Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ismét szép időnk lesz :lol:

Rita! Örülök, hogy jól sikerült Prága! Szép is nagyon, én is mennék szívesen! Hazaérkezés óta sem volt neked sétagalopp :wink:

Nyaralás: igazából az volt a bajom, hogy nem tudtam egy nyomorult törülközőre sem lefeküdni, de még leülni sem a strandon, mert állnom kellett a lépcsők miatt a kölyök mellett. Ez hiányzott nagyon. Nem órákig, csak negyedórára néha. Ha ez nem így lett volna, ahogy volt, hanem egy klasszikus tengertparton vagyunk, akkor akármedig elöntözgetett volna a kiskannájával, mert úgy különben nagyon klasszul viselkedett. De tényleg, a strandos elnyúlás hiányát kivéve nyugisabb volt nekem is, mint itthon, mert Miksa annyira élvezte az egészet. Igazából sem az úton, sem az altatásnál nem volt gond vele, szépen evett-ivott, játszott, öltözött, kommunikált a többiekkel, szóval egyébként álomgyerek volt.

Motiot! Megkaptad?

Már annyiszor akartam kérdezni tőletek: most a melegben Miksát pelus és gatya nélkül járatom, mert most már tényleg mennie kell a pelusnak, de még mindig nem szól. Tegnap este volt az első, hogy zavarban volt és láttuk, hogy pisilnie kell. De csak a vécén akar kizárólag, az udvaron állva nem is akarja megpróbálni. Illetve tegnap nélkülem egyszer :wink: Jött és közölte, hogy lepisilte a begóniát, és tényleg :lol: A bimbósat :lol:
Kaksi: egyszer kint már kakilt a vécébe, de azóta ez nem fordult elő. Megvárja, míg kap pelenkát. Vagy hát valamelyik estefelé kisgatyát adtam rá, és akkor azt használta. Szegény gatyó :lol: Szerintetek mennyi idő ez? Nálatok hogy volt?

Kaja: képzeljétek, ki volt rakva a boltba egy halom gastroyalos szórólap. Eddig nem tudtam, hogy ide is kihozzák, illetve sosem kérdeztem tőlük. Mondjuk még most sem hívtam föl őket, de ha már itt szórólapoznak, akkor gondolom. Mondtam az uramnak, hogy meggondolandó, legalább az ebédnél, hiszen most kétszer kell napjában meleg ételt asztalra tennem, és már belegárgyulok, hogy kitaláljam, mit. Miksa még mindig nem eszik szendvicset vagy ilyesmit, és a zöldségeket is csak úgy, ha belefőzöm őket a kajába. De szerinte tele vannak tartósítószerrel az ilyen kaják, és éppen ezért nem biztos, hogy jó. Szerintetek? Meg ott vannak azok a jó kis diétás menük is ugye :wink: És ha rendelnék, akkor mennyit? Mert én valami diétást kérnék, az meg nem biztos, hogy jó a kölyöknek. De két adag meg sok, nem? És ha valaki ismeri az ilyen kajákat, az mondja már meg, mikro nélkül is meg lehet őket melegíteni? Mert nekünk nincs, komolyan :lol: Az én emberem fél tőle, és mindent megvesz a konyhába, de tényleg mindent, de mikrót azt nem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most csak röviden:

Szirom!

Én rendeltem Norbi-kaját 2 hétig (Kismamamenüt :lol: , 4250 Ft/hét, leves+ főétel + desszert), nem volt rossz, és nekünk elég volt Hannával.
Azért hagytam abba, mert elutaztunk, és a gyerekeknek inkább a Foodexpressztől rendeltem (érdekes, de egyrészt bizalmatlan vagyok még mindig az olyan kajcsikkal, amikat ennyire fogyósnak mondanak (ki tudja, mi megy bele :( , pedig a Kismamamenüt elvileg épp gyerekeseknek ajánlják ugye Norbiék), másrészt olvastam Norbi fórumán, hogy bizony akadnak ballépések (ehetetlen hami :( ), és nem akartam, hogy anyósom és a gyerekek belefussanak egy ilyenbe.)
Szerintem meg lehet melegíteni mikró nélkül, max. macerásabb (pl. rizst), de pl. amikor a Foodexpressz délben hozta a hamit, az még meleg volt... (nem a hőség miatt :lol: )

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok lanyok,
bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de tenyleg rosszeul voltam, meg megmozdulni sem volt kedvem. Ma mar jo minden, ezek szerint csak egy egynapos nyüg volt az egesz, bar az orrom meg mindig folyik es a fülem mögötti nyirokcsomok is erzekenyek, ugyhogy biztos van valami. Mondjuk nem csodalom, allando huzatban elünk, mert annyira meleg van, hogy maskepp nem birnam ki. Abel pont a huzat alatt jön-megy, ugyhogy neki nem art.

Szirom, megkaptam a kepeket, nyugodtan küldd el a többiekenek is, nagyon szep mind a kettö es tök jol nezel ki rajta!!!! Komolyan! Nagyon csini vagy rajta! Miksa meg tünderi! Milyen szep helyen voltatok! En is ugy mennek, de apanak most nem adnak szabit augusztus közepeig, ugyhogy nem is tudnank menni. MOst neztem a neten, lehet, hogy elmegyünk itt Nürnberg közeleben egy parasztudvarra, ahol hetvegi ajanlat csaladoknak 30 euro kaja nelkül, de lehet fözni. Abel biztosan elvezne, mindent segithjet a gazdanak az allatok körül, felülhet a traktorra, van medence, gyerekcentrikus az egesz, gyönyörü helyen van. Ha apa tud egy napot kivenni, akkor pentektöl vasarnapig valamelyik hetvegen elmegyünk.

Rita, szegenyke, hat nem semmi volt a heted eddig, de most mar kicsit pihizhetsz! Abel is csinal ilyeneket a boltban, vagy mas nyilvanos helyen, mi meg csak egünk, hogy mit gondolnak az emberek. Olyan elekeseritö tud lenni olyankor az elet! Nincs semmi oka a bögesre es a hisztire, de megis csinalja! Ki tudja ezt megfejteni? Ilyenek a gyerekek!
Praga pedig biztos gyönyörü lehetett! Kepek nincsenek?

Ezekbe a kajas dolgokba en ugye nem tudok beleszolni. Itt ilyen nincs, Peströl meg nem fogjak nekem ideszallitani :lol: :lol:
De szerintem ha Norbi kismamas kajanak hirdeti meg es gyerekeknek is ajanlja, akkor talan meg lehet benne bizni.

Kaja: En tegnap vacsira parolt zöldseget csinaltam, hozza csirkemell a sütöben paradicsom-mozzarella-gorgonzola sajttal megszorva es megsütve. Isteni volt, maradt meg ma ebedre is egy kicsi. A fiuk meg tesztat kapnak sajtszosszal.
Apa szerint most egy kicsit formalodtam, a hasam lement, megint kezd latszani, hogy izom is van a zsir alatt... es szerinte most nagyon csini vagyok. Csak tudnam, hogy mire mondja? Meg legalabb 5 kilo, hogy azt mondhassam, hogy alakulok.... De mindegy. Örülök, hogy neki legalabb tecc.

Itt nalunk ma sincs tul meleg, fuj a szellö es kb 25 fok van. Pont kellemes. Holnaptol megint meleget mond.
Na ez a Murphy törvenye, felfujtam a medencet penteken, pentek ota kicsit hüvösebb van es felhös az idö, pont annyira, hogy nem lehet fürdeni. De majd egyszer! Mar en is fenem ra a fogam, mert eleg nagy, csaladi medencenk van.

Na megyek, mert ebedet kell csinalnom, mert apa jön nemsokara, meg Abel is egyedül garazdalkodik a teraszon. Epp sörösüveget töltöget kavicsokkal :lol: :lol: :lol:
Az elöbb meg a wc-t probalta meg a wc-kefevel tisztogatni, ahogy tölem latja, hat tudjatok meg, mi lett belöle :lol: :lol: :lol: :lol:

Na mennem kell, mert mar itt toporog a labam alatt...

Majd jövök, ma többször is, megigerem!

Motiot
motiot

Én is itt vagyok!

Ma olyan jól lehűlt itt a levegő, teljesen kicserélődtem ettől a pár fok mínusztól... :)

Majával itt van ma egy barátnője, édesek nagyon, tündérnek öltöznek meg fűznek gyöngyöket... :)

Bernát viszont elég szerencsétlen mostanában, mindig mást szeretne, mint ami van, képtelen öt percre elfoglalni magát, nem könnyű... :? Na mindegy, mindig van feladat...

Még jövök, most mennem kell

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Puszi!!!

Szirom, köszi a képeket, szépek vagytok!!! :D

A helyzet az, hogy kész a gép, de lehet, hogy nem is ennek volt baja, hanem a monitornak, így holnaptól meg az nem lesz :cry: :cry:
Csak gyorsan bekukkantottam, hoyg ezt megírjam.

Hétfőre talán helyreáll a rend!!!!

Viszont van biciklim :wink: :wink:
Az előbb alig bírtam feltekerni a dombra, félúton visszafordultam :lol:

Na, majd hétfőn, v. kedden jövök

Jó hétvégét, puszi
vas

Jo estet, itt vagyok en is egy kicsit, Abel mar alszik, apa meg kosarazni van. Nekem meg van vegre egy kis nyugtom.
Egesz delutan itt voltak a szomszedok, nyolckor mentek el, Abel alaposan el is faradt, de azert aludni nem akart.
En delutan tornaztam egy nagyot, masfel orat. Ha mar mashogy nem megy a fogyi, akkor legalabb tornazom, mozgok, hogy hizni mar ne hizzak.

A kisebbik szomszed gyerköc epp üvölt, mint a sakal, mar vagy tiz perce. Nem tudom mi lehet vele. 6 honapos szegenyke, biztos faj a pocija. Iszonyu hangos, mert ugye a meleg miatt mindenhol nyitva vannak az ablakok.

Most hirtelen nem jut eszembe mas. Irjatok!

puszi
MOtiot
motiot

Hahó!

Be-benézegetek, de itt játszom épp: http://www.dulux.hu

Lassan mi is nekiesünk a festésnek, lehet, hogy már a hétvégén. Az emeleten csak a hálót és a fürdőt kell festeni, nem is nagy felület, mert a mennyezet faborítású a hálóban a tetőtér miatt, a fürdőben meg magasra fel van csempézve.

Viszont akkor már szeretnék ágytakarót meg, párnákat, meg ha minden jól megy, akkor innen ( http://www.practic.hu ) egy kovácsoltvas polcot, és új képeket a falra.

Nem mondott senki semmit a pelusleszoktatásra. Most éppen ott tartunk, hogy ha megkérdezem, hogy nem kell-e pisilni, akkor közli, hogy nem és nem is hajlandó kijönni a vécére, erőltetni meg nem akarom. Pedig amikor kérdezem, akkor már tutira kell neki. Ha nem kérdezek, akkor valszeg bepisil, ha pedig egyszerűen kérdezés nélkül kézenfogom és kiviszem, akkor tök békésen pisil. Kivétel nélkül. Itt jön a bajom: tegnap kétszer is megmakacsolta magát és nem akart pisilni. Totál kétségek közt vergődök most emiatt. Gatya volt rajta, mert annyira azért nem volt meleg. Így úgy éreztem, hogy nem hagyhatom teljesen magára, mert az se jó neki szerintem, ha végül becsurrant. De közölte, hogy nem a vécére, hanem a begóniára, ok, legyen. De mégse a begóniára, hanem a fa alá, nem a fa alá, hanem a bokor alá, de ott van egy ág, és nézd mama, bogár, jéé, madárka, és figyelt mindenhová, csak a pisire nem, ott állt letolt gatyóval, aztán totyogott tovább. De akkor már vagy 1,5 órája nem pisilt, pedig nagyjából félóránként szokott, és meg is ivott előtte egy halom vizet. Gondoltam, ha ennyire nem megy, akkor hagyjuk, de nem hagyta se visszahúzni a gatyáját, se levenni, csak totyogott benne, és följött úgy a lépcsőn, hogy a bokáján votl a gatya, a hideg víz levert. Eléggé föl is húzott a végére, pedig ezt tudom, hogy teljesen nyugisan kell csinálni. Szerintetek mit csináljak? Semmit, csak hagyjam menni a dolgokat?

Beszti! Köszi a kajaélményeket! Még nem tudom, mi legyen, először telefonálnom kéne :wink:

Ildi! De jó neked! Nekem évek óta rossz a bicajom és nem jut el a javításig, pedig van egy hiper gyerekülésünk és mehetnék a kölyökkel bicajozni. Bár itt nem nagyon vannak dombok, mint nálatok, de azért tutira használna.

Motiot! Csininek azért nem nevezném a lufi fejemet, de azért köszi a vigasztalást :lol: menjetek ti is nyaralni, jót fog tenni!
WC-kefét nem is mondd, ismerem a témát :)

Rita! Picit bővebben :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Dehát írtam délelőtt egy litániát, benne is volt a topicban, és eltűnt! :shock: :( Ilyenkor mit kell csinálni??????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom, szerintem hagyd!
Igen, egyszer-kétszer (tízszer :) ) be fog pisilni, de ez nem baj.
Ő akar gatyában lenni?
Csak mondd el neki, hogy ha pisilni kell szóljon, ha bemegy, akkor (számolj tízig :D ), mondd el, hogy mit kellett volna másképp, nem baj, majd fog ez menni...
Ha apja vállalkozó szellemű, példát mutathat... :)
De nem túlzás a félóránként pisilés?
ha wc-járó lesz, tuti, hogy egy-két-három óráig sem pisil esetleg, lehet, hogy a pelenkába csurrantott félóránként, de a wc más...
Ne kérdezgesd semmiképp szerintem. Az ő dolga. A tied meg a takarítás kb. két hétig :lol: :lol: :lol: .

Na, a délelőttit leírom majd mégegyszer, de most megyek, vacsi satöbbi...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Köszi! Most valahogy olyan félutas helyzetben vagyunk. Nem mondta, hogy szeretne gatyóban lenni, de azt sem, hogy nem. Sőt, amelyiken autó van, azt mindig nézegeti magán :wink: Úgy tűnik, tetszik neki. Mióta hazajöttünk, gatya nélkül volt, hiszen nagyon meleg volt, én meg úgy láttam, hogy ez a legjobb lehetőség a leszoktatásra. Nem hiányolta a pelust sose, sőt, úgy vettem észre, hogy élvezi. Kint egyébként volt rendes fürdőgatyója, egyetlen egyszer pilist bele. Mondjuk a tengerbe biztos ment néhányszor :wink: Ott is csak alváshoz meg a kirándulásokhoz adtam rá, és ez itthon is folytatódott. Ma a boltban is voltunk különben, és szárazon megúsztuk :D Kint egyszer kakilt a vécébe is, életében először, minden hűhó nélkül. De itthon még nem. Ma közölte, hogy a Marco bácsi (horvát tulaj) vécéjébe akar :lol: Itthon általában megvárja, míg pelust kap, de mondjuk tegnap gatyóba ment, onnan potty a szőnyegre, szerencsém, hogy korrekt kis hurka volt :lol: És érdekes, hogy amikor pelus van rajta, akkor szól, hogy most pisil, és megkérdezi, hogy pisilhet-e? Ez mondjuk altatásnál fordul elő. Olyankor nem szoktam már kikapkodni az ágyból, ugye nem is kéne? Vagy mégis? Először csinálok ilyet :wink: És igazából tök nyugisan megy, és azért, mert bement neki valami, még sosem kaptam fel a vizet, mindig elrendezzük és mondom neki, hogy minden rendben, de legközelebb próbáljon szólni. És nagyokat hurrázunk közösen égbe lendülő kézzel a pisinél :lol: Csak tegnap azon ment föl a pumpa, hogy akarok is meg nem is, de se levetkőzni, se fölöltözni, és olyan tehetetlen hülyének éreztem magam, hogy nem tudtam, hogy oldjam meg a helyzetet. Igazából érettnek látom rá, hiszen tavaly ősszel is tudott már akaratlagosan pisilni a vécébe, de közben meg akkor még egyáltalán nem volt vevő az egészre. Most már annak látom, csak néha beleszaladok ilyen hülyeségekbe :wink: Meg végülis ideje is, hiszen októberben oviba megy.

Na, jó bő lére eresztettem ezt :) De ti tutira tudtok segyíteni, hiszen nem egyszer csináltátok végig, úgyhogy úgy örülök, ha segítetek! Köszike :lol:

Ja, félóránkénti pisi: ha kihagytam, akkor csurrant be. Most mintha ritkulna.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nem okoskodni akartam ám, meg nem vádoltakak azzal, hogy idegeskedsz!!! :!: :!: :!:
Csak ezt néha nem könnyű következetesen végigcsinálni, nem mindig oda pisilnek-kakilnak be, ahonnan ez könnyen eltávolítható... :?
Hát vidd akkor Marco bácsi vécéjére!! :lol: :lol: :lol:
És a kakihoz sokszor előfordul, hogy még pelust kérnek, ez sem gáz!

A hurrázás tök jó! :D

Nagyon jól csináljátok, ne aggódj!

Motiot, baromira bámullak, hogy tornázol, nagy vagy!!!!

Megírod nekem priviben, sorstársadnak, mennyi vagy és mennyire szeretnél lefogyni?
Motiválna, ha látnám, hasonló-e a célunk.
Én nem titkolom, úgyis tudjátok, most 71 kg vagyok (168 cm) és 65 (63? :shock: 62??? :shock: :shock: ) szeretnék lenni.

Kettes számú motivációként lehet, hogy rászánom magam a minigrillre... :)

Ildi, bicikli!!! :shock: :D Jaj de szeretnék! Vagy úszni járni!!
És most te tényleg bringázni fogsz, izmosodsz és tovább szépülsz? Sose érlek be! :)

MÁS (?): Holnaptól újra nagy lendületet veszek, csináltam magamnak egy kis táblázatot, amiben minden reggel vezetem a súlyomat.
De nektek is le fogom írni, mert akkor még cikibb, ha nem megy.
Nem lehet igaz, hogy nem bírok 70 alá menni.
Ma mondtam Zsoltnak is, nem akarom, hogy a negyedik (is) egy malactestből bújjon elő. (MÉG NEM JÖN!!!) Kép
Nem röhejes, hogy a kezdeti sikereimet leszámítva állandóan csak újrakezdek?
Egyáltalán van remény szerintetek, hogy lejjebb menjen?

Megyek, vár a szokásos vasalatlan-halom. :?

Holnap megyek egy volt oszttársam esküvőjére, de tök zavarban vagyok, hogy így fognak viszontlátni. Szerintetek nagyon hülye vagyok? :(

Néhány kép még Prágából: :)
a gépünk 8)
Kép

Na, erről beszélek: Tök gáz, nem? Derék magyar faros asszonyka :shock:

Kép

Prága...........

Kép

Kép

Ez meg egy kis csecsebecse, ötmilláért, de sajna nem nekem rezerválva. :D
Tök aggódtam, amikor az uram lefényképezte, vártam, hogy letartóztatnak ékszerrablás-előkészítésért... :)

Kép

Na ennyi, Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Jól nézel ki a képen, ne dumálj :lol: De tényleg! És te "csak" nem fogysz, de én híztam is :wink:
Egyébként van remény, persze, csak agyban kéne rendbetenni a dolgokat. Én is föladom mostanában mindig, az a baj szerintem.

Prága csodás, és a nyakláncot is elfogadnám :lol:

És én is vasalni megyek... :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok, ébresztő! :wink:

Mindjárt hozok képeket :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Naszóval mi hálószobát festettünk tegnap. Elég sok meló van még, de még jó, hogy akad segítségünk :lol: A még fehér részekre hagytuk festeni, és eszméletlenül élvezte, tisztára meghatódtunk :wink: Mondjuk összekente úgy a padlót meg magát is, de nem baj ... :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nem hiszem, hogy ma sokat tudok lenni, de ezt meg kellett mutatnom! És most már úgyis ti jöttök :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy tegnap nem jöttem, olyan rendes háziasszony voltam, hogy csak na! Kép
Délelőtt rendet raktam, mostam négyet (a nap folyamán), ezeket ugye ki is teregettem, ebédet főztem, játszótéren voltunk, bevásároltunk, délután három órán át vasaltam...
Nagyon boldog voltam, merta két lány két órán keresztül játszott együtt, tündérvárat építettek, jó volt nézni őket! Persze bernát közben végig dumált, de így könnyű volt figyelni rá. :)

Most meg már háromszázadszor dörrentem rájuk, mert egy másodpercig nem hagyják, hogy itt írjak. :?

És tegnap volt a 8. házassági évfordulónk!

Este elmentünk moziba az urammal, jó volt. :)
de most egy darabig nem hiszem, hogy elmegyünk itthonról, mert Adél nagyon zokonvette tegnap. Bár a húgom azt mondta, hamar abbahagyta a sírást, de akkor is... :(

Szirom, tök jó lett a falatok! Úgy megdöbbentem, mikor tavasszal láttam Miksát még kisgyerek formája volt, most meg már olyan nagy fiú!
De még mindig nagyon-nagyon szép gyerek! :)
Nagyon örülök, hogy felraktad ezeket a képeket, mert bizonyítékként tárom majd az uram elé, hogy lehet gyerekekkel festeni. :)

Két nagy-nagy dolog is történt az életünkben a hétvégén:

Bernát megtanult kétkerekű biciklizni! (kb egy óra alatt... :lol: )
Maja pedig egyedül jött haza az anyukáméktól tegnap délután!
Elég csendes ez az utca, a szüleim egy sarokra laknak tőlünk, de kétszer kell átjönni úttesten (félóra/autó... :) ). Olyan büszke voltam rájuk!
Bernát nevetését sose felejtem el, amikor rájött, hogy egyedül tekeri a biciklit! Úgy meghatódtam, még meg is könnyeztem! :) Jó hülye vagyok, mi? :)
Maját meg lestem az erkélyről, jött boldogan a járdán... olyan édes volt!

Nagy lépések ezek! :D

Na, és amit ígértem:
(a saját mérlegemen mértem magam, ez 1,2-1,5 kg-val mér többet mint az eredeti, kiinduló mérleg)

szo: 72,1
vas: 71,4 ( :shock: )
h: 71,9 (anyósom tehet róla! :D )
k: 71,8

- azért remélem ezt a 10 dkg/nap csökkenést kicsit sikerül majd felturbózni! :shock: :D

SAJNOS úgy tűnik közelegnek a napjaim, melyek egy nő életében kb ötszázszor jelentkeznek :lol: , ezért szigorúan délelőttönként leküzdhetetlen édességvágy fojtogat :).
De küzdök, mint Bernát a törökök ellen, és egészen elégedett vagyok magammal...
Remélem, most nagyobb sikerrel járok, mint az elmúlt hónapokban... :?

Ildi, Beszti, Motiot, ANIKÓ, merre vagytok?

Ja, igen, múltkor azt akartam még leírni titkokzatosan eltűnt hsz-omban, hogy nem kell aggódnunk a topicunk miatt szerintem.
Azokban a topicokban, ahol pezseg az élet, legalább harmincan vannak, általában egy csecsemővel, persze, hogy többet beszélnek, mint mi. De itt egy kicsi, de annál stabilabb csapat van, lehet, hogy nem jutunk ide mindennap, de szerintem mégis fontosak vagyunk egymásnak. Nem? Meg nem is csak a "témánál" ragadunk le, hanem mindenféléről beszélgetünk.
Szerintem ez az igazi!
Szóval: ne aggódjunk, ez a topic élt, él és élni fog!! :lol:

Azért gyertek! 8)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jo reggelt csajok,
hat en is jol eltüntem, de a nagy melegben alig vagyunk bent.

Szirom, Miksa tenyleg nagyon nagy fiu lett! Meg en is ugy emlekszem ra,mint kisgyerekre. De ezeken a kepeken mar mas :o :o
Festeshez jo szorakozast :lol: :lol:

Rita, nagyon csini vagy a kepen, nem is tudom, hogy mit morogsz itt allandoan magadra. Fogd lazara a dolgot, ne akarj mindenaron lefogyni, mint ahogy en is es akkor tuti menni fog. Praga meg tenyleg gyönyörü!!
Egyebkent en most kereken 60 kilo vagyok, most 2,5 ment le Magyarorszag ota, de 60 ala valahogy en sem tudok lemenni.
Ha egyszer sikerülne, akkor tuti menne a dolog!!!
Torna megy, ma callanetics lesz este, holnap futni megyek az itteni sportegyesületben, tehat nem egyedül, ugyhogy ez igy sokkal jobb, na meg hatasosabb is esz. Mashogy sajnos nem megy a dolog, csak sporttal. Abbol is a futas a legfontosabb, legalabbis nekem. Anelkül meg egy deka sem menne le.

Ildi, van mar billentyüzeted? Gyere te is!

Anikorol tudtok valamit?
Beszti?

Na leptem, mert Abel itt hisztizik mellettem, mert nem jatszom :( vele :( :(

puszi

Motiot
motiot

Motiot, 60????????????????????

És te vagy bálna??????????????????

Jó tudom, kicsit alacsonyabb vagy mint én de 10 kg-val kevesebb!!!

Ha én nem nyafoghatok, akkor te csak dalolhatsz ezentúl!!

a 2,5 meg egyszerüen szuper!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na ja, szuper lenne, ha a 60-bol ment volna le. De sajna csak az otthon összeszedett meg több fölösleg tavozott. Egyebkent en tenyleg balna vagyok, mint ahogye is annak latod magadat.
De majd csak lemegy. Most apa is biztat, igy remelem sikerülni fog.

Elfelejtettem irni, hogy Maja is meg Bernat is milyen ügyes! Gratulalok!!

A szobatisztasaghoz pedig meg nem tudok hozzaszolni, mert Abel meg nem tart ott, majd szerintem jövö nyaron. Meg nem akarom ilyenekkel molesztalni masfel evesen. Eleg lesz jövöre is. Bar otthonrol mar kerdezgetik a nagyon okos tanacsosztogatok, hogy mi a helyzet, szobatiszta-e mar, mert bizony egy ekkora gyereknek mar kene... Mert bizony az ö gyereke ilyen idösen mar nem ismerte a pelust stb.stb. Fel tudnek robbanni.
Szirom, szerintem Te pedig jol csinalod. Nem szabad elkapkodni, nehogy elmenjen töle a kedve. A siekrt pedig tenyleg jol meg kell ünnepelni :lol: :lol: :lol:

Na leptem, mert Abel valamit megint a konyhaban turkal....

Motiot
motiot

Epp a szemetest öntötte ki :twisted: :twisted: , meg szerencse, hogy csak a papirszemetes volt az, az ujsagok meg nem csinalnak piszkot.
motiot

Hahó!

Köszi, hogy így megdicsértétek a kölket :wink: Tényleg nagyot nőtt, bár én inkább csak úgy látom ezt, hogy régi képeket teszek a mostaniak mellé. Hisz mindennap találkozunk, nekem nem annyira feltűnő a változás. A dumában már igen, nem semmi szövege van. Például mostanában minden autóról meg akarja mondani, hogy milyen kocsi. Csak éppen Passatnak mond minden Volkswagent, no, mondom, ha már ennyire benne vagyunk, akkor részletezzük is. Jött egy VW Polo épp, majd még egy, erre közli, hogy Volkswagen ruha :lol:
Az este csinált valami lükeséget a vacsiasztalnál, és mivel mostanában nagyon figyelek arra, hogy ne kiabáljak, inkább csak csúnyán néztem rá. Erre: "Mama, nyisd ki a homlokodat" :lol: Muszáj volt elfordulnom röhögni, mégiscsak épp fenyítettem ... de az uram nem fordult el, belőle kitört :lol:
Tegnapelőtt este a fürdésnél adom a kezébe a fogkefét, illetve adnám, mert azt mondja a gyerek (és elfordul): " Mama, ne zaklassál" :wink:
Hááát valahogy így vagyunk mostanában :lol:

Rita! Gratula a háziasszonykodáshoz! Nekem is kéne. Mondjuk ma ebédet főztem, mostam is és visszatettem a kimosott függönyöket, tegnap meg volt nagy felmosás és porszívózás is a hálóban (inkább súrolás, mert Miksa eszméletlen sok festéket szétszórt, de bánja kánya), de nem haladok rendesen. Most akartam megpucolni az ablakokat - tudom, hogy a függöny előtt kellett volna, de Miksa előtt nem mászhatok létrára a nyitott emeleti ablakban, erre most meg becsengetett egy lapzárta. Elvileg holnap a határidő, de kérték, hogy ha tudok, akkor legalább egy részét küldjem előbb, úgyhogy mindjárt nekiesek.
Festés: én azt nem tudom, hogy gyerekekkel lehet-e, egy gyerekkel megy, az biztos :wink: De szerintem bele lehet vágni nyugodtan.
Bernát és Maja produkcióihoz is gratula, ügyesek nagyon! :)

Motiot! Ha én 60 kiló lehetnék egyszer... :lol: De azt hiszem, annyi már soha többet nem leszek. A futás az nagyon jó, ügyi vagy, hogy elkezded megint! Én is gondolkodom rajta, csak tudnám, mikor.
Szobatisztaság: tavaly azért a nagy melegben járattam Miksát pelus és gatya nélkül, hátha érdekli a dolog. Pisilt is a kertben, de az csak pelusspórolásra volt jó. Nem is volt elég hosszan meleg az idő, meg úgy láttam, korai is, úgyhogy hagytuk az egészet. Idén nyáron viszont muszáj.
És ha már itt tartunk: kaksi volt ma a WC-be nálunk!!! :lol:

Ildi! Most már gyere, mer hiányzol!

Anikóval időnként beszélünk telefonon, de most már rég hívtam, majd rácsörizek.

Beszti te pedig jössz ha tudsz, ugye?

Nézzétek, végre kinyílt :lol: :
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, ez gyönyörű!!!

(De milyen virág ez?)

Na, holnap nem írok adatot, mert ma du úúúúúúgy bezabáltam, szalámit, kekszet, ilyesmiket, hogy bbbbbbooooooootttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrráááááááááááááánnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!

Egyébként nem baj, hogy tukmálom rátok a hetvenkét kilómat meg az adataimat??? :oops:

Na mindegy, nem szabad összecsulkani, mert akkor feladom. Igazad van, Motiot, lazítani kell, akkor megy. OKÉ!!!

Szemetes.... :) Én meg ma aludtam képzeljétek, de úgy, hogy közben a gyerekeim ébren voltak! Micsoda anya! Nézik az Egri csillagokat... :oops:

Még jövök, de most már elrángatom őket a törököktől.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Leander :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
ismet itt vagyok egy kicsit, apa elment a kölökkel setalni. De akkora ameleg itt meg mindig, hogy alig akartam kiengedni öket a "hüvös" lakasbol.Meg mindig 33 fok van kint, pedig mar este van.

Rita, en is aludtam Abellel, gondolkodtam, hogy aludjak-e, vagy sem, nem voltma almos igazan, de ebben a dög melegben ugyis csak pillegtem volna a lakasban, mig Abel alszik, aztan mire eldöntöttem volna, hogy mi legyen, mar el is aludtam :lol: :lol: :lol:
Ket es fel orat sikerült durmolnunk, ugyhogy most fitt vagyok. Epp most ittam meg egy eszpreszot az olasz baratainknal, anyuka ( mamma ) csinalta, ugyhogy most birom egy darabig, az tuti. Nagy volt a keszülödes, mert ugye ma este nemet-olasz elödöntö van. Itt ez mondanom sem kell, mekkra cecoval jar, hiszen mi( azaz a nemetek ) vagyunk a hazigazdak es ugye rengeteg olasz lakik itt. Mimndegy ki nyer ma este, nagy buli lesz, az biztos. Megis a nemeteknek szurkolunk apaval, bar nem szeretjük öket, de meg mindig jobb, mint az olaszok!
Aztan vasarnap döntö, addigra itt lesznek a szüleim is, mar alig varom, hogy apukamat elvihessük valami jo kis kocsmaba megnezni a döntöt. Milyen nagy elmeny lesz ez neki, itt nezheti meg a hazigazdaknal, plane, aha anemetek meg nyernenek is! Majd lövök kepeket aztan miútizom, mi megy itt a nemet gyözelem utan. Hat aludni azt nem fogunk tudni, az biztos.
Na ennyit a focirol, gondolom benneteket nem is erdekel.

Szirom, nagyon szep a leandered! En nem merek bevallalni semmi növenyt, mert elpusztulnak nalam sajna. Nem is tudom, miert :oops: :oops:
Egyebkent en is probaltam mar Abelt pelus es gatya nelkül jaratni, mert most nagyon meleg van, de meg nem erti a dologt, ppisil, ahol epp kell neki, tegnap este epp a szönyegre :lol: :lol:
Majd jövöre.
Miksa beszolasai nagyon jok! Mar en is nagyon varom, hogy Abel miket fog nekem összehordani. Bar ö szerintem az ovival együtt hozza majd haza a nemetet is, mert ugye ott csak ugy beszelnek.

Este ameccs alatt callanetics, hogy ne csak a focistak izzadjanak....
Bar kivancsi vagyok, hogy mikor fogom Abelt agyba dugni.
Kepzeljetek, ma neztünk meg egy agyat Abelnek, a baratnöm unokatesoja nekünk adja, mert az ö fia masikat kap, a kissrac pedig alig aludt benne, mert az apjanal lakik, csak hetvegenkent kellett, ha anyukanal volt. Olyan ikea-s emeletes, alul jatszani lehet, de elöször Abel ott fog aludni, mert fönt meg nem merem altatni. De igy meg nagyobb hely lesz a szobajaban, mert a potagy kikerül, amin altatni szoktam, az most mar nem kell. Csütörtökön hozzuk el es allitjuk is fel. Mar elöre sajnalom a racsos kiasagyat, mondtam is a panak, kell bele kistesot csinalnunk, mert hianyozni fog :lol: :lol: :lol:

Na megyek, senki sincs it ugysem, en meg litaniat irtam megint. Gyertek!

Motiot
motiot

Bocsika, most olvastam vissza, hogy milyen szepeket irtam itt össze-vissza. Gyorsan irtam, azert a sok hiba. Megegyszer elnezest!
motiot

De, én itt vagyok! :)

Mi is most gondolkodunk, hogy Adélnak kéne nagyobb ágy, mert nem fér el már a rácsosban. Meg remélem hamarosan kell majd másnak :) .
De: FOGALMAM SINCS, HOGY FÉRNE EL A KISSZOBÁBAN... :( :shock:
Ki kéne venni onnan a kanapét, de akkor hol aludna Zsolt hétvégén délután? :lol:

Na mindegy, majdcsak kitaláljuk. Adél örülne az tuti, imád a tesói ágyában hemperegni.... :lol:

Jó bulit ma estére Motiot!

Mi Hitchcock-ot nézünk ma este, az is izgalmas lesz! :lol:

BESZTI, ILDI, GYERTEK MÁÁÁÁ!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nna, megsem lesz ma este callanetics, most voltam futni majdnem egy orat. Mindjart mepusztulok, olyan meleg volt. Ömlik rolam aviz. De azert este csinalok meg egy-ket hasizom meg popo gyakorlatot.

Vagytok meg ma este?

Motiot
motiot

Motiot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELÁJULOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én csak egy sima nap után vagyok, de megmozdulni sincs kedvem.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Lapzártázok, itt vagyok a gépnél, és majd írok is. Ez most csak pár anyag, nem olyan nagy menet, de felkeltem, hogy nyugiban csinálhassam.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

KUKK!!!!!!!

Megjöttem, bár most zalkat a gyermekem(kettes számú) :lol: , meg éhes is vagyok, de majd jövök :wink:
vas

Kép
Kép
Kép
vas

Itt vagyok!

Gyönyörűek Ildi! Natasa egyszerűen bűbáj, szépséges, a fiúk meg igazi kispasik! Meséljél is ám :wink:

Motiot! Én is baromira tisztellek, amiért így nekilódultál, de azért vigyázz! Ne lőj túl a célon, mert visszaüthet! Vigyázz magadra, jó? :wink:

Rita! Nem unjuk az adataidat :lol: Bár én most nem viszonzom, mert nem merek mérlegre állni :oops: Tegnap is hozott pizzát vacsira az én jó uram, hát mit tehettem volna? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
köszike, hogy aggodtok miattam, de nem lesz semmi baj, azert vigyazok magamra. De most tenyleg nekilodultam, mert csak nem akar mozdulni a merleg. Egyszer akkor is meg fog lodulni lefele, azt garantalom, mert nem lesz mas valasztasa :lol: :lol: :lol:

Ildi, a skacok gyönyörüek! Natasa tenyleg egy kis tündibündi!!!

Most megyünk a szomszedokkal a jatszoterre, mig nincs olyan forrosag. Aztan fözes aztan torna.

Nemetek tegnap megiscsak kiestek :twisted: :twisted: :twisted:

Na megyek, majd jövök delben

Motiot
motiot

Egy mondat csak:

[color=violet]ILDI, GYÖNYÖRŰEK![/color]

Natasa a kis mexx-reklám :wink: :lol: , a fiúk meg nagyon összenőttek! :)

Édesek nagyon!

(3 mondat lett) :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

na, itt vagyok :lol:
Örülök, hogy örültök :wink: :lol:
meg, hogy hiányoztam :roll:

De szerintem nem tudok majd mindenre írni, amit írtatok, ez is fél órámba került, mire visszaolvastam.Most képzeljétek a tavaszi topikot, biztos írtak vagy 10 oldalt, an azt tuti nem tudom majd visszaolvasni :oops:

Miksa tök cuki nagylegény, és festő lesz, ha jól látom :wink:
Az uram is kitalálta, hogy az egyik legyen kőműves, a másik meg ács-állványozó, vagy valami hasonló :lol: :lol: :lol:
Tiszta barom!!!
Persze ő meg a fő vállalkozó, aztán ő csak beszedi a lóvét, a fiúk meg melóznak.Natika meg lesz a tervező :D
még szerencse, hogy csak viccel
Nekem nem tudom milyen szerepet szánt :shock:

Rita, Prága tényleg csodaszép, a nyaklánc is tuti, te meg nem is látszol 70 kilónak.
Én is felszedtem egyet, állandóan zabálok.Úgyhogy most 65-66 között ingadozok.

Motiot, te aztán kitartó vagy!!!!!
Én kb. kétszer ültem a bicajon azóta, kipurcantam rendesen.
Pedig még nem is ült mögöttem senki sem.
Levente loholt mellettem a járdán, aztán hazazavartam, akkor meg elkezdett bőgni, de nem tudtam tekerni tőle.

Pisi-kakiról gyorsan csak ennyit, hogy mi múlt hétfőn vettünk Olivérnek bilit, onnantól kezdve abba pisil.Nem is mondtuknk neki nagyon semmit, csak, hogy abba kell pisilni, és ha nincs rajta pelus, akkor mindig odajár.Már a kaka is beleugrott egyszer.
natika felébredt, puszi
vas

Ildikém, még a kertről tegyél képeket, jó? Meghalok a kíváncsiságtól :wink:
Pályaválasztás: én úgy tudom, a burkoló a legjobb, mer az drágán dolgozik, de azért általában melegben van, nem úgy mint az ácsok meg a köművesek, akiket télen megvesz az isten hidege :wink: De én kertépítőnek szánom Miksát :lol: Az adóhivatalban is közölte az ott dolgozókkal, hogy az egy primula, amaz meg egy kaktusz :D

Rita! Már akartam kérdezni, csak mindig elfelejtem, hogy hogyan van az összefüggésben, hogy meg fog jönni, és hogy éhes vagy délelőtt? :shock: Akor nekem is meg fog, csak én délután is éhes bírok lenni, de a rosszullétig. Pedig nem eszem keveset, sőt.

Motiot! Jóvanna, nem akartalak én piszkálni. Úgy csináld, ahogy jólesik, érzed te :)
Meccs: nagyon le vannak pukkanva a németek? majdnem elmentem aludni, de úgy örülök, hogy végül mégse :lol: Én inkább az olaszoknak szurkoltam, de leginkább a portugálokat várom, őket nagyon bírom. Csak hiányolom Nuno Gomezt, nem értem, miért nem játszatják.

Csajok, szobatisztaság: Miksa most ott tart, hogy szerintem szorongatja a kaksit inkább, de nem nagyon van kedve hozzá. Azért eddig minden nap volt termés. Végső esetben tette már gatyóba is (sosem csináltam belőle ügyet), vagy többször megvárta, hogy a pelust ráadjam, tegnap viszont csont nélkül ment a klotyóba. De szólni még mindig nem szól, illetve ilyeneket mond, hogy "ne kakilj" De ha ilyenkor megyünk a WC-re, akkor tiltakozik. Ilyet én sosem mondtam neki, csak annyit, hogy ha tud, szóljon. Szóval valahogy tudja, hogy a gatyóba nem kéne, de mégse akar WC-re menni. Volt, hogy láttam ilyenkor rajta, hogy nagyon kéne, ajánlottam pelust, de azt se akarja már, csak alváshoz. Most valahogy totális félúton vagyunk, az egyik már nem kell, a másik még nem kell. De nem szeretném, ha szorongás lenne belőle. Van ötletetek?

Még annyi, hogy elkezdtem hőmérőzni, kíváncsi vagyok, mit mutat. Akkor kezdtem csak, amikor hazajöttünk, szóval csak egy fél hó van, próbálom silabizálni :oops: Valaki csinálta közületek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
megvolt a delutani alvas, ket orat aludtunk Abellel, merthogy en is elaludtam :oops: :oops: :oops:
Szoval a torna estere marad. De ha mar itt tartunk, akkor lehet, hogy megint futas lesz belöle. Bar ahogy elnezem az idöt, nem biztos.
Delutan starndra akartunk menni, apa siet haza melobol, negyre itt lesz, meg ki lehet siman menni, mert este nyolcig harminc fok van, erre most, hogy felkeltünk, huzom fel a redönyt es latom, hogy jön a vihar. A szel mar fuj ezerrel, de nagyon meleg szel, meg dörög is, remelem akkor mar rendesen kiadja magat es hoz egy kis enyhülest, nem pedig csak a starndolasunkat rontja el.

Szirom, en meg nem hömeröztem, sajna nem tudok tanacsot adni. Csak annyit tudok, hogy peteeres elött felmegy nehany tizedet a hömerseklet, na akkor kell akciozni.
Miksa pedig nagyon ügyes a pelus nelkül!

Ildi, persze Olika is nagyon ügyi. En meg nem vettem Abelnek bilit, mert szerintem meg fölösleges.

Na mennem kell, mert itt kiabal mellettem, hogy ne irkaljak, hanem vele foglalkozzam.
Na majd jövök.

puszika mindenkinek.

Beszti, Gabi, merre vagytok?

MOtiot
motiot

Szirom!

Hőmérőzés: 15-16. nap körül volt, szerintem tök jól látszik.:)
Egyébként nem kell lemennie (bár van, akinek szokott, nekem nem), emelkednie kell, kb. 0,5 fokot, de picit ingadozhat.
Én most onnan tudtam, hogy van valaki bent, és nem csak egy hosszú ciklus, hogy 10 nap magas hőm volt.
Mondjuk ez alapból nem elég, 14-15 nap magas hő kellene pé után, de nekem az a 10 nap már 30. naptól kezdődött (mivel korábban nem mértem, lehet, hogy már jópár napja az volt (doki UH alapján 21. nap körülre tette a pé-t).

Többi legközelebb! :lol:

Beszti
beszti

Hahó!

Beszti! Olvasgatunk? :lol:
Köszi szépen! Elméletben tudom, hogy esetleg pici esés, aztán emelkedés, majd fenn kell maradnia, és ha van baba, akkor fenn is marad, de igazából a ciklus első feléről fogalmam sincs. Akármilyen lehet? Még sose mértem :) Szóval nem tudom, honnan indult, még az is lehet, hogy volt esés, csak nem látszik, mert tényleg nem mértem. Naszóval ebből is láthatod, hogy kézbe vettem a dolgokat :wink:

Basszus, kaptak egy gólt a portugálok :cry:

Motiot! Nem csodálom, hogy a nagy hajtás után bealudtál :D

Van ma este valaki? Én még lapzártázom és meccset hallgatok! :)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én jönni akartam tegnap este, éppen 10 óra körül, de nem jött be a babanet. :(
Most se tudom meddig kapok engedélyt gyermekeimtől :lol:
Natika éppen jóllakott, Olivér kakaózik, Levente meg még alszik.

Tegnap voltam megint bicajozni, annyira kipurcantam,olyan szép helyeken jártam, még sose voltunk arra sétálni, tök szép a panoráma, egész Gödöllőt belátni, aztán ott gyönyörködöm a házakban, meg a tájban, egyzsercsak megkergetett egy kutya.Úgy besz*rtam, hogy csak na.Tipikus "megharaplak" feje volt.
Na, arra se megyek többet.Aztán visszamenni nem mertem arra, tovább kellett tekernem, akkor meg olyan messzire elkeveredtem, azt se tudtam hol vagyok.Aztán hirtelen ismerős helyen találtam magam :D
Jó messze tőlünk.

Szirom, majd rakok fel képeket, a te virágod is tök szép.Nekünk egyenlőre csak az van, amit ültettek, majd jövőre még ültetek egy-két színes virágot.
Képzeld, megvannak a kardvirágok!!!
Tényleg megmentették őket :D
A dália meg bimbós :D

Natika nyikog, folyt köv....
vas

Na, akkor bepótolom a mulasztásaimat, mivel épp nem voltam:Nagyon boldog szülinapot Ritának!!!!!!!!
Boldog 8. házassági évfordulót is!!!!!!!!
Sziroméknak meg boldog 1. éves házassági évfordulót!!!!!
Kép Kép

Remélem nem maradt ki senki :wink:

Megvan ám a szép kis autócskám :lol:
De persze Pestre nem merek bemenni továbbra sem.Viszont voltam egyik nap Fóton, csináltam egy kis kört, Veres fele mentem, aztán Mogyoródnak haza.Annyira jó, hogy nem kell váltani benne, nem kell figyelni rá, nagyon kénylemes.Soha többet manuális váltós autót!!!!!! :wink: :wink:

Szirom, egyk nap, ha van kedves talizhatunk a Vácrátóti botanikus kertben, vagy Veresen a Maciparkban is.

Rita drága, sehogy nem tudnál eljutni valamelyik helyre????

Beszéltem Gabival szombaton, jól vannak, mindenkit puszil, még Szentesen vannak, most hétvégén jönnek haza valószínű, pocaklakó még mindig fiúcska,kb.1 kiló körül van, és nagy a pocakja(mármint Gabinak) :P

Keresek képeket a kertről, puszóka
vas

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
vas

Hú, az előző volt a 2000. hozzászólásom(meg amennyit elvesztettem egyszer, mikor újra regisztráltam :shock: )
Kép
vas

És a 100. oldalon vagyunk!!!!!!!!
Kép Kép
vas

Hahó!

Még mindig dolgozom, tegnap nem fejeztem be, az az igazság.

Most meg bele kell húznom, mert Miksa lassan akár ébredhet is. Tegnap fölvittem fél 9-kor fürdeni, és ez elég korainak tűnt. Muszáj volt dupla mesét olvasni, mert az álmosság szikrája nem látszott rajta. Viszont nem volt kaksi tegnap, pedig szólt, hogy kell, aztán mégse tudott/akart. Ugyanez volt este a pisivel, este végre szólt, aztán a wc-n már nem produkált, ezt eljátszottuk kétszer, aztán odapisilt a szőnyegre. Ilyenkor mi van szerintetek? Ma délelőtt kicsit pihi van neki, mert megyünk egyet nagybevásárolni kettesben, úgyhogy pelusozunk.

Ildi! Örülök, hogy megvannak :wink:

Húzok dolgozni

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tyűű, most látom, nagyon szép lett!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, essssszellőőőős irígy vagyok, a kertetek láttán!

Itt én is ellennék egész nyáron! :)

Klassz nagyon!

Túlöltözött Olika :lol: :lol: :lol:

És köszönöm a köszöntéseket! :)

ÉLJEN A SZÁZADIK OLDAL!

(csak erről a betűvel írt századikról jut eszembe: Az egyetemen egyszer a könyvtár ajtajára ki volt írva, hogy A könyvtár ma 3/4 2-kor (háromnegyed kettőkor) zár. Az uram egy hétig röhögött ezen, hogy a bölcsészeknek betűvel kell kiírni a számokat is... :) )

Vácrátóthoz nagyon lenne kedvem! Megnéztem a vonatokat, van sok a nyugatiból, az mehet! Szuper lenne!

MIKOR???

Motiot, strand? Volt? Én is nagyon mennék egyszer, de hétvégén, ha olyan az idő biztos bazi sokan vannak mindenhol, hétközben meg ekkora sereggel biztos nem merek elmenni.
Majd augusztusban, amikor itthon lesz az uram! De jó lesz!

Kész lettél Szirom? Nagyon tudatos vagy, ez igen! :)
Mesélj a tapasztalataidról majd, ez a hőmérőzés engem is érdekel!
Bár védekezésnek nem merném választani... :wink:
Az evés és menstr. úgy függ össze, (húgom megfigyelése), hogy a Red Days előtt eszelős mennyiségű édességet bír enni az ember. (Pedig ő visszafogott fajta, nem úgy, mint a nővére :lol: ) Amíg gyógyszert szedtem, nem éreztem ezt természetesen, amióta nem szedek, csak alátámaszthatom. :oops: Rettenetes! :shock:

Beszti, én is ezt csinálom ám, sok helyen csak olvasgatok, így aztán láttam ám, hogy vagy te, csak nem mindig itt! :wink:
Hogy álltok a padlóval?
Lehet, hogy lesz mégis saját íróasztala Majának, tegnap megemlítettem az uramnak, hogy nézze meg a kisasztalát, ugyanez a káosz lesz majd a mi íróasztalunkon is ősztől, ha osztozni akarunk Majával. Ez asszem hatott. :wink: :)
Hétfőn este mondtam Zsltnak, hogy Adélnak nagyobb ágyat vehetnénk lassan, mert a kiságyát bizony kinőtte. (ezt mondtam nektek is asszem).
Nyögött, hogy nem fér el sehová, így is alig van hely...
Erre tegnap én átrendeztem a kisszobát, ő meg vett egy ágyat. :D
Nem egy lassú ember! :D
Rácsoságy új lakóra vár. :D
Tegnap elmentünk a Millenárisra biciklizni, Bernát nagyon ügyes, egy kis (kb 3-4m magas) dombról is legurult már, úgy élvezi!
Nem tudom, melegfront jön-e vagy mi, de reggel óta csak vonszolom magam, akárhol el tudnék aludni. Fogok is remélem, délután... Csak úgy szégyellem magam, hogy a nagyokat csak magukra hagyom, én meg húzom a lóbőrt... :oops:

Most megyek, addig is csinálok valami hasznosat elalvás ellen... 8)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Kész vagyok :lol:

Rita! Nekem ez a halál nagy éhség a terhességnél volt, nem azér mondom :lol: Meg a fáradtság is, nem azér mondom :wink:

Ildi! Bocsi, én átugrottam véletlenül a vácrátótos hozzászólásodat, mert rögtön rácuppantam a kertre :D Szóval persze, mehetünk, nekem tök jó, hogy nem kell bemenni a városba!
Kocsihoz gratula, örülök, hogy bejött!

No, reggelizik Miksa, aztán húzunk. Pisi-kaki ügyben help, valaki!!! Ez általános, ahogy most van nálunk?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SZIROM, TÖK ÁLTALÁNOS!!!! Legalábbis saját eddigi két gyerekem alapján!
Utólag olyan rövidnek tűnik, amíg leszoktak, nekem mindkettö kb 1 hónappal a 3. szülinapja előtt. Nem kapkodtak! :)
De amikor benne van az ember persze lassú. De ne aggódj!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Köszi a megnyugtatást, Rita :wink: Azért én mindig izgulok egy kicsit úgyis, az uram szerint lételemem az aggódás... :oops:

Az első mondatomat elegánsan átugrottad :wink:

Ildi! Tök irigy vagyok a kerti yukkádra, meg mindenki máséra :wink: Nekünk volt három bazi nagy, vagy 8-10 növényből álló bokor, de az uram utálta, mert a fűben voltak, és mindig beléjük nyírta fűnyíróval. Így örököltük. Én viszont szeretem őket, mentettem a menthetőt. Az idén kiástam őket, 3 kivételével likvidáltam (senkinek sem kellett, pedig elég sok mindenkit megkérdeztem), és ezt a 3-at elültettem az ágyáskerítésen belülre. Kettő kisebb volt, azokról tudtam, hogy nem fognak még virágozni, de a harmadik már hozta a bimbót, de valahogy belekeveredett önmagába, és nem emelkedett ki olyan szépen, mint kéne. Most ott középmagasságban, kunkorodva próbál virágozni. No, majd jövőre :lol:

Ma egyébként annyi történt, hogy a szokásos nagybevásárláson kívül vettünk Miksának szandit, papucsot (utóbbit csak azért, hogy ne zokniban mászkáljon a teraszon, mert arra harapok, és ebbe talán gyorsan bele tud bújni, persze ha akar. Mezítláb semmi kifogásom ellene persze, ha elég meleg van), meg lőttem 390 Ft-ért magamnak is egy viatnami pacskert, és beszereztünk a kölöknek egy hetes szett alsógatyát a C und A-ban. Komolyan lehidaltam előtte az Auchanban, ahol a legkisebb méret így szólt: 3-8 éves. Azért az elég nagy különbség, neeeem?

Jó későn értünk haza, gyermek még csak most altatódik...

No, még jó, hogy nem küldtem el. Méltatlankodott a szobájában, hogy wc-re kell mennie, kimentünk az emeleti fürdőbe. Egy idő után mégse jó, a földszinten akar. Lejöttünk. Aztán inkább a bilibe akar, no, abba nem mentem bele. Akkor fönt akar megint. És még jó, hogy ebbe belementem, mert csak sikerült az a kaka :wink: Ne haragudjatok, hogy minden kupac kakiról beszámolok :oops: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na megint itt vagyok!

Szokás szerint gyors, tömör és rövid leszek.

V É G L E G E S Í T E T T E K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval babaproject indulhat. Ollyan boldog vagyok, hogy madarat fogathatnának velem pedig marhán félek tőlük. Tök váratlanul kaptam meg. Elég rendesen ki is buktak a kolléganőim, mármint negatív értelemben. De már lesza*om őket. Számolom a napokat, heteket, hónapokat amit még velük kell töltenem. Aztán csá. Gép állítólag szeptemberben lesz meg, addig vegetálok nélkületek, nagyon hiányoztok ám.

Kehidakustyánba szeretnénk menni egy pár napra, ahhoz keresek szállást. Sajnos csak 2 hétből fog állni a nyaram mert spórolnom a fősulira (ha felvesznek persze), meg le kell tennem egy köztisztviselői alapvizsgát, állítólag marha izgalmas lesz.

Gyönyörűek a Gyerekek (az összes), a ház, az udvar, a virágok, Prága, tengerpart, stb.

Most tényleg mennem kell, mert le kell váltanom Anyósékat, egész héten náluk van András mert bölcsi szünet van.
Azért nem ütöm ám szegény Gyereket, nyugi Gabi. A szívem szakadna.

Puszi mindenkinek: Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?