<font color="0000ff">Sziasztok!
Itt vagyok
Látom, ma délután még senki sem írt. Ti is olvastok??? Egyébként én nagyon HP rajongó vagyok, és ugye pénteken jelent meg az új könyv. Én meg nekiestem... Nagyon olvasmányos, fordulatos, tényleg nem bírtam letenni. Tegnap már a végét jártam, és nagyon kiváncsi voltam, hogy mi lesz a vége, de aztán jól el is szomorodtam
Na nem lövöm le a poént, hátha más is szeretné elolvasni
Szentesen jó volt, csak rövid. Zsoltika nagyon örült, hogy megyünk, hagyott bennünket szépen pakolni
Amikor megérkeztünk, majdnem kibújt a bőréből örömében
Vasárnap még egy kis disznóvágásra is benéztünk, de csak 1 órát voltunk ott, mert indultunk is haza. Én még sosem láttam ilyet... Bár késő délelőtt voltunk, és akkor már a legtöbb dolog elkészült, szóval a nagyján már túlvoltak (rokonoknál volt amúgy a vágás), de még így is elég gyomorforgató volt a szokatlan szemnek a látvány.
Köszönöm mindenkinek a terhesség alatti súlytöbbletes infókat! Én emlékeim szerint 14 kilót híztam, de az rögtön le is ment a szülés után. Csak utána híztam veszettül...
Na meg előtte is rajtam volt vagy 6-8 kiló plusz. </font>
Rita, nagyon szépek voltak a gyerekek a farsangon!
Nekem különösen a Bernát-taxi tetszett
Aranyos kiscsávó! A mínusz kilóidhoz pedig nagy-nagy gratula, ügyes vagy! Meggyógyultatok már?
Igen-igen, ez nagyon jó motiváció, hogy kitűztél egy ilyen célt, mint az esküvő. Megvan már a ruhád is? Vagy azzal még vársz? Végül is érdemes, mert még leadsz addig jópár kilót
Az elején amúgy nekem is elég szépen indultak lefelé a kilók, de aztán már belassult a dolog. Akkor kell majd türelmesenek lenni... De május még odébb van, addigra tuti lesz eredmény
Hajrá-hajrá!!!
Szirom, Miksa hogy van? És a párod? Neked is köszi az adatokat, szerintem Te nagyon ügyi voltál a terhesség alatt, ez teljesen okés súlynövekedés. Na igen, a kiinduló érték tényleg magas
Tessék belehúzni megint!!! Nehogy visszamenjen minden kiló! Már csak vége lesz ennek a fránya télnek, bár az is igaz, hogy isteni finom, napérlelte paradicsomra még várni kell sajnos
Pedig én is annyira imádom!
Ildi, ez a gyógyszertári sztori ismerős, mármint a homály nők. Én nem tudom, miért, de itt a lakótelepen is a gyógyszertárban iszonyú hülyék a nőcik. Még jó, hogy van a közelben egy másik, ahová mehetek, ott legalább a sor is kisebb szokott lenni
Nálunk a Track Mania még mindig nyerő, a férjem teljesen bele van zúgva. Tegnap még éjfélkor is az ment itt a gépen...
Levente-lovag nagyon helyes
Ildi, hozzád lenne még egy kérdésem. Tudod, meséltem már, hogy a kozmetikusom tanácsára egy nagoyn klassz fedő alapozóval tüntetem el a tűzfoltomat. A 7végén Szentesen meg is kaptam a cuccot
Tényleg nagyon klasszul fed: felkenem az alapozót meg rárakok fixáló púdert. A bajom az, hogy az alapozó sárgás színű
Az én bőröm meg a nyakamon fehér, és ahogy rákenem a totál szabálytalan foltra az alapozót, sárgás foltok keletkeznek a nyakamon. Ez csak közelről látszik, erős fényben, de akkor is... Zavar, mert miért nem pont olyan, mint a nyakam? Szerinted tehetek valamit? Vagy rossz színt választottunk a kozmetikussal? Esetleg több púdert tegyek rá? Vagy mit tehetnék? Hátha van ötleted
Beszti, húha, most hogy írtad a Boci-csokit... Nyami
Párod hogyan fogyózik?
Roz, jobbulást nektek, és a gépeteknek is!
Anikó, Ti már meggyógyultatok? Miért volt nyögvenyelős a hozzászólásod?
<font color="0000ff">No ennyire futotta
Még van egy kis dolgom itt a gép előtt, ki kell használnom az időt, amíg Zsoltika alszik
Sziasztok!
Gabi</font>