Szia Bakfitty!
"meghogy valoban elhangzott-e a valasztasok elso forduloja elott......'"
- Na!!! Ez volt a szlogenjük, vagy rosszul emlékszem???
Minden plakáton ez állt!!!! "Velünk az ország!"
És amit írtál, szomorú, de nem gyõzött meg: a fideszes cikk minden szavával egyetértek.
Tényleg azt hiszed, hogy azért mondja a média 98%-a ugyanazt, mert az igazat írják (szegények)? - emiatt nem tudunk vitatkozi sajnos
Egerszegi Krisztihez meg annyit: miért gondolod, hogy õ megvalósíthatónak tartja a2012-es Olimpiát Mo-on? Én most olvastam egy cikket vele, és ezt õ sem gondolja így. Azért állt ki a fidesz mellett (szerintem), mert õ is úgy látja, hogy veszélyben a haza. És ez lehet rossz megfogalmazás, de ezzel Téged is félt! (Ahogy én is.)
Mert amíg feltételezzük, hogy a két párt csak két lehetséges alternatíva, addig valóban "a hatalom elengedni nem tudása" a Fidesz viselkedése.
De aki még tudja, hogy ez nem így van, abban felmerül: talán KL most sem mond igazat, ahogy már sokszor megtörtént, hogy MP most is mondhatja majd: bocs, az pártprogram volt, nem kormányprogram, stb.
Olvastad a múltkori linkemet, vagy bekopizzam: a média manipuláló eszközeirõl szól, amelyeket alkalmaz is a baloldal. Nem kérem, hogy hidd el, csak TUDD: VANNAK kommunikációs, reklám, retorikai, stb eszközök (egy részüket tanultam is iskolában).
Még egyet szeretnék megbeszélni veled:
gondolatban játsszunk egy kicsit!
Porszívót akarok venni, és elõbb körülnézek a boltokban. "A" gyártmány eladóját megkérdezem, jó-e szerinte a termékük).
Azt mondja, igen. Ugyanezt tudom meg "B" boltban a "B" termékról. (túl nagy különbség nincs a két gép között, sem minõségben, sem árban.)
Másnap körbekérdezem az ismerõseimet és megtudom, hogy "A" bolt dolgozói órabérben dolgoznak, míg "B" bolt dolgozói 20%-os jutalékot kapnak eladott gépenként.
Ezek után mit gondolsz az eladók véleményérõl?
iii
(Pártokra most ne vonatkoztassuk a hasonlatot, maradjunk annál az "udvarias" feltételezésnél, hogy mindkét párt leveszi a sápot.)