Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Fél 10-kor keltett a gyerek :oops: Hagytam neki megnézni a Thomast és most a Charlie és Mimmót, aztán most már szerintem elsétálok vele a boltba, meleg füles sapkában. Biztosan attól is ilyen kis őrült, hogy itt ülünk bent állandóan.

Márti! Andrásnak boldog névnapot kívánunk! Kép

Holnap megyünk vissza a doktorhoz Miksa fülével. Nálad mi a helyzet, érzel már valamit? :wink: Az ikreket? :lol:

Ildi! Köszi ezt az oldalt, basszus, ismerem ám, csak nem emlékeztem a névre, el meg persze nem mentettem annak idején. Majd mondom neki mingyár, mert ma az irodában van szegény, ott azért elnézelődik időnként :wink:

Tök jó ez a kis bébitaxi :lol:

Rita! Nagyon kellemes lógást! :)

Azt még nem tudom, hogy minden nap lesz valami a zsebben, vagy bele tudok szuszakolni 24 kis mütyit. Kiderül. Lehet, hogy mind, lehet, hogy csak egy, lehet, hogy egy hétre való lesz benne. Nagyon tervezett az akció, mi? :lol:
Én is keresgéltem már kis csokikát, meg van egy kis figurám Kinder-tojásból, amit a kocsiban nem raktam össze nekem (mer vezettem), azt is elővakarom, és még vadászok apróságokra.

Beszti! Megtaláltam az overált, Minimotion, de csak a kesztyűjére bukkantam rá egyelőre, a kis csizmácskára nem. Merthogy lábfej nélküli. Polárral bélelt a testénél, az ujja viszont nem olyan halál vastag. 68-as. Meg van egy bundazsákom, ha érdekel, de az konkrétan zsák, épp a Bergonba illik.

No, most húzunk a boltba, nekem is jót fog tenni a séta!

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, Olivér meg 10-kor ébredt :shock: , tutkó nem tudom ma lefektetni délután :roll:

Kész a mi adenti cuccosunk is, bocsi, kicsit loptam az ötletedből, ugyanis semmi kedvem nem volt 48 ajándékot becsomagolni, meg annyi zsebet se varrni.
A miénk ilyen lett:
Kép
Egyik zseb Olivéré, másik Leventéé. :D
Natika nem kapott :o
Szerintem minden nap tegyél inkább bele valamit reggel, vagy este, csempészd bele, én is úgy fogom.Ha egyszerre raknám bele a hetit, vagy az összeset, akkor kiszednék mindnet.Így lesz szerintem jó :D

Nekünk sok apró csokink van, mert Levente kapott egy csomót, de gyorsan eldugtam, mielőtt elkezdték volna mindnet feldézsmálni. 8)

Márti, tök mindegy hogy spriccel, nem spriccel nem kell neki. :roll:
Ez van.
Hallottam már magukat elválasztó gyerekekről.Lehet, hogy Natika is ilyen lesz.
A tesóm is múltkor megjegyzte, hogy Natasa nem egy cicifüggő gyerek, abszolút nem úgy szopizott, mint az ő gyereke (22 hónapig), ő megőrült, ha nem kapott cicit, be volt érte vadulva.Alig bírta leszoktatni.
Bezzeg Natuska!!
Na, ő meg iylen! :roll:

Szirom, megtaláltam a mi tv-nket:SONY KDF-E50A11E
Milyet akar az urad?
lcd-t, plazmát?
Mekkorát??? :shock:
vas

Sziasztok!

Ildi, örülök, hogy tudtad hasznosítani az ötletet! Én is már kínomban találtam ki, mert mást akartam, de az nem lett volna jó. Én meg a keretötletedet lopom el, mert a miénkről szerintem az hiányzik :wink: . Már nézegettem tegnap is. Meg a fára keresek valami kis díszeket, gyöngyöket, ilyesmit. Gondoltam egy angyalkát is a fa fölé-mellé, de még nem tudom, hogy lesz-e belőle valami. Lehet, hogy igazad van, hogy napi egyet kell beletenni :wink: Te otthagyod az ajtón? Mert én még nem tudom, hová teszem.

Most a boltban vettem olyan kinderes kistojást (jó, tudom, hogy nem húsvét van, de annyira azért nem nyuszis :wink: ), pilóta kekszet, meg még kétféle apró csokit (nem volt mini milka), illetve egy kókuszrudat, amit lehet darabolni és külön csomagolni apróbbakat belőle. Van is itthon néhány kiscsoki, meg az az egy Kinder-tojás figura, ja, meg még vettem két Kinder-tojást a figura miatt, hogy ne mindennap csoki legyen. Dió meg ilyesmi nekünk nem annyira jó, mert bár Miksa szereti, ősszel itt bokáig jártunk benne, meg gyűjtöttük a mókusoknak, szóval nem valami izgi.

Tévé: azt hiszem LCD-t akar venni, de nem projektorosat. Nemtom ám, mi az, de mintha ezt mondta volna :lol: És 102-est vagy 107-est, mert nekünk azért kisebb a nappalink, mint a tiétek. Bár amikor ott voltunk, úgy láttam, kb. akkora, de amikor hazaértünk, elámultam, hogy tiszta hülye vagyok, a miénk azért jóval kisebb. Megnéztem a tiéteket ezen az oldalon, meg ugye élőben is láttam, szép. De hogy ennyi tévé közül hogy tudnak egyet kiválasztani a pasik, az nekem rejtély :wink:

Te Ildi, szopi előtt vagy után adod Natinak a kaját? Ha szopi után adnád, akkor van rá esély, hogy nem választja el magát. Vagy nem olyan gyorsan. Bár úgyis azt csinálnak ezek a törpék, amit akarnak :roll: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Muszáj kicsit szellőztetnem az agyamat. Előbb levittem a szemetet most meg gondoltam megnézlek benneteket.

Szirom!

SZUPER A VÁR!!! Megmutatom Andrásnak ha hazaér, had örüljön. (meg Ildi macikáját is, természetesen)

Örülök, hogy nyugi van Miksa körül.

Ikrek? Ne idegesíts. Azt úgy sem bírnám ki. 1 csoport most született az unokatesómnál a másik csoport meg most fog születni az év vége körül. Szerintem totál besokalna a család ha nálunk is az lenne.

Szuperek az adventi zsákok. Írtó ügyes Csajok vagytok. Én csak olyan mezei bótit vettem szegény Gyereknek. Igaz van neki egy nagy szarvasos zoknia. De akkor sem szereztem be hozzá még semmi bele való apróságot.

Szereztem jegyet a hétfői Gryllus Vilmos koncertre. Ezért most az Apja kivesz egy nap csúszót (még szerencse, hogy van Neki bőven), hogy eltudjuk vinni. Hallottam a házból, más Anyuka meg előbb eljön a munkából, meg nem fektetik le neki a gyereket ebéd után és a 2 órásira megy vele. Nem tudom miért ilyen gyerekeknek való koncertet hétköznap de.-re tenni meg az óvoda bénázásán is kivagyok még mindíg akadva. Na mindegy, az én fiam ott lesz és kész.

Ildikó!

Tényleg én is hallottam már ilyen gyerekekről. pl. én magam. Mesélte Anyukám, hogy 3 hónaposan az istennek nem tudta a mellét a számba tenni, hiába volt tele a tejjel. Aztán meg olyan gyerkőcről is hallottam, aki mikor megízlelte először a főzeléket már alig akart cicizni.
Mindegy, az első 6 hónap simán ment.

Többiek, hol lehetnek?

Na most én is húzok a dolgomra.

Sziasztok: Márti
mártus

Mártus, kis fiacskádnak ilyen későn ugyan, de boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Megyek dolgozatot írni, még 5-6 oldalt kéne megszülni ma este... :(

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Csak egy búcsú benézés.

Rita!

Neked is nagyon köszönöm a megemlékezést

Szirom!

Meg mutattam Andrásnak a várat, és sajnos egy kis hiányosságot fedezett fel rajta.
MIÉRT NEM LENGENEK A ZÁSZLÓK A VÁRON? MERT A ZÁSZLÓ LENG A VÁRON.
Na ezt rakd össze. Van ám kívánság mi?

Na megyek fördetni, altatni.

Holnap benézek.

mártus

Sziasztok!

Először is: Andrásnak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Gyors helyzetjelentés tőlünk :)

Nehéz így, a két gyerekkel egyedül jóformán egész nap, ezért is nem tudtam jönni.

Pedig ma nagyon jó fiúk voltak a gyermekeim, mindkettő tündéri jól viselkedett. Zsoltikát végre rá tudtam venni, hogy szopi közben jöjjön velünk az ágyra, és mesét olvastunk :) Olyan jó volt így békésen szopizni :) Meg a legójával is annyira jól elvan, bár az mindig is nagyon bejött neki. :):):)

Adventi ajándékok: én is akartam készíteni kis zsákokat, 24-et, és felfűztem volna őket a magasba, hogy ne lehessen elérni :D De sajnos nem jött össze, anyós megvarrta volna, de eltűnt az anyag :(

De jövőre nagyon jó lenne elkészíteni :) Amúgy a Kismamában láttam egyszer ezt az ötletet.

Így aztán nekünk egy aranyos kis műanyag csizmánk van, minden reggel abban lesz az ajándék :)

Mi vettünk egy állatkertes legót, annak a darabjait fogom beletenni, mármint a különlegesebbeket meg a zöldeket, mert a zöld a mindene Zsoltikának :) És kap még két úgy nyomdát is, itt a hobbiboltban egyesével lehet venni őket, az egyik világítós, a másik karácsonfás. Ezen kívül tempera lesz még a csizmában valamikor, meg összesen 4 db kindertojást vettem. Más csoki nálunk bizony nincs! Azt sem eszi :D Csak az ajándék érdekli a közepéből :D

Márti,
nagyon irigyellek a Gryllus-koncert miatt, én is úgy mennék! Hát még Zsoltika... Nagyon imádja a zenéjét! Remélem, hamarosan itt a közelben is lesz koncertjük! Voltunk már, tényleg szuper!

Ildi,
nekem is ugyanaz jutott eszembe, mint Sziromnak: szopi után érdemes adni a kajcsit, ez jelenti a hozzátáplálást. Ha szopi előtt adod, akkor az már elválasztás :(
Nem semmi volt a szülinap! Legalább tudjuk, hogy mibe vágjuk a fejszénket, ha egyszer mi is ilyesmit tervezünk :)
Köszi a válaszokat! Ahonnan én rendelek, ott tk lisztes sütik nincsenek sajnos :( Van testsúlycsökkentő, fitness, meg mindenféle :) Mondjuk ma aranygaluskát ettem :D MÉrlegre nem is merek állni :(
A linzertészta receptet megtalálom így, mert van olyan vaníliás cukrunk :)

Rita,
jó lógást a suliból! :)

Szirom,
megy még nálatok a tévé-nélküliség? Mi már tegnap is és ma is dvd-ztünk, de olyan jól esett nekem is egy kis nyugalom :)

Márti,
nagyon izgulok :) :wink:

Beszti,
Te merre jársz? Tessék életjelet adni, most már gyakran, mert bármikor jöhet a bébi, igaz? :)

Motiot,
tényleg, mi az az indigó-gyerek? Hallottam már a kifejezést, de nem tudom pontosan, mit is jelent.

Most már szaladok, ágyba dugjuk a fiúkat. Olyan jó, mert most Apa vállán aludt el Lacus, pedig mindig csak én kellettem eddig neki, hiába akartam átadni, nem nagyon ment :)

Puszi mindenkinek!

pgaboka

Sziasztok,
csak egy gyors benézés, mert a vendégünknek kell a net :(
Egész nap Ábellel voltam, meg megint idekeveredett a kedves szomszédasszonyom a két gyerköccel, becsöngetett egy kérdéssel, a gyerek meg hipp-hopp már ben tis volt és ilyenkor nem lehet öket kirobbantani sem. És mindenzt állandóan ebéd elött pér perccel, mikor apa is jön haza kajálni :( :( :(
fél kettöig itt voltak, közben a csaj vagy ezerszer elmondta, hogy most már tényleg megyünk, de mégse. Ábel aztán már teljesen bezakkant, mert fél egy-egy fele szokott lefeküdni és szegénykém teljesen kába volt már. Sírt, hogy álmos és bement az ágyba. Na erre azért összeszedte a gyerekeket és mentek. Már gondolkoztam rajta, hogy nem nyitok ajtót, vagy a kisfiút fogom meg az ajtóban és mondom neki, hogy most dolgunk van, de sajnos én magyar vagyok, nincs pofám ezt megcsinalni. Pedig tuti nem akadna ki a csaj, mert ö meg német, neki ez normális lenne, hogy így viselkedek :lol: :lol: :lol:
Szóval ez azért gáz egy kicsit. Egy darabig jó, mert Ábel szeret a kisfiúval játszani, de mikor látják, hogy álmos vagy dolgunk van, akkor azért már ciki.
Na ennyit erröl.

Márti!! Még nem vagyok elkésve: nagyon nagyon boldog névnapok kívánunk mi is Andriskának!!!!!
Mikor is leszel okosabb? Már annyira izgulok! Egyébként viccet félretéve én is ikrekre gondoltam! :wink:

Gabi, jó, hpgy írtál! Hát bizony nem lehet könnyü a két gyerköccel! Én is mindig erre gondolok, hogy Ábel sokszor egyedül is kiakaszt, mi lesz, ha lesz még egy babó? De azért már nagyon várom ám az elsö éles ciklust!! Jó, hogy Lacika elaludt apán! Talán majd egy kicsit jobb lesz már a helyzet, ha néha ét tudja venni töled. Bár én is tudom Ábelröl, hogy imádott a hasamon szundítani, volt egy idö, mikor így altattam el, mert egyszerüen rámmászott, na meg már a kórházban az elsö naptól kértem a növéreket, hogy etgyék a hasamra, mert akkor még nem tudtam nagyon mozogni a császár miatt, szóval Ábel sem ment volna semmi pénzért az apja hasára vagy vállára, ott mindig nyikorogni kezdett, csak nálam érezte jól magát :wink: .
Mérleggel ne is foglalkozz,majd lemegy az, meglátod! Most a szopi a legfontosabb! Emlékszem, én mit nem adtam volna meg azért, hogy Ábelt sokáig, vagyis legalább tovább szoptathattam volna, nem érdekelt volna, ha 100 kiló lettem volna se. Na ezt akkor mondtam, azért az kicsit durva lett volna :lol:

Rita, írd meg gyorsan a dolgozatt, aztán menj szundizni!!! Hogy vagy egyébként? Látszik már a pocid? Tehetnél fel képet lassan te is!

Szirom, hogy van Miksa? Jobb már a fülecskéje? Fosti is elmúlt remélem!
Milyen napotok volt? Ma én voltam türelmetlen, vagy Ábel hisztis, nem is tudom. Mindenesetre ma nagyon nem volt jó napom. Feszült és ideges voltam, meg Ábel is nyügös volt kicsit, de remélem holnap jobb lesz.

Talán az is tette a mai hangulatomat, hogy egy belsö indíttatásból tegnap este beültem a kocsiba, nem szóltam senkinek és lemnetem fodrászhoz. Levágattam a jó hosszú hajamat. Aztán a csaj olyan buta frizurát csinált ( bobot akart, de olyan lett, mintha egy bilivel körbevágta volna - ráadásul volt benne április óta egy kis volumennövelö dauer, ami most, hogy rövid lett - állig érö- teljesen birkabongyor lett ) szóvala azt hittem, hogy hülyét kapok. Apának nagyon tetszett, de nem éreztem jól magam a börömben, olyan volt szerintem, mint egy német háziasszony kielégítetlen feje :lol: :lol: :lol: Na ennek örömére ma délelött elmentem egy másik fodrászhoz és elmondtam a bánatomat. Jól kiröhögtek a hasonlatom miatt :lol: De aztán a csajszi megkönyörült rajtam és vsinált egy egész jó kis frizut. Csak most totál rövid, poár centis lett. De nem bánom. Már rég fontolgattam, hogy levágatom. Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy ez kell a kis életemhez. Majd alkalomadtán teszek fel képet, ha már megszoktam.

Na most már tényleg megyek, mert csakröviden akartam jönni, aztán megint szófosásom van :lol:

puszi mindenkinek

Motiot
motiot

Csak egy sor Mártinak :lol:

Azért nem leng a zászló, mert bmp-ben tudtam csak lementeni, nem gif-ben, azt meg a babanet nem engedi föltenni :wink: Ezért átkonvertáltam gif-be, de úgy meg nincs meg a mozgás. Ha még Andrisod azt is meglátja, hogy a feljárón még egy lovag is van, aki felrobog a hölgyéhez :wink:

Az eredeti (a váraknál keresd):

http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?p ... if.fpn.hu/

Mennem köll, itt a tesóm :wink: .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jöttem egy kicsit szenvedni, ti biztos megsajnáltok (majd holnap...):(
Még két oldalt kéne összehoznom, de leragad a szemem, megettem már egy tábla bocit Kép , az uram horkol mellettem... Minden az ágy felé húz...

De nehéééz az iskolatáááááska.... :( :? :( :cry: :( :? :shock: :? :(

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

KÉSZ!!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép

(De én is teljesen...)
Kép

Már csak 9 tárgy van hátra (ha ez átmegy...)

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jézusom, Rita!!
2-ig ezt csináltad! :shock: Le a kalppal előtted!!!!
Meglesz ez, figyeld csak, meg a másik 9 tárgy is!!!!! :D :D

Csajok, mielőtt még azt gondolnátok, hoyg nem tudom mi a különbség elválasztás, és hozzátáplálás között, szeretném mondani, hogy igen, tudom, melyik micsoda.
DE:
én Natasát már se nem hozzátápláltam, se nem elválasztottam az utóbbi időben, ő teljesen szopitól független evett
3-szor.
Reggel fél 8 -8 fele szopi.
10 körül kaja,
12-12,30 körül újabb szopi(alvás),
15 körül kaja,
17 körül újabb szopi,
19-19,30 körül kaja,
aztán altatásként megint szopi.
Meg még éjjel min.2-szer szopi.
Kb.6-7-szer szopizott egy nap, meg a három kaja.
A kajákat mindig két cici között kapata, függetlenül a szopitól.
Persze, hogy úgy kezdtük 2 hónapja, hogy szopi után volt egy kis kóstoló.De mivel egyre többet benyomott a kóstolóból, el is maradtak a szopással kombinált kaják.
De az utóbbi időben ennek ellenére nem kell napközben a cici.
na, mindegy,
ez van :roll:

ma az uram beszervezett estére vendégeket, délelőtt tescózunk, aztán aludni szeretnék délután(mer 2 hete nem aludtam), sütnöm is kéne nekik valamit, úgyhogy nem hiszem , hogy túl sokat jönnék ma.
vas

Hahó!

Rita, életem, ne csinálj ilyeneket! Szegénykém, nem jó ez! Az urad nem tudna megírni egy-két dogát? :wink: Vagy legalább anyagot gyűjteni?

Ismerem az érzést különben, én is be szoktam nézni ide, ha lapzártázom, bár tudom, hogy mindenki durmol :lol: Talán néha Gabira azért lehet számítani éjjel is :wink:

És már én is úgy szeretnék pociképet, mondtam is, csak nem reagáltál :oops:

Ildi! Nem feltételeztük, hogy nem tudod, ne izélj már :oops: Csak velem is volt, hogy addig csúszkáltak a kajaidőpontok, meg nem figyeltem eléggé, hogy akaratomon kívül is inkább az elválasztásra hasonlított inkább, mint a hozzátápira. Szerencsére az én kölkemnek esze ágában sem volt elutasítani. Sose kérte magától, de ha megkapta, úgy bukott rá, mint egy fuldokló.

Motiot! Köszi, jobb volt a tegnapi napunk, talán a séta hatására is. Majd ma megyünk a doktorhoz...

Frizuráról kérünk szépen képet :wink: Érdekes helyzet lehet, ha elszúrják az ember haját :roll:

Gabi! Vakondnélküliség az megy, igen. Mondtam a leköpéskor, hogy egy hétig tutira nincs. Minimaxot nézhet valamennyit, de arra nincs annyira rákattanva, így azt ki is tudom kapcsolni hiszti nélkül. Thomast mondjuk nem kapcsolhatnám ki, de az meg rövid. A vakonddal az is baj, hogy egymás után jönnek a részek, és így baromira hosszú. és ha vége, akkor valamiért elindul magától újra. Persze, lehet, hogy beállítás kérdése és én vagyok a béna.

Az ajándékötletek jók!

Most muszáj mennem, valami kaját ki kell találnom, mert 3/4 1-re át kell érnünk D.bogdányba.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hali!!
Látom, nagy ma a pangás :(

Szirom, nem izélek :lol: , oké?? :wink: :wink:
Semmi gond, én már ezt is sikernek könyvelem el, de persze a napi kicsi tápimennyiség mellett van még szopi is.
Pl. ma délben egész sokáig , intenzíven szívta.
Fene se érti ezt a csajszit. :roll:
Tápiból meg nem képes 100 ml-nél többet benyomni.Az meg kb. az újszülött csecsemők adagja :roll:

Mégse sütöttem semiit.(tudom, ez nem rámvall, de piszokul nem volt kedvem)
Majd kapnak bóti rágcsit :?

Motiot, szegény, kár, hogy elrontották a hajad, de azért kérünk szépen képet!!!!Lécci, lécci :D
De legalább a másik rendbe hozta :D
Rita, pocikép is jöhetne már, tényleg!!!
Meg Gabi, Lacus kép is!!!!!
Beszti, hatalmas pocakkép is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi, nagyon jó ötlet az ajándék(lego) szétszedése, és minden nap egy darab megkapása is :D

Márti, mizu, tanulás???

Szirom, mi volt dokinál??
Aztán nem is mondtad, sikerült melegítős sapit szerezni??
Vagy valami mással melgítetted neki??

Én ma vettem 2 kisvakond dvd-t karira :D :D (még jó lesz atöbbi cucc mellé), még ilyen kis apróságokat veszek párat.
Kép

Van egy nagyon cuki képem:
Kép

pusz, jó hétvégét, ha nem jönnék
vas

Hahó!

Ildi! Istenem, mennyire aranyosak :D Ilyet szeretnék én is :wink:

És köszi a vakondot :wink:

Dokinál az volt, hogy Miksa füle meggyógyult, mehet oviba. Ennek nagyon örülök. Ellenben a kukacát kénytelen voltam megmutatni, mert a nagy ellenkezős időszakban, tehát több mint egy hete nem hagyta hátrahúzni, és pár napja meg már hiába akartam, nem sikerült, csak egy darabig. Ezt nem is mondtam nektek, mert már azt sem tudtam, melyik gondot soroljam, de ettől se voltam túl nyugodt. Olyan butaság, mert tényleg nem fáj neki, és hiába magyaráztuk, hogy ha itthon mindennap visszahúzzuk, akkor a doktornak többé már nem kell hozzányúlnia. Nem érti :? Szóval az volt, amit sejtettem, egy picit elkezdett visszatapadni, kb. 2 mm-t, úgyhogy megint vissza kellett húzni. Azt mondta a doki, hogy ez töredéke annak, mit régebben csinált, de ma még fájni fog neki egy kicsit. Hát nem is pisilt még délután, kis csomóban van megint a gyomrom. És délelőtt is úgy volt, mert nem mondhattam Miksának, hogy nem kell félni előre, hisz csak a fülébe néznek bele, tudtam, hogy nem úgy lesz. De túlvagyunk rajta.

Többiek, jöhetnétek egy picit.

Puszi!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello!

Jönnék csak a Gyerek nem enged. Kicsit késöbb

Márti
mártus

Sziasztok!

Nagyon fáradt vagyok, holnap 9-kor psychológia vizsgám lesz. Aki erre jár és értesül róla kérem nagyon szorítson értem.

Nagyon nem volt erőm írni, inkább nézegettm kicsit a régi oldalakon képeket. Nyaralásokat, szép Gyerekeket, virágokat, vízesést.

Holnap próbálok kicsit több lenni.

Ja, Szirom, szuperek a várak. Így mindjárt más ám. Ezt sose felejtsd el, a váron leng a zászló. Akár gif akár jpg.

Jó éjt: Márti
mártus

Sziasztok!

Na, látom senki nem izgult értem, pedig 5-ös lett a vizsgám. :lol:

mártus

De én drukkoltam!!!!

Örülök, és gratulálok!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Márti! Én is gondoltam rád és gratulálok! :wink:

Csak nálunk még mindig pisipara van... ennek legyen vége egyszer...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita! Neked honnan vannak bácsalmási ismerőseid? :wink: Ott születtem ám :lol: Jelöltelek az iwiw-en :lol:

Lányok, kért valaki tőlem egy meghívót, de azóta nem jelentkezett érte. Kedves ismerősnek felajánlanám, nem kell közületek valakinek? Még 5 napig érvényes.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Márti,
gratulálok!!! :):):) Nagyon ügyes vagy!

Szirom,
pisipara :( Szegény Miksa, drukkolok, hogy gyorsan elmúljon a félelme!!!
A recepttáradat nekem is elküldenéd? Már akartam kérni, csak elfelejtettem...

Jövök majd, legkésőbb holnap, csak most kezdődik a Szombat esti láz :D Az egyetlen műsor, amit nézek mostanában... :D

Puszi!!!

pgaboka

Hahó!

Az éjjel kiszenvedtem az adventi koszorút. Egész jó lett, komolyan :wink: :

Kép
Kép

Gabi! Ez nem recepttár, csak egy kajalista. Annak idején, amikor vagy három hétig volt heti étlapunk, használtam az összeállításához. Hétköznapi kaják felsorolása lényegében. De küldöm szívesen, ha odajutok, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Márti, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Nagyon ügyi vagy!!!!!!!! :D :D

Szirom, nagyon szép a koszorúd :D
Én most festettem ablakmatricákat, délután meg kitöltöm színekkel.

ha gondolod, nekem elküldheted az iwiw meghívót(igaz,egyszer már Anikótól kaptam, de ki is töröltem magam, :roll: )de most kellene pár régi ismerőst megtalálnom. :D Köszi, he nem kell az ismerősödnek. :wink:

Lassan készül az ebéd is, pipihusi lesz, fiúknak krumplival, nekem cézársalinak megcsinálva.
:D Csók
vas

Ildi! Elküldtem neked!

Majd muti a matricákat!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat. Kellett végre ez a jó jegy, mert ami ez után következik nálam....
Már csak 4 vizsga van hátra a 8-ból, de a leggennyesebb rész most jön. Tegnap át voltam a Keresztapámnál matekozni, 3 óra alatt másfél anyagot vettünk át. Ez abból állt, hogy Ő csinálta a feladatokat én meg csak néztem okosan. Akár valami óhéber nyelven is tarthatta volna az előadást, annyit értettem belőle. Nem tudom mi lesz ezzel a matekkal, de nagyon szomorú jövőt látok magam előtt.

Gabi!

Adj vmi. ötletet, hogyan lehet ezt megtanulni 1 hónap alatt, meg esetleg egy kicsit meg is szeretni. (persze a többiektől is)

De. fél 9-kor Anyósom átjött, és meghívott bennünket ebédre. András névnapra meg az Ő szülinapjára. Egész héten nem jutott eszébe, nekem a hús kivéve a fagyasztóból, nem tudtam most örüljek v. felrobbanjak. Aztán annyi előnye lett a dolognak, hogy eltudtam menni a családommal az ovis adventi vásárra.
Rengeteg sütit sütöttek (meg én is) az anyukák. Lehetett angyalkát varrni, asztaldíszt készíteni, meg sütit sütni. Andrástól kérdezem, hogy szeretnél sütni, mondja igen, jó akkor lehet fizetni kedves szülőknek 950 Ft-ot. Csak pislogtam, persze tudom, hogy ez a pénz az ovié lesz, de kicsit durvának éreztem. Egy tepsire mézes tésztát (ez már előre kész volt) lehett kisodorni, formákat kinyomni, díszíteni. Ők megsütötték, és el lehetett hozni utána. (még jó)

Na most megyek újra és újra és még mindíg és mindíg tanulni.

Majd jelentkezem.

mártus

Ma 10-kor megint vizsgázom, légyszi drukkoljatok, botrányosan keveset készültem...
Tulajdonképpen meg sem érdemelném, ha meglenne, de jó lenne... :)

Utána jövök, reagálok mindenkinek, addig pussz!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

jujj, rita, akkor mindjárt kezdődik, izgulok......

lev ma nem ment suliba, lázas.................

tegnap egész nap iwiw-eztem :roll: ...............

natika itt ül az ölemben

4 hét alatt sikerült 3 kilótól megszabadulnom

az utólsó héten nemhogy lejebb ment volna, de még fél kiló vissza is jött :?

mennem kell , szétszedik az emeletet :shock:
vas

Hahó!

Rita! Drukkolok nagyon! És megérdemled, az tuti :lol:

Ildi! Láttam, hogy egy nap alatt egy halom ismerőst újítottál be :shock:
Leventének jobbulást kívánok! Nagyon lázas?

Miksa ma már ment oviba, hiányzott neki nagyon. Aggódtam a kukactéma miatt, de bevállaltuk inkább. Annyira szomorú és megtört, hogy nem hiszitek el, és teljesen tehetetlenek vagyunk... Talán az ovi kicsit kimozdítja erről a holtpontról.

Lányok, én olyan másnapos vagyok, de olyan... Tegnap Mikulás-buli volt a szomszédban, és többek között annak örömére, hogy Miksa 22 órás! visszatartás után tegnap este végre pisilt, meg úgy egyébként is, megkóstolgattunk ezt-azt. Pedig nem szabad keverni, már mióta tudom :roll: Most elhúzok zuhanyozni, meg beindítani a mosógépet meg a mosogatógépet, mert a szippantyús csak ma reggel tudott jönni...

Délutánra keresek képeket is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mártikám, nem azt mondtad, hogy 2-3 nap és kiderül. Kiderült? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vagyok.

Először is köszönöm az iwiwes jelöléseket!
Most megpróbálom pótolni a lemaradásomat, és írni mindenkinek...

Motiot hová tűntél??
Pedig kíváncsiak lennénk az újabb frizkódra, el sem tudlak képzelni pár centis hajjal... :)
Penderítsd csak kji legközelebb a szomszédasszonyt, a tapintatlanságra nincs mentség! Az ebédidőt én is utálom, ha megzavarják, olyan fontos a napirend! (Elsősorban nekem, asszem... :D )

HASKÉPET NEM TESZEK FEL!!! :P nem látszik még semmi a megszokott kis sonkáimon kívül, azt meg már láttátok. De kicsit kezd is zavarni, mert bár a gombokat már nem tudom begombolni a hasamon, de egyébként nem dudorodik... És a nyári topicban a hasonló korúaknak mind látszik... Nem mintha nem lennék így is éppen elég darab, de kicsit aggaszt. :roll:
És ne aggódj, mint már sokszor mondtam, szerintem TÉNYLEG könnyebb több gyerekkel mint eggyel. Vagyis amikor több van, felüdülés tud lenni, ha csak egy van itthon, de összességében könnyebb több gyereket nevelni. Asszem. :)

Ildi, nagyon jó a járgány, amit vettél, és borzasztó édesek a gyerekeid a puszis képen!!
És nagy gratula a 3 kilóhoz, de most fejezd be légyszi, mert mind elfogytok, mire megszülök, és egyedül maradok a topicban... :wink:
A tej miatt ne aggódj, megértem, ez a hozzátáplálás nekem is nehezen ment épp ezért, mert keveredtek az időpontok. Mire végére értek a szopinak már nem akartak semmit enni, kis szünet, akkor meg már az önálló kajának számít... Bonyolult dolog ez...
:) De ugyanakkor Bernát kezdettől fogva 4-5 perceket evett csak, és hízott mint a kismalac, tehát nem az időn múlik, hanem azon, hogy azalatt mennyit eszik. Lehet, hogy Nati is hatékony! :)
Matricákat muti bizony!

Gabi sajnállak a fáradtság miatt, de tudom, milyen 5 óra után kipihenten ébredni. :wink: Jók az adventi ajándékaid, tényleg nem eszik Zsoltika csokit?? Pedagógiából vagy nem szereti??
Mit hoz neki a Mikulás?
Örülök, hogy békés lett az együttlét, ezt úgy irigyeltem, amikor valakinek van ereje mesét olvasgatni a nagyobbikkal szopi közben...
Én önző mód általában elvonultam arra az 5 percre (!), és élveztem a csendet meg Adélt.:)
És nem szeretnélek elkeseríteni Gabi, de lehet, hogy hamarosan zavarni fogja Lackót, ha szopi közben más is zajlik körülötte, erre is készülj, akkor szerintem BÁRMIT be lehet vetni, legalábbis én ezt tettem. Régen nem látott játék (haötpercigcsöndbevagytok...), ígéretek, satöbbi.
De az is lehet, hogy nálatok ez egész máshogy lesz, én meg csak károgok... :wink:

Szirom, köszönöm az aggódást, de Zsolt így is eleget vagy túl sokat vállal. (Nem akarom írni, hogy vasalt múltkor, mert Beszti leharapja a fejemet :wink: ), de tényleg rengeteget segít. Pénteken ő volt itthon, szombaton elment a szüleihez a gyerekekkel, szóval ez éppen elég. Meg egyik feladattal sincs baj, csak egyszerre túl sok, meg esténként már zokni vagyok...
Másnaposság... 8)
Örülök, hogy pisi-téma megoldva, a rosszkedve meg megoldódik az ovitól meg a zajló hétköznapoktól, nyugi!!!
Hasképet már mondtam. :wink:
Adventi koszorú nagyon szép!!
Bácsalmási ismerősök: a sógornőm szülei, testvére élnek ott. Ismered őket??

Márti, ovis vásárról tudnék mesélni, szerintem nekünk, mint szervezőknek ennek kb tízsszerese volt benne... :roll: , a munkáról nem is beszélve. De annyira szeretem ezt az ovit, olyan jó helyen van ott Bernát, meg remélem majd a kisebbek is, hogy nem bánom. De szerintem ez a mézeskalácsos ügy nem drága, hiszen a tésztát is meg kellett venni, plusz maradni is kellett nyilván.
Ne bosszankodj! :wink:
Koncert milyen volt?

Beszti??????????????????????????????????????????????????

Vizsga megvolt, jó volt... Ez egy nagyon humánus ürge, kiosztotta a lapokat, a-b csoport, írásvetítőn kivetítette a kérdéseket (Gyorsan csoportot cseréltem a mellettem ülővel, ő kezdeményezte, de mindeketten boldogok voltunk a cserével... :) ), és leült, olvasgatott... Azt, hogy mi mit csinálunk, ránk bízta. :) Hát annyira sajnos nem vagyok becsületes, hogy kicsit se nyissam ki a könyvem, meg a jegyzeteimet, ha kiváló lehetőségem adódik erre... :)
Nem tudom, mire értékeli a próbálkozásaimat, de talán megbukni nem fogok. :)
MÁR CSAK 8 van hátra, hurrá, hurrá!
Most megyek Majával tanulni, aztán balett, aztán vendégség, aztán fürdésvacsisatöbbi, aztán jövök ide tételt írni, és elolvasni, amit írtatok. 8)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Kicsit jobban vagyok és kezdek megnyugodni is: képzeljétek, Miksa itthon önként jelentkezett pisilni, és szépen el is aludt. Igaz, hogy a James-sel, aki egy mozdony és tegnap hozta a Mikulás, de örülök, úgy ahogy van az egésznek. Az oviban még a könnyem is kicsordult, amikor mosolyogni láttam (tiszta bőgőmasina lettem), szaladt hozzám és mondta, hogy mennyire boldog, hogy megjöttem. És azt is mondta, hogy jó volt az oviban és hogy festett. Tegnap meg a kétségbeeséstől bőgtem, aztán meg meghatódtam a Mikuláson, majd azért sírtam, hogy szegény Miksa ezt most nem élvezi annyira, mint amennyire élvezhetné, ha nem szorongatná azt a hülye pisit.

És annak is nagyon örülök, hogy Rita átment a vizsgán :wink:

Rita! Szerintem ismernem kell a rokonaidat, mert a nevet nagyon sokszor hallottam, biztosan tudnám, ha valaki körülírná. Majd anyut megkérdem vagy a keresztanyámat. Utóbbi mindenkit ismer :lol: Várj, még azt akartam kérdezni, hogy a tanárnő hány éves? neki meg a lánykori neve ismerős... És van 8 közös ismerősünk is mindkettőjükkel. (A fiatalokat már biztosan nem ismerem, ők akkor születtek, amikor mi eljöttünk)
Nekem most is sok rokonom lakik ott, és szeretek is hazamenni (még mindig úgy mondjuk :oops: ), csak először a szekszárdi látogatás a fontosabb, mert a szüleim meg ott vannak. Szóval rég voltam Bácsalmáson :wink: te voltál már?

No, teszek képeket:

Szomorka nagyon :cry:
Kép Kép

Itt is szomorka, és egyúttal tart a Mikulástól is. Épp a vallatófotelbe ül, Miki pont vele szemben :wink:
Kép

Pisi után, megkönnyebbülve :lol:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát, rövid volt a boldogság :cry: Megint 37,6 és fáj ismét Miksa füle. A jobb. Nem hiszem el :( Másfél hétig gyógyulgatott itthon és pénteken gyógyultnak is nyilvánították. Erre most megint...

Az uram beszélt a dokival, azt mondta, adjak neki Cataflam cseppet és holnap megint mennünk kell hozzá. De a gyerek megint rettegni fog, és én ugyan csak magamban, de szintén rettegek, hogy ezt hogy adom be neki. Mármint hogy megint megyünk.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ígérgetek, hogy majd jövök, aztán dehogy jöttem :( Tegnap akartam írni, de a délután és az este azzal telt, hogy Lacus sírt, sírt, sírt :( Szegénykémnek fájt a pocakja, még a cicit sem fogadta el, csak üvöltött. Néha azért tartott pár perces szünetet az üvöltésben, ezzel felkeltve a reményt, hogy talán mégsem fog örökké sírni... De tényleg nagyon sokáig szenvedett. Én masszíroztam a pocakját, tornáztattam a lábacskáit, és ezalatt sokat pukizott is. Így aztán késő este nagy nehezen elaludt, de addigra én voltam kampec. Szombat éjszaka meg borzasztó keveset aludtam... Most meg a fejem fáj :( Reggel szédelegtem is, azt hiszem, kicsit ki vagyok merülve.

Na de ennyit a panaszkodásról, mert amúgy a kedvem remek :)

Szirom,
nagyon jók a képek, Miksa a szomorúság ellenére is nagyon helyes :) És Te is csini vagy! Nálatok készültek a fotók? Van ilyen ugráló bigyótok? Zsoltika imádná, azt hiszem, le sem tudnám szedni onnan egész nap :D
Az adventi koszorúd gyönyörű! Én bizony nem csináltam, csak vettem egyet...
Nem baj a kajalista, azt is nagyon várom :)

Rita,
vizsga :D Kellenek ilyen tanárok is, igazán! Zsoltika nem szereti a csokit. Igazából sokáig nem is adtunk, mivel mi magunk sem ettünk :D Apja Zsolti ugye nem édesszájú, én meg a fogyim alatt nem vettem... Na szóval nem volt itthon, nem láthatta, nagyiktól sem kapott, stb. Mostanság a kinder tojásra van rákattanva a gyermekem, és a csokit szinte mindig más eszi meg (vagyis valljuk be, én). Őt csak az ajándék érdekli, ami benne van. Igazából ez az egész csak így alakult.
Viszont azt imádom, hogy a boltban az édességeknél megáll, és közli, hogy a cukorka elrontja a fogát :D Nem szabad venni!
A Mikulás focilabdát hoz, Zsoltika már nagyon várja!!!
Igen, igazad van, hamarosan Lacus is jobban fog érdeklődni minden iránt, ami a környezetében zajlik, és sejtem, hogy a szopit is sokminden megzavarja majd. Csak hát így is megzavarja, ha pl. Zsoltika az ágyon ugrál, pont azon, ahol mi is ülünk... A fotel sem jó megoldás, arra is felmászik. Nem tudom, hogy lesz ez, addigra valamit kitalálok :D Amúgy Lacusra sem jellemző, hogy hosszan szopizna, 10-12 perc alatt végez is a szopival.

Ildi,
Leventének jobbulást! Mi baja van? Voltatok dokinál?
3 kiló: remek!!! Gratulálok! :D Ügyes vagy!
Nem akartalak megbántani a szopi-hozzátápi beírásommal, gondoltam, hogy tudod, mi a menete a hozzátápinak :) Natika ilyen és kész, szereti az új ízeket :D Zsoltikát bezzeg le nem lehetett robbantani a ciciről... Kiváncsi vagyok, Lacus milyen lesz ebben a tekintetben :)
A képeidre nem is reagáltam, pedig annyira édes Natika, és az Olivéres puszis pedig fantasztikus!!!

Márti,
matek :shock: Hát, nem könnyű. Próbálj meg gyakran foglalkozni az anyaggal - tudom, nem lesz könnyű. Ehhez igazából idő kell és sok-sok gyakorlás. Nekem legalábbis kellett, mert nem voltam olyan szerencsés, hogy egy magyarázattal meg is értettem volna a dolgokat.
Babafronton mi a helyzet??? Nagyon izgulunk ám értetek!!! :wink:

Motiot,
húha, új frizura??? Én is látni szeretném :) Tegyél fel képet, jó?

Most csak ennyit írok, meg még mellékelek egy képet Lacusról :) Futok a millió dolgom után! Puszi!

pgaboka

Jajj, Szirom, most látom... Szegény Miksa! Mondd el neki sokszor, hogy nem bántja a doktor bácsi, csak a fülét nézi!
Szegénykém, remélem, hamar elmúlik a baj!
Sok-sok gyógypuszit küldök neki!!!

A képet hagytam le...

Kép

És még egy:

Kép

pgaboka

Hahó!

Képzeljétek, lement Miksa hője, tök normális, 36,6 a kedve jó. Egyszer kapott Cataflam cseppet. Tudom, hogy ez jó gyogyi, de ennyire? A lázra a múltkor édeskevés hatással volt, kellett mellette rendes lázcsillapító. Most micsináljak ezzel a gyerekkel? Ha nem viszem holnap oviba, akkor az a szabály, hogy három lázmentes nap után orvosi igazolással mehet újra. Szerdán jön a Mikulás az oviban, úgy szeretném, ha ott lehetne. Egyelőre várakozó állásponton vagyok. Doktor délután rendel.

Gabi! nem nálunk volt a buli, hanem a szomszéd utcában egy kedves párnál, akikkel jóban vagyunk, elég sokat járunk össze. 5 éves a kisfiuk. Az övé a trambulin. Én kicsit ódzkodom tőle, mert azt olvastam, hogy nagyon sok baleset van abból, hogy a gyerek melléugrik vagy a peremre. De a kissrác nagyon ügyesen használja és semmi gondjuk nem volt még. Miksának is tetszik. Csak én olyan aggódós vagyok :wink: Egy erdélyi faházban laknak különben, nagyon szép.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Már jól kibőgve, meg halálra idegeskedve magamat, sajnos nem jött össze a baba téma. Egész nap hívtam a dokimat, de nem értem el.

Holnap többet írok majd a témáról.

Jó éjt mindenkinek.

Márti
mártus

Márti! Úgy sajnálom :cry: Tudom, mit érzel. Egy-két napot szánj rá az önsajnálatra, aztán muszáj összekapnod magad, jó? Puszi! Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

először is, Mári, nagyon sajnálom :( :( , an, majd legközelebb....................

rita, gratulálok a vizsgádhoz :D
már csak 8...................

meghibbanok tőlük, 3-an itt tornyosulnak körülöttem,, tegnap óta ez van
natka ficereg az ölemben, rugdalja a fiókot, oli meg lev meg veszekednek, hogy melyik üljön arra az egy nyomorult székre, ami itt van mellettem

ráadásul a szemüvegem a fürdőben van fennt, nem is látom a monitort, csak, ha kiguvvasztom a szemeimet :shock:

muszáj mennem, meghibbantak
vas

Márti,
nagyon sajnálom én is :(:(:( Fel a fejjel, összejön hamarosan a baba, meglátod! Nagyon-nagyon drukkolunk!!!
És ha jólesik, mindenképp írd ki magadból a történteket!

pgaboka

bocsi,írtam egy csomót, de jött közben a vízórás, és mire beértem Olivér kitörölte. :x
Most nincs kedvem pótolni
vas

Márti őszintén nagyon sajnálom, de semmiképp se add fel! ((Tudom, hogy most nem szép ezt mondanom, de most nyáron, amikor nagyon szerettük volna, célirányosan, akkor nem lett baba, amikor már kevésbé voltam eltökélt, akkor igen... Úgy tűnik szeretnek a maguk feje után menni...))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Nem volt egy darabig bnet, most pedig már mindjárt kel Miksa, így sietek.

Rita! Hívtalak, mert el akartam mondani, hogy fölgöngyölítettem a bácsalmási szálakat :wink: Akkor leírom, bár bonyi lesz, neveket meg nem akarok írni :lol: Én a szóban forgó ember apukáját ismertem, aki a nagymamáméktól néhány házzal arrébb dolgozott egy gazdaboltban. Együtt vitték a boltot az anyukám első unokatasójával gyerekkoromban, aki elvette ennek a férfinak a lányát, tehát ha jól vettem ki, akkor a te általad ismert ember testvérét. Akiknek a keresztanyám egyébként most is szokott varrni. A célszemély a gazdaságban dolgozott, a szüleim ismerik. A feleségét szintén, aki egyébként egy ugyancsak a gazdaságban dolgozó ember lánya - utóbbit, mármint az apukáját én is ismertem, bár megmondom őszintén, inkább a nevére emlékszem, mint az arcára. No, mit szólsz? Így van ez faluhelyen :wink: (Város ám :wink: )

Ildi! Minden oksi már? :wink:

Márti! Gyere, ha van kedved és mesélj! Megpróbálunk megvigasztalni, jó? A lányok értenek ehhez, engem is szoktak :wink:

Motiot! Hiányollak nagyon!

Gabi! Nekem most úgy tűnik, hogy nagyon hasonlít rád Lackó!

Nálunk most az van, hogy délután megyünk a doktorhoz. Tegnap délután nem volt láz, nyűgösség se, de néha azt mondja Miksa, hogy fáj a füle, néha meg azt, hogy nem. Mindenképpen bele kell néznie a doktornak, hogy mi van. Oviban is voltunk, ott se volt semmi baj.
A kukacát viszont egyszerűen nem tudtuk hátrahúzni tegnap, erőltetni meg nem merjük és most muszáj azt is megmutatni. De már kiráz a hideg az egésztől... Mondtam az uramnak, hogy muszáj eljönnie, mert totál hülyének fog nézni a doktor (eddig akárhányszor mondtam, hogy nem tudjuk hátrahúzni, ő mindig simán megcsinálta). Biztos bénák vagyunk, erőltetni nem akarjuk, a gyerek meg könyörög - bár nem fáj neki, azt is bevallja időnként. Jöjjön velünk egy férfi, nézze meg, hogy hogy csinálja a doki, mert ez így nagyon-nagyon rossz lenne, ha mindig újra és újra meg kellene kínozni a gyereket, mert idővel visszatapad neki. Az uram persze nem lelkes, tele van munkával, de végül belement a dologba, és jön majd 4-re, mert 5-ig rendel a doktor. Egyszerűen szükségem van rá. Ki vagyok merülve attól, hogy szegény kölyköt mindig én viszem oda, ahol nagyon fél, kell egy kis támogatás -bevallom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Haza értem. Köszönöm a kedves szavakat, Lányok.

Majd fogok írni többet, de most még egyedül vagyok és tanulok addig egy keveset.
A matek kezd egy kicsit világosodni, na nem olyan Gabi féle "szeretem", csak olyan egyszerű kezdem érteni szinten vagyok vele.

Majd jövök este felé.

Márti
mártus

Sziasztok,
elöször is:

Márti, nagyon nagyon sajnálom én is a dolgot, de kérlek ne add fel! Ezek a pöttömök tényleg a maguk feje után mennek, még talán nem jött el az ideje. Próbálj meg kicsit lenyugodni, konzultálj a dokiddal aztán higgadtan többet tudsz majd. A dokibiztosan megmondja, hogy mi a következö lépés. Meglátod hamarosan baba lesz belöle. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha az ünnepek na és a sok vizsga után elmennétek valahova kettesben az uraddal. Csak egy hétvégére, kicsit kényeztetni magatokat, lazítani, biztosan sokat segítene a stresszes suli meg hétköznapok után.Andrásra pedig biztosan szívesen vigyáznak a nagyszülök.
Rita is írta, mikor nem volt annyira rákattanva a dologra, akkor összejött. Tudom, hiába mondom ezt, mert én is így lennék, ha egyszer babát akarok, akkor azonnal! :wink:
Nezzétek a jó oldalát a dolognak :lol: én mindig mondtam, hogy ti biztosan rám vártok, együtt akarunk babásodni! Még egy hetem van gyógyszerrel, aztán december közepétöl-végétöl már élesben megy a dolog nálunk is!!!
ìrd már meg, hogy mit mondott a doki!! Egyébként megjlött, vagy csak teszet csináltál?

Szirom, nagyon aranyos vagy, hogy hiányoltál, nagyon jólesett!!! :wink:
Másnaposság :lol: :lol: :lol: Akkor a mikulásbácsi jó kis ajándákot hozott :lol: :lol: Még most tombold ki magad, igazad van, mert aztán babásan már nem lehet! Ez rám is vonatkozik!
Szegény Miksa! Mi volt a dokinál? Apa megnézte, hogyan kell visszahúzni a kukiját? Remélem a fülével is minden rendben van.

Ildi, Levente jobban van már? Szegénykém, neked sem lehet könnyü a három csemetével körülötted. Nekem még néha egyedül Ábel is sok, mikor nem száll le rólam...

Gabi, szegénykém, remélem most már hamarosan vége lesz ennek a hasfájós idöszaknak. Nem tudsz rá adni neki valamit? Énchamomilla globulit szedtem minden nap háromszor, ami ugye átment a tejbe is és Ábel soha nem volt hasfájós. Na igen, lehet, hogy amúgy sem lett volna az, de én meg voltam róla gyözödve, hogy ez is segített. Nyugodt és hosszú éjszakákat kívánok nektek!
Azért biztosan jó lehet megint babázni, meg a két gyerköccel lenni most egyszerre. Nagyon nehéz egyébként? Én mindig azon dilemmézok, hogy mi lesz, ha lesz még egy babánk, hogyan fogok akkor Ábellel is annyit foglalkozni, amennyit igényel és hogy hogyan fogok tudni két gyerköcöt ennyire szeretni? Biztosan menni fog, de akkor is gondolkozom ilyeneken. Milyen lesz Ábelnek, hogy nem csak ö lesz az egyetlen gyerekünk? Tudom, hülyeség, de néha úgy elbizonytalanodok ezeken...
Lackó egyébként nagyon szép kisfiú, milyen nagy már! Tényöeg hasonlít rád!

Rita, te gondolom most tanulsz ezerrel, vizsgádhoz gratula, látod, mondtam, hogy a tanár is biztosan rendes lesz! Nem írtam még, hpgy boszi vagyok?? :lol: Legalábbis apa szerint :lol: :lol: :lol:

Nekünk kicsit sürü volt a program tegnap és ma, tegnap mammográfián voltma, a dokim utalt be, mielött még abbahagyom a gyógyszert vagy terhes leszek, mert akkor ugye sokáig nem mehetek. Tudjátok, írttam, hogy van egy csomóm már egy éve, azt kell mindig megnézni, hogy nem lett-e rossz. Szerencsére minden rendben van, tehát jöhet a baba.
Ma meg oviban voltunk délelött, délután, vagyis ebéd elött negyed órával megint beesett a szomszédasszony gyerekestül aztán fél kettökor mentek el. Aztán aludtunk, mikor felkeltünk hogyhogy nem, megint összefutottunk a lépcsöházban és megint nálunk kötöttek ki. De ha más nem, legalább Ábel élvezte :lol: Aztán meg vásárolni voltunk, mert még nem volt mikuláscsomagom Ábinak, meg kellett venni, na meg apának is egy kis csokikát :lol:
Aztán most értem csak ide.
Holnap meg a magyar kisfiú jön hozzánk, akit egyszer betegen idehoztak a szülei. Most nem beteg, de jön :lol:
Nekünk kell elhozni öt az oviból, mert apuka üzleti úton van, anyuka meg céges bulin. Itt is fog aludni, pontosabban elaludni, aztán anyuka majd egyszer jön érte. Szegény kisfiú, pont mikuláskor! De majd nálunk legalább tényleg jól fogja érezni magát. Egyébként ezt az ittalvást ma este nyögte ki a csaj a telefonba, hogy mit hozzon a gyereknek, mert val´´oszínüleg le kell majd tennem aludni, mert nem ér ide túl korán :lol: :lol: :lol:
Na erre nem momdok most semmit.
Lehet, hogy szólok a csajnak, hogy akkor már ne is jöjjön érte, szgény gyerek hadd aludjon rendesen, ne ébresztgessük föl.
Én mindenesetre nem csinálnékilyet. Valamelyikünk biztosan úgy rendezné a dolgait, hogy a gyerek el legyen látva.
Na nem morgok ezen, már ismerem öket, csak szegény kisfiút sajnálom nagyon. De legalább lesz egy jó napja, kap csokit a mikulástól, Ábel megy érte az oviba és még itt is maradhat nálunk egész este!

Na megyek, mert már késö van. Igyekszem holnap is jönni, de regel megyünk játékboltba, meg benézek egy szupertmarketbe, mert holnaptól vannak melegítönadrágok nicki anyagból két eiróért, itthonra akarok venni magamnak egy párat.
Szóval nem tudom mikor érek ide, de igyekszem.

Na remélem mára ennyi elég belölem.
Képet majd teszek fel a hajamról, nekem tetszik, jó lett :wink:

puszi mindenkinek

Motiot
motiot

Sziasztok!

De rövidek vagytok ma, csajok :wink:

Márti! Jobban vagy egy kicsit? Erős lányka vagy te, minden rendben lesz! :wink:

Miksát megmutattuk a dokinak: a bal füle tökéletesen szép, a jobb viszont nagyon gáz. Azt mondta, hogy nagyon csúnya, szerencséje, hogy nem domborodik (nem kérdeztem, hogy mi lenne akkor, bár úgy sejtem, akkor van a felszúrás) Újra gyógyszert muszáj szedni. Állítólag vissza tudnak jönni ezek a fülnyavalyák még akkor is, ha pénteken már szép volt. Oviba mehet, ha nem lázas és jó a kedve, hiszen nem fertőz. Végülis egész jó a kedve, most nem is panaszkodik, úgyhogy ha holnap is minden rendben, akkor viszem is, mert jön a Mikulás.

A kukacát persze simán hátrahúzta, aztán meg is mutatta, hogy hogyan. Szegény kölyök nagyon meg volt ijedve, volt egy kis műsor, de nem fájt neki. Én is láttam (bár én sajnos mindig fogóember vagyok), szép, semmi guzmi nincs tényleg. Eléggé átbeszéltük a dolgokat, és annak is örülök, hogy ott volt az uram is, valahogy más így. Szeretem, ha együtt intézzük a dolgokat :wink: Miksa este megint nem mert pisilni persze a bolygatás után, de aztán a kádban végül pisilt, úgyhogy remélem, hogy most már nem lesz baj. Kezd fölengedni a gyomromban a szorítás :wink: Nagy gáz a füldolog is, főleg, ha visszajáró lesz, de valahogy azt legyőzhetőnek, behatárolhatónak érzem, ez a kukacügy viszont eddig szinte mindig fájdalmas volt testileg és lelkileg egyaránt. Talán túl vagyunk rajta :wink:

Rita! Még akartam írni, hogy sajnálom, hogy nem láthatjuk a pocidat, de ha lemennek az ünnepek és a vizsgák, akkor lehetne egy tali, mit szóltok?

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Boldog Télapót mindenkinek!!!!!

Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép
vas

Sziasztok!!

Mindenkinél járt a Mikulás?? :)

Motiot, rúgd már ki azt a szomszédasszonyt!!
Az anyukára meg nem is mondok semmit, tényleg őőőőőrült fontos céges buli lehet... :roll:

Szirom, örülök, hogy minden rendben Miksával, vagyis nincs rendben, de óvodaképes. :) A füle meg tényleg lehet, hogy visszatérő lesz, de az is simán megeshet, hogy nem. Majának is volt már randa a füle, de nem csinált rendszert belőle. :)
Örülök, hogy így élvezi az óvodát!
Bácsalmási szál: kicsi a világ!! Nagyon szeretem őket, bár rendszerint csak sátoros ünnepeken találkozunk, de annyira kedves, jófej emberek! Bácsalmás jó embereket terem, úgy látszik! :wink:
Ne haragudj, hogy nem vettem fel tegnap, az az igazság, hogy aludtam... :oops: A nagyok játszottak, Adél aludt, én meg kihasználtam az alkalmat. Tegnap egész délelőtt tételt írtam, muszáj volt, megígértem, szegény Adél csak mesét nézett, meg mellettem játszott az asztalnál, olyan édes volt, csak sajnáltam nagyon.
Este rám is tört a bőgés, hogy hülyeség, hogy belevágtam az iskolába, meg mi lesz a babával, meg hízok, meg hogy lesz jövőre satöbbi. Jót tett... :oops:
Egyébként a súlyom azóta nagyjából stabil, igaz, a három kiló megvan, ami nem kevés, viszont egy hónapja kicsit fel megy, kicsit le, de alapvetően nem változott. Ideális az lenne, ha ezzel a súllyal még mondjuk húznám egy hónapig... :shock: (karácsonykor... :roll: )
Talin szívesen mutogatom a hasam, egyébként mégis látszik egy kicsit, na lehet, hogy lefotózom és priviben megmutatom... De ne nevess!!! :wink:

Ildi, tessék szépen begépelni, amit Oli kitörölt!!!!!

Képzeljétek hogy jártunk!
Tegnap este, mikor a gyerekek elaludtak, előkerestük a mikuláscsokikat, amiket a szagelszívó feletti szekrénybe rejtettünk. Egy részük rendben volt, de a két-két nagy miku teljesen folyóssá olvadt a szagelszívó lámpája miatt...
Zsolti a vészhelyzet után lement a kis éjjel-nappali boltba, ahol a csaj a megmaradt 3 !!!!! csomagból vette ki a három mikulást... (Meg vett hozzá smartiest, úgyhogy gazdag volt a termés...) Mondtam Zsoltnak, hogy jutalmul övé lehet a folyós, amit kikapirgálhat a sztányiolból... :lol:
Becsomagoltam piros krepp-papírba, mindegyikre akasztottam egy kis kerámiafigurát, szépek lettek. Ezen kívül Maja kapott egy képes keresztrejtvényes füzetet, Bernát egy színezőt, Adél meg egy tüskés labdát. Jó kis reggel volt nagyon!!

Most megyek, de írjatok ám!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Most szállt el, amit írtam :evil:

Tehát akkor újra: mi is csatlakozunk Ildi Mikulásához!

(gifet nemtok tenni, mert valamiért bmp-ben akarja a gép lementeni még mindig)

Miksa megint beteg :cry: . 39,6-tal ébredt 3/4 1-kor, pedig amikor letettem este aludni, jól volt. Szegénykém sírt, hogy "szétcsúszik az ágyam". Nagyon-nagyon vacakul volt. Lázcsili, hűtőfürdő, Cataflam, aztán köztünk aludt, mert nem mertem egyedül hagyni. Ennek következtében én nem nagyon aludtam, bár nem is ez volt a lényeg. Annyira sokat ficereg, elképesztő. Hajnalban, amikor az uram ment el, vissza is vittem az ágyába, mindenkinek kényelmesebb úgy. Még ő is örült. Akkor nem volt láza egyáltalán. Szegénykém lemarad az ovis Mikulásról. De itt várja a csomag a mozdonyokkal :wink:

Én most ennyi voltam, pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

na, elkezdem...bár, már lehet, hogy utáltok, hogy mindig elkezdek írni valamit, aztán vagy lelépek két perc múlva, vagy be se tudom fejezni, vagy kitörli valaki....stb

Szirom, csak egy mondat, ha fülgyuszija van a gyereknek megint, és már úgy érzitek, hogy jól van, nincs semmi baja, nem folyik az orra, ...stb:NEM szabad abbahagyni a kezelést.Az orrszívást, orrcseppentést további egy hétig kell folytatni. Fülre pedig melegítős sapka!!!
Beküldjem a miénket holnap az urammal Pestre?
Ott dolgozik a Rákos úton, közel van 2-es úthoz nagyon
Orrcseppet meg nekünk úgy mondta a fülész, hogy felváltva kell a nasivint ameg a gyógyszertári barnát (napi 4-szer) használni.
Na, ez se egy mondat lett :wink:
ja, és orrcsepp csak egy hétig szabad, mert tönkreteszi a nyálkahártyát.
Tudok még egy brutális orrtisztítós módszert:
Egyikőtök szívja az orrát, a másikótok meg Sterimart, vagy fluimart spriccel a másik orrlyukába.Közben szívod a másikat neki.Nagyon durva, ordít a gyerek, mint állat, de ez átmossa az egész üreget.

Megint mennem kell, bocs(hát, ez vagyok én, állandóan zaklatnak)
Levente jól van, bár itthon üdül.
Mandulagyuszija van(volt), csüt., vagy pénteken kell visszavinnem.

vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?