Új privát üzeneted érkezett!

Felrobbanok!

Írtam egy tök hosszú levelet és éppen mikor el akarom küldeni lefagyott a gép.
Itt vagyok még fél órát, talán.

Márti
mártus

Akkor írd meg újra, jó?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na akkor. Annyi gondolatom volt, most meg nincs türelmem újra írni.

A Gyerek napirenhez annyit írnék, hogy Nálunk már nincs olyan igazi du-i alvás. Csak 5-6körül szokott aludni egyet. De szerintem mot már a kocsiban is el fog aludni hazafelé, nem hogy a vonaton.
Nekünk olyan kora de-i vonat lenne jó aztán max 5-6 körülivel haz felé.

Ildikó!

Kaját Én is viszek, nyugi. Tök édesek a képeid NATÁLIÁRÓL. Jól írtam?
Lesz új mosógép? Miért nem mosónőt kértél inkább? Az nem lenne olcsóbb? Na, jól van nem idegesítelek vele.

Szirom!

Hol tart a fogyi?

Rita!

Szia. Örülök, hogy bővül a Csapat. Írjál csak. Írom Én aki mostanában alig tud nethez jutni. De, nagyon igyekszem.
Szépek a Gyerkőcök.

Ezt most elküldöm aztán még írok.

M
mártus

Gabi!

Semmi égésed ne legyen. Azt hiszem még nem küldtem át SMS-ben a számomat de majd pótolom.
Írtó jók Zsoltika képei.

Motiot!

Nem olvastam vissza pontosan még, de vmi. lakás téma volt Nálatok? Csak nem elköltöztetek végre?

Meg néztem a fősulis dolgokat: Itt Győrben indítanak most első évben Egészségbizosítási szakot. Pont jó lenne Nekem. 7 félév. HÚÚ. De kéne mert a fizum kb. 2,5 szer több lenne. Az meg utolsó szempont. Nem is a fősulitól félek, hanem a nyelvizsgától. Már egyszer abbahytam az angolt olyan középfokú szint elején aztán most meg már eladhatnának az utcasarkon vele annyiraa elfelejtettem. Meg is nézem mégegyszer nem lehet-e eszperantóból is vizsgázni az állítólag a 0-ról fél év alatt középfokot lehet produkálni.

Ezt most elküldöm nehogy kikapcsolják a gépemet. Csak fél órát lehet netezni itt a könyvtárban.

Márti
mártus

Na akkor. Annyi gondolatom volt, most meg nincs türelmem újra írni.

A Gyerek napirenhez annyit írnék, hogy Nálunk már nincs olyan igazi du-i alvás. Csak 5-6körül szokott aludni egyet. De szerintem mot már a kocsiban is el fog aludni hazafelé, nem hogy a vonaton.
Nekünk olyan kora de-i vonat lenne jó aztán max 5-6 körülivel haz felé.

Ildikó!

Kaját Én is viszek, nyugi. Tök édesek a képeid NATÁLIÁRÓL. Jól írtam?
Lesz új mosógép? Miért nem mosónőt kértél inkább? Az nem lenne olcsóbb? Na, jól van nem idegesítelek vele.

Szirom!

Hol tart a fogyi?

Rita!

Szia. Örülök, hogy bővül a Csapat. Írjál csak. Írom Én aki mostanában alig tud nethez jutni. De, nagyon igyekszem.
Szépek a Gyerkőcök.

Ezt most elküldöm aztán még írok.

M
mártus

Ez a gép nem normális. Ezt hogy csinálta egy előző írásomat megduplázta.

Márti
mártus

Márti! Sehol nem tart a fogyi, örülök annak is, hogy csak +2 kg-nál tartokKép

Nálatok a bölcsiben nincs alvás? Az oviban is lesz, nem? Én emiatt is próbálom megtartani.

Most csak néha idenézek, mert Miskával puzzle-t rakunk ki. Sajnos minden darab formailag beillik bárhová, így nagyon figyelnem kell, mert mindent beilleszt rossz helyreKép De annyira akarja csinálni, hogy tök aranyosKép És ez elég nehéz állatfotós puzzle, még nekem is gondolkodnom kell.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De van alvás, hála istennek. Csak hétvégén, ha otthon van közöttünk akkor nem hajlandó aludni. A bölcsiben kemény nyomja a 2 órát még.

Most megyek haza vár a Családom.

Puszika Mindenkinek: Mártus

Ja, menni persze csak akkor megyünk ha az időjár is fehér embernek való lesz.
mártus

Ok Márti, szia! Vigyázz magadra! Holnap jössz, ahogy szoktál?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
hat megint elszalasztottam Martit, de ez van. Majd igyekszem holnap elcsipni.
Nemreg keltünk, mert Abel annyira nyügi volt, hogy haromkor megint le kellett vele dölnöm. A bunko szomszed ugye.

Rita, szepek a gyerekeid, tenyleg.

Gabi, Zsoltika is nagyon ar, gondolom akkor volt ugrabugra rendesen. De legalabb ejjel jol fog aludni. A tronaert irigyellek, en most ugy belejöttem, hogy mennek meg ma este is. Csak sajnos itt nincs pont ilyen tornaparti. Tenyleg, fizetni kell erte, vagy ingyenes, ahova jarsz?

Szirom, köszi a taskas leirast, asszem tudom miröl van szo, mintha egyszer otthon lattam volna futolag a multkor.

Na megyek, mert vacsit kell csinalnom apanak, elment boltba, mert nincs itthon olaj es csirkemellet akarok rantani neki.

Basszus, annyit ülök itt es olvasok, hogy odaegett a rizs. Ki kellett tennem az erkelyre, tarva-nyitva minden, mert olyan büdi van fönt. Na ezt jol megcsinaltam. Nesze nekem babanet. Brrr.

Na megyek is, nehogy megint valamit otthagyjak.
Majd holnap jövök.

Hurra költözünk!!!!!

MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Rita!

Én megvettem. Szerintem jó, hogy az ember pontosan megismerje, hogy ő mit is ért a módszere alatt.
Én szoktam 3-mast enni és úgy fogytam. Ez persze csak segítség ahhoz, hogy tudd tartani a rendszert. Persze van, aki annyira szigorú magához, hogy nem ezik. De én tudom, hogy akkor nem csináltam volna. Í gy pl. egy-egy szülinapon nem volt nehéz megállni, hogy ne egyek tortát, mert ha du., este nem is ehettem, reggel azért egy kis szeletet megkóstolhattam.
Nem csak grillezett húst ehetsz, szerintem nagyon sok mindent meg lehet csinálni Norbisan.

Motiot!

Új lakás!Kép
Fogyás: a mostani célom még nekem is kissé távolni, pedig ez most "csak" - 7 kg. De szerintem menni fog.
RizsKép Jó ez a Babanet...

Szirom!

De legalább ebben a márkában van, és nem néznek bálnának. A változatosság egyenlőre nem zavar, mert én egyenlőre jó kis kényelmes szopis melltartókat hordok.
De azt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a fizetőképes kereslet nagyja ennyire az A,B-s melltartókat keresné, hogy egyszerűen volt olyan bolt, ahol azt mondták, hogy nincs is ekkora méret. Az, hogy ráadásul készletben legyen, arról meg ne is álmodjak.
Káposztát kipróbálom.Kép

Gabi!

Ezek nagyon jó képek!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gabi, én is örültem, hogy csevegtünkKép
Helyes Zsoltika nagyonKép

Holnap nem jövök, nem leszünk itthon egész nap.

Márti, ha bejelentkezel holnap is, akkor szia!!!!
És Natasa!!!!!
Nem NatáliaKépKépKép
Szóval jövő hét szerda-csüt-péntek??????
Beszéljétek megKép
Vagy ami majd Anikónak is jó leszKép

Most kilépek,egész eddig már megint autóztak, és lefoglalták a gépet.Meg tegnap is este 10-ig.
Az agyamra megy már a hülye autós játékukKép

na, jó éjszakát

Ildi
vas

Jo reggelt,
beneztem egy kicsit, de meg nincs senki.
Most keltünk mi is nemreg, egy eleg nyügis ejszaka utan. Abel allandoan felsirt, ejszaka közepen elkezdett dumalni eleg sokaig, aztan reggel fel hetkor megint kezdte, kb fel orat, aztan aludtunk fel kilencig. Biztos front van, mert megenyhült egy kicsit az a csipös hideg is.

Aniko, te ugye matol vagy megint? Milyen volt a sieles? Meselj es tegyel fel kepeket is!

Na megyek, ha senki nincs,majd jövök

puszi

MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Szirom!

Berakom az e-mail címem a profilomba (megpróbálom) és ha irtó szépen megkérlek elküldöd nekem a Norbi-listát?
Megnéztem a honlapján, de nem találtam, biztos csak a könyvében van már benne. Vagy nem voltam elég szemfüles... Beszti (és a többiek) kedvet csinált hozzá, megpróbálkozom azzal (is).

Vas, te is azt tartottad be, ugye??
Te ettél hármast?

Fontolgatom erősen, hogy megveszem a szakácskönyvet, ismeri valaki?

Kicsit az riaszt Norbiban, hogy minden édes dolgot csurig rak édesítővel, én meg attól jobban tartok szinte, mint a cukortól. Tök műanyag, nem nagyon rákkeltő ennyi műt enni? Persze tudom, nem kell édeset enni, ez igaz, de nekem ez a legnehezebb. Bár nála lehet délelőtt. Ti ettetek, vagy tényleg csak egy szelet szülinapi tortát?

Bocsánat a sok "szakmai" kérdésért, csecsemő vagyok a témában. Pontosabban összeolvastam már mindenfélét, de az erős(??? hahaha) elhatározás most született csak meg.

Motiot!

Az éjszaka nekünk is zaklatott volt, nem tudom mi lehetett, de a legkisebb állandoan felsírt. Most egy hétig egyedül vagyunk itthon négyesben (egyszerűbben fogalmazva elutazott a férjem :-)) Amikor itthon van, nagyon kedvesen általában ő megy be ilyenkor, mert én úgy alszom, mint akit fejbecsaptak (Úgy látszik, most heverem ki a háromszor egy év éjszakázást brrr.) Most viszont beköltöztem hozzájuk éjszakára és egész éjjel Adélt simogattam. Reggel aztán magam mellé vettem, szerintem ő már nem is aludt vissza, én igen.
Még nem is mondtam a nevüket: Adél a legkisebb, Bernát (egyértelmű) Maja meg a "nagy".

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na jó hülyén írtam be a címem, az nem saját weboldal, hanem csak a címem, megpróbálom módosítani.
Mondjátok meg a fejecske beillesztés titkát, légyszi!!!
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Nem jutok ma ide valahogyKépKép

Rita! a mosoly : ) , csak ne hagyj köztük szóközt. A legörbülő száj : ( , a vigyor : O . Elsőre nem fogod látni, csak az előnézetben.

A kódokat megtaláltam, mindjárt el is küldöm!

Nem küldöm, nincs mél a profilbanKép

Motiot! Bejelöltelek, most már tudom a neved isKép Még nem is gratuláltam a lakáshoz, bár figyelmesen elolvastam, amit írtál, és el is könyveltem, hogy milyen klassz, csak veled nem osztottam ezt megKép Az ára is jó?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, igen, joval olcsobb is, mint a mostani, ugyhogy tenyleg duplan mazlink van. Ma fel is hivtam a mostani föberlöt es felmondtam szoban, aztan meg irasban is kell meg.
Az agyam csak azon jar, hogy mit hogyan fogok majd berendezni meg kifesteni, olyan jo!

Rita, norbit meg nem probaltam, de mind a ket könyvet olvastam, ajandekba kaptam öket, az alapjan jo szerintem, meg lehet, hogy en is egyszer belevagok. Sok sikert!

Ja, Szirom, akkor megkaptad a jelölesemet? Majd benezek.

Többiek ma hol kodorognak? Egyedül Ildi mindta, hogy ma nem lesz.

Na megyek, mert ramazuri van. Ma reggel kepzeljetek magara rantotta a kavemat, az volt a szerencse, hogy mar nem volt meleg. De ha epp akkor keszült volna, akkor aztan lett volna baj. Sajnalom igy utolag, de akkor annyira megijedtem, hogy racsaptam a kezere egyet. Na nem nagyot, csak hogy erezze, hogy most nagyon rosszat csinalt. Pedig a csapkodas nem az elvem. Addig addig mesterkedett, mig elerte valahogy a bögret. Nagyon megijedtem!

Na megyek most mar, majd meg benezek.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!!

Szirom,
kérted korábban a szopisoknak való tiltólistát Kép De nekem olyan nincs sajnos. Ami eszembe jutott: nem jó k-s kajákat enni: káposzta, karalábé... Meg persze szénsavasat sem szerencsés inni. És a tejtermékekkel is óvatosnak kell lenni, főleg az anyuka által ivott tej okozhat hasfájást.

Motiot,
ez nagyon jól hangzik! Olcsóbb és jobb lakás Kép Ez szuper, én is imádok így tervezgetni Kép
Mi tavasszal a fürdőszobát és a wc-t szeretnénk felújítani Kép Már nagyon várom, bár konkrétan mi nem is leszünk itt, mert Zsoltikával leköltözünk addig Szentesre. De majd a csempe kiválasztása, meg a kád, mosdó, jó lenne oda egy szép kis szekrényke... Hmmmmmm Kép MÁr nagyon várom!!!

Jajj, még jó, hogy nem volt forró a kávé! A tesóm egyszer magára rántott egy bögre forró teát. Sajnos nagyon csúnya heg maradt utána az egyik karján Kép H*lye orvosok ugyanis minden nap felrángatták a bőréről a kötést Kép Volt vagy 2 éves akkor Kép

Én is bejelöltelek ismerősnek, végre tudom a keresztneved!

Rita,
én is norbiztam Kép Én délelőtt bizony ettem 3-ast, így lassabban fogytam, de könnyebb volt. Általában betartom, hogy 3-as kódot csak délig eszem. Este azért szoktam már 2-est is enni, így tartani tudom a súlyom.
A norbis szakácskönyvet én már láttam, nagyon drága Kép Bele is lapoztam, minden oldalon 1 recept, a mások oldalon kép... Szép, biztos jó is, csak sztem az ár nincs egyenlő arányban a hasznossággal. Nekem van egy csomó receptem, szívesen elküldöm őket, abból már kiindulhatsz Kép

Márti,
várom a telszámodat Kép Az a fősuli pedig nagyon jól hangzik.

Lányok, köszi mindenkinek a képdicséretet Kép Jövő héten ismét mennénk, csatlakozik valaki??? Naaaaaa! Valaki jöjjön velünk!!!

Tegnap voltam aerobicon. Húúú, nagyon izomlázam van, de szupi volt Kép Ma pedig este egy callanetics-et nyomok végig Kép

Jó 7végét mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Rita!

Én is néztem, de tényleg nincs a honlapján. Viszont ha beírod keresőbe (pl. Google), hogy "kód" "update" meg valami nyersanyag nevét, akkor van esélyed, hogy találj egy kódlistát tartalmazó oldalt.
Lehet, hogy gyorsabban is lehet fogyni, ha az ember nem eszik hármast egyáltalán, de nekem időnként kell, és legalább nincs miatta lelkiismeretfurdalásom, ha jó időben eszem. Persze szigorúan betartom, hogy csak végszükségben és minimális mennyiségben.
Szakácskönyv: hát nem tudom, hogy érdemes-e, szerintem elég drága. Egy csomó receptet találhatsz a neten, azokkal ki tudod próbálni, hogy miylen. A későbbiekben te is tudsz gyártani dolgokat, mert elég csak azt tudni, mit mivel helyettesíts.
Az édesítőkkel én sem vagyok jóban, én azt annyira nem. Illetve van néhány termék, amiben tudom, hogy azt eszem (pl. szoktam enni Norbi túrórudit, ha nagyon kívánok valami édesebbet, most találtam UD1-es Mizo pudingot, abban is tuti van, illetve a 0%-os joghurtok is tuti édesítősek), de azért vigyázok, hogy ne vigyem túlzásba.

Gabi!

Milyen recepteid vannak?
Néztelek a wiw-en, nagyon szépek vagytok a kisfiaddal.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Rita! 29 oldalas kódlistát őrzök, küldeném, ha tudnám hováKép

Gabi! Lehet, hogy mi mennénk, bár a jövő hetet még nem látom előre. Kedden biztosan zenebölcsizünk, a hét második felében Ildiékhez megyünk, ha minden igaz (veletek együtt, ugyeKép), úgyhogy a fennmaradó 3 napon kell gondolkodni. Ebből általában van egy vásárlásos, marad 2, szóval még nemtomKép

Gabi! Még a fürdőszobához: nem tudom, mekkora a fürdőtök, de ha viszonylag kicsi (mondjuk ha nagy, akkor is), akkor itt nagyon jó dolgok vannak, például mini sarokkád: http://www.siklo.hu/index_hu.html Nekem innét van a 25 nm-es garzonomban sarokkád, és ennek köszönhetően fért be a mosógép is a fürdőbe. Sima kád mellett esély se lett volna. Mondjuk nekem nem elég a zuhanyKép A házunkban is innét van a kád azóta, csak persze nagyobb. Szeretem, hogy nem hideg a tapintása, nem hűti le a vizet, jó ülőkéje van zuhihoz, és szépek is szerintem. Meg egyébként is jó bolt. Jó álmodozást!Kép Ja, és mielőtt elutazol, jelöld ki a mosógép helyét és lefolyóját, mer a pasiknak általában nincs érzékük hozzáKép

Beszti! Én is elég ritkán használok édesítőt. Mondjuk a kávéba minden napKép De sütni csak akkor, ha más miatt, mondjuk cukorbeteg miatt sütök sütit.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszönöm a segítségeket!! Kép

Szirom!

Én beírtam a címem, ha rákattintok a nevemre a levél mellett az a profil, ugye? Na, oda beírtam, de lehet hogy rosszul csináltam??

De előre is nagyon köszönöm, 29 oldal, te jó ég!!!

A Norbis szakácskönyvbe ma belenéztem a könyvesboltban, hát nem veszem meg az tuti. Először is tele van reklámmal, persze, élni kell valamiből... Másrészt minden receptben vagy édesítő vagy norbi liszt (mint tudjuk aranyárban) van, nem túl szimpi. Majd keresgélek a neten, igazatok van.

De Gabi, ha küldesz nekem recepteket, azért irtó hálás lennék!!!

Igen a kávéba én is édesítőt teszek, röhögök is magamon minden nap, hogy ennyi édesség mellett ez kicsit képmutatás... Asszem a Fábry mondta egyszer, hogy azt nem érti, amikor a nők a cukrászdában benyomják a tejszínhabos tortát, de a kávéba édesítőt kérnek. Ismerős...

Motiot, ez olyan ismerős... A kézrecsapás... Én is mindig rájövök utólag, hogy nem is rá voltam mérges, csak megijedtem vagy hirtelen haragomban rácsapok (évente egyszer kb) de olyan rossz utólag. Meg a rászólással is így van sokszor, hogy csak én vagyok ideges és akkor olyasmin is felcsattanok, amon nem kéne. Na, jót gyóntam. KépDe nagyon megértem a reakciódat.

Még annyi jutott eszembe a ruha-kérdéshez, hogy Pesten van egy-két nagyon jó használtruha-bolt, én évek óta ezekből élek, mert újra sajnálok sok pénzt kiadni (minek, erre az átmeneti(?) alakomra..) de azért egy-egy új cucc jót tesz a léleknek, ugye. És ezekben van mindenféle méret, nadrágokat is vettem. Sima üzletbe nem mernék bemenni, hogy a hurkapálca eladólányok (bocsánat soványak!)fintorogva végigmérjenek: "Ebben a méretben? Nincs!" Szóval végső esetben ajánlom minden pestinek, mert tényleg jók.

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok Lányok!

Szirom,
igen, a jövő hét elég zsúfolt már Kép Nekem a hétfő semmiképp nem jó, valóban Ildizünk is Kép Mi szerintem valamikor megyünk, esetleg az utána köv. héten összehozhatunk ott is egy talit Kép MÉg megbeszéljük, ok?

Beszti,
köszi a dicséretet Kép Mindenféle receptem van! Rengeteg!!! Még nem sokat próbáltam mondjuk, de ahogy olvasgattam, ezek kipróbáltak, mert a legtöbb a Norbi honlapjának egyik fórumjáról való.

Rita,
látom a mail címedet Kép Küldöm mindjárt, amim van. Hol vannak ezek a használtruha boltok? Engem is érdekelne Kép

Én az édesítővel úgy vagyok, hogy nemrég szereztem csak be Kép Korábban fruktózt használgattam, az legalább természetes anyag. A canderelt csak néha használom, pl. limonádét szoktam vele készíteni. Olykor megy sütibe is. De ritkán, nagyon ritkán. Norbis pudingot, rudit én is eszem. Meg néha energiamentes szörpöt Kép

Én úgy gondolom, hogy kis mértékben nem árt. A cukor is ártalmas, ha azt nézzük, hogy nagyon hízlal, és ugye az elhízásnak sajnos számos más következménye is lehet az egészségre nézve Kép Meg sajna a legtöbb élelmiszert telenyomatják mindenféle E-s cuccal, szinezékkel, mittudomén, szóval ma már semmi nem igazán bio, max. a valóban bio származású dolgok, amiből írtó kevés van.

Lehet hogy ma a torna elmarad Kép Annyra fájnak a lábaim, totál izomlázam van. Kiegyenesíteni sem bírom Kép Na majd még meglátom.

Ha nem bánjátok, próbaképp felteszek ide egy receptgyűjteményt, és aki szertné, letölti Kép Rita, neked természetesen küldöm mailben is Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Hát igen, Rita, ha lett volna annyi eszem, hogy ráfrissítek a profilodra, akkor megtaláltam volna a mélcímedetKép Bocsi érte! Sikerült megkapnod Gabitól végül?

Gabi! Megbeszéljük még, jó? mert Miksa is jól érezné magát szerintem. Tavaly voltunk egyszer és nagyon bejött neki.

Édesítőügyben azért eszembe jutott nekem is a light kóla meg a light jeges tea, naigenKép

Motiot! Nekem is a veszélyes helyzetekben bír elszállni az agyam. Csak nálunk ha valamelyikünk Miksa kezére csap (baromira ritka), mert mondjuk belekotor a mosogatógép vegyszeres rekeszébe, akkor panaszkodik, hogy fáj, és hogy puszit kér rá. Mármint attól, aki odacsapottKép

Gabi! Én nem látom azt a receptgyűjteményt. Vagy most már velem van a baj?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
csak egy gyors bejelentkezes. Köszike, hogy megertitek, hogy racsaptam Abel kezere. Tudom, hogy nem volt jo dolog, de elszallt...

Ma is tiszta ideg vagyok, meg jo, hogy itthon van apa. Na ilyenkor lenne jo, ha a nagyszülök a közelben lennenek, mert tuti, hogy setig lepasszolnam a kis ördögfiokat! Egesz ejjel nem aludt, minden mast csinalt, dumalt, szuszogott, allt, ült, forgolodott, nyüszitett, szoval mindet, de nem aludt. Vagyis csak nagyon keveset. En meg szinte semmit, mert ha husszor nem keltem fel hozza, akkor egyszer sem, azonkivül sem tudtam aludni, mert mocorgott. Ma leraktam delben, pontban delben aludt is, 12.25-kor pedig fent volt. Beraktam a kisagyaba, hagytam kicsit sirni, de aztan azt sem birom sokaig sajnos, nem tudok olyan kemeny es konzekvens lenni, ugyhogy lefeküdtem vele megint, de csak ugralt a fejemen. Közben meg egesz nap nyügös es hisztis. Nem tudom mi van vele, csak azt tudom, hogy en kivagyok töle. Asszem megint jön a homeos dilibogyo, hogy birjam. Majd csak elmulik, biztos megint front van, vagy fog vagy valami. Mindenesetre eleg nehez igy.

Gabi, norbis kajakat nekem is dobhatsz! Megköszönnem! En is igy jartam az izomlazzal, hogy tegnap este mar nem csinaltam semmit, mert annyira fajt mindenem. A heten negyszer mozogtam eleg intenziven. Hetfötöl csütörtökig. Majd ma este is talan, ma mar nem faj annyira.
Merleg meg mindig nem nagyon akar mozdulni, de majd az is beindul, tudom. Csak ki kell varni.
Hat igen, a tervezgetest en is imadom. Kijön aposom meg apu, ha költözünk es akkor minden gyorsabban fog menni, apos meg emberem majd költözködnek, apukam meg en meg a lakast csiszolgatjuk. Majd ö kifest mindent szepre ( festö ) ugyhogy tök szupi lesz. Jajj, csak mar tartanank ott!!

Na megyek, mert el akarunk menni egy kicsit Stuttgartba setalni meg nezelödni, hatha van valami tel vegi kiarusitas.

Ja, meg azt akartam irni, hogy nekem is gondom van mindig a ruhakkal, de itt inkabb azert, mert Ursulakra meretezik itt öket, a 36-os meret itt akkora, hogy egy elefantra jo lenne, otthon meg szerintem a mostani allapotomban a 38-as ruha sem lenne jo. Minden örült nagy, hosszu, bö meg minden. Szoval ami nekem most kene, az meg plane nincs, ilyen köztes meret. Ha meg a vekony sulyomta nezem, akkor meg valami menö butikba kene mennem meregdragan, hogy legyen valami jo dolog. A h&m itt is nagyon jo, de minden olyan nagy! Ez van. MOndjuk ott szoktam gyerekmeretet venni, soxor ugyanolyan jo vagy pont ugyanaz a cucc van, mint felnöttben, negyed annyiert.

Na most mar tenyleg lepek.

Rita, hogy allsz a fogyival? Mozdult mar valami? Ugye holnap, vagy hetfön kell beirni az elsö het eredmenyeit a hazipatikan?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Először is Gabi nevét aranyba foglalom!! Elküldött nekem egy receptgyűjteményt, kb ötszöröse lehet a norbi szalácskönyvnek, fantasztikus!!

Gabi, ezúton is mégegyszer nagyon köszönöm!!

Nem is akartam jönni ma, mert egész nap lakást átrendeztem. Ez úgy kéthavonta elkap, most a karácsonyfa-leszedés adta az apropót. Bútorokat tologattam, könyveket pakoltunk a gyerekekkel egész nap, kinyúltam. Meg még mindig egyedül vagyok, ilyenkor érzem igazán, milyen nagy segítség a férjem ha itthon van.. Kép.

Motiot, a legnagyobbal nekünk is voltak mindenféle elalvási nehézségeink, időnként nagyon rémes volt, nem tudok igazi megoldást. Majánál megoldódott, végül ötéves koráig aludt délután, és még most is rá tudom venni minden du, hogy kicsit "olvasgasson" az ágyában. Szóval megoldódik, csak maradj következetes szerintem.

A fogyókúrával még sehol. Ezekben az apamentes napokban úgy el vagyok ájulva magamtól, hogy elég elnéző vagyok magammal ez ügyben Kép. De Gabi receptjei és a húgomtól visszaszerzett callanetics könyv szemrehányóan merednek rám, hétfőtől nincs mentség.
De a hétfői adataim még sajnos nem lesznek túl jók szerintem.

Gabi!

Én a ruhagaléria nevű üzletet szeretem a legjobban a kálvin térnél a Baross utca elején, de ott a közelben a Múzeum krt. Astoria felé eső végén is van egymás mellett 2-3 nagyon jó használtruha bolt. Mindenesetre a képedet nézve nem értem, miért gond neked a ruhavásárlás? Szerintem az általam hőn áhított farmereket pont rád méretezik, nem??
Fruktózt te hol vettél? Norbi mit mond rá, jobb mint a cukor??

Szégyellem magam, idejöttem siránkozva egy hete, azóta meg semmit nem tettem a cél érdekében.... Kép.
Maradhatok???

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok! Kép

Rita,
nagyon szívesen Kép Használd őket egészséggel! Ne haragudj, de miért is vagy Apa nélkül? Rémlik valami, de komolyan nem emlékszem Kép Bocsi Kép Visszakeresném, de mindjárt éjfél Kép
Köszi a használtruha boltokat! És a bókot is, most már én is nagyjából elégedett vagyok magammal Kép Nekem az a bajom, hogy a szülés után a derekam lett vastagabb. Pl. a farmer méretezésnél a 28-as teljesen jó combban, csípőben, de derékban szorít Kép Most van egy 30-as Levi's-em, de az meg csípőben túl nagy, kicsit buggyos, tök hülyén néz ki Kép Nekem ezért jöttek be a korábban Sziromnak írt márkák, azokban a farmerokban van egy kis elasztán, egy picit tudnak nyúlni, jobban követik az ember alakját Kép
Hajrá callanetics!!! Tessék csinálni, nagggyon hasznos!

Szirom,
azt hiszem, elfelejtettem megköszönni a fürdőszobás linket! Mi inkább zuhanykabinra gondolunk, de szerintem marad a kád-megoldás, pedig én imádok zuhanyozni Kép
Játszóház: oké! Jó lenne ott (is) talizni Kép
A receptgyűjtemény túl nagy volt Kép Nem engedte feltölteni, sőt, először azt hittem, a hsz-em sem jelenik meg, mert a társalgó hirtelen használhatatlanná vált.

Az izgi-s topicunban áll a bál, láttad? Összecsaptak a csajok Kép Mindjárt megyek oda is írni.

Motiot,
de jó, hogy apukád festő! Akkor tuti szép lesz minden az új lakásban! A recepteket küldtem!!! Sajnálom, hogy Ábel ennyire nem alszik Kép Néha én is kiakadok Zsoltikán, hogy milyen nagyon kevés alvással is beéri, komolyan én többet aludnék ha lehetne Kép De majd ő is később, iskolás korban fog rájönni, hogy milyen jó is szunyálni Kép
Melyik homeos bogyót szoktátok alkalmazni?

Nos, én tegnap bizony tornáztam Kép Mégpedig Apával, jó alaposan, igaz nem csináltam végig a callan gyakorlatokat, de volt kemény hasizom, nyűjtás és belső comb gyakorlatok. A lábam, popsim még mindig nagyon fáj Kép

Ma már nézegettünk csempéket, járólapot, mindent Kép Hú, olyan fürdőszobánk lesz, hogy csak na! Már naggggyon várom!!!

Képzeljétek, Zsoltika rászokott arra, hogy ha rosszalkodni akar, kiküld a szobából Kép Azt mondja, hgoy "Anyucika megy ki a konyhába!", csak mert ő a kislabdával el akarja találni a rizslámpánkat... Hmmmm... Az apját is küldözgeti el, nem semmi kis rosszcsont Kép

Jajj, ma pizzáztam, és olyan vacakul lettem tőle! Jól beettem persze, és délutántól fáj a gyomrom Kép Remélem, most fél évig rá sem bírok majd nézni pizzára Kép De hogy mérlegre sem állok holnap reggel, az biztos!

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Gabi, köszi a recepteket, mindjart meg is nezem öket.
Enma Csirkepörit föztem nokedlivel ( delelött meg ehetek en is ) meg egy nagy adag salatat, meg csinaltam tk lisztböl egy par palacsintat es edesitös turoval töltve sütöbe tettem. Mar alig varom.

Vegül is kiderült, mi baja Abelnek mar par napja, egyszerre ket hatso foga jött ki szegenykenek, fölül jobb- es bal oldalon, ugyhogy nem csodalom, hogy nyugtalan volt. Alul is jön a jobb oldalon, meg azt is meg kell szenvednünk. De hat a hatso fogak mar csak ilyenek.

Merleg ma egesz rendes volt, ket hete hetföi mereshez kepest 2,1 kg-val mutatott kevesebbet, ami egesz jo. Persze nem valami gyors, de ugye nem aza lenyeg, hanem az, hogy azert megyeget a dolog. Kivancsi vagyok holnap este a mazsalason mi lesz. Majd megirom.

Na megyek vissza fözni, nehogy odaegjen megint valami, mint a multkor a rizs.

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Én ma el vagyok kényeztetve, egész délelőtt netezek, és az uram főzi az ebédetKép Brassói lesz, már tök jó illat van.

Holnaptól új életet kezdek. Az az igazság, hogy nem akartam mondani, de kicsit késett, és nagyon bíztam benne, hogy esetleg bejön a kisestó, mert volt rá egy nagyon kicsi esély. De hát nemKép Naszóval már a múlt héten is nagyon be voltam indulva a tornára, de ezt meg akartam várni. Hátha mégis, és akkor nem most kell elkezdeni, de most már tornázhatokKép Elő is kerestem a két kazimat, egyelőre ezekkel indulok. Kajában meg azt hiszem visszatérek a 90 naposhoz.

Gabi! Láttam a vitát, és nagyon sajnálom. Talán túl feszültek a résztvevők, én azt gondolom. Mindenkinek megvan a maga baja, senkinek sem könnyű, és ennek valahol le kell csapódnia. De majd elsimul szerintem, jó kis társaság az.

Fürdő: kádban is lehet zuhanyozniKép Csak ha kádat építesz be, akkor marad választási lehetőséged. Én néha szeretek beleülni, bár általában zuhanyzom.

Motiot! Gratula, nagyon jó a -2,1 kg!Kép Szegény Ábel, érthető, ha a fog miatt van a nyűgösség! Miksánál is ez volt különben, valamelyik éjjel nem tudtam kijönni tőle, mert nem aludt egész hajnalban. Meg is van az utolsó szemfogKép

Rita! Már hogy a fenébe ne maradhatnálKép Majd biztatunk, jó? nem kezdesz velem hétfőn?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép jó reggelt Lányok!

Micsoda élet van ittKépKép és ha jól látom két "sorstárssal" bővült a csapatKép
Nem tudtam még visszaolvasni mindent,ez rengeteg, (de beleolvastam)igyekszem gyorsan felvenni a fonalat.
A síelés: csodálatos volt, az idő is szerencsére enyhébb lett a második naptól ("csak"-6fok,
a -12 fok után egész jó voltKép) és egész nap sütött a nap!
Az öt napból hármon én is tudtam síelKép, nagyon élveztemKép
Iszonyú kajálások voltakKép Apartmanba laktunk, esténként együtt mentünk vacsizni és az osztrákok császármorzsája... Képháát, azt egyik nap sem bírtam kihagyni vacsi utánKép persze!
Tehát, ha lehet, most én is csatlakoznék a nagy közös fogyiba!
Gyorsan a taliról írok, mert nem tudom mennyit tudok jönni, elég zűrös most körülöttem mindenKép

Szóval, nekem bármelyik nap jó (szerda, csüt., péntek) indulunk, amikor mondjátokKép Rugalmas vagyok. Beférünk a kocsiba, nyugiKép 4 gyerekülés és 3 felnőtt, én vezetek, így pont csordultig lesz a kocsi, lehet hogy a két gyerekülés között nem lesztúl túl kényelmes ülni, de hát ugye Márti is és Gabi is nagyon karcsúKép! 1 hely van az anyósülésenKép, majd eldöntjük melyikőtök ül hátraKép a szorítóbaKép
Egyszerűen nem hagynak írni a gyerekekKép
Be vannak oltva a gép ellen, ahogy leülök mind a kettő nyivákolKép
1/2 8 óta próbálom , annyi mindent szeretnék írni!
Nem megy, feladom, már min a kettő visít.
Beszéljétek meg a talitKép Már úgy várom!!!!!

puszi,
anikóü
én is akaro dilibogyóóóót

Anikó
pupi5

Jó reggelt!!!!

Anikó, örülök, hogy megjöttetekKép, és jól éreztétek magatokatKép
Biztos tök jó volt, rám is rám férne egy hetes kikapcsolódásKép

Szóval nekem is továbbra is jó a szerda-csüt-péntek.Akkor gyorsan döntsük el, aztán Mártinak jelzem, hogy melyik nap lett, tudjon szabit kérni.
Vagy végettem lehet akkor a csütörtök(arra a napra úgysem rendeltem kajátKép )
Csütörtök???????

Gabi, tök izgi a fürdőfelújítás, én is mindig csíptem az ilyeneket, de az az igazság, hogy még itt is annyi meló van(majd meglátjátok)Kép, hogy már nem izgatnak fel az ilyen dolgok.
De azért jó, meg olyan jó érzés után a szép új fürdőbe lenniKép

Szirom, beindult az "új élet"??????
Pedig tök jó lett volna, ha bébi van a dologba, nem??????Kép

Én is szoktam néha használtrucishoz járni, van itt Gödöllőn egy egész jó, angol turi.Gyerek ruhákat már fogtam ki tök jókat, meg magamnak is néha.Múlt héten is vettem egy jó kis inget, elöl húzott, elfér benne egy kis pocakKép

Ildikó
vas

Sziasztok!

Anikó! Örülök, hogy épségben megvagytok!Kép Én biztos nem mernék a sérülésveszély miatt síelni, pedig úgy vágyom rá. Életemben kétszer voltam a Chopokon, és tök jól is ment, de az utóbbi időben kicsit necces volt minden sportmegmozdulásunkKép

Ildi! Ááá, nem indult be az új élet, de azért mégis valahogy úgy van, hogy olyan nagyon nincs vigyázás. Úgy gondolom, ha nagyon berzenkedne a dolog ellen, akkor jobban odafigyelne. Azt meg már rég megbeszéltük, és most is úgy van, hogy ha meglepne minket valaki, akkor ő ezzel megváltotta a jegyét a családba. Ezen sose volt vita.
Fogyókúra-ügyben viszont beindultKép Ma kezdem a tornát, bele fogok dögleni szerintem.

Csütörtök nekünk teljesen jó, bár asszem gyümölcsnapom leszKép Nem baj egyáltalán.

Még annyi: tegnap Miksát 2 mese, kb. negyedóra után egyedül hagytam, és olyan 55 perc alatt elaludt. Kicsit méltatlankodott, de nem sírt. Elmondtam neki előre, mi lesz, értette is, mert húzni akarta az időt. Én meg itt lent járkáltam föl-alá aztán, nem tudtam mit kezdeni a felszabaduló időmmelKép Meg rájöttem, hogy nekem az a nyugi, ha úgy jövök ki a gyerektől, hogy alszikKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Legyen zöldségnapod!!!!!!!
És akkor csinálok egy csomó tuti salátát!!!!

Én sem tudok addig nyugodt lenni, amíg nem alszik el OlivérKép
Épp ezért én vagyok az utólsó mindigKépKép
vas

Gyümölcssali?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Azzal én nem lakom jólKépKépKép
(meg lehet, más sem)Kép

Görög, meg cézár KépKépKép

De neked lesz gyümölcs, ha az kellKép
vas

Én se lakom vele jólKép

De ha egyszer csinálom, akkor csinálom rendesen, és nekem tényleg elég. És salátásítani se kell miattam, megkajálom én a narancsomat simán, de komolyanKép

Jajj, tisztára rá vagyok izgulva a kertre, úgy várom a tavaszt, mint a messiást. Virágokat keresek a nyárra, benneteket nem érdekel? http://www.tulipanvilag.hu

Miksa nézi a NodytKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hú, nagyon szépek.Kép
De valószínű a kertészkedés nekünk most csak őszre marad,mivel kalkuláltam, és az automata öntöző, a bokrok, kerítés a szomszéd felől, kerti játékok, elég húzós összeg lenne, és most nincs rá keret, ezért virágok se lesznek.
Felesleges, ősszel meg szedjem ki?????

(ja, meg új kocsi is kéneKépKép)
meg befejezni belülről a házatKép

Viszont tényleg szépek ezek a tulipánok.Kép
Mondjuk annyira sok virágot nem akarok, mert nem szépek, ha már elvirágoznak, én inkább ilyen nagy magas füveket szeretnék különböző színekben.

Olivér Lalát nézKépKépKép
(már 2 órájaKép )
vas

akkor veszek neked 2 kiló narancsotKépKép
vas

Ildi, jó részüket úgyis ki kell szedni ősszel, mert nem télállóakKép Oda van írva mindegyikhez, hogy mit tud,. De ne a tulipánokat nézd, azokat már el kellett volna ősszel ültetni. A nyáron nyílóakat, teKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mit tudom én, hogy mit mikor kell ültetni!!!Kép
Honnan tudnám?
Csak 20 évig éltem falun, kertes házban!!!!!KépKép

Meg , hogy ősszel le kell szedni?????
Nem vagyok én kertészKép
vas

diós tésztát zabálokKépKépKép
vas

Mi meg megjöttünk a boltból, gyalogoltuk, bár kicsit vitette magát a kölkec. Kipirultunk mindketten, -4 a fok. Virsli lesz, neki rizzsel, nekem paradicsommal, paprikával. nem rossz azért az se, bár a diós tészta, nyami..Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Hanna épp az Update zsebkönyvet olvasgatja.KépKép Pedig neki igazán nincs szüksége rá!

Gabi!

Küld át nekem is légyszi a recepteket!Kép Bár már van valahonnan egy, de hátha van benne más recept is, legalább legyünk változatosak.
Nekem sajnos kell főznöm, mert a párom különben nem eszik meleget, vagy csak össze-vissza. Meg nem is jót feltétlenül. Bár a héten figyelt rá, hogy üzleti ebéden is próbáljon a fogyózásbaillőt enni.

Motiot!

Na, akkor indulnak a kilók.Kép

Szirom!

Kép
Akkor reménykedtél?
Én is voltam még anno így, hogy nem kezdtem bele a fogyiba, merthát lehet, hogy ugye az a hónap az esedékes. Aztán meg a terhesség miatt nem. Aztán meg a szopi miatt nem... És így ment egy darabig.

Ildi!

Már megint dió!KépKép Nagyon szeretem diót...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gyerekek ez a kölök megint elaludt egyedül, nem hiszem elKép

Meg is csinálom a kávémat, aztán kalkulálok virágokat (annyit költhetek, amennyit az ember veszít a tippmixenKép). Úgy fogalmaznék, hogy elég is leszKép

Beszti! Persze, reménykedtem, ki nem reménykedne?Kép Majd lesz valami... ha olvastad a topikot, akkor tudod, hogy nem vagyunk rajta ezerrel a témán. Én nagyon szeretném mindenesetre.

Főzés: én szeretek, de Miksa nagyon belekontárkodik. Meg valahogy megint nem nagyon van alapanyag itthon, úgyhogy az uram szerintem munkából hazafelé hoz vacsit a Kotkodából (kifőzde Dunakeszin). Sokféle kajájuk van, ízletes, házias. tényleg elég jó.

Motiot! Merre vagy? És Gabi?

Én még most azon töröm a fejem, hogy akkor tornázzak, amikor alszik Miksa (de akkor az egész alvásideje rámegy, mert nem alszik sokat, akkor nem lesz időm levegőt venni, kávézni, kicsit nyugiban netezni), vagy amikor ébren van. Szerintetek elviseli egy darabig, ha tornázgatok? Unja majd, kiröhög vagy rám mászik?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!!!

Olivér is magától aludt el, de itt lennt az ülőgarnitúrán szenderült álomba kínjában, amíg én a konyhát suvickoltamKép
Szirom, én egyszer megpróbáltam úgy tornázni, hogy Olivér ébren volt, de állandóan rám mászottKép(ahogy te is gondolod)

Beszti, én nem is nagyon vagyok oda a diós cuccokért, de most valahogy rákattantam, és a mostani terhességem alatt nem ez volt az első eset.Kép

Gabi mondta, hogy ma valami programjuk van, azért is nem volt jó a hétfői nap.Motiot meg lehet, mindjárt bejelentkezik.
Kicsit fájdogál a pocakom, le kéne pihennem, de aludni nem akarok.
Lehet, hogy sok volt neki a munka a konyhábanKép(mármint a hasamnak)

Levente ma meg nem jön haza, ott alszik a kis barátjánál Pesten, ők viszik haza az oviból isKép
Úgyhogy ma egygyerekes család vagyunk.

Szirom, én a tv-vel voltam így, ha már ő x ezerért vesz tv-t, akkor jár nekem egy új mosógép.Kép
De belegondoltam, lehet, hogy nem is kell, nincs is a réginek semmi baja(csak 8 éves).
És én most nagyot akartam volna, 7 kilósat legalább, de mivel tök kis szűk az ajtónk ahol a mosógép van, oda meg lemértük nem is fér be más, csak megint felültöltős.Az meg, amit találtam max. 5.5 kiló befogadó képességű.Úgyhogy szerintem marad ez a kis sz*rKép

Ildi
vas

Hahó!

Végigtornáztam a Béres Alexandrát, 55 perces szívás volt, és most remeg is a lábamKép Miksa addig nézte a Tápipiket. Nem mondom, hogy egy hasizmot se hagytam ki, de csak néha pihegtem egyet, mert azért valljuk be, nem vagyok edzésben. De igyekeztem, és holnap is igyekezni fogok. Le is mértem magam centivel, úgyhogy követem ezt is. Volt már rá példa, hogy hónapokon át naponta sikerült tornáznom, úgyhogy most is ezt tervezemKép

Ildi! Pihenjél, te , nem lóverseny a házimunka!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, egy hős vagy!!!!!Kép
Kép

Na, azért túlzásba nem viszem a házimunkát.Csak kitörölgettem a felső szekrényeket(meg a mikrót, főzőlapot...stb), és fel-le ugrándoztam a székrőlKép
Most meg ittunk Olival egy eperturmixotKép
vas

Én egy lüke vagyok, nem hősKép Holnap nem fogok tudni kimászni az ágybólKép

Eperturmix, egészségetekre!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Akkor majd tornászol az ágybólKép
vas

Sziasztok!

Na, itt vagyok Kép Viszont sajnos Zsoltika beteg, most estére belázasodott Kép Valszeg vírusos hasmenés, mert büdi és vízszerű a kaik. Ezt még tudnám részletezni, de talán mégsem kéne...

Csak abban reménykedek, hogy éjszaka nem lesz láza. Kép

Ha holnapra sem javul, akkor irány a dokinéni!

Reméljük, csütörtökre rendbejövünk! Nagyon szeretnénk mi is menni!!!!!!

Most csak ennyi, mert máris hiányolnak.
Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Mindenki alszikKép Párom is a tv előttKép bármit kezdünk is el nézni este, Õ 5 perc múlva már kampecKép
Talán most már kibontakozhatom, így írásilag.....

Ildi,
először is gratulálok a tündéri Natasához, nagyon bájos a kis arcocskájaKép Minden mérete ideálisKépAkkor már nyugi van, ugye?
Ilyen székre mászogatósdit meg ne csinálj léccci,a lépcsőzés-szerű dolgokat nem szeretik, attól be szokott keményedni a hasKép PihizzKép

A talival kapcs., nagyon nem szeretném ha Te készülnél kajákkal, így is elég strapa lesz Neked, hogy becsörtetünk oda ennyienKép A Lányokkal megbeszéljük, mindenki hoz valamit és Te csak szépen várj minket, jó? Max. egy mosás aznap, ok.?
Én vállalom az üdítőket és 2 tálca muffint, (az utóbbit szigorúan csak a gyerekeknekKép) Jó ez így?
Vagy a taliknak van kialakult menete, csak én még nem tudom, hogy hogyan működik? Most elbizonytalanodtam, na mindegy, majd úgy is hozzászóltok és okosabb leszek.

Szirom,
Te tényleg hős vagy!!!!!
Először is azért, mert Miksa magától alszikKépKép, milyen csodaszert vetettél be? Másodszor, mert a fogyi mellé még mozogsz isKép Harmadszor, hogy apa puhítása nagyon jól állKép (Biztos, hogy elolvadna egy kislánytólKép az Árpinak van egy nagy fia, aki az előző házasságából született, tudom, hogy imádja, és Barnabást is imádja, de ahogy a Dorinára néz (és persze viszont) és ahogy bánik vele az egy teljesen más leírhatatlan bennsőséges viszony, ami tényleg csak apa-lánya között létezik, ezt meg kell tapasztalni... (ezt Õ mondta)

Lehet, hogy úgy jársz majd mint én, elkezdtem a 90 naposat és 2 hét múlva terhes lettem a DorinávalKép

ezt most gyorsan elküldöm aztán folytatom, mert hétvégén vacakolt a gép, nehogy kikapcsoljon megintKép

Anikó
pupi5

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?