Tényleg dühítő lehet, hogyha eltervezel valamit és más külső ok megakadályozza, hogy megvalósítsd! Együtt tudok érezni Veled!

Hány cm-t fogytál? Sajnos én elfelejtettem lemérni magam (az elején nem voltam ennyire optimista ezzel a diétával kapcsolatban

Nem szoktál csinálni valami tejszínes husit jó fokhagymásan, vagy sajtosan? HÚÚÚÚÚÚÚ, én imádom pulykát tejszínesen, és jó sok fokhagymával és füstölt sajttal.hmmmmmmmm de ennék. Te nem szereted? Tudod, nekem mindig az a bajom, hogy pl. CH napon kívánom a húst, fehérjén a zöldséget és keményítőnapon a szénhidrátot sütit, csokit. Valószínű ez azért van, mert "valaki" megmondja nekem, hogy ma csak gyümölcsöt ehetek, akkor tuti, hogy azt nem kívánom aznap. Ez olyan furi. Neked nem szokott ilyen lenni?
Na jó sok sületlenséget és kavart írtam. Bocsi, már álmos vagyok nagyon!

Nekem holnap CH napom lesz. Még nem tudom mit eszek lehet, hogy Nutellás kenyeret ebédre és vacsira pizzát, vagy sütit, még nem tudom. Ezeket mindig aznap találom ki, hogy éppen mit kívánok.
MÁR CSAK 27 NAP!!!!!!!
Gondolom ma már nem olvasol, de azért jó éjszakát én megyek és elteszem magam holnapra!

Puszi