2002.08.28 18:42
Szerző: Anonymous
Nem, én nem az vagyok, akire gondolsz, de ez lényegtelen,én magam kértem a törlésemet. Nekem is próbáltak besegiteni, mint utõbb megtudtam, kértem is mindenkit emailben, ne tegyék, legyen fair a játék. Azóta az informatikus ismerõst megkértem, mondja már el, mi folyik itt, el is magyarázta, és igy már értem, hogy lehet valakinek sok pontja. Most már én is tudnám, hogy nyerjem meg a játékot magamnak. Ami felháborit, hogy érdekes módon az élen mindig ugyanazok állnak, az õ pontjaikat mindig csak minimálisan redukákálják, ugyanakkor hagynak olyanokat játszani, akik pl. Anne Geddes fotókat raknak az albumukba. Bár azt irták, törlik, a mai napig lehet rá szavazni. Egyébként ha jól emlékszem, minden pontot töröltek, ami nekik nem tetszett.
Azt hiszem , ezeke a játékokba azért nem érdemes belevágni, mert itt az ajándékok mindig házon belül maradnak. Jó reklám, nõ a látogatottság, ajándék meg nuku. Azért majd értesits, kérlek, ha esetleg te nyersz valamit, akkor talán megdõl az elméletem, és a véleményem. A nevemet és egyéb elérhetõségemet nagyon szivesen elküldöm Neked, külön, magánban. Túl sok kéretlen reklámom jön mostanában, ezért nem szeretem sehol megadni az adataimat. A pontok redukálása egyébként OK, de egy bizonyos határon belül,nem? Ha már egyszer azt mondják-irják, hogy ellenõrizni tudják, ki szavazott a saját gépérõl többször, illetve kire szavaztak ugyanarról a géprõl többször. Nem értem a dolgot. Akkor azt is tudják, pontosan hány pontot is kellene törölni, és nem likvidálni mindenkinek, akinek az õ elképzeléseilhez képest van sok.