Sziasztok!
Nem tudtam ma jönni, pedig nagyon szerettem volna
De Zsoltika nem aludt el délután, mi is sokat voltunk kint, motorozott meg játszózott, aztán mégsem szunyált. Erre most megint nagyon rászokott Szentesen, pedig mostanában itthon egész jól elaludt napközben.
Eddig visszaolvasgattam
Azért jó sokat írtatok!
Gondoltam rá én is, hogy felhívom Ildit, de aztán csak nem akartam zavarni... De lehet, hogy holnap én is rácsörgök. Nem semmi szülés, egész nap ez járt a fejemben. De ahogy így visszaolvasgattam, azért hétfőn már voltak fájások jócskán
Szirom,
nagyon helyes Miksa ott a nagy virág alatt
Végre-valahára lehet kertészkedni, én is olyan szívesen bóklásznék, ha lenne kertünk
Munka meglett végül?
Ildi,
Te most nem olvasol, de azért megírom, hogy nagyon cuki Olivér a tortájával!
Rita,
gratula a minusz 6 kilóhoz, megy ez Neked!!! A fogamzásgátlásról: hát, én sem szedek tablettát. Szedtem, a terhességem előtt, de azóta elég sok rosszat összeolvasgattam róla. Az én orvosom a spirált javasolta, de attól meg idegenkedem. Fura lenne, hogy a méhemben legyen egy kütyü... Nálunk így hát maradt a "zokni". De persze az sem az igazi
Igazából most nem is foglalkoztat a téma, mert ugye kistesóban gondolkozunk
Aztán meg majd meglátjuk, de talán még a Szirom-féle kúp jelentene nekünk megoldást. Majd dumcsizunk róla a talin, kifaggatjuk Sziromot
Beszti,
Neked is gratula, azért 12 kiló meglátszik, de nagyon! Még mennyitől szeretnél megszabadulni? Ejnye, ezek az autógondok!
Motiot,
ugye már nem vagy depis? Nálunk már egész jól itt a tavasz, és nálatok?
Anikó,
rossz volt olvasni, hogy miken mentetek keresztül szegény Barnabással
De a fő, hogy otthon vagytok, és gyógyultattok
Remélem, soha többet nem ismétlődik a dolog, és Dorinánál sem lesz kruppos roham!!!
A haskötős bugyi milyen??? Nekem volt egy magas derekú bugyim, a szülés után hordtam, de a hasam az nagy maradt
Érdekelne, hogy a tiéd milyen, hol vetted???
Mielőtt elfelejtem: nekünk nagyon jó a péntek!!! És ha Besztiéknek mégsem jó, de a jövő hét igen, akkor a jövő héten is csapjunk talit
Szentesről is írok pár sort: mi ugye vasárnap utaztunk le, a férjem rögtön vissza is jött Pestre. Ezt jól is tette, hétfőn eszméletlen hóvihar volt Szentesen!!! Ki sem tettük a lábunkat, össze-vissza fújta a havat a szél, szakadt éjjel-nappal... Brrrr. Az idő fokozatosan javult, Zsoltika havat lapátolt, tápot darált a csirkéknek, etette is a pipiket, motorversenyezett a szomszéd kisfiúval, Szegváron látott kisbárányt, pulykát, kost, lovat, kacsát, libát, és még ki tudja mit... A cicával nagyon szeretett volna játszani, magyarázott is neki, de az csak nem jött oda hozzá
Jól éreztük magunkat, és ami érdekes, egyetlen dekát sem híztam, pedig 8 napig éltem anyós-koszton
Volt ám minden: hurka-kolbász, kakaspörkölt, borsos tokány, csupa "light" kaja
És persze édesség dögivel.
Jajj, és tegnap már persze itthon voltunk, de estére annyira megfájdult a fejem, hogy le kellett feküdnöm Zsoltika megfürdetése után
Borzasztó rossz volt, de reggelre kialudtam. Nagoyn ki voltam ütve
Most már visszakapcsolódok én is, és jövök rendesen
Jó éjt mindenkinek,
Gabi