Itt vagyok
Brífli összefoglalnám az elmúlt hetünket. A Zsombi fogzik, semmi nem látszott napokig, csak úgy érzékeltük, hogy nem aludtunk
. Rengetegszer felsírt, vergődött, nem bírt visszaaludni - jópár napig én sem aludtam.
Persze tudom, hogy van aki ezt simán bírja, de én ettől kicsit kikészültem, másnap alig éltem, nem beszélve az apjukról.
Persze volt, hogy éjszaka a Panci is megunta már az örökös nyűglődést és felsírt ő is - na az fasza volt mikor rohangáltunk éjszaka a két gyerekkel. Reggelente a Balázs közölte, hogy reméli 5 foga nőtt ki az éjjel
Péntekre a Panna betaknyosodott. Az volt az az éjszaka amikor hosszú idő után megint végigaludták az éjszakát, erre aznap megint nem aludtunk, mert a picúr nem kapott levegőt. Azóta olyan nyűgös és anyás volt, hogy egyfolytában rajtam lógott, követett mindenhová - már bevetettem az abszolút tabu dolgokat is, mint pl. mobiltelefon, hogy garázdálkodhat vele, de az sem érdekelte.
Fú, nem egyszerű - mert mindeközben hangosan nyíg, van hogy a kezemben is.
Na de, most úgy tűnik kezd visszaállni a rend. Megint aludtak végig - tök jófejek voltak mert fél nyolcig aludtak, ilyet nem csináltak rég. Biztos azért mert cukik akartak lenni, tudták, hogy éjfélig vendégeink voltak tegnap. (Már nem azért, de olyan kaját rittyentettem, hogy!!!
) Azóta meg csendben játszanak a járókában, ami azt hittem már sosem lesz megint.... Már egy órája, most épp egy cumin veszekszenek
- a cumit kizárólag rágni használják....
Szóval most bizakodom, legalább a következő fogig
Ezek a férfiak - őrület!!! A Panci simán növeszti a fogait.
A takonykór is alakul - kezelem, de még sajna kell szívni.
Hát nagyjából így vagyunk, ez beárnyékolta a hosszú 7végét, kihagytuk Bali szülinapját is sajna - de Bazsáék jól érezték magukat, alig akartak hazajönni. Úgy sajnálom
, persze a fiam hozta a formáját és kakált egy jó nagyot, úgyhogy Benyó 3as pelusában, behúzott hassal ünnepelt a továbbiakban (a katicás táskát a váltóruhával, pelusokkal, stb. az uram nem vitte, mondván most nyomott itthon - biztos nem fog
)
Természetesen a hét két csúcspontja a Katáék és Bogiék látogatása volt - gyeretek már sűrűbben!!!! (vagy mi megyünk!!)Ezek a gyerkőcök eszméletlen szupik - és mindkettőtől kaptam puszikat és ölelést, úgyhogy nagyon hepi vagyok
.
Na ezt most elküldöm, aztán jövök.