Új privát üzeneted érkezett!

Mi dógod van, Ildi, szülsz szerintemKép Ez egyre izgibb kezd lenniKép Figyusz, akárhány óra van, sms-t kérek szépen, jó? A fejleményekről is jöhetnekKép

No, és akkor itt egy kép, nem közeli, de így legalább kiviláglik a virág mérete.

Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, nagyon gyanús vagy nekem!!! Kép De jó!!! Nem a fájdalmaidnak örülök ennyire, hanem a kis nőcikének! Kép
Jaj, de irigyellek azért a kis tejszagú, puha macskáért, akit nemsokára babusgathatsz! Kép
Azért jó lenne, ha péntekig kihúznád, de szerintem nem fogod Kép.
Beírtam a profilomba a telefonszámomat, nekem is írsz, ha Natasa megszületett??
És ha mégis fiú lesz?? Kép Hülye vicc, bocsánat!
Meg beírtam a profilomba a vadonás új saját weboldalunk címét is, a férjem gyártotta, egyedül Kép. Ha van kedvetek nézzétek meg! Kép

(((Csak egy zárójeles mondat, már régen akartam mondani: SZIROM, A PATAKI TÁL BAROMI JÓ!!!
)))

Holnap nagyobb pörgésre számítok, de ha megint kettesben leszünk Szirom, én annak is örülök! Holnap majd írok neked korábban, hogy ne szomorkodj, jó? Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szép jó estétKép
Sajnos nem tudtam előbb jönni, mentségemre szóljon, fizikailag nem voltam eddig gép közelbenKép

Reggel láttam, hogy milyen csodálatos idő van és azonnal pakoltam a gyereket, hogy menjünk levegőre, mert eddig Barnabást nem vihettem, de a száraz meleg nagyon jó.... Már 9-kor indultunk, 12-kor jöttünk hazaKép majd átadtam az addigra már (nem kicsit) nyávogó gyerekeket az anyunak, ezután elhagytam a süllyedő hajótKép 1-re mentem fodrászhoz és 1/4 4ig ott voltam, nagyon utálom...de a végeredmény oké lett, amit azon nyomban tönkre is vágtam mert este 1 órát tornáztam (callanetics)KépKépKép
Ez már a harmadik alkalom volt, csak eddig nem mertem Nektek írni, mert féltem, hogy az első után nem lesz több és jól leégek, hogy mit vágok úgy fel az egyszeri tornámmalKép, még a második után is féltem... de ma úgy érzem, hogy menni fog a heti 4 alkalom, nagyon jól esikKép
Szóval ezek vannakKép

Ildi,
Nagyon-nagyon szorítok NektekKép Nem lesz ebből már tali péntekenKépKép
Mi legyen a haskötővel? Azt azonnal szülés után kell ám hordaniKép A korházban nem akarlak zavarni... Lesz Neked elég "csődület" gondolom nélkülem isKép

Szirom,
gyönyörű a hibiszkuszKép Nagyon jól haladtál a kerttel, ez rengeteg, amit leírtálKépkiváncsi vayok én is a végkifejletreKép
Tibi nagyon kedves voltKép a hangja isKép az ijedtségem valóban csak a szituáció miatt volt, azonnal rosszra gondoltam... de hál'istennek csak az emeleten voltálKépkicsit gyengék az idegeim mostanábanKép
Tali: az mikor derül ki, hogy készen lesznek-e a papírok?
Olyan jó lenne "eszmét cserélni"Kép

Motiot, Gabi hiányoztok ámKép
Jó éjszakát!
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok Csajok!!

Láttátok már??? Most kaptam meg az sms-t, még nem tértem magamhoz!

Ildi, gratulálunk Natasához, és tényleg egy hős vagy!!!

Aki esetleg nem kapta / olvasta: íme az sms szövege Kép

Szia! Vas Natasa vagyok, éjjel 2-kor megszülettem Apa autójában. Anya tök egyedül szült meg. Irto gyorsan jöttem, és anya egy hős volt. Jól vagyunk. Puszi: Natasa és Ildikó

Nagy-nagy gratula, jó egészséget Nektek, és sok-sok tejcsit! Várunk mielőbb képet a leánykáról!!!

Amúgy mi meg itthon vagyunk, tegnap jöttünk Kép
Majd még jövök, Zsoltika követeli a reggelit.
Puszi:
Gabi

pgaboka

JO reggelt lanyok,
itt vagyok, most olvastam vegig az eddigi termest.
Nem volt kedvem irni, be sem mentem a netre a mult heten, mert olyan depi voltam. Szegeny apa is megsinylette, mert mindenre ugrottam.
Aztan meg vendegek voltak, egy itt is ragadt egeszen jövö vasarnapig, ugyhogy van melo.

Ildi, ez naggyon jo!! Remelem mar a szülöszoban vagy! Kis Natasa lassan tenyleg kibujik. Ez olyan izgi! En is akarok mar!!!

Szirom, ügyi vagy a kerttel, meg a hibi is nagyon szep. Nekem sajna ket balkezem van a növenyekhez, csak az marad meg nalunk, ami nagyon igenytelen, a többit vagy agyonapolom, vagy elhanyagolom.

Rita, gartulalok a 6 kilohoz!! Most vegül is mit csinalsz? Norbit?
En megint befuccsoltam a 90 napossal, nemhogy ment volna lefele, de szerintem most egy-ket nap alatt ugy nezek ki, mint eddig meg soha. Lehet, hogy ez is betesz lelkileg, de nagyon szarul erzem magam. Annyira csunyanak es dagadtak, hogy meg apaval is ereztetem, hogy hagyjon beken, mert undorito vagyok. Na ennyi törtent.

Nalunk ma reggelre megint esö van es hüvös, ket heten keresztül ilyen idöt mondanak, mindjart fölakasztom magam! Ez mar nem lehet igaz! Hol van a tavasz?????

Ildi megy a drukk!!!!!

puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildi!!!!! MOst olvasom!" Hat ez nem semmi! En is ilyen szülest szeretnek!
Kicsit elöbb el kellett volna indulnotok, mikor irtad, hogy nagyon faj! De hat ez van, nagyon nagyon sok boldogsagot es sok sok tejcsit kivanok nektek! Meg persze kepeket!!!!

KépKép
KépKép
motiot

Ildi!

Gratulálok!KépKépKép
Tényleg indulni kellett volna! Autóban?Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ildi! Uramatyám, nem vagy semmi nő, és a kis Natasa sem! Én is már elájultam az sms-től, aztán jöttem is ide azonnal! Óriási gratula nektek! Komolyan, én sem térek magamhoz, jézusom...Kép Tényleg indulhattál volna előbbKép

Motiot, Anikó, Beszti! Ti meg végre megvagytok!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Én mindig megvagyok!KépKép
Csak viszonylag ritkán jutok oda, hogy írjak is, de olvasok rendszeresen.
Bár az utóbbi hetek kicsit mozgalmasabbak, sokat voltunk el itthonról.
Építkezés, hitelügyintézés...
Meg az autóm is megjárta a szervízt (3 hét), de ráadásul nem Bp-n, hanem Pécsen, mert ott rendesebben foglalkoztak vele (ott vettük, VIP ügyfél vagyunkKép). Így többször voltunk Pécsett és az ugye egésznapos program.
Még korábban olvastam: nem, nem lakunk Bp-n, de a közelben, Szigethalmon. A párom Pesten dolgozik, sokat járunk be, pont tegnap beszélgettünk róla, hogy valaki megjegyezte, hogy milyen sok is 40 km, párom meg, ha csak munkába megy, meg esetleg egy ügyfélhet tárgyalni, akkor alapból elautózik 100 km-et egy nap...

Motiot!

Én is így vagyok a növényekkel, bár igyekszem, de eddig nem sok sikerrel.Kép

Rita!

6 kiló szuper.
Én stagnálok (épp nem is fogyózok), de már mondogattam a páromnak, hogy folytassuk.
Jó esett a hétvégén is, hogy találkoztam olyanokkal, akik elég régen láttak (10 hónapja, azóta 11-12 kg mínusz) és mondták, hogy hogy lefogytam. Így utólag: hú de duci lehettemKépKép, hisz még most sem vagyok súlyomnál.
Mindenesetre jó, hogy ezt észreveszik.Kép

Játszó: nekem kicsit necces a péntek, mert a páromtól függ. Ált. nem függ tőle, de még az ő autójával is van egy pécsi utunk, és nem tudom, végül pénteken akarja-e. Viszont a jövő héten teljesen ráérek!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

HURRÁ!!!

Éljen Vas Natasa meg az anyukája!! De jó! Kép Kép Kép
Hú, autóban szülni, ez igen, remélem hamarosan kapunk részletes beszámolót!
Nem csak első gyerekkel kell elindulni, ha fájások vannak! Kép

És örülök, hogy ismét teljes a csapat!

Rita

Azért a maradék találkozik pénteken?? Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Nagyon várom a híreket Ildiékről! Küldtem neki még délelőtt gratula sms-t, de még nem válaszolt. Biztosan pihennek és el vannak foglalva egymássalKép Tiszta izgalom ez, és annyira nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy volt!

Mi délelőtt zenebölcsiben voltunk, aztán rohamléptekben ebédet csináltam, most pedig alszik a kölök. Kiviszem, ha felébredt, hiszen olyan szép idő van! Kéne még turkálni egy kicsit a kertben, de most valahogy olyan fáradtnak érzem magam. Majd meglátjuk.

Estére sárgaborsófőzeléket ígértem az uramnak, úgyhogy még lesz főzőcskézés, de sajnos vasalni is kéne. Fogyókúrával épp sehogyse állok, sajnos már megint nincs kedvem hozzáKép

Anikóval beszéltem, délelőtt nem volt rendben a netük. Jön, ha tud.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Beszéltem IldivelKép Rövid leszek, a mese az övé. Meg a húsom is leégKép

Naszóval fél 1-kor brutál fájásai lettek, aztán elment a magzatvíz is, beszéltek a szülésznővel, és indultak. De már a kapu előtt tolófájásokat érzett, eszébe jutott, hogy a szomszéd dokiig kéne csak menni, de végül indultak. Egészen a gödöllői mentőállomásig értek el. A férje beszaladt, és mire kiértek, addigra kint volt Natasa feje. Úgyhogy a mentőállomáson születettKép Nem is mentek a Szent Imrébe, hanem a kistarcsai kórházba vitték. Azt mondja Ildi, hogy mindenki nagyon rendes volt. Natasa 3 kg és 50 centi, szép formás babácska. Jól vannak, Ildinek a kedve is jó, minden jó, ha vége jóKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, én is nagyon de nagyon fáradt vagyok, pedig ma este is munka van, kicsit fel kéne ébresztenem magam. El is kezdtem, és vajon hogyan?? Rengeteg vaníliás karikával...Kép Szóval fogyókúrához asszem ugyanúgy állunk hozzá. Kép De ha legközelebb panaszkodom, hogy nem megy lefele a súlyom, vágjatok a fejemhez egy doboz vaníliás karikát Kép

Szirom, ha van híred Ildiékről, oszd meg velem (velünk) is, jó?

Nekem holnap szabadnapom lesz, legalábbis így kéne értékelnem, mert könyvtárba megyek a szakdolgozathoz anyagot gyűjteni. Egyedül. Ennek ellenére nem érzek eufóriát, nincs kedvem az egészhez.

Baromi pozitív vagyok ma este... Kép

Beszti, köszönöm! Nem olyan nagyon szuper ez hét hét alatt, de magamhoz képest tényleg jó, én is örülök. Csak olyan sokszor megingok, szerintem így tél végén nem könnyű erre is energiát fordítani. Bár félek, mindig találnék kifogást...Kép
Te hány kiló voltál és mennyi vagy most? Ha nem titok? ÚÚÚÚgy irigylek mindenkit, aki lefogyott! Kép
Építkeztek? Ott ahol most laktok? Mekkora házatok lesz?

Motiot, ne legyél szomorú, itt a tavasz (a naptár szerint Kép) Nagyon-nagyon megértem a lelkiállapotodat, én is ugyanezt éreztem amikor még nagyon dagi voltam (most már csak kicsitKép), sz*r a világ, ne szóljon hozzám senki, minden rossz... Most már csak akkor érzem ezt, ha zabálok, ahelyett, hogy kitartanék. De már egy kis tavasz is csodát tehet. Tudom, hogy már sokszor "szemeztél Norbival", de nem próbáljuk meg együtt? Nekem annyira bevált (na, tök jó, hogy ezt éppen ma mondom, de ÁLTALÁBAN bevált Kép)
Na, velem tartasz?? Kép

Gabi, te meg csak mondod hogy jössz, aztán mégsem! Kép Elcsábított a jó idő?

Az én kis ostobáim ma nem akartak kimenni délelőtt, bent rezsegtünk, és csak néztem a napsütést. Most teljes odaadással nézik századszorra a Kistücsök és barátai epizódjait. Úgy imádom őket, ezredszer is ugyanolyan élvezettel képesek ugyanazt végignézni...Kép
Na, megyek, fürdés, aztán "kultúra"= mesélek valami "könyvmesét".

Még visszanézek, gyertek!!

Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Csak most olvastam, amit Ildiről irtál, nagyon jó!!! Fél éven belül a második ismerősöm, aki autóban szül Kép Kép Kép

Ez az én bajom, hogy nem én szültem Kép.

Még jövök.

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Nem tudtam ma jönni, pedig nagyon szerettem volna Kép De Zsoltika nem aludt el délután, mi is sokat voltunk kint, motorozott meg játszózott, aztán mégsem szunyált. Erre most megint nagyon rászokott Szentesen, pedig mostanában itthon egész jól elaludt napközben.

Eddig visszaolvasgattam Kép Azért jó sokat írtatok!

Gondoltam rá én is, hogy felhívom Ildit, de aztán csak nem akartam zavarni... De lehet, hogy holnap én is rácsörgök. Nem semmi szülés, egész nap ez járt a fejemben. De ahogy így visszaolvasgattam, azért hétfőn már voltak fájások jócskán Kép

Szirom,
nagyon helyes Miksa ott a nagy virág alatt Kép Végre-valahára lehet kertészkedni, én is olyan szívesen bóklásznék, ha lenne kertünk Kép Munka meglett végül?

Ildi,
Te most nem olvasol, de azért megírom, hogy nagyon cuki Olivér a tortájával! Kép

Rita,
gratula a minusz 6 kilóhoz, megy ez Neked!!! A fogamzásgátlásról: hát, én sem szedek tablettát. Szedtem, a terhességem előtt, de azóta elég sok rosszat összeolvasgattam róla. Az én orvosom a spirált javasolta, de attól meg idegenkedem. Fura lenne, hogy a méhemben legyen egy kütyü... Nálunk így hát maradt a "zokni". De persze az sem az igazi Kép Igazából most nem is foglalkoztat a téma, mert ugye kistesóban gondolkozunk Kép Aztán meg majd meglátjuk, de talán még a Szirom-féle kúp jelentene nekünk megoldást. Majd dumcsizunk róla a talin, kifaggatjuk Sziromot Kép

Beszti,
Neked is gratula, azért 12 kiló meglátszik, de nagyon! Még mennyitől szeretnél megszabadulni? Ejnye, ezek az autógondok!

Motiot,
ugye már nem vagy depis? Nálunk már egész jól itt a tavasz, és nálatok?

Anikó,
rossz volt olvasni, hogy miken mentetek keresztül szegény Barnabással Kép De a fő, hogy otthon vagytok, és gyógyultattok Kép Remélem, soha többet nem ismétlődik a dolog, és Dorinánál sem lesz kruppos roham!!!
A haskötős bugyi milyen??? Nekem volt egy magas derekú bugyim, a szülés után hordtam, de a hasam az nagy maradt Kép Érdekelne, hogy a tiéd milyen, hol vetted???

Mielőtt elfelejtem: nekünk nagyon jó a péntek!!! És ha Besztiéknek mégsem jó, de a jövő hét igen, akkor a jövő héten is csapjunk talit Kép

Szentesről is írok pár sort: mi ugye vasárnap utaztunk le, a férjem rögtön vissza is jött Pestre. Ezt jól is tette, hétfőn eszméletlen hóvihar volt Szentesen!!! Ki sem tettük a lábunkat, össze-vissza fújta a havat a szél, szakadt éjjel-nappal... Brrrr. Az idő fokozatosan javult, Zsoltika havat lapátolt, tápot darált a csirkéknek, etette is a pipiket, motorversenyezett a szomszéd kisfiúval, Szegváron látott kisbárányt, pulykát, kost, lovat, kacsát, libát, és még ki tudja mit... A cicával nagyon szeretett volna játszani, magyarázott is neki, de az csak nem jött oda hozzá Kép

Jól éreztük magunkat, és ami érdekes, egyetlen dekát sem híztam, pedig 8 napig éltem anyós-koszton Kép Volt ám minden: hurka-kolbász, kakaspörkölt, borsos tokány, csupa "light" kaja Kép És persze édesség dögivel.

Jajj, és tegnap már persze itthon voltunk, de estére annyira megfájdult a fejem, hogy le kellett feküdnöm Zsoltika megfürdetése után Kép Borzasztó rossz volt, de reggelre kialudtam. Nagoyn ki voltam ütve Kép

Most már visszakapcsolódok én is, és jövök rendesen Kép Jó éjt mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Ez a szülés nagyon regényesre sikerült.KépKép

Mi is voltunk kint ma, én nagyon szeretem ezt az időt. Az első mindig a sziklakert. Még nincs kész a rendbehozatala, de remélem szép lesz.

Tavaly ilyen volt a kitakarítás után (egy cseresznyefa alatt van, lehullott levél, mag, stb. van mindig tél után rajta), és egy kicsivel később virágzáskor. Remélem idén is legalább ilyen lesz!Kép
Takarítás után:
Kép
És virágzáskor:
Kép

Rita!

Én nem fogytam olyan nagyon sokat. Hanna születése után (2004. szept) 80 kiló felett voltam, de elég hamar lement mindenféle fogyókúra nélkült 74,5-75,5 kg körülre. Onnan kezdtem tavaly május 31-én. Akkor rendesen tartottam Norbit és heti 1 kg minusz volt az eredmény. Aztán nyáron megálltam, kicsit jött is vissza. Az utóbbi hetekben nem remekeltem, de azért összeségében már 11-12 kg körül vagyok. És ez azért stabil.
Nekem egyébként ilyenkor tavasszal könnyebb, mert a tél kicsit depissé tesz. Nagyon bezárt vagyok, nem szeretem, ha nem lehet szabadon kimenni. Ma meg végre a gyerkőcök az egész délutánt kint töltötték, és is kerteztem, szóval fogyizni is könnyebb lenne...
Építkezünk, de a szomszéd kisvárosban. Ráadásul van fővállakozónk, aki mindent szervez, szóval nem túl stresszesKép. Csak a pénz... Azért a hitelt nekünk kell intézniKép.
Nagy lesz, mert már 4 gyerekre (vagy még 1-2-vel több is beférne) van tervezve, 150 nm, és teljesen alá van pincézve (ill. szuterénezveKép), ott lesznek a kiszolgálódolgok (háztartási helyiség, kamra).
Egy darabig elférünk!Kép

Szirom!

Na, kész lett a főzelék? Én szeretem, de még soha sem csináltam...
Nekem is kellene vasalnom, de ma inkább kimentem kertezni. Majd holnap!Kép Sajnos megvár.
Az, hogy hamar nyár lesz, nem ösztönöz? Mert még télen csak eltakar a kabát mindent, de ugye lesznek jobb idők. Én ugyan nem öltözködöm lengén, de azért az se jó, ha a pólóban látszik a pocim. Bár talán rá tudom majd fogni arra, hogy jön a következő bébiKépKép...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Ildi, gratulálok még egyszer Natasához és a hősiességedhez!!! Nagyon stramm csaj vagyKépSzeretettel köszöntelek a háromgyerekesek táborábanKép
Kép

Gabi,
én is nagyon remélem, hogy csak egy egyszeri rémálom volt ez a két betegségKép
örülök, hogy megjöttélKép De jó, hogy nem jött rád semmi +kg. ezektől a fincsi kajáktól...
Zsoltikának biztos nagyon nagy élmény volt a sok állatkát élőben megvizsgálniKép
A bugyi egy nagyon szoros, elasztikus anyagból van oldalt és alul kapcsos. Oldalt két "fokozatban" állítható a szorossága, alul a kapocs a mellékhelységben nagy segítségKép Az a jó benne, hogy folyamatosan szorít és ahogy megy le a has úgy "lapul" a bugyi is, ez is elég magasra feljönKép

Rita,
nem is írtam, hogy milyen szuper jól alalakult a fogyidKép gratulálok, biztos menni fog a többi is! hullámvölgyek mindig vannakKép

Motiot,
mi történt? nem is értem pontosan...felszedtél +kg.-t pár nap alatt? és attól lett ilyen rossz a kedved? Tényleg össze kéne fogni és együtt csinálni a fogyitKép hátha úgy nem ingunk megKép
Akkor napi szintű beszámoló kéne sztem arról, hogy ki mit evettKép Szted az működhetne? Ha elindulnak a kilók rögtön szebb lesz minden meglátodKép

Beszti,
nagyon szép a sziklakerted!!! ügyes vagyKép én sajnos nem vagyok egy kertmesterKép Lesz negyedik gyerkőc? szuper! Mikor?

Szirom,
remélem sikerült a papírt elintézned és akkor mehet a taliKépKép

anikó

Anikó
pupi5

Beszti, ez nagyon szép!

Szirom, a hibiszuszod is, csak a nagy izgalomban nem dicsértem meg Kép.

Jövök még, csak ma a tudománynak szentelem a napot Kép.

Mindenkinek jókedvű napot kívánok!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Anikó!

Ja, kissé félreérthető voltamKép, mert ez még csak feltételes mód akart lenni: ha jön...
Szóval még nem tudok róla, hogy jönne a bébi.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

No, megjártuk a hadak útját, de most már itthon vagyunk. Reggel 7-kor keltettük szegény kölyköt, mert nekem dokihoz volt időpontom, az uramnak a gyógytornászhoz. Tudom, hogy ez nem mindenkinek tűnik korainak, de Miksa 9-fél 10-ig szokott aludni. Naszóval elindultunk, de dugók voltak, aztán meg sietni kellett, így az ember sportosan vezetett. Mostanában hozzászokott, hogy egyedül autózik... Én már a Váci úton rosszul voltam, a gyerek csak később, és életében másodszor hányt kocsibanKép. KétszerKép Úgyhogy szerintem a múltkori is hasonló lehetett, mert akkor meg egy baleset miatt fékeztünk nagyot. Szegény belehányt a pulcsija és a bodyja közé. Végül ráadtuk az uram gyógytornás pólóját, úgyse ért volna már oda, meg így kitenni sem tudott minket a dokinál. Aztán Miksa már jobban volt, így végülis elintéztük az orvosi papíromat is és az okmányirodát is, szóval vezethetek, és így jónak tűnik a péntek. Basszus, de én nem tudom, elszoktam az autózástól vagy mi a fene, de visszajött a gyerekkori tengeribetegségem. Szegény kölyök meg épp ezt örökölje... Én is mindig hánytam, csak engem nem szoktattak pici koromtól az autóhoz ugye. Úgyhogy ezért egy kicsit érthetetlen is. De ha én vezetek, nincs bajom. Meg én elég szolidan is nyomom, nincsenek hirtelen fékezések, sávváltások, ilyesmi.

Gabi! Jó, hogy vagy, és jó, hogy megúsztad plusz kilók nélkül!Kép És hogy Zsoltika jól érezte magát. Az állatokat Miksa is bírja. A szomszédoknak akkora kutyáik vannak, hogy a Johnny feje például a derekam fölé ér, de persze Miksa nem tart tőlük. Johnny belelátott a magas babakocsiba, amikor a kölyök még pici volt. Dog-német juhász keverék a lelkem. Amált, a rotit nem annyira szeretem, nem nagyon bízom benne, de jó fej a gazdája, ő is tudja, és ha lát minket, mindig pórázra veszi. És még egy érdekesség: a múltkor kiszálltunk az Auchannál a kocsiból, és Miksa közölte csodálkozva: nincsenek csipcsiripek. Namost nálunk állandó alapzaj a hangos madárcsicsergésKép Örülök, hogy így ráállt a füle.

Anikó! Vettem tesztet. Corax, 5 db-os, 2 ezer valamennyi volt a DM-ben. Majd számolgatok, mikor kell bevetni.

Beszti! Klassz a sziklakert! A miénk fenyők és tuják alatt van, úgyhogy ne panaszkodj a cseresznye miatt szerintemKép
A nyár ösztönöz, de nem eléggéKép

Rita! Nagyon belehúztál mostanában, tudomány, meló...Kép

Motiot! Ne izélj már, gyere, beszéljük megKép Én is bénázok most, talán tényleg segítene Anikó ötlete, ha leírnánk a kajáinkat.

Most kiviszem a kölket, ma szerintem hiába próbálom letenni, mert hazafelé aludt egy órát. Csak én vagyok halálfáradt, az uram szerint ez a tavaszi fáradtság. Hát lehet, de leragad a szemem, pedig én éjjeli bagoly vagyok. tegnap is már 11-kor aludni mentünk.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
felkeltünk mi is, nem tudom mi van velem, de szerintem hamarabb elaludtam, mint Abel, pedig nem is akartam vele aludni, csak elaltatni. Szerintem is tavaszi faradtsag lehet.

Itt ma eleg lehangolo az idö, csunya sötet van, ködös, neha esik az esö. De szerencsere nincs hideg, ez mar azert szerintem marad is igy. Holnaptol meg megint szebb idöt mond, talan a kedvem is jobb lesz.

Nem szedtem en magamra semmit, csak nem ment le egy deka sem es valamelyik nap, ahogy beleneztem a tükörbe, annyira nagynak es formatlannak lattam magam, hogy azt hittem, elajulok. Gondoltam is, hogy en eddig is igy futkostam az emberek között es nem is tudtam rola, az nagyon jo! Szoval nagyon lehangolt a dolog. De mondom, egy deka sem ment lefele! El kene kezdeni kint egy kicsit sportolni, de hat ilyen idöben meg a kutyamat sem viszem ki, nemhogy en. Aztan meg nagyon nagyon nathas voltam egesz mult heten, meg a fülemre ment a trutyi es nagyon fajt, nem hallottam, orrom eldugulva, hat ugy meg akarmilyen szep idö is van, hogy menjek futni?
Most mar jobb, csak neha fujom az orrom, de most meg az idö rossz. Hat ez az en kis banatom. Bocs, hogy ilyenekkel traktallak benneteket!

Szirom, azert csak vezessel, meg szoktasd Miksat is az autohoz, ha ma nem marad, akkor majd hagyod öt vezetni, akkor biztosan nem lesz rosszul he-he-he
Szegenyke, gondolom milyen rossz lehetett neki reggel. En is neha rosszul leszek, mikor apa vezet, föleg, mikor Abellel vagyok elfoglalva es nem az utat figyelem, csak a kocsi imbolyog velem ide-oda. Az nagyon rossz!De azthiszem homeos bogyo is van ra.

Beszti, hat nagyon ügyi vagy, hogy be mernel vallalni meg egy gyerköcöt. Nekem neha meg Abel is sok, de azert mar nagyon bennem van, hogy lassan tenyleg jöhetne a masodik, de sajnos most az anyagiak nem engedik. Majd ev vege fele! De akkor aztan behozom a lemaradast! Epp most szült egy kolleganöm lanya is, olyan jo volt hallani, meg visszagondolni, mikor mi voltunk a korhazban a par oras picurival, annal szebb dolog nincs a vilagon!

Rita, mar irtam, hogy a 6 kilo nagyon jo! Nem tudom, hogy norbizzak-e veled, vagy sem, mert most ugy erzem, hogy mindig csak mondom, hogy ezt csinalom, vagy azt es közben nincs semmi eredmenye, aztan ti meg mar röhögtök is rajtam a hatam mögött, hogy mit dumalok itt össze-vissza, ha nem is csinalom rendesen. Pedig csinalom en!! Kom olyan, de egyszerüen nem tudom mi van velem. Egyszer azt mondta a doktornöm, hogy ha stresszelek es valami lelki bajom van, akkor nem fog menni a fogyas sem. A fogyas egy lelki elengedes is egyben, ugyanugy, ahogy a kilokat elengedi az ember. Hat lehet, hogy itt van a baj.
Na nem baj, majd ha meglesz a költözes is meg minden, akkor talan nyugisabb leszek en is. De en szivem szerint belevagnek azonnal, csak az tart vissza, hogy mar megint popot csinalok majd a szambol es nem lesz belöle semmi.

Gabi, az nagyon jo, na nem jött rad semmi. Pedig ilyen finom kajaktol csoda! A heten en is fözöcskezek erösen, mert itt van a baratunk az usa-bol es neki minden este csinalok valami meleget. Na nem csak neki, hanem miatta. Es aht nem mindig a leg light-osabb kajakat fözöm. Ma pl. meghiv minket vacsizni valahova. De majd megprobalok nem sokat enni. De ki tudja, hogy hova megyünk.

Aniko, te merre bujkalsz?

Lanyok, ha valaki beszel Ildivel, azt ossza majd meg itt is lecci!!!

Na megyek, mert hazaert a vendeg.

Puszi mindenkinek

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

El vagytok lustulva, irgumburgum!Kép

Motiot! A képeid alapján (bár csak régebbieket láttam, de tudtommal azóta csak fogytál) elájulnod azért szerintem nem kell a saját látványodtól egyáltalán, szóval nem tragikus a helyzet, ne hülyéskedj már! Csak rosszedvében az ember rosszabbnak látja, mint amilyen! És ha úgy érezed, hogy fogynod kell, akkor tényleg csak az tesz jót, ha tényleg fogysz, ha eredményt látsz, de ne depizz, mer attól nem lesz jobb, hanem örülj a tavasznak, amit én már postáztam és nemsokára hozzátok is odaér!Kép

Hopp: te végülis olvastad, amit este irtam, miután beszéltem Ildivel?

A többiek ma már megint lógósok, bár Ildi igazoltan van távol, és Anikóról is tudom, hogy dóga vót délután, de azért jöjjön már valaki!Kép Ma van időm netezni (az uram híján) és Miksa ma annyira halálfáradt volt, hogy fél 9-kor ALUDT! Bár a kockáit meg a vonatsínjeit most már nekem kell összepakolni, meg néhány ezer puzzle is itt hever, meg a vasalnivalót is félbehagytam, amikor láttam, hogy meg van rogyva a kölök, és inkább felvittem.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem is igaz, mert én nemrég fejeztem be a callanetics tornát, csak leragadtam a Született feleségek előttKép
most reklám vanKép
Szegény Miksa, nagyon kellemetlen lehetett ez a hányósdiKép Urad rendesen rallyzhatott...
JAJ Barnabás nyekereg, le kell mennem megnézni, lehet hogy hami is leszKép de jövök utánaKép

anikó

Anikó
pupi5

VégreKép

Nem rád gondoltam, írtam, hogy dógod van, és meg is dicsérlek a torna miattKép

Autó: szegény kölyök, a sírás fojtogatott egész délelőtt, hogy az én ügyem miatt korán keltettük, aztán még ez a hányás is....Kép
Nálam meg érdekes, mert a nyűgös-hányós gyerekkorom után hosszú évekig nem volt bajom, de most megint kezdődik. Ha finoman vezet a sofőr, akkor oké, de ha kicsit is hirtelen gyorsít-lassít, változtat irányt, akkor már gáz van. Meg amit Motiot írt, hogy ha hátra kell fordulnom (ha hátul ülök, vacakabb), az nagyon rossz. Olvasni sose tudtam autóban, mert attól mindig kikészültem. Tényleg röhej, én, aki megjártam annak idején fél Magyarországot a csapattal egy koszlott Roburral, aztán stoppal bemászkáltam Görögországot, Olaszországot, Portugáliát, Spanyolországot, most meg egy 20 km-es úton nyavalygok. De még délután is émelyegtem.

Tényleg lehet, hogy valami homeót kell keresni rá.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Ez most az írásra vagy a tornára értettedKépKép?
Én vagyok, de én is igazoltan voltam távol, 5 órán keresztül vasaltam délután (este 8-kor végeztem), már nagyon meg kellett csinálni. Közben meg folyamatosan ment a mosógép és szárító, úgyhogy az is termelte tovább.
De kész vagyok!Kép
Igaz a lakás még nincs rendben, de így holnap reggel már be tudom fejezni azt is.Kép
Nekem is gondom van időnként, ha a párom vezet, és ez terhesen még fokozódik (érdekes, mert amúgy egyáltalán nem vagyok rosszul akkor sem). Viszont ha én vezetek, akkor nem. Így aztán rendszeresen előfordul amikor babás votam, hogy átvettem a kormányt, és én vezettem...
Én ebben a hónapban nem LH teszteltem, remélem sikeresek lesztekKépKép.

Gabi!

Még kéne kb. 5 kg, meg némi alakformálódás. Akkor már formában lennék, bár az sem lenne rossz, ha több is menne le. 162 cm vagyok...

Motiot!

Most épp nagyon könnyű a gyerkőcökkel. Beni ugye napközben iskolában van, Nátán óvodában. Hanna is egész jól elvan, most egy kicsit csökkent az "anyán akarok lógni" időszaka. Ma pl. délelőtt egész jól elszórakoztatta magát. Főzőcskézett, meg szórakozott a tükörrel (beépített előszobaszekrényük tükör előlapos, alaposan összetapogattaKépKép, de legalább csinálhattam a dolgomat).
Ma és tegnap annyira jó idő volt, hogy miután elhoztam Nátánt az oviból, és aludtak egyet az autóban, egész du. kint játszottak. Ennek eredményeképpen egész korán elaludtak.
Szóval így könnyű a 4. gyerekre gondolni!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti! Az írásra értettemKép

No, én 5 órát nem vasaltam, és van is még a kosárban, de megint nem jövünk zavarba, akár ruháról, akár abroszról, ágyneműről van szó. Ez se kis dologKép Bár nekem nem nagyon van mit fölvennem úgy látom, de ez nem a nemvasalás bűne, hanem kéne már egy-két cucc. Mindig akkor jövök rá, ha menni kéne valahová.

Vezetés: ha én vezetek, nekem sincs bajom, bár tény, hogy Miksának seKép Most viszont tényleg gáz volt, de terhes tutira nem vagyok. Én egyébként nagyon émelyegtem Miksával kb. a 14. hétig, de hányni egyszer sem hánytam. Csak érzékeny voltam a szagokra, illatokra, mindent felerősítve éreztem (kamillás klotyópapírtól azóta is rosszul vagyok és egy parfümöt is anyunak adtam), és ezt megspékelte az émelygés egybekötve olyan szintű éhséggel, hogy szabályosan remegtem kajáért. Ha ettem, jobban lettem.

4. gyerek, nem semmiKép Neked egyébként bejött ez az LH-teszt?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó, jóKép én csak az "el vagytok lustulva" miatt hencegtem a tornámmalKép köszi a dicséretet, csak a kilóimmal nyüglődöm én is....
Nagyon sajnállak a leírtak miatt, nálunk az anyu ilyen és tudom, hogy akár egy rövid autós út után is, hogy ki tud purcanni... Hosszabb útra dedalon nélkül el sem indul, de az jó, hogy már létezik homeós bogyó erre is, sztem próbáld megKép

Akkor most előrukkolnék egy ötlettel, a nagy közös fogyit illetően:
Mit szólnál(szólnátok) hozzá ha csinálnék egy táblázatot, abban felvenném a következő adatokat:
ki, mikorra, mennyit, milyen módszerrel, sporttal v. anélkül szeretne fogyni és azt hetente aktualizálnánk???? Lehet, hogy más adat is belekerülhetne... pl. eddig elért eredmények Szirom 20kg. , Ildi 20kg.Kép nem bizti, hogy pontos adat, bocsánat érte.
Ez így igazán csapatmunka lehetne, nem? Vagy hülyeség? Én mos úgy belelkesedtemKép
Szirom, mi a véleményed?
Többieké is nagyon érdekel, csak most úgy látom ketten vagyunk csak...
anikó

Anikó
pupi5

Beszti,közben Te is jöttél, de jó!Kép

Anikó
pupi5

Mehet a táblázat, de lehet, hogy nem kellene nyilvánosnak lennieKép Inkább küldözgessük mélben szerintem, mit szólsz? Jó, hogy néha megemlítjük itt a kilóinkat, de nem kell, hogy ezen csámcsogjanak mások, szerinted?Kép

Én egyébként most valóban el vagyok lustulva, mert olyan jól elkezdtem a tornát, de amikor influenzás lettem, persze abbahagytam érthető módon, aztán meg nem bírtam magam rávenni. Bár most a kerti meló se piskótaKép Úgy néz ki a kezem a tűztövis után, mint egy vásott kölökéKép És egyébként is öregedett a kezem, most vettem észre, el is ámultam, amikor jól megnéztem. Vettem is Q10-es kézkrémet, mert teljesen elhanyagoltam,l nem is tudom, mikor kentem be utoljára.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Hát mindenesetre mutatott valamit, és egész jó időben valószínű (legalábbis a teszt és a hőmérő szinkronban voltakKép), de ugye babát nem sikerült összehoznunk vele. Most inkább a spontaneitásra adtam, háthaKép...
Nekünk nincs hiányunk ruhában, vasalásilag az már nagyon gáz, ha nincs a fiókban bugyijuk a fiúknak (nyáron 3 hétre valót vettem, bár Beninek valamiért nincs annyi (hova tette?Kép), de 1,5 hétre való neki is biztosan van). Hasonlóan hosszúujjú pólója sem volt Beninek, pedig abból is van egy csomó.
Én mindig halogattam a ruhavásárlást, hogy nem, majd akkor ha lefogyok, de tavaly vettem egy adagot végre. Inkább továbbadom örömmel, hogy "nagyok"Kép, minthogy ne legyen mit fölvennem.

Anikó!

Én benne vagyok, csak nem ciki közzétenni?
Bár kezdeni biztosan csak a jövő héten fogom, mert az egy nyugis hétnek látszik így előre...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Én nem is kertészkedem és mégis olyan mint egy öregasszonyéKép nekem a hideg zsíroldó marja szét állandóan, mert mindig elfelejtem a kesztyűtKép
A Q 10 jó lesz, biztosKép
csak a magam nevében: engem motiválna abban, hogy ne adjam fel, mert talán sokan látják, hogy nem tudom teljesíteni a kitűzött célomat vagy az is, hogy sokakat motiválhatok azzal, hogy megcsinálomKép
azt, hogy hány kiló vagy nem is kell odaírni ha nem akarod, csak, hogy mennyit szeretnél fogyniKép
anikó

Anikó
pupi5

Beszti! Én valahogy annyira nem megyek sehová (vásárlást leszámítva, de az Auchanban ez kit érdekel), meg mi itt kint lakunk egy üdülőterületen, úgyhogy farmer, ing, póló, bakancs, sportszandi, ingből akár az uramé is, aztán lemaradtamKép Most télen vettem két szép szoknyát, meg tavaly néhány szép meleg pulcsit, de azok most már túl melegek lesznek. Mármint a pulcsik. Ma voltam bent a városban, és meglepődve láttam, hogy magassarkúban járnak a nők, meg szép hosszú kabátban (régen nekem is voltKép), én meg mint a tanyáról szalasztott a jó kis kis bakancsombanKép A Margit-híd budai hídfőjénél volt dolgom, nem hallottam a saját hangom az utcazajban, nem kaptam levegőt a büdiben (pedig ott laktam régen), és nem kívánkozom vissza cseppet sem.

Teszt: amikor Miksa már egy éve nem jött össze, akkor vettem egyet, elkezdtem használni, de nem mutatott semmit. Kellett volna még egy csomag, mert valszeg a ciklus felén túl volt az ovuláció, de akkor leesett egy 20 centis hó, én meg szabira jöttem, és nem mentem venni. És még abban a hónapban terhes lettem. De akkor még sokkal hosszabbak voltak a ciklusaim, szülés után beálltak 30 napra szépen.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó! Ok, írjuk úgy, hogy mennyi mínusz, úgy benne vagyok. Most már billeni kéne egy kicsit erről a számról, mert egyszerűen nem tudok most elmozdulni úgy igazán. Egy-két kilót igen, de tovább nem megy.

Házimunkánál én szinte sose veszek kesztyűt, én is elfelejtemKép

Kert: Nektek nincs? Vagy nincs kedved? Nem olyan nagy vasziszdasz ám!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, Szirom, gyorsan ugrottad a fogyis témátKépKép
Szóval, úgy se legyen publikus ha a jelenlegi kilóinkat kihagyjuk belőle?

Az Ildinél csini ruhában voltálKép
Én még tartom magam és nem vagyok hajlandó nagyobb ruhát venniKép bele szeretnékférni anyári ruháimbaKép

Anikó
pupi5

LE VAGYOK MARADVA, BOCSIKA

Anikó
pupi5

Anikó!

Nekem a nyári ruháim már a fogyás utániak. Van néhány, ami még korábbi, de idén azokba is bele fogok férni.Kép
Irreális céljaim nincsenek!Kép

Szirom!

Akkor neked jót jelent a teszt!KépÉn sem vágyom be Bp-re?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Én is benne vagyok a táblázatban, pontosabban szívesen benne lennék (vagy mi Kép). Nekem már úgyis mindegy, állandóan erről beszélek, tudja ország-világ Kép.
Engem is inspirálna, mert most nagyon elkanászodtam...Kép
Úgyhogy fogyásra fel! Most Ildi vezet, leadott egy óra alatt gondolom 7-8 kg-ot, biztos Kép De jó neki!
Szeretnék már képet látni Natasáról, meg szüléssztorit olvasni!!

PÉNTEK???? Találkozunk? Oly' izgatottan várom! Kép
Vagy jövő hét lesz belőle??

Szeretem amikor ennyit kell olvasgatni! Kép Holnap talán még reagálni is lesz időm..

Ma olyan de olyan szép kuglófot sütöttem, drukkoljatok, hogy ne egyek belőle..Kép

Kép

Jó éjszakát!

Rita

Szirom, Pataki-tál ügyben majd kérdezhetek?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Rita is befutottKép Persze, kérdezz nyugodtan!

Beszti! Jót jelent a teszt, de az uram még nem 100%-os a kérdésben. Viszont ha megcsinálom, legalább tudni fogom, hogy mikor merre hány méterKép

Anikó! Jót dumcsiztunk, most már télleg húzok aludni! Reméljük, Barnabás is alszik szépen most már, mint Miksa!Kép

Jó éjt mindenkinek!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Beszti,
ha már fogyás utániak, akkor Neked nem is kell fogyózniKépKép

Rita,
egyél még a kuglófból, mert jövő héttől akkor belehúzunk, oké? A tali menni fogKép Holnap pontosítjukKép

Szirom,
én is örültemKép Így nem magányoskodtunk annyira az uraink nélkülKép Barnabás.... csak egyszer már végigaludná az éjszakát,de jó is lenneKépKép

Jó éjszakát!
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Tali lesz??? Ráérek holnap is!KépKép

Anikó!

OK, megint félreérthetően fogalmaztam!Kép Most meg magyarázkodhatok.KépKép
Szóval: nekem már minden olyan ruhám rámjön (naci még nem), ami Beni születése előtt rámjött. És akkor még nem voltam duci. Legalábbis remélem. Jó, kisebb fenekem voltKép...
De ez még sajnos nem elég, mert az alakom még nem olyan, amit szeretnék (pl. a pocim elég intenzíven látszik). Nem akarok címlapsztárokkal versenyezni (amit úgyis tudjuk, hogy alaposan retusálnak), csak pár célom van:
1. régen látott emberek ne azt lássák elsőre, hogy húde meghíztam.
2. új ismerősöknek ne az legyen az első gondolatai között, hogy duci. Az nem zavar, ha nem fogok 16 éves csitikkel versenyezni.Kép
Majd ha találkozunk, akkor ilyen szemmel is nézzetek meg, és öszintén mondjátok is meg, OK? Hadd legyen már objektív alapom is.Kép
3. bemehessek bártran egy normál ruhaboltba (nem olyanba, ahol csak S-es méretet tartanakKép), és tudjak venni magamra ruhát.
4. "Normál" BMI indexem legyen, és ne a határon táncoljak (mint most).
Szóval emiatt nem 15 kg a célom, csak pár kiló (most éppen kicsit többKép), de az stabilan. Most sajnos még előfordul, hogy visszajön (nem úgy, mint Gabinak), figyelnem kell rá. Pl. ma megint 2 kg-val többet mérlegeltem (nem csoda, ahogyan étkeztem), úgyhogy jövő héten tényleg fogyi!Kép És sajnos a pocimon látszik meg először...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggeltKép

Sajnos az éjszakaai alvás nem jött be...Dorina megint fent volt 2 órát, egyszerűen kipattan a szeme és hangoskodik mintha reggel lenneKép Barnabás meg a szokásos 2 óránkénti szopival nyomultKép (pedig bevacsorázott rendes kaját és 10 körül még szopizott) már igazán alaudhatna reggeligKép

Beszti,
már értemKép és megértemKépKép nekem is hasonló a problémám, a kilókat illetően nekem egy kicsit több 3pár kilóKépKép
De jó, hogy Te is tudsz jönni péntekenKép Akkor elviszem a táblázatot és szépen kitöltjük, azután hétfőn start,oké?

Beszéljük meg hánykor találkozzunkKép
Gabit felhívjam?

anikó

Anikó
pupi5

Jó reggelt!

Anikó! Megérdemelnéd, hogy ezektől a nemalvásoktól simán leadjad a maradékot!

Gabit felhívhatnád, és beszéljétek meg! Mi szerintem nem mennénk túl korán, nagyjából a 9.25-ös komp lehet az első reális. (8.45. nagyhalál nekünkKép) Aztán már csak azon múlik, hogy érünk be az M3-ason, amit feltúrtak. A váci utat is felásták, úgyhogy mindegy merre megyek, de az M3-ason egyszerűbb nekem.

Beszti! Az állatkerti játszós tali lesz, ahová már egyszer bejelentkeztélKép
Fogyit értem én is. Sajnos nekem annál több van. Mondjuk 7-8, de a 10 lenne az ideális. De én se akarnám megváltani a világot, csak jobban érezni magam, könnyebben vásárolni, meg persze tetszeni az uramnak. Mondjuk aranyos, mert nem panaszkodik, vagyis csak néha poénosan biztat, szóval ő is jobban örülne...

Beszti! az este akartam kérdezni, te a gatyókat is vasalod?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,

de jó is lenneKép ha a nem alvás fogasztana én már tutira csontsovány topmodellként flangálhatnék a kifutókon, persze vödörrel a fejemenKép

Akkor hívom GabitKép
Mi 1/2 11 körül tudnánk ott lenniKép

Rita, Beszti,
Nektek hány óra lenne jó?

anikó

Anikó
pupi5

Motiot,
sajnálom, hogy olyan messze vagy és nem tudsz jönni a talira, de ígérem fotózok és küldök Neked képeketKépKép Tudom, hogy nem esik jól, hogy megint itt szervezkedünk Te meg nem tudsz jönni.... A legközelebbi látogatásodkor feltétlenül hozzuk össze úgy, hogy Te is ott legyél, jó????
Táblázatosdihoz mit szólsz? TE is startolsz velünk hétfőn?Kép

Gabit hívtam, jönKépKép
Mindjárt bejelentkezikKép

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Igen, itt vagyok!

Köszi a hívást, Anikó! Ma délelőtt mindenképp írtam volna, mert mi is megyünk Kép

Fél 11-re szerintem mi is odaérünk. Érdekes, mert mi alapvetően nem lakunk ám messze az Állatkerttől, de kb. 1 óra így is odaérni...

Viszont másfél-két óránál többet szerintem nem fogunk tudni maradni. Legalábbis az a tapasztalatom, hogy a gyerkőcök addigra teljesen kifáradnak, aztán még ugye haza is kell érni. Bár Ti kocsival lesztek, úgy talán könnyebb (mármint kocsiban ha alszanak a picik, az úgy még jó). De mi buszozunk haza, és azt is ki kell bírnia Zsoltikának.

Mi ált. másfél órát szoktunk maradni, az kb. 1300 Ft.

1000 ft-ot elkérnek érkezéskor, azért cserébe kapunk egy kulcsot és szekrényt Kép

Ja, és szerintem hozzatok valami papucsot! Én először nem vittem, és bár vastag zoknim volt, mégis fázott a lábam. Adnak ott valami kis mamuszkát, de az sincs mindig elegendő. Gyerekeknek is hozzatok szandit Kép

Na ennyi jutott eszembe, ma nagyon későn keltünk, és még nem is ettünk semmit...

Még vissza is olvasok, egy csomót írtatok megint, de a tali miatt muszáj volt beugranom Kép

Pá!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

A 1/2 11 nekem OK lenne, és a hossz is. Nekem 1-re Nátánért kell mennem, bár egy picit csúszhatok. (Az út ugye forgalomfüggő, kb. 3/4 óra azért kell.)

Szirom!

Igen. A zoknikat nem, de gyakorlatilag minden mást. Meg időnként a nagy gumis lepedőket szokam elbliccelni.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

SziasztokKép
Ferlhívtam a Játszóházat:
fél éves kortól kell fizetni;880,-/óra
10 főtől van csoportos kedvezmény, ebben az esetben:350,-/óraKépKép Mi már csoport leszünk, nem?

Ildivel beszéltem, jól vannak, Natasa nagyon ügyesen szopizikKépKép Tejci is elindultKép Egy másik anyukával vannak egy szobában, a picik velük vannak és Ildinek nagyon boldog hangja voltKép (annak ellenére, hogy szegényt sikerült felébresztenem, mert a lenémított telefonja lerezegte magát a polcról és ráesett a lábáraKép)

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

De jó lesz ez a találkozó!!
Fél 11 nagyon jó, mi maradunk ameddig ti is, mert utána soppolnunk kell Kép meg akarom nézni az Árkádot, ha már egyszer költünk, költsünk sokat, nem? Kép
Legyünk csoport, az nagyon jó lenne, mert 880×3×2 óra az baromi sok. Kép Akkor találkozunk a játszóház előtt, vagy hogy legyen? Mert gondolom a csoportnak együtt kell bemenni. De nem létkérdés, ha nehéz összehozni, ne erőltessük.

Ildi nem jön? Kép
Anikó, telefon Kép.
Örülök a jó híreknek vele kapcsolatban, lényeg hogy jól eszik a kislányka.
Akárhányszor erről beszélünk, csak sóhajtozok nagyokat, de jó lenne a helyében lenni...Kép

Gabi, mi is buszozunk, úgyhogy egész napos programmá szervezem a holnapi napot. Kép

Motiot, jövő héttől bekapcsolódsz? Táblázat mehet neked is?? Szeretném ha jönnél, ha rákapcsolsz engem biztos lekörözöl pillanatok alatt...Kép
Milyen az idő nálatok? Itt már, így tavasz közepén néha pluszok is vannak, sőt, megtudtuk, hogy a Nap még az égen van, nem veszett el. Kb. ennyi.Kép

Anikó, Barnabásra nem tudod ráfogni, hogy még csak öt hónapos? Kép Bár a 11 kilójával nehéz lenne Kép Az éjszakai evésekkel csak szintentartja a súlyát, ne sajnáld tőle ezt az előrelátást! Kép(Most nagy a szám, de láttatok volna egy évvel ezelőtt! Teljes végkimerülés határán, ha fogyni lehetne a nemalvástól, harminc kilós lettem volna.)

Ma megint csak kapkodok, délelőtt tücsökzene+ cipővásárlás Adélnak, ebéd, ovi, délután meg vendégek jönnek, megyek is kicsit takarítani.

Várom a holnapot, és NE ENGEDJETEK ENNI!!! Kép
(Láttam, hogy van tejbár...)

Akkor fél 11?

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita,
Barnabásról még a valós korát is nehéz elhitetnem, mindig többnek nézik, nagy feladat lenne még fiatalítani az én kis nevető buddhámatKép
Jól emlékszem, hogy itt a II. kerületben laktok?? Akkor befértek hozzám és nem kell békávézniKép
1/2 11 nekem, oké

Szirom,
Ti a komp csatlakozással oda tudtok érni?
anikó

Anikó
pupi5

Ja, és Barnabás most 8 hónapos és 13 kgKép

Anikó
pupi5

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?