Úgy látom, én értem a leggyorsabban haza
Kedves Lányok, szerintem egy nagyon kellemes találkában volt részünk, meglepően sok résztvevővel!
A jegyzőkönyv: 7 anyuka+8 baba+számtalan hordozóeszköz, konkrétan Ergo, Manduca, Didy, Moby Wrab, Nandu, Liliputi háti, Kozy, Lívia MT-ja, Bamberoo(egészítsétek, ki, ha kihagytam valamit vagy valakit! A babák életkora 5 hetestől kb. 2 évesig terjedt (asszem:-))
Ismerkedős klub volt, vagyis nem volt tematikus rész (én szeretnék legközelebb), hanem szabadfoglalkozás, rettentően jó gyerekek részvételével. Bent és kint is "rendetlenkedtünk", de az igazi kinti játszás 3 hét múlva esedékes (vagyis március 1. péntekjén), amikorra is még jobb időt rendeltünk.
Fél egykor bontottunk tábort az utolsó 2 résztvevővel.
Megtapiztuk és felpróbáltuk egymás hordozóit, azért élőben mégiscsak más!
Szoptattunk és etettünk, pelenkáztunk és pisiltettünk, Edit még az ingatlanközvetítőnél is járt...

Hogy melegítsék meg a bébipapiját.
Én nagyon jól éreztem magam, Kamilla meg főleg. Ennyi gyereket még nem látott egyrakáson - pontosabban ennyi hasonló méretűt, mint ő. 9 évesekkel már sok tapasztalata van
Sok képet csináltam, néhányat mellékelek, ha valaki kéri, emailben is szívesen küldök.
Tabajd, Saara, Sáfrány, Szerencsefia, Gale és Zsófi (ő budaörsi) köszönöm, hogy eljöttetek, találkozunk nemsokára!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.6149.jpg[/img]