Szkeptikus vagyok, megmondom oszinten. Marmint abban, hogy ragyujthat-e a gyerekek jelenleteben. Hivatalosan nyilvan nem. De mondjuk az udvaron mindig ellen tud allni? Vagy pl. kimegy ragyujtani es valamiert vissza kell lepnie par percre, stb.. mivel nem egy oras "ki_kell_birni"-rol van szo, hanm tk. a fel elete, nehezen tudom elkepzelni, hogy mukodne ez. Foleg egy olyan nonel, akinek a hangjan is hallani, hogy dohanyzik, tehat nem napi 2 szal lehet.
Mivel en nem dohanyzom /mint tudod
/, sot a csaladomban kozel s tavol sem dohanyzik senki, igy mar a ruhabol jovo szag is irrital. Vagy ha bejovetelkor az utolso nagy slukkok mar odabenn fujja ki. El nem birom kepzelni, hogy a szoknyam mellol ilyen kozegbe keruljon a lanyom. Es hat ahol ebben ilyen megengedoek, ott akkor mas teruleten is lehetnek gondok.
Irod: "nem gyújtok rá a gyerekem jelenlétében". Ez azt jelenti, hogy Balazs /remelem, jol emlekszem, ha tevedek, bocs
/ sosem latott még cigizni Teged? Azt hittem, a dohanyosok ezt kevesbe veszik szigoruan.
Itt kapkodnak a gyerekek utan, en ugy latom. En igazabol csak alkalomszeru "gyermekfelugyelet" utan erdeklodtem, jatszohaz helyett. Mert ilyet is lehet, napi 300 Ft koruli aron ott lehet a gyerkoc egy nap.
Sot, gyozkodott, hogy a gyerekeknek kell a bolcsi, szocializalodas, stb... valoszinuleg latszott rajtam, hogy nem vagyok meggyozodve a bolcsi szuksegessegerol
Es jovo hetfon mar mehetne is a lanyka beszoktatasra.
Mivel ezek szerint nincs telthaz, igy nem is aggodtak az otthonlet miatt, mondvan, a nagy utan mar nem kapok semmit /a csp-on kivul/
Fizetest nem kerdeztek, csak foglalkozast ill. munkahelyet /mondjuk en mar ezen is huztam a szamat
A munkahely még mondjuk ok, hogy ertesiteni tudjon, ha gaz van, nade mi koze a foglalkozasomhoz?!./ Fizetes durva
Allami bolcsirol beszelek, persze. Magan ill. egyhazi az mas teszta.
GYES alatt nekem is vissza kellett volna mennem dolgozni, gyanitom. Ugy legalabb nincs valasztasi lehetoseg, ergo nem Te dontesz rosszul.
En most ezek utan tuti nem vinnem a lanyt bolcsibe, de o mar be van sozva, ezerrel keszul, szamolja a napokat. Jajj.
-Afonya
ui: legjobb megoldas nalad az lenne, ha februarban mar tappenzen lennel, nem?