Új privát üzeneted érkezett!

Igen-igen, alukáltamKépKép
Pedig mindig úgy fekszem le Olivér mellé, hogy á, én nem alszom, de csak elnyom az álomKép
Az a helyzet, hogy ki akarok használni még márc. végéig minden ajándék percet, amikor aludni tudok.Aztán ki tudja mi lesz?
Attól félek, csak, hogy a délutáni alvásukat kéne valahogy majd összehangolni.
Jó, amíg nagyon pici, addig úgysincs rendszer, aztán talán tudom őket együtt alataniKép

Anikó, védőnynanya egy állatKépKép (bocsánat)
Már ott kezdődött, hogy 2 hete felhívott, hogy nem-e januárban kellett volna megszülnöm???
Képben van nagyonKép
na, ma elnézést kért, hogy iylen hülye, de összekevert valakivelKép
Persze az ottani könyvemve belejegyzetelte a másik Szabó leleteit.
11-kor bementem hozzá, én voltam az első, 11.35-kor végeztünk.Ebből egy db vérnyomás mérés volt(súlyt ugye nem mérhetKép ), és az itthonról vitt pisimet megvizsgálta.
A többi fennmaradó időben lázasan jegyzetelte a 2 darab leletemet, emi azóta készült, hogy nem voltam.
Eszméletlen.
A másik védőnő ezalatt a harmadik kismamát kezdte el.
És a végén még megkérgezei, hogy találkozunk-e még szülésig???
Mondom, nem valószínűKép
Felébredt Olivér
vas

itt vagyok(most lala-pó van a bbc-n)
Azt néziKép

Szóval ez volt nála.
Olivér nem is akart bemenni, ordított , de előtte még az egészséges rendelésen lemérettem , nincs kedvem 3 hét múlva újra vinni, amikor 2 éves lesz).
Persze, ordított, mintha 6 injekciót kapott volna.
Így nem is jól mérték, 13 kilót írtak be(de ő 13.5)meg 87 centit.
Mert össze-vissza ugrándozott, és nem lehetett lemérni rendesenKép

Rita, nagyon szívesen, de tényleg nem tudod megoldani valahogy????Kép
(nem voltam a süti boltba, ha ez vígasztalKépKép)

Szirom, küldöm mindjárt Márti számát.
Meg a többiekét is küldjem esetleg?

A mi mérlegünk sohenle(talán így kell írni), üveglapos, és méregdrága voltKép
De az uram vette, az ilyen baromKép

Anikó, csak annyit álmodtam veled, hogy jöttetek hozzánk, de a mi kocsinkkal, és ahogy kinyitottad a kaput a távirányítóval rácsukódott az az autó oldaláraKép
(mert amióta a peugeot kiszabott az utcára kapustól, azóta a kapunyitót meg kell állítani, mielőtt ütközik.Mert különben elkezd rögtön bezáródni)
Na, ezt te nem tudtad, és rányílódott a kocsiraKépKépKép
Kicsit még összetörted mégjobbanKépKépKépKépKépKép
Csak ennyi.
(de nem kaptál érte az uramtól dá-dá-tKép )

Ildikó
vas

Szirom, ment a mailKép
Kép
vas

Ildi! Persze, küldhetedKép

Vége a tápipiknek, Miksa úgy ordított, mint aki nyúznak. Nem érti, hogy miért nem tudom neki visszatekereni, basszus. Hogy magyarázzam el neki? Már mondtam, hogy ehhez nincs CD, meg minden hülyeséget, de nem érti. Mondjuk ha jól meggondolom, én se érteném a helyébe.

Az én védőnőm is ilyen volt, gyöngybetűkkel írogatta végig azt a 3/4 órát... De mondjuk nem kevert össze senkivel, meg segített isKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megjött, Ildi! Jó ez a teknősKép KösziKép

Mártit te felhívod? A múltkor is ti egyeztettetekKép Motiot száma meg itt van valahol a topikban, csak az ilyen hosszúaknál sose tudom, mit kell elétenni vagy nem elétenni. Meg most tényleg, hánykor menjünk? De bunkó vagyok, elkérem a számokat, aztán közlöm, hogy de nem hívok ám fel senkiKép De szerintem te jobban el tudod igazítani őket, terepismeret birtokában.

Most kicsit el kell tűnnöm, mert foglalkozásigényes a kölkem, nem kínozhatom tovább. Még majd benézek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita!

Én is mondtam a Zuramnak, hogy ha látta volna Norbi a tegnapi vacsimat (nagy adag tiramisu), akkor sikítva rohant vona elKépKép.
De az érdekes, hogy ezzel együtt is fogytamKép.

Magasságok: én gyerkőceim nem túl magasak, de azon azért meglepődtem, hogy Beni szept. közepe óta 4 cm-t nőtt. Így persze értem, hogy miért lifeg az ősszel vett nadrágja a bokája fölött...

Szirom!

Hanna, ha náthás, szokott hányni amiatt, hogy a torkára megy a váladék. Persze ő is a legrosszabbkor (beöltözve, autóban, mindent összehányni).
Jobbulást Miksának!Kép

Ildi!

VédőnőKépKép. Én se sűrűn látogattam. De egész kedélyesen el tudunk csevegni (amíg nem szól a dolgombaKépKép).
Aludj csak! Tegnap du. én is elszundíztam Hannával, aztán persze éjjel kettőig nem tudtam elaludni, már épp azon gondolkodtam, hogy vasalok. Erre elaludtam.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Ildi,
még szerencse, hogy az első "találkozásunk" alkalmával nem agyabugyált el az uradKép
Szóval, ennyire nyomaszt még a múltkori kapus balesetKép Valami még nem tetszik Neked abban a kapuban...

Én kit hívjak???
Mártival megbeszéljem esetleg? Csak a száma kéneKép

anikó

Anikó
pupi5

Lányok, szerintetek holnap elvihetem Miksát zenebölcsibe vagy inkább ne? Fertőzni biztosan nem fertőz már, de nem tudom, mennyire van legyöngülve, nehogy bekapjon megint valamit. Viszont annyira menne már, délután nyolcszor mondta és mutogatta el a "Fújja a szél a fákat..." kezdetű mondókát. Mit csináljak?

Beszti! Az is lehet, hogy attól hányt szegénykém, nem tudom, csak egyszer fordult elő. Köszi a jókívánságot!

Én tegnap őzpörköltet vacsiztam, az uram főzte. Viszont a hőfoka miatt a teraszra kitett levest (szintén őz) húsostól megtámadták a szomszéd macskák. Az ember magán kívül volt miatta.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó! Továbbítottam neked a telszámokat!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

A csütörtök nekünk is jó! Kép Anikó, el tudsz vinni bennünket? Ahogy a múltkor megbeszéltük Kép

Szirom, én nem vinném zenebölcsibe Miksát. Még nagyon gyógyulófélben van, tényleg nehogy bekapjon valamit!

Nálunk hétvégén op.rendszer telepítés folyt, akkor azért nem jutottam géphez Kép Amúgy az még zajlik majd tovább... Ma viszont szegény férjem éjszakázik odabent, én meg alig voltam itthon, aztán aludtam Zsoltikával, úgy elment a nap hogy csak na! Most már lassan megyünk aludni, csak beugrottam egy szóra Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Gabi,
természetesen viszlek TiteketKépKép

Szirom,
köszi, megjöttek a számokKép holnap felhívom reggel Mártit, meglátjuk mit mond és azután egyeztetünk Motiottal, jó?

9-kor indulnom kell, mert megint van egy kis dolgom bent, előtte még megpróbálok egyeztetni és jelentkezem.

Szirom, nem tudok okosat mondani a zenebölcsivel kapcs., azt hiszem én is nagyon hezitálnék, de ha nem fertőz és jó a közérzete reggel, én azt hiszem vinném... ezt a fertőzést sem ott szedte összeKépKép ezzel nyugtatnám magamKép

Jó éjszakát,
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok,

robogok dolgozni, csak egy gyors jelentésKép
úgy néz ki Mártus jönKépKép(már csak a főnöknő rábólintása kell)
3/4 10-re jön be a vonat, majd valahogy össze kell hangolnom, hogy a Gabiért is elmenjek...
Du. jövök és megbeszéljük.
Motiotot hívjátok légysziKép
bocsi, kkapkodok...
anikó

Anikó
pupi5

Hahó!

Anikó, ez nagyon jó hír!Kép

Megkerestem közben Motiot számát:

"Egy telcsiszam, amire küldhettek sms-t:
0049-172-9077496 "

Ildi, mint házigazda, akkor intézed Motiot-o?

Most megyek, megmérem Miksa hőjét a biztonság kedvéért, bár nem érzem melegnek. Ha nem meleg, megyünk, mert ki kell mozdulnunk. Ráadásul az uram majd csak holnap jön haza, meg fogunk kukulni itt bent a kölkeccel, ha nem csinálunk valamit. Úgyis szarul ébredtem, olyan rossz kedvem vanKép. Miksa meg mióta fölébredt, azt mondogatja,. hogy "szaj". Nem tudom, mit jelent, állítólag az jön ki a porszívóból. De nem sz.r, nem zaj és nem sár. És nem érti, hogy nem értem, már ő is türelmetlen. Lehet, ezzel idegesített fölKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nem lehet, hogy "Fáj"? vagy azt nem így mondaná?? Igen ez a rejtvényfejtés elég nehéz tud lenni... Szerintem menjetek, olyan jó egy ilyen hervasztó hétvége meg ébredés után kimozdulni!
Miért van rossz kedved?
Mi ma megint teljes létszámban itthon, Maja reggel 38,3-al és hányingerrel ébredt, kezd elegem lenni. Kép Most már jobban van, de ma kellett volna mennem beiratkozni, ez ugrott. Kép

Kicsit nekem is rossz kedvem van, úúúúúgy szeretnék egy kicsit már nyugalmasabb napokat, meg kevesebb kilót. Megy lefele azért, de hogy honnan... Nem látok magamon semmi változást, lehet, hogy a mérleg csak becsap Kép
Meg találkozni is jó lenne egyszer veletek, de ha ilyen kretén vagyok, hogy nem vezetek, magamra vessek... BRühühü...
De talán majd tavasszal lehetne egy tali a városban, ha Natasa már nagy lány Kép akkor én is magamra kötöm a pereputtyomat és felvonulunk.
Ne haragudjatok a sok nyafogásért, délután visszatérek vidámabban.

Pussz

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Látom, mindenki sz*rul ébredtKép
Én alig aludtam, másfél órát forgolódtam, mire végre elaludtam, erre 3-tól 4-ig megint nem tudtam visszaaludni.Úgyhogy lesz, ami lesz, ma délután NEM szabad aludnom.
Meg kicsit fájt a torkom is, tegnap du. több, mint 2 órát kinnt voltunk Olivérrel, 6-kor jöttünk be, már tök fáztam.
lehet, nem kellett volna.

Motiotnak már írtam sms-t, de még nem válaszolt vissza.
Én sem tudom, hogy kell-e iylenkor az összes szám, én beírtamKép

Rita, javulást MajánakKép
Szörnyű, hogy sose lesz vége ennek.
Na, mjd tavaszal talizunk a városban is egyszer.

Nekem is úgyis összekell szednem magam vezetésügyileg, mert őszttől cipelhetem Leventét haza a suliból minden nap, tök mindegy milyen idő van.
Meg apa tegnap közölte, ogy eladja az én kis cuki piros kis fabia-mat, és lecseréljük egy új Zafirára.Ja, nekem aztán kell zsír új autóKépKépKép
Bár kell valami 7 személyes, amiben kénylemesen elférünk, de azt hittem a sajátját akarja lecserélni.Egész addig jó ötletnek tartottam, amíg ki nem derült, hogy én járok majd a naggyalKép
Anikó, nektek is 7 személyes van, ugye?
És milyen típus?

Szirom, az tényleg lehet sz*r is, amit Miksa mondKépKép
De lehet fáj is.
Tudnak talányos dolgokat mondani.

na, még majd jövök

Ildi
vas

Megyünk is, mert még hőemije sincs a kölöknek. És már nem bírok vele, tényleg szüksége van a kimozdulásra. De ha összeszedünk valamit, kardomba dőlök.

Rita! Nem a fáj, azt tudja jól mondani. A porszívóra mondja, az övére.
Hangulat: nem is tudom, mi van, igazából fáradt vagyok, azt hiszem. Nappal a gyerekkel, este mire lejövök tőle, az uram halálfáradtan elaludt. Nagyon sokat dolgozik mostanában megint. Akkor hagyom kicsit, netezek, tévézek, szellőztetem az agyam, de aztán csak fel kell kelteni. Akkor persze elkezdünk dumálgatni, és majd' minden nap 1 körül kerülök ágyba. Miksa jól alszik, de én szinte sosem alszom ki magam. Délután meg sajnálom azt az egy órát, meg különben is úgy ébredek utána, mint akit fejbevertek. Hetekig nem voltam kint a szigetről, még vásárolni se a jégzajlás miatt, közben beteg voltam, beteg volt az uram, Miksa kétszer is beteg lett, most olvad, tiszta víz-sár minden, zabálhatnékom van, nem bírom betartani még a normál étkezést se, nincs kedvem tornázni, megint előjött az arcomon a rozácea, szóval kész vagyok. Na, most hogy kérdezted, idezúdítottam mindentKép

A férjed nem tudna kihozni benneteket? Igazából az a baj, hogy olyan korán vissza kellene jönnötök.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita, Majának nem kívántam jobbulást, önző dög vagyok már ténylegKép Bocsi!

Ildi! A Zafiráról sok rosszat hallottam. A családban egy család Galaxyval jár, ők nagyon dicsérik. Talán Ford?Kép

No, öltözünk.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Én se aludtam túl jól, 1-kor bírtam elaludni, aztán egy csomószor ébredtem. És ma a párom 11felé jön csak, tehát azesti műszakot is egyedül vihetemKép.

Ildi!

Pedig jó ám a 7 személyes, én is azzal járok(Renault Espace). Először elborzasztott a mérete (az autószalomban minden ottlevő autót vert), de aztán hamar megszoktam.
Én is cipelem Nátánt oviból haza, mégjó, hogy őt is és Benit is apja viszi. És Benit hazahozzák.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lesz új Ford galaxy nemsokára, kb.9-10 milla (a régiek meg nagyon lelakottak), az új Zafira meg 4,5 m.(a régi meg abból is egy rakás kaka), de az új modellek állítólag jókKép
De nemhogy 9 milliónk nincs, még 4,5 semKépKépKépKépKép

Ilyen lesz egyébként a Ford:
Kép
Nagyon szépKépKép

Ilyen meg a Zafira
Kép
Kép
Hát most a szép Galaxyra nem fussaKép
vas

Beszti, szép az espace is, azt is nézegettük régebben, de nekem is furi lesz majd egy ilyen nagyot vezetni(néha még a kicsivel sem bírok parkolni)
Össze is akadtam nyáron egy nagy Superb-velKépKép
vas

Na, mi új's, sehol senki????

Én pedig most itt vagyok, és esküszöm, nem akartam aludni, de amikor Olivért lefektettem mégiscsak elbólintottamKép
De csak egy órácskát szunyókáltam, remélem ez annyira nem zavar be este/éjjelKép

Motiot sajnos még nem jelentkezett az sms-re.
Megpróbálja esteleg más is????????

Anikó, ott ahol mondtad Sziroméknak a teletubbies fellelő helyet, lehet kapni könyvet is róluk???
Mert most én meg azt keresnékKép
2 hét múlva lesz a szülinapja, és az pont tök jó ajándék lenne, figuráink vannak, mese is bőven, és tök szereti a könyveket isKép
Tehát az hiányzik még.
Itt van egy hétvégi kép, mit művelt Levete csizmájával, meg a Po-valKép
vas

nem engedte felrakni a képeket, megpróbálom újból.
Kép
Kép
vas

Kép
vas

Sziasztok!

Húú de nagy a lehangoltság....
Szirom,
én is majdnem ugyan ezeket tudnám sorolniKép
no pihi, no apa, no kimozdulás max. a sártengerbeKép
de most fel vagyok dobva, hogy nagyon alakulóban a taliKépKép Márti jön!!!!
Ildi, most hogy vagy? Torkod? Remélem nem leszel beteg... Kép
Akkor én viszem Gabiékat és Mártiékat, többen sajnos nem férnek be. Ritát is úgy vinném, de nincs utánfutómKép

Rita,
szegényke, Majának jobbulást... nagyon Rátok jár a rúd mostanábanKép

Ildi,
nekünk Crysler van, használtan vettük, imádomKép pedig batárKép egy baja van, hogy benzines és benzinkutat meg nem adtak hozzá...hát nem túl gazdaságos a fogyasztásaKép Majd megnézed, ha megyünkKép A Fordról én is nagyon sok jót hallottamKép

később jövök még.

anikó

Anikó
pupi5

Ildi! Zabálnivaló LeventeKép

Mi ma kicsit későn értünk haza, aztán az ember mégiscsak haza tudott ugrani, igaz, hogy csak dolgozni egy kicsit a gépen. Most Miksa alszik, én is baromira fáradt vagyok, de már nem érdemes lefeküdni.

Zafira: egy ismerős cégben vettek belőle flottát, de le kellett cserélni, mert széthullottak. De lehet, hogy ez a régi fajta, amit írsz. Régebben valaki írta még itt a babaneten, hogy a Peuget 307 SW-be fér bele 3 gyerekülés, a harmadikat valami pluszülésre kell tenni, de nemtom rendesen felidézni, meg én még nem láttam ilyet.

Motiotnak akkor én is megpróbálok sms-ezni.

Beszti! A te urad legalább hazamegy iccakára. Igaz, neked több gyereked van, mint nekemKép

Kedvem továbbra is szar, lehet, hogy front van, mert ordítani tudnék. Gondoltam, nézem egy kicsit a DEKO Tv-t, amit most találtam meg, és tök jó lakberendezős meg kertészkedős műsorok vannak rajta, de 2-4-ig csak műsorajánlók mennek. Áááá...

Zenebölcsibe vittem fényképezőgépet, csak nehezen találtam olyan képet, amit föltehetek, mert nem sportszerű más gyerekét kitenni a netre. Ezen azt hiszem aki látszik is, az se látszik nagyon.

Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

már megint egy óra alatt tudtam csak a hsz.t befejezni, közben írtál...
mindjárt válaszolok csak Barnabást "leápolom"Kép
anikó

Anikó
pupi5

Miksa az előbb hangosan sírva ébredt 3/4 óra alvás után. Nagyon megizzadt, de szerintem csak nagyon mélyen aludt és rosszat álmodott. Csigabigát kereste, azt énekeltem neki, mielőtt elaludt. Úgyhogy most fölvittem neki egy plüsscsigát, és visszaaludt. Remélem, csak nagyon elfáradt. Mindketten nyűgösek vagyunkKép

Anikó, a Crysler majdnem tök ugyanúgy néz ki, mint a Galaxy, ugye?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tök évezheti Miksa ezeket a zenebölcsiket, látszik rajtaKép
AranyosKép

Most viszont elmegyünk, mert még tök jó idő van, és ma lesz 5-kor a közös szülői, és inkább lesétálunk babakocsival, amíg süt a napocskaKép

Peugeot 307 sw-t ismerjük, be lehet + 2 ülést rakni a csom.tartóba, de akkor semmi hely nem maradKép

Neke, tetsz. a crysler isKép

na, megyünk, majd talán még este bekukkantok(nem biztosKép)

Szirom, ő OlivérKépKépKép

Ja, torkomnak semmi bajaKép
csak éjjel éreztem egy kicsit.
vas

Ne legyél nyűgös Szirom!!!!!!
Süt a nap!!!!!
Kép
vas

Basszus Ildi, nyelvbotlás volt, hiszen tudom, hogy Levente a nagyfiad, Olivér pedig a kicsi! ne haragudj, tiszta kerge vagyok maKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Szirom,
milyen aktívan részt vesz MiksaKép Kár, hogy a profilba csak egy kép fér, ezt is fel kéne rakni, olyan szépKép Elhiszem, hogy levesz a lábadrólKép
Megnéztem a képet a Galaxyról, tényleg van a két kocsi között hasonlóság, eddig nem is vettem észreKép Nem vagyok egy márka szakértőKép

Ildi,
Olivér nagyon cukiKép édesek lesznek a gyerekek csütörtöknKépnekünk is pónk vanKép

anikó

Anikó
pupi5

Na megint jöttem, de most is csak nyűglődni...
Ildi, itt a nap se süt! Meg minek is sütne, úgyse mehetünk ki...
Maja láza nem ment le, Én meg zabálok bánatomban, sportszeletet meg kekszet. Kép Olyan hülye vagyok, rontom a saját kedvem, pedig most lenne szükség a vidámságra.
Szép kis anya vagyok, betegen fetreng a gyerekem, én meg a kilóim miatt nyekergek... Kép
Mentségemre szóljon, hogy ülnek a tévé előtt, kekszet esznek, nézik a Frakkot és mindannyian tök jól érzik magukat. Kép

Kép

Egy kis büszkeség: Tegnap voltunk a kiszemelt iskolában ismerkedő-délutánon. Már volt vagy négy alkalom, egyre jobban tetszik. Tegnap kérdeztem a tanító nénit, hogy hogy látja a Maját, érett-e az iskolára (mivel csak májusban lesz hatéves) Erre azt mondta, a Majával nem szabad megtenni, hogy nem hozzuk, neki az lenne a rossz. Nagyon beleillik a csapatba, és Õ SZERETNÉ TANÍTANI A MAJÁT! (hozzátette, hogy persze nem ez a lényeg Kép) Nagyon megmelengette a szívemet!

Meg annak is örülök, hogy vettem a babaszobán egy nagyon szép götz-babát Adélnak a (májusi Kép) születésnapjára. Csak kibírjam addig! (Sose bírom ki...Kép)

Autó: nekünk peugeot 806-osunk van, ennek is az a baja, hogy ha bent vannak a hátsó ülések, nincs túl sok hely benne. Viszont nagyon kényelmesen elférünk benne, és másokat is tudunk szállítani. Megszerettem azt a buszt, pedig eleinte túlzásnak éreztem. De tényleg így lehet csak a legbiztonságosabban bekötni három gyereket.

Nagyon fáj a szívem a csüt. miatt, írjatok jegyzőkönyvet lécci, mondatról-mondatra! Kép

Pussz, mindenkinek szebb délutánt és estét!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Én is csak panaszkodni tudok: nagyon vacakul vagyok Kép Eszméletlenül szédülök egész este.

Viszont úgy néz ki, hogy Apa el tud fuvarozni bennünket csütörtökön Gödöllőre!!! KépKépKép Szabadságon lesz, mert folytatja a kis lakásunk felújítását, így el tud vinni, de ottmaradni nem fog tudni.

Anikó,
ezúton is nagyon köszönöm a szállítást, még lehet, hogy élni fogok vele Kép Ez még holnap kiderül, de nagyon remélem, hogy Apa el tud vinni minket. Így is Ti hozzátok Mártiékat is... Kép

Szirom, Ildi:
Miksa és Olivér nagyon tündérek! Örülök, hogy Miksa jobban van már Kép

Ne haragudjatok, de most csak ennyit tudok írni. Holanp összedobom a finom kókuszgolyót Kép És holnapután dumálunk!!!

Puszi:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Ugye szép kölökKép Amikor született, apáméktól a gyerek horoszkóját kaptuk ajándékba, majd egyszer idézgetek belőle, ha újra átnézem azt a 40 oldaltKép De a lényeg, hogy gyerekként érzékeny, könnyen sebezhető, táplálása kész kihívás, de ügyes, okos, intelligens, felnőttként pedig nagy hóhányó, véleményvezér, hatással lesz az emberekre, és a 40-es évei előtt nem komolyodik meg. Nem lesz korán unokám, ha csak be nem csúszik egyKép A leírás alapján kb. az illik rá, hogy politikus lesz, de az emberrel úgy döntöttünk, hogy legfeljebb a sportdiplomácia vagy az ENSZ fér bele az elképzeléseinkbe, pártpolitika klasszik nemKép Alapvetően nem hiszek az ilyenekben, simán megvagyok nélkülük, de ki tudja. Érdekesség. Csak most eszembe jutott, amikor néztem ezt a képet, hogy szerintem lógni fognak rajta a csajok.

Rita! Igyál valamit! Én már fröccsözök, a gyereket letettemKép Habár ha lázas Maja... szegénykém, mennyire van fönt neki? És mije fáj?

Gratula a sulihoz! Nekem furcsa kicsit, hogy egyre többen 7 és fél évesen mennek suliba (15 évesek elmúlnak, mire elvégzik az általánost), a tesóm kislánya is, aki májusi. Bár neki még most tényleg jó az ovi. Még jó, hogy nekem nem kell döntenem, Miksa októberi, szóval 7 évesen van kezdés, a régi és a mostani rendszerben is.

Olyan hülyén veszi ki magát, hogy mondtam, hogy bemegyek valakiért a városba, ha kell, most meg nem mondom, de akárhogy számolok, hogy ha Miksa felkel legkorábban 8-kor, reggeli, öltözés, izébizé, kimegyünk legkorábban a 3/4 9-es komppal (de erre nem nagyon van esély, inkább a 9.25-ösre), akkor fél-3/4 10, mire Budán vagyunk, és legkorábban fél 11, mire Gödöllőn. És ha neked fél 1-re kell visszaérned, akkor negyed-fél 12-kor el kell indulnunk, szóval egy órát lehetünk max. Ha legalább valaki más el tudná hozni a nagyobbakat az oviból, és lehetne később visszamenni?

Anikó! És akkor mostan visszük a Pót mindannyian, hogy elég Pó legyen?Kép Nem írtad Ildinek, hogy van-e könyv abban a boltban. Engem is érdekelneKép Most ott tartunk, hogy hoz egy képet a tápipikről, hogy "elmeséled". De már nem bírok mit kitalálni.

Motiotnak én is küldtem sms-t, de ez a hülye telefon nem mutatja, hogy kézbesítették-e. Lehet, inkább föl kéne hívni, nem? Azon gondolkodom, a számok elé nem kell egy pluszjel?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Szirom,
EgészségedreKép De innék én isKép
tényleg a könyv....Kép tudtam, hogy valami kimaradt ma, többször is bekukkantottam, hogy mit is akartam még írni de mindig azt hittem, hogy a talival kapcsolatban felejtettem el valamit de nem tudtam mitKép
Holnap felhívom a nyanyókát az üzletben, megkérdezem, mert ha nála nincs, de be lehet szerezni valahonnan, tuttti, hogy pár napon belül ott fog figyelni a polcánKép
mindjárt jövök,vki nyöszörög...

Anikó
pupi5

szerencsére semmi komoly, csak Barnabás már megint megéhezettKép
olyan hülye helyen van a számítógépünk, hogy iszonyúan kell fülelnem, hogy halljam a gyerekszobából jövő hangokat, meg a tv is itt "kiabál", Árpi nézi, persze, csukott szemmel, ahogy szoktaKép

szóval holnapra kiderítemKép
Az jó ha mindenkinek Pója vanKép azon legalább nem lesz civakodásKép, majd lesz másonKép

Jó lehet egy ilyen horoszkópKép izgi lesz később összevetni a "valósággal".

Gabi,
a szédülés az nagyon rosszKép, múltkor a fejed fájt nagyon... szegény, aludj egy jótKép
akkor holnap véglegesítjük a fuvartKép
a férjed odavinne és vissza, vagy én hoználak haza?

Rita,
jó, hogy máris ilyen szimpi a tanítónéninek MajaKép
csak fordítva is így legyenKép

Tali:
Sztem is rá kellene csörögni MotiotraKépholnap megpróbálom.
Márti 1/2 10-re ér a Keletibe, tehát mi is 11 körül érünk IldihezKép

Jó éjszakát,
anikó

Anikó
pupi5

Anikó! Köszi, ha megkérdezed a könyvet!

Én se ittam egy kortyot se, amíg terhes voltam, meg szoptattam, de már bizisten hiányzottKép Itt ültünk a teraszon, ment a grillparti, a nép iszogatott, cigizgetett, én meg ücsörögtem köztük az ásványvizemmelKép Jó vót, jó vót, de más vót a többiek ritmusaKép

Miksa az előbb felébredt, pedig nem szokott. De hátul még mindig küszködik azzal a bazi nagy foggal. Kapott inni, most csönd van.

Szóval a te urad is "tévézik" ilyenkorKép Én meg facér vagyok, az enyim dolgozik...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hali,

Apát legurítottam a hálóba, kicsit hangosan nézte a tévétKép nálunk fordítva működnek az emeletek

"ment a grillparti, a nép iszogatott, cigizgetett, én meg ücsörögtem köztük az ásványvizemmel"Kép én ezt csinálom már több mint két éve és ahogy Barnabást elnézem (most is itt szopizik,egy kézzel pötyögök) még egy jó darabig így leszKép

Mit dolgozik éjjel az urad?

anikó

Anikó
pupi5

Majd elmondom csütörtökön személyesen, most nem írom ki ide a pasitKép Most már megyek aludni (eddig Miksa régi videóit néztemKép), jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

okéKép
aludj jól!

Anikó
pupi5

Szirom, ne viccelj, egyáltalán nem arra célozgattam, hogy valaki vigyen ki a talira! Csak azon keseregtem, hogy ilyen behatárolt életem van Kép (autó, napirend...) Az oviból nem nagyon tudja elhozni őket senki, mert bár sok a rokon a közelemben, de mind dolgoznak. Kép

A tanító nénit Maja is nagyon szereti, teljesen eltökélt, hogy megy a Rózsa nénihez..Kép
Úgyhogy ezen a téren minden rendben. Kép

Ildi, nektek mi volt a szülőin?? Úgy érdekel!
Tegnap találtam neked két oldalt, ezek ugyan nem könyvek, hanem tábis játékok...

http://www.kidsstuff.hu/category118.aspx

http://www.ejatekbolt.hu/index.php?cPath=67&osCsid=e30c16e5961f4c7eb7dbe409014a2 52a

ez meg nem magyar ugyan, de mi már rendeltünk innen, nem túl bonyolult!

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/893230/102-7573297-6010538

Most ennyi, mert a gyerekek ölik egymást...

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Most beszéltem Motiottal, nem tudnak jönni. Szétszedik őket a rokonok, ráadásul szegény Ábel a múlt héten beteg volt, így most akarja őket mindenki látni.

Mi most megyünk ki a kertbe, mert Miksa már nem bír magával. Tűz a nap. Ráadom a csizmát, és irány a sár, hááát, lehet, megőszülök, mire bejövünkKép

Ildi! Mit vigyünk a talira? Én is úgy csinálnék valamit!

Rita! Köszi a linkeket, majd megnézegetem őket, ha a kölök alszik, mert most nyomkod összevissza...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is beszéltem vele, gyorsan meg is írtam ide reggel, de az a sz*r nem küldte el, azóta meg takarítok gőzerővel, nehogy szó érje a házam tájátKépKép
Most folytatom a dolgom,majd jövök, de annyira gáz ez a babanet, olyan lassú, meg velem mostanában állandóan szórakozik, kezdem nem szeretniKép
majd jövök
vas

Ildi! Ne takarítsál, basszus! Miattunk nagy pocakkal, ne hülyéskedj már! Nem fogja szó érni a ház elejét, megígérem, csak ne takarítsál, jóKépKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

késő
KépKépKép
vas

Akkor így utólag azt mondom hogy de jó nekedKép Mi úszunkKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

már kétszer elszállt az irományom mert állandóan áram kimaradások vannak.... még ez isKép

Szirom,
Hát nem akar ez a tali úgy összejönni, hogy mindenki ott tudjon lenniKép ezek szerint Motiot sem jön...

SAJNOS Gabi sem tud jönni, mert a férjét korházba vitték hajnalban olyan erős vesegörcse volt, holnap ultrahanggal szétzúzzák szegénynek és csak pénteken jöhet haza, de már jobban van, unatkozik a korházbanKép Gabi kérte, hogy írjam meg, mert nem tudja mikor tud jelentkezni.

Ildi,
a telefonbeszélgetésünk után próbáltam Mártit rábeszélni de sajnos nem ment.
Azt üzeni, hogy ne haragudj, de ha "csak" ennyien leszünk Õ inkább akkor utazna fel, ha mindenki ott lesz, mert ki kell vennie szabit és a vonat is ktsges. Pénteken megpróbál jelentkezni.

Most mi legyen?
Te+Szirom + én = NAGY TALÁLKOZÁSKép Én nagyon szívesen mennékKép

nehogy megint elszálljon, ezt elküldöm...

Anikó
pupi5

Akkor jöttök kettenKép
Erre nem tudok mit mondani.
vas

Gabit megértem, de most nem tudom Márti akkor miért nem tud jönni, lehet mindjárt felhívomKép

De azért Anikó, Szirom ti gyertek ,jó????????KépKépKép
ha már kinyaltam a házatKép
Vagy akkor elmegyek szülni, úgyis szülés előtt jön rá a nőkre a takarításKépKép

Anikó, elküldtem a mailt az előbbKép
vas

Felhívtam!!!

TántoríthatatlanKép
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?