
de azért leírom, hogy nem az összetétel a zseniális ám... valami más varázslatot tudtál, mert azt én eddig is így csináltam! (te vízzel írtad azt hiszem a futtatást de én most is tejjel futtatam)
Azt, hogy felesbe kell bele a rétes liszt azt tudtam... szokták úgy is, hogy darát meg sikért tesznek hozzá,... de ennél lényegesen egyszerűbb a rétesliszt... (ugyanis annak alapból magasabb a sikértartalma)
Nemtudom mit csináltam másképp egyszerűen nem maceráltam annyit... az előző receptet vagy órákig kellett keleszteni (három lépésben... férjem olyan receptet is talált aminél a tésztát egy napig kell pihentetni) és most a tanácsod alapján feleannyit raktam a tepsibe... ja és a rétesliszten való nyújtás tipp is csodákra képes!

Egyszóval köszi... mindig a legegyszerűbb megoldások a legjobbak!






Amúgy most megnéztem egy csomó receptet kb ilyen az arány csak a macera más meg néha elfelejtik odaírni (vagy csak zárójelesen, hogy rétesliszt is kell bele)
Datolya
Jobbulást!

Én hányásos betegeskedés közepedte banánt ettem gyüminapon!
Jót tesz a pocaknak és magas a káliumtartalma... nekem nagyon jól esett!

Mindjárt teszek fel magunkról képet!
