Új privát üzeneted érkezett!

A jó hír:

Megszületett Gabi kisfia: László Alex 3990 g és 56 cm. :):):)

Gabi!

Nagyon-nagyon gratulálok itt is! :):):) Tényleg nem lett kicsike a legényke!
Várjuk a képeket és a beszámolót!

KépKép
KépKépKép
beszti

Gabi, itt is sok szeretettel gratulálok!! Isten éltessen mindannyiotokat mamát-babát -papát és persze a báttyá érett Zsoltikát! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Gabi, itt is sok szeretettel gratulálok!! Isten éltessen mindannyiotokat mamát-babát -papát és persze a báttyá érett Zsoltikát!
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

((De miért küldtem el kétszer???? Bocsánat!!!))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Gabi és családja!

Szeretettel gratulálunk mi is a "pöttömhöz"!!! :lol:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok!

Most derült ki, hogy nekem jövő héten a kedd lenne a legjobb, (bár most jut eszembe, Szirom, nektek akkor van zeneovi, nem??), mert anyukám szabin lesz, el tudná hozni Bernátot az oviból, nekem Majáért kéne menni fél háromra, ami azt jelenti, hogy kb fél kettőig tudnék maradni.

NOS???????

Mit szóltok?

Kedden délelőtt az Örs vezér téri IKEÁBAN????

De ha nem jó, akkor a szerda kivételével bármi jó, CSAK BESZÉLJÜK MEG, MERT MOTIOT HAZAMEGY!!!!!!!

(Képzeljétek, azt álmodtam, kisfiunk lesz... :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Óriási gratuáció Gabinak, Lackónak, és az egész családnak!!!!!!
Kép
vas

nekem jó a kedd :wink:

Holnap délelőtt majd jövök, írok, puszóka :wink: :D
vas

Sziasztok!

Háát, nekem a kedd nem az igazi, de ha nem megy másként, akkor kihagyjuk a zenebölcsit. Mondjuk sajnos múlt héten sem voltunk, mert különben nem végeztem volna a munkámmal. Délután meg megint megyünk a doktorhoz, mert még ma is csak 19 mm volt a tüszőm, úgyhogy még mindig nem volt pé. 20. napon :roll:

Szerdán délután valszeg Miksa 3 éves dokivizsgálatát ejtjük meg. Kap szurit is, csak nem tudom, mit szoktak ilyenkor adni nekik. Nem tudja valaki, vannak következményei? Láz és hasonlók? Ezt csak azért kérdezem, hátha csütörtökön taliznánk...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nem lehetne esetleg???? :oops:

Tudom, hogy nagy kérés, én sem szívesen hagynám ki, de úúúúúgy fájna a szívem, ha a legjobb beszélgetés közepén kéne eljönnöm. Tudom, hogy nagyon magam felé hajlik a kezem, bocsánat! De a fél 12 korai nagyon szerintem, és minden más napon ez a helyzet! és 10 előtt meg biztos nem érne oda mindenki.
Nálatok nem lehet máskor lejárni a kihagyott alkalmat? Gyertek velünk a Marczibányi térre csütörtökön! :wink:

Meg -ezt hátsó szándék nélkül mondom-, oltás utáni napon tényleg riszkes, nem? Bár őszintén szólva nem emlékszem, milyen volt a hároméves oltás.

De ha mennétek zenére, amit tényleg nagyon megértek, akkor lehet csütörtök vagy péntek is részemről. :)

És holnap reagálok a nyaralásotokra, meg mindenre, amit írtál, egyelőre annyit: nagyon szuper lehetett nektek!!! :) :) :)

BESZTI????????

Megkérdezzem Motiot-ot is, vagy ő alkalmazkodjon? :lol:

Puszit nem küldök, mert hagymaszagú vagyok, nagyon! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom, a 19 mm mit jelent?

Hány mm-nek kéne lennie???

Lehet, hogy kedden nem is fogsz ráérni!!! :lol: :wink:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Persze, ha mindenkinek az a jó, akkor megoldjuk, és akkor nekünk is jó lesz. Végülis ez is gyerektársaság, nem is akármilyen :) Majd hazafelé dalolok neki a kocsiban :wink:
Illetve hát valahogy akkor a kocsiban kéne altatni, mert 3-tól mehetek a doktorhoz, és akkor már nem érdemes hazajönnünk. Szóval ha mindenkinek ez a jó, akkor legyen így.

Méret: kérdeztem a dokit, azt mondta, hogy 21-23-25 mm, kb. akkor szokott repedni. Kíváncsi leszek :wink:

Szóval kisfiú lesz :lol: Vannak már neveitek? Tudom, hogy korai, de én most is gondolkodom neveken, pedig nem is vagyok babás :lol:

Ha valaki nem tud aludni, én ma éjjel dolgozom a gépnél, be-benézegetek majd :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelleket!! :D

Úgy imádom, hogy leülök ide, és rögtön sírni kezd valamelyik :cry:
:D :D
vas

Adél is mindjárt bőgni fog, most mesét néz, de ennek hamarosan véget vetek. :?

Olyan borzalmas éjszakáink vannak mostanában, mintha egy újszülött lenne a háznál... Adél minden éjjel felkel, átjön, mocorog, inni kér, rugdos, hol a cucum?, nézzünk mesét, satöbbi. Ma meguntam, visszavittem az ágyába és otthagytam. (Egyébként mellé szoktam feküdni egy matracra, de most már kicsit elegem lett).
Bőgés, kérek inni... Zsolt vitt neki, csönd, amikor már azt hittem vége megint elkezdett nyöszörögni, de ebbe már belealudt.
És szinte minden éjszaka ilyen. :roll:
Zsoltnak mondtam, hogy most kell lépni, mert bébike mellett ez nagyon durva lenne.

Na, ennyi.

Beszti, mi a véleményed a holnapi nappal kapcsolatban?
Jó lenne nektek???

Akkorát reggeliztem, Norbi a szívéhez kapna, ha látta volna...
De mostantól holnap reggelig megint jó leszek :) .

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

na, remélem....................

Szirom, és akkor hány nap múlva lesz 21-23-25 mm-es???? :D

Képek jók, de nem kaphatnánk többet???? :wink:
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás :D
És melyik kedves politikus képét kellett néznetek??? :lol:
És miért volt kirakva???
Hú, nagyon köszi a feltöltött videót, annyit röhögtünk rajta :lol:
Baromi jó,ahogy ölre kapja Miksa Olivért, ő meg sunyin söprögeti a homokot :lol: :lol: :lol:
Jó fejek voltak nagyon :D
Cukker Miksa az új sapjában :D

Hát én akkor megyek az ikejjába, amikor mondjátok :D
De én már 9-kor ott leszek ám!!!!
Mit csinálok ott 10-ig mire odaértek??????
Még az árkádba se tudok bemenni.Na, jó a DM nyitva van, majd bemegyek babakajáért :D
De akkor még MA döntsünk!!!!
Aztán Motiotnak is szólni kéne, nehogy lemaradjon!!
Rita, nem szóltál még neki????? :wink:

Rita, milyen lett a második adag süti????
Én pénteken sütöttem rákóczi túróst, azt hiszem nem kell részleteznem ki ette meg :oops:
Szombaton a leves mellé meg sajtos pogácsát csináltam :D
Jól bezabáltam forró pogiból, és egész nap fájt a hasam :roll:
Jó hülye vagyok, de nem bírtam ellenállni :oops:

Beszti, én is néztem ezt a gépet, amit írtál, csak az a gond(nem is oylan nagy gond) nálunk, hogy az uramnak van egy komolyabb canon-ja, de analóg gép.
És ehhez van két tutkó objektív, egy kisebb, meg egy baromi nagy.
És hogy ezek kárba ne vesszenek, észszerű canont venni.
Nos, most jött be az eos400d, tutkó kis gép, 180ezertől 240-ig lehet kapni(objektívek nélkül).
Baromi drága, de annyit néztem itt a neten, mást meg nem érdemes megvenni.
Most megint vegyek 100 ezerért valami 7- megapixeleset, aztán 2 év múlva az is elavult lesz :roll:
Mást nem csináltam az utóbbi napokban, csak gépeket néztem, tegnap élőben is megnéztük őket, jó kis gép ez a canon.Csak ahol a legolcsóbb, ott meg 8-10 nap a szállítás, de nekem ez jövő hétvégére meg már kéne.
Ilyen egyébként:
http://www.arukereso.hu/digitalis-fenyk ... 96479.html

Amit a gyerekerkről írsz, én értem.
Tényleg nem lehet őket egyformán szeretni.Mindegyik felé más az elvárás, persze szerintem mindig a legnagyobb szívja meg.
Kicsit én is másképp viszonyulok Leventéhez, mint a picikhez.
De imádnivaló mind.
Olivér pl.megtudnám zabálni a dumájáért :D
Natika ő végre kiscsaj, cuki-pofa, imádom őt is :D
Levente meg olyan kis kele-kóla, kisiskolás, néha olyan nagynak látom, néha meg még olyan kicsi :D .
Mindegyiket szeretem természetesen, de szerintem se lehet tök egyformán szeretni őket.Vannak napok, mikor az egyik áll legközelebb a szívemhez, van, mikor a másik.
De nem éreznek szeretetben hiányt :P :P

Beszti, meg kéne nézni a kiskönyveimben, hogy mikor voltam először uh-n a fiúkka.De azt tudom, hogy Natasával előbb volt uh, mint orvosi vizsgálat.

Tegnap pizzahutban kajáltunk a Pólusbn és eszembe jutott, hogy egyszer ott volt balhé, mikor egy csajszi ott szoptatta a kisbébijét.Kizavarták, hogy ezt ott nem lehet. :evil:
Volt is róla szó a Kismamában is.
Na, mondom, akkor én is előkapom cickómickót :shock: :D
De nem tettem :lol:

mennem kell, na, akkor MELYIK nap lesz?????????????????

vas

Rita, reggel belefér!!! :lol: :lol: :lol:

Mi kivételesen tök jól aludtunk, Natika 4.50-kor ébredt először :D :shock: , aztán 6-kor, de akkor meg nem akart visszalaudni , kapott megint cicit, aztán negyed 8-ig még horpasztott :D

Oli hív
vas

Hahó!

Ildi! Mit csinálnál az Ikeában vajon, amíg nem vagyunk ott? :wink: Mit szólnál a vásárláshoz :wink: Nekem különben kell vennem egy-két dolgot. De most akkor te hogyan jössz be? Nem kocsival? És mit csinálsz, ha végzünk?

Külön kívánságra még 2 kép.

Gigaméretű tűzrakóhely kőből kifaragva a szoborparkban. Olyan volt, mint a Frédi és Béniben :lol:
Kép
A hotelben:
Kép

Politikus: én sem tudom. Biztos a Széchenyi-tervből kaptak pénzt a szállodára vagy mittomén. Nekem mindegy, hogy egy szállodatulajdonos melyik oldalon áll, bizisten, de szerintem egy hotelben ilyesminek nincs helye. Csak néztem, mikor láttam, hogy külön falrész fenntartva a képeknek, középen a nagy Magyarország térkép, alatta, körülötte oklevelek, (nem olvastam el őket) majd két kép OV-ról a magyar zászlóval valami avatáson. Namindegy.

Jó a fényképezőgép, csak az uram meg ne lássa :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Röviden:

Nekem OK a tali :D, egy kis dolog van: Beni picit köhög. Ha úgy ítéljük meg, hogy mehet suliba, akkor nem gond, csak akkor, ha nem mehet, akkor nem tudom, mit csinálok vele (lehet, hogy a szomszédba le tudom adni..).
Szóval majd közvetítek még ma.
(Ma egyébként ki se tudok mozdulni, mert aszfaltozzák előttünk az utcát, beszorult az autóm a kertbe :lol: )

KépKép
KépKépKép
beszti

Nagyon jó!!!!!!!!!

Szirom, neked külön kösznöm a lemondást! :)

Írjak sms-t Motiotnak?

Ildi, valószínűleg mi is előbb érünk oda, de nem csak tízkor nyit az Ikea??

Ha igen, mi is a dm-ben lógunk addig Adéllal.:)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

[/b]Rita,9-kor nyit most már az ikea :D
Írjál szerintem Motiotnak :D , remélem jó neki is :wink:

A többit meg megbeszéljük még.

Beszti, remélem semmi baja nem lesz Beninek

Szirom, nem kocsival megyek :oops: , az uram visz be, aztán hévvel hazacsattogok a két csöppel :D
aztán Leventét is elhozzuk a suliból, ott van a hévmegálló mellett(onnan meg hazataxizunk)
[b]
vas

Hahó!

Akkor legyen a holnap, de Motiotnak is jó, ugye? És az Ikeában végül hol? Az étteremnél a játszórésznél?

Rita! Neked még délelőtt akartam írni Adél alvásával kapcsolatban, (csak szita az agyam, fél 2-ig melóztam), hogy ennyi idősen, tavaly télen kb. Miksa is ezt csinálta. Majd mindennap ott végeztem mellette a földön, illetve volt már ott egy takaró, mert nem aludt vissza, ha nem maradtam ott. Ha leheveredtem, akkor szó nélkül szunyált tovább, vagy forgolódott, de nem nyávogott. Ha viszont otthagytam, akkor nem sokszor nem hagyta annyiban a dolgot. Aztán reggel már aludt persze jó sokáig, de voltak nyűgös éjszakák, mígnem rájöttem, hogy az utolsó fogacskája bújt éppen. Ez nem lehet?

Beszti! Most már jó lenne, ha tényleg tudnátok jönni :wink:

Ildi! Azért az jó kör lesz!

Ui: nem hiszem el, még mindig nem alszik... Mondjuk tízkor én keltettem föl, mert már aggódtam. Pedig este 9-kor ágyban volt...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megy holnap Beni suliba.
Mi meg (forgalomtól függően) 9 k. ott leszünk! Hol is? :lol:

KépKép
KépKépKép
beszti

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép

És ezeket Olivér csinálta:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Ennyi van, majd holnap jövök írok, minden frankó volt, jól éreztük magunkat, elfáradtunk kellően, puszi

Gabival beszéltem, jól vannak, holnap leírom azt is :D
vas

Sziasztok!

Ildi, köszi a képeket, nagyon klasszak :lol: Mi is jól éreztük magunkat, és mi is kellően elfáradtunk :wink: Örülök, hogy Besztiék és Motioték is tudtak jönni végre, jó volt, hogy megismerkedtünk :)

A doki viszont nagyon hosszúra nyúlt, simán odaértünk 3-ra, de már 13-an voltak előttünk :shock: Múlt héten ugyanekkor mentem, mi voltunk az elsők. Ki érti ezt? :wink:
Aztán még Dunakeszin megvacsiztunk családilag, így este 7-kor értünk haza... Nem volt rövid nap :wink:

Kicsit el vagyok keseredve, mert az uh szerint megvolt a peteérés, de a doki bácsi szerint nem biztos, hogy elkaptuk. Vasárnap éjszakás volt az uram, most micsináljak :roll:

Holnap én is jövök, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gyorsan jövök, mert fél 9 fele jön a barátnőm, aztán nem lesz időm írni.Na, tessék, olivér felébredt, és nyekereg.
kap kakaót, aztán jövök vissza :wink:
vas

Volt egy kis hiszti a lépcső tetején :lol:

Szóval mi is jól éreztük magunkat, jól elfáradtunk, 3-kor indult a hév, amivel jöttünk, megkértem egy kisfickót, hogy segítsen felcuccolni.
Aztán mindkét picinyem elaludt, így kicsit macerássá vált a leszállás. :roll:
Főleg, mert alig maradt ember a héven.Olit felébresztettem, muszáj volt neki 2 lábon lejönni, aztán leszólítottam egy pasit, aki nem is akart leszállni, de segített, rendes volt.
Aztán bementünk a suliba, még szerencse, hogy 3 percre van a hévmegállótól, utána bevágódtunk egy taxiba, és elmúlt negyed 5 mire hazaértünk.
Fél 9-kor aludtam az összes gyerkőccel együtt :lol: :wink:

Képet sajni nem csináltam túl sokat, majd legközelebb az újjal :wink:
Megvan a gép, az uram hazahozta, nagyon komoly, egy baja van, hogy az lcd-t nem lehet keresőként használni, csak bele kell kukkantani.De pont este láttam a tv-ben, hogy a profi fotósok is így csinálják :lol: :lol: :lol:
Hiába van több milkás gépük, kukucskálnak a lyukon :lol: :lol:
(nyugtatgatom magam)

Tali jó volt, én is örülök, hogy végre Móni és Eszti ( :wink: )is eltudott jönni.
Rita, semmi gond ám, hogy úgy elrohantál, Adél tényleg nagyon nyügi volt már.
Elaludt hazafele??

Szirom, figyu, de ha vasárnap volt peteérésed, előtte 2, és utána 2 nappal lévő akcióknak is sikerülni kellett.
Mert a kis játékosok ugye 2 napig élnek. :lol:
És ha előtte 2 nappal történt valami,akkor ők bejutottak.
Na, majd kiderül! :wink:

Megyek teázni.
Szirom, nagyon tuti lett a teafőzőm, fincsi kis gyümölcsteát csináltam most is, és végre nem úszkál benne semmilyen gyümidarab, tök jól leszűri, na, pusz, Natka megunta
vas

Ennyire rövid az agyam:
Kihagytam, hogy Gabival beszéltem.Jól vannak, a szüléskor rávolt csavarodva a köldizsinór Lacika nyakára, de simán szült, nagyon pici vágással.
Teje van bőven, szépen beindult, de tegnap Lacika nem nagyon akart szopikázni, kicsit álomkóros volt.
Csütörtökön haza is jöhetnek, mindnekit puszil.
:D Csak ennyi voltam , mert meg is érkezett a barátnőm., csá
vas

Hahó!

No, itt vagyok végre :wink:

Ildi! Köszi a tudósítást Gabiról! Remélem, akkor holnap jön és mesél, és most már fénykép is érdekelne nagyon! :lol:

Gratula a fényképezőgéphez! Tényleg belenéznek a profik is :lol: Bár én bírom, hogy mostanában vannak kijelzők, megszerettem.

Az időzítésnél nem a kisfickókkal van baj, azok tényleg sokáig bírják, de a petesejt az nem, az 24 óra :( Namindegy, majd meglátjuk...

Képzeljétek, Miksa szülinapjára találtam Thomas a gőzmozdonyt egy makettes oldalon. Az előbb nézegettem, a pályákat meg a mozdonyokat, épp be akartam ide linkelni, erre most mindenre azt mondja, hogy nincs ilyen termék. Most néztem végig az összes kismozdonyt, meg darut, meg mindent... Hogy mér csinálja...

No mindegy, ideteszem az oldalt, hátha nektek bejön:

http://shop.modell.hu/

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Félrerakattam egy Sodor Mozdony Művek szettet és egy fűtőházasat :lol: :lol: . Jaj de jó, úgy örülök neki, mintha nekem lenne szülinapom :lol: Miksa tisztára odavan a Thomasért (reggel 9.30. Minimax), mostanában ez a kedvenc.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Miksának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!
Kép

vas

Szirom, nézd, mi van nekünk :wink: :wink:

Kép

4 éve kapta Levente karácsonyra :D
vas

Hahó!

Köszi Ildi a köszöntést! :wink:

Nézd csak, meg is hozta tegnap az uram. Persze vett még hozzá síneket pluszba, meg egy markolós-hókotrós mittimén mit, James talán a neve :wink: Ez a szülinapi ajándéka lesz a jövő hétre Miksának. A névnapi ajándéka az, hogy befejeződik a szobájának a babaszobából kisfiúszobává alakítása. Tegnap szétkaptuk a kiságyat, összeszereltem azt az ikeás falevelet, kijavítottam a bordűrt, amit kiskorában letépett, meg még egy halom apróságot csináltunk. Ma befejezzük, felteszünk egy mágnestáblát a falra, meg még mindent, amit kieszeltem, majd dobok képet.

Gabiék ma jönnek haza, ugye? Örülök, hogy jól vannak!

Ildi! És Levente játszott vele? Vagy Olivér? Szeretik? Nekem nagyon tecc :lol:

Kép

Lányok, miért nem jöttök egy kicsit :( ? Nekem is van dolgom, de azért benézegetek, hogy kivel mi van. Aztán soha senki...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jack a neve, most látom a képen... :roll: Mentségemre szóljon, hogy magát az ajándékot már eldugtam...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, ha erre sem ír senki, akkor feladom... :wink: (Épp vakondos képeket keresek Miksa falvédőjéhez)

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ehhez mit szólsz???

Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
vas

Köszi, köszi, megvannak :) Jó sokat találtam.

De írjál már pár sort is, jó? :lol: :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Pár sor

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

na, viccet félretéve, annyira nincs kedvem írni :(

DE!!!!
Én legalább adok életjelet magamról!!!!!

RITA? BESZTI??????????
Hova tűntetek??????

Gabi is ma jön haza, ha minden igaz, remélem lesz 2 perc ideje képet dobni Lacikáról. :wink:
Motiot meg hétfőn, vagy kedden jelentkezik legközelebb.

Én meg majd holnap jövök bővebben, oké :?: :?: :?: :?:
vas

Gyakorlom a kutyapózt, mit szóltok???? :wink:
Kép
Kép
vas

Sziasztok, elveszett bárányka béget itt...
Kép
(igaz, ez kecske... :) )
Most itthon van az összes gyerekem, nem akarok írni, mert ezer dolgom van (sólisztgyurma, focizás, babázás satöbbi... :lol: )
Tegnap de barátnőim voltak itt, félóra szussz, Maja-balett, játszótér, altatás, este nem voltam itthon. Ma reggel Maja iskolába, haza, Bernát óvodába, Tücsökzene, vásárlás, ebéd az urammal, bernátért oviba, haza, fektetés, azután én is elaludtam :oops: .
Most meg, mondom, vár a három napi házimunka (kedd, szerda, csüt...) és a gyerekek kívánságai. Így vagyunk... :)

Szirom, klassz a vonat, nagyon!!!! Ügyes vagy, megértem az örömödet! És ez is bővíthető, ez a lényeg. :)

Ildi, Natasa nagyon aranyos, ügyes, éljen-éljen! Egy hét és mászik, meglátod. Az ilyen kis filigrán lányok sokkal fürgébbek, mint a nagytestűek! (Bár Maja elég húsgombóc volt, de ilyentájt kezdett mászni. Akkor ez az elméletem ezennel megdőlt. De Nat akkor is ügyes! :lol: )

Most megyek, mindenkinek csókok!

ÉS A KEDD SZUPER VOLT, KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!!!!!

(Igen, Adél elaludt hazafelé, aludt a metrón, buszon is, csak a végállomáson ébredt fel, amikor leszálltunk. Olyan jó volt, teljesen elhagyta magát, szuper érzés, ha egy gyerek ennyire rámhagyja magát.)
Megyek, Maja már a hónaljamban... :shock: )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Na végre! :lol:

Ildi! Nagyon ügyes Natasa! :wink: Ritával ellentétben én nem mernék időt mondani, hogy mikor fog mászni (meg egy gyerekkel különben se ugráljak :wink: ), mégpedig azért, mert Miksa áramvonalas volt, de vagy két hétig kutyázott és közben kurjongatott, mert nem értette, hogy mi lesz ebből :lol: Ja, és most jut eszembe, később kutyázott, mint kúszott.

Rita! nagyon hiányoltalak, úgy bírom, amikor sokat írsz! :wink:
Maját tök nehéz elképzelnem húsgombócnak, de komolyan :wink:

Végezetül két jó hír, alig bírtam magamban tartani, de muszáj volt megvárnom, míg írtok, mert nem akarok magammal beszélgetni itt :wink:

Miksa ma először aludt pelus nélkül (vettem vízhatlan lepedőt,mondjuk 3 ezer Ft volt :shock: , de klassz, frottír az egyik fele, vízhatlan a másik), és szárazon ébredt, pedig több mint 2 órát aludt!!! :lol: Szóval siker :lol:

A másik meg, hogy eddig csak firkált, de most már látszik valami figura:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ildi, nagyon jók a receptek amiket küldtél, pár dolgot már kipróbáltam. Viszont amikor csak annyit ír, hogy édesítőszer, akkor mégis mennyit rakjak bele? Pl. : a túrógombócba. Natasa nagyon ügyes, Andris ilyet akkor csinál, ha fáj a foga és az öklét tömi a szájába és úgy nyomja fel a popsiját, szegénykém üvölt közben. Nagyon kínlódunk az első gogacskával. Ez ugye nem jelenti, hogy mindegyikkel fogunk?

Lányok, én vasárnap elkezdtem norbizni, eszem rendesen, 1-est meg 2-est 3mast azt nem és persze sokat iszom, hogy a tejcsivel ne legyen gond. Andris már eszik sok pépeset, tízóraira gyümit+szopi, ebédre ma krumplit kapott almával. Jó nagy adagot bevágott belőle.

Rita, olvastam, hogy babát vársz. Hányadik hétben vagy?
Szupi, hogy mindegyikőtöknek ennyi babója van! :D Csupa tapasztalt anyuka...
Hú! felébredt Andris, megnézem...
mira80

Itt vagyok, csak szopizott. Mostanában sokszor ébred éjszaka. Mikortól várható, hogy átalussza az éjszakát? Mi a tapasztalatotok?

Gabi, én is gratulálok a babádhoz! :D

Szirom, nagyon ügyes Miksa. 2 óra pelus nélüli alvás! Ez igen! :D Nagyon aranyos a rajza. Gyűjteni fogod őket?

Lányok, mikor ideális először mérlegre állni?

Jó éjt!
mira80

Mira!

Örülök, hogy nem tűntél el :wink:

Aha, biztosan gyűjtöm majd a rajzokat, hiszed olyan klassz ez! De eddig még nem voltak értékelhetőek :wink:

Az éjszaka átalvásáról nekem nem nagyon vannak hasznos infóim, mert Miksa az első naptól átaludta az éjszakát. Bocsi :wink: Legalábbis az este 10 körüli szopitól reggel 6-7-ig, majd egyre később kelt. Viszont amikor a fogai jöttek, ő is elkezdett ébredni, egyszer-kétszer-háromszor. Először még használt a Dentinox, aztán amikor az már nem, akkor a doktor írt föl valami keveréket, de volt, hogy az se volt elég, és annyira fájt neki, hogy szopizni se tudott. Azok voltak a vacak éjszakák mindenkinek, de nem volt ebből szerencsére túl sok. És a kérdésedre válaszolva: nálunk nem minden fog volt fájdalmas, volt, ami észrevétlenül bújt ki, de a szemfogakkal és a rágók egy részével megkínlódtunk.

Mérleg: háááát, én naponta szoktam de az hülyeség :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

S Z I A S Z T O K ! ! !

VAN MASINA! ! ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze már vasárnap óta törölgetem róla a port. A netet hétfőn kötötték be, de csak ma "állt fel a rendszer". Ez egy olyan szakkifejezés, állítólag. Szóval volt itt szervizelés, modem csere, ajtótok bontás. De most már csak a jóra emlékezem van net és kész.

Most talán még rövidebb leszek mert takarítanom kell. Holnap megyek oszt.találkozóra, és állítólag itt fog aludni egy osztálytársam.

Gabi nekem is küldött SMS-t. Szép nagy legénykével büszkélkedhet. Meg persze az Apukája is.

Most tényleg megyek. Este későn majd benézek és nekiállok 10 hónap olvasásnak. Meg mesélek a babatémáról, hogy mi hogy állunk vele. Sehogy, na mindegy majd részletesen.

Puszi az egész Csapatnak: Márti
mártus

Sziasztok!

Egy gyors jelentkezés tőlünk: minden rendben, de nem nagyon jutok ide. Igaz, a szüléstörténet nagyjából készen van :) Még Zsolti megnézi, mert nekem néhány részlet kiesett :)

Jól vagyunk, csak nagyon sokat szoptatok, Lacika igazi haspók! Itthon még nem mértük (időm sem volt a mérleget elővenni), de a kórházban 50 grammot evett és 1 nap alatt 120 grammot gyarapodott! :D

A tejcsi nagyon beindult nálam, iszonyúan feszül és fáj a mellem. Ezen kívül a szülés óta fáj a fejem, ez ma már szerencsére elmúlt, de elég rossz volt így a kórházban.

Zsoltika nagyon jól viseli a kistesót :) Rendszeresen nézegeti Lacikát, figyeli a szopit, viszont ha sír a pici, akkor fél szegénykém. Majd megszokja :) Nem sírós Lacika, csak a pelenkázáskor és köldökkezeléskor bömböl, de akkor nagyon! :(

Most csak ennyi, mindenkinek sok puszit küldünk, és itt egy fotó is (majd készítek albumot).

Kép

pgaboka

Sziasztok!

Gabikám!!! Üdv itthon a családnak! :lol: :lol: :lol:

Gyönyörű szép baba Lackó, hihetetlenül aranyos, ahogyan szunyál, és hát a hajacskája, frizurácskája meg nagyon nyerő :lol: :wink:
Örülök, hogy jól vagytok, és tök jó, hogy Lackó klasszul szopizik! Gyere majd és meséld a szüléstörténetet, és képeket még, még, még!!! :lol: :lol: :lol:

Márti! :) De klassz, akkor most már stabilan leszel, remek! :wink: és majd mesélj te is sokat!

Nálunk semmi különös, illetve annyi van, hogy a második napi alvás is ment pelus nélkül szárazon, örülök neki nagyon! És Miksa este is ügyeskedett, ő darált le tök egyedül 10 dkg diót a muffinba :wink: Mondjuk nem sokat evett belőle, pedig neki csináltuk. Úgyhogy egy részét rögtön átadtam a szomszéd idős házaspárnak, nehogy áldozatomul essen :wink:

Kajára a napokban sajnos nem figyeltem túlságosan, bár nem zabáltam, de nem is csináltam elég jól. Most meg épp hőt mértem, mert hőhullámaim vannak (36,9), és ez nekem sok, 36,3-4 szokott lenni normálból. Fáj a mellem is baromira, jó lenne, ha ez jó jel lenne, és nem csak egy influenza :) Bár jelnek még elég korainak találom azért...

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Vagyok ám, tényleg és most már maradok is.

Gabi!

Hú, micsoda legényke. A haja nekem is rögtön feltűnt. Legyetek egészségesek, nagyok és okosak és szépek.

Most egy kicsit olvasgatok aztán talán még ma jövök is. :idea:

Márti
mártus

Gyere Mártus, én is vagyok még egy darabig. Dolgozik az én uram, ráérek...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello vagyok ám, csak tudod hol járok? 2005. decemberénél az 54. oldalon. Nem vagyok normális mi?

Anikó nem ír már?

Láttam a keddi talitok képeit, tök jól néztek ki és a Gyerekek is édesek, ja és persze jó nagyok lettek.

Talán még jövök, de már ragadnak a szemeim.

Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?