Megint én!
Az elmaradt menü:
Augusztus 08. péntek, 58. nap: délelőtt görögdinnye, ebéd banán,délután sárgadinnye - eléggé pocsék volt. Vacsorára csirke apróhúst készítettem (nem grillezve!

Augusztus 09. szombat - délelőtt görögdinnyus, majd később öszibari. Délután is gyümölcs. Vacsira saját kútfőből kreált, előző nap bepácolt mézes-mustáros csibe apróhús, színes paprikákkal és retekkel ettem.
Mézes mustáros: méz, mustár, só, bors, cumin-római kömény. Ez volt a pác. Kevés olajon, pirítva sütöttem. Igen kellemes volt.
Augusztus 10. vasárnap, 60. nap: délelőtt görögdinnye, ebéd ismét, kora délután 2 banán és őszibarack,majd uzsira ismét görögdinnye. Vacsorára 20 dkg, sózott, pirított kesudió.
Ezzel a kesudióval elrontottam a gyümölcsnapomat. Natúr kellett volna ennem. Azóta is kicsit szorulásos a helyzetem.

Augusztus 11. hétfő, 61. nap: délelőtt ismét görögdinnye (már, ha valaki nem tudná még

Augusztus 12. kedd, 62. nap: - ez a nagy lakoma napja volt - a nagy zabálás a vendégekkel. Felvonultattam az új, kedvenc kajáim színe-javát. Ott főttem a konyhában egész délelőtt, hát úgy mindenhonnan fojt belőlem a víz.
Délelőtt görögdinnye,
Ebéd: miccs, a miccs mintájára készült tárkonyos pipi miccs, grill kolozsvári szalonna, cukkini és csillagtök is grillezve, párolt brokkoli, korma curry-s apróhús, brassói aprópecsenye és uborkasaláta. Na ennyi. Illetve sült krumpli is volt, annak, aki kért. Én nem kértem...

Ma meg ismét ez lesz a kaja, mivel jócskán maradt. Grillezett zöldeknek nagy sikerük volt. Mindenkinek ízlett, el is fogyott.
Annyit írtam már a kajákról, hogy kezdek nagyon éhes lenni. Azon nyomban indulok, és letámadom az őszikéket! Jó nagyok! 25 dekások! Kriszta, Andi! Nyugtassatok meg! Ugye nem génmanipulált minden nagyra megnövő gyümölcs?
Mentem!
Mindenkinek szép napot!