Szülőszoba:
Én nem voltam oda érte. Kicsit össze-visszaság volt benne. Nem tudom miért nem lehetett folyamatosan végigvezetni a történetet..
A nagyvilági asszonyka, és apuka nekem sem volt szimpi. Banyócinak már írtam, hogy idétlen hozzáállása volt a csajnak. Hősködött, hogy a terhesség nem betegség, hanem természetes állapot...stb. Aztán meg nyomatta az EDA-t.. érdekes felfogás..ezek szerint a szülés nem természetes?? Félre ne értsetek! Nincs bajom azzal, ha valaki EDA-val, vagy más fájdalomcsillapítóval szül. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe. De ez a nő ne hősködjön hogy ő végig dolgozik, mert milyen erős, vagy akkor ne kérjen EDA-t, ha ilyen vagány csaj. Engem ez idegesített! Meg a férje! Szegény nőci ott szenvedett a szüléssel a pasi meg ahelyett, hogy fogta volna a kezét, vagy simizte volna a haját, ült egy méterre tőle egy széken, és kamerázott.. Nem mintha úgyis felvette volna a TV stáb.. Hát szép kis apuka!!
Meg igen, még meg sem mérték a gyereket, meg semmi, oda sem ment hozzá, egyből a telefonon lógott.. Vagy ez a jövő családképe??
Ettől függetlenül végigbőgtem az adás végét
. Megható volt!
Linato!
Miért írod, hogy nem ilyen egy szülés??
Jaaa, és a szlovák dokihoz mit szóltatok?? Hogy győzködte a szülőket, hogy mennyivel jobb a babának/???!!/ a programozott szülés..