Sziasztok!
Ugye szép kölök
Amikor született, apáméktól a gyerek horoszkóját kaptuk ajándékba, majd egyszer idézgetek belőle, ha újra átnézem azt a 40 oldalt
De a lényeg, hogy gyerekként érzékeny, könnyen sebezhető, táplálása kész kihívás, de ügyes, okos, intelligens, felnőttként pedig nagy hóhányó, véleményvezér, hatással lesz az emberekre, és a 40-es évei előtt nem komolyodik meg. Nem lesz korán unokám, ha csak be nem csúszik egy
A leírás alapján kb. az illik rá, hogy politikus lesz, de az emberrel úgy döntöttünk, hogy legfeljebb a sportdiplomácia vagy az ENSZ fér bele az elképzeléseinkbe, pártpolitika klasszik nem
Alapvetően nem hiszek az ilyenekben, simán megvagyok nélkülük, de ki tudja. Érdekesség. Csak most eszembe jutott, amikor néztem ezt a képet, hogy szerintem lógni fognak rajta a csajok.
Rita! Igyál valamit! Én már fröccsözök, a gyereket letettem
Habár ha lázas Maja... szegénykém, mennyire van fönt neki? És mije fáj?
Gratula a sulihoz! Nekem furcsa kicsit, hogy egyre többen 7 és fél évesen mennek suliba (15 évesek elmúlnak, mire elvégzik az általánost), a tesóm kislánya is, aki májusi. Bár neki még most tényleg jó az ovi. Még jó, hogy nekem nem kell döntenem, Miksa októberi, szóval 7 évesen van kezdés, a régi és a mostani rendszerben is.
Olyan hülyén veszi ki magát, hogy mondtam, hogy bemegyek valakiért a városba, ha kell, most meg nem mondom, de akárhogy számolok, hogy ha Miksa felkel legkorábban 8-kor, reggeli, öltözés, izébizé, kimegyünk legkorábban a 3/4 9-es komppal (de erre nem nagyon van esély, inkább a 9.25-ösre), akkor fél-3/4 10, mire Budán vagyunk, és legkorábban fél 11, mire Gödöllőn. És ha neked fél 1-re kell visszaérned, akkor negyed-fél 12-kor el kell indulnunk, szóval egy órát lehetünk max. Ha legalább valaki más el tudná hozni a nagyobbakat az oviból, és lehetne később visszamenni?
Anikó! És akkor mostan visszük a Pót mindannyian, hogy elég Pó legyen?
Nem írtad Ildinek, hogy van-e könyv abban a boltban. Engem is érdekelne
Most ott tartunk, hogy hoz egy képet a tápipikről, hogy "elmeséled". De már nem bírok mit kitalálni.
Motiotnak én is küldtem sms-t, de ez a hülye telefon nem mutatja, hogy kézbesítették-e. Lehet, inkább föl kéne hívni, nem? Azon gondolkodom, a számok elé nem kell egy pluszjel?
szirom