Sziasztok!!!!
Tegnap délután nem jutottam ide a géphez, mert lementem a városba, apáék hazahoztak, aztán fél 6-tól, fél12!!-ig játszottak a Leventével valami barom autós játékkal.
Ide se engedtek
Na, azért én még egyszer visszahozom a témát, most meg már én kezdem magam szarul érezni, hogy mindenki csak engem dícsérget.Tényleg Mártinak is annyiszor mondtam, hogy ne tegye ezt már.
Itt mindenki ügyi és kitartó, hiszen azért vagyunk még mindig itt együtt!!!!!
Úgyhogy nem én vagyok az a nő, aki ennyit fogyott, az egy másik Ildikó
Egy másik topikban is mondtam, hogy hiába fogytam le ennyit, ehhez meg is kellett ám hízni, és ha azt az oldalát nézzük, akkor az már anniyra nem is dícséretes
Sőt, nézzük is azt!!!!!!
Szóval a lényeg, elhiszem, Sziromnak , hogy szarulesett, kicsit mondom bűnösnek is érzem magam emiatt.
Bocsi Szirom, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi.......
Ki tudlak engesztelni valamivel?????
A bőröm az nekem is normális maradt, a terhességi csíkjaimat leszámítva, én végig használtam a Szirom által említett vichy zselét, és tényleg tök szép sima lett a bőröm.
Én a kajákat úgy csináltam, hogy mivel délben csak én ettem itthon, magamnak mindig csináltam valami diétás, salátás cuccot, este meg ált. kenyér nélkül ettem a felvágottakat, virslit, sajtot, zöldséget, tojást...stb(amiben nem volt ch)
Hétvégén megpróbáltam úgy főzni, hogy mindenkinek jó legyen, a húshoz én salátát ettem, rántott dolgokat nem ettünk az idő alatt.
Sütit se nagyon sütöttem.
Persze volt a fiúknak édesség néha, de én nem tehettem meg, hogy egyek belőle, minél többet fogytam, annál nagyobb volt a motiváló erő, hogy ne egyem meg azt a szelet sütit, csokit.
Ha már nagyon nem bírtam ,megettem délelőtt.
Szerintem az elején nehéz, amikor még nem nagyon mozdul meg a mérleg lefele, aztán ahogy elindul, 5-6-8 kiló lefele, és látszik is az emberen a változás más lesz a hozzáállás az édességekhez
Most mennem kell ruhákat teregetni
Majd jövök
Ildikó