Sziasztok!
Egyre jobban látszik, ki milyen. A kacsa hangú Angéla (nem tudom ki írta, de abszolút találó
) az idegeimre megy. Tarától hányingerem van, valóban sunyi. Fúúúúj. Pongó szerintem kezd megõrülni. Ha nem szavazzák ki hamarosan, vagy magától megy el, vagy a biztonsági õrök viszik ki. Szerintem. Tiszta gyagya.
Zsanettet nagyon sajnálom. Sehogysem találja a helyét. Talán túl büszke ahhoz, hogy alklmazkodjon a Tarához hasonlóakkal. Én sem tenném. Juditnak nem kellett volna mennie. Sidney halálosan idegesít azzal, hogy nem látni az arcát. Nem is az arcát, a szemét. Hogy lehet így beszélgetni valakivel?
Az az érdekes, hogy legtöbbjük EQ-ja viszonylag magas ellentétben az IQ-jukkal. A titokszobában sem, és a mindennapi beszélgetéseikben nem találok helyesen fogalmazott, kerek egész mondatokat. A kiszavazásokkor az indoklásaik sem értelmesek sokszor. Siralmas a kifejezõkészségük. Az 5 éves fiam jóval választékosabb náluk. Mi ennek az oka? Szerintetek miért nézettebb az a mûsor, ahol ennyire alacsony intelligenciájú emberek vannak összezárva? Mi lenne, ha mondjuk 120-130-as IQ-júakkal tennék ugyanezt? (Vagy ilyen IQ-val már nem vállalkoznak erre a mûsorra?) Szerintem vagy Pongó vagy Zsanett fog kiesni. De inkább Pongó. Pussz:
Virág (a szánalmas
)