Sziasztok,
reggel felhívtam a munkahelyemet,ahol azt mondták,hogy a következõ hónapokban levonják a folyósított összeg 30%-át,így kvázi 3 vagy 4 részletben lesz visszafizetve.Pedig a férjemmel már osztottunk- szoroztunk,hogy honnan gazdálkodjuk ki.
A munkahelyemen átfogó tb-ellenõrzés volt,akkor derült ki,hogy már hónapok óta rosszul fizetik nekem a tgys-t.A 30 napon belüli összeget tudták visszakövetelni,de a tb. felé a munkahelyemnek ennek az összegnek kb. a 4x-ét kell visszafizetni,meg még valami bírságot is.Persze azt sem fogják megdicsérni,aki ezt nem vette észre.
Állítólag tavaly évvégén volt valami olyan jsz-változás,amit õk nem vettek észre:így napi több mint 5.000 Ft-ot fizettek ki nekem,holott csak kb.1.800 Ft-ot lehetett volna.
Mivel számlára megy a pénz,soha nem tudtam,hogy pontosan mennyit kapok,bár az feltûnt,hogy hónap végén már nem csak a szokásos 2.000 Ft.marad rajta
Egyébként ez a munkahely egy bíróság,így teljesen nyugodt voltam...
Most viszont jó nagy kopp lesz.
Még tegnap erõs felindulásban felhívtam az anyukámat,aki annyit mondott,hogy ettõl nagyobb baj ne legyen,gondoljak Simonra-aki akkor még élt szegény
Na,ez volt a napi morgolódás.
Mariann