Nagyon köszönöm a hasznos infókat nektek! Én is megmértem a Nandut, 146-150 gr körül van/m. (nem pontos, mert a mérleg sem az, és hosszában sem volt kedvem centire pontosan mérni, a Nandunál pedig ezt nem lehet tudni, ugye).
Livus, pár szóban érdekelne majd a barátnőd véleménye a Hoppedizről. Úgy láttam, hogy a Lanával van egy súlykategóriában, azt pedig Áginál kipróbáltam. Nálunk biztosan nem lenne apakendő belőle, csak én hordozok (ezért kicsit irigyellek, Livi, hogy G ilyen büszkén viszi Nórit...Nálunk esetleg a vázas háti hordozó jöhet szóba).
Néztem a Didymost is, az Olaf és a Martin hasonlít színben a Hoppediz kedvencemhez, ezek is nagyon tetszenek ám
Akciósan most van Olaf, Zsuzsa, az ötös méret 75 euró. Valahogy meg fogom ezt a vásárt szervezni...Már a családom (szüleim is) látják, hogy nem leszek meg új kendő nélkül, megmutattam nekik is a neten a kendőket, és erre most az alibim is jó, Savitri
Úgy néz ki, hogy karácsonyra meghozza az angyal...Inkább egy Didymos, mint egy új babakocsi a kilenc éves matuzsálem helyett.
Olyan jó lenne, ha rendesen tudnék angolul (engem még oroszul tanítottak
), használtan is boldogan elfogadnék egy Olafot.
Még egyszer köszönöm nektek a segítséget!
Nuska