GyuZsu!
Én karácsonykor ellőttem az összes tippem
Bár mindegyik játék továbbépíthető, de azt hiszem, most marad a ruha. Lányom fiamtól nem örökölt szoknyát, így ezt fogom kihasználni
. Enikő már szeret öltözni, így még talán jobban is fogja értékelni, mint egy huszonhatodik játékot. Most nagyon rákapott a könyvekre és a zenés CD-kre, így talán még könnyebb lesz a dolgom.
Ja, és tervben van egy s.k. alagút a vonathoz
Társasjáték--karácsony előtt mindenki nekem segített, hogy egy kicsit megismerjem a társasokat, és azok lelőhelyeit. Nővérem be is ment az egyik Minimax üzletbe, és végül egy "farmos" játékot hozott el fiamnak. Ezt egy négy részből(négy legelőből) álló kör alakú, pályán kell játszani, aminek a közepén egy istálló van felállítva, benne fából készült állatokkal. A pálya szélén sok kicsi lucernabála-kártya van lefordítva, a kör kerületén kell lépkedni, a bábu is egy állat. Aki rálép egy mezőre, felfordíthatja az ott található lucerna-kártyát, és egy másikat is. Ha párt talál, akkor kiterelhet egy állatot a saját legelőjére. Ha nem talál párt, akkor vissza kell fordítani a lucernát. Az nyer, aki a leghamarabb terel három különböző állatot a saját legelőjére. Nagyobbak kártyát kapnak a játék kezdetén, és az azokon szereplő állatokat kell begyűjteniük.
A kártyákon a farmhoz kapcsolódó képek vannak, ásó, zöldségkosár, traktor, stb. Fiamnak nagyon tetszik
Ha valakit érdekel, felrakom a képét .
Csi