Sziasztok!
Mivel nekem Kukacz-cal a minap volt egy felreertesem, amire eddig nem reagaltam, se nevvel, se nev nelkul /mert igazabol nem tudtam, mit irjak, ami igaz, nem alszent, szivbol jon es megse lesz belole tovabbi felreertes, sertodes/, nameg eddig kovetkezetesen tartottam magam ahhoz, hogy ilyen vitakba nem megyek bele /hozzataplalas, dohanyzas topic/.
Es gyanitom, akarmit is irok most, jol ugyse tudok kijonni belole.
Gyerek mellett gondolom a nagy tobbsegnek keves az ideje a netre, ami szamomra szinte az egyetlen informacioforras, amivel "kismama-agyamat" valamelyest edzesben tudom tartani. A Babanet is ezek koze tartozik. Ezert nem zavartak pl. Kivancsi irasai, amiket rendszeresen olvastam /bar a temakba bekapcsolodni mar nem volt idom, elso trimeszter alvasigenye, ugye Kivancsi?
/, de bosszantanak azok a hozzaszolasok, amelyek teljesen off-ok, mailkuldozgetesrol szolnak /amit mar mas is szovatett masik topicban, ha jol emlekszem/, avagy elviszik a tematol a topicot, akar nevtelen beszologatasokkal, akar jopofizassal. Mert az en idomet is rabolja vele. Es hiaba irja valaki, hogy ne olvassam, elore nem tudhatom, mi van a topicban, mi erdekel es mi nem.
Erre a celra lehet nyitni egy topicot, kavehaz, teazo, uzenofal, stb. cimmel, oszt hadd szoljon a bajcseveges.
Talan tegnap reggel ez a kep fogadott a babanet inditasakor:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/28/59249.jpg Bevallom, neki se alltam olvasni....
/Kicsit zagyva vagyok, mar most latom, de Rekam mar nagyon lazad, ezt a hozzaszolast is mar egy oraja irom
/
Kozben megneztem az azota szuletett hozzaszolasokat, aranyhalat ignoralom inkabb
Zsunya,
szerintem alapveto felreertes van: senki nem akarja eluldozni Kukaczot, ilyet en nem olvastam, még egy regisztralatlantol sem. Pusztan a megfontoltabb velemenyalkotasra, erdemlegesebb hozzaszolasokra hivtak fel a figyelmet. Es ebben Kivancsihoz csatlakoznek: el kell gondolkodni rajta, nem pedig egybol csapkolodni, aztan persze higgadtabb fejjel erzekeny lelekre, igazsagerzetre /sicc!/ hivatkozva utolag kapkodni, bocsanatot kerni.
Kivancsi,
a maganba valo elintezes szerintem nem igazan jo dolog: ha valaki nyilvanosan konfrontalodik, sokak elott kerul "megalazo" helyzetbe /es itt most magamra gondolok, amikor joszandeku hozzaszolasom utan olyat kaptam, hogy azt se tudtam, hol vagyok/, akkor nyilvanosan kell reagalni, rendezni a vitat.
Biztos kihagytam valamit, de odaeg az ebedem, a gyerek morcos, ugyhogy mennem kell. Reagalni tobbet valoszinuleg nem fogok, bar nehez megallni
Jaigen, megvalami:
Ez csak internet. Ismerosok arccal, ismeretlenek arc nelkul, ismeretlen ismerosok kepzelt arccal. Tudni kell értékén kezelni.
-Afonya