Szia Zsunya!
Nekem már van egy kisfiam. A terhesség alatt nekem is megszûnt a munkaviszonyom, úgyhogy nem lesz majd hová visszamennem. Egyébként is vidéki vagyok, így a kilátásaiam egyenlõre egyenlõek a nullával. Most éppen valami fõiskolán gondolkodom, meg is találtam a nekem tetszõt, de hogy hogyan lehetne az én eleven fiam mellett tanulni, az már egy másik topic témája. Az meg, hogy a leendõ diplomával tudnék-e itt valamit kezdeni, az meg a jövõ kérdése.
Nekem is azt mondta a férjem, hogy maradjak legalább 3 évig itthon!
De nem azért mert olyan marha jól élünk, (sõt egyre nehezebben, ez az internet is most már marha nagy luxus), hanem mert ami pénzt itt lehetne keresni, az röhej. Amúgy meg hol is lehetne olyan munkahelyet találni, ahol nem kell túlórázni, odaér az ember a gyerekért az oviba? Ja és a bemutatkozó beszélgetésen nem az az elsõ kérdés, mikor akar gyereket, vagy van-e kisgyermeke?
Biztos sokan nem így gondolják, de én már néha megcsömörlök attól, hogy másról nem nagyon lehet beszélni, csak a gyerekrõl. Tényleg ez tölti ki az életem 150%-át, imádom, dicshimnuszokat tudnék zengeni róla, de attól még engem más is érdekel, más is foglalkoztat.
Figyelem a napi eseményeket, sõt szeretem a sportot is (kivéve a magyar focit). Nem lehetne ezekrõl is véleményt cserélni?!
Pl. totál kiakadtam kedvenc Kövérem minapi "hazás" kijelentésén!
Most más. Mindig is irigyeltem az alkotni tudó mûvészeket
Én még a vázát is a fiúkkal rajzoltattam meg rajzórán jó jegy reményében
Érdekelne melyik tévénél dolgoztál. Na, de gondolom titkosítási nyilatkozatot írtál alá. Akkor inkább az érdekelne, TVnév nélkül, hogy hogyan megy is ez a manipulálás?
Ja, ha megnyerem a lottófõnyereményt csinálok neked egy TV-t jó?!
Szia
Legyek mondjuk BB, se nem neves, se nem névtelen...