2002.12.29 15:02
Szerző: Anonymous
?
"Megmondom õszintén, hogy engem egyáltalán nem érdekel, hogy a Szabolcs mit csinált és mit nem csinált a játékban. Alapból nem volt szimpatikus, mint ahogy a Való Világból egyik másik sem! "
A mûsor se volt szimpatikus, azt értem, de akkor miért alkotsz véleményt, miért nézted mégis (hiszen csak nézted, ha véleményt alkottál, vagy mégsem?)? Nekem szimpatikusabb volt, mert érdekesebbnek találtam, hiszen nem kötötte a mûsorkészítõket a licensz. Ha már nagyon ölték egymást, kivitték õket, lehetett kivételezni, ami érdekes helyzeteket teremtett kinn és benn, kaptak minimális infót kintrõl, egymás elõtt kellett egymást kiszavazniuk, érdekesebb volt a szitu pszichológiai szempontból, és volt közöttük néhány "tehetséges" sóman, mint a "szõkeség", vagy Majka, aki több ismert humoristát kenterbe vert szerintem.
A BB egy idõ után számomra ellaposodott (kezdtem depis lenni a kinlódásuktól), ezért kapcsolgattam át a másikra, míg végül ott ragadtam.
A BB-ben nem volt számomra olyan ember, akit késõbb a médiában szórakoztatónak találnék. Bálint esetleg, de õ is a kamera másik oldalán.
/Érdekes, mostanában mennyi embernek van rtl-es ismerõse./
A BB-ben nem volt furcsa, hogy minden szavazáskor, közel 50/50% volt az eredmény? Vagy hogy az elsõ szavazáskor a góré azt mondta, neki a szõke lány kell (tv2-es ismerõs :-)/.
Ne hidd, nem manipulálnak mindkét oldalon valamilyen szinten. De hogy ki nyerte meg, mindegy volt mindkét csatornának szerény véleményem szerint, hiszen többségükre egy félév múlva már emlékezni sem fogunk. Közben lehet, hogy mindkét oldal belebuherált (Majka beszavazása volt az egyik ilyen sejtésem, hiszen csak olyan emberrel találkoztam, akinek az elején unszimpatikus volt, de késõbb megértettem miért került be mégis). A RTL-nek ugyanannyira jól jött volna, ha Majka nyeri meg, sõt.
Hogy késõbb ki milyen lehetõséget kap, meg nem a fõnyereményen múlik. (a díj elõre tudott volt, más biztosat tudtommal még nem kapott a srác).
A VV-ben több ember van, aki késõbb még befuthat, ha jól használja ki a maga 15 perc hírnevét.
De ki fog emlékezni Pongóra, vagy Tarára, Nikire, Lorikára (készakarva keverem), meg a többiekre egy év múlva?
lola (lehessen azonosítani)