"......szerintem lehet merleget csinalni viszont a stilus eg es fold..... es bar vannak mellefogasok az mszp-tol is azert szamomra sokkal kulturaltabb hangot enged meg maganak mint a FIDESZ... "
Szerintem meg pont fordítva van a dolog, de már látom, nem gyõzzük meg egymást
"a geciség oltárán Orbán az isten"
ilyen stílus van a baloldalon. Meg a Kende-könyv.
Még jó, hogy OV kormánya "fenyegeti a sajtószabadságot" - nevetséges. És felháborító.
Tetszik, hogy felsoroltad, hogyan szított gyûlöletet a Fidesz. Épp kérdezni akartam. Nekem teljesen úgy állt össze, hogy az MSZP szítja hazug módon a hangulatot.
(És nem azért, mert a kincstári TVt nézem, mert nem nézem, hanem mert én az egyik társaságnak hiszek, míg mások a másiknak.)
De úgy emlékszem, az MSZP mondta már az elsõ forduló elõtt is:
Velünk az ország!
És azóta is: Legyen béke már!
És minden elképzelhetõ újságban csak errõl cikkeznek: így tartják életben választóikban a békétlenséget és a feszültséget.
Bennem már 22-dike óta nincs feszültség, gyûlölet meg egyáltalán nincs. (Csak csodálkozom - erre is lesz még 4 vagy több évem.)
Blikk: szombat: óriási fõcím:
15 éves barátság szakadt meg a politika miatt.
Felette a kép: Fábry és Farkasházy, egymásnak háttal montírozva, "kezükben" felfelé tartott pisztoly.
Ilyen típusú manipulációt nem tapasztalok abban a 2-3 "jobbos" újságban, ami van. A Jobbszél jegyzete is csak siralmas kis mese, gyûlöletet nem is érek benne, csak szánalmat - bocs, de bennem is az van most. Ne menjünk bele, tudom, kölcsönös.
Miért nem lehet a Hajrá magyarok mellett ugyanolyan lazán elmenni, mint ahogyan én tudom: hazugság, hogy Velük az ország?
Az a baj, hogy ha az országban csak 4 db MSZP-s volna, a 98%-os médiatámogatottság meg az arrogáns és heccelõ stílus miatt akkor is úgy nézne ki, mintha 60% lenne.
Ui.: egyetértek azzal, aki nem írja alá a nevét. A vélemény a fontos, nem csak letudni: ja, ez az, akit nem kell elolvasnom.
iii