Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hááát, lányok, nem voltatok valami aktívak. Mindenkivel minden rendben?

Én beszéltem a gyerekdoktorral, mert Miksa este lázas volt, reggel hőemivel ébredt (bár jól aludt az éjjel), és abban maradtunk, hogy nem kell odamennünk, csak ha nem javulna. Aszongya mindenki beteg. Köptető, orrszívás, Cebion, szokásos. Szegény kölyök, már úgy sajnálomKép Az apja már gyógyulóban, szerinte ez egy másik vírus volt, és a gyerek is azt kapta el. Azt mondja, ő csak egy napig köhögött. Remélem, így lesz a kicsinél is.

Rita! Most nem vagyok ideges, csak úúúgy sajnálom. Amíg kisebb volt, aggódósabb voltam, még egy ilyen influnál is. Bár nem is nagyon volt beteg, csak hát aztán bejött egy húgyúti fertőzés egyévesen, na az kemény volt. Azonkívül csak inkább üti-veri magát itt-ott, de az más típusú aggodalomKépKép

A kaja különben az este nagyon fincsi lett. Csirekcombokat sütöttem egy mázas cseréptálban vajon, aztán rázúdítottam egy tejszínes cuccot, amiben volt cukkini, hagyma, kaliforniai paprika és gomba (előtte megpároltam, kicsit meg is pirítottam), a tetejére pedig találtam egy kis darabka sajtot, azt ráreszeltem. Isteni lett, komolyanKép

Nálatok is szakad a hó? Kicsit elég már... Viszont olyan aranyosak is történnek nálunk: még pár napja csináltam Miksának egy hóembert az utcán, és nem volt itthon répa az orrának, ezért kesudiót tettem oda. Erre látom ám, hogy most már van répa, kérdezem a szomszéd bácsit, de nem ő volt, hanem a másik szomszédKép Akit egyébként Miksa úgy hív, hogy Zobebe (Józsi bácsi). Az előbb említett Jani bácsi a Zabibi, és az ő felesége Ibibi (Ibi néni). Most már a férje is úgy hívjaKép

No, közben Miksa megitta a tápiját, most valahogy bele kell tennem a köptetőt, aztán orrot szívni, hát azt kihagynám, de nem lehet sajnos. Úgy sírt az este is...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hali!!
2 napig nem jelentkeztem, mert kedden vendégeim voltak egész nap, tegnap meg Pesti rohangálós, oep-s, céges, meg Leventének játszóházas szülinap volt.
Most ébredtünk 9-kor. Kicsit összekapom magunkat, aztán jövök(de azt vettem észre, hogy már megint tök lassú ez a sz*r!!!!)Kép
Betegek hogy vannak????

ildi
vas

Ildi, már vártunkKép

Én közben belegyűrtem a kölyökbe a köptetőt, meg az orrszíváson is túlvagyunk. Nézi a tápipiket. Én meg megyek a konyhába romeltakarításra, az este már nem csináltam meg.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, itt vagyokKép
Közben én betoltam a fejembe 2 sonkás, lilahagymás, majonézes zsemlét, egy túrósrétest, és olyan éhes maradtamKépKépKépKép
És várom a vargabélest ebédreKép
És egész éjjel máglyrakásról álmodtam.
Elmondom, hogy kollégista korom óta nem is ettem, de most valahogy felizgatott.Kép

Mi van a beteg csapattal??????
Ki kéne már tényleg tűzni egy jövő heti időpontot, talán meggyógyul mindenki.Mi msot tök jól vagyunk, csak kisebb balesetek vannak, Olivér leesett a kiszékről, megcsókolta az asztal sarkát, és ömlött vér a szájából.De semmi komoly nem lett.Felrepedt egy kicsit, de már kutya baja.
De frászt tudok kapni az ilyen esetektől.

Gabi, szerintem, ha túl sárga az alapozó felkenve, akkor nem jó színt választottatok.A sárgás különben sem egy jó szín.Valami bézs színű kellett volna, a rózsaszín az meg megint gáz.
Esteleg annyit tudsz csinálni, hogy kicsit összekevered valami más sötétebb színnel, bár ez elég sűrű típus, de valmi mással csak lehet korrigálniKép

Szirom, mi is felfedeztük a teletubbit a bbc-n, pont akkor , amikor írtad, reggel is van 7.20-kor, meg du.15.20-kor.
Mi is megint azt nézünk, szokás szerint.Már lehet immunis vagyok ráKépKépKép

ja, itt is esik a hóKép
Már tök uncsi, meleget akarok!!!!!!!!
Bár szerencsém volt, hogy tegnap intétem el a dolgaimat , mert holnapra akartam eredetileg tenni, (mert ugye jó időt mondtak, esővel), de az eső miatt inkább tegnap elintéztem.Jobban jártam.

Szirom, akkor lődd be a karácsonyt célnak!!!!KépKépKép

Nekem jövő héten csak annyi programomo van, hogy kedden délután 5-re kell mennem a műv.házba, közös szülői lesz a leendő elsősök szüleinek.Hú, de izgiKép
Meg hétfőn, ha jó idő leszKépKép, akkor védőnő.
Szerda-csüt-pént. szabadKépKépKépKép

Pusz
Ildikó
vas

Ildi! Lőjünk be egy jövő heti napot, ismét fenntartom, hogy a kedd az nem jó, mert zenebölcsibe megyünk, és az ugye Miksa szíve csücskeKép

Péntek se lenne jó, mert ha minden igaz, le tudunk ugrani anyuékhoz, Nosztalgia-kupám van a hétvégén. Még nem döntöttem el, hogy játszom-eKép Az utolsó alkalom ugye Achilles-szakadással végződött. Nagyon-nagyon szeretnék, de kicsit parázok is.

Tényleg, Levente Gödöllőre fog suliba járni?

KarácsonyKép AhaKép Akkor mikor is kellene?Kép Arra gondoltam, hogy kéne vennem ovulációs tesztet, hogy legalább tudjam, mikor van. Ha akarunk babát, akkor azért, ha meg nem, akkor azért. Miksával nem a közepén volt, hanem később, de akkor nem is volt pontos a ciklusom se. Szóval most más lehet a helyzet. Most mindig 14-én van, amióta szülés óta megjött. Még az esküvőn is megcsíptem a végétKép

Használta valaki? Nem a nyálas mikroszkópra gondolok, mert az nekem szerintem nem jól mutatta. Abban a hónapban vettem ilyen tesztet, amikor - mint később kiderült - teherbe estem. El is kezdtem használni, amikor gondoltam, hogy most (5 napra való van benne), de mire elfogyott, még halvány nyoma se volt ovulációnak. Aztán tök nagy hó volt, és nem mentem újat venni. De a logikus időpont után lehetett, amint a kölök is bizonyítjaKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Akor szerda, csüti????
Többiek???????Kép

Szirom, én nem ismerem ezt a cuccot.
Nekem "szerelemgyerekeim" vannak, csak úgy jönnek sorba mindenféle tervezés nélkülKépKépKép
De most már leállokKép

A fiúk szerintem norm. középidőben készültek, Natasa viszont a 7. napon(azért is lett lányKép ). Állítólag ovuláció előtt kell gyártani a lányokat.
Úgyhogy nem tudom, tényleg nem ismerem azt az izét.

van egy -két újabb képem pocak ügyben, meg itt a kocsi is, ahogy Olivér épp kimászik belőleKép
Kép
Kép
Tegnapi fotókKép(jó csúf vagyok, engem ne nézztekKép )

És itt a kocsiKép
Kép

Ha karácsonyi gyerkőc kell, akkor márciusban kéne gyártaniKépKépKépKép
vas

Igen, ide fog járni Gödöllőre sulibaKép
Csak még nem tudjuk melyikbe, mert van pár ált.iskola.
Úgyhogy lassan elkezdünk nyíltnapokra járniKép
vas

Sziasztok!

Megint sikerült kicsit fogyni. Rájöttem, hogy nekem este nem jó enni, csak nagyon keveset, akkor sikeresebb a dolog.

Szirom!

Én használom az ov. tesztet. Nekem elég pontosan jelez, hőt is mérek mellette. Remélem a kettő együtt már megbízható, UH-n még nem voltam, remélem nem is kell, csak babásság megállapításáraKépKép.

Ildi!

Nekem Hanna a 26. nap körül készültKép.
Szerintem nagyon csini vagy!

Rita!

Én nem szívesen adok édesítős dolgokat nekik.
Maradékok: naja, arra nekem is nagyon kell figyelem. Pedig tényleg sokat számít. De ha pont a legjobbrészét hagyják sokszor ott! De már fegyelmezett vagyok!Kép

Anikó!

Azért nem teljesen.Kép Õt is rávettem, mert már kezdett kis pocija lenni (amúgy vékony), és a nyáron vett nacijai szűkek voltak pociban. Ideálisan kb. annyit lenne jó fogynia, mint eddig, bár már a normál súlytartományban van.

Mindn betegnek jobbulást!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szerda vagy csütörtök egyelőre nekünk jónak tűnik. Remélem, addigra totál meggyógyul a kölök.

Ildi a teszt majdnem pont úgy nézett ki, mint egy terhességi teszt, pisivel működött, de mondom, csak egyszer próbáltam használni. Azért, mert már egy év is eltelt, gyerek meg még sehol nem volt, aztán olyankor már aggódik az ember. Gondoltam, még a kivizsgálás előtt teszek egy próbátKép
De ti nem vagytok semmik ezzel a 7. nappal, meg 26. nappal:o

Beszti, és te melyik fajtát veszed? Annak idején csak a gyógyszertárban volt, de most már láttam a DM-ben is. És most akkor én nem figyeltem eléggé, ti rajta vagytok a 4.-en?KépKépKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! csak a képekre nem reagáltam, pedig megnézegettem őket rendesenKép Szóval most már nem kell aggódnod a pocakméreted miatt, akár mehetnél szülni is simánKép Szép formás poci. Olivér is egy tündér, olyan aranyos mindig a cumijávalKép És a babakocsi baromi klassz, sőt, a tévétek is szépKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Olyan boldog vagyok, végre senki nem beteg! A nagyok voltak ma óvodában is, mi meg Adéllal tücsökzenén meg a Mammutban kolbászoltunk egy kicsit. Meg akartam venni a Norbi-zsebkönyvet, de úgy fölbosszantotta sok reklám benne, hogy inkább Gabi táblázatára meg a netre támaszkodom a továbbiakban is. Ott is ettünk a Mammutban, nagy luxus, de jólesett.Kép Persze kicsit elrontottam a dolgot, mert neki vettem mákos gubát, magamnak hagymalevest, biztos kitaláljátok, ki mit evett... Kép.
Úgyhogy örülök ha az eddigi mínuszokat tartom a hétvégére. Kép
Lehet hogy veszünk mérleget, úgy örülök neki. Eddig a mamámtól hoztam át mindig az övét, bár erre is úgy ugráltam föl-le, minta step-padra Kép.
Nem tudom, hogy fogom megállni, hogy csak hetente mérjem. A havi nekem irreálisnak tűnik. A ti mérlegetek milyen, testzsírszázalékos? Kacérkodtam vele, de az olyan drága.. Csak egy sima digi lesz asszem.

Beszti, negyedik?? Én egy kicsit elbizonytalanodtam negyedik ügyben, jó lenne, de nem tudom győzném-e figyelemmel meg főleg türelemmel... Meg a hely, ugye... Kép
A maradékokkal nem is az a baj, hogy finom (bár az is Kép) hanem hogy nagyon utálok kaját kidobni, pedig dobok mégis sajnos. Ha a férjem éppen nem beteg ő pusztít azért, de a hétvégén nem tudtam rá számítani. Na mindegy, tegnaptól jobba helyzet (leszámítva a gubát Kép)

Szirom, Miksa nagyon cuki ezekkel az elnevezésekkel! Olyan zabálnivalóakat tudnak mondani! Ti is írjátok az aranyköpéseket?
Bár múltkor a Bernát nagyon elképesztett, azt mondta teljesen váratlanul, hogy "Anya, én még nem tudom, hogy hogyan fogok meghalni." Jó nagyot bőgtem rajta, hogy hogy jut ilyen eszébe...

Ildi, miért modasz ilyet, hogy csúf vagy??? Szépek vagytok, nagyon jól nézel ki! Ha valaki írásba adná, hogy 68 kilós kismama leszek szülés előtt nem sokkal, már jöhetnbe is a negyedik! Kép Szép a kocsi, szép Olivér és Natasa is Kép Kép Kép.
Olivér is nagy cumista?
Nálunk is a két kisebb, még a Bernát is úgy alszik. Múltkor kiborultam ezen, erre a férjem megkérdezte, te meddig is szoptad az ujjad?? Igaza van, nem szólhatok semmit (KILENC éves koromig! Kép)

Iskolakezdés... Nálunk is aktuális, olyan izgalmas! Kép
El sem tudom képzelni, hogy az én kis Majám iskolás lesz... Mi már kinéztünk egy közeli iskolát, nagyon szimpatikus a tanító néni, és ami nekem nagyon szimpi, hogy nincs semmi plussz (lovaglás, nyelvek, golf... Kép) Nem fárasztja el talán nagyon.

Mesélsz a ti iskoláitokról, meg hogy mi alapján választotok? Érdekelne nagyon.

Mindig regényeket írok Kép
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! Én ha ma hallottad volna, hogy a Valentin-napi virágomra mit mondottKép "Kicsi karácsonyfa iszik"Kép

Alszik még szegénykém, 37,8-cal tettem le, meg persze egy adag Panadollal. Annyira rosszul tűri az orrszívást, elbújik, "Miksa elszalad" kiabálja, és már spurizik is. A gyógyszert csak a nurofenes fecskendőből tudom beadni neki, de a Panadol végénél például tátott szájjal ordított, majd kézzel kitörölte a szájából, és végigkente az arcán meg a haján. A porszívózás az meg horror, annyira sírKép

Mérleg: a miénk testzsírszázalékos, de még nem jöttem rá, hogy mutatja meg, annyira szar a leírása. Viszont nem volt drága, 10 alatt volt, talán 7. A Media Marktban vettük. Szép plexi, digikijelzővel. Volt ebből a fajtából drágább is, de az nem tudom, mit tudott még.

Tüsszentett, lehet, hogy felébred, megyek.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hali!!!Kép

Köszi a dícséretet a pocakomra lányokKép
Rita, de akkor is egy kicsit csúnyus vagyok ezeken a képekenKép
Meg már nem is a 68-hoz vagyok közelebb, hanem a 69-hez, és még van 6 hetem, és azalatt még bármi lehetKépKépKépKép
Szirom, köszi Olira, is meg a tv-reKép is .
Megőrülök ám a cumiitól én is.
Állandóan szívná, de már párszor elvettem, elég jól elvolt nélküle, majd nyáron gondoltam, hogy leszoktatom valahogy.

Rita, még nem tudom, hogy döntünk, most lesz ez a közös szülői, ott meghallgatjuk ki mit mond, mikor hol lesznek nyílt napok, aztán végiglátogatom őket, amíg bírom, és amelyik szimpi lesz(tanítóilag, helyileg,....nem tudom.)
Még nem választottunk iskolát soha. Ismeretlen terep.
Majd lesz valami.

Szirom, én is csak a Nurofen adagolójával tudtam beadni mindent Olivérnek, de a végén már azzal is kínlódtam, minden tiszta gyógyszer volt, ahogy nálatokKép
Még mindig hőemelkedése van???
Szegényke!!
Kép
Neki küldöm a bocit.

Beszti, azért a 26. nap se semmi.Kép

Hú, nem is tudom ki kérdezte (talán Rita), hogy honnan valók a kis képecskék?
van egy gyűjtemény
http://gif.fpn.hu/
Meg egy csomó el van mentve innen-onnan

Ildi
vas

nem is ezt az oldalt akartam beírni, hanem ezt:
http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://gif.fpn.hu/

nem jó, ez megint ugyanaz, mit az előbb, nekem pedig a kedvencekbe ez a cím van beírva, és egy animált gif gyűjtemény jön fel, nem csk ez az egy.
na, mindegy.
vas

Akkor így lesz jó:

www.animaltgif.lap.hu

RemélemKép

Szirom, jut eszembe, nem olyan nagy ám a hasam még most sem, tegnap megint elkedvteleníttek, mert azt mondták, hogy kicsiKép
Akik Olivérrel láttak, ők mondták, az tény, hogy akkor a hasam is kétszer ekkora volt(na, meg én is), de inkább az volt a nagy!!!
Ez meg talán a normálKép

Oké, így bejön a lapKépKép
vas

Ildi, nekem az első is bejött, és épp dicsérni akartam.

Én innen http://natloz.znet.hu/ szoktam, a tiéd (eddig csak az elsőt láttam) sokkal jobb. Illetve most látom, ez lap.hu, szóval ez rengeteg...Kép

Hát szerintem meg jó a pocid. Hagyd már ezt a hülyeséget, hogy kicsiKép

Miksa délután különben láztalanul ébredt, de most megint melegnek érzem. Megyünk is!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nekem is bejött az első, csak nem azt akartam felrakniKép
hanem a lap-osatKép

Jól van na, hagyom " a kicsi a hasam dumát" KépKép
vas

A tiéd is jó, megnéztem, el is mentettemKép
vas

Sziasztok!!!

Ma nem tudtam jönni, mert csak icipicit aludt Zsoltika... Délelőtt egy csomót szánkóztunk pedig, azt hittem majd jól kidől Kép Délután pedig vendégségben voltunk, elég későn keveredtünk haza Kép

Ildikó,
szuper csini vagy Kép A pocak pedig éppen jó, nincs azzal semmi gond! Kép Olivér milyen magas! Nagyon jó a babakocsi is Kép És hát a nappalitok nagyon tetszik nekem! Olyan jó hogy világos színekkel van berendezve!!! A mi ülőgarnitúránk fekete bőr, a szekrénysorunk is sötétbarna... Nem rossz, de most ahogy megláttam a tiéteket, nagyon megtetszett Kép Na meg a tévé is!!!

Az alapozóra köszi a választ! Hát ez már csak ilyen, keverni egyenlőre nem próbáltam. Majd beszélek a kozmetikussal is. Lehet, hogy találunk egy megfelelőbb színt.

Szirom,
remélem, jobban van Miksa! Gyors gyógyulást neki!!! Nekem sosem volt ovulációs tesztem, persze hallottam róla, de sajna semmi tapasztalatom nincs vele kapcsolatban.
Zsoltika egyébként a 13-ik napon fogant Kép Elég korrekt 26 napos ciklusom volt akkor még, szóval éppen jókor ügyködtünk Kép

Rita,
nekünk is digi mérlegünk van, de csak testsúlyt mér, egy tizedes pontossággal. A célnak tökéletesen megfelelő Kép
Édesítőszeres dolgokat Zsoltika sem eszik. Neki nagyon-nagyon kevés cukorral készítem a kakaóját és a teáját is. Vagy mézzel Kép

Beszti,
26. nap, hajjajj! Kép Negyedik gyerkőchöz drukk! Kép

Eddig jutottam, de most már megyek aludni. Hohó, TALI!!! A jövő héten én a csütörtökre szavaznék Kép De jó lenne menni! Többiek??? Írjatok!!!

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

SziasztokKép

tegnap reggel nem tudtam csatlakozni, vmi karbantartás voltKép du. meg vendégem volt, tegnap isKép, Neki is két picije van, olyan jó vot ilyen sok gyerekKép Azon nevettünk, hogy szinte egész idő alatt ezt mondtuk "Hol is tartottunk?...", mert beszélgetni azt nem lehetett, mindig foglalkoztatott valamelyik. Búcsúzáskor mondtam is Neki, hogy majd este felhívom, hogy megtudjam mi is van Vele mostanában...Kép
Ma délelőtt zenebölcsi, délután 2kor Nikinél farsang... Olyan izgatott (persze, én isKép), mert tangózni fognak a táncversenyenKép Szegény Dorinak, ma a du.-i alvásának lőttekKép most kiderül mennyire strapabíró a csajsziKép

Szirom,
először is, továbbra is, jobbulást a kicsi Miksának!
Az orrszívózás nálunk sem könnyűKép de amióta megmutattam, hogy én is kiszívom azóta legalább nem retteg tőle, csak nem szereti.
Milyen noztalgia kupa, milyen sportoló voltál Te? Le vagyok maradvaKép SzakadásKépKép Gondolom, nehéz lesz (lenne?)csak nézni az egészet?
Ov. teszt: nem ismerem sajnos, nekem most kéne spirált felrakatnomKép Mindegyik gyerkőc közvetlenül a menci elmúlás utáni 4-5. napon fogantKép Szóval, kiváncsi lennék erre az ov, tesztre, hogy mi is a helyzet nálam?
Te melyiket fogod venni?

Ildi,
tudod, mi a legszebb a képen, hogy boldog az arcodKépKép ilyen sugárzó, csak a kismamik arca tud lenni.
ÉS: pocid ideális, Natasa mérete a lényegKép láttam én a tavasziaknál nagyon nagy pocakú lányokat de azoknakak mindenük óriási voltKép Mennyivel jobb ez így, nem?Kép
Olit még mindig megzabálnámKép
TV: KIRÁLYKép

Rita,
most vettem a Rossmanban 4999,- Ft-ért mérleget,digitális és a testzsírt is mutatja (be lehet programozni több ember adataitKép) lecsaptam rá, mert én is csak tíz körül láttam eddig.

Beszti,
na, látod csak elindult a fogyásKép nagyon jó!
Az esti evéssel én is így vagyok,
ha azt kihagyom (nám) már látványosabb (lenne)a dologKép

Gabi,
tornát meg űzöd? mostanában nem írsz rólaKép

TALI: nekem a csütörtök nagyon jó lenneKép

Legyen szép napotok,
anikó

Anikó
pupi5

Jó reggelt!!!

Szóval csütörtöki nap belőve?
És ugyanaz a verzió, mint múltkor???

Köszi a további dícséreteket a pocimraKép, tök állat vagyok, direkt nem raktam be eddig olyan képet, amin ez a barom tv rajt van, valahogy most meg nem is figyeltem oda rá.
Nem direkt volt, elhiszitek, ugye????
Nem akartam itt mutogatniKép

Gabi, én is nagyon szeretem a világos bútorokat, csak elég kényes.Bár nagyon könnyen tisztítható, de Olivér már egyszer összefirkálta, szóval ilyenekkel kell vigyázniKép
Bár most készül egy sötétbarna(fekete fenyő színű) burkolat a falra ablakmagasságig, aztán akarok egy-két narancsos árnyalatú képet a falra, meg valami narancsos függönyt.
Így kicsit olyan mediterrános beütésű lesz.

Rita, nekem is digi mérlegem van, de amióta Norbiztam, én függő vagyok, reggel-este mérem magamKép
De nekem így jólesik, legalább nyomon tudom követni a kilók fel-le ugrándozását.Kép

Nálunk tegnap volt farsang az oviba,ma meg pizsama party van nekikKép
Kicsit sok a jóbólKépKép

Esik az eső,olyan mocsok az időKép
Én meg már megint a második adagot mosom, és még egy vár rám, hogy bepakoljamKép

na, nem pofázok annyit, húzok a dolgomra.

Ildikó (ma 34 hét)

Kép
vas

Sziasztok!

Hát, húzós volt egy kicsit eddig most nekünk, de most itthon volt az uram egy félórára, és ketten porszívóztuk Miksa orrát, és nagyon-nagyon eredményes volt. Egyedül ennyire nem tudom. Az este ráadásul elkezdte, hogy kiköpi a gyógyszert, pedig 38 félnél már muszáj kapniaKép. Annyira kétségbe voltam esve, nem tudtam, hogy mennyi ment le belőle, és mennyit köpött ki. De akkor már másik fajtát ugye nem adhattam. Az orrát meg úgy szívtuk (mármint este), hogy szerintem a szomszéd utcában is hallották. Az uram meg éjszakás volt, úgy, hogy már reggel elindult. Aztán mielőtt lejöttem, még mértem egyet, és 37 félnél megnyugodtam. Reggel viszont 37,7-tel ébredt (az éjszakát végigaludta), és megint elkezdte a kiköpősdit, és hát most már kicsit kikészültem. De most már megint csak 37 szerencsére, és megint egyedül vagyunk, de jót tett, hogy itthon volt a papa. Mondjuk reggel már azon gondolkodtam, hogy a délutáni rendelésre mégiscsak átmegyünk, de itt jég esett ... de most már talán nem is lesz rá szükség.

Anikó! Kézilabdáztam. És a Nosztalgia-kupa az olyan, hogy a régi csapatok összeállnak, vannak fiú és lánymeccsek is egész nap, este meg egy nagy buli. 2-3 ilyen kupa van egy télen, de ez a legnagyobb. Csak a mi korunkban már sérülésveszélyes, a hirtelen mozgás nem túl jó. Minden évben van egy-két szakadás. Csak hát nézni nem olyan jó. És én most már évek óta nem játszottam. Tavaly nem tudtunk menni, előtte terhes voltam, az előtt csak benéztünk, mert éppen a baráti körrel mentünk Villányba borozgatni, és előtte volt az Achilles-szakadás.

Teszt: nem tudom, mert én csak azt a régit ismertem. De most már tényleg kíváncsi lettem, 4-5. nap, nem semmiKép Hogy engem ilyen "balesetek" miért nem érnekKép

Ildi! Tényleg szép a nappalitok. És rendesKép A miénk most sokkal inkább belakott, ha érted, mire gondolokKép A szőnyeg az nagyon gáz, a kölök rendezi mindennel. Aztán van egy nagy sarokülőnk, amit ki lehet nyitni, és az mindig ki is van nyitva, mert így baromira kényelmes. Csak jó nagy helyet is elfoglal. Aztán vannak a játékok, jó esetben teli velük a járóka, rossz esetben a szőnyeg.

Gabi! Lehet, hogy marhaság, de ha az egész nyakad és dekoltázsod lealapozod nedves szivaccsal, vékonyan, az nem oké? Akkor nincs folt.

Megyek, mert Miksa megint piszkálja a gépet, kapcsolgatja a kivehető vinyót, és többször is nagy bajt csinált már.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nem irigyellek porszívózás ügyileg.Olivér dettó ugyanilyenKép
Kész harc volt egy-egy alkalom.Mi is csak közös erővel tudtuk kiszívni neki.
Meg a gyógyszerbevétel is kínszenvedés volt.
Mivel ő olyan antibogyót kapott, ami tabletta formájú volt, és azt kellett feloldani pici vízben, és így beadni neki.
Gondolom, tök rossz íze lehetett,köpte kifele,aztán a végén már beleborítottam a kakaójába.
Úgy megitta,de előtte akkor is ketten fogtuk le, és nyomtam a szájába szegénynek.

Ajaj, nálunk is hasra lehet ám esni a szőnyegen lévő játékokbaKép
Most pont egy kivételes alkalom volt(még reggel)amikor semmi sem volt kiborítva a szoba közepéreKép
A kedvencem, amikor kiborítják a legót(ez egy nagy dobozban van, jópár csomag egybevegyítve.Nem is akarok több legót látniKép) ,és akkor ezt kiönti a szőnyegre, én meg csak kerülgetem.
Kihúzhatós ágyunk nekünk is volt még Pesten a nappaliban, mindig ki volt húzva, azon fetrengtünk mi isKép

Hú, végeztem a mosással, ebéd is volt már(sült krumpliKép ), Olivér már húzza a lőbőrt, itt lennt mellettem.
Kicsit még netezgetek, aztán lehet ledőlök én is Kép
Kell a pihenésKép

Szirom, belekukkantottam az újpestibe még reggel, láttam, hogy valaki Zalakarosra készül a Mendan-ba?
Az nagyon kircsi helyKép
Én voltam ott pár éve, állati jóKép
Viszont aki diétázik, ne menjen odaKépKépKépKép
Baromi jó a kaja, svédasztal volt, reggeli-vacsi, de olyan sok kaja volt,hú, meg a süteményes pult!!!!!!KépKépKépKép
Még én, a finnyamatyi is jóllaktam ott.Kép
(és 2 nap alatt biztos híztam 3 kilót)
Szóval ajánlom bárkinek.És a fürdő része is szuperKép

Ildi
vas

Ildi! Akkor tudod te is, mi az a birkózás a beteg gyerekkelKép Mondjuk ez nem antibigyó volt, csak lázcsillapító, de ha egyszer kell, akkor kell. A szájába én belenyomtam, de köpte ki, még a szemüvegemen is volt. Mondjuk most láztalan már, evett is valamennyit (sült krumplit fasírttalKép), de most meg fölvitt az ágyába egy A4-es papírt, amin a tápipik vannak. Csörög-zörög vele, meg dumál nekik, pedig fekete-fehér, illetve halványan kiszíneztem az este, de a színes cerka a az nulla az eredeti színekhez képest. Azért nyomtattam ki a képet, mert akartam neki üvegmatricát csinálni belőle. Nem baj, itt van a gépben.

Zalakaros: dicsérték már többen, és ez a szálloda is nagyon jónak látszik. Csak ez a lány már annyiban sokkal jobban áll, hogy a gyerekek elvannak gond nélkül a nagymamánál. Mi majd mostanában próbáljuk ki valahogy, hogy anyuval maradjon egy éjszakát. Olyan már volt, hogy ő fektette le, de akkor mindig hazamentünk, meg a lagzi volt még, de ott meg valójában ott voltunk a közvetlen közelben. Még nem tudom, hogy legyen. El kéne mennünk éjszakára valahováKép Csak nem merek messzire menni, mert Miksa képes az aggódástól belázasodni. Amikor 1 éves volt, és elmentünk az osztálytalimra egy étterembe Szekszárdon (ő anyuval, a tesómmal, meg az ovis unokatesójával maradt otthon anyunál), akkor egy darabig keresgélt, járkált szobáról szobára, egyre fehérebb lett (nem sírt), majd anyu melegnek érezte, és 38,6 volt asszem. Telefon, épp akkor tették elénk a kaját. Hazamentünk, addigra kapott Nurofent, lement a láza, megszopiztattam kétszer is, meg megfürdettem, és simán le tudtam tenni aludni. Ennyi. Aztán a család visszaküldött, de akkor már csak olyan 10-en voltunk ott. Pedig ez 20 éves általános iskolai találkozó volt, és úgy szerettem őket, sajnáltam nagyon. Közben meg lelkifurim volt, hogy nem kellett volna elmenni, a gyerek kikészült tőle, nekem meg közben a saját osztálytalim a fontos. De az az igazság, hogy most már tényleg megérdemelnénk néhány napot az emberrel. Anyut úgyis imádja Miksa. Csak anyám meg nálam is aggódósabb, hogy majd pont nála lesz beteg, satöbbi. Nem nagyon mondja, de kiveri a víz miatta, tudom. Pedig nagyon karakán nő. Vigyáz rá akármennyit, de közben parázik. Kitől is örököltem ezt?Kép

Most locsogtamKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm a mérleg-infókat! Anikó, a rossmannos nem nagyon gágyesz? Mert az ára jól hangzik, csak jól is mérjen nekem, mert ha többet mutat infarktust kapok! Kép (Ha kevesebbet akkor nem Kép)

Szirom, ez aztán a választék, köszönöm! Ezt a Briver (vagy mi) kft-t néztem ki én is, ebben rengeteg mérleg van, de hiába mondom az uramnak, hogy rendeljük meg, valahogy még nem került rá sor. Mondtam neki, hogy akkor megveszem én, de azt mondta, ne, interneten keresztül sokkal olcsóbb. Főleg így, ha nem rendelünk Kép.
Holnap elmegy a család a férjem szüleihez, én iskolába megyek délelőtt, de délután csapok egy nagy mérleg-vásárt asszem. "Mert megérdemlem". Kép

Ildi, tőled kedvet kapva a múlt héten én is egy csomószor aludtam délután, általában az Adéllal kettesben, a nagyok meg társasoztak. Kép Kép Nagyon meg is dicsértem őket, hogy hagynak aludni Kép.

Nappali... Kép Kép A mi nappalink, talán már mondtam, gyerekszoba, étkező, dolgozó, háló, szalon egyben Kép. Úgyhogy minden reggeli-ebéd-uzsi-vacsi után sika-mika, közben a játékok kihasználják hogy nem figyelek oda és osztódással szaporodnak. Kép
Vágyom egy gyerekszobára, ahol a gyerekek játszanak is, és ha már nem bírom nézni a disznóólat, becsukom az ajtót. De csak félig, mert én is élvezem, ha körülöttem sertepertélnek. Kép

Szirom, szegény! Végső esetben nem megoldás a kúp? Azt könnyebb belebirkózni, és hatásos. Orrszívás... Múltkor már az összes playmobil-figura orrát kiszívtam Kép, Adél csak ezután volt hajlandó odajönni. Kép Szóval ismerős...

Na megyek, sok a dolog, de még este benézek, úgyhogy írogassatok szépen!! Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom, most olvastam utolsó soraidat, jaj, annyira vágyom én is elmenni!!! Pedzegettem is az uramnak, hogy utazzunk el három napra valahová, erre az volt a válasz, hogy legyen inkább egy nap... Nem érti, de majd elmagyarázom neki Kép.
Csak a három gyerekkel az a baj, hogy ennyit lepasszolni az már nagy feladat. Ezt is mondtam mindig, annak aki kérdezte, hogy a kettő és a három között ennyi a különbség: kettőt még elvállal bárki (majdnem), a három már nagy feladat. Bár mi is hárman voltunk, úgyhogy nem ismeretlen a mamámnak, de azért így más. Pedig de jó lenne, Istenem!!! (a szerető anya Kép Kép Kép)

No csak ennyi
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Épp csak beugrottam, mert kérdeznék SOS! Miksa rosszabbul volt reggelre, láz, elesettség, még mindig teli orr. Látta délelőtt doki, orrmandulagyuszi, ráment a cucc az orráraKép. A vérvizsgálat gyulladást mutatott, antibigyó, Cedax Baby. De köpi ki ezerrel, nem teljesen tudtuk kontrollálni, mennyit sikerült beadni. Van valami ötletetek? Ti hogy csináljátok? Nagyon kellene, mert így tutira nem eszik meg belőle eleget. Régen a nurofenes fecskendő sima ügy volt, most nemKép.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, két ötletem van, az egyik humánus, a másik gyerekkínzó: Próbáld meg feloldani valamiben, amit nagyon szeret, (HA LEHET), ígérj utána csokit, akár kisebb ajándékot is, tudom, megvesztegetés, de szent cél érdekében. A másik: Amikor beadod, fogd be oorát-száját, akkor kénytelen nyelni. Én ezt eddig egyszer alkalmaztam, antib-nál, elég szörnyű, de bemegy... (Remélem nem gondolsz most rosszakat rólam)

JOBBULÁST!!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! Köszi! Azóta tudtam simán kiskanállal pótolni valamennyit, valamiért bekapta. De nem tudom, mennyit evett belőle összesen, mert az elején többször is sokat kiköpött. Eredetileg a nurofenes fecskendőhöz hasonló cucc van hozzá. A belekeverés gáz, mert alig eszik, de félretettem egy túrókrémet most, hátha. A megvesztegetést is kipróbálom, mindegy nekem, miért eszi meg, csak lemenjen. Az orr- és szájbefogást anyukám is ajánlotta, szégyellem, de megpróbáltuk. Úgy is ki tudta köpniKép Kiszűrte a szájacskája résén, baromira ügyesenKépKép Legközelebb csak holnap kell adni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj szegények! Nekünk is volt Bernáttal is, Adéllal is ilyen antibiotikum-kúra (feltételezett hugyúti fertőzés miatt...) az 10 nap volt... Számoltam visszafelé, hogy még hányszor kell beadni. Kép Nem vagyok okos ebben én sem, mielőbbi gyógyulást mégegyszer!
R.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom,
mi is ezt ettük egy hétig, ezt a Cedax Baby-t! Zsoltika viszont megette... Én a Rhinatiol-os rózsaszín kiskanálra nyomtam ki a fecskendőből a szükséges adagot, mert a Rhinatiolt nagyon szerette Zsoltika, és így valahogy elfogadta. Mi rögtön utána teával itattuk, hogy lemenjen a rossz íze... Elég sokat kellett még régen beszélni vele ahhoz, hogy vita nélkül lenyelje a gyógyszert. Próbáljátok meggyőzni Miksát, olyan ügyes fiú ő, bizti megérti, hogy le KELL nyelni a cuccot, mert különben kórházba kell menni és sok szurit fog kapni... Szóval mi egy kicsit ijesztgettünk is, ami végülis valahol igaz, hiszen ha nem gyógyul, akkor rosszabb lehet.

Ennyi jutott eszembe Kép Ti hány napig fogjátok szedni? Vacak egy cucc az, annyi bizonyos Kép

Jobbulást kívánunk, majd írj hogy mi van!!!

Gabi

pgaboka

Hú, Szirom, ezek nem jó hírek.Kép
Én is sajnos brutálisan adtam be Olivérnek múltkor a cuccot.Sajnos csak úgy ment le, ha beletnyomtam a szájába, aztán befogtam neki, meg hátrahajtottuk a fejét, hogy lecsússzon.Utána én is valami finomat adtam rá.
Aztán a végén már beleraktam a cumisüvegbe a kakaóhoz(de az más volt, mint a tiétek)

Jobbulást, holnap még benézekKép

ildikó
vas

Szirom, hogy vagytok????

Ezt Miksának küldöm, így kell bevenni a gyógyszert: (bár ez éppen a torkot nézi, de majdnem..Kép)

Kép (Ezt már tőletek tanultam, köszönöm a segítséget!!)

Ildi, ne idegesíts, hogy 31 évesnek írtad magad a profilodban!! Kép Te is '75 júniusi vagy, ugye?? Akkor addig csak 30!! Kép
Egyébként sok az egyezés, ahogy látom, 1975. júniusi szül.nap, 1998-as esküvő, három gyerek...
Még én is 60 kg szeretnék lenni, az lenne tökéletes Kép Kép Kép.
Jó éjt (vagy jó szombat éjszakát, kinek mit Kép)

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Miksa jobban van, az uram szerint ránézett a doktorra, és meggyógyult. Délután már tök jól volt, vidám is, este csak 37,1-ig ment föl. De ha reggel láttátok volna, sírva panaszkodott, tűzforró volt, zihálva vette a levegőt, folyt a taki, és olyan volt, mint a rongybaba. Aztán megbeszéltük a dokival, hogy átmegyünk hozzá, 9-kor indulunk. A kocsiban összehányta magát, de annyira, hogy mindenét, gatya, póló, pulcsi, hasított bőr autósülés, ölében a kabátja, mert a kapucni cippzárjával játszott. Míg a doki vizsgálta, az ember a szomszéd kínaiban vett neki egy melegítőt (mackó klasszik, méret 120 körülKép), meg harisnyát, pólót. Az ő bőrkabátjában vittem be a kocsiból. Füle oké, mellkas oké, torok oké, kizárásos alapon maradt az orrmandulagyuszi. Hálás vagyok, komolyan, hogy a doktor annyira felszerelte a rendelőjét, hogy van neki vérvizsgálatra alkalmas cucc, meg a pisit is meg tudta volna nézni, ha tudott volna a kölök pisilni. Próbálta, de annyit hányt, hogy nem maradt neki folyadék. Viszont a vérvizsgálat szerint ha a régi húgyúti fertőzés lett volna, akkor nem ennyi az érték. Hazafelé aludt, de aztán itthon nagyon megküzdöttünk a gyógyszerrel. Akkor írtam nektek. Viszont most tényleg sokkal jobban van, és most nem nagyon tudom, hogy mitől. A doktor úgy saccolta, hogy hétfőre lesz érezhetően jobban, az antibigyó hathat ennyre gyorsan? Vagy a rengeteg orrszívás? Mert tengernyi sűrű cucc jön le neki. És most már ketten nagyon jól meg tudjuk oldani. Mindegy, örülök neki. Csak azon filóztunk, hogy antibigyó nélkül is jobban lett volna ma? Bár ahogy reggel kinézett, muszáj volt a doktor. Ennek mennyi a minimum szedése? Tudja valaki?

Bocsi, hogy most másra nem reagálok, puszi mindenkinek, kedvesek vagytok, hogy aggódtok! Jó ez a topikKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szisztok!

Szirom,
ez szörnyű lehetettKép a kis eleven, örökmozgóKép Miksa, mint rongybaba... gondolom, hogy megijedtél... Nagyon jó, hogy elmentetek dokihoz, az a biztos! Jó kis hely ez a Horány, hogy még laborba se kell mennetekKép Az antibogyót meg feltétlenül kérdezd meg, hogy meddig kell szedni, mert annyit tudok, hogy rövidebb ideig nem szabad, mert azzal ártunkKép
Remélem az éjszakátok jól teltKép
A gyógyszer(antibogyó) beadásban sajnos nem tudtam volna segíteni, nekünk még csak nurofen kellett, az meg ízlett neki. A Niki meg már nagyon régen volt ilyen picikeKép DE miért csinálnak a gyerekeknek rossz ízű antibiotikumot, ha a többi már ilyen finom??????
És a hányásra mit mondott a doki? Lehet, hogy csak a felgyülemlett slejm miatt volt? Az én dokim mondta a betegeskedés idején, hogy ilyen előforgulhat, mert sok folyik le hátul a garatban... (csak ne a hányós vírus legyen!!!)
Nagyon remélem, hogy a javulása ma folytatódik!
Majd benézek, feltétlenül.

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Láztalanul ébredt, jó a kedveKép

Anikó! Dunabogdányban van a doki, nem Horányban. Itt nincs, illetve csak heti egyszer jár a faluba gyerekorvos. Az ügyeletes meg amúgyis Tahiban lenne, onnét pedig már csak egy falu a miénk. A védőnőtől kérdeztük annak idején, hogy kit válasszunk, és végül kibökte, hogy őt. Sok betege van Horányból is. Jó választás volt, tényleg nagyon elégedettek vagyunk vele, nyugodt vagyok, hogy gondos, és amit mond, az eddig mindig stimmelt. És bírja a gyerekeket, mer láttam már olyat, akit idegesítettek.

Antibogyó nem rossz ízű, pisztáciásnak gondolom, de Miksa nem úgy dönt, hogy ízlik-e vagy sem. Csak közli, hogy "zossz", még ha meg sem kóstolta. Fecskendővel köpte, később kiskanállal megette, akkor biztos nem vacak. Én is megnyaltam, nekem ízlett.

Hányás: azt mondta, hogy lehet attól is, meg egyébként is a gyerekeknél szinte bármelyik betegség kísérőtüneteként előfordulhat. De nem is hányt többet. Bár sokat utazik, de a kocsi is megkavarhatta, mert nagyon jeges volt az út, köd volt, elég szaggatottan mentünk, és épp egy balesetet láttunk (autók az árokban, sérült nincs), amikor hányt. De azóta se, és ez tök jó.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
Hál'IstennekKépKép Nagyon örülök!
reggel jövök.

anikó

Anikó
pupi5

Hahó!

Minden oksi velünkKép Megint nincs láz, bár az este 37,5 volt, aztán később lefektetéskor 37-et mértem. De ezekre már nem kell lázcsillapító, és a közérzete és a kedve is jó. Csak még azt nem tudom, hogy adom neki ma be az antibigyoszt és hogy szívom le az orrát, mert ketten vagyunk, a papa csak este jön.

Nagyjából ennyi van velünk. Még érdekesség, hogy tegnap végre feltettük Miksa szobájába a képeket, amiket már régóta rakosgatok, mindig bővült a létszám, szegény pedig minden áldott nap megnézegette őket, és mindig mondtam, hogy majd a papa fölszereli. No, tegnap fölszerelteKép Meg még egy fogast és egy magasságmérőt is, amiből kiderült, hogy Miksa veri a 90 cm-t. Akkor azért rövid már megint minden cuccaKép

Akkor csütörtök?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Örülök, hogy Miksa jól van, nekem továbbra is jó a csütiKép
Mártinak, Motiotnak szól valaki?
Rita, te tudsz jönni????

Most rohanok, megyünk védőnőhöz(ha elindulásig nem megy el a kedvemKép ), aztán délután jövök.

Szirom, mi már régen felraktuk a magasságmérőt, de csak most hétvégén kerültek fel rá az adatokKép
Olivér 89 centiKép

na, majd jövökKép

Rita, nem akarom magam öregíteni, éppen múlt héten írtam át a 30-at 31-re,(milyen kis szemfüles vagyKép) mivel júniusi vagyok, én mindig januártól számolom az aktuálisat, de ha megkérdezik, akkor azért csak 30 vagyokKépKépKépKép

Na, tényleg húzok

Ildi
vas

Ildi, Olivér már a nyáron is épp akkora volt, mint Miksa! nem semmi méretű kispasiKép!

Jó utat!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

60 centivel születettKép

Levente meg 2 évesen 91 centi voltKép
vas

Miksa pedig 51 centivel (3300 gr), úgyhogy szerintem ez szép teljesítményKép Igazából a zenebölcsiben úgy látom, hogy pont beleillik a korosztályába.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép jó reggelt!

Ildi,
megcsináltam a kuglófot, nagyon fincsi lett és tényleg, ahogy írtad ripsz-ropsz megvanKép
Látom, ma hódolsz kedvencKép időtöltésednek, és védőnőhöz mész....Kép Remélem nem fáraszt le nagyon az agyament dolgaivalKép

Szirom,
de jó, akkor kiűztétek a bacitKép de azért még lesz egy-két kemény menet az orrszívással, mint látomKép de ez már a végeKépkitartás!
Képzeld, Te mint cicásKép nem jött haza tegnap este a cicánkKép ilyet még soha nem csinált... Azt sem mondhatnám, hogy randin van, mert már csak egy "volt kandúr"... Tiéd csinált már ilyet? Jaj, annyira szomorú lennék ha nem kerülne megKép

Rita,
megvetted a mérleget? Ha még nem, szívesen felrakok egy képet a Rossmannosról, hogy el tudd dönteni mennyire gágyeszKép

CSÜTÖRTÖK SZUPIKépKép

anikó

Anikó
pupi5

Az is tök jóKép

Lev meg 53 centi volt
(szerintem Olivér sem volt 60, nekem nem sikerült itthon annyinak mérnem, de a kórházi mérés a hiteles, nem?)

Na, tényleg kotrok, 11-től van a nyanya, még előtte beakarok menni 1-2 helyre(kéne egy kis finom házi süti, van egy kircsi boltKépKépKép)

Olivért meg még fel kell öltöztetenem, még pizsiben vanKép

Kép
vas

helló Anikó!!

Kép

Veled álmodtamKép
majd leírom, de msot kilépek, biz istenKépKép
vas

Anikó! Most szállt el, amit írtam, naszóval mégeccer röviden: egyszer a Béla se jött haza, akkor az történt, hogy bement a szomszédhoz, a Gyuri meg becsukta az ajtót és lefeküdt aludni. Így csak reggel tudott kijönni a kis lüke. Az egyik szomszéd macskája egy környékbeli pincébe osont be, aztán a nyaraló gazdája hazament és csak jövő vasárnap ért vissza. Úgyhogy a Zokni egy egész hétig volt elveszve, de meglett ő is, csak kicsit soványabban. Reméljük, a tiétek is előkerül!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok lányok!

Szirom, örülök, hogy javul Miksa, ez a jó a gyerekekben (többek közt) gyorsan gyógyulnak Kép.

90 cm! Két és fél éves, ugye? Törpe Bernát most 4 évesen 99 cm! Kép Adél majdnem utoléri, Maja is elég magas, reménykedem, hogy ő is megnő, vagy talál magának majd egy mini-menyasszonyt Kép.
Pedig nem volt kicsi, ugyanakkorák voltak a Majával 3850 g és 58 cm. Bár ezt már asszem mondtam, bocsánat.

Anikó, tudnál képet feltenni? Nem akartam legagyizni a mérlegedet, ne haragudj, bunkó vagyok! Csak egy ilyen "nagy befektetés" előtt be vagyok sózva. Ezért hülye érzés, hogy én nem hozok a konyhára (csak az éhes szájakat Kép) mert ilyenkor mindig úgy érzem, csak költöm az uram által megkeresett pénzt felesleges dolgokra... Na mindegy, hülye vagyok. Kép
De ha raksz fel képet megköszönöm nagyon!

Ildi, házi süti Kép Vannak itt keményen fogyózók is, ne mondj ilyeneket!! (Bár ha mesélnék a hétvégi menümről, Norbi kardjába dőlne...)
Nagyon kedves vagy, hogy engem is hívsz a talira, jól esett! Nálatok lesz, ugye? De szerintem nem tudok menni, mert nem tudok vezetni, meg az én kölykeim csak fél egyig vannak oviban, vissza kéne tépnem. Vagy ti is csak délelőtt gondoltátok? (ott ülnék napokig Kép) De mondom, közlekedésileg vagyok nehéz eset.

Meséltek majd részletesen? Mert biztos irigykedni fogok azért nagyon!

Jaj de jó ez a napsütés!! Kép
Magyek vasalni Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,

Szirom,
kösziKép meglett!!! 1-kor jöttünk haza a sétából és már itt várt minketKéplehet, hogy Õ is bennragadt valahol???? mert nagyon tiszta volt a szőre, pedig 1és1/2 napig volt távol... Hajlamos, nálunk is belógni a garázsba, amikor éppen rohanva indulunk valahovaKépÚgy örülök, hogy most itt nyújtózik a konyhábanKép

Ildi,
csicsikálsz? Kép kifárasztott a nyanyus, ugye?
Várom az álom storytKép nagyon kiváncsi vagyokKép

Rita,
nem vettem én zokon, dehogy!!!! Én is szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatbanKépazért is írtam, hogy felteszek képet és úgy el tudod dönteni tetszik-e. Nekem tecc és jó nagy betűkkel rajta van, hogy FAT, gondoltam ez majd pszichésen jó hatással lesz rám és kellően elriaszt a zsíros dolgoktólKép (nem jött be, tegnap este hurkát faltunkKép) Lehet kapni, persze gyönyörű üvegeset, nekem az tetszene igazán, de arra most nem fussaKép Na, de itt a kép:

Kép

Vasalás... ne is beszéljünk róla, én inkább írogatokKép

Lányok, beszéljük meg a talit! Én nem tudok a többieknek szólni, nincs számom.

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Anikó, látod, előkerültKép Lehet, hogy épp a garázsban volt.

Rita! Miksa április 18-án lesz 2,5 éves. Majdnem annyi tehát, de csak azt tudja mondani, hogy 2 évesKép

Mérleg: a miénk Korona márkájú, biztos nem egy nagy vasziszdasz, de szép üvegesKép És tényleg nem volt drága. Le akartam fotózni, de most nem volt kedvem végigclintezni, úgy meg mindegy vízcseppfolt meglátszik rajtaKép A fürdőben tartjuk persze.

Tali: naszóval, ha máshogy nem megy, akkor bemegyünk a városba valakiért szívesen, de ha nem muszáj, akkor én inkább hátul mennék a kertek alatt Gödöllőre. Rövidebb és nem kell matrica. És úgy legyen, hogy reggeli indulás, aztán meglátjuk? Rita, nem tudod valahogy megoldani? Valaki más elhozná esetleg a nagyokat az oviból, értetek meg elmenne valamelyikünk? Én nagyon örülnék, ha tudnátok jönni. Motiot tett ide egy telcsiszámot, mielőtt elindultak. Mártiét a múltkor kértem, de senki se adtaKép Ildi?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?