Sziasztok Lányok!!
Bedmona tényleg nagyon jó kis Húsvétotok lehetett...Nekem most az lett a kedvenc képem Leviről, ahol nagy széken ül és mosolyogva visszakönyököl az asztalra:).Nagyon kis aranyos..
Avocadó: Hát neked se semmi Húsvétod lehetett az ápolásokkal....
Tulajdonképpen én most lekövetkeztettem, hogy egy anyukának az a legjobb ha elmegy otthonról a kis családjával pár napra, mert akkor ő is talán pihen...Bár szerintem nem is a Húsvét volt a fárasztó hanem az előtte gyors ütemű felborult fél nap alatt fejezd be a takarítást, plussz öt főt láss el két napig ( két égedelem, aktív, nagyon aranyos , de rettenetesen furán hangos kisgyerekkel) és akkor a szombati újabb látogatás előtti romeltakarítás, aztán a Húsvét előtti újabb romeltakarítás. Picit hosszú volt.
Mondjuk a nyuszi körüli nyüzsi jó volt nálunk is, mert mindenkit sikerült meglepni, Fanni nagyon aranyos volt...kapott minden félét, játékot, könyvet, csokoládét, gyerektársaságot és voltak egy napos kispipik és lett egy nyuszómuszónk is..
:):)Akit tegnap lekenyereztem a szó szoros értelmében és most bratyik vagyunk...képzeljétek olyan jó fej..rájött, hogy ha kiborítja a vizet, hamarosan kiszabadul, mert megszánom és kiszedem alóla a vizes cuccokat, átteszem egy sokkal nagyobb helyre míg kitakarítom és utánna kerül csak vissza a ketrecébe...ennek örömére ma már kétszer kiborította a vizet:)...Nagyon rafkós különben, mert amikor elviharzok mellette rázza a tapancsát jelezve, hogy most tocsában csücsül...mondjuk kibabráltam vele, mert most szimplán a második húzásnál csak kiöntöttem a vizet alóla ( nem ázott át a szalmája mert időben észleltem a problémát) , és nem szereltem ki a ketrecéből:), plusz elkoboztam a vizét, majd este megitatom...Tiszta ari, és Fanni nagyon rajong érte..
Most várjuk a doktor bácsit...semmi bajunk nincs csak az általános havi vizsgálódás miatt kértem hogy jöjjön ki nézze meg, hogy minden ok a csajóval...szeretem ha ránéz, akkor én is nyugodt vagyok, iratok fürdetőkrémet, dumálunk egy kicsit, ha érdekel valami megkérdezem...ha valamit lát rajta ír esetleg beutalót laborba....Meg azt az idétlen védőnőt is könnyű szerrel lerázom magamról.Tényleg nálatok is túllihegi a feladatkörét? Én nagyon nem csipem, hogy úgy gondolja azért vagyunk itthon, hogy őt fogadjuk és végig mászkálja a lakásunkat...pláne úgy, hogy egy értelmes mondata nem volt még + Fanni alvás idejében szeret megérkezni, mert neki akkor jó...ez most a 3. védőnő a faluban. az első bunkó volt, a második kedves, csak igénytelen és nem túl tiszta, ez meg buta, nyafogós hangú + le "Lívikézett" az első találkozásnál ez meg a halálom, így itt el is vágta magát. Képzeljétek...gondolom ti már túl vagytok ezen...be kellett vinnem ugye méricskélni a csajót hozzá. Utoljára 11 hónaposan látta akkor Fanni 71 cm volt. Előtte 3 hónapos oltás után voltak itt, szóval marha nagy volt az érdeklődés...aztán kiszekált a világból, hogy vigyem be a lányomat mérni, bár szerintem ez hülyeség, mert nem hinném, hogy csak a méricskézésből kell megállapítani hogy egészséges-e vagy sem...elővett egy papíros görbét...ez 2-3 hete volt...Fanni most 75 cm, 8150 g és megállapította, hogy a lányom nem a görbe szerint fejlődik, szerinte változtatnom kéne az étrendjén és különben is hordjam be hetente mérni...na aztán elküldtem melegebb éghajlatra..Hozzá tartozik, hogy fogadott dokibácsink van aki min. havonta egyszer megvizsgálja a csajót, vele egyeztetett étrendünk van. Kutya baja sincs, tök jó az étvágya, de egy nagyon aktív gyerek, aki az elmúlt két hónapban 4 cm-t nyúlt...Még jó hogy jelen volt a másik körzet védőnője, aki mellém állt és közölte ezzel a hülével, hogy nem minden gyerek görbe szerint nő, látványosan semmi baja a lányomnak és egyszerre nem szoktak nőni meg hízni is a gyerekek..csak az egyik dolog megy...Tiszta röhej..azért megnézném, hogy azokat a gyerekeket akiknek esetleg a szülei nem tudják biztosítani a megfelelő mennyiségű, minőségű kaját mennyire macerálják.Vajon a putriban fejlődő szegény kisbabák anyukáját is kiszekálják a világból?...szerintem azért jön hozzánk, mert itt rend van tisztaság és semmi komolyabb dolga nincs, csak kirándul egyet...Azért fura ez a rendszer..ja azok után hogy anyatigris módjára elküldtem melegebb éghajlatra és közöltem, hogy egy ilyen felesleges macerának nem teszem ki a gyerekemet azt mondta, hogy "jól van Lívia végülis én már úgyis meg tudom állapítani,hogy maga jó anyuka...nem kell bejönnie. majd telefonon megbeszéljük, hogy mikor találkozunk legközelebb"...kért egy státuszt a dokimtól, így sikerült lekoptatnom, de előtte felhúzott:)...hozzátok is így kimászkálnak?Nem bírom ezt.Valahogy úgy érzem a mi otthonunk nekünk van és azoknak akiket ide hívunk, a barátainknak és szívesen vendégül látunk, nem ilyen betolakodó idegeneknek. A gyerkőc maximálisan rendben van, mert tudom...nagyon ügyelünk rá mindannyian, férjim, nagyszülők, én, tényleg mindenki...kiegyensúlyozott, látványosan boldog kisbaba...