Új privát üzeneted érkezett!

Mot, erre no comment... :evil: :evil: :evil:
Az ilyet tényleg nem értem...
Szegény kiskrampi, milyen jó lehet neki, hogy kétszer hány és az apja bedobja "idegenekhez". És egyébként semmi baja... :x
(Mégiscsak lett komment... :) )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahóóó!

nincs itt senki?
motiot

De vagyok csak olvastam.

Márti
mártus

Motiot!

Hát mit mondjak. A sztori magáért beszél.
Az jutott eszembe, hogy van az osztályon egy (a munkahelyemen) hölgy akinek szeptemberbe volt 1 éves a kislánya és decembertől már jönne is vissza dolgozni mert elvégezte közbe a fősulit és fizuja 1,5 szeresére ugrik. A kislány (15 hónaposan) reggel 7-től kb. du. fél 5-ig lesz a bölcsibe.
Ehhez mit szóltok? Nekem a szívem szakadna érte, és persze nem azért jön vissza dolgozni mert olyan anyagi körülményeik lennének.

Voltam microökonómia korrepetáláson. Nagyon jól magyaráz a srác olyan igazi szájbarágósan. Sok feladatot megoldottunk. Már talán egy elemlámpa fény kezd világítani itt bent.:idea:

Szirom!

Köszi, hüvelyi volt már nekem is, csak azért kérdeztem mert nem volt biztos András lepasszolása és esetleg el kellett volna vinnem magammal. Na hasira még elvinném de hüvelyire nem biztos. De, ez most már mindegy mert Anyósom elviszi holnap 8-kor a gyereket. A gyógyszert egyébként simán felírta.

Gabi!

Jöhetnél, hogy mi van veletek.

Rita!

Apucit meg megbecsülni ám.
Az egyém kb. 1 éve kezdett el mosogatni, felmosni, vasalni, mosógépet kirakni. Itthon volt a lábával 1 hónapot és akkor lett ilyen háztartásba besegítő. :lol:

Most megyek mert rendőr vagyok és mennem kell Andrással játszani.

Márti
mártus

Sziasztok!

Lacus alszik már egy ideje, addig írok, amíg fel nem ébred :) Gondolom, most éjszaka is sokat lesz fent, mert délután kialudta magát.

Én meg Zsoltikával játszottam addig rengeteget (meg aludtam is egy órát). Olyan jól elszórakoztunk a kisvonatjával! Kell ez neki, hogy csak vele foglalkozzak, így is rengeteget foglalkozom csak Lacával (szopi, tisztábarakás, hurcolászás). Szóval nagyon jól telt a délután :)

Köszönjük az érdeklődést, Lacika köldöke meggyógyult! :):):) Annyira örültem, amikor kibontották a kötést, és tényleg szép gyógyult köldöke van, csak kicsit fekete a lápisztól :D De az nem baj, betadine-nal kell takarítgatnom, amíg az utsó feketeség is el nem tűnik :D

Lacimaci jól tűrte a kórházat, meg az odautat is, bár ott a sok várakozás miatt szoptatnom kellett, de sikerült megoldani.

Holnap viszont szemészetre is megyünk :( Vagyis hát beutalóért megyünk a gyerekdokihoz, mert Laca szeme továbbra is váladékos. Azt nem tudom, hogy van-e rendelés a szemészeten pénteken, de ha van, akkor azt is elintézzük. Nagyon mobilak vagyunk már :D

Márti,
ez annyira gáz, hogy ilyen vacak a munkahelyed :( Én tuti egy hétig sem bírnám ilyen kolléganők között! Fogadd elismerésem, amiért ilyen stramm csaj vagy! De azért hajrá bébiprojekt! :wink: A munkatársadról nekem is az a véleményem, hogy nem tudnám a gyerekemet ilyen korán bölcsibe adni, ha nincs is rá szükség... Neki vajon a karrier fontos, annyira szereti a munkáját? Van, aki nem bírja olyan nagyon sokáig otthon, de azért ez akkor is nagyon hosszú idő egy ilyen kis gyerkőcnek, ilyen hosszú ideig a bölcsiben :(

Rita,
pocid van már? :D Nagyon várom előre is a pocakfotókat! Én is elárasztottalak benneteket :)
Együttalvás: hát, mi egyenlőre együtt alszunk. Ez úgy van, hogy Lacát igyekszem általában a kiságyába tenni este, és az első szopi után marad velem a nagyágyban. Zsoltikával is így voltunk, aztán végül vele leköltöztem a földre. Ott aludt el, szopival, és amikro éjszaka felébredt, melléfeküdtem. Így nem szokott a mi ágyunkba. Amikor elhagyta a szopit, akkor sikerült a kiságyába szoktatni, egyik szentesi utazásunk után egyszerűen eltűnt a földre terített "ágy" :)

Szirom,
szegény Miksa! :(:(:( Úgy sajnálom ilyenkor a gyerkőcöket! Nagyon jó, hogy megosztod velünk ezeket a dolgokat, tényleg jól jöhet még :) A verseskötet pontos címe érdekelne, megnézed nekem? Mi mostanában mindig a Gőgös gúnárból olvasunk este, nagyon szereti Zsoltika, már egyedül elmesél egy csomó mesét, csak úgy a kép alapján :) Zabálnivaló olyankor :)

Ildi,
én is képes vagyok bármikor elalduni, annyra fáradt vagyok :) Már várom, hogy valami napirendféle kialakuljon nálunk, mert nagyon össze-vissza vannak a napjaink.

Motiot,
remélem, nem kaptatok el semmit a beteg gyerkőctől! Szegény, annyira előttem van, ahogy írod, hogy milyen kis elhagyatott lehet :( Néhány szülő egyszerűen borzalmas! :evil:

No lépek, szerintem lefekszem én is. Hú, már folyik a tejci... Ébredhetne Laca egy kis szopira :) Jajj!

Puszi!

pgaboka

Szóval itt vagyok, szalmaözvegyen :D
az uram 9-kor hívott, hogy már magába borított 6 üveg sört, így nem fog az MO-ról hazavezetni.(azóta már biztos 8-ra nőtt a szám :lol: )
Inkább akkor maradjon ott, mint nekem így vezessen.
Kép
Három gyermekemből kettő alszik,szerintetek melyik zaklat??? :o
Természetesen Olivér :lol:

Motiot, hú, de gáz pacák lehetett ez a manus :shock:
Nem semmi, képes így otthagyni a gyerekét :?
Örülök, hogy ti már jobban vagytok, és talán nem hagytak ott újabb bacikat. :roll:

Márti, világít a fény????Kép
Éljen.éljen!!!!
Azért a 15 hónapos bölcsibe rakása se semmi :(

Szirom, szegény kis Miksa, mit szenved a kukijával :( :(
Mennyire volt neki különben letapadva?????
Mert ugye Olivérnek is levan, az egyik oldala jó, a másikon felénél le van, kicsit furán néz ki, de szerintem én tavaszig nem csinálok vele semmit(vagyis nem viszem sehova)

Nekem egyszerűbb pizzatésztám van, az is tök jó. :wink:

Holnap jönnek barátnőmék, meg az ő barátnője, sütök megint zabpelyhes sütit(nagyon bejött), meg sajtos rudat :D (+1 kiló) :lol:

Gabi, voltatok a Madarászban???
Csináltak valamit Lacika köldökével ma is??Remélem a mai éjszakátok jobb lesz.
Nekem Natasa amikor felébredt, mindig visszaaludt, soha sem volt gond, max. hajnalban hitte, hogy már reggel van.
Tegnap éjjel viszont Olivér volt nem normális.Megint bőgött, nyöszögött, vergődött az ágyában, aztán kapott egy vibrucol kúpot, meg egy adag nurofent(kicsit elkábítottam :wink: ), aztán reggelig meg se nyikkant :wink: :o

Rita, azta, gratulálok az uradnak!!!
Ennyit vasalni!!!!
Kép
nagyon ügyi!!!!
Te meg pihenj, meg aludjál, amikor csak tudsz, látod, én is elbólintok néha :wink:

Olivér nagyon megunta, itt nyöszög a párnájáért, szerintem felviszem aludni, puszóka ,jó éjszakát

vas

Gabi, örülök, hogy minden rendben Lacika köldökével, szemészeten meg reméljük, hogy ott is minden oké lesz!!!!!

Rita, nekd még tartozok a hálószoba beosztássall, de pótolom, ígérem :wink: :wink:
Kép
vas

Hahó!

Motiot! Hát megvan a véleményem a szülőkről, és nem is akármilyen :roll: Meg Márti kolléganőjéről is. Ha belegondolok, hogy Miksa 1 évesen milyen pici volt, és hogy 1,5 óra alatt belázasodott a parától, amikor elmentünk az osztálytalálkozómra, pedig anyukám kinyalta a fenekét ... háát, nem csinálnám a gyerekkel, nem igaz, hogy jó neki.

Ildi! Miksának nagyon le volt tapadva, csak akkora lyukacska volt neki, amin pisilni tudott. Ma már különben kétszer pisilt a vécébe nagy rábeszélésre, de estére megint beparázott, és az istennek nem bírtuk rávenni. A kádba se ült bele, remegve topogott a vízben szegénykém, hogy ki akar jönni, úgyhogy épp csak lemosdattam. A pelenkába intézi most inkább egyedül, úgy van rá ideje, hogy rábeszélje magát. Olyan kis butus, mert a délutáni két pisinél maga mondta, hogy már nem fáj, de hát biztosan őrült fájdalmai voltak előtte, ha ilyen nyomot hagytak. Viszont az újpesti babás topikban leírta egy lány, hogy milyen, ha műtik a kukacot. Úgyhogy inkább ez, ami nekünk van, én azt mondom. Ők még sokkal többet szenvedtek. Szülészetek-kórházaknál egészen alul van a topiklistában.

Pizzarecept: mi ezen a bonyolult? :wink: Egy edényben a száraz cucc, a másikban a nedves, összekevered, dagasztod és kész. Pont, mint a muffinnál (dagasztás nélkül) :wink: És ez egészen olyan, mint a pizzériákban a tészta. A jobb pizzériákban :lol: Évekig kerestem egy ilyen receptet, mert mind olyan magyaros keltkalácsos-kenyérszerű volt, és most nagyon boldog vagyok vele :wink: Kb. 2 éve ezt sütöm, tényleg megér egy próbát.

Mit keres az urad az MO-nál? :lol: Az enyim ilyenkor sofőrsegéllyel jön haza, a városból körbe a hídon 40-50 km (indulási helytől függően), és 8-10 ezer Ft-ért hozzák haza autóstul. Olcsóbb, mint a taxi, és nem esik baja :lol: És még a kocsi is hazajön :wink: Bár tavaly egyszer eltévedt a sofőr, kiment az erdő felé, ő meg nem tudta neki megmondani, merre jöjjön, mert nem volt jól :roll: :wink: , na akkor nem könnyen ért haza :lol: De vártam, egyszer csak látom, hogy megjött az autó, persze a sofőrt nem kérte meg, hogy álljon be, úgyhogy nekem kellett kimennem beállni (elég szűk a kétkocsi garázsunk :wink: ) No, most seggberúgna, ha ezt elolvasná, hogy kidumálom :lol: De ez nem fordul elő sűrűn :lol: Mármint nem a kidumálás, hanem az ehhez hasonlóm esetek :wink:

Gabi! örülök, hogy Lackó rendben van! Holnapra is megy a drukk!

Verseskönyv: A cinege cipője a címe, este épp olvastam. Tavaly kapta Miksa a keresztanyámtól, elég új kiadás.
Miksa is tud egy halom mesét, főleg a vakondosokat, de másfajtákat is. Vannak népies meséink is, ilyen például, amelyikben a süninek, akit fiának fogadott a szegény ember, azt mondja vagy valami ilyesmit: adjon isten édes fiam, hát megjöhettél? Csak úgy szófordulatként alkalmazva. Namost a kölök minden este azt mondja az apjának: "Szia papa, hát megjöhettél? :)"

Meg még egy duma erről a hétről: egy ember, aki masszívan iszik, és mindenki ismeri a faluban (és szereti, mer jó ember különben), jön szembe velünk a bolt ajtajában. Miksa: "Szia! Te a büfében laksz?" :lol:
Márti! nekem muszáj volt elvinnem Miksát uh-ra. Addig eljátszott vele az asszisztensnő. Egyszer kivitte, másodszor meg elfordult vele és a műszereket nézegették :wink: Nőgyógyászati műszereket :wink:

No, eldugulok :lol: Az uram lefeküdt aludni, mert nagyon fáradt, reggel meg hajnalban kel, de nekem korán van még, azér dumálgatok itt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Na, az UH. szerintem ugrott, Anyósom most tudta csak kikönyörögni Andrást az ajtón. Mire zuhany, busz, kórházba érés, sorban ülés, UH, hazaérés stb. nem fog beleférni az időmbe. A kocsi persze itt áll lent a parkolóban de egyszerűen képtelen vagyok rávenni magamat a vezetésre.
Majd jövő hónapban elmegyek ha még lesz egyáltalán rá szükség. Mi mindent megteszünk a siker érdekében.

Gabi!

Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok. Andrásnak is váladékos volt a kisszeme. Szépen, udvariasan megkértek, hogy menjek ki addig a folyosóra amig elvégzik a "műveletet". Na, a gyerek úgy ordított bent, hogy azt hittem a szívem megszakad, de mire a kezembe adták pár perc múlva már csak nézegetett.
No para!!

Ildikó!

Na, Apuci adott már életjelet magáról? :wink:

Rita!

Én nagyon levagyok maradva nálad? Te most babát vársz? Hú, de elkerülte a figyelmemet, bocs. Mennyi idős terhes vagy?

Motiot!

Ábel rendben van? Nem kapott el semmit. Belegondolok, ha tényleg nem lett volna otthon a Férjed, hogy oldottad volna meg a két srácot? Ma azért vki. otthon marad szegény kisgyerekkel? vagy vki. más balekot keresnek neki, mert gondolom neked, köszönöd szépen ennyi elég volt belőlük.

Majd napközbe még benézek.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Márti! ne hülyéskedj, menj el!!! Főleg, hogy stimulálnak, muszáj nézni, ne csináld! Siess, kapd össze magad és szaladj! Vagy ülj be egy taxiba most az egyszer, ha vezetni nem akarsz! Ennyit megér!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

De édes vagy. Csak most néztem be reggel óta. Már tuttira lekéstem mindent, 2 óra múlva vizsga.

Még arra gondoltam, hogy az egyik csoporttársam a Kaáliban dolgozik az meg ott van az egy. mellett, esetleg beprotzsáltatom magamat egy gyors UH-ra. Még a hétfői nap is aktuális lehet a témában.

Na megyek tanulni vissza, ez a hülye igeragozásuk nem semmi a latinéknak. 4 féle módon ragoznak, ejtés könnyítőket tesznek be. Jaajjj!!!

Na megyek. Aki erre jár szorítson értem fél 1 és 1 között.

Puszi, majd jövök, ha előbb majd este: Márti
mártus

Jó reggelt,
bár nekünk nem olyan jó... :(
Sajnos Ábel végighányta az éjszakát, ma reggel meg úgy összefostizta magát, hogy fürdetnem kellett. Iszonyú szaga volt, felfordult a gyomrom is. Most mindent kimostam, a cumijait kiföztem, kapott megint széntablettát, aztán várunk. Láza nincs, kedve egész jó, de nagyon hisztis, megint rajtam lóg. Hát kin is lógna? Még véletlenül se legyen egy nyugodt percem. De megértem szegénykét, ha nincs jól.
Szóval ez van. Tegnap este apa találkozott a fickóval a boltban, mondta, hogy voltak megint dokinál, mert ugye lázas lett a kissrác, aztán a doi kinyögte, hogy akkor mégiscsak fertözö a dolog.

Ma reggel felhívtam öket, mondtam, hogy Ábel is elkapta, nem gyözött bocsánatot kérni. Apuka van otthon a kisfiúval, anyuka sehol, még csak meg sem említette a srác, hogy a felesége valamit is csinált volna, mármint arra gondolok, hogy megmérte a gyerek lázát, vagy gyógyszert adott volna neki. Mindig csak magáról beszélt, na meg a kisfiúról, tehát ö csinál mindent. Ö is van otthon vele. Hát nem tudom milyen anya az ilyen, nem is akarok rágondolni, mert felhúzom magam. Szegény kisfiút nagon sajnálom. Mert az apja szerti ám öt, az látszik is rajta, meg foglalkozik vele, de pont volt valami halaszthatatlan dolga. Mondjuk olyan meg nincs, ha beteg a gyerek, tehát most ö is felelötlenül viselkedett, de ö egyébként nem rossz.

Közben gyorsan kicseréltem Ábel pelusát, meg szellöztetek, mert pukizott egyet és bement a kaki is, vagyis inkább víznek mondanám. De olyan büdös, hogy nem lehet megmaradni mellette. Asszem felhívom a dokit, hogy menjünk-e, de szerintem úgysem tud mit csinálni ilyen helyzetben.
´Na ennyit rólunk, bocs, de ki kellett írnom magamból.

Márti, szerintem is rohanj a dokihoz, ne vedd félvállról a dolgot, pláne, hogy gyógyszereztek is! Tessék rohanni és megcsináltatni azt az uh-t! Ennyit megér!!! A vizsgához meg egy kalappal!!

Gabi, örülök, hogy szép Lackó köldöke, remélem ma a szemészeten is minden rendben lesz.
Együttalvásra annyit, hogy mi is egy szobában voltunk Ábellel, a saját ágyában aludt, szopira kivettem aztán ment megint vissza, mikor ideköltöztünk tavasszal, akkor került saját szobáb. De azóta rosszabb a helyzet, mert minden éjjel jön hozzánk és befészkel magát az ágyunkba. Nem tudok mit tenni, van amikor az is elég, hogy én fekszem át hozzá, de az meg hosszú távon nagyon kénylemetlen. Majd csak megoldódik. Egyébként meg nagyon szeretem, ha velünk alszik. Meg apa is. Szóval addig nincs baj, míg mindhárman így gondoljuk.

Szirom, Miksa dumája haláli!! Már úgy várom, hogy Ábel is összefüggöen beszéljen! Biztos nálunk is lesznek ilyen beszólások! A pizzatésztám meg teljesen ugyan az, mint a tied, de én magamnak kísérleteztem ki. Így a legfinomabb. Én is ugyanígy teszek bele oregánót meg olajat meg mindent, csak én rendes élesztövel szoktam csinálni. A sajtot is a szószra teszem és arra jön a többi cucc. Apa meg Ábel imádják.

Ildi, megkerült már apa? Tényleg, miért nem hozatta magát haza?

Na megyek, felhívom a dokit.

pussz mindenkinek

Motiot
motiot

Pusz, majd jövök később, csak bekukk....

Apa, jelentkezett, él, szerintem kissé másnapos lehet. :lol:
Azért nem jött haza, mert a haverja szállodában valami góré, aztán ott aludtak többen is nála.
Ja, fél 11-kor ért be melózni :wink: :roll:

Márti, én szorítok neked :D

Motit, sajnálom Ábelt, oylan szörnyű ez a fosis betegség. :( Emlékszem Olivéré is annyira büdi volt :shock:

Na, majd jövk, reagálok mindenre, de most dógom van.Még sütnöm is kéne :shock:

Natika ezt küdi nektek:

Ülök, dőlök, elesek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

[/i]
vas

El se hiszem, mindkét kicsinyem alszik :D
Én meg gyorsan befestettem a hajamat.
Úgyhogy van kb.10 percem , aztán mehetek lemosni.
Utána meg tényleg sütök :D

Mártiiiiiiiiiiiii!!!!!
Miylen lett a vizsga??????????? :wink: :wink:

Szegény Miksa, akkor neki nagyon le volt tapadva a kuksija
Ó, a kis szegényke!!!!
Olivéré nem olyan vészes, de ez is balhés lesz, ha megcsinálják.
És a sofőrsegélyes pasi mivel megy vissza a városba?
Vagy ez már az ő gondja, mi?? :wink:
10 rongyból csak visszatalál. :roll:
Á, én uram, nem szívesen adja oda a kocsiját.
Meg jobb is volt ez így.Tudod ki szagolgatja a piától bűzlő fejét.
Na, most én is kidumálom:
Egyszer mikor hazajött kicsit ittas állapotban, hát felébreszetett, és na, mit akart kis feleségétől aki békésen aludt???
Titok :oops:
Na, megkapta , amit akart, de le kellett takarnom a fejét takaróval, mert annyira büdös piaszaga volt :lol: :lol: :oops: :oops:

Rita, mi úgy alszunk egyébként, hogy van egy nagyszoba, (30m2), ott van egy franciaágy, nekünk az urammal :lol: , meg Olivér ágya.
A másik kisebb szoba Levnetéé egyedül.
Aztán Natasa szobájában van egy kisebb franciaágy(140 centi széles), meg Natka kiságya.
Na, Este megszopiztatom Natasát a 140-esbe, aztán bekerül az ágyába, még nem alszik, hanem ott alszik el, tök egyedül, semmi altatás nélkül(de napközben is).
Aztán utána mindneki a saját ágyába(én apu mellett) tér nyugovóra.
Első riasztásnál bemegyek Natihoz, megszoptatom, vissza a kiságyba, aztán vagy ott maradok azon az ágyon vagy nem.
Ha 5-6 fele ébred, akkor már nem biztos, hogy visszarakom a kiságyba, ilyenkor mellettem szokott aludni a fal mellett.
Kb.3-4 hónapos koráig(nem tudom már pontosan) meg együtt aludtunk a 140-esen ketten. :D
Ennyi.Valmire még kíváncsi vagy??? :wink:

megyek festéket lemosni.
vas

Nem, Ildi, ez nagyon alapos volt. :)
De nem haragszol, ugye?

Csak mi azt hiszem már minden lehetséges verziót eljátszottunk, de aludni még soha nem sikerült (Mármint csecsemő mellett.). Azt meg baromira szeretnék... :oops:
És innen a távolból úgy tűnik, natasa miatt nem szenvedsz túlzottan az álmatlanságtól (csak az urad miatt.... :lol: :lol: ), ezért faggattalak.
És köszönöm a választ, mindenkinek!!!

Mostan megyek, megyünk állatkertbe, amúgy izgalmasan, bkv-val, négyesben (illetve ötösben, ha a cseresznye-méretűt is számolom.:))

Nemreagálásért bocsánatot kérek, de jövök majd, lehet, hogy csak holnap.

BESZTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Márti! Gondoltam ám rád, remélem, érezted a szurkolást :wink:

Uh pedig remélem, hogy sikerül, majd mesélj!

Motiot! Istenem, szegény Ábel! :cry: Mit mondott a doki? Azért a hányás meg a hasmenés együtt nem vicc, nagyon figyelj a folyadékpótlásra, nehogy kiszáradjon a kismuki! Nappal is hányt még? Ez most pont nem hiányzott nektek!

Ildi! Sofőrsegélyes pasit a társa viszi vissza. Szóval a sofőr vezeti a te autódat, te ülsz mellette, mögöttetek meg jön a másik kocsi. Nekünk bevált. Nem csináljuk azért olyan sűrűn :) Egyébként az én uram se szívesen adja másnak oda a kocsit, dehát ilyenkor nem nagyon van más választása :wink: Meg ezek a pasik elég jól vezetnek. Akikkel én utaztam, kivétel nélkül.

Piatakaró takaró :lol: :lol:

Natika irtó édes, ahogy dől-borul, mint egy kis keljfeljancsi :lol:

Mi Miksával még mindig nyűglődünk, baromira fél, hogy fájni fog a pisi, ezért nem meri megpróbálni, toporog, kétségbeesve szaladgál, amikor már nagyon kell :cry: A vécén nem maradt ott, így megint pelusba pisilt. És azt mondta, hogy nem fájt. De ennek ellenére nem meri célzottan a vécébe. Csak elmúlik ez is... :( ma eddig kétszer betadinoztam a kukacát (bele kell nyomni), és épphogy csak le kellett fognom, már az se fáj neki. De önmagával meg kell még küzdenie, le kell gyűrni a félelmét, és én ebben próbálom segíteni, de helyette nem tudok pisilni. Szegénykém, most is úgy pisilt, hogy végig öleltem közben.

Rita, Beszti, Mira, Gabi! Hahó! Ugye nem hagytam ki senkit? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Inform. óra szünet van.

Szerintem jó lett a vizsga. Hétfő este tudom meg a jegyet.
UH nem olyan egyszerű a Kaáliban. majd mesélek.

Márti
mártus

Márti! Egy magándokihoz nem tudsz elugrani? Lehet, hogy be lehetne csusszanni, az enyémnél is olyan a rendszer például, hogy nem kell bejelentkezni.

Vizsgához óvatos gratula! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Megjártuk a dokit mi is, úgy döntöttem, hogy azért elviszem, hiszen jön a hétvége, jövö héten meg szabin van.
Azt mondta, hogy nem a kisfiútól kapott el megint valamit, mert ö rendesen meg van fázva és a sok lenyelt huruttól hányt, na meg azért is volt lázas.Ábel valszeg megint evett valamit, amit a még érzékeny kis gyomra nem bírt, a hasmenés is ezért jött vissza, tehát ha javul is és nincs már se fosti se hányás, akkor is diétáztassam még pár napig, hogy nehogy megint visszaessen. Bevallom töredelmesen, hogy a kölök tegnap délben is és este is gulyáslevest evett, mert követelte, hogy ö is kér. Gondoltam, ha jól van, akkor miért ne. Hát lehet, hogy tényleg én voltam akkor a ludas. Egyébként nem hányt már az éjjel óta, fosti sem volt mostanában, de szerintem csak azért nem, mert nincs nagyon mit. Bár délben evette elég rendesen tésztát minden nélkül. Azóta meg sósperecet. Kapott kúpot, ami megfogja a kaksit meg a hányingert és a puffadást is csillapítja, doki szerint ha vigyázunk, akkor már jó lesz a dolog. Hát remélem.

Na ennyit rólunk.

Ildi, piaszagú apa-sztori jó! Enyém uram is ilyen szoklott lenni, mindig molesztál, aztán szegényt sokszor elolbozom, hogy túl büdi :lol: , majd ha kialudta magát!
Natika nagyon édi a képeken, milyen nagyot nött már a tali óta is!
Hajad jó lett? Én is sokszor gondolkoztam már rajta, hogy beszínezem, de mivel én természetes szöke vagyok ( de nem hülye :lol: ), meg nagyon vékonyszálú a hajam, még a színezöhab is fél évig benne marad. Egyszer már megszívtam, hogy csak pár hét erejéig akartam színezni, na aztán hidrogéne+szöke festék lett a vége pár hónap múlva, hogy megint az eredetit megközelítö állapotba kerüljön a fejem, ezért én nem is nagyon kísérletezek. Majd ha egyszer rövidre vágatom megint ( vannak ilyen fázisaim, mikor bekattanok, irány a fodrász és még mielött meggondolnam magam, csuti rövidre vágatom ) akkor talán festetek is, azt nem nehéz kopaszra nyírni, ha meguntam :lol: :lol:

Szirom, szegény mIksa! Próbáld azért elmagyarázni neki, hogy ö is érzi, hogy már nem fáj neki, akkor nem kell félnie a pisiléstöl. Talán lassan helyreáll megint minden. Kell még mennetek egyébként kontrollra? Vagy ez volt az utolsó? Ábel is a szerencsések közé tartozik, semmi letapadás nincs, vissza lehet húzni teljesen minden gond és fájdalom nélkül, mondjuk én azért óvatosan mindig is próbálgattam. Na persze csak módjával, amit az orvos is engedélyezett. De ez lett az eredmény, vagy talán csak tényleg szerencsés alkat. De szerintem sokat segített, hogy minden fürcsinél még a vízben kicsit húzogattuk neki.

Márti, én is csendben gartulálok akkor, az a lényeg, hogy görbüljön! Vagy te is kis maximalista vagy?
Uh-ra pedig feltétlenül menj el! Tényleg, valami magándokihoz is talán el lehetne menni! Ne vedd félvállról a dolgot!!!! Lécci!!!

Rita, nektek jó szórakozást az állatkertben, bkv-val nem lehet semmi, de te már rutinos vagy, nem igaz?
Azért csak gyere még, ha tudsz!

Na megyek, mert vacsit ell csinálnom lassan. Bár azt még nem tudom, hogy Ábelnek mit fogok adni. Én salátát eszek.

Lányok, 62,5 kiló vagyok!!!!! Azt hittem lefordulok a mérlegröl!! Közben meg állnadóan olyan rossza gyomrom, hogy nem is kívánok enni semmit, de azért mégis sikerül mindig. Söt, ilyen jól sikerül. Még apa is megjegyezte tegnap, hogy megnött a hátsóm. Persze tudom, de azért nem esett túl jól. De hát ki mondja, ha nem ö`De azért aranyosan hozzátette, hogy neki így is nagyon tetszik, csak szólt :lol: Szóval velem most alaposan elszaladt. Nem is tudom, hogy voltam-e már ennyi valaha. Majdnem ennyi igen, de hogy ennyi! Ki érti ezt?

Szirom, te hogy állsz a dologgal? Motiváljuk egymást?

Na most már tényleg lépek, mert velem van tele az oldal. Bocsi a locsogásért!

motiot
motiot

Sziasztok!

Megjártuk a dokit mi is, úgy döntöttem, hogy azért elviszem, hiszen jön a hétvége, jövö héten meg szabin van.
Azt mondta, hogy nem a kisfiútól kapott el megint valamit, mert ö rendesen meg van fázva és a sok lenyelt huruttól hányt, na meg azért is volt lázas.Ábel valszeg megint evett valamit, amit a még érzékeny kis gyomra nem bírt, a hasmenés is ezért jött vissza, tehát ha javul is és nincs már se fosti se hányás, akkor is diétáztassam még pár napig, hogy nehogy megint visszaessen. Bevallom töredelmesen, hogy a kölök tegnap délben is és este is gulyáslevest evett, mert követelte, hogy ö is kér. Gondoltam, ha jól van, akkor miért ne. Hát lehet, hogy tényleg én voltam akkor a ludas. Egyébként nem hányt már az éjjel óta, fosti sem volt mostanában, de szerintem csak azért nem, mert nincs nagyon mit. Bár délben evette elég rendesen tésztát minden nélkül. Azóta meg sósperecet. Kapott kúpot, ami megfogja a kaksit meg a hányingert és a puffadást is csillapítja, doki szerint ha vigyázunk, akkor már jó lesz a dolog. Hát remélem.

Na ennyit rólunk.

Ildi, piaszagú apa-sztori jó! Enyém uram is ilyen szoklott lenni, mindig molesztál, aztán szegényt sokszor elolbozom, hogy túl büdi :lol: , majd ha kialudta magát!
Natika nagyon édi a képeken, milyen nagyot nött már a tali óta is!
Hajad jó lett? Én is sokszor gondolkoztam már rajta, hogy beszínezem, de mivel én természetes szöke vagyok ( de nem hülye :lol: ), meg nagyon vékonyszálú a hajam, még a színezöhab is fél évig benne marad. Egyszer már megszívtam, hogy csak pár hét erejéig akartam színezni, na aztán hidrogéne+szöke festék lett a vége pár hónap múlva, hogy megint az eredetit megközelítö állapotba kerüljön a fejem, ezért én nem is nagyon kísérletezek. Majd ha egyszer rövidre vágatom megint ( vannak ilyen fázisaim, mikor bekattanok, irány a fodrász és még mielött meggondolnam magam, csuti rövidre vágatom ) akkor talán festetek is, azt nem nehéz kopaszra nyírni, ha meguntam :lol: :lol:

Szirom, szegény mIksa! Próbáld azért elmagyarázni neki, hogy ö is érzi, hogy már nem fáj neki, akkor nem kell félnie a pisiléstöl. Talán lassan helyreáll megint minden. Kell még mennetek egyébként kontrollra? Vagy ez volt az utolsó? Ábel is a szerencsések közé tartozik, semmi letapadás nincs, vissza lehet húzni teljesen minden gond és fájdalom nélkül, mondjuk én azért óvatosan mindig is próbálgattam. Na persze csak módjával, amit az orvos is engedélyezett. De ez lett az eredmény, vagy talán csak tényleg szerencsés alkat. De szerintem sokat segített, hogy minden fürcsinél még a vízben kicsit húzogattuk neki.

Márti, én is csendben gartulálok akkor, az a lényeg, hogy görbüljön! Vagy te is kis maximalista vagy?
Uh-ra pedig feltétlenül menj el! Tényleg, valami magándokihoz is talán el lehetne menni! Ne vedd félvállról a dolgot!!!! Lécci!!!

Rita, nektek jó szórakozást az állatkertben, bkv-val nem lehet semmi, de te már rutinos vagy, nem igaz?
Azért csak gyere még, ha tudsz!

Na megyek, mert vacsit ell csinálnom lassan. Bár azt még nem tudom, hogy Ábelnek mit fogok adni. Én salátát eszek.

Lányok, 62,5 kiló vagyok!!!!! Azt hittem lefordulok a mérlegröl!! Közben meg állnadóan olyan rossza gyomrom, hogy nem is kívánok enni semmit, de azért mégis sikerül mindig. Söt, ilyen jól sikerül. Még apa is megjegyezte tegnap, hogy megnött a hátsóm. Persze tudom, de azért nem esett túl jól. De hát ki mondja, ha nem ö`De azért aranyosan hozzátette, hogy neki így is nagyon tetszik, csak szólt :lol: Szóval velem most alaposan elszaladt. Nem is tudom, hogy voltam-e már ennyi valaha. Majdnem ennyi igen, de hogy ennyi! Ki érti ezt?

Szirom, te hogy állsz a dologgal? Motiváljuk egymást?

Na most már tényleg lépek, mert velem van tele az oldal. Bocsi a locsogásért!

motiot
motiot

Motiot! Szerintem írtam már, de Miksa tavaly kb. ilyenkor hetekig fostizott vizeset, mert nem bírt kimászni egy hányós-fosós vírusból. Azt mondta a doki, hogy ebben a korban nagyon nehezen regenerálódik a belsőjük a kissrácoknak egy ilyen után. Végül egy Probiotik nevű kapszula szedte rendbe, de akkor már nagyon sokat fogyott, kilónál többet, ha jól emlékszem. Szóval valahogy a bélflórát kell rendbeszedni, próbálj neki adni valami ilyesmit! Lehet kapni egy halom ilyesmit recept nélkül, biztosan nálatok is van! Dobozáról fogalmam sincs, én darabra vettem a gyógyszertárban.

Megyek ám, csak bele kell pofáznom mindenbe :wink: takarítok meg pizzát csinálok egyszerre.

Miksa kétszer pisilt délután a vécébe :lol: , bár meg kellett fenyegetnem, hogy muszáj lesz elmenni a doktorhoz, ha nem csinálja. Ez elég nagy hülyeségnek tűnik, az is, de már mindent megpróbáltam. Ez használt egyedül, pedig ódzkodtam tőle, mert nem jó ilyet mondani, namindegy. Ötödik órája nem pisilt, amikor bevetettem, pedig ivott rendesen...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megjöttünk szerencsésen az állatkertből, nagyon jó volt! Most féláron lehet bemenni, mert a felét felújítják. Szerintem így éppen jó, még így is csak a maradék felét néztük meg két óra alatt, de a gyerekeknek éppen elég volt (meg zártak is már...). Olyan jó volt, hat gyerek volt, nagyon élvezték mindannyian, cukik voltak nagyon! :)
De hogy milyen érzéketlenek az emberek! Háromgyerekes barátnőmmel voltunk, szóval hazafelé hat gyerekkel, két babakocsival lavíroztunk a földalattin-metrón-buszon, az emberek meg néztek, mintha ez a show benne lenne a jegyárban... :evil:
Na mindegy.
Én meg egy kicsit hülye voltam, mert hazafelé levittem Adélt kocsistul az aluljáró lépcsőjén és megfájdult a hasam. Jól betojtam, itthon feküdtem egy kicsit, és nagyon imádkozom, hogy ne legyen semmi baj. Mindenesetre óvatosabb leszek.
Ma este még megyek el itthonról, de kocsival, ott ülni fogok, aztán haza is kocsival vagy taxival.
Nem hülyeség szerintetek?
A nagyon szigorú uram engedélyezte, sőt ő dumált rá, miután jól leszidott, hogy miért nem voltam óvatosabb délután...

Szirom, Miksának örülök. Ne aggódj, az ember mond néha olyat, amit nem akart, aztán néha pont az hat. :shock:
Ne edd magad, lényeg, hogy megoldódott a dolog!

Motiot, örülök, hogy Ábel is jobban van, szerintem egy pár napig legyél óvatos, nekünk is volt, hogy visszatért a nyavalya, nem éri meg!

Mártus, a vizsgához (gratula!)!

Most megyek, holnap benézek, lesz valaki???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom, köszi a tippet, majd megkérdezem a gyógyszertárban a dolgot, mert én sem szeretném, ha sokáig húzódna a dolog. Emlékszem, hogy tavaly ti szenvedtetek a fostival, meg Ildiék is.
Ami port most kap, az valami élesztögombás cucc, szerintem már ez is probiotikus, talán ez is elég lesz, de majd megkérdezem a dolgot.
Jó sütést meg takarítást.
èn majd holnap akarok takarítani, ha Ábel ellesz apával. Meg kapunk holnap megörzésre egy kutyust, remélem hagy majd ö is nyugodtan. Bár párszor biztos vinni kell majd sétálni. ( kis bullterrier, de nagyon cuki, persze nem hagynám soha egyedül a gyerekkel )

Rita, te meg ne csinálj nekem többet ilyen butaságot, azért van a sok birka ember a metrón meg bárhol, hogy megkérd öket, hogy segítsenek má´ne csak álljanak oszt nézzenek! Irgumburgum! Ha már ilyen szépen összejött a baba, ne csinálj butaságot!

Ábel fél nyolc óta alszik, biztos a kúptól, néztem ilyen álmoska hatású, mint a daedalon. De remélem hat, talán így jobban tud pihenni is. Mert fölöttünk épp megy a cirkusz, megitn fátvágnak vagy mittoménmit, mert mindjárt leszakad a plafon. Iszonyúúú! Megint milyen helyre költöztünk! Ááá, de nem is zsörtölödök, majd legközelebb jobban megnézzük a lakást.

Na megyek, mert apa hozott valami izgi thrillert, azt nézzük meg, én meg közben vasalok. Ja, apa épp most szólt, hogy rosszul érzi magát, remélem, most ö jön....

puszi és jó éjt, Rita, én holnap benézek!

motiot
motiot

Sziasztok!

Na, most itthonról írok.

Nehogy könnyű legyen az életem 3 hét múlva 2 vizsga is lesz.
Nem baj legalább fogynak ezek a hülye töltelék tantárgyak és lehet a microra meg a matekra koncentrálnom. Úgyis ezeken fog múlni a félévem.

Magán doki Győrben hétvégén csak úgy nincsen. A Kaáliba meg képtelenség csak úgy beesni egy UH-ra (ne tudjátok meg a Férjem is milyen dühös, hogy nem mentem el). Figyi, ha lesz baba lesz, ha nem akkor UH nélkül sem lesz. Nem tudom jól írtam-e?

Motiot!

Jaj, szegény Ábel, hogy lehet így kifogni? Egyébként általában minden antibiotikum kúra kellene adni a gyerkőcöknek bélflóra erősítő/védő gyógyszert adni. Mi a normaflort szoktuk venni Andrásnak. Tényleg nézzél vmit. Ábelnak, itthon vény nélkül is kapható, gondolom nálatok is hasonló rendszer lehet. (meg jobb)

Ildikó!

Képek csodásak, gyönyörű Natasa. Tényleg hol aludt a szállodában?

És még tudod mit nem tudok mióta újra bekapcsolódtam, van még tejcid?

Rita!

Tényleg vigyázz. Mit értesz show alatt? Nem adták át a helyüket, vagy nem segítettek a babakocsi le/fel emelésénél?
Én egyszer 38 hetesen álltam végig a buszt úgy, hogy minden kanyarban azt hittem hogy leszakad a hasam a feszüléstől.

Na megyek Andrást elettni holnapra, aztán magunkat is.
Én holnap suliba leszek 2-ig, csak utána jelentkezem.

Puszi, szép estét: Márti
mártus

Hahó!

Jövök délután többet, mára már teljesen kicsinált Miksa. Iszonyat hisztis, és próbálgatja a határait, a fejünkre sz.rik magyarul. Ma a reggelije a kukában, illetve a mosogatóban végezte. El kellett volna mennünk vásárolni, de megint nem hajlandó pisilni... Közben meg kikaparják a virághagymákat a szomszéd macskák a földből, föltúrják az összes ágyásomat, de pisilés nélkül nem mertem vele elindulni a Brico-ba fenyőmulcsért. Ááá... :(

Így most a kajával is gondban vagyok, mert úgy akartam hozni hazafelé a görög büféből...

Márti! Igazad van bizonyos szempontból, de én azért is mondtam nagyon az uh-t, hogy lássák, mennyi tüszőt csinált a gyógyszer. Az se jó, ha baromi sokat.

Motiot, jobban vagytok?

Rita, ígérted, hogy jössz :wink: Ugye jól vagy? Ne csinálj ilyen cipeléseket legközelebb, jó?

No, mégicsak írtam egy kicsit :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
csak pár sort gyorsan én is.
Köszi, jobban vagyunk, bár Ábel megint hányt éjszaka, de nem tudom mitöl, mert nem is vacsizott, és tegnap csak sima tésztát meg perecet evett. A kúptól jól beájult, írtam is, hogy fél nyolckor ment aludni, reggel kilencig aludt, az éjjeli megszakításokkal. Egyszer hányt, a´zta´n jobban lehetett, mert hajnalban kért tejcit. Csináltam neki ilyen speciális kaját, amit tejként is lehet üvegböl adni, imádja, fincsi banános. Ilyen hányós fostis esetekre lehet kapni. Tényleg nagyon finom. Szóval evett olyat hajnalban és azt már nem hányta ki, reggelire bundáskenyeret követelt, hiába magyaráztam neki, hogy az most nem túl jó, de evett. Aztán most banánt kajált meg sima rizst,. Eddig semmi baja, ha éjjel megint jön a róka koma, akkor tényleg nem tudom, hogy mitöl, mert a bundit reggel ette, attól már most kellet volna, hogy hányjon. Volt kaki is, de már nem volt büdi, csak normál :lol: , meg nem is volt olyan híg. Bocsi, hogy így részletezem!
Na ennyit rólunk, most apa lesz soron, most is fekszik, alig evett valamit. De hát ez van.

Márti, tényleg el kellett volna menned, de írtad, hogy még hétfön is jó lenne, próbáld meg azért!

Szirom, Ábel is elég hisztis, ma nem ia laudt délben, mert csak fetrengett az ágyban és beszélgetett, na azért meg nem fogok mellette feküdni én sem.
A macskákat én is utálom, bár itt anémeteknél nem sok rohangászik csak úgy szabadon, itt ilyen nem nagyon van, na meg kutya se.
Hagymáidat próbáld meg azért megvédeni valahogy! Csúnya macsekok!
Nekünk ma van egy vendégkutyánk, írtam is tegnap, most épp az ágyunkon dögönyözik egymást Ábellel, persze azért mindig figyelek, nehogy valami gond legyen, mert mégiscsak bullterrier a drágám, bár nagyon jámbor fajta.

Na megyek, mert asszem elmegyünk sétálni, míg szép az idö.

Rita, te merre jársz?

motiot
motiot

Sziasztok!

Na, lassan vége a napnak.

Suli jó volt, mármint jó nehéz.

Had túráztassam kicsit a drága, imádott utolsó Vőlegényemet. Képzeljétek azt megette értem, hogy eljött ma matek konzultációra amíg én pszichológián ültem. Prsze ennek az az elsődleges célja, hogy a halmozok után tőlem akár óhéber nyelven is írhatták volna a matek anyagunkat, sem értenék belőle többet mint magyarul írva. :oops:

Motiot!

Mi van nálatok mostanában? Gyerek, kutya? Őrület. Ábelre vigyázni ám. Örülök, hogy azért már jobban egy kicsit. A kaki szaga tényleg tud árulkodó lenni. Ha már nem olyan bűzös már a javulást mutatja.

Szirom!

Cicákat nem bántani ám!! Persze ha ilyet csinálnak én se értékelem nagyra őket. Alapjáraton viszont nagyon szeretem szeretgetni őket.

Ja, képzeljétek most ment el egy rokon házaspár. A csajszi a 6. hónap végén van, ikreik lesznek. És tudjátok mennyit hízott idáig? 6 kg-ot.
Basszus csak a nagy hasa van és semmi plussz. ÚÚgy irigylem.

Na most búcsúzom, majd holnap is benézek.

Puszi, jó éjszakát: Márti
mártus

Sziasztok,
húú lányok, nálunk nagyon vad éjszaka volt. Apa teljesen elkapta a cuccot, alul felül egyszerre jött neki minden iszonyatos gyomorgörcsökkel egész e´jjel, Ábel is háromszó hányta sok gyógyszer ellenére, amiknek elvileg teljesen meg kellett volna állítaniuk mindent.Én meg két tüz között, hányingerrel küszködve... De nem baj, tartom a frontot. Apa reggelre jól van, szerintem neki ennyi volt, de Ábel nagyon nem tetszik nekem. Éjjel már a böre is hüvös és száraz tapintású volt, meg olyan kis bágyadt és csak hányt és hányt, aztán be is tojott rendesen, kétszer volt teljes ruhacsere. Mindjárt megyünk az ügyeletre, gyerekdokinkat meg asszem leváltjuk, mert nem hiszem, hogy azért lenne ilyen már három napja, mert egyszer evett egy kis krumplit a gulyáslevesböl. Szerintem a kis gyenge szervezete bekapott valami keményet a beteg kisfiútól csütörtökön, hiszen azóta hány minden éjjel két-háromszor és azóta nem javul smmit, holott elötte már jól volt. Szóval ma ügyelet, holnap új gyerekdoki, aztán majd meglátjuk. Szegényke olyan sováyn már megint, hiszen maúgy sem egy nagydarab gyerköc, ti is láttátok a talin. Na abból is fogyott már jócskán.

Na megyek is, mert meg kell néznem a neten, hogy hol az ügyeleti rendelö, hova kell mennünk.

puszi mindenkinek

Motiot
motiot

Motiot!

Gyógyuljon meg Ábel hamar!:):):):)

Írtam, hogy egy ilyet sikerült nekünk is elkapni még a krétai utazásunkkor. Nekem akkor 1 nap nagyon durva volt (óránként hányás (vizet sem tudtam inni), végére már hasmenés is), másnap már nem volt gond, de még napokig nem volt rendben a gyomrom.
Remélem Ábellel is minden rendben lesz hamar, és visszahízza a kilókat.
Szülők: szerintem beteg gyerekkel otthon kell maradni (ilyenkor semmi nincs fontosabb), max. valakit megkérni, hogy ott vigyázzon rá. De semmiképpen nem másik gyerekekhez vinni :shock: ...

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt!

Motiot, jobban van Ábel? Mit mondott a doktor? Szegény kissrác, nagyon kemény lehet neki, ennyit hányi... :? . Itatni azért tudod őt? Apának is javulást kívánunk!

Beszti! Ez nem volt hosszú bejelentkezés :wink: Hogy vagytok?
A krétai kalandotokról ennyit tudok ám én is összesen, mert végül nem írtad le az élménybeszámolót :wink: Vagy csak én nem vettem észre :oops:

Mártus! Nem bántom én a macskákat, de utálom, hogy szétkaparják az ágyást és összesz.nak mindent. Nekünk is van macskánk. Egy. És van neki alom. Nem 11, mint amennyit a szomszéd etet a köztünk lévő telken. És ott tiszta fű minden, nem tudnak kaparni, idejönnek a frissen gereblyézett ágyásaimba, meg a gyepünkre. Fölváltva lépünk bele, és én semmit utálok annál jobban a cipőtalpról pucolni. Vagy belenyúl az ember a hagymások ültetésénél például... Ha mulcs van az ágyáson, azt nem szeretik, arra már rájöttem, tegnap vettünk is. Ma megcsinálom, ha enyhül ez a veszett szél. Egyébként is jó, véd, takar.

Azért a te férjed se semmi :shock: Be is írathatnád őt is a suliba :lol:

Intimebb tájakra eveznék: papával ungabungáztatok a hétvégén rendesen? Ha már vaktában lövöldöztök :lol:

Rita, Ildi, Gabi, tessék szépen jönni! :wink:

Nálunk az van, hogy Miksa most már jól van, pisil és hagyja bekenni a kukacát. Ma megyünk az oviba egy 1,5 órás udvari játékra ebéd előtt (eléggé fúj a szél, bár állítólag ki szokták őket vinni így is). Még holnap van ovi, aztán már nincs a héten.

Ja, még elmesélem, hogy tegnap dumcsiztunk a kocsiban a kistesóról, és hát az uramat nem nagyon lehet lebeszélni az Artúr névről :roll: :wink: De rájöttem már a múlt héten, hogy nem tökmindegy nekem, hogy hívják a gyereket, csak legyen gyerek :lol: Szóval ha lesz, és fiú lesz, akkor jó eséllyel Artúr lesz. Ha nem találok helyette valami mást addig :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Jövök, jövök :) Most Lacika alszik rajtam a kendőben, így talán tudok írni. Nagyon szeret kendőben lenni, cipelem is szívesen :D CSak azt nem csípi, ha leülök vele, mindjárt felriad és nyüszít.

Jól le vagyok maradva...

Szirom,
szerintem jó név az Artúr :) Főleg mert Miksa neve is ritkább, szóval úgy összhangban lesznek a fiúnevek. Igen ám, de mi lesz, ha kislányotok lesz? Arra is van már ötlet? :D Persze csak ha nem titok :)
Tényleg, Miksának van második neve? Zsoltikának Márk, a Lackónak meg Alex.
Örülök, hogy Miksa jobban van kukacilag, remélem most már nem lesz több tortúrátok! Az oviban őszi szünet lesz?

Beszti,
mizújs veled? Most nézem, hogy mindjárt szülsz!!! Már alig több mint 1 hónap van hátra, lassan készítheted a kórházi pakkot :D Végül hol is fogsz szülni? Lehet, hogy írtad már, csak lemaradtam róla, de legalábbis nem emlékszem :(

Motiot,
szegény Ábel! Mi volt az ügyeleten? Sikerült új dokit találnotok? Remélem, jobb lesz mint a régi... Apának is jobbulást, bár ahogy írod, ő már taln túl van rajta.
Írtad, hogy banánt evett Ábel: nálunk a banán nagy mumus! Nagyon ritkán merek adni Zsoltikának, mert egy időben ő is sokat hányt (vírus nélkül), és csak a banánra gyanakodhattunk. Pontosabban nálunk úgy van, hogy a reggeli tejjel együtt nem ehet banánt Zsoltika, mert szerintem a tejci és a banán összevész a gyomrában. De nem okoskodni akarok ám, hisz Áben elkapott valamit, csak lehet, hogy a banán nem a legjobb ilyenkor...
Szegény gyerkőcök, olyan rossz diétáztatni őket, de hát muszáj...
Súlyod :( Hogy állsz most a futással? Be tudod iktatni valamikor? Persze nem most, hogy beteg a család :( Én úúúúúgy futnék :D De egyrészt van két sárgadinnye méretű cickóm :D És azokkal nem merek, semmilyen melltartóban, mert leszakadnak. Na meg a tejcsi se apadjon el, bár... VAn aki szerint a kocogástól semmi baja a tejnek, van aki azt modnja, hogy megcsappan a mennyisége. Hát nem tudom. Meg még csak 3 hete szültem, ki akarom várni a 6 hetet, orvosi kontrollt, és ha minden okés, akkor tornázok (callanetics).

Márti,
drukk-drukk a sulidhoz! Micsoda tárgyak: mikró, matek... Ez nem könnyű! Minden tiszteletem a tiéd, hogy van rá energiád!
Most akkor már nem érdemes uh-ra menned? Vagy még most a hét elején sikerülhet bekukkantani?

Rita,
ejnye, ne kockáztass! Azért a babakocsi-cipelés biztosan nem tesz jót! Pihenj sokat! Ugye minden rendben van? Egyáltalán nem hülyeség, hogy autózol meg taxizol! Jobb a kímélet ilyenkor!

Ildi,
azta, de ügyi Natasa! Mármint hogy egyedül alszik el! Ezt születésétől így csinálja? Én sem szeretném Lacikát ringatáshoz szokni, de egyenlőre nagyon anyás, vagyis ölbebaba. Így kendőben remekül elvagyunk, de ha lerakom, már sír is :( Na meg olyan nincs, hogy csak úgy berakom a kiságyba, és elalszik... Bár ő még nagyon picike, lehet hogy később jobb lesz :)

Képzeljtek, Lacika 130-150 grammokat kajál! Nem semmi étvágya van :D MÁr 1 kilót hízott a szülés óta (sőt, ugye először abból csak fogyott). Viszont ma éjszaka 3x keltem vele, kétszer 1-1 órát és egyszer 2 órát voltunk fent. Votl erős hasfájós sírása is szegénykémnek :( Na meg mindig bekakilt, 3x pelenkáztam át éjszaka. Hát nem vagyok egy kipihent anyuka...

A szemészeten sem jártunk pénteken, ugyanis nem értünk oda az orvoshoz :( Annyria rossz éjszakánk volt, hogy elaludtunk (Lacka reggel és délelőtt óhajtott szunyálni, és nem éjszaka), így végül úgy döntöttem, hogy ma megyünk. Először a gyerekorvoshoz, aztán ha kell, a szemészetre, bár most nagyon szép a szeme Lacinak.

És büszke anyai szívem már több dicséretet is kapott arra, hogy Zsoltika milyen ügyesen focizik. Ugyanis sétáink alkalmával rúgjuk odalent a labdát, amíg Lacika alszik a babakocsiban :) Egy apuka ajánlotta, hogy vigyük Zsoltikát a közeli Vasas pályára, ott van ovisoknak foci, mert annyira ügyes Zsoltika! Még azt is mondta, hogy lehet, hogy 15 év múlva ő tart el bennünket :D Na ezt azért nem szeretném, de az is igaz, hogy nagyon nagy a gyerkőc mozgásigénye, ott futkoshatna, és egy kicsit gyakorolhatná az engedelmességet, nem mellesleg focizhatna is. És így közösségben is lenne valamennyit.

Ennyi voltam, kész csoda, hogy tudtam írni :) Zsoltika rángat táncolni...
Puszi mindenkinek!

pgaboka

Sziasztok!

Isteni, negyed 6 van és tök sötét.

Szirom!

Ungabunga volt. Háát, remélem lesz is eredménye ennek a nagy igyekezetnek.

Motiot!

Jaj, még olvasni is rossz volt amiket írtál. A szíved, hogy nem szakad meg mikor látod szegénykét kínlódni. Meg gondolom gondolom a hasikája is görcsölhetett neki. Jó, lenne ha kapna ásv. anyag pótló port (most nem jut eszembe a neve). Azért lehet olyan bágyadt a sok folyadék vesztéssel távoznak az ásványi elemek a szervezetből. Emlékszem mikor András (hála ége még egyszer) is hasonló beteg volt a végére már a szemét sem tudta jóformán nyitva tartani. Jobbulást Nektek.

Gabi!

Örülök, hogy írtál és elég sokat.
Lackó tényleg jól gyarapszik. Jól ürítsd ki a melledet szopi után ha még marad benne annál több termelődik.
A futást szerintem még hanyagold. Meg két tejes kancsóval a mellkasodon nem lehet vmi. felemelő érzés. Nincs az a melltartó ami teljesen passzentosan tartaná őket.
Zsoltikát meg fejlesszétek ha tényleg láttok rációt benne. Akkora a mozgás igényük az ekkora Gyerekeknek, hogy szinte hihetetlen.

Na most megyek egy gyors holnapi ebédet összedobni. Ma még benézek mert este tudom meg a latin jegyemet, azt még meg akarom írni nektek.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Sziasztok!

Hú, de nagy forgalom Csajok.

Csak kicsit örüljetek velem, 4-es lett a vizsgám.

Puszi holnap jövök.

Márti
mártus

Sziasztok, élek, virulunk, csak ma iskola-nap volt, holnap is az lesz, kivagyok... :)

Márti HAJRÁ BÉBI!! :) (Nem is értettem a vőlegényes sztorit, kicsit fáradt vagyok, látszik. :oops: Szóval a férjedről van szó?! :) Így már rendben van! :lol:

Szirom SZINTÉN HAJRÁ BÉBI ARTÚR!! :) :) A miénk meg lehet, hogy Béla lesz, vagy Szaffi... :shock: :lol: Ez jobb talán??? :)

Gabi, drukkolok, hogy aludjatok is néha, jó az azért... :wink: :)
De hogy te háromhetes GYERMEKÁGYAS kismamaként focizgatsz!!! :shock: Nem semmi! Azért csak óvatosan, bár tudom, ez nem ugyanaz, mint első gyerekkel. :)

Motiot, ti meg gyógyuljatok!!! És nincs több hányósgyerek-befogadás, ígérd meg!!!

Beszti, ennél több infót is elbírunk ám! :wink: Hogy vagy például? :)

Ildikével mi van vajjjjon, minden oké?
Gyere már Vas! :wink:

Most cuppantok mindenkit, szaladok az ágyikóba!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Mártus, ez hiperszuper!!!!!!

Nagy-nagy GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Babanet órája még nem állt át, látom...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó estét!

Én már többször is akartam jönni, de mindig töredék időm volt, mint amennyit tudnék írni :wink:

Márti! Gratula a négyeshez, az baromira jó jegy, te :lol:

Gabi! Nekem az Artúrral csak annyi a bajom, hogy mindig beugrik: "ott, ahol a kurta farkú malac túr...", meg a Gombóc Artúr :wink:
Miksának nincs másik neve, mert egy halom ismerősünk mesélte, hogy mekkora gond neki, hogy hosszú az aláírása, meg hogy hogy írjon alá a hétköznapokban, meg különben is olyan kis frappáns volt így a név, hogy hagytuk az egészet. És az uramnak meg nekem sincs :wink:
Kislány: nekünk a Léna Jázmin és a Zorka Jázmin volt Miksánál. Tudom, hogy ez ellentmondás az előbb írtakkal, de itt az volt a helyzet, hogy én nagyon régen tervezem, hogy ha kislány, akkor Jázmin, de nem volt jó a vezetéknévhez. Ezért kerestünk a Jázmin és a vezetéknév közé még egy nevet :lol: De most már azt hiszem, nem akarnám a Jázmint, mert nagyon divatos lett :oops: :wink: ha most kérdezel, akkor nálam maradna a Léna. Mi egyébként a lánynévvel voltunk irtóra bajban, nagyon nehezen találtunk olyat, ami tetszik. A fiúnév, a Miksa nagyon gyorsan, vita nélkül megvolt. De a lánynévért végigbeszéltük az egész utónévkönyvet egy háromnapos orfűi horgászaton, a stégen :lol:

Még van két kérdésed :): Miksa kukacilag már jól van, de sajnos még nincs vége, mert még egyszer mennünk kell jövő szerdán. Még ott van egy halom váladékszerű fehér cucc neki, ami egyébként morzsaszerűen most elkezdett kijönni, de biztosan hozzá kell még nyúlni. Azt mondta a doktor, hogy megcsinálhatta volna egyben is az előzővel, de az már nagyon fájdalmas lett volna, sok lett volna a gyereknek.
Ovi: Igen, őszi szünet van a héten. Még holnap van ovi, aztán bezár a bazár. Ma egyébként majd befagyott a fenekem az udvaron, ácsorogtam másfél órát ebben a vad hidegben. A gyerekek rohangáltak, úgy az más. Azt képzeljétek el, hogy vannak gyerekek, akiket még most is pulcsiban járatnak a szülők, döbbenet. Az óvónők azt se tudták, mit adjanak rájuk, úgy kerestek rájuk valami meleg cuccot :shock: Mesélte a kölök óvónénije, hogy turiban vettek ruhákat, meg otthonról hoztak a saját gyerekeik kinőtt ruháiból, hogy ilyenkor tudjanak mit rájuk adni. És például annak a testvérpárnak, akit vékonyan öltöztettek ma, azt mondják, hogy van otthon ruhájuk, csak sose öltöztetik fel őket normálisan :roll: .

Nevelési tanácsot kérek tőletek :wink: : büdös kölyök nem válaszol az ember kérdéseire, nem veszi figyelmbe, amit kérünk tőle, mintha nem hallaná. Mintha a falnak beszélnék. Ma este megint kiabáltam már, mert sorozatosan csak kb. az ötödik, egyre hangosabb kérdésre válaszolt. Mi a fenét csináljak vele? Ja, és nem eszik. Ha a szájába pakolom, akkor nagy kegyesen harap, de azt is csak fél gőzzel, mint aki szívességet tesz. Közben elmászkál az asztaltól, játszik, ugrál a széken, le-föl csúszkál róla, vagy ha például meglát valamit, simán áthasal az asztalon, könyékkel-pulcsival nyakig a pörköltben. Ha szólunk, le se tojja. Ha elveszem előle a kaját, akkor zokog, de ha visszateszem, mert megígéri, hogy eszik, akkor újra kezdi az egészet. Valamelyik nap tényleg végleg elvettem, este 10-kor le kellett hoznom vacsorázni, mert annyira éhes volt. De ez se jellemző, általában nem számít, ha nem, illetve inkább keveset eszik, meg se kottyan neki.
És hisztis, nyűglődik. Ha nem tetszik valami, eldobja magát, mondván "elestem", és fetreng. Nem ordít vagy ilyesmi, csak fetreng, nem lehet felemelni és felállítani se, mert felhúzza a lábát, elhagyja magát. Ma az oviban is elfeküdt a homokozóban, amikor indulni kellett volna haza. A többiek indultak be ebédelni, mi meg indultunk volna haza, csak a helyére kellett volna tenni még a kislapátot, de nem... hasravágta magát simán a homokban, meg aztán a porban is. Szépen bemutatkoztunk... :roll:
Ötlet? Legyen valami :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Te Rita, a Bélát komolyan gondoljátok? :lol: Muszáj elárulnom, ha meg nem haragszol, hogy Bélának hívják a macskámat, aki egyébként lány.
A Szaffi aranyos szerintem, nekem rögtön a rajzfilmfigura ugrott be :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabi! Még a focihoz: jó ötlet szerintem, ha ennyire ügyes Zsoltika! Már ha élvezi a foglalkozást, és ha tényleg jól csinálják, és kicsiknek való, játékos focizgatás van.

Enyim kölök is régóta kapja a képzést :lol: Az apja szerint is eltarthatna minket :lol: Előkerestem neked, itt 1,5 éves :wink: :

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Elengedett bennünket haza a drága ig.úrunk 2-kor. Rohanok Andrásért az oviba, aztán várjuk Apucit és csinálunk egy győri temetős kört.

Köszönöm a gratulációkat. A baj csak vele, hogy ez volt a leggagyibb vizsga szerintem a félévben.
Majd mateknál, meg a micrónál figyeljetek, hogy fogok menőzni.

Szirom!

Ezt a sztorit csak átkéne másolnom az én hozzászólásaim közé, és a Miksa név helyére András kéne írni.
Nem akarlak lelkesíteni, de ez még csak a bemelegítés. Most nem írok többet a témában majd este fele v. holnap.

Most puszi az egész Csapatnak: Márti
mártus

Márti! És képzeld, ha ezen a gagyi vizsgán húztak volna meg, millen ciki lenne :lol: Úgyhogy csak örüljél :wink:

Rita! Nem bántottalak meg? Annyit gondolkodtam, hogy leírjam-e a Bélát, de reméltem, hogy nem bántalak meg vele :oops: Bocsánat :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihóó!!
Megvagyunk ám mi is, csak tegnap én voltam soron a kínlódásban, azt hittem, hogy megpusztulok, hányinger, fejfájás, ízületi fájdalmak stb. De mára kutya bajom, remélem ez már így is marad. Tegnap óta belevetettem magam egy jáltos kúrába, pár kilónak le KELL mennie, hogy decemberben ne bálnaként induljunk neki a babának.
Kaptam egy új Béres Alexandra dvd-t, 2006-os, nemtom most pontosan mi is acíme, de nagyon jónak tünk, zsírégetö gimnasztioka, Ábellel végignéztünk, teljesen meg volt igézve töle. Itt ült és mondta, néni tánci! Szóval holnaptól bevállalom.

Ábel jobban van, már nem hány, hasmenés van még, de nem eszik szinte semmit. Mondjuk, ha belegondlok, hogy nekem sem volt tegnap semmi étvágyam, meg szegényke kap mindenféle cuccot fecskendövel, hogy jobban legyen, lehet, hogy tényleg nem is kíván semmit. De majd csak rendbejön lassan. Az a lényeg, hogy javulgat.

Szirom, Artúr jópofa! Nekem is mindig Gombóc Artúr ugrik be :lol:
Tényleg mindegy, csak legeyn már baba!!
Nekünk is így volt Ábel, azonnal tetszett mindkettönknek, lánynévben az Emese meg a Luca volt versenyben, de a Luca kilöve itt, mert sok asz olasz és az itt egy fiúnév ( Luka ), szóval nem szerencsés. Emese meg nehéz ezeknek a fricceknek, meg hülyén is ejtik. Nem akarom, hogy a ygerekemet Émészé-nek vagy hasonlónak hívják. Most az Emma tetszik nagyon meg az Eszter. A fiú meg Áron vagy Ábris.

Márti, gratula a viszgádhoz! Méghogy ez nem jó! Nagyon is jó! De a töbi is menni fog, mint a karikacsapás!
Hajrá Baba!!!!

Rita, Ildi asszem ma este vagy holnap jön vissza a nagyszülöktöl a gyerköcökkel, mondta is, hogy nem lesz. Kis feledékeny! :wink:
Suli megy? Azért ne eröltesd túl magad! Pocid jól van a kocsiemelgetés óta?
Tényleg, mikor mész uh-ra?

Na eldugulok, mert el akarunk még menni Stuttgartba.

puszi mindenkinek

Motiot
motiot

Ja Igen, Ildi igazoltan van távol. Jóvanna... :) :) UH jövő csütörtökön. Annyira problémamentes ez a bébike, hogy ma az is eszembe jutott, vajon nem lett-e valami baja odabent, mert SEMMI gondot nem okoz. :) :shock:
Vagyis estére rendszerint akkora a hasam mintha legalább négyhónapos lennék, de ezen kívül semmi. Meg hát feljött másfél kiló, ami úgy tűnik nagyon ragaszkodik hozzám... :oops: . Vigyáznom kell... :?

Szirom, DEHOGYIS!!!!! :lol: Emlékszem, persze, hogy a nőmacskátok Béla, azért is írtam neked... NEM KOMOLY A NÉV :) :) !!!!! Vagyis hogy az uram részéről komoly volt-e, nem tudom, de hogy Béla nem lesz, az tuti. (A Bélákkal természetesen nincs bajom, legyen az férfi vagy macska, de a név--- nem tetszik, na... :wink: )

Márti, igen, babát várok, erre utal az aláírásomban a kis fejecske :) :) :) Várt, nagyon akart bébicsek, de ő lesz az utsó gyerekünk. 9. hét, neme, neve, helye még nincs... :lol: :lol: De lesz minden, időben... :lol:

Szirom, pedagógiai tanácsot nem tudok adni, csak annyit, amit biztos kipróbáltál már: mondd el egyszer vagy kétszer, aztán semmi. Meg te is játszd a süketet, ha kér valamit, aztán magyarázd el, hogy ez neked is rossz ha ő teszi. A kaját meg ne hagyd elbohóckodni, vedd el, ha nem eszik, ha sír, akkor is. Lehet, hogy ez kegyetlen, vagy más nem így gondolja, de nekem az étkezés elég szent. (Ez sajna látszik... 8) ) Bár ha meggondolom, itthon sokszor pont ÉN vagyok, aki nem bírom kivárni, míg a gyerekeim leeregetik a torkukon az ebédet, és elmászkálok... :oops: :oops:
Na, megyek, gyakorlok egy kis önkritikát, aztán visszatérek... :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Az a baj, hogy ilyn fogyókúrásakat főzök mostanában :lol:
Kép

Majd még próbálok jönni, úgyis BL-meccs van :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!

Tegnap már nem jutottam ide, de látom, más se :wink:

Nálunk a nap híre: MIKSA A VÉCÉBE KAKILT!!! :lol: Önálló kezdeményezésre, gond nélkül :lol: Hát ezt is megértük :lol: Még nem merek féktelenül örülni, mert ugye volt már ilyen a nyáron is, de remélem, hogy ez most áttörés, és végleges :wink:

Motiot! Örülök, hogy Ábel jobban van! És annak is, hogy te is, bár gondolom jobban örültél volna, ha kihagyhatod ezt az egészet... :wink: Tavaly mi is megnyaltunk egy ilyen vírust, hát borzongva gondolok rá...
Fogyihoz hajrá, nekem is oda kell figyelnem most már, csak az a baj, hogy az uram ilyeneket rendel, amiket tegnap is föltettem. Meg az apósom is vagy három fagyasztott kacsát pakolt a hétvégén, és amíg azt ki nem esszük, addig semmi se fér a fagyóba :oops: e most már beszállok megint, ígérem!

Rita! Hát igen, ezeket már kipróbáltam. De lehet, hogy ott szúrom el, hogy ígéretre visszaadom neki a kaját, csak hát sajnálom, meg ennie is kéne... :oops: Ma különben egy hajszálnyival jobb volt a helyzet, de tényleg csak hajszálnyival.

Ti jöttök!

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Puszi!!!!!!!

megjöttünk tegnap, csak nem volt időm írni.Most sincs sok, kb.5-6 adagnyi mosásom van(most megy a második), de majd jövök(bár, lehet, alvásidőben meg alszok :wink: )

Grat.Miksának a kakkantáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
vas

Gratulálok a kaikhoz Miksa!!!!!! :) :)

Mi Adéllal kettesben vagyunk itthon, a többiek Kecskeméten a nagyszülőknél üdülnek... :( Adél tegnap is taknyos volt, ettől még mentünk volna, de ma reggel kétszer hányt. :(
Szerintem csak a náthától, mert rögtön utána reggelizett és semmi baja, de még nem merek örülni.
Meg eléggé félárbocon van.
Mint kiderült Maja sincs túl fényesen odalent az Alföldön, lehet, hogy nem lesz hosszú a kényszerű családszakadás...

Most megyek Adélozni, még benézek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi, mosása mindenkinek van, ne dicsekedj! :)

Viszont:

VASALNIVALÓM TEGNAPIG NEM VOLT EGY SZÁL SE!!!!!!!!!!!!!!!! (Azóta sajna sokminden megszáradt... :? )

:?: :?: :?: Tudjátok miért?? :?: :?: :?:

Mert vasárnap délelőtt az angyali férjem megint bedobta magát, és évek óta a szekrény aljában hányódó paplanhuzatokat... is kivasalt!!! ÜRES VOLT A SZEKRÉNY!!!

Ilyen uram van! :) :)

(De most megint visszaveszem hat évre ezt a feladatkörömet is!)

Betöltöttem a 9. hetet, már csak 31 van hátra!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Alszik a két kicsinyem :D
Én meg baromi éhes vagyok, mert nincs semmi kajánk.Még kenyerünk sem.Most jutott eszembe , hogy akkor sütök egyet, de mire ez kész van, 3/4 5 lesz.Addig meg fati is hazaér
Reggel is eszembe juthatott volna az a nyomorult kenyérsütő.Olivért is lefektettem, hogy kapott konzervkukoricát ebédre :shock: :oops:
Reggelire tojást ettünk magában.
Bótba menni nem volt kedvem, baromi hideg van
Kép
Úgy utálom a telet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Látszik rajtam, hogy nyári gyerek vagyok :lol:

A pihis napok jól teltek, csak annyit írok, hogy 67 kiló(asszem beállhatok Norbizni pár nap erejéig :shock: )

Rita, nekd milyen rendes urad van!!!!
Hozzánk nem akar jönni vasalni :?: :?:
A mai adag 5-re nőtt(mosás) , lesz vasalnivaló rendesen :shock:
Már csak 31 hét????
De jó!
Kép

Mg nem olvastam ám vissza rendesen, annyit láttam, hogy Mártinak 4-es lett a vizsgája!!!!
Gratulálok!!!!

Zsoltika meg focisztár lesz!!!! :D :D
Vajon Miksa is??? :wink:

Motiot, hogy álltok a betegséggel???
Kiűztétek már otthonról???

Rita, Adél hogy van??

Szirom, van a héten ovi???

Egyenlőre ennyire telt tőlem, majd visszaolvasok rendesen, aztán írok.Csók

vas

Sziasztok,
most keltünk fel, vagyis Ábel.
Délelött voltunk próbaoviban, de amit nem értettem, itt elzavartak a nénik, vagyis nagymamák, hogy menjek el, itt nem lehet ittmaradni a ygerekkel. Mondtam,. hogy de ez az elsö alkalom, a gyerek nem is er itt senkit, akkor meg hogy gondolják? Erre csak az volt a válasz, hogy náluk nem maradhat ott az anyuka, menjek, de várjak kint egy kicsit, hogy hogy reagál a ygerköc. Na hogy reagált? :twisted: Üvöltés, hiszti, kiabálás anya után tíz perc múlva, mikor észrevette, hogy elmentem. De hát ez nem normális szerintem, mert ennyi erövel bárhol otthagyhatnám, akár az utcán, vagy boltban, hogy anya majd jön 3 óra múlva. Ezek a nagymamák hibbantak. Aztán kijött értem az egyik, hogy Ábel iszonyatosan hisztizik, nem lehet megnyugtatni, valószínüleg azért nem, mert nem ért németül. Beszéljek vele otthon szigorúan csak németül. Mondtam neki, hogy nem. Ha ö mondjuk Ukrajnában élne a férjével, akkor az újszülött gyerekkel biztos nem oroszul beszélne, nem igaz? Így én sem beszélek Ábellel németül és kész. A nyelvet pedig meg fogja tanulni, persze ha hagyják és nem dobják a mélyvízbe azonnal. Ki is akadtam kicsit, hogy hogy jön ahhoz egy sváb öreglány, hogy kritizálja a ygereket, mert kétévesen nem beszél tökéletesen németül és nem érti, hogy mit akarnak töle. Meg hogy otthagyjam mindjárt! Nem a középkorban élünk!
Nna. Csak le akartam írni ezt nektek, hogy van sajnos ilyen is. Pláne most az otthoni anyós-sokk után nem hiányzott ez Ábinak.
De majd csak jobb lesz a dolog. Majd igyekszem többet németek között lenni vele. Csak az a baj, hogy a szomszéd kisfiú ahelyett, hogy németül beszélne Ábival, ö beszél inkább magyarul, mert még nem mond szinte semmit, amit meg utánoz, azt Ábeltöl hallja :lol:
Na ezt kpjátok ki! Ti ilyenkor mit csinálnátok?

Rita, urad naggyon rendes! Az enyém tuti nem vasalna soha. Bár a javára legyen írva, hogy mikor hazajöttünk császár uán a kórházból, egy hónapig ö mosott fözött takarított. Aztán a fözést lassan átvettem töle :lol: .
Na meg a többit is sajnos.
Pihizz azért! Remélem Adél jobban van, nem lesz semmi komoly. Bár itt igazi járvány van ebböl a fostis hányós cuccból.
Abel azért már jobban van, lassacskán eszik kicsit többet, de még megy a fosti, sok tejet, vagyis valami speciális erre való tejhelyettesítöt. Legalább azt issza. Nameg perecet eszik meg tésztát. Az is valami. Majd csak kivánszorgunk ebböl is, aztán kánaán lesz neki, csoki hegyek, hogy hízzon végre :lol: :lol:

Szirom, Miksa nagyon nagyon ügyes! Látod, megy ez! És menni is fog! A kaja nagyon jól néz ki, de nekem ez most sajna nem lehetséges, mert különben szétfolyok! :(
Tegnap apa burger kingben volt, de megálltam és nem ettem semmit a cuccból! Csodálkozott is rendesen. Ügyi vagyok? Pedig úúgy kívántam volna!
Gyere te is fogyizni, csináljuk már együtt!! Tényleg, amit írtam a Béres Alexandrától, ismered? Vitalitás 2006 a címe és nagyon jónak tünik! Asszem ma bevállalom. Vettem két kis súlyzót is hozzá :)

Ildi, én is utálom a telet, ma voltunk kint Ábellel, aztán itthon még sírt, hogy nem akar nagykabátot meg kesztyüt felvenni, de a kocsik le voltak fagyva, muszáj volt. Aztán vettem neki a péknél egy perecet és öt perc múlva sírt, hogy vissza a kesztyüt, mert nagyon fázik a kis keze. Iszonyú hideg van itt. Már havat is mondanak a hétvégére, meg viharos esös idöt. Brr!! Már most utálom!

Gabi, hogy vagytok? Remélem minden rendben!

Beszti, gyere te is most már!!

pussz

Motiot
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?