Sziasztok,
elöször is:
Márti, nagyon nagyon sajnálom én is a dolgot, de kérlek ne add fel! Ezek a pöttömök tényleg a maguk feje után mennek, még talán nem jött el az ideje. Próbálj meg kicsit lenyugodni, konzultálj a dokiddal aztán higgadtan többet tudsz majd. A dokibiztosan megmondja, hogy mi a következö lépés. Meglátod hamarosan baba lesz belöle. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha az ünnepek na és a sok vizsga után elmennétek valahova kettesben az uraddal. Csak egy hétvégére, kicsit kényeztetni magatokat, lazítani, biztosan sokat segítene a stresszes suli meg hétköznapok után.Andrásra pedig biztosan szívesen vigyáznak a nagyszülök.
Rita is írta, mikor nem volt annyira rákattanva a dologra, akkor összejött. Tudom, hiába mondom ezt, mert én is így lennék, ha egyszer babát akarok, akkor azonnal!
Nezzétek a jó oldalát a dolognak
én mindig mondtam, hogy ti biztosan rám vártok, együtt akarunk babásodni! Még egy hetem van gyógyszerrel, aztán december közepétöl-végétöl már élesben megy a dolog nálunk is!!!
ìrd már meg, hogy mit mondott a doki!! Egyébként megjlött, vagy csak teszet csináltál?
Szirom, nagyon aranyos vagy, hogy hiányoltál, nagyon jólesett!!!
Másnaposság
Akkor a mikulásbácsi jó kis ajándákot hozott
Még most tombold ki magad, igazad van, mert aztán babásan már nem lehet! Ez rám is vonatkozik!
Szegény Miksa! Mi volt a dokinál? Apa megnézte, hogyan kell visszahúzni a kukiját? Remélem a fülével is minden rendben van.
Ildi, Levente jobban van már? Szegénykém, neked sem lehet könnyü a három csemetével körülötted. Nekem még néha egyedül Ábel is sok, mikor nem száll le rólam...
Gabi, szegénykém, remélem most már hamarosan vége lesz ennek a hasfájós idöszaknak. Nem tudsz rá adni neki valamit? Énchamomilla globulit szedtem minden nap háromszor, ami ugye átment a tejbe is és Ábel soha nem volt hasfájós. Na igen, lehet, hogy amúgy sem lett volna az, de én meg voltam róla gyözödve, hogy ez is segített. Nyugodt és hosszú éjszakákat kívánok nektek!
Azért biztosan jó lehet megint babázni, meg a két gyerköccel lenni most egyszerre. Nagyon nehéz egyébként? Én mindig azon dilemmézok, hogy mi lesz, ha lesz még egy babánk, hogyan fogok akkor Ábellel is annyit foglalkozni, amennyit igényel és hogy hogyan fogok tudni két gyerköcöt ennyire szeretni? Biztosan menni fog, de akkor is gondolkozom ilyeneken. Milyen lesz Ábelnek, hogy nem csak ö lesz az egyetlen gyerekünk? Tudom, hülyeség, de néha úgy elbizonytalanodok ezeken...
Lackó egyébként nagyon szép kisfiú, milyen nagy már! Tényöeg hasonlít rád!
Rita, te gondolom most tanulsz ezerrel, vizsgádhoz gratula, látod, mondtam, hogy a tanár is biztosan rendes lesz! Nem írtam még, hpgy boszi vagyok??
Legalábbis apa szerint
Nekünk kicsit sürü volt a program tegnap és ma, tegnap mammográfián voltma, a dokim utalt be, mielött még abbahagyom a gyógyszert vagy terhes leszek, mert akkor ugye sokáig nem mehetek. Tudjátok, írttam, hogy van egy csomóm már egy éve, azt kell mindig megnézni, hogy nem lett-e rossz. Szerencsére minden rendben van, tehát jöhet a baba.
Ma meg oviban voltunk délelött, délután, vagyis ebéd elött negyed órával megint beesett a szomszédasszony gyerekestül aztán fél kettökor mentek el. Aztán aludtunk, mikor felkeltünk hogyhogy nem, megint összefutottunk a lépcsöházban és megint nálunk kötöttek ki. De ha más nem, legalább Ábel élvezte
Aztán meg vásárolni voltunk, mert még nem volt mikuláscsomagom Ábinak, meg kellett venni, na meg apának is egy kis csokikát
Aztán most értem csak ide.
Holnap meg a magyar kisfiú jön hozzánk, akit egyszer betegen idehoztak a szülei. Most nem beteg, de jön
Nekünk kell elhozni öt az oviból, mert apuka üzleti úton van, anyuka meg céges bulin. Itt is fog aludni, pontosabban elaludni, aztán anyuka majd egyszer jön érte. Szegény kisfiú, pont mikuláskor! De majd nálunk legalább tényleg jól fogja érezni magát. Egyébként ezt az ittalvást ma este nyögte ki a csaj a telefonba, hogy mit hozzon a gyereknek, mert val´´oszínüleg le kell majd tennem aludni, mert nem ér ide túl korán
Na erre nem momdok most semmit.
Lehet, hogy szólok a csajnak, hogy akkor már ne is jöjjön érte, szgény gyerek hadd aludjon rendesen, ne ébresztgessük föl.
Én mindenesetre nem csinálnékilyet. Valamelyikünk biztosan úgy rendezné a dolgait, hogy a gyerek el legyen látva.
Na nem morgok ezen, már ismerem öket, csak szegény kisfiút sajnálom nagyon. De legalább lesz egy jó napja, kap csokit a mikulástól, Ábel megy érte az oviba és még itt is maradhat nálunk egész este!
Na megyek, mert már késö van. Igyekszem holnap is jönni, de regel megyünk játékboltba, meg benézek egy szupertmarketbe, mert holnaptól vannak melegítönadrágok nicki anyagból két eiróért, itthonra akarok venni magamnak egy párat.
Szóval nem tudom mikor érek ide, de igyekszem.
Na remélem mára ennyi elég belölem.
Képet majd teszek fel a hajamról, nekem tetszik, jó lett
puszi mindenkinek
Motiot