Sziasztok!
Visszaolvastam,de elég szita az agyam,sok volt mostanság a történés
...
Szuper volt a nyaralásunk,csak a vége volt kalandos,ugyanis a hazafelé úton megbüntettek a horvát rendőrök gyorshajtásért
( a matricakapu előtt az 50-es táblánál még csak 114-re lassult a kocsi---szerintük,bár képet nem láttam róla .roll:...na persze mint mindenki másnak
),Apa 300 euros büntit 50-re alkudta,persze nem kaptunk érte semmiféle cetlit
!
Aztán Zamárdinál bemondta a kocsi az unalmast,2,5 órát vártunk,mire Almádiból lejutott az ismerős(tele volt a hétvégi hazautazókkal a 71-es és a 7-es is,lépésben haladtak a kocsik) és kb 10-re vontaott minket haza
!De azért tényleg jó volt
!
Itt egy panoráma kép a sziget tetejéről készítve
Fioona
Nagyon édi a babácska
.És olyan gyorsan megy az idő
..nemrég szüketett!!!
Móni
Levi-képek is jók,főleg a csókos
:):)!Jaj,ez az igazi szerelem
!
Brigi
Megértem,amit az anyaságról írsz,tényleg nem lehet könnyű ezt így megélni.valahol én ezért is örülök egy kicsit ennek a korkülönbségnek(bár igazából mindegy is lett volna).De ahogy írod,szt sokmindent viszont ők egymástól megkapnak,teljesen más lesz a testvéri kötelék is köztük.Amit Te esetlegesen nem tudtál nekik megadni érrzéseid szerint,azt véleményem szt ők egymásnak pótolják.És ha később uúgy tudod őket szeretgetni,amire már emlékezni is fognak,akkor szt semmiféle hátrány nem éri őket
.Szl NA,szt jó anya vagy TE is
:)!
A sógornővel meg ne foglalkozz,én iylenkor azt szoktam mondani,mindenkinek a saját keresztje a legnagyobb...ha gondolja,cseréljetek
!
Nem akarom,hogy okoskodásnak tűnjön
és tudom,hogy hülyén hangzik,de szt ne csinálj ügyet a nem evésből.
Én sem ettem,meg csak néhány dolgot...volt olyan,hogy anyum minden délután 2 héten keresztül palacsintát sütött,mert azt legalább ettem.Meg volt,hogy egy hétig csak húst ettem,aztán 1 hétig csak köretet...Aztán itt vagyok és tk mindent megeszek
.
Hülye közhely,de igaz...ahol enni adnak,ott gyerek még nem halt éhen
!Szl tényelg bocs,ha sok hülyeséget hordtam össze ...
Mák
Micsoda kis levezető
!Nekem már ezt kéne levezetni
...Ráadásul ahonnan eddig rendeltem a venus fonalat,ott most vmiért nem lehet
.
Nálunk is van néha ilyen bepróbálkozás,meg beveszi a falatot Villő és öklendezik(anyum ilyenkor halálra sápad),én meg erélyesen rászólok,hogy ne szórakozzon és érdekes módon azonnal meg tudja enni
...szl szt is ezek ilyen kis akciók.Kinél így,kinél úgy jön ki
.
A tej miatt emg ne aggódj,ha másként megeszi a tejterméket(amiből azért olyan nagyon sok nem is kell),akkor nem lesz hiánya semmiből
.Most olvastam nemrégen egy felmérést,miszerint az afriaki nomádok körében,akik egyébként szinte semmi tejterméket nem fogyastanak,ismeretlen fogalom a csontritkulás.Míg a "civilizált" népeknél sok helyen bizony erősen népbetegség,hiába magas a tejfogyasztás.
Én sem vagyok híve annak,hogy egy gyerek minden nap igyeon tejet.Van olyan ismerősöm,aki (miután leszokott a gyerek a tápszerről) még naponta kakót vagy tejet ad cumisüvegből a 4 éves gyereknek reggel.Mert KELL neki valami...nálunk váltakozva van tej,kakaó,tea,víz....Mihez mi "illik",bár nálunk a hideg tej amúgy nagyon megy
!Na bocs,ide is hosszú lettem
....
Zeze
Csudaszép a Toscan kerted,most nagyon irigyellek!!!!A függöny is szép
!
Gyerekek: nos hát én remélem,hogy mi kisgyermekes szülők észbe kapunk,de fel kell készülni,hogy nem lesz piskóta az iskola...na meg utána
Ügyes vagy a holdacskával is
.
Andi
Nem ér ám ilyen pancsolós képeket feltenni!!!!Ilyen hőségben!!!!
Nem irigyellek,hogy így járod most az országot
.Ilyenkor a gyerkőcök hol vannak ?
Na megyek,mert vendégek jönnek
.