Adrienn!
Ma sztem Mo.-n nincs olyan "szár", aki nemet mondana, mondhatna a Megasztárnak. Ezzel most nem a műsort emelem az égig, de ne felejtsd el, hogy jelenleg ez a legnézettebb zenei műsor, és mindenki a piacról él... És azt se felejtsd el, hogy ez nem egy Kozsó féle sztár-ugrabugra, a versenyzők olyan színvonalon énekelnek, hogy a befutott "sztár"nak pertnert jelentenek, és nem "cikis" megjelenést.(mellesleg hiába valódi sztár Demjén, ha szegény egy ideje nem tud már énekelni
)
A többiekről:
Király Lindát lehet nem szeretni(nekem sem a kedvencem), de annak a nőcinek kimagasló énektudása van. Jól paszolnak majd G.L.-lel, a kicsit jazz-ba hajló éneklésük miatt. A minap láttam az egyik klipjét, ha nincs kiírva, hogy ki ő, akkor simán az egyik külföldi felkapott énekesek közé soroltam volna. Igen magas színvonalú klip volt. (A stílust most hagyjuk
)
Ganxta a maga idétlenségével együtt is érdekes lesz szerintem, főleg Evelinnel(
), nekem ő sem a mai megcsinált sztár.(Tud a Ganxta énekelni???)
Szikorát sem sorolom a sóbiznisz által felemeltek közé, de nem tartom szerencsésnek a párosítást. Bár tudom, hogy Szikora is hívő, de nekem nem jött le ez eddig a számaiból. Nem lesznek ők ketten nagyon lágyak? A csikidam stílust gondolom, most elhagyja Sz.Robi...
Auth Csilla+ Tóth Veronika-- biztos tökéletes lesz, de félő, hogy a többiek nagyobbat szólnak majd.
Novák Péter+Oláh Ibolya--Huh, erre nagyon kíváncsi vagyok
Mindketten remek előadók, színpadra születtek
Úgy sem ismerős Nektek a Novák, hogy ha azt mondom: "Hol van az a nyár, hol van az a szerelem drágám"? ezzel robbantak be anno, egy videoklip-versenyt nyertek meg ezzel a számmal vagy tíz éve... A klipben a Keleti aluljárójában népitáncoltak. Nem ugrik be?
Én legutóbb az Isván a királyban láttam-hallottam őt, és esténként egy zenei műsorban. Tavaly jelent meg ismét egy lemezük.
Tényleg, ez hogyan lesz majd? A szám végén a Pierrot megszólal majd, hogy "kedves GanxtaZolee, némileg a felső hajlításokkal gond volt" majd Soma folytatja, hogy "Én is így gondolom, nem jött át a lényeg", de a PeliB. megköszöni majd az élményt????
Igen érrrdekes lesz