Sziasztok!
Ugye az ígéret...
Előre mondom, nov. 8-ig bírtam most olvasni, meg ezt a lapot részben, úgyhogy maradt ki...
De majd igyekszem még pótolni.
Szirom!
Olvastam a kálváriátokat a pisiléssel, remélem most már minden rendbe fog jönni.
Az Artúr név olyan arisztokrata, nem?
Kicsit más jellegű, mint a Miksa, az nekem magyarosabb, de lehet, hogy nagyot tévedek. Nálunk sincsen második név, de ugye nálunk a dupla vezetéknév miatt már így se minden hivatalos iratra fér rá pl. Beni neve. Dupla keresztnévvel nagyon kiszúrnánk velük.
A Jázmin nekem is nagyon tetszik, de a Léna is.
Fetrengésre nekem nincs ötlet. Otthagyod (én otthon nem foglalkozom vele), vagy elviszed. Esetleg eltereled a figyelmét, ez Hannánál még beválik.
Karácsony: nálunk ebben nincs titkolózás. Én szeretem az együtt díszített fát, szerintem az is lehet jó, főleg ha jó társaságban, szereteben, békében teszi az ember. Mi évek óta apukámékkal ünneplünk, és ilyenkor együtt kötözzük a szaloncukrot, díszezünk. Az ajándékról is tudják, hogy tőlünk kapják, mert szeretnénk örömet okozni nekik. Ill. mi is csinálunk, veszünk másoknak, és ebben is részt vesznek. Tavaly Hanna, alig több, mint 1 évesen, olyan lelkesen csinálta az ajándék sütiket (persze nem tudta, hogy ajándék lesz), hogy szerintem ez már megéri!
Így csinálta:
Ezek a közös mézeseink voltak:
Ezeket meg a nagyszülőknek gyártottuk tavaly:
Gabi!
Nálam rendesebben jössz egy ekkora pici babával, szóval nincs szégyenkezni valód.
A Rókusban fogok szülni, de nem biztos, hogy sok időt fogok bent tölteni, ha nem tetszik... A doki a vérzésnél nagyon meggyőző volt, így nem akartam váltani, pedig a Máv-ot nagyon sajnálom. Ha a doki mégse elérhető valami miatt, akkor lehet, hoyg elmegyek ügyeleteshez szülni a Máv-ba
:D.
Nagyon aranyosak az ikreid!
:D Én nem tudtam volna tippelni, a második képen olyan kis precízke a környezet, de persze ebből nem lehet semmire következtetni. Bár én személy szerint inkább ellenkező irányba haladok, és már "röptében" is pelenkázok, de lehet, hogy valaki másképp van...
Márti!
Ennyivel is utólag (bocs): gratula a vizsgádhoz!!
:)
Rita!
Béla???
:D
Annyira nem tudom elképzelni, hogy valaki még ezt a nevet adja a gyereknek (szerintem ma elég ritka a Kálmán, Gyula, József, pedig ezek is milyen gyakoriak volatk...). Párom elhunyt édesapja is Béla volt, és apukám második neve is Béla, de valahogy nem tudnám elképzelni nálunk. Igaz a mi neveinket meg más nem tudja elképzelni
:D: Simon vagy Sámuel lesz. Nálam Simon vezet, apjánál Sámuel. Összeveszni nem fogunk
!
Étkezsére én is elég kényes vagyok. Mondjuk nem a reggelire, arra csak akkor, ha a család együtt van, de ha együtt eszünk, akkor eszünk. Szerintem a gyerekek is megszokták, most már együtt megy a terítés (Hanna is segít). Szerencsére nálunk trükkök sem kellenek, mert mindegyik szereti a pociját, így soha nem volt gond, hogy ha nem eszik, akkor hogyan vegyük rá.
Te, ha a vasalásról még egyszer írsz (mármint a férjedéről), akkor megeszlek!!!
:D Az enyém is tündérférj, de a vasalás még az én dolgom. És a nagyobb baj, hogy iszonyú sok van, de mosnivaló is, nem is értem, hoygan. Illletve értem, hogyan, de nem tudom rávenni az aprónépet, hogy legyenek rám is tekintettel, nem kell minden nap tiszta házinadrágot venni, ha nem voltak kint (vagy kell?
), ne dobáljanak mindent automatikusan a szennyesbe. hetente min. 4-5 adag ruhát mosok (6 kg-os mosógéppel), és vasalhatok.
:(
Ajándék: vannak tervek, de nincs még megvalósítva mind. Hanna Lego babaházat kap, meg egy csilivili babaágyat a babájának (Baby Born-nak való ágy, de baba még nem lesz hozzá, a mostani babájával játszhat), ezek mér megvannak. Nátánt még nem tudom. Beninek egy Lego oktatási készletet szeretnék (az a neve, hogy "megújuló energiák" és pl. napelemmel, széllel működő Legokat lehet csinálni vele), de nem tudom, fogunk-e kapni, és lesz-e rá anyagi keret. Biztos kapnak társast többet (Beninek ugye kicsit komolyabb kell), meg könyveket, ez mindig szokott lenni.
Ha esetleg még belefér a keretbe, akkor esetleg egy közös versenyautópályát is kaphatnak.
Nekem van itthon vérnyomás és vércukor mérőm is. Szerintem elég jók, a vérnyomásmérő Omron automata. Azaz csak a karra kell tenni a tépőzáras részét, aztán megnyomni, és magától fölfújja és leereszti, aztán mond egy értéket. A védőnő is hasonlót használ, úgyhogy nem hinném, hogy nagyon megbízhatatlan. Ráadásul én ugyanabban a tartományban mérek, mint ő, vagy mint pl. kézzel legutóbb a CTG után. Szerintem egy magas érték semmit nem jelent, én biztos ideges lettem volna ennyi várakozás után. Miért kellett körzetihez menned?
Ildi!
Gratula Natinak a kúszáshoz!
:)
Fogyás: én is csak pislogok, hogy neked ilyen egyszerűen megy? Bár az este biztos sokat számít, nekem akkor nagyon nehéz nem enni.
De pl. a bátyám aug. óta 19 kg-ot fogyott
, és ő is azt mondja, hogy ugyan figyel a mennyiségekre, de alapvetően a nagy különbég az, hogy este max. egy joghurt.
Mira!
Mi építkezünk (folyamatosan
), de most épp nem haladunk. Szerintem ha van pénz, akkor nagyon hamar föl lehet húzni egy házat. Nekünk két hónap alatt megcsinálták szerkezetkészre teljesen nulláról (szuterén + földszint), pedig nálunk a talajvíz miatt nagyon sokat szórakoztak az alapásás+szigetelés kérdésével. Azóta sajnos áll, mert most nagyon sok pénz kéne megint a gépészetre...
Rólunk: természetesen megvagyunk, jól vagyunk.
Babával a múlt héten elkezdődtek a CTG-k, így heti gyakorisággal dokizhatunk. Méhszájam még zárt, de a doki a múltkor úgy megvizsgált, hogy azt hittem, szüleszteni akart, még másnap is éreztem. (Fura, de nem fájt, csak utána éreztem.) Ráadásul mondtam neki, hogy egy vérvizsgálat még kellene a kiskönyvembe. Hát ma megcsinálták, de a doki nem spórolt a véremmel, 5 kémcsőnyi vért vettek le (hogy mit vizsgáltatott, azt nem tudom, de a teljes vérképen (és vizeleten kívül) még két dolog volt a papíromon). Én persze erre nem készültem, éhgyomorra mentem, és még hamit se vittem. Egyedül, autóval... Persze utána rögtön vettem valami hamit, mert velem egyszer már előfordult,hogy egy véradás után elájultam a metrón.
.
Családilag meg mindig találunk magunknak elfoglaltságot, pl. összeraktuk egy akváriumot (meg a "maradékokból" még két egész kicsit). Persze jól elszórakoztunk vele, pl. az aljzatkavicsot ezerszer kellett kimosni. Halak még nincsenek bennük, az egyik kicsibe pár darab picike garnélát tettünk. Szóval ha nincs dolgunk, csinálunk magunknak!
:D
Egyenlőre ennyi!
:D:D