Én sajnos még nem voltam terhes (most próbálkozunk), de a súlyproblémák nálam is mindennaposak
. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem minden módszer csak egyszer válik be, másodszorra már szinte semmi hatása nincs. Tavaly tavasszal, egyedül voltam (a párom németországban dolgozott) és így sikerült tartanom egy kb 1500-1800 kcal-ás étrendet, ami mellett rendszeresen mozogtam is. Le is ment 6 hónap alatt 15 kg, de amikor hazajött a párom, megállt a fogyás is, pedig még maradt 5-8 kg, amitöl szivesen megszabadultam volna! Ezt a súlyomat elég sikeresen tartottam (a rendszeres mozgás maradt, csak a bevitt kaja mennyisége, minösége nött meg), amig közbe nem jöttek az ünnepek, és az év eleji hajtásnak hála visszakúszott 5 kiló. Minden hétfön lelkiismeretesen elhatározom, hogy mától kevesebbet eszem, ezt eddig maximum péntekig sikerült is betartanoml, de a hétvége az totális csöd a fogyókúra szempontjából! Van valami ötletetek, hogy lehet a hétvégi nagy evéseket megúszni, szívesen fogadnám!
A másik gondom, hogy amint elhatározom, hogy nem eszem édességet, pár napon belül rettenetesen megkívánom, holott volt már, hogy elötte hetekig nem is hiányzott! Van ezzel így más is?
Tavaly volt egy sztorim, amin utánna hetekig jókat derültünk, ezt még megosztanám veletek, hamár úgy is egész litániát sikerült összehoznom!
Vettünk egy új fürdöszoba mérleget. Épp elkezdtem a házipatika fogyókurás programját, szóval lelkesen méreckedtem, minden pénteken. Az elsõ héten lement 2 kg, a másodikon 3 kg, a harmadikon is 3. Életemben elöször voltam 60 kg alatt! Szinte madarat lehetett velem fogatni, amig a párom rá nem állt a mérlegre. Ö már közel egy éve 100-105 kg, most pedig csak 98 volt! Kiderült, hogy rossz a mérleg, és valójábam 3 hét alatt csak 2 kg-t fogytam!
A citromlevet én is kipróbálom!
Éva a fogyókúra is érdekelne, ha nem zsemle és cikória kávé a reggeli, mert azt már próbáltam, és rémesen rosszul voltam töle!
Sziasztok!
Orsi