Sziasztok!
Jövök, jövök
Most Lacika alszik rajtam a kendőben, így talán tudok írni. Nagyon szeret kendőben lenni, cipelem is szívesen
CSak azt nem csípi, ha leülök vele, mindjárt felriad és nyüszít.
Jól le vagyok maradva...
Szirom,
szerintem jó név az Artúr
Főleg mert Miksa neve is ritkább, szóval úgy összhangban lesznek a fiúnevek. Igen ám, de mi lesz, ha kislányotok lesz? Arra is van már ötlet?
Persze csak ha nem titok
Tényleg, Miksának van második neve? Zsoltikának Márk, a Lackónak meg Alex.
Örülök, hogy Miksa jobban van kukacilag, remélem most már nem lesz több tortúrátok! Az oviban őszi szünet lesz?
Beszti,
mizújs veled? Most nézem, hogy mindjárt szülsz!!! Már alig több mint 1 hónap van hátra, lassan készítheted a kórházi pakkot
Végül hol is fogsz szülni? Lehet, hogy írtad már, csak lemaradtam róla, de legalábbis nem emlékszem
Motiot,
szegény Ábel! Mi volt az ügyeleten? Sikerült új dokit találnotok? Remélem, jobb lesz mint a régi... Apának is jobbulást, bár ahogy írod, ő már taln túl van rajta.
Írtad, hogy banánt evett Ábel: nálunk a banán nagy mumus! Nagyon ritkán merek adni Zsoltikának, mert egy időben ő is sokat hányt (vírus nélkül), és csak a banánra gyanakodhattunk. Pontosabban nálunk úgy van, hogy a reggeli tejjel együtt nem ehet banánt Zsoltika, mert szerintem a tejci és a banán összevész a gyomrában. De nem okoskodni akarok ám, hisz Áben elkapott valamit, csak lehet, hogy a banán nem a legjobb ilyenkor...
Szegény gyerkőcök, olyan rossz diétáztatni őket, de hát muszáj...
Súlyod
Hogy állsz most a futással? Be tudod iktatni valamikor? Persze nem most, hogy beteg a család
Én úúúúúgy futnék
De egyrészt van két sárgadinnye méretű cickóm
És azokkal nem merek, semmilyen melltartóban, mert leszakadnak. Na meg a tejcsi se apadjon el, bár... VAn aki szerint a kocogástól semmi baja a tejnek, van aki azt modnja, hogy megcsappan a mennyisége. Hát nem tudom. Meg még csak 3 hete szültem, ki akarom várni a 6 hetet, orvosi kontrollt, és ha minden okés, akkor tornázok (callanetics).
Márti,
drukk-drukk a sulidhoz! Micsoda tárgyak: mikró, matek... Ez nem könnyű! Minden tiszteletem a tiéd, hogy van rá energiád!
Most akkor már nem érdemes uh-ra menned? Vagy még most a hét elején sikerülhet bekukkantani?
Rita,
ejnye, ne kockáztass! Azért a babakocsi-cipelés biztosan nem tesz jót! Pihenj sokat! Ugye minden rendben van? Egyáltalán nem hülyeség, hogy autózol meg taxizol! Jobb a kímélet ilyenkor!
Ildi,
azta, de ügyi Natasa! Mármint hogy egyedül alszik el! Ezt születésétől így csinálja? Én sem szeretném Lacikát ringatáshoz szokni, de egyenlőre nagyon anyás, vagyis ölbebaba. Így kendőben remekül elvagyunk, de ha lerakom, már sír is
Na meg olyan nincs, hogy csak úgy berakom a kiságyba, és elalszik... Bár ő még nagyon picike, lehet hogy később jobb lesz
Képzeljtek, Lacika 130-150 grammokat kajál! Nem semmi étvágya van
MÁr 1 kilót hízott a szülés óta (sőt, ugye először abból csak fogyott). Viszont ma éjszaka 3x keltem vele, kétszer 1-1 órát és egyszer 2 órát voltunk fent. Votl erős hasfájós sírása is szegénykémnek
Na meg mindig bekakilt, 3x pelenkáztam át éjszaka. Hát nem vagyok egy kipihent anyuka...
A szemészeten sem jártunk pénteken, ugyanis nem értünk oda az orvoshoz
Annyria rossz éjszakánk volt, hogy elaludtunk (Lacka reggel és délelőtt óhajtott szunyálni, és nem éjszaka), így végül úgy döntöttem, hogy ma megyünk. Először a gyerekorvoshoz, aztán ha kell, a szemészetre, bár most nagyon szép a szeme Lacinak.
És büszke anyai szívem már több dicséretet is kapott arra, hogy Zsoltika milyen ügyesen focizik. Ugyanis sétáink alkalmával rúgjuk odalent a labdát, amíg Lacika alszik a babakocsiban
Egy apuka ajánlotta, hogy vigyük Zsoltikát a közeli Vasas pályára, ott van ovisoknak foci, mert annyira ügyes Zsoltika! Még azt is mondta, hogy lehet, hogy 15 év múlva ő tart el bennünket
Na ezt azért nem szeretném, de az is igaz, hogy nagyon nagy a gyerkőc mozgásigénye, ott futkoshatna, és egy kicsit gyakorolhatná az engedelmességet, nem mellesleg focizhatna is. És így közösségben is lenne valamennyit.
Ennyi voltam, kész csoda, hogy tudtam írni
Zsoltika rángat táncolni...
Puszi mindenkinek!