet beszélgetni (pedig nagyon szerettem volna), de már mentünk is tovább, és ehhez a telefonhoz nincs kihangosítónk, én pedig nem szeretek mobillal a kezemben vezetni. Majd személyesen úgyis jobb lesz!
Hajni,
Ismét néztem Neked azt a partedlit, de nem volt
Ma is megyünk, a másikba, ott is megnézzük, jó?!
Aranycsirke
Képzeld, rájöttem, hogy én mégiscsak láttam az Üvegtigrist! Ahogy elkezdtetek idézgetni, meg férjem is idézgetett nekem, úgy rögtön rájöttem, melyik is ez a film. Úgyhogy hajrá Üvegtigris! Ugye nem baj, ha én másoknak is drukkolok!
Fogaid hogy vannak? Remélem, teljesen készen vannak, és most egy jó darabig nem kell hozzájuk nyúlni!
Benne vagyok a cserében, de majd szólj, hogy el ne felejtsem! Mailben leírom Neked, hogy melyik mondókás van meg nekünk, jó?!
Orsi,
Akkor ahogy beszéltük, mihelyt mindenki jól van, indulás DÚjváros felé!!!
Hogy vagytok? Te hogy vagy? Őrlők? Szülinap?
Én (kicsit miattam is
) a Valami Amerikának is drukkolok!
Bence: JÓ! Nagyon kis ügyes!!!!! Gratu!
Ági,
Hurrá!!!!!! Remélem, jobban vagy! És DaniManó is feldönt Téged a sok öleléssel
Remélem, megnyugodtál! Örülök, hogy találkoztunk!
Rebi,
Sok- sok gyógyítómanót küldünk Nektek! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!
Többiek, merre vagytok?
Most mennem kell, nemsokára indulunk, illetve pont most megy a Forma- 1, és azt nekem muszáj néznem!!! IMádom!!!
Puszi, majd még igyekszem jönni, most már kicsit gyakrabban!
Visszamenőlegesen minden Sándornak, Józsefnek, Patriknak, Henriettának, Kristófnak és Matildnak Boldog Névnapot kívánok!
Vic
Ui.: Egy kérdés: Ti mit adtok a manóknak Húsvétra? Mert én (vessetek meg, de most még) csokiellenes vagyok, így azt most nem kap, hanem leporellót, autósülésbe nyakpárnát, plüssnyuszit, gyümit, lábbal hajthatós kismotort stb...Ez utóbbit amúgy is kapná, úgyhogy vegyétek úgy, hogy nem Húsvétra kapja. De nem szeretném elkapatni sem, nehogy hozzászokjon, hogy minden alkalommal sok ajándékot kap, hiszen a Húsvét nem erről szól, illetve egyik ünnep sem! Apukámék szóltak, hogy most kivételesen vegyük meg a helyükben a Dorka ajándékát, de bemondott egy olyan összeget, hogy muszáj volt elbeszélgetnem Velük, hogy ne bohóckodjanak, nem karácsony lesz, és amúgy is...! Erre közölték, hogy "tudják, de...". És én mindig mondom, hogy az ünnepek nem erről szólnak! Tiszta furák tudnak lenni a nagyszülők, nem?! Ráadásul nálunk több is van...(mondjuk apukámban benne van, hogy Dorka egy kis ideig valamiért félt Tőle, ahogy a férjemen kívül minden férfitől, és úgy 1/2 éve vannak nagyon jóban egymással, és emiatt az apu olyan boldog, hogy azt sem tudja, hogy fejezze ki).Nehogy úgy érezzétek, hogy panaszkodom, csak kicsit félek, nehogy ezek miatt még több hiszti legyen majd a jövőben, mert azt nehezen viselnénk..., főleg ha majd remélhetőleg egyszer jön egy kistesó...Vagy akkor már változni fog a helyzet? Szerintetek?