Új privát üzeneted érkezett!

Márti!!!!!!!

Közben itt jártál Kép Kár, hogy nem tudtál írni!

Anikó,
ismerjük a játékot, de azért köszi Kép

Gabi

pgaboka

Látom Márti itt járt 2 percre.
Most mi is rohanunk a tescóbaKép(fújjj)

rafaello a kedvencem!!!!
meg az after eightKépKépKépKép

majd jövök este, ha ideengednekKép
vas

Sziasztok!

Ma fogyás terén nagy sikerekről számolhatok be, ugyanis Adéllal benyaltuk a hányós-fosós vírust, ő már egész jól van, én még nem. Kép Jó sz*r. De biztos fogyok. Kép
Tök szomorú vagyok, a nagyoknak ma van az ovis farsang, úgy szeretnék ott lenni! A férjem megígérte, hogy fényképez, de nagyon jó lett volna látni őket. Végülis mehettem volna, wc-t ott is lehet ölelgetni Kép Majd mutatom őket, nagyon lelkesen indultak!
Jaj de utálom, ha a várva várt hétvégémet elrontják a rohadt vírusok!
Na ennyi panasz elég mára, Miksának és minden betegnek jobbulást!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Megjöttünk a tes...-ból.
Olyan csúnya egy helyKép, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem szeretem.
Meg voltunk a gy.tárban is, odaadták a cuccokat, tiszta barmok voltak, felhívtam őket, jó-e már a kártya terminál, és hogy uniqás kártyával fizetnénk.Erre közli a nő a telefonba, hogy azzal nem is lehet.Mondom tegnap még azt mondták, hogy lehet.Adja a másik nőt, az se tud róla, aztán utána nézett, mégiscsak lehetett.
Én be se mentem , Olivérrel kintmaradtam a kocsiban, apuci azt mondta, annyira homály volt az összes nőKép
Anikó, nekünk se lenne, ha az uram nem kapna a cégétől rá havonta lóvét.
HAa meg már raknak rá, akkor azt levásároljukKép

Rita, jobbulástKép
Téged is elkapott?Szegényke.

Szirom, most meg Miksa lett lázas?
Végre te meggyógyultál, erre beleesik ő?
Sosem lesz ennek vége?

Gabi, nektek jó pihenést, jó kajálásokatKép !
Az ideális hízásról egy újságban olvastam.
1-6. hét:1 kiló
6-12 hét:2 kiló
12-16 hét:2 kiló (3 még elfogadott)
16-22 hét:4 kiló (5,5 elfogadott)
22-28 hét:6,5 kiló (8,5)
28-34 hét:9 kiló (12)
34-40 hét:12 (a 16 még itt is elfogadható)

A fiúk need for speed-el játszanak.Kicsit unom.
Tegnap is 10-kor hagyták abba, és levente akkor jött rá, hogy éhes.Szerintetek adtam neki?
Előtte nap az apja csinálta ugyanezt.
Ezek hülyének néznek engem, azt hiszik, csak füttyentenek, és még éjfélkor is kaját kapnakKép

Na, most megyekk, jó hétvégét, jobbulást mindenkinekKép

Anikó, a kórház neve eddig sem volt titkosKép
De legalább már tudodKép

Motiot, jó utat, jó repülést, aztán lehet, hogy talizunkKép

Ildikó
vas

Sziasztok!

No, ember nagy hajtás után beleszaladt egy kedves ismerősbe itt a faluban, és kissé fáradtan ért hazaKép Most itt szuszog a tévé előtt, Miksa fent énekli az "Egyszer egy hétpettyes katicabogárka... " kezdetű slágert az ágyában. Takis, délután alig kapott levegőt, úgyhogy úgy aludt 10-20 perceket, hogy ott voltam mellette és fogtam a kezét. Persze én is bebubultam kicsit. Viszont 37,9-cel ébredt, úgyhogy kapott Nurofent (Anikó, nekünk is ez vált be legjobban), és az a hőemijét is levitte, meg szerintem a közérzete is jobb lett tőle. De így is kemény és hosszú volt a nap, meg ilyenkor az ember már várja a felmentő sereget, aki hát....Kép

Motiot! Jó utat nektek! Én is be vagyok szarva a repüléstől, mondjuk nem véletlenül, mert amikor életemben először mentem valahová (Párizsba) repcsivel, akkor hazafelé a TU-134-es egyik hajtóműve betegeskedett a levegőben. Rémálom volt, a stewardessek elkapták mindenki elől a kaját, csak bedobálták a fémkonténerükbe rohanva, sötét volt a gépen, de az azért világított, hogy "Vészhelyzet, kérem térjen vissza a helyére" vagy valami ilyesmi fölirat. Épp a mosdóban ért a világítás hiánya és ez a bazi villogás. Volt még kint vihar is, akkor láttam életemben egyszer repcsiről villámot, szóval azt hittem sose szállunk le. De végül minden oksi lett, csak én azóta be vagyok tojva,. Ami nem azt jelenti, hogy nem repülök, csak nem szeretek. Ez egyébként '88-ban volt, osztálykiránduláson voltunk.

Ildi! Megkerestem bizisten a kiskönyvemet.

Minden az indulási súlytól érvényes.

11. hét: +2
14. hét: -1
16. hét: +0,5
18. hét: +3
22. hét: +4
25. hét: +5,5
27. hét: +6
30. hét: +8
34. hét: +11,5
36. hét: +11
37. hét: +12
38. hét: +13

Utána már nem hagytam mérni magamKép. Ez egyébként szerintem elég jó teljesítmény, csak nem kellett volna 84-ről indulniKép Az elején baromira vigyáztam különben, mert nagyon be voltam parázva, hogy elérem a százatKép

Rita! Basszus, mindenkire rájár a rúd! Gyógyuljatok meg! Neked még lógok levéllel, mondjuk te is a mondókákkalKép, de ne betegen vacakolj vele! Köszi a képeket! És szerintem ismerjük egymást, bár lehet, hogy csak látásból. Ha én a Margit körúton laktam, akkor összefuthattunk?

Gabi! Persze, ha nem csukja be maga mögött az ajtót, akkor visszaviszi a huzat a füstöt! Nálunk elég nagy bagós a család, de gyerek esetében maximális a figyelem. Én is cigiztem régen elég sokat (munkahelyi ártalom a médiában), most is visszaszoktam egy kicsit, miután a szopit befejeztük, de nálunk csak a teraszon lehet télen-nyáron. Úgyhogy nem mérvadó a mennyiségKép Lehet megkövezniKép De a terhesség és a szopi alatt egyetlen szál cigi se ment el, és nekem egyáltalán nem esett nehezemre letenni, sőt, én alkoholt se ittam, csak azt hiszem 2 vagy 3 alkalommal fél pohár bort. Züllött nő jó útra térKép

Márti! Nem hívtál, és bár akartalak, én elkutyultam a számodat. Elküldi valaki, lányok?

Anikó! Ismerem ezt a tápipis oldaltKép Miksa azt szereti, ahol foltokat lehet lepöttyinteni, majd felporszívózniKép

Ha valakinek nem írtam, bocsi érte!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vannak a kis farsangolóim:

Maja-boszi (pontosabban gonosz mostoha a Hófehérkéből)

Kép Ez itten én vagyok a háttérben, amint megamról megfeledkezve, szinte bugyimat kivillantva buszozgatok ölemben egy levelibékával. Kép Hálás vagyok az uramnak az ilyen képekért... Kép
Kép

És Bernát-taxi

Kép
Kép

Éjjel Maja hányt, amúgy jól vagyunk, a vírusok lassan családtaggá válnak.
De: ma reggel a mérleg 73,5-öt mutatott, két hete vasárnap 78 voltam. Azért ez penge, nem?

Szirom, gyűlnek a mondókák, csak most munka is volt, meg haldoklás is, de igyekszem!

Pussz mindenkinek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

sziazstok Kép

bocsi de betegek lettünk meg gépünk is rossz volt illetve még az is deazért nagyjából helyrerakta apa majd jövök a jövöhétenél hamarább nem hiszem

puszi mindnekienk

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,
csak beugrottam, mert a hétvége a családéKép de ha még durmolnak...

Szirom,
remélem Miksa kifelé halad a betegségbőlKép
Nem lehetett könnyű, mikor Apa "fáradtan" hazaért, amikor már úgy vártad a felmentő seregetKép Nézzük a dolog pozitív oldalát; Õt nem kellett ápolnodKép
Dehogy kövezlek meg a cigi miatt, én is füstöltem régen, mondjuk max.4-5 szálat egy nap, de már 6 éve nemKép

Rita,
AZTAAAAAAAAAAAAA! Ez nagyon jó! Majdnem öt kiló két hét alattKép GRATULÁLOK! Mesélj, légyszi, hogy csinálod?KépKép

Maja&Berni: nagyon édik a jelmezben, Bernát-taxi díjat is kapott? cukiKép
Jobbulást Majának!

Na, ennyi voltam ébredeznekKép indul a nap...

Szép vasárnapotKép
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Nálunk csak én vagyok ébren, Miksa még alszik, az uram most tart hazafelé az éjszakai melóból. Viszont lapzártázok, nem lesz jó napKép

Rita! -5 kg az zseniális! Megy ez simán! Tényleg kérjük a részleteket! Jelmezek nagyon klasszak, gyerkőcök nagyon szépek, és én is pont azt néztem, hogy a taxi tortát értKép

Anikó! Köszi, jobban van Miksa, sőt, már nagyon jól van! Tegnap már alig volt taki, 37,1-et mértem, este meg már semmit. Remélem, csak megfázott.
Elfáradás: előfordul az ilyen, persze, csak ez most nem a legszerencsésebb helyzet volt. De nem szoktam pattogni, sokkal jobban járok-járunk, ha ilyen téren azt csinál, amit akar. Egyébként ő se szólna nekem, csak valahogy én nem kerülök ilyen helyzetbeKép
Senki se szereti, ha csesztetik. A tesóm volt felesége például minden áldott este húzta a száját, meg beszólt, amikor a tesóm munka után, fáradtan megivott egy sört otthon a vacsorához. Sietett haza a családhoz, és aztán félórán belül kapott is a pofájára. Namost ennek egy idő után az lett a vége, hogy nem sietett már annyira, és inkább nem mondta a kollégáknak, hogy köszi, én nem megyek be a kocsmába, hanem szaladok az asszonyhoz és a gyerekhez, hanem igenis bement, és aztán már tényleg volt oka a csajnak puffogni. Csak akkor már úgyis szar volt minden. Nem mondom, hogy csak rajta múlt, de bőven benne volt.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jövök holnap bővebben, ma nekem is kell egy kicsit dolgozgatnom, meg kihasználom, hogy MA úgyszólván mindenki egészséges. Tegnap Zsoltnak (férjem) volt hőemelkedése, Majának a füle fájt este, ez már-már tragikomikus. Kép KépDe mondom ma még eddig senkinek semmi baja.

A fogyási titkom: hányok Kép. (bocsánat) De ma örömmel láttam, hogy négy kiló még mindig megvan, úgyhogy valószínűleg nem csak a pénteki nap sikere ez, hanem Norbié is, ÉLJEN-ÉLJEN! Kép
Ildi instrukciói szerint csak egyes-kettes kódú kaják (egyszer-egyszer reggelire egy icipici hármas) és hát eddig úgy tűnik hat. A további kilóktól egy kicsit félek, mert 72-n már sokat dekkoltam, remélem azért menni fog. Elárulom a célomat: májusban lesz a húgom esküvője, én leszek a tanú, szeretném, ha nem takarnám be az összes fényképen az ifjú párt. Kép Persze tudom, nem én leszek a főszereplő, de mégis, értitek. Ott lesz az egész rokonság... Meg persze nem akarok bálna lenni egyébként sem, de ez jó motiváció.
Na most keveset írtam Kép, holnap sokat fogok..

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Elkiabáltam, Maja 39,2. Megháborodok!
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! Szegény Maja, tényleg elegetek lehet!Kép Jobban van már?

Nálunk csak az uram esett vissza szegénykém, már megint elkapta valami influszerű nyavalya. Most kapta meg a Neocitránját. Szegénynek így is nehéz napja volt, ő volt ma a bébisintér, és hát megint érzékelte, hogy mennyi energia van a kölökben. Máskor is vigyáz rá, csak általában nem egész napokat. Viszont neki köszönhetően mostanra végeztem is.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!

Hú, Rita, ez most jól elkapott benneteket!!!
mielőbbi javulást mindenkinekKép
Kép

Szirom, Miksa, ember hogy vannak????
Az én uram is imádja az iylen neocitrán, coldrex hotrem italokat, én meg nem bírnám inni, ez meg kettőt köhög, aztán tolja magábaKép

Rita, helyesek voltak a gyerekek a farsangonKép
Nálunk csütörtökön lesz, de még persze nincs kész semmi.Cirkuszi valaminek kell beöltözni, Lev erőművész leszKép

Rita, ha -4 megmaradt, az nagyon jó!!!KépKépKép

Szirom, majd összeszedem magam, aztán én is leírom, mikor mennyit híztamKépKépKép
(nagggyon durva némelyik adat)Kép

Anikó, Szirom, nyugi én is szoktam cigizni régen.
De már régóta nem csinálom.Meg én csak héba-hóba szíttamKép(de akkor sokat), persze jó kis piálások mellettKép
Az utólsó eset tavaly nyáron volt, teherbeesésem előtt 1 héttelKépKépKépKépKépKépKép

Ildikó
vas

Roz, nektek is javulást, ha még betegek vagytok!!!
Kép Kép Kép Kép

Gabiék biztos maradtak Szentesen, nem?
Motiot meg már idehaza vanKép
vas

Sziasztok!

Ildi! Az én uram úgy egyébként irtózik a gyógyszerektől, nem is vesz be semmit, de a Neocitrant valamiért megissza. És C-vitamint hajlandó bevenniKép Cetebét veszek belőle, az a legjobb állítólag. Már nincs itthon az ember különben, úgyhogy ágynak azért nem esett, de nincs jól. Tudod, amikor annyira nem vagy beteg, hogy fekhess, de ahhoz szarul vagy, hogy melózz. Én ilyenenek láttam. Pedig most nagyon sok meló van, majd a talin elmesélem, mire készülünk.

Miksa egy nagyon picit köhög még, de ma már kiviszem azért. Már tegnap is ki lehetett volna, csak az uram takarított a földszinten, aztán meg talált valami meccset. Pedig könnyebben bírt volna veleKép

Rita! Jobban vagytok?

Hát csajok, én már nem merek mérlegre állni, mától oda is figyelek. Ez a fritőz egy szemétségKép Meg az is baj, hogy olyan szar paradicsomot (imádom, és azt eszem általában köretnek) lehet kapni, hogy a legutóbbit is kidobtam, aztán persze a fiúk sült krumplijával pótoltam. Úgyhogy most Rita -4-én elszégyelltem magam és belehúzokKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Aha, Gabi eszi az anyósa főztjétKép

Tényleg, mi lesz a talival? Motiot-ék két hétig maradnak?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Asszem, 2 hétig.Kép
De jó lenne, ha már mindenki meggyógyulna, aztán végre összelehessen hozniKépKép
(a talit)

Ezért nincs fritunkKépKépKép

Én meg tegnap sütöttem olyan kis isteni túrós sütit, őzgerincben, hú de jó lettKép
Azt hittem, ma leszek legalább 70 kiló, de láss csodát még mindig 68.5 vagyok.

A paradicsom tényleg mocsok mostanában, olyan halvány narancssárga, hogy már a naranccsal sem lehet összetéveszetni.Bár, én most elég szépet vettem.Meg apjuk hozott nekem múltkor a bioboltból , meg almát is, na azok finik voltakKép
vas

Itt egy két évvel ezelőtti ovis farsangi kép Leventéről.
Besz*rás, milyen kicsi volt , mi????
Most meg egy melákKép

Itt éppen lovag voltKép
Kép
vas

Naggyon aranyosKép És tényleg piciKép

Koktélparadicsom bír finom lenni, de elég drága, meg nem is nagyon van. Szóval fagyasztott zöldség, de mostanábana büdös kölök semmit nem eszik meg, csak a krumplit meg a kukoricát. Úgyhogy mindig kétfélét kell csinálnom. Pedig régen magamnak megpároltam, neki meg még továbbcsináltam főzelékké, oszt kész. De meg se kóstol semmit, csak mondja, hogy "jossz". Na, ezért nem evett még életében paradicsomot, paprikát, narancsot, tejberizst, majonézt, káposztát és még sorolhatnám hosszan. Meg se kóstolja, ordít, ha közelítünk felé ilyesmivel. Viszont így nagyon kevés vitamint eszik, muszáj gyümilével pótolnom. Abból se issza meg mindet. És jól is lakik vele, aztán meg újra válogat. Pedig kicsinek szinte mindent megevett, amit adtam neki. Mondjuk amivel megbarátkozott, azzal most sincs gond, tök sokat eszik belőle.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát, ez az, ezek oylan lükék, meg se kóstolják, csak eldöntik, hogy nem eszik megKép
Tegnap Olivér csak ránézett a csirkemájra, és bele se kóstolt, előtte nap a krumpis tésztát meg úgy ette, mnt állatKép
Leventével meg múlt héten a gombát kóstoltattuk meg, hát majdnem kihánytaKép
Ma rakott krumlpit hoztak, azt legalább Olivér szeretiKép
Igen, amit tudnak ,hogy finom, azt megeszik, de az istennek nem kóstolnak meg új dolgokat.
A bioboltos koktélparadicsom voltKép

Ugye, milyen kicsi?????KépKép
vas

Jó reggelt!

Maja jobban van, láza a múlté, mára már csak a hasa fáj, de megnyugtattam, hogy az még nekem is, pedig előbb kezdtem.

Én is készítettem egy kis mátrixot nektek, "Mennyit ne hízzunk terhesség alatt" címmel Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó reggelt!

Maja jobban van, láza a múlté, mára már csak a hasa fáj, de megnyugtattam, hogy az még nekem is, pedig előbb kezdtem.

Én is készítettem egy kis mátrixot nektek, "Mennyit ne hízzunk terhesség alatt" címmel Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Takarítás folyt. van ma, de azért be van kapcsolva a gépKép

Rita! Miksa sosem aludt velünk egy ágyban, csak ha beteg volt. Viszont mi olyan érdekes helyzetben voltunk, hogy a gardróbban altattuk a gyereket. Ajtaja, ablaka van, fény van benne, csak nagyon pici. Egy ajtó nélküli ajtó választja el a mi hálónktól, és egy rendes ajtó a fürdőtől. Szóval nagyon kényelmes volt úgy fürdetni például, hogy a fürdőből csak egyet léptem a szobájába. Viszont - főleg amikor már nagyobb volt - csöndben kellett lenni, ezért nem egészen másfél évesen átettük a saját szobájába. Így is nagyon jó, és ezt csöndes-sötét lopakodást kiküszöböltük. Most már be lehet kapcsolnia hálóban halk zenét, meg fényt, régebben például az volt a rossz, hogy nem tudtam olvasni este ágyban olvasni, amikor az uram éjszakás volt. Szóval saját szobában azért jobb. De anmíg kicsi volt, úgy voltam nyugodtabb, ha hallom szuszogni. Ha vendégségben velünk alszik, én úgy érzem, hogy csak perceket alszom: dobálja magát, takargatni kell stb...

Ildi! azzal kezdtem, hogy tényleg piciKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hogy miért küldte el kétszer... bocsánat!

Kaja-kérdés: Nálunk Maja elég jó evő, bár bizonyos (főleg egészséges) kajákra behúzza a féket. Bernát a kemény dió. Õ is eldönti, mit nem szeret. Kóstolás nélkül... Adél majdnem mindenevő. Igyekszem rávezetni őket az egészséges dolgokra, a vége rendszerint kudarc, a krumplis tészta, fánk és hasonló tápláló, vitamindús fogások meg csusszannak...Kép

De cuki kis lovag volt Levente!

Kérek szépen túrós süti receptet!!!! Ha lehet..

Megyek, lefejtem őket a tévéről...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom!

Véletlen Balaton-szelet!Kép
Én szombaton cseppet sem véletlenül megettem egy tábla Boci csokit.Kép Nem egyszerre, hanem apránként. Nem is fogytam 4 kilót 2 hét alatt!Kép Viszont a páromnak a heti 1 kg megvan.
Pólus: jó. Még ilyenek a Mikkamakka játéktára (http://www.mikkamakka.hu/sites/jatektar.htm), mi 1 hete voltunk Hannával a Sárkányvárba, nála bejött.

Anikó!

Igen, a csokifagyit jól light-osítja a tejszínKép, már csak egy kis csokiöntet kellett volna és akkor végképp nullkalóriás lett volnaKépKép.

Ildi!

Nekem is van valahol ilyen kártyám, de nem találom. Az egyenleget sikerült interneten keresztül lelesni, és egész szép összeg van rajta (1,5 éve csak rakják rá a pénzt, én meg nem használta, mert el is feletkeztem róla).
Kilóid: szuper!Kép

Megyek, most ennyire telt, mingjárt mennem kell Nátánért.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

próbaKép
vas

nem tudom elküldeni, amit írtam ,görcsöt kapokKépKépKép
vas

Ezeket meg elküldi, ott van megnyitva egy másik ablakban, átmásoltam már kátszer is ide is, de nem küldi el.Többet nem próbálkozokKépKép
na,még egy próba
vas

Aludtunk KépKép

Szirom, láttam, hogy azzal kezdted, ezt csak arra reagáltam továbbKép

Beszti, boci csokiKépKép!!!

Rita, engem nem zavart egyik gyerek sem, ha egy szobában aludtunk(értem, mire gondolsz)Kép
Mindig megoldottuk, hogy ne ébredjenek felKép
Aztán ha elalszanak ezek olyan mélyen alszanak, hogy semmi nem ébreszti fel őket(főleg Levente iylen).
Bár múltkor volt egy eset, hogy azt hittük alszik(a saját szobájában), megtörtént, aminem meg kellettKép, erre a közepén beállított, hogy :
-mit csináltok?
-miért mondtátok, hogy aú, meg jaj....
-mit csináltok a takaró alatt?
-miért vannak a ruháitok az ágy mellett????

Hát erre mit szóljon az ember?KépKép

Nem is tudom, már mit mondtam, de elhitte, és visszament.

Ildi
vas

Na, negyed óra alatt csak sikerült feltöltenie.
Jól elvagyok magambanKép
vas

Túrós őzgerinc
<font color="aa00aa">Hozzávalók:

Tészta:
16 dkg liszt
1 késhegynyi szódabikarbóna
2 kanál tejföl
1 tojás sárgája
2 kanál cukor
2 kanál kakaópor
20 dkg vaj

Töltelék:
50 dkg túró
1 vaníliás cukor
1 citrom héja
4 tojás sárgája
2 és fél kanál búzadara
24dkg cukor
és az öt tojás felvert habja

Elkészítése: A tésztát összegyúrjuk, 2 cipóra osztjuk, akkorára nyújtjuk, hogy az őzgerinc formát ki tudjuk bélelni és a két szélén kicsit lelógjon a tészta. Közepébe tesszük a túrókrémet és a lelógó tésztát ráhajtjuk úgy, hogy összeérjen középen. Közepesen meleg sütőben kisütjük </font>

Nekem ennyi liszt kevés volt hozzá, kicsivel többet vett fel a tészta, meg aztán elég híg volt a túrós töltelék, sokáig tartott mire megsült.
Aztán ez nekem 2 adag lett.Nem teljesen őzgerinc formám van, valami hasonló, kicsit kisebb.De szerintem egy normál őzgerinc sütőben pont egy adagKép
Viszont tényleg fincsi lettKépKépKép
Tiszta fogyókúrásKép
vas

Ildi!

Ez a recept nekem is megvan, és én már csináltam édesítővel az apósomnak, akinek vigyáznia kell a cukráraKép Glukononnal, ha jól emlékszem. Tészta baromira kevés van benne, a túró meg ugye nem hizlelKép

Na várj, idemásolom, azt hiszem, nagyjából ugyanaz csak:

Túrós rolád

Hozzávalók: 20 dkg liszt, 12 dkg margarin, 2 evőkanál cukor, 1 ek kakaó, 1/2 dl tej, 1 kk szódabikarbóna, 1 csipet sütőpor, 1 tojássárgája

A tésztát összeállítjuk a hozzávalókból, majd erősen lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk. Három részre osztjuk. Egyet-egyet beleterítünk egy-egy kizsírozott, lisztezett őzgerinc formába.

Töltelék: 2 csomag túró, 25 dkg cukor, 4 tojássárgája, 1 vanillincukor, 1 csomag mazsola, 1 citrom reszelt héja, 4 ek búzadara, 5 tojás kemény habja

A tölteléket két részre osztjuk, majd mindkét formát megtöltjük vele. A harmadik adag tésztát elfelezzük, és letakarjuk vele mindkét őzgerincet. A széleken kicsit összedolgozzuk. Közepes sütőben, kis előmelegítés után sütjük. Még melegen kiborítjuk.

Nekem ez tökéletesen ennyiből jó lett.

Levente szegénykém, hát persze, hogy nem értetteKép Miksa nem sétál ki csak úgy a rácsosbólKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ja, ez ugyanazKép, és tényleg fincsi.Én is édesítővel akartam, de nem volt kedvem átszámolgatni, így teleborítottam cukorralKép

Egy morzsa sincs már belőleKépKépKép
vas

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!! Mindkettőtöknek!

Kép

Nagy dilemmám, hogy gyerekeknek lehet-e édesítővel készíteni süteményt, nem nagyon mű az nekik?? Mert magamnak nem állok neki külön, ugye, nekik meg nem merek édesítőzni. Meg a férjemnek sem kell. (Nagyon kínos, de nektek elmondom: annyi kiló szeretnék lenni, mint amennyi ő most. Vagyis én vagyok a nehezebb... Égő, mi?)

Naszóval valószínűleg hétvégi süti lesz belőle Kép

Szirom, neked most elküldöm, amiket eddig összeszedtem (mondókákat), hogy nehogy akárminek nevezz Kép.
De van még, és ha nem alszom délután mint ma (miközben a két nagyobb játszott..Kép) akkor folytatom a beírogatást. Addig is jó mulatást, bár lehet, hogy nincs is közte új nektek, hiszen vad zenebölcsisek vagytok ti is. Kép

Képzeljétek épp az imént jelentkeztem továbbtanulásra, Szirom, neked már félig leadtam a sztorit, végül a logopédiát választottam. Jó nagy marha vagyok, mert azt mondják baromi nehéz, de ameddig bírom, csinálom. Érdekel nagyon, de nagy tétje nincs azért.

Ildi, igen, így értettem. Volt egy ilyen esetünk nekünk is, még egész kicsi volt a Maja, de felébredt a másik szobában, kérdezte, hogy ez mi volt? Visszakérdeztem, irulva-pirulva, hogy mi mi volt? Hát ez a hang.. Azt mondtam, biztos a tévé, nincs semmi baj.. Kép. De asszem erre fel kell készülni. Kép

Beszti, a Bocinál nincs jobb!! Nekem is lecsúszott egy hétvégén, micsoda véletlen Kép. De mivel gyakorlatilag más semmi, nem bánt annyira. Ma viszont belehúztam, elkövettem a klasszikus hibát, megettem a gyerekek maradékait, ez meg ugye három gyerekkel számolva elég sok... Kép Úgyhogy, ÚJRA NORBI, EZERREL!

Neked is hajrá, Szirom, most kb. ugyanúgy állunk, nem?
Még valami: nekem is áruld el, mire készültök, lécci, ha nem titok! Mivel foglalkozik a férjed? (szintén ha nem titok...)

Még egy legeslegeslegutolsó kérdés: Ildi, te honnan keresed ezeket a jó kis képeidet? képeslapos oldalakról? De annyi van, átláthatatlan!

Na most már tényleg jóéjt!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Rita! Dobtam neked levelet! És gratula a logopédiához, sok erőt hozzá!

Hopp, még az édesítő: én nem szoktam a kicsinek mesterséges édesítős cuccokat adni. Megoszlanak róla a vélemények, sokan mondják, hogy a felnőtteknek se az igazi. De a súly nagy úrKép

Ez a süti különben olyan, hogy két rúd lesz belőle, csinálhatod az egyik tölteléket édesítővel, a másikat cukorral. A tésztában tényleg minimális cukor van.

Ildi! Nálunk is mindig sitty-sutty elfogy, bár most már régen csináltamKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

(akarta tegnap jönni, de olyan nyögve-nyelősre sikerült a hsz-om, hogy inkább nem erőltettemKép)

Szép kis fogyis-csapat vagyunk, csak soroljuk itt a vétkeinket...Kép
(és a sütikét én is megcsinálomKépbizonyám, köszi)

Édesítőszer: a szaharin tartalma miatt én sem adom a gyerekeknek, de én a kávémat azzal iszom, főzéshez még nem használtam. Létezik egy amerikai termék, Sweet&Low a neve, abban nincs szaharin és nagyon jó az íze isKép A szállodában, ahol dolgoztam ('98) ezt használták, mert az amerikaiak semmi mást nem voltak hajlandóak fogyasztani, mondván , minden más iszonyúan rákkeltő. Reggelire annyit ettek mint egy hadseregKép de a kávét csak édesítővel ittákKép
Abban az időben nekem is tele volt a kamrám veleKép
A boltokban, sajnos, nem láttam ilyet, ha lehetne kapni én mindenbe használnámKépKép

Lebukás: mi is átestünk rajta, de mi sajnos nem voltunk a paplan alattKép Nem jutott jobb eszembe, mint a birkózásKép abban az időben pont egy csomót hancúroztunk Nikivel, nagyon szerette... csak ugye nem meztelenülKép a válaszomra csak egy kicsit húzta fel a szemöldökét,azután lapoztunkKép

Beszti,
ezt jól értem, hogy Te kezdtél el fogyózni és a férjed fogyott?? Kép
Én már leálltam a csokifagyirólKép most újra kekszezem... Győri édesKép

Ildi,
tényleg mennyit nőtt ilyen rövid idő alatt LeviKép, azt hittem hirtelen, hogy Olivér azKép

Rita,
ez borzasztó, hogy nem bírtok kijönni a betegségekbőlKép Szerencse, hogy ilyen humorral tudod megközelíteni a dolgokatKép Remélem mára már vége mindennek!!!!!
Férjednél kiderült, mire allergiás?
Gratula a felvételihez és sok sikert!
Én is kérhetném a mondókákat? Szirom mondókáit már majdnem kívülről fújomKép

Szirom,
Miksa kis bomba fickóKép nem terítette le a betegségKép
Apa meggyógyult?
Küldj légyszi linket, tudod a melód...Kép kösziKép

Roz,
remélem már makk egészséges a kicsi lányodKép
Te hogy haladsz a tornával?

Motiot már biztos túl van egy jó pár kis családi programonKépKép

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok Lányok!

Itthon vagyunk ám! Kép Bár lehet, hogy jobb lett volna maradnunk Szentesen, mert ma reggel torokfájással ébredtem Kép

Az az igazság, hogy tegnap nem bírtam írni, mert a Harry Pottert olvastam Kép Szánom-bánom... Kép De nem bírtam letenni, annyira izgalmas volt. Be is fejeztem tegnap, ma már a férjem vitte magával a könyvet, a metrón olvassa.

Most indulunk sétálni, de majd alvásidőben benézek!

Minden betegeskedőnek jobbulást addig is!

Puszi,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Hát hogy lesz ebből így tali, ha mindig beteg valaki?Kép

Gabi! Gyógyulj meg mielőbb!

Anikó! Küldtem mélt a linkell, ne haragudj, elfelejtettem. Köszönöm kérdésed, az uram még mindig kutyául van. Miksának ebédnél megint folyni kezdett az orra, de remélem, hogy nem komoly. Én mindig csak reménykedekKép
BirkózásKépKép

Többiek, merre jártok? Mi a délelőttöt igazolt helyen, zenebölcsiben töltöttükKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

<font color="0000ff">Sziasztok!

Itt vagyok Kép Látom, ma délután még senki sem írt. Ti is olvastok??? Egyébként én nagyon HP rajongó vagyok, és ugye pénteken jelent meg az új könyv. Én meg nekiestem... Nagyon olvasmányos, fordulatos, tényleg nem bírtam letenni. Tegnap már a végét jártam, és nagyon kiváncsi voltam, hogy mi lesz a vége, de aztán jól el is szomorodtam Kép Na nem lövöm le a poént, hátha más is szeretné elolvasni Kép

Szentesen jó volt, csak rövid. Zsoltika nagyon örült, hogy megyünk, hagyott bennünket szépen pakolni Kép Amikor megérkeztünk, majdnem kibújt a bőréből örömében Kép Vasárnap még egy kis disznóvágásra is benéztünk, de csak 1 órát voltunk ott, mert indultunk is haza. Én még sosem láttam ilyet... Bár késő délelőtt voltunk, és akkor már a legtöbb dolog elkészült, szóval a nagyján már túlvoltak (rokonoknál volt amúgy a vágás), de még így is elég gyomorforgató volt a szokatlan szemnek a látvány.

Köszönöm mindenkinek a terhesség alatti súlytöbbletes infókat! Én emlékeim szerint 14 kilót híztam, de az rögtön le is ment a szülés után. Csak utána híztam veszettül... Kép Na meg előtte is rajtam volt vagy 6-8 kiló plusz. </font>

Rita,
nagyon szépek voltak a gyerekek a farsangon! Kép Nekem különösen a Bernát-taxi tetszett Kép Aranyos kiscsávó! A mínusz kilóidhoz pedig nagy-nagy gratula, ügyes vagy! Meggyógyultatok már?
Igen-igen, ez nagyon jó motiváció, hogy kitűztél egy ilyen célt, mint az esküvő. Megvan már a ruhád is? Vagy azzal még vársz? Végül is érdemes, mert még leadsz addig jópár kilót Kép Az elején amúgy nekem is elég szépen indultak lefelé a kilók, de aztán már belassult a dolog. Akkor kell majd türelmesenek lenni... De május még odébb van, addigra tuti lesz eredmény Kép Hajrá-hajrá!!! Kép

Szirom,
Miksa hogy van? És a párod? Neked is köszi az adatokat, szerintem Te nagyon ügyi voltál a terhesség alatt, ez teljesen okés súlynövekedés. Na igen, a kiinduló érték tényleg magas Kép Tessék belehúzni megint!!! Nehogy visszamenjen minden kiló! Már csak vége lesz ennek a fránya télnek, bár az is igaz, hogy isteni finom, napérlelte paradicsomra még várni kell sajnos Kép Pedig én is annyira imádom!

Ildi,
ez a gyógyszertári sztori ismerős, mármint a homály nők. Én nem tudom, miért, de itt a lakótelepen is a gyógyszertárban iszonyú hülyék a nőcik. Még jó, hogy van a közelben egy másik, ahová mehetek, ott legalább a sor is kisebb szokott lenni Kép
Nálunk a Track Mania még mindig nyerő, a férjem teljesen bele van zúgva. Tegnap még éjfélkor is az ment itt a gépen...

Levente-lovag nagyon helyes Kép

Ildi, hozzád lenne még egy kérdésem. Tudod, meséltem már, hogy a kozmetikusom tanácsára egy nagoyn klassz fedő alapozóval tüntetem el a tűzfoltomat. A 7végén Szentesen meg is kaptam a cuccot Kép Tényleg nagyon klasszul fed: felkenem az alapozót meg rárakok fixáló púdert. A bajom az, hogy az alapozó sárgás színű Kép Az én bőröm meg a nyakamon fehér, és ahogy rákenem a totál szabálytalan foltra az alapozót, sárgás foltok keletkeznek a nyakamon. Ez csak közelről látszik, erős fényben, de akkor is... Zavar, mert miért nem pont olyan, mint a nyakam? Szerinted tehetek valamit? Vagy rossz színt választottunk a kozmetikussal? Esetleg több púdert tegyek rá? Vagy mit tehetnék? Hátha van ötleted Kép

Beszti,
húha, most hogy írtad a Boci-csokit... Nyami Kép Párod hogyan fogyózik?

Roz,
jobbulást nektek, és a gépeteknek is! Kép

Anikó,
Ti már meggyógyultatok? Miért volt nyögvenyelős a hozzászólásod? Kép

<font color="0000ff">No ennyire futotta Kép Még van egy kis dolgom itt a gép előtt, ki kell használnom az időt, amíg Zsoltika alszik Kép

Sziasztok!
Gabi</font>

pgaboka

Gabikám, ne izéljél, simán lenyomtalak egy félórávalKép Igaz, rövidebbet írtam, mint teKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok, még valami: 15.20-tól ismét Teletubbies a BBC Prime-on, most bukkantam rá véletlenülKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahóóóó!!!
Ébresztő!!!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vagyok, csak még ma is minden gyerek itthon volt, meg hatalmas nagy takarításba kezdtem, ezért nem jöttem.
Meg ég a fejem a szégyentől, mert a -4 kg (két napos önsajnálatból kifolyólag - csoki, keksz...) -3 kg-ra ugrott. Kép
Kicsit szomorú vagyok, de nem adom fel. Végülis májusig még sok idő van Kép
Meg ma megyek tornára este, másfél óra lesz a legkeményebb csaj vezetésével. Már várom, mert az utóbbi időben nagyon elkanászodtam.Kép

Jó étvágyat az ebédhez!
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nálunk meg Miksa megint takis lett délreKép. Délelőtt csak nyűgös volt, mondom kiviszem kicsit, biztos az is hiányzik neki. Örült is, tapasztgatta a hóembert, kint volt a szomszéd néni is, szóval nem volt semmi baj. Bent aztán tovább nyűglődött, kicsit elesett is, megint hordozóba kellett tennem, és bújt hozzám ugrabugra nélkül. A mesénél a kezét is meg kellett fognom, és az utolsó dalnál meg kérte, hogy simizzem a fejét. És nagyon sgyorsan elaludt, úgy hallom. Hááát...beteg lesz szerintem. Ráadásul eltörtem az orrszívót, és ki kéne szívni neki, nehogy rámenjen a fülére vagy arcüregre. Úgyhogy ha felébredt, muszáj lesz átmenni Dunakeszire, mert az uram ma nagyon későn végez. Hát nálunk ennyi. Meg annyi, hogy nem lesz kistesó, legalábbis ebben a hónapban.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Nekem sincs túl jó hangulatomKép
Mi is még takisak vagyunk (10 napja)de állítólag elhúzodhat akár öt hétig is(!). Tegnap hívtam a gyerekorvost, mert ma meglaátogat a barátnőm a kisfiával és féltem, hogy még fertőzünk... Õ azt mondta, hogy már nem fertőzKép de kellemetlen, hogy fújdogáljuk álandóan az orrunkat.
Annak viszont örülök, hogy zenebölcsibe mehetünk péntekenKép

Majdnem 3 órát sétáltunkKép Lassan, enyhül az időKép

Szirom,
megnéztem az újságot, nekem nagyon tetszik. Jó a célcsoportja, bizonyára sok előfizetőjük van?!
Tetszik, hogy a mindennap híreit sajátos szemszögből is elemzikKép Egész sok időt elbogarásztam ott reggel, nem is jutott időm ide írniKép Mióta dolgozol nekik?

Szegény MiksaKép elkiabáltam... Bízzunk benne, hogy felébred és kutya bajaKép
Te, hogy bírod esténként, amikor egyedül vagy? Árpi is elég sokszor későig dolgozik. Én nagyon nehezen viselem és ráadásul félek is, én olyan beszari vagyok egyedül a házbanKép

Szervezzüknk jövő hétre már egy talitKépKép Ildi mindjárt megszül, és mi nem is fogjuk látni pocakosan ha így haladunkKép Érzem, hogy hétvégére mindenki VÉGÉRVÉNYESEN meg fog gyógyulniKép

Rita,
egy kis csoki, keksz és lőttek mindennekKép hát ezért(is) utálom a fogyókúrákatKép Ma esti torna az jó leszKép mindent bele!
Még betegeskedtek Ti is?

anikó
u.i: annyira unom már, hogy nagyon sokszor mérhetetlenül lassú ez a babanetKépKép
Lehet, hogy nekünk is valami új hely után kellene néznünk?

Anikó
pupi5

Jaj, Szirom! Most esett leKépKép De tudja Õ, hogy mikor akar jönniKép most még nem... Biztos, tutira megy és karácsonyi baba akar lenni, egy igazi ajándékKépKép
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Csatlakozom a panaszkodókhoz Kép TEgnap óta iszonyúan fáj a fejem Kép És hiába feküdtem le időben, sehogy sem tudtam magam kipihenni. Lehet, hogy a melegfronttól, nem tudom... És nagyon, de nagyon fáj, majd megháborodok tőle!

Az elmúlt hónapokban sosem volt ilyen vacak. Persze mikor beteg voltam, akkor is fájt, de nem ennyire Kép

A talira tényleg kitűzhetnénk az időpontot! Amíg Motiot is itthon van Kép

Szirom,
nagyon sajnálom! Pedig annyra szorítottam!!!

Most megyek,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Miksa sajna nincs jobban. Szerencsére nem lázas legalább (bár 2 lázmérővel is megmértem, mert nem akartam elhinni, én melegnek éreztem), de takis, és látszik-hallatszik, hogy tele van a feje. Lehet, hogy a múltkori nem jött ki teljesen, pedig már olyan jól volt. Most voltunk Tahiban orrszívóért, és ki is szívtam neki (nagy birkózás volt), de nem jött túl sok, pedig azt hittem. És spricniztem is neki előtte. Az a baj, hogy tényleg szarul lehet, mert nyűgös. Nem keménykedik velem, hanem legörbülő szájjal elsírja magát mindenért. Csak 3/4 órát tudott aludni, és amikor kérdeztem, hogy hogy aludt, akkor azt mondta, hogy "megfulladtál"...

Gabi! Gyógyulj meg, nem tudsz lepihenni egy kicsit? Vettél be valamit? Nekem is fáj, de nekem azért, mert elfelejtettem délben kávét inni. Lehet, hogy egy gyöngét nyomok.

Anikó! Legyen igazad, legyen karácsony, nekem mindegyKép Mondjuk Miksa majdnem eltalálta az apja szülinapját, 2 nap különbség volt.

Lapok: a kisebbiket 10 éve, a másikat 4,5 fél éve csinálom én. Elég sokKép

Többiek még mindig kerestetnek!

Megyek vacsit főzni. FogyisatKép Az uram elérte a 83 kg-t és aggódikKép Csirke lesz, ilyen-olyan zöldséggel, meg tán egy kis tejszínnel.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

38,4Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szegénykék!

Miért nem tudnak már kiirtódni ezek a szemét vírusok!
Gabi, a melegfront nekem is rosszat tesz az utóbbi időben, vegyél be valamit, olyan rossz szenvedni! Pedig én sem vagyok egy nagy gyógyszerbarát, de a fej- és fogfájás kivétel!

Anikó! 3 óra séta???? Ez igen!! Dorina is sétál, vagy mindkettőt tolod? Le a kalappal!

Szirom, nagyon sajnálom Miksát! De azért ne aggódj nagyon, nálunk a láz gyorsan lefutott. Meg a régi doktornénink, akit nagyon szerettem azt mondta mindig, hogy a gyerekek gyorsabban gyógyulnak, ha a szülei nyugodtak. Persze én sose vagyok nyugodt, csak hintem az igét.

Jobbulást kívánok minden betegnek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?