Sziasztok!
Böngésztem az általam eddig nem olvasott topicat és elvetődtem ide.
Ha figyelmesen olvastam egyikőtök sem rajong R.Rékáért.
Emiatt, is gondoltam leírom amit én is gondolok róla: bár elég régen írtatok arról,hogy műmelle van-e vagy nem, pár hete jelent meg a Story magazinban a cáfolat miszerint minden kétséget zárjanak ki a kedves rajongók Rékának természetesen teltek a keblei a "benne lévő" tejtől, mondta ezt az urával egyetemben.
Gondolom valamelyikőtök biztos olvasta?
1: egyáltalán nem ítélem el ha valaki megcsináltatja a melleit, mert magánügye, még ha közéleti szereplő is, de tagadni illetve hülyének nézni miért kell az embereket? Nem kell ahhoz plasztikai sebésznek lenni ,hogy kiszúrja a laikus is a kis kerekesedést oldalt, mert igenis látható!!
Elég tapasztaltak már azok akik nap mint nap forognak a médiában,ha egy tapintatlan (szemtelen) újságíró fel tesz egy ilyen kérdést akkor hárítsák inkább el, mint hogy hazudjanak!Ez irritál a legjobban.
A barátnőm is meg csináltatta a melleit, neki berakták az izmok alá így amikor szűlt semmi problémája nem volt a szoptatással, és a mell alakja sem változott meg.
Én két gyereket szűltem és mindenképpen szeretnék egy korrigáló műtétet mert sokat fogytam (és még szeretnék is) és sajnos megereszkedett.
Mindíg kis mellű voltam,de volt idő hogy jöttek rám a kilók és megnőtt (úgy is maradt)szoptatás alatt meg pláne. Most,hogy fogyókúrázom alig várom,hogy menjen le belőle mert a polókban tipikus "csöcsös Manci" vagyok én akinek sose volt melle!!
Látom ti is küzdötök a kilókkal,volt idő amikor elfogadtam,hogy ilyen vagyok és kész (pedig hiú vagyok rettentően)de képtelen voltam évekig fogyókúrába kezdeni. Aztán tavaly nyáron végérvényesen szembesűltem magammal a nyaralási képeken és azt mondtam elég, nem akarok ilyen dagadt disznó maradni!Még akkor (tavaly nyáron) lefogytam 16 kg.-ot.
Diétáztam, némi tornával kiegészítve itthon (már amennyire egy 15 hónapos gyerek mellett lehetett)és egy szekérnyi görögdinnyét ettem.
Szeretném folytatni az idén is csak a dinnyeidényt várom.
mindenkinek üdv.
Erika