A kislányom imádja Süsüt, az egyetlen mese, amit figyelemre méltat. Ha valaki tud plüss-Süsü figurát, nagyon megköszönném, ha felvilágosítana, hogy merre lehet ilyet vásárolni. Valamint érdekelne az összes Süsü mese filmen, mp3-ban megvan, de a hangok neki még nem annyira érdekesek, mint a képek. Elõre is köszönettel, Anima
A MTV2-ln vasárnap délutánonként szoktak leadni a Süsübõl részeket + pl.A Corában is lehet kapni vkazettán. Mi is ott szereztük meg,ugyanilyen indokból.
Mi is Süsü-lázban égünk hónapok óta. Már megvettük a Süsü dvd-t, nagyon jó (4 mese van rajta). Szerintem érdemesebb dvd-n venni, mert a videoszalag hamar tönkremegy. Azt hallottam, hogy a Süsüke nem annyira sikerült jól, sajnos azt a lányom nem is élvezi, mint a régieket.
Hol van minimax bolt? Mi is szeretnénk plüss süsüt!
Vera, én decemberben már ugyanezt körbejártam, és itt is azt válaszolták, meg a boltokban is, hogy nem. A tapasztalatom is ez. A jogdíjas süsü nem hasonlít, más meg nincs. Sajnos.
Megtennéd, hogy ha találsz, akkor nekem is jelzed?
Amúgy mi egy készítővel meg akartuk volna csináltatni, de nem vállalta, mert a feje speciális eljárással készült, attól olyan merev. Vagyis kell hozzá valami forma hungarocellből vagy műanyagból, vagy ilyesmi. Nekem az is eszembe jutott, hogy megpróbálom magam elkészíteni, de a kézügyességem hagy maga után kívánnivalókat.
én a királyfit keresem. Süsünk szerencsére van, pár éve a Pampers azt adott a vonalkódokért. Akkor lehetett királyfit is kapni, de kihagytuk sajnos. Most meg itt állok egy 16 hónapos csajjal, aki meg van veszve a pasiért.
Sziasztok! A férjem most vett egy Süsüt a kisfiunknak, de nem játékboltban, hanem Abonyban a Shell benzinkúton. Kb 20 centis, nagyon élethű. Bár gondolom nem rohangáltok Abonyba, csak azért szóltam, hátha más Shell kúton is lehet kapni. Ha tankoltok, nézzetek körül.
Szia Beatrix!Kösziiiiiii a párom holnap meg is nézi hátha ....a fiaim nagyon fognak örülni hát még én mert egy dolog le kerül a nyaggatási listáról üdv.vera
A Kolosy téri piac emeletén a Mesefa játékboltban láttam Süsüt. Asszem 2000 ft volt, de nem esküdnék meg rá. Normál méretű. Sok szép báb volt, de, hogy királyfi volt-e, azt nem tudom, esetleg oda lehet csörögni, elhoztam egy kártyát:250-50-99