Sziasztok
Gandi
örülök, hogy jobban van a leányzó!
A keret meg tényleg nem drága, és szépen dolgoznak! MÉg nem kérdeztem keretezőnél mi mennyi, de tuti drágább! Ja, és még törzsvásárlói kártyám is van, amire rányomják a vásárlás összegét és ha összegyűlik bizonyos összeg be lehet váltani vásárlási utalványra. Annó az építkezésnél nekünk össze is jött az 1 milla és azért 50.000 Ft-ot adtak, vettünk is egy fűnyírót!
Persze most kevesebb van, de ott vásárol az egész család és már lassan meglesz a 200 ezer, azért azt hiszem 15 ezer píz jár.
Móni
Nagyon szépek a fűzéseid!
Én is vettem gyöngyfűzésről könyvet , de egyelőre nem tudok elszakadni a hímzéstől.
Farsangi sztori
Szegény gyerkőcök, így tuti utálni fogják a bohócokat egy életre! Nem volt valami jó ötlet az ovi részéről a bohócosdi, a kis gyerekek közűl sokan megijednek tőle.
Nálunk nem is volt ilyen nagy buli, csak csoporton belűl vették fel a jelmezt. De szegény Gergőm lemaradt, mert pont lebetegedett.
Cili
Mind a két manó beteg volt, gondoltam nem lenne jó megfertőzni az egész csoportot, mert akkor meg a jövő héten csak mi mentünk volna. Igaz, ha így utólag belegondolok, lehet, hogy nem is lett volna olyan rossz....
A talival kapcsolatban sajnos el kell keserítselek, mert tegnap volt drága szerelmem szülinapja, és holnap ünnepeljük meg, ünnepi ebéd stb., szóval mint jó feleségnek itthon a helyem. De legközelebb....
Most mennem kell, kicsi fiam megint nem akar ágyba bújni, indul a győzködés. Itt vannak Anyósomék, persze hogy felbordul egy kicsit a szokásos napirend.
Nem tudjátok merre van Anyapoc és MÁk??? Mind a ketten nagyon-nagyon régen nem voltak.
Hahóóóóóó elveszettek!!! Hiányoztok, merre jártok? Ennyire sokat hímeztek?
Na, puszi mindenkinek
Orsi