Új privát üzeneted érkezett!

Izgulsz? Pestiek a szülei? Lehet már írtad, de hány éves? Szólj ha nincs meg a címem, elküldömKép

Az pedig természetes, hogy rózsaszínben látsz, és ez nagyon kafi időszak. Minél többet együtt lenni, ismerem ezt az érzést. Még moziba menni is sajnáltuk az időt Kép De nekem ez a minél többet együtt lenni érzés még mindig megvanKép
És az tényleg fontos, hogy egyeznek a hosszútávú terveitek, mert anélkül ezért nehéz lenne tervezgetni. Ezzel nállunk sem volt gond, soha.

Mi meg holnap délelőtt a Balatonra megyünk, lagziba. Szegény menyasszony nem gondolta volna, hogy fehér lagzija lesz Kép

Kép

Kép
tikata

Jó hogy most már arcom is van a PetihezKép

Kép

Kép
tikata

Ez pedig az én Petim, tegnap:

Kép

Kép

Kép
tikata

Nem izgulok. Ahogy Peti mondta, szerinte tetszeni fogok nekik. Nem Pestiek, Tolna megyében laknak. Közel a Balatonhoz. Most volt Peti 33 éves.

A napközbeni munka a legnehezebb. Azt hiszem óránként hívjuk egymást, és bíztatjuk a másikat, hogy már csak pár óra, és újra látjuk egymást Kép
Igen, kedves tekintete van. Én pedig a családom szerint, amióta együtt vagyunk, csak mosolyogni, vigyorogni tudok. És ezt érzem is magamon. Kép

Még mindig hihetetlen, hogy ez történt velem. Kép
szolnokeszti

Cukor a kisfiad! :o És ez a lendület!! Kép
Úgy hallanám már, hogy miket mond, és hogy hogyan mondja! Annyira édesek ilyenkor. Kép
Olyan csibész ezen a képen! Kép
szolnokeszti

Sziasztok!

Húú ma tök lusta vagyok, semmit nem csináltam eddig, pedig takarítanom kéne...

Kata! Szóval akkor a te drága nagy fiadnak 6 kis fogacskája van? Kép Hol néztek lakást? Nem házat?
Mi néztünk telket, amiről kiderült, hogy 10%-kal többe kerül ( a jegyző rossz áfa összeget mondott és persze kevesebbet Kép) plusz még a közműveket megcsinálni...

Eszti! Szerintem érezni lehet, hogy vkivel le akarod, tudod élni életedet és ahogy Kata írta ezt az élet igazoljaKép Emlékszem mi még nem is jártunk és megkérdeztem a lekészt összeadna-e két embert (minket) úgy, hogy az egyik pogány? Ez már 5 éve voltKép
Laci gyüjtött egy csomó készházas oldalt majd elküldöm emilben. Én is kaphatok képet Petidről?

Kép
edó75

Köszi Edó!
Küldenék neked is, de kitöröltem a leveled. Ha dobsz egy mailt, mindjárt küldök is.
Amúgy ebben az időben nem csodálom, hogy lusta vagy. Én is. Kép Nektek elárulom, hogy ma még alig dolgoztam. Kép De most szerencsére nem is kell nagyon. Inkább böngészek a neten, olvasgatok. Néha ez is kell. Kép
Edó, te Petid hogy van?
szolnokeszti

Sziasztok csajok!
Én már nagyon unom ezt a hó dolgot, igazán annyira elegem van belőle!
Te Kata, drága Petid már meggyyógyult? Szerda jó-e Nektek? Mi voltunk egyszer (vagy 15 éve) Zalakaroson, akkor nagyon szép volt, azóta meg csak fejlődött, úgyhogy ne bánd, h mentek! CSak kiderül addigra az idő! Holnap viszont óvatosan a BAlcsi felé!Hogy sikerült a fodrászkodás?
Most kicsit lelépek, mert össze kell gyúrnom a pizzás muffint. Majd jövök.

Kép
seriff

Jó hétvégét mindenkinek! Óvatosan vezetni, aki utazik!! Kép

Puszi
szolnokeszti

Sziasztok!

Nekem meg lett egy új kisfiam!Kép Kép
Annyira édes az új frizurával, és teljesen megváltozott, mintha másik gyerek lenne. Sajna lemerült a gépem, de majd feltöltöm és este teszek fel képet.
Seriff, vendégeitek lesznek?
Gyógyulás terén nem tudom hol állunk, várom, ma még nem volt kaki. Azért ez is jelent valamit. Remélem jót Kép
Szerda nagyon jó Kép

Kép

Kép
tikata

Sziasztok!
Biztos, h jó gyereket vittél haza?Kép
Kata, nem leszenek vendégeink hanem mi megyünk, de egy singli (legalábbis tegnap még az volt, mert megint szakítottak....) pasihoz, és még mások is lesznek ott, így aztán én sütök. De mindjárt kész is lesz. Szerda óta, mindennap harcolok a hangyákkal, kicsit már unom őket, és éjjel is azt hiszem, h rajtam szaladgálnak. Drága férjem meg is nyugtatott, h lehet, h meg is eszem őket. Ide meg be nem jönne egy hókotró, csak kint nyomulnak a nagy úton!
Tegnap sem vettünk babaágyat, mostmár pedig ideje lenne!

Kép
seriff

Íme a mai Peti:

Kép

Kép

Kép
tikata

NAgyon édes lett, így még jobban hasonlít az Apukájára! CSak még egy kicsit világosabb a haja!
Milyen volt a lagzi? Férjurad fogacskája rendben volt utána? És Peti mostmár meggyógyult?
Edó, a Te Petiddel mi újság van?
Eszti, és a Tieddel? Hogy sikerült a találka a szüleivel?
És csajok, milyen a Balaton télen? Én még sosem láttam!
Babszy, minden okés? Hogy van a Dia? Mikor és hova mennek síelni?
A freemail még mindig bénázik, így még nem tudom küldeni a képeket, mindenesetre, majd viszek fel papírképeket, ha megyek!
csók mindenkinek

Kép
seriff

Sziasztok,

Kata, nagyon cuki lett Peti! És ahogy ül a kádban...zabálni való!
Süt a nap!!! Kép Kép
Kata, milyen volt a lagzi? Nem fázott a menyasszony?? Kép
Bogusnak nem megy a net, úgyhogy nem tudja, mikor tud majd bejelentkezni.
Edó, ti hogy vagytok?
szolnokeszti

Na hi!

Megy a netem végre!

Kata, Peti annyira édes lett, igazi kisfiús sérója van.

Bazsi elkezdett mászni, most megy a konnektorhoz, és ugyanazon a napon felállt a kádban. Mindezt azon a napon kezdte el amikor hazajöttünk Diától. Jót tett neki a levegőváltozás. Most meg a virágot akarja lerántani...

Na majd még jövök.

Kép

Kép
babszy

Sziasztok!

Megjöttünk a lagziból, ami nagyon jó volt. A menyasszony nem fázott, őt még fűtötte a szerelem, bezzeg a násznép Kép A Balaton ilyenkor télen is szép. De teljesen más. Mikor először láttam befagyva (kb 2 éve) sokáig a hatása alatt álltam, nagyon szép és hatalmas nyugalmat sugároz magából. Érdemes egyszer megnézni.

Babszykám, vége a "nyugis" napjaidnak Kép Innen már nincs megállás. Ügyes a gyerek nagyon, ti meg rendezhetitek át a lakást, Bazsinak.
És milyen volt Diáéknál? Legaláb te írj vmit, ha ő már nem Kép

Kicsi fiam, mondja az almára, hogy: ama. Minden más ami ehető az pedig : hamm. És hihetetlen módon mindent megért. Az apjával nem győzünk csodálkozni Kép

Küldök nektek lagzis képet, Petiről meg rólam. Lássátok a hajam is Kép

Kép

Kép
tikata

Sziasztok!

Kata! Nagyon édes lett Peti hajaKép Neki hogy tetszik? Jól viselte a hajvágást? Emlékszem egyszer mikor fodrásznál voltam hoztak egy kisfiút és mivel nem tudott nyugton maradni a fodrász szaladgált utána. Muris voltKép

Nálunk minden okés, Petya jól van. Sokat mosolyogKép

Seriff! Te jól vagy? Hogy viseled az utolsó trimesztert? Pocaklakód jól van?

Kép
edó75

Sziasztok! Nemcsak , hogy süt, de melegít is a Nap!!!KépKép
Edó, kösz, jól vagyunk, Zsebi mocorog, ha kedve van. Jól viselek mindent, ha minden igaz, még pont 10 hét van hátra!
Emlékszem én egy téli esküvőre, ahol nagyon-nagyon hideg volt a templomban!Kép
Eszti, mi volt a Peti szüleivel?
Kata, Peti okés? Még nem érkezett meg a lagzis kép! CSabi meg azt hitte viccelek, mikor hívtam szombat regel! Azért remélem, rendesen dolgozott!
Babszy, innentől csak győzd utolérni a kicsi fiadat! Nemsokára a fiókokat is megtámadja!
pusz

Kép
seriff

Sziasztok!

Serif, már meg is támadta, az előbb kezdte húzkodni. Olyan cukin mászik, még ilyen kis darabosan, brékelve csinálja.KépKép

Az alvás horror, tegnap (Kata figyelj!)50 percet hagytam üvölteni, minden eredmény nélkül. Ezennel befejeztem ezt a módszert, lesz ahogy lesz.Kép

Serif, 10 hét az már olyan kevésnek tűnik, és hát kevés is. Várod már a végét? Esztivel megdumáltuk, hogy akkor kihoz téged valamelyik napon, és akkor személyesen is megismerkedhetsz a legifjabb Váryval.

Kata, én sem kaptam képet.Kép
Nektek milyen biztonsági ülésetek van? Isofixes? Bevált?

Most Dia leánybúcsúztatós cd-jét hallgatom, amit Eszti állított össze, nono limit, ace of base, aerosmith, jovi stbKépKépKép

Na pusz

Kép

Kép
babszy

Hali!

Babszy, ezért vannak nálunk cipőfűzővel bekötve a fiókok.Kép

Seriff, Peti teljesen okés, és egyfolytában eszik. Gondolom próbálja behozni a múlthetet Kép
10 hét az tényleg semmi, hipp-hopp eltelik és mehetek babázni. Tök jó, várom már. Te is?
Foggal minden okés volt, Csabi jól kisegített minket. Köszi mégegyszerKép

Peti már azt is mondja, hogy baba, ha babát lát egy képen. KEzd ez alakulni.

Tényleg Eszti, milyenek voltak anyós jelölték, engem is érdekelne?Kép

Kép

Kép
tikata

Sziasztok!

Nem baj, Bogus, majd kialakul. Kitartás! Kép
Serif, képzeld, nem voltunk Peti szüleinél, mert más program jött közbe. Majd a négynapos ünnep valamelyik napján megyünk le. Szóval az ismerkedés elhalasztódik.

Kata, várjuk a lagzis képeket.

Serif, akkor mikor menjünk Bogushoz? Jó lenne neked a hétfő? 21-e. És akkor mikor tudsz lelépni? Én tuti kiveszek szabit, úgyhogy én reggeltől ráérek.
Már csak 10 hét van hátra? Az nagyon gyorsan el fog telni. Nagyon izgi Kép Kép

És Diával mi újság? Bogus, mesélhetnél, hogy milyen volt pénteken Diánál.
szolnokeszti

Hi, nem mondtátok, h ilyenkor is beájulok délután,mint akit fejbevertek!
Eszti, most néztem meg a programot, jó nekem a hétfő, talán nem rögtön reggel, hiszen aznap kezdődik a tanf., aznap tart egyedül 3/4 3-ig, de az utolsó ea már nem érdekel, így aztán 3/4 2, vagy akár 1 is jó nekem. Persze ezek az időpontok nem szentírások, hisz tudod milyenek az előadók, ritka, h pontosan kezdik, végzik! Bár a múltkor sem volt sok csúszás! Addig még a telefonszámodat is meg kell szereznem!
MAjd még írok, most teregetnem kell,és még tornára is megyek! csók

Kép
seriff

Kata! Klassz a hajad! Kép

Babszy! Mit jelent, hogy az alvás horror? Nem alszik el magától vagy gyakran felkel éjjel?

Seriff! Most aludj amíg tudsz!Kép Én utána számoltam volt, hogy a terhesség idején többet aludtam egy nap (éjjel 9 + du. 3Kép), mint Peti szokott.

Kép
edó75

Én meg most nem megyek ki délután sétálni. Reggel voltini és az nekem pont elég volt a hidegből és az öltöztetésből.Kép

Van most egy új mozi film, amit úgy megnéznék, (és meg is fogok). Belső tenger a címe, hallottatok már róla, esetlegleg látta már valaki?

Seriff, akkor mondom, hogy innentől arra számíts, hogy lelassulsz és hamar kifáradsz. Azért kell sokat aludni és ilyenkor már nem dolgozni, a nem muszáj. Kép

Kép

Kép
tikata

Igen, egyetértek Katával, nagyon sokat kell pihenni, a bébi úgyis kiköveteli magának. Én is rengeteget aludtam ebben az időszakban, már untam is. Most bezzeg...

Edó, mindkettő, nem tud elaludni magától, csak cicin, és nagyon gyakran felébred (hétszer-nyolcszor). Persze én rontottam el, mert mindig ugrottam ha nyekkent egyet, és mivel nappal nagyon rosszul evett, ezért éjszaka gyakrabban megszoptattam. Hát tessék, itt az eredménye. Peti hogy alszik? Mikor kezded a szilárd kaját?

Esztikém, Diánál nem volt semmi extra, főztünk, terelgettük Bazsit, Micimackót hallgattunk, pletyóztunk, aztán gyorsan el is ment az idő. Minden okés vele, majd jelentkezik, ha meggyógyult a gépe.

Eszti, megkaptam a képeket, de én már élőben is láttam a kedveskédet.Kép

Kép

Kép
babszy

Jól van csajok, alszom amennyit csak tudok! De most ki kell találnom vmi vacsit! Alig várom a hétvégét, amikor megyünk Pécsre!
Kata, a Belső tengerről még nem hallottam, de a Milliódolláros baby már lejött, csak még nem írtuk ki dvd-re. Most jöttem meg, és tényleg hideg lett. Szerdán megyek, legfeljebb alszom NálatokKépKép!
Babszy, megnéztem, a Jutocsa fiúnév, úgyhogy kilőttem! Ti mikor utaztok Galyatetőre? Régen (kb 10 éve) voltunk ott Anyáékkal, és egy klassz vadétteremben is kajáltunk, emlékeim szerint fincsi volt a kaja! Meg sokat túráztunk, és Apukám állandóan az Öreg néne őzikéjét mesélte! (lehet, h régebben volt)KépKép
No jól van, megyek főzők vmit. Tanácstalan vagyok....

Kép
seriff

Jó regggelt!
Kata, most olvastam erről a filmről, nem dícsérték halálra! Biztos, h akarod? Ilyen eutanáziás, 2 nő beleszeret egy 30 éve ágyban fekvő pasiba történetű film. Közben megérkezett a kép is Rólatok, annyira édesen fiús lett a Peti, hogy hihetetlen!

Babszy, nyugi, egyszer úgyis megtanul aludni! CSak Te bírd ki addig vhogy! Tényleg, Te mior alszol?

Na legyetek jók, megyek dolgozni! pusz

Kép
seriff

mikor?

Kép
seriff

Sziasztok!

Babszy! Húú ez nagyon fárasztó lehet! Hogy bírod? Éjjel amikor felkel mindig rárakod cicire? Hát nálunk Peti 2,5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Aztán amióta elkezdett forgolódni, kúszik az ágyban és mikor kadályba ütközik felsír az ágyban. Néha ilyenkor adok neki cumit, nálunk ez bevált. Előfordul, hogy éjjel felkel. Próbálom altatni cumival, de van hogy egy órát is eljátszik a vaksötétben a macijaival. Aztán mindig ő nyer és adok neki enni, olyankor elalszik. A múltkor is amikor felkelt játszott az ágyában és mikor bementem megnézni mit csinál a takakróktól nem láttam a gyereketKép , elkezdtem kihámozni, ő meg ott vigyorog a nagy fekete szemeivel, hát azt hittem megzabálom. Húsvét a kitűzött időpont, hogy a tejci mellett mást is kap. Az apja ragaszkodott hozzá hogy ő is itthon legyen az eseményen Kép

Kép
edó75

Jaa azt nem is írtam, hogy Peti is általában a kezünkben alszik el. Most próbálom szoktatni, hogy még nyitva legyen a szeme amikor beteszem a kiságyba. Néha elalszik néha nem Kép Eddig egyszer hagytam sírni, gondoltam ha 10 percig nem hagyja abba felveszem, szerencsére a 7. perc után elaludt.

Kép
edó75

Drága lányok!!!Kép

Feltámadtam poraimból, illetve a gépem. Remélem most már rendben lesz. Ideig, óráig.... Szar ez a gép, de hát kölcsön, befogom a szám. Mondjuk az utóbbi időben már erőteljesen téma volt egy új laptop. Na mindegy.
Hát sikerült végigolvasni a termést, köszi, hogy hiányoltatok, igyekszem jönni most már sűrűn...
Örülök, hogy mindenki jól van, meggyógyult, szerelmes, boldog, stb. Én is jól vagyok. Vicces. Nálunk is téma lett ez a mi lenne ha kiköltöznénk valahová. A Bazsa öccséék is be vannak zsongva, plusz Bogusék, Esztiékről nem is beszélve. Aztán ha Katusék is úgy gondolják egy saját kis falut is alapíthatnánk lassanKép
A Balázs egy cukor borsó. Zabálni való, aki ki fogja készíteni az anyját...KépKép, nem kicsit huligán!!!!
Láttam képet a Petiről is, egy édibogár. A másik Peti is egy tündér!!!
Serfkó, már nincs sok hátra!!! Izgi. Addigra már gyönyörű idő lesz!!!
Ki tudja mikor jön a tavasz?????
Puszi nektekKép
Diane

Kép
diane

KatusKép
Azt elfelejtettem, hogy a Sea Inside engem is érdekel. A téma elégy depis, de minden létező díjat megkapott a film, szóval promisingKép
Jó lenne látni titeket is, lemaradok és Peti már beszél... A Dia nénit gyakoroltasd légyszi, a Balázs már 5 hetes kora óta tanuljaKépKép
Ja, és képzeldKép Az uram megvette a Szex és NY 6. és sajna egyben befejező évadját Bécsben. 5 cd van benne, 20 rész. Tök jók, persze már végignéztem mind, mondjuk nagyjából tudtam a végét, de azért jó volt látniKép. Az uccsó részt majdnem megkönnyeztemKép, mert hogy végeKép Az különben több mint 40 perces lesz.

SerfkóKép Mi épp ezen a héten síelnénk, úgyhogy ez ugrott, máshogy alakultak a dolgok. Mindegy. Lesz még rá mód.

Puszi

Kép
diane

Sziasztok!

Diane! Szia, te kis elveszett bárányka! Örülök, hogy itt vagy! Mi lenne, ha egy kis szervezéssel, de együtt néznénk meg a filmet? A fiúk meg addig őrzik a Petit Kép
Új nekem ez a kiköltözés! De ha jönnéttek sokan vidékebbre, nekem szinte bármi jó lenne, csak ne legyek valahol kinnt messze egyedülKép ettől félek Piliscsabánál is. Az a falu nem rossz ötlet! Én már úgy el vagyok ám keseredve, hol a fenében fogunk mi lakni. Mert az van, hogy magam sem tudom mit szeretnék?! Telket, de hol? Lakást, de hol?

Kép

Kép
tikata

Sziasztok!

Szolnokeszti, te hol vagy? Ennyi munka lenne?

Kata, akkor budaörs se tuti? Mi hétvégén voltunk két kis faluban a Börzsöny lábánál, Váctól nem messze vannak: Berkenye és Katalinpuszta. Én is úgy vagyok vele, hogy nagyon szívesen élnék egy ilyen lelassult helyen, csak legyenek ott a barátaim, meg a kutyáim, macskáimKép
(Azt hiszem harmadjára kérdezem meg, hogy hogy kell a vicsorgós smile-t csinálni, nekem nem sikerült ezidáig.Kép)
Olyan jó melegen süt a nap odakint, azért még zima van.

Edó, Balázs is 3-4 hónapig majdnem átaludta az éjszakát, aztán jött a fogzás, és onnantól durvult be így a helyzet.

Serfi, akkor alszom amikor Balázs engedi, nem mondom, hogy sok. Régi mormota énemre már nem is emlékszemKépKépHétfőn megyünk Galyatetőre és csüt. jövünk. Már nagyon várom, szaunázni fogok és befizetem magam egy masszázsra. Kép

Kép

Kép
babszy

CSajok, ezt le kell írjam!
Fetrengek a kanapén, Peti zokniban császkál a nappaliban. Mondom neki, menj be a szobádba, és hozd ki a szandidat, hogy felvegyük, nehogy megfázz. Kis habozás után, elindul a szobájába és hozza nekem a szandálját Kép (: ÉS O)! Azt hittem megzabálom.

Rajtam meg kiütött a tavaszi fáradtság. Képtelen vagyok vmi hasznosat csinálni és álmos vagyok. Petivel minden nap megnézegetjük a Vista katalógust, (keresünk benne autókat, állatokat) és van benne Cipruson egy olya kafi szálloda és én most úgy vágyom oda a 20-22 fokba, hogy az leírhatatlanKép

Bogi! És többiek,kiknél aktuális lehet! Keressünk akkor nem messze egy kafi kis helyet és vegyünk ott nem messze egymástól olcsó klassz kis telkeket. Eszti, mi szívesen elvállaljuk a lebonyolítást, és felügyeletet. Józsit nehéz átvágni, mind árban, mind minőségbenKép

Galyatető biztos klassz lesz. Mi úgy néz ki nem megyünk Zalakarosra, több okból. Fő ok, hogy nincs még tízenfok.

Gyerekem meg hordja ide nekem az evőeszközöket. Örülök rettenetesenKép

Kép

Kép
tikata

Sziasztok!

Újra itt!
Nagyon sűrű nap volt a tegnapi, jó sokat írtatok. Úgy látom, Diuska is visszatért! Üdv és pusz Kép
Kata, jó ötlet ez az egy helyre költözés! Legalább tudnánk egymásnak a gyereknevelésben segíteni!! Kép
Szerintem ízlésben biztosan meg tudnánk egyezni, hogy melyik környék legyen. Nekünk mindegy, csak legyen a környéken fa, vagy erdő és Pesttől ne legyen messze. Kép
Serfi, akkor a hétfő oké? Mert akkor kiveszek szabit. Majd ma megszerzem a telefonszámodat, és felhívlak bentről! Kép

Juj de várom a négynapos hétvégét. Sok-sok kirándulás lesz, jó levegő, nagyon várom már! Olyan keveset jutunk ki a szabadba.

És itt már megint esik a hó...Kép
szolnokeszti

Sziasztok!
Eszti persze, h jó a hétfő, majd pontosítunk, h hánykor!
Elküldjem emailben a telefonszámomat?
Mindjárt megszerzem a címed!
HA véletlenül nem veszem fel- ez lehet, mert napközben a táskámban pihen a telcsi a szekrény mélyén-akkor ne dühödj fel! CSak 2-ig dolgozom, aztán nálam van.
Kata, sikerült rucit venni Anyukádnak?
Dinó, jársz már szinkronisibe?
puszi

Kép
seriff

Hali!

Seriff, igen vett egy csillogó-villogó szép estélyit. Feljöttek egy 10 percre és megmutatta. Ott vette amiről beszéltünk, ahova bementél, de nem volt a méretedben ruhájuk.
Nálunk most a csillagok háborognak... Ez egy örök darab szerintem Kép Annyi idős a film, mint én.

Jajj, de várom már a tavaszt!

Lányok! Mit szólnátok egy április 23-i össznépi találkozáshoz nálunk?! Ez egy szombati nap. Párosostól, gyerekestűl, mindenestűl. Van egy kis teraszunk, addig lesz faszenes sütőnk , szóval ilyen sütögetős kis ebédre. Jelezzetek, hogy jó-e vagy nem, ha meg mindenkinek jó, véssük be a naptárba. Kép Kép

puszi

Kép

Kép
tikata

Sziasztok!

Kata, így előre nem tudom, de szerintem jó! Szóval majd jól bevéssük, és akkor tuti jó lesz! Szóval OK!! Kép Kép
Ma ismét süt a nap! Kép Jujjjj de jó! Kép
szolnokeszti

Jó reggelt!

Nálunk meg úgy szakad a hó, hatalmas pelyhekben, amiről karácsonykor álmodik az ember. El sem bírom képzelni, hogy ebben a kis országban valahol süt a nap és nem szakad a hó Kép

Kép

Kép
tikata

Jujjj! Az nem jó. Kép

Itt gyönyörű kék az ég, egyetlen felhő sincs, és tűz a nap! Kép
Mondjuk emellett annyira hideg van, hogy csak na. Talán a hétvégére vége ennek a téli időjárásnak - azt mondják -, nagyon utálom már...
Kata, mi lesz a négy napban végülis?
szolnokeszti

Maradunk itthon. Illetve megyünk Pestre, nézünk telkeket. Ha meg lesz jó idő (esőmentes, és 5 fok felett), lehet elmegyünk itt Kecskeméten vadasparkba állatokat nézniKép Ugye Seriff, van itt olyan?
És ti Eszti?
Edó ti is pihentek a hosszúhétvégén? Nektek jó az ápr. 23?

Kép

Kép
tikata

Mi lemegyünk Peti szüleihez szombat-vasárnap, hétfőn pihenés, és kedden felmegyünk Bogiékhoz Galyatetőre látogatóba. Már várom ezt a négy napot, annyira elegem van az Avonból mostanság. Holnap is csak fél napot leszek bent, szerencsére...Kép Kép Kép
Többiek? Dius ti merre lesztek?
Mit főztök ma csajok?
szolnokeszti

Sziasztok!

Itt is süt a nap, remélem odaér hozzátok Kata!! Mondjuk nagyon fúj a szél. Szuper az áprilisi találka ötlet! Remélem Lacinak nem kell dolgoznia.

Kép
edó75

Már nálunk is süt. És minden hófehér. Hát gyönyörű, azt be kell vallani Kép

Én ma chilis babot főzök, és ha lesz kedvem valami egyszerű levest is csinálok előtte. Petinek meg tegnap úgy főztem, hogy maradjon mára is, paradicsomos, káposztás, krumplis husit. Megyek is elkezdem, kihasználom az alvásidőt.
Laci meg szombaton ne dolgozzon Kép Gyertek, már olyan kíváncsi vagyok a Picúrra!!! Kép

Kép

Kép
tikata

Írtam Ancsának e-mailt, és válaszolt!! Kép
Ami azt jelenti, hogy már itthon vannak. Elküldtem neki, hogy regisztráljon be ide. Remélem minél hamarabb megteszi.

Edó, tényleg gyertek, szeretnék kisbabát gyúrni! Kép Kép
szolnokeszti

Sziasztok!

Katus, köszi a meghívást, bevésem a naptárba, és akkor biztos nem szervezünk más programot. Már várom, jó lesz az a sok kisbaba egymás hegyén-hátán. KépKép

Edó, lehet, hogy lemaradtam, de neked hol dolgozik a férjed? Nincs otthon minden nap? Jó lesz veletek is személyesen is megismerkedni.Kép

Itt van anyukám, Balázs nagy szerelme. Csak ránéz anyura és hangosan kacarászik.Kép

Itt most gyönyörűen süt a nap, de odakint lefújta a hajunkat a jeges szél.KépKépMikor lesz tavasz? Sándor, József, Benedek....(Kata, most már beszéld meg ezt a férjeddel).Kép

Serif, vettetek pelenkázót, kiságyat?

Kép

Kép
babszy

Sziasztok csajok!
Babszy átment a másik kép? Nem vettünk semmit, holnap megy a drága férjem Szegedre, és beugrik a Brendonba, körülnéz.

Kata, a mostani B katalógusban nincs olyan pelenkázó feltét amilyet Ti is vettetek, szerencsére találtam képet, így megmutattam, hogy mit is keressen holnap. Igen van itt Vadaspark, és vannak állatok is, a kismalacok cukik. Azért nem egy fővárosi ZOOpark!

Eszti, megkaptad az emailemet reggel?

Még jó, hogy végül ideért a Nap, már kezdtem depis lenni az ultrahangban. Annyi beteg volt ma, h kettéállt a fülünk.

Kata, szerintem nekünk jó az a nap, bár este lagziba megyünk, de azért majd megyünk, illetve hozzánk is kijöhetünk! Pl. ha esik-ami nem fog- itt a garázsban is megcsinálhatjuk!

Kép
seriff

Eszti, azóta elolvastam az emailed is, és küldtem egy képet, de úgy látom megint tököl a gép, majd kb. holnapra ér oda!
HA holnap csak fél napot dolgozol, akkor utána usgyi neki a hétvégi nagy-nagy pihenésnek!
Én ma májat főzök.Nem szeretem megpuceválni.

Kép
seriff

Csajok!

Akkor legyen ápr 23, Diával majd lebizniszelem, ti meg véssétek be a naptárba!

Az a vadaspark pedig pont elég lesz nekünk mostmég, mert nálunk még minden állat vagy nyávog vagy ugat. Ez a repertoár Kép

Kép

Kép
tikata

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?