Sziasztok!
Rita,
nagyon szívesen
Használd őket egészséggel! Ne haragudj, de miért is vagy Apa nélkül? Rémlik valami, de komolyan nem emlékszem
Bocsi
Visszakeresném, de mindjárt éjfél
Köszi a használtruha boltokat! És a bókot is, most már én is nagyjából elégedett vagyok magammal
Nekem az a bajom, hogy a szülés után a derekam lett vastagabb. Pl. a farmer méretezésnél a 28-as teljesen jó combban, csípőben, de derékban szorít
Most van egy 30-as Levi's-em, de az meg csípőben túl nagy, kicsit buggyos, tök hülyén néz ki
Nekem ezért jöttek be a korábban Sziromnak írt márkák, azokban a farmerokban van egy kis elasztán, egy picit tudnak nyúlni, jobban követik az ember alakját
Hajrá callanetics!!! Tessék csinálni, nagggyon hasznos!
Szirom,
azt hiszem, elfelejtettem megköszönni a fürdőszobás linket! Mi inkább zuhanykabinra gondolunk, de szerintem marad a kád-megoldás, pedig én imádok zuhanyozni
Játszóház: oké! Jó lenne ott (is) talizni
A receptgyűjtemény túl nagy volt
Nem engedte feltölteni, sőt, először azt hittem, a hsz-em sem jelenik meg, mert a társalgó hirtelen használhatatlanná vált.
Az izgi-s topicunban áll a bál, láttad? Összecsaptak a csajok
Mindjárt megyek oda is írni.
Motiot,
de jó, hogy apukád festő! Akkor tuti szép lesz minden az új lakásban! A recepteket küldtem!!! Sajnálom, hogy Ábel ennyire nem alszik
Néha én is kiakadok Zsoltikán, hogy milyen nagyon kevés alvással is beéri, komolyan én többet aludnék ha lehetne
De majd ő is később, iskolás korban fog rájönni, hogy milyen jó is szunyálni
Melyik homeos bogyót szoktátok alkalmazni?
Nos, én tegnap bizony tornáztam
Mégpedig Apával, jó alaposan, igaz nem csináltam végig a callan gyakorlatokat, de volt kemény hasizom, nyűjtás és belső comb gyakorlatok. A lábam, popsim még mindig nagyon fáj
Ma már nézegettünk csempéket, járólapot, mindent
Hú, olyan fürdőszobánk lesz, hogy csak na! Már naggggyon várom!!!
Képzeljétek, Zsoltika rászokott arra, hogy ha rosszalkodni akar, kiküld a szobából
Azt mondja, hgoy "Anyucika megy ki a konyhába!", csak mert ő a kislabdával el akarja találni a rizslámpánkat... Hmmmm... Az apját is küldözgeti el, nem semmi kis rosszcsont
Jajj, ma pizzáztam, és olyan vacakul lettem tőle! Jól beettem persze, és délutántól fáj a gyomrom
Remélem, most fél évig rá sem bírok majd nézni pizzára
De hogy mérlegre sem állok holnap reggel, az biztos!
Jó éjt,
Gabi