No, itt vagyok.
Ildi! Nem vészes, nincs olyan büdi. Egész kint van a kapunál az emésztő, ami nálunk teljesen zárt rendszer, egy acéltartály. Beledugja a csövet, kiszippantja, ami belefér a kocsijába (8 ezer pénz egy forduló), és már megy is. 2-3 hetente szippantatunk, de ez csak a mi "hülyeségünk", valakinek fél évig se kell, mert elszivárogtatja a cuccot. De mi nem engedjük magunk alá se a sz.rt, se a vegyszert, úgy döntöttünk.
Igen, valami ilyesmi képekre gondoltam
Klasszak nagyon, család és a meglátogatott helyek egyaránt!
Rólad nagyon jó a napszemcsis kép!
Lányok, ne szégyelljétek magatokat, mondtam én, hogy tudom, hogy mindenkinek megvan a maga dolga. Csak Gabi írta, hogy mostanában nem nagyon írom, hogy mi a helyzet, és hát erre válaszolva böktem ki, hogy ezért. No, túl van tárgyalva
.
Kicsit különben most jobban vagyok már, mindig az első sokk a vacak. Ami nekem mondjuk a tegnap reggeli negatív teszt volt igazából. Az, hogy este megjött, legalább véget vetett a bizonytalanságnak, amiben napok óta tipródtam. Ki is nyitottam egy bort
Motiot! Szegények, jobbulást az egész famíliának! Az a hányós-fosós borzalmas, mi is becsíptük tavaly. Ábelnek majd adjál valamit, ami rendbe teszi a bélflóráját, nehogy elhúzódjon! Mi tavaly hetekig játszottunk ezzel.
Rita! Köszi a képeket
Két megjegyzés: kissé dúvad fejem van azon a közelin, bár ha jól emlékszem, irtóra melegem volt
A másik meg, hogy Miksa nem szereti a fagyit valamiért, a kis lükém így valami másért duzzoghatott
Míra! Mi 6 éve építkeztünk, tavasszal kezdődött, és Mikulásra beköltöztünk. Ha a gázosok meg a kéményseprők nem vacakolnak annyit az engedélyekkel meg a bekötéssel, akkor előbb is ment volna. Nem volt rohamléptékű az építkezés, de azért folyamatosan haladt, elég rendesen.
Rólunk: Miksa jól érezte magát az oviban. Épp készülődtek az udvarra, amikor beértünk, úgyhogy beállt ő is a sorba pisilni (tetszenek neki a kisvécék, mondjuk nekem is
). Kint az udvaron talán kétszer jött oda hozzám, egyébként nézelődött, kipróbált mindent, ismerkedett is, szóval aranyos volt. Beszélgettem az óvónővel, azt mondta, hogy szépen simán megy, és ha van erre időm, akkor ne is változtassunk a tempón. Holnap valszeg nem megyünk, mert nem akarom,hogy a kukaca miatt szenvedjen, meg becsurrantson. Pénteken viszont megint udvarozunk, aztán hétfőn-kedden meglátjuk, utána egész héten szünet lesz az oviban. És azután kezdjük, hogy otthagyom. Azt mondta az óvónő, hogy most azért nem mondja, hogy menjek el sétálni, mert tök jól elvan a gyerek, nem lóg rajtam, nem mászkál mindig hozzám, de megnyugtatja, hogy a a háttérben ott vagyok, és úgy tűnik, hogy ez így gyümölcsöző lesz.
Kukac: hát, nem volt lelkes szegénykém, még be kellett vele mennem egy boltba a doktor előtt (a szomszéd üzlet), mert húzta az időt. De nem baj, nem akartam erőltetni, nem időre mentünk. Kapott egy pólót meg egy Kinder tojást
A kukacát most már teljesen sikerült visszahúzni, meg is mutatta a doktor, meddig kell majd nekünk is. Hát egész más látvány, meg is lepődtem. Fogalmam sincs, hogyan húzta vissza, de semmiféle szakadás vagy ilyesmi nincs. Kapott rá Miksa Lidocain krémet, az elég gyorsan hathatott, mert megnyugodott rövid idő alatt. Így tudtam beszélni a doktorral, aki azt mondta, hogy nincs szó fitymaszűkületről, csak jelentős letapadásról. Még egyszer kell mennünk. Van alatta váladék is, az most ott is maradt, legközelebb megoldja. 2 hét múlva megyünk, azt mondta, nagyon figyeljünk, hogy ne tapadjon le, ne kelljen elölről kezdeni. Betadinozni kell és Lidocaint tenni rá, ha fáj, és azt mondta, hogy pisiléshez ültessem meleg vízbe, mert úgy jobb lesz. Miksát nagyon megdicsérte, én is, mind a ketten azt mondtuk, neki, hogy nagyon ügyes volt, erre a gyermek a kocsiban közölte: "de én nem akarok ügyes lenni"
Még a babatémához: én nem tudom, hogy mi az oka annak, hogy ilyen nehéz dolgunk van, nem tudom, mit higyjek. De most amennyire rossz volt, hogy hiába volt két csík, mégsem lett baba, ez talán mégis jó jel, arra utal, hogy képesek vagyunk rá, nagy bajunk nincs. És vettem palástfű és cickafarkfű teát, sokan isszák itt a babaneten és esküsznek rá. Mindegy nekem, megiszok, megeszek és bármit, csak használjon