Beszti!
Köszi
Olvastam az első írásodat is, csak nekem, mint kezdő/újrakezdő LEGO-snak nem egyértelmű, hogy mi mekkora
De így már látom! Persze vannak még kérdéseim:
A "normál" méretű vonatnak is van hangja?
Mi tartozik a vonat esetén egy "alapkészletbe"?
Lehet még olyan Legot kapni, amiből házat lehet építeni? Tudjátok, lánykoromban (na, az sem most volt) volt ablak, ajtó, kicsi virág, meg egy zöld alaplap.
Mi van abben a dobozban, amit Lego alap-készletként emlegetnek?
Ha valaki sacc árakat is tudna mondani a fentiekre, akkor azt negyon megköszönném
Játékokról, úgy általában--szerintem ezek is, mint minden, a gyerekektől függnek. Mármint az, hogy szereti-e őket, vagy sem. Fiam kapott valami szuper távirányítós autót, hááát, magasról.... Viszont nagyon szereti az egyik kínai játékát, ami olyan gagyi, hogy csak na! Van belőle egy nagy rakásra való már, tudjátok, traktor, mindenféle vontatmány, ásó, kapa, Mari néni, csirkék ládában, stb. Jó, hogy a répa akkora, mint a talicska, de ez őt nem zavarja egy cseppet sem. Szó szerint életképeket rendez belőlük évek óta, Mari néni almát szed, a létra a fának van támasztva, mellette kicsi kosár. Lányom szintén nem a Baby Born-nal, hanem egy kicsit csúnyácska babával jön-megy naphosszat, takargatja, altatja. Fiam pl. napokon keresztül, már-már ijesztően közeli viszonyba került egy cipősdobozzal, mert szerinte abban aludt Zsebibaba. Ha valaki arrébb akarta tenni a dobozt, akkor kiabált, hogy fel fog ébredni... Neki a legnagyobb sikert egyszer nővéremék ajándéka aratta, ami nem volt más, mint igazi sóder, és homok fagyasztózacskókba pakolva. Ez volt neki a valódi rakomány
Lányom pedig kurjongatott, mikor a minap a kezébe adtam az én gyerekkori babapárnámat, a hozzávaló paplankával. Nekem a Barbie ellen sincsen kifogásom, bár sokan bántják, én még hat éves sem voltam, amikor varrni kezdtem géppel neki ruhákat, később meg bútorokat készítettem neki. Ezt is kihozhatja az emberből a Barbie, nem csak azt, hogy ferdült legyen az énképe.
Bocs. Ez regény lett
Csi