Új privát üzeneted érkezett!

Szia Márti!

Gratula a véglegesítéshez! Hajrá a kistesóhoz, akkor beszállhatsz a meccsbe :lol: Gyere többet, ha tudsz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita!

Ja, de mostanság csak "tűzoltok" mindenhol, tudnék én többet is irogatni. :)
De most nem is hiányzik annyira a net, tisztára lázba hoz a felújítás.
És már nagyon unhatjátok, hogy állandóan erről írok. :D
De ha már kérdezted: kész vagyunk a babaszobával teljesen (függöny kivételével), a gyerekszobával (oda is lámpa és függöny kell), a hálónkkal majdnem (még a padlószegélyezés ma lesz, de csak azért, mert kitaláltuk, hogy mégis kifestjük (ezt épp meg is csináltam délelőtt)). Oda szintén meg kell varrnom a függönyt majd.
És még az előtér van hátra, de remélem azzal hamar végzünk, mert a szobákban is csak a bútortologatás okozott sok gondot (hálónkból pl., ami kb. 7,5 nm (szélességre kisebb, mint 2 m), ki kellett mozgatnunk egy 160*200-as ágyat egy kicsi ajtón :D ), de a padlózásba nagyon belejöttünk. Az előtér viszont üres.
Mióta ezt írtam, azóta a szegélyezés kész, ágyat visszatettük (ami jó, nem a földön kell ma is aludnunk :shock: ).
Ágy: hurrá! Mi együtt vagyunk ilyenek a párommal, hogy kitaláljuk, hogy kéne, aztán hajrá (lásd parketta).

Ildi!

Maciparkban voltunk nemrég, de Vácrátótban mi is benne vagyunk.
Kert szuper! :D

Szirom!

A szobatisztaság kényes téma gyerkőcöknél, mert bizony rosszul is lereagálhatják.
Nátánnal én két dolgot próbáltam, az egyik bejött. Vettem neki leszoktatóbugyit (olyat, ami ki nem engedi a pisit egy darabig, de belül nedves, nem nedszívó, mint a pelusok), de azt végül nem is használtuk, meg egy kacsás WC-ülőkét, ami nagyon megtetszett neki, és hajlandó volt WC-be termelni :D . Nálunk bili nem volt gyakorlatilag (bár elméletileg van, de 1-2-szer használta). Ill. hamar megtanult állva pisilni, amit fiúknál én nagyon pártolok, hogy szokjon rá hamar.
Talán amit én nem úgy csinálnék, mint te: nem várnám el, hogy kertben pisiljen (fura lehet neki), előbb szokjon WC-re. És ne erőltesd semmiképp, nehogy szorulásos dolog legyen belőle.
Ja, bocs, hogy okoskodom! :lol:

Azt nem is írtam, hogy vettem két kismamanacit (C und A) plusz pár pólót (nem kismamásat). Van pocim, de nem tudom, illik-e lennie? (Erre nem válaszoltatok... :( ) Vagy fogyózzak??? :lol:
Ja, naciból 38-as kellett (fölpróbáltam a 40-est is, de egyértelműen nagy volt :D ), és ennek én még akkor is örülök, ha ez "német" 38-as és nem "kínai".
A másik "örömbizonyítékom", hogy tényleg fogytam az előző terhességhez képest, hogy egy általam varrt nacim (amit nagyon szerettem) most lötyög rajtam (pl. csípőben :D ). Kicsit át kell szabni, ha hordani akarom! :D

Beszti
beszti

Jó reggelt!!!!!!

Akkor jövő hét valamelyik napja Vácrátóton????????
Gondolom délellőtt kéne, mikor még jó idő van, du. úgyis minden lurkó alszik(már amelyik) :wink:
Beszti, Szirom, akkor ti tudtok jönni kocsival, Rita neked nem gáz levonatozni?????
Ennyi erővel hozzánk is jöhetnél, van HÉV!!!! :wink: :wink:
Már csak Gabit kéne megkérdezni.
Nekem egyedül a csütörtök nem jó, anyatejes buli lesz a városházán, köszöntik a szoptatós mamikat(úgysem voltam még ilyenen)

Hú, Fekete Pákó van tv-ben, ez mekkora barom :shock: :shock: :lol:

Köszike a dícséreteket a kertre, élőben szebb ám(esetleg Vácrátót után ide is átjöhetünk, beférünk végülis 3 kocsiba szerintem) nem jó ötlet??????

Szirom, mi kisautós bilit vettünk, és Olivér imád rajt ülni, amikor megkapta, már az első alkalom sikeres volt neki, a wc-t is próbáltuk, de abba nem sikerült, így maradt a bili, bár tegnap is becsurgott kétszer, de nem gond.

Jaj, Beszti, dehogy fogyózzál :lol: :lol:
Örülj neki, hogy nől a pocid, és már látszik, nekem Natasával végig ez volt a parám, hogy olyan kicsi hasam volt a fiúkhoz képest.
38-as gatyók meg tök jók!!!!!!!

Tegnap mondtam az uramnak, hogy felszedtem egy kilócskát, erre egy óra múlva pont mögöttem állt, és meg is jegyezte, hogy "jó húsaban vagyok"
A köcsög!!!!
Aztán azt mondta, hogy csak ezért mondta, mert felhívtam rá a figyelmét, és észre se vette volna.JÓ pasi duma mi????????
:wink: :lol:

Márti, örülök, hogy véglegesítettek, és hogy itt jártál, tehetnéd kicsit sűrűbben is :wink:
Akkor babyprojekt indulhat!!!!!
Szirom, Rita, Márti az indulók!!!!!
Ki ér először célba?????

Kép
Helyesbítek:KINEK ér először célba??????? :lol: :lol:
vas

Beszti, csak bámulok! :shock:

Ha esetleg én is várom majd a negyediket nekem is ennyi energiám lesz? :D

HOGY FESTESZ KI EGY SZOBÁT A GYEREKEK MELLETT EGYEDÜL????

Azért kérdezem, mert erősen hajlok rá, hogy legalábba a kisszobát kifessem, mert nagyon szeretem az effajta felfordulást (amit én okozok és nem a gyerekek... :D ), de tartok attól, hogy mindenki nyakig festékes lenne, csak a szoba nem haladna.
Te hogy csináltad?
És bár semmi közöm hozzá, de hogyhogy ennyire felújítotok, ha úgyis épül az új kéró? Vagy az még annyival odébb van? Meg gondolom az sem lesz mindegy, ezt milyen állapotban adjátok el, nem?
Has-témához nem tudok hozzászólni, nekem emlékeim szerint ilyenkor már minden normál cuccom szoros volt, de én extra-hasú voltam mindig is... :oops:
Fogyókúra :lol: . (De viccet félretéve én tényleg gondolkodtam rajta, vajon a Norbi-féle életmód csak enyhe verzióban követhető-e terhesen is? Jó lenne nem 15-20kg-ot hízni ezúttal... Már persze ha lesz negyedik, tudjátok... :wink: :) )

Szirom :) :oops: . Nem akartam én átugrani az első mondatodat, csak nem is tudom, mit mondjak... Néhány nap múlva okosabb leszek, mostanában kicsit zavarodott is vagyok emiatt.
Na, majd vissztérünk rá! :)
gatyaméret :shock: :D

Ildi, megint megnéztem a kerteteket, és még mindig gyönyörű!
Biciklizéshez gratula!
Lehet, nekem is kéne venni, mert csak itt ülök és növesztem a fenekem, ti meg egyre szebbek lesztek!

Beszti te biciklizel még?

MIKOR MEGYÜNK VÁCRÁTÓTRA??????
JÖVŐ HÉTEN????

gyertek ti is, mai is!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi, egyszerre írtunk! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szegény férjem! Nem tudom, örül-e, hogy tudtán kívül versenyben van, árgus szemek figyelik. :lol: :lol: :lol:

Anytejes buli, tök jó! Még nem hallottam ilyenról, de nagyon klassz ötlet!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Köszi szépen a szobatisztaságos hozzászólásokat! Mi is vettünk bilit, de Miksa annyira játéknak tartotta, hogy igazából nem is akarom használni. Ő Kb. arra használta, hogy levegyem róla a pelust, 3 mp-et ült rajta, aztán rohangászott fel-alá csupasz fenékkel a lakásban. Ez néhány hónapja volt. Ráülni nem akart, eltenni nem hagyta, felöltöztetni nem hagyta magát, és képes volt leülni úgy a kőre... Naszóval a bilit nem erőltetjük, úgy döntöttünk. Beszti, egyetértek veled abban, amit leírtál, nem erőltetem én a kertben pisilést. Csak meglepett, hogy egyáltalán nem akarja, mert én valahogy azt hittem, hogy az hűű de nagy poén lesz neki. De ha nem, nem. Az én emlékeimben az él, hogy a családban (mármint uncsitesók, ilyesmi) mindenki úgy lett szobatiszta, hogy nyáron, melegben pelus nélkül mászkált az udvaron, nem volt baj, akárhová pisilt... Erőltetni én sem szeretném, csak azon nyavalygok itten nektek, hogy már benne vagyunk a közepében, vannak pillanatok, amikor semmi se jó. Se pelus, se gatya, se gatya nélkül, több változatot viszont nem tudok.

Rita! Simán lehet, hogy máris összejött :lol: Ne legyél emiatt zavarodott, nem ezt akarjátok? :wink:
Egyébként a hőm alapján nálunk is lehet, hogy ebben a hónapban sikerül, de hát nem tudom, mert volt már ilyen hónapunk máskor is, amikor azt hittem, hogy namostaztán...

Ildi! Vácrátót után már nem tudom, hogy érdemes-e belevenni nálatok a kertlátogatást, mert szerintem az már elég hosszú lenne. Vagy az egyik vagy a másik, nekem mindegy, mindkettő vonzó :wink: Miksának valamennyit kell aludnia délután. Emlékszel, hogy a télen is úgy volt, hogy 11 előtt nem jöttünk össze :lol:
A napot még meg kell néznem, mert szerintem lesz egy lapzártám.

Beszti! 38-as méret mellett ne jusson eszedbe a diéta! Tényleg, nem tennél egy pociképet?
És a Kréta-beszámoló? :lol:

Motiot, merre vagy?

Húú, mára mosáshegyek vannak tervezve, meg takarítás. Egyébként is akartam, de tegnap az uram beszólt, hogy úszik a ház, és most tök szarul érzem magam. Tényleg úszik, de volt egy lapzártám, vasaltam egy halommal, ablakot pucoltam, fölsúroltam a festéket, kitakarítottam a gyerekszobát, főztem egy nap kivételével napi kétszer, locsoltam a kertet, játszottam a gyerekkel, és tényleg igyekeztem, hogy rendezzem a sorokat. De igaza van, így is úszik. A vasalástól nem lesz rend. Ő meg baromira sokat dolgozik, alig van itthon szegény.

Ui: Miksa pelust kért a kakihoz. Mindjárt kettőt, mert az egyik kupac kint volt, már le is vetette velem, aztán kért még egyet, hogy még mindig kell. Pedig azt hittem, lassan kevesebb pelus kell majd :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, sajnos nem :cry:
Versenyben maradok továbbra is...
Illetve remélem veled már nem! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Óóó, Rita, sajnálom! :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Beszti, Nátánnak ma van a szülinapja?

Isten éltesse sokáig ha igen! :D
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó reggelt!!!!!

ÉBRESZTŐ MINDENKINEK!!!!!!!

Rita, sajnálom, de még versenyben vagy, úgyhogy mindent bele :wink: :D

Beszti, boldog szülinapot Nátánnak :D
vas

Sziasztok!

MIKOR MEGYÜNK VÁCRÁTÓTRA????? :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nekünk csak a csüt. nem jó.
Máskor bármikor, örömmel :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

CSÜTI NEKÜNK SEM JÓ :D

SZERDA, PÉNTEK?????????

(most megyek aludni :roll: )
vas

szerdára szavazok, bár lehet hogy okosabban tenném ha pénteket mondanék, mert majának hőemelkedése van... :roll:
holnap is meg lehet még beszélni???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Módosítok: két lázas gyerekem van (Bernát azt mondta, valami lötyög a homlokában... :) ), úgyhogy péntek. Remélem addig vírushoz illően nyomtalanul elmúlik... :?

Többiek, egyáltalán mindenki, hol vagytok?????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, mi van a lázas gyerkőcökkel????????
Hogy vannak?????

Tényleg TÖBBIEK hol vagytok???????????

Nézzétek, van egy kismadár családunk :D :D :D
Kép
Kép

Nekem jó a péntek is, de addig meggyógyulnak a gyerkőcök?????
vas

Jó reggelt!

Ma sokkal jobb a helyzet, remélem addigra helyrejönnek. Tegnap este Majának órákon át 39,4 volt, ettől kicsit megijedtem, de mára sokkal jobban vannak.
Majd még tudósítok.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Cukik a madarak!!! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jo reggelt lanyok,
nem volt netünk par napig, sajna nem tudtam jönni. Abel valahogy beleakadt egy kabelbe es elszakadt, ugyhogy se telefon, se net nem volt par napig, mig apa vegre hajlando volt tenni valamit. Elöször vettünk egy uj kabelt, ami nem is lett jo, aztan körülnezett az itthoni cuccai között es talalt olyat, ami passzol. Ennyit a ferjemröl :lol: :lol:

Ildi, gyönyörü a kertetek, a madarak pedig cukik!

Rita, remelem hamar meggyogyulnak a gyerköcök es mehettek a talira! En is mennek, de hat innen nehez.

Beszti, utolag is nagyon sok boldog szülinapot Natannak!!! Remelem, te jol vagy es nem erölteted meg magad!! Vigyazz azert! Nagyon ügyesek vagytok a lakassal!

Szirom, ti is ügyik vagytok a szobatisztasaggal!
A hazzal pedig ne foglalkozz, marmint, hogy uszik, nem tudom rolad elkepzelni, hogy sokaig hagynad ugy. Ami meg fontos, hogy Miksa jol legyen, azt meg ugyis megcsinalod. Ne hallgass apara!

Itt vannak a szüleim, most oihenön vagyunk apaval, mert Abelnek csak akkor kellünk, ha enni-inni ker vagy almos. Maskülönben csak a mama meg a papa letezik szamara. Anyukam epp lecsot csinal :wink:
Hoztak jo kis borocskat, kostolgatjuk is rendesen :lol: :lol: :lol:

Na most hirtelen ennyit, ja, meg talan azt, hogy 3,5 kilonal tartok! Az jo, nem? Tudjatok, hetvegen esküvö....

Na majd meg benezek, most mar megint tudok jönni.

Puszi mindenkinek!

Gabi, tenyleg, te itthon vagy mar?

Motiot
motiot

Na, akkor vagyok!

Szombaton indulunk Kehidakustyánba. Már tök elegemvan, hogy mindíg nincs gép otthon, most is itt lent eszetlenkedem egy kávézóban,. hogy megnézzem hol milyen látnivaló van a környéken. Állítólag szeptemberre már lesz vmi. Hiszem ha látom.

Hú. Ildikó, ilyen jól megy a szopi, hogy szoptatós napra invitálnak. Menj el, engemet is hívtak már ilyenre, csak vmi. mindíg közbejött.

Képzeljétek, ma felhívtam a nőgyógyászt, hogy Nekem nagyon gyorsan kell a baba. Szegény éppen egy műtéthez kezdett bemosakodni, én meg csak daráltam a gondomat a fülébe. Holnap elmegyek a magán rendelésére, és ad vmi. beágyazódást-megtapadást elősegítő készítményt. Mondtam Neki, hogy most egy hónapot már próbálkoztunk de nem jött össze, én meg nem akarok fél éveket vesztegetni. Olyan nagy a leépítési hullám most a közszférába, hogy nyugodtabnak érezném magamat egy pocaklakóval a hasamba, na meg már amúgy sem vagyok már olyan nagyon mai csirke.

Ezt most elküldöm aztán még kicsit olvasgatok, hogy miket írtatok: Márti
mártus

Helló Mártus!!!

Ezer éve nem dumáltunk!!!!

Bár most se nagyon érek rá, épp az urammal bilárdozok(ő egy másik gépnél van), aztán 5-kor meg megyünk orthopédiára Natikával.
mi ez a beágyazódást segítő bigyó?
Nem is hallottam még iylet, bár nekem sose kellett semmi iylen, elég volt apunak egy nagyobbat kacsinatnia felém :lol: , aztán rögtön terhes lettem :roll: :roll: :oops:
vas

Rita, lázas lurkókkal mi van??????

Motiot!!!!!
3,5 KILÓ!!!!!
NAGGGGGYON JÓ!!!!!!!!

Kép
Én ilyen leszek a Balatonon augusztusban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Mártus, sajnos mennem kell, azt hittem visszatérsz még egy kicsit, ennyi időm volt csak, Natikát még meg kell szoptatnom, de úgy látom elaludt, úgyhogy most kivételesen felébresztem, hiszen 5-kor mennünk kell.

Puszi, jók legyetek ,jó beágyazódást!!!!! :wink: :wink:
vas

Még én sem tudom, majd mesélek róla, vagy inkább Ő meséljen vmi. jót magáról.

Kicsit vissza olvastam, látom mindenki kűzd továbbr is azokkal a fránya kiléókkal. Mi most nagyjából egy súlyban lehetünk Ildikó.
A szomorú csak az, hogy 3 gyerek után én meg 1 után.
Katasztrófa egyedül csinálni (csinálni?). Belehalok már a gondolatban is, hogy most ennyi kilóval fogok esetleg teherbe esni. Kb.ennyi lehettem úgy félidős terhesen. Most aztán tényleg bele kell húznom a témába.

Most búcsúzom, szerintem a héten már nem jövök, a jövőhét meg nyaralás. Utána biztosan jelentkezem De, ki tudja lehet, azért még a héten felbukkanok.

Sok-sok puszi az egész Csapatnak, jó talizást: Márti
mártus

Lázasak jól vannak, ma Adél is belázasodott estére, de szerintem a péntek oké.
SZIROMMAL, GABIVAL, BESZTIVEL MI VAN?????

Mártus, ja, küzdök a kilókkal, szerintem engem egy fogyókúra közepén fognak eltemetni, sose hagyom abba... :(
De én is rosszul vagyok a gondolattól, hogy megint a nyolcvanas szférákban ugrándozzak terhességem alatt. Meg után. Jaj. Pedig most is úgy ennék valamit, de nem, nem nem... :x

Vettem egy fürdőruhát pénteken, ebben lehet hogy bedom magam a köztudatba, de persze legjobb lenne bikiniben feszíteni. Ezt már asszem sose... :?
Viszont van három cuki gyerekem, nem mentség a kilókra, de növelik a szépségemet, ha mellettem vannak :)

Ja, Ildi, ez nálunk is így van... :D Azért is voltam szomorú pénteken :oops:
Mondta is az uram, ez biztos fiú lesz, azokra kell várni... :lol:
(Bernát késlekedett egy teljes hónapot, jányok jöttek első kacsintásra... :lol: :oops: )
A képed meg hülyeség, állandóan azt szajkózom, milyen jól nézel ki! Majd pénteken remélem meglátod ki a dagi! Ráadásul a fő borzadályt a combjaimat nem fogom mutogatni.
Múltkor azon töprengtem, hogy ennyi anyagból tök jó combjaim lehettek volna, ha hosszú vékonyra nőnek, de ezek rövid szélesek. :shock:

Na megyek, jóccakát!

Kicsit aggódom Szirom miatt, Ildi, nem tudod a számát? Nekem nincs meg.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Halihó Lányok!

Megjöttünk! Nagyon sokáig vacakoltak a mesterek, pedig bíztam benne, hogy a 3 hét helyett csak kettő lesz majd a munka, de nem így sikerült. Sőt, még van mit csinálni a lakásban, apróbb teendők és rengeteg takarítás, éppenséggel maradhattunk volna Szentesen, de már nagyon vágytam haza :)

Vasárnap hozott haza minket Zsolti, de a modemünk bedöglött :evil: ma délután szereltek be egy újat, ezért nem is tudtam jönni eddig.

A fürdi és a wc nagyon szép lett, bár még kicsit újszerű minden, még nem igazán laktuk be :D De azt hiszem, hamar megszokjuk majd!

Zsoltika is jól van, szuper volt neki Szentesen, szépen lebarnultunk, majd írogatok sztorikat, nagyon mókásakat produkált.

Pici pocaklakó aktív, a pocakom óriási. Már várom a végét, pedig hol van az még!

Nagyon szeretnék visszaolvasgatni, de ma már nem szánom rá magam, írtó fáradt vagyok. Azt látom, hogy valami lesz Vácrátóton, de micsoda és mikor???

Puszi mindenkinek, amint tudok jövök!
Gabi

pgaboka

Gabi, TALI LESZ, PÉNTEKEN, ugye, Ildi, Szirom, Beszti?????????????????

Mi jól vagyunk mindannyian, én nagyon beleéltem magam! :D

Még jövök, most hív a kötelesség!

Ja, a lényeg!
MOTIOT, IRTÓ ÜGYES VAGY!!!!!!!!! GRATULÁLOK A 3,5 KG-HOZ, SZUPER! ((Azért sárgán, mert kicsit azért irígy vagyok ám! :wink: :) ))
Ez gondolom dobott a hangulatodon, ugye? :wink:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, én megyek!!!!!!!!

Sziromnak majd küldök sms-t, hogy mi van velük, miért nem jelentkezik

Gabi, örülök, hogy újra itthon vagytok :D
Pénteken készülünk talizni Vácrátóton a botanikus kertben, el tudsz jönni valahogyan????
Apa nem tud ledobni benneteket????
Vagy a vonat Ritáékkal?????
Vagy az fárasztó lenne neked???

Rita, jó, hogy jól vannak a gyerekek, most nekem is mennem kell, Natika szólít :lol: :lol:
vas

Jelentem, Szirom megkerült! :)

Akkor a péntek mindenkinek jó?

Gabi, Beszti???????

Anikónak is mondtam, de nem tudtuk még megdumálni, mert Barnabás rázendített... 8)

Ti mikor jöttök???

Mi szerintem egész nap ottmaradunk, mert ha már kimászunk vonattal (ráadásul onnan még buszozni kell asszem) akkor nem fordulunk vissza harangszóra. :)
Csak van ott valami ebédelős hely, nekem meg egy Norbi étterem, NEM?? :lol:

Lehet, hogy viszek biciklit Bernátnak, vagy ne tegyem?
Többi férfi hogy viszonyulna hozzá? :)
Vagy hoztok ti is?

Csináljatok úgy mintha ti is ilyen lelkesek lennétek mint én! :wink: :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Húha, nagyon nehezen jutottam ide. Zsoltika egyáltalán nem alszik napközben, mióta hazajöttünk, és este is egy órán át altatgattam, meséltem, énekeltem, stb, mire bealudt. Fél 11-kor... Én komolyan nem értem, hogy bír ennyit fent lenni.

Sajnos úgy látom, ezt a talit is kihagyjuk :(:(:( Egyedül semmiképp sem merek elindulni, ma is épp csak lementünk délután, már a ház előtt úgy éreztem, hogy jobb lenne visszafordulni. Nagyon nehéz néha, amikor úgy fekszik a baba, alig bírok megmozdulni.

Most már 2 napja elég sokat mászkáltunk, mert kiságyat kellene venni Zsoltikának, ugye az ő rácsos ágyára kerülnek majd vissza a rácsok, az lesz a tesóé. Egyenlőre megfelelő ágy nincs, de én már nagyon kivagyok, pedig anyukám kísért minket mindenhová, cipelte a babakocsit, ahol kellett :)

Zsolti sem tud elvinni minket, 3 hét bepótolnivaló van a munkahelyén.

Itthon még elég vacak a helyzet, több polc használhatatlan (vagyis hát poros), de lassacskán haladok azzal is :D És egy csomó papírmunkám van, a céges cuccok felhalmozódtak.

Na de ennyit nyavalyogtam, most már befejezem. Ja, de a lényeg: pénteken délután meg már indulunk is Szentesre, tudjátok, szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak :)

Visszaolvasni is fogok :D De most megyek aludni, alig látom a monitort :(

Puszi mindenkinek!

pgaboka

Gabi, pedig olyan jó lenne, ha jönnél :D :D

Rita, Sziromról én is tudok már, hova tűnt :wink:

Anikó is lehet tudna jönni, de jó!!!!!! :D :D
Mi ráérünk addig, amíg Olivér nem lesz nyűgös,de ennyi gyerekkel nem hiszem , hoyg sok baja lenne.Majd alszik hazafele a kocsiban.
Bár, mi 20 perc alatt hazaérünk úgyis.

Rita, nem mondod, hogy Te még biciklit is akarsz cipelni 3 gyerek mellé a vonaton.Bátor csajszi vagy!!
Én a mai szoptató anyákat köszöntő ünnepségre nem merek elmenni 3 lurkóval.Szétszednék a termet 8) :lol:

Én viszek kismotort :lol:
Nem tudom, hogy milyen éttermek vannak ott, csak annyit láttam múltkor, hogy a bejáratnál van egy nyalókás, gumicukros, medvecukros, ragacsos sz*rokat áruló krapek.Olivér le is táborozott előtte, szegény azt hitte kap valamit :wink:

Képzeljétek Natika 3 napja már kiságyban alszik éjjel is, vasárnap átfordult a hasáról a hátára, tegnap meg a hátáról a hasára, innentől nem aludhat a nagyágyban, félek, legurul, igaz, mindig belül van, de még akár onnan is letornázhatja magát.
Már ma reggel is produkát egy átfordulást, ügyes csajszi.
Voltunk orthopédián is, megjavult a csípője, (pedig csak éjjel hordta terpeszbetétet), erre az unszimpi doki azt mondta, hogy adjam rá még 3 hétig éjjel-nappal, 3 hétig meg csak éjjel.Szerintetek kínozom tovább???? :wink:

Lassan felébredt az összes gyerekem :lol:
Megkezdődik a mai nap is :shock:

Rita, neked mikor ér le a vonat, vagy busz?
Vonattal mentek Vácig, és onnan busszal????
Nem hosszú ez így?
nincs valami közvetlen járat?????

Mingyá jövök :wink:
vas

Gabi, mi most vettünk Adélnak ágyat az Ikeában. Nálunk mindhárom gyereknek ilyen van. Nem olcsó, de remélem ebből megy férjhez. :D
Most kis helyet foglal, ha nő egy kicsit nagyobbat, aztán majd még egy "fokozata" van, vagyis három méretbe állítható. Maja most tart a kettes méretnél, a kicsik a legkisebben simán elférnek.
Itt megnézheted: (de már asszem volt is róla szó, hogy nektek ez tetszik, nem? )
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... =S79809348

Sajnálom, ha nem jössz, de megértem. Nem tudom sajnos fölajánlani, hogy elhozlak, maximum vonattal... :lol:

Még jövök, csak ezt nem akartam elfelejteni.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, ha már itt vagy,Újpest Városkaputól jön le busz is, nem kell átszállni sehol sem.
http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menet ... gi?konyv=1

nem jött be közvetlenül, de írd be, hoyg Budapest, meg Vácrátót :D :D :D
vas

Hali!

Bocs, hogy nem jelentkeztem, tudjátok a szokásos. :D

Nátán köszöntéseket köszönjük! :)

Holnap OK!!! :lol: :lol:
Sőt, kicsit kényszerítve is vagyok :shock: (egyébként nem biztos, hogy mennék, van még mit csinálni :)), mert 8-15-ig áramszünet lesz, úgyhogy pont olyan dolgokat nem tudnék csinálni, amit kellene (pl. függönyvarrás).
Igaz a fő dolgokkal végeztünk, tegnap befejeztem a szegélyezést (mit meg nem tud csinálni egy nő??? :D ), du. pedig a párommal rendetraktunk lent.
Jó, még a konyha és a fürdő még mindig hátra van, de az már nem befojásolja az általános rendállapotot annyira.

Sőt, hétfőn voltunk családilag Mogyoródon, az Aquaparkban. :D A gyerekek nagyon élvezték. Én mondjuk nem annyira, mert persze így mi nem csuszizhattunk, a gyerekmedencén túl nem jutottam... A végére Nátán is fel mert menni a legnagyobb gyerekmedencés csuszira. Megbeszéltük a párommal, hogy pár héten belül (még kispocival, ami már most is nagy :D ) megpróbálunk bébiszitterrel együtt menni (hogy ki lesz a szerencsés, még nem tudom, de hátha rá tudom venni a bátyámat).

Motiot!

3,5 kg? Hú, azt szuper!! :D :D

Rita!

Bicikli: A két nagyobbét én is tudom vinni. Kivettük a +2 ülést ideiglenesen, túl sok mindent kellett hazahoznunk, csak zavartak. Sőt, amikor a hátsó 3-at is kivettük, akkor befért a 2 m-es kanapé is, meg 10 csomag parketta a kocsiba. :D Viszont így Gabinak nem tudom felajánlani, hogy elvisszük...
Hannáéval együtt már szerintem nem férnek be... Még meggondolom, kiét hogyan vigyük, vigyük-e...

Ildi!

Automata váltó: jó is az!!! Madarak: gyerekek is látták? Érdekes lesz látni, hogy kikelnek.

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, tök örülök, hogy Ti is tudtok jönni!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

akkor pontosítsunk:
HÁNY ÓRAKOR TALIZUNK?????????????

Csal Leventének mutattuk meg a madarakat, Oli az szétszedné őket :shock: , de Leventének is kár vot, állandóan molesztálja őket, vagyis csak nézegeti, de ez szegény anyamadárnak épp elég.Eddig olyan békésen éltek ott.Nem is vettük észre,csak apa meglocsolta a bokor tetejét is, és akkor kirepült a madár.
nekem meg annyi volt gyanús, hogy mindig itt ült a korláton, meg a kerítésen egy madárka, meg itt röpködtek sűrűbben.
vas

Ildi, köszi, megnézem! Lehet, hogy az egyszerűbb, még kigondolom.
Holnap marha meleg lesz, ez nem baj, ugye?
Asszem megkérem apánkat, vigyen ki minket a pu-ra vagy a buszhoz, azaz kb 9-kor indulnánk, tehát 10 körül mi már ott leszünk.
De ha nektek később jó, nem baj, mondom, mi egész naposra tervezzük.
Asszem hazafelé is számítok az uramra, hogy kijöjjön elénk, az meg ugye 5 körül van leghamarabb... :shock:
Na, még átgondolom, írjátok meg ti is, hogy jó nektek!

Szirmot meg beszéljétek rá ti is!!! :D

Anikót még én nyüstölöm. :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Beszti, holnap úgysem hagylak addig békén, még el nem meséled, hogy tudsza három gyerek mellett ilyesmiket csinálni! :D
Mit csinálnak a gyerekek, hozzákötöd őket az ágy lábához? :shock:
Nálunk az a baj, hogyí én baromira élvezném, ha festhetnék, meg lakbarendeznhetnék, de a férjem szerint ez férfimunka, nem hagy... :(
te hogy vetted rá? Ráadásul pocakkal? :shock:
Komolyan fontolgattam, hogy a héten kifestem a kisszobát, de az egyik sarokban málik a festék, nem tudom, azzal mit kell csinálni. Ha leveszem, vakolhatok is, ha nem, az új festés is lepotyog...

Szakemberek??? :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na, megnéztem, maradunk a vonatnál, mert a buszhoz bonyolult kijutni.

Kép

Ha elérjük a 9-es vonatot, akkor elérjük a tizes buszt,
ott vagyunk fél 11-re.
Ha a későbbi (fél 10-es) vonattal megyünk, akkor csak 11-kor van busz, fél 12-re érünk oda.

JÓ EZ ÍGY NEKTEK IS????????

Ki mikor menne??

Most megyek, erre Kép van szükségem! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Akkor érjétek el a 9-es vonatot!!!! :wink:

Ott leszünk mi is fél 11-re.
A busz megáll a botanikus kertnél is, ugye??????

Én reggel ittam egy MACI kévét, állítólag a maláta tejserkentő, meg még koffeinmentes is
Kép

ja, fánkot is ettem hozzá :lol: :lol: :lol: :lol:
(csak az enyém lekváros volt :roll: )
vas

Rita!

Ha időben ébrednek a kölykök, akkor is az út nekünk is 1 1/2 óra. Esélyes lehet a 1/2 11, de valószínűbb, hogy kicsit később érünk oda. Remélem, hogy most az "együttműködően készülődünk" formájukat veszik elő, és nem a "100 felé idétlenkedünk" :lol: stílust.
A másik téma: be kell valljam, a festésnél "csaltam". :D Ugyanis épp a nagymamához mentek ill. ott voltak, amikor én festettem, és az a tapasztalat, hogy Hanna sokkal jobban elvan, ha mindhárom itthon van, mintha egyedül csak ő, akkor persze teljesen én kellek neki minden percben. Tuti a festékbe nyúlkált volna és különböző huncutságokat művelt volna :lol: , persze pusztán segítő szándékkal.
Így amikor a babaszobát festettem, pont akkor vitte a párom a nagyobbakat a nagyihoz, és őt is elvitte, másodszorra (mivel a nagyok még akkor is ott voltak), rávettem, hogy arra a 2 1/2 órára vigye már el magával az irodájába Hannát is (épp nem volt tárgyalása), és utána hazahozta.
A festésen kívül már nem votl gond, mert nem tudott rosszat tenni. A padlózásnál ott játszott a szobában, pl. az ékekkel...
Tegnap a szegélyezésnél pl. időnként hozta a játékat, aztán visszavitettem, megint kihozta, játszogatott, megint visszavitettem. Így jól bírtuk, nekem sem volt túl nagy rendetlenség, és ő is anyázhatott. Délután meg amúgy is kirakom őket a kertbe, ahol elvannak. :lol:
A festéshez és a lakberendezéshez: lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem ez a mi esetünkben főleg női dolog. A "tűzhely melege"... Az is megfigyelhető, hogy az én lelkiállapotom sokban befolyásolja az egész család hangulatát.
A lakásunkat én látom egész nap, a párom reggel elmegy, este hazajön, így nekem fontosabb, bár ő szerencsére nagyon együttműködő.
És ez is az oka annak (mindkettőnk esetében), hogy most itt is felújítgattunk. Mivel költözni még nem tudom, mikor fogunk (ugye a pénz, emiatt akár még idén is költözhetünk, de az is előfordulhat, hogy csak jövőre valamikor (2 év múlva áprilisban kell kész lennie pl. a hitel miatt)). De addig is jól kell éreznünk magunkat, és ez az összeg, amit most a házra fordítottunk, csak nagyon-nagyon kis töredéke annak, amire szükségünk lesz, tehát igazándiból ezzel nem tudtunk volna spórolni ezen a házhoz.
Az meg, hogy mit tudok én megcsinálni: nem vagyok feminista, de szerintem egy jó kelt tészta, egy kenyér elkészítése, vagy egy függöny, nadrág megvarrása némiképp bonyolultabb dolog, mint egy szobát kifesteni. :lol:
Nekem a párom akkor kell ilyen esetekben, ha olyan dolog van, amit egyedül nem tudok, vagy pedig az ő testi adottságai kellenek hozzá (erő, testmagasság). Minden mást megcsinálok, és ez neki is jó, hisz nem kell fáradtan vagy hétvégén ezzel foglalkoznia. És nekem is jó, mert nem kell rá várnom. :D
Mivel a padlózást együtt csináltuk, ezért technikailag már tudtam, hogy szegélyezni hogyan kell...
De állítottam már egyedül össze lapraszerelt emeleteságyat, fiókos gyerekbútort :D (ugye mindenhez adnak összeszerelési útmutatót), szereltem már le kapcsolót, konnektort (vissza ált. a párom szokta), stb.
Ill. mi mindent együtt szoktunk, ami nehezebb, mert együtt gyorsabban megy, és ha valamit még egyikünk sem csinált korábban, akkor ötletszinten sem rossz, ha mindketten gondolkodunk azon, hogy is kellene (pl. most a padlózásnál, hogy milyen irányban fektessük, szoba melyik oldalával kezdjük, stb.)
A pocisság meg azért nem zavart be, mert babaszoba kellett, de ahhoz azt rendbe kellett tenni, és ezt a baba születéséig mindenképpen meg kellett csinálni. Így pont a pocisság volt az indok arra, hogy csináljuk.
Persze pl. a padlólapos csomagokat nem engedte emelgetni a párom, a nehezebb dolgokat is a szomszéddal cipelték.

KépKép
KépKépKép
beszti

Hahó!

No, vagyok. Átfutottam, miket írtatok. Bocsi, annyira aranyosak vagytok, hogy aggódtatok! :lol: Csak igen gyorsan rohantunk el, reggel a teraszon találtuk ki az urammal, aztán viharcsomagolás, ő addig melózott a gépen, aztán meg el kellett érni az ebédszünet előtti kompot. De most már hazaértünk :wink: Jó volt, Miksa nagyon szeret anyunál lenni, csak szegény uramnak találta ki apám, hogy tegyen új borítást a terasz fölé. 50 fokban. De persze megcsinálta. Egyszer voltam vele horgászni Szálkán, és fogtam egy 1,5 kilós kárászt, azt képzeljétek :lol: Húzom ki, namondom, végre egy ponty, még sosem fogtam, de végül nem az volt. Örültem neki ám, az szép nagy halacska :lol:

Miksa még alszik, amint kel, készülünk és megyünk. Csak azt mondjátok meg, hogy mit adtok a kölyöknek ott enni? Ildi, van ott valami kajálda? Vagy vigyek valamit? De mit ebben a melegben? Szendvics nálunk nem játszik, nem eszi meg valamiért. Meleg étel köll neki...

És tulképp hol kell ezt az arborétumot keresni? Ki van írva? Segítség!!! :)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, de, jó, hogy jöttök ti is!!!!!!!
ha Fót, Csomád, Őrbottyán( a körforgalomnál balra) jöttök,a következő falu Vácrátót, simán észre lehet venni, az út bal oldalán van, jó sok fa van, messziről látszik.
Ha gond van, hívj.,

Kajálási lehetőséget nem tudok, de majd keresünk valamit.
Én se tudom, mit adok nekik.Csak van valami kajós hely.
Egyedül Natasának viszek kaját :lol: :lol:
Meg valami keksz -féleséget, meg innivalót.

Mi 10 körül indulunk, de hozzánk tök közel van.Bár nincs túl messze, kb.fél óra(vagy még annyi sincs)

10-ig be vagyok kapcsolva, puszi
(mármint a gép :D )
vas

Ildi!

Én nem arra akartam menni, de még megnézem a térképet. Na megnéztem, szóval én a régi 2-esen megyek, mert rövidebb is, és a másik utat nem nagyon szeretem. Hülyék a kanyarok, és Csomádnál halt meg egy kolléganőm pár éve. Ráadásul ha arra mennék, akkor vissza kell mennem Dunakeszi elejére, aztán ki Fótra, szóval kerülő. Inkább úgy nézem, az a jobb, ha Göd felé indulok, és Sződligetnél veszek egy jobbost.
A kaja azért engem picit idegesít, de még gondolkodom.

Hogy hánykor indulunk, nemtom, mert Miksa még alszik. És nincs befizetve a kötelezőm, ez egy kicsit nyomaszt, namindegy...

Ja, és baromira sokat híztam, rosszul ne legyetek.. :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most néztem, van egy "Hangulat étterem", hát nem tudom milyen lehet, ha nem jó, akkor Őrbottyánban viszont van egy pizzéria.Ritáékat meg betuszkoljuk valamelyik kocsiba :lol:

Én is a héten fizettem be, de elvileg van egy hónapos haladék , nem????????

Nem leszünk rosszul, hisz mindanniyan hordunk egy "kis" súlyfelesleget.
Ezért vagyunk fogyókúrás topik :roll: :roll: :roll: :roll:

Végülis, tényleg jobb neked az az út.

Hú, viszont Csomádon van egy tuti étterem :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Kép
Tényleg jobb az neked :D
vas

No, közben én is megtaláltam:

"A Tornácos ház, illetve a pénztár mögött asztalok és padok szolgálják a látogatók kényelmét, a kerten kívül fagyizó és a Botanika, valamint a Hangulat étterem áll a vendégek rendelkezésére."

Nem egy hónapja nincs befizetve, mert volt egy kis félreértés köztünk életem párjával... Nomindegy...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi :)

Azt hiszem, egy helyen keresgélünk :lol:

Fölébredt Miksa.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szerintem is :lol: :lol:
vas

No, készülődünk, majd telcsizek szerintem!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?