Sziasztok!
Belekotyogokent kerhetek tanacsot Toletek? Ez babakocsi tema lenne, nem cipo...
Eddig legjobban a PegPerego mozeskosaras, 4 funkcios babakocsija tetszett, de itt a topic-ban olvastam es emiatt erdeklodnek a Neonato babakocsik irant.
Gombockank a tervek szerint jan. vegen - febr. elejen fog megszuletni, tehat teli baba lesz, a 4. emeleten lakunk, lift nincs, auto igen, ahol lakunk, nem tul babakocsi-baratok az utcak es szeretunk kirandulni. Ket gyerkocot tervezunk, Gombocka lenne az elso.
Szerintetek ilyen parameterekkel erdemes ezt a fajta kocsit valasztani? (Ismeroseinknek szinte mindenkinek Peg Peregojuk van, Venice, meg Milano tipusok, de itt olvastam errol a tipusrol. Ez jobb, szebb, konnyebb, olcsobb?
) En lattam aprohirdetesben PegPerego hasznalt kocsit (mozeskosaras, Classic vazast) 50-60eFt-ert, Neonatot meg egyet sem. Azt hiszem, inkabb hasznalt, de minosegi, mint uj, de rossz minosegut vennenk meg.
Szoval, hozzaertok, tudnatok tanacsot adni? Ilyen parameterekkel melyiket erdemes venni? Meg annyit, hogy a 4. emelet ellen nagyon tetszik a Zsomimama altal javasolt, auto csomagtartojaban tarolas, ez jo megoldasnak tunik.
Vagy ha van jo tippetek, Ausztriaban vagy itthon tudtok esetleg "olcso" beszerzo helyet? A hasznalt nem akadaly...
Vagy aki jart mar Bababorzen, meg tudna mondani, hogy ilyen tipusu kocsik is vannak olcsobban?
Koszi szepen,
Gombóc