Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, van egy kerdesem.
Lehet, hogy hülyenek neztek. Kaptam egy meghivot az iWiW-re, regisztraltam, beirtam az adataimat. Es akkor most mi van?
Mit kell ilyenkor csinalni? Hogyan kell tovabblepni? HOgy a fenebe jönnek az ismerösök? Nekem kell keresni, vagy ök talalnak ram? Vagy egyaltalan mi a fenere jo ez az egesz? Valaki felhomalyositana? Köszike.

Gabi, Te biztosan tudsz infot adni, te irtad, hogy bejarsz oda, nem?

Motiot ( a butuska )

KépKép
KépKép
motiot

Motiot!

Majd nálam okosabbak megmondják, épp most próbálok belépni, mert 1-2 éve kb. egyszer beléptem, de már nemtom mi volt. És pont tegnap a szerk.-ben reklamáltak többen, hogy le se bagózom a jelöléseket. Erre most meg még értesítést is kaptam, hogy bejelölt valaki. Most igyekszem kibogozni, mi hogy vanKép

Senkinek sem tecc a képek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

De nekem nagyon.KépKép

Motiot!

Akkor most már van profilod.
A Keresés c. alatt te is kereshetsz (van olyan, hogy összetett keresés, ott akát iskolára vagy lánykori névre is lehet keresni). De az is előfordulhat, hogy téged találnak meg.
Én pl. meg szoktam nézi az ismerőseimet és azon belül van olyan, hogy ismerősök, hűátha az ismerőseim ismerősei az én ismerőseimKépKép.
Mire jó? Semmire... talán időnként találhatsz régi ismerősöket, akikről szívesen tudtál volna.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Már lassan vége a harmadik napnak. Állandóan éhes vagyok (és eszem, mert mennyiségi korlát nincsen, csak az hogy mit nem szabad enni). Ma délelőtt rájöttem, hogy annyit gondolkozom a diétán, hogy ettől vagyok éhesKép Úgyhogy holnaptól próbálom tartani magam a napi három étkezéshez, sőt már ebéd és vacsora között sem ettem semmit. Meg próbálok pozitívan gondolkodni, és nem azon rágódni, hogy milyen éhes vagyokKép Ja, és a legjobb, hogy 28 napig nem szabad mérekezni. Legalább ezen nem izgulok!

Motiot,
Nekem is kellenek a ww találkák, vissza is fogok menni februárban azt hiszem. Tavaly három-négy hónapig jártam csak, azóta nem fogytam én sem. De nem is híztam, kivéve karácsonyt.
Te laksz Németországban, ugye? "nem rossz gyerek, csak eleven és kiváncsi" - hát ezt akár Liliről is írhattam volna. Na most már háromévesen legalább tudok a fejével beszélni, már kevésbé égek.

Szirom,
Nem nagyon szoktam arra gondolni, hogy mennyit akarok fogyni, kisebb célokra bontom fel. Összesen harminc kilót (Kép), de 20-25-tel már meg leszek elégedve. Az idén még biztosan nem fog összejönni, de talán a fele...
Képek szuperek.

Ildikó, és Szirom isKép
Már régebben is akartam kérdezni a bőrödről. Rendben volt ennyi fogyás után? Csináltatok vele különösebben valamit, szedtetek valamit? Mondjuk nekem 5 hónap alatt biztos nem megy le annyi, de azért szeretnék vigyázni.

És a lábszár? Nekem iszonyú vastagok és erre külön tornát még sehol sem láttam. Vagy ha fogyok sokat akkor magától megoldódik?

Kati
kat_ica

Sziasztok!

Motiot! Engem bejelöltek többen is, hogy ismerjük egymást, és valóbanKép Vissza kell igazolni, hogy ismered. Tudsz keresni ismerősökre, tudsz üzeneteket küldeni, és megnézheted az ismerőseid ismerőseit. Kicsit bogarásztam, még lenne mitKép Ha van kedved, keress meg, te az emilből tudod a nevem, én szerintem nem tudom a tiédetKép

Kati! Nekem szerencsére nem lett gáz a bőröm, mondjuk ezzel sose volt bajom. Najó, nem vagyok már 20 éves, nem olyan, mint akkor volt, de nincs tragédia. Mondjuk én azért elkentem egy Vichy narancsbőr elleni, karcsúsító krémet. Szerintem az is benne volt. De a hasamon a csíkok már örökre ott maradnakKép Nem zavarnak mondjuk különösebben, a kölökre emlékeztetnek a jó értelemben, és kész.

Lábszár: valamennyire megoldódik a fogyással, az tuti. De pl. én régen csináltam egy Béres Alexandra kazit, talán Változz velem a címe, és abban olyan lábszártorna van az elején, combra is, vádlira is, hogy pusztulásKép

Rita! Ha jó passzban vagyok, simán kibírom, hogy nem eszem, amit a többiek. De nálam a 90 napossal az vált be, hogy készül mondjuk sült hús, a többiek kapnak hozzá például sült krumplit, én meg salátát. Vagy pizzát, csak az övéké meg van pakolva, az enyém meg nem. Keményítőnapon az én sült zöldségem az alap, nekik van hozzá pluszban valami hús, és így tovább. Szóval nem tök mást eszem, hanem csak egy részét hagyom ki. El is kéne kezdeniKép Torna: hááát, az nehezen megy, itthon szerintem most egyáltalán, az eljárok konditerembe fajtáról most beszéltünk épp az urammal. Kár, hogy megszűnt mellette a játszóház, ahol volt gyerekvigyázás is. De vannak olyan helyek, ahová vinni lehet a kölkeceket is.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Lányok, rengeteget írtatok, képtelenség lesz mindenkire reagálni Kép Mi ma alig voltunk itthon, vendégsében voltunk délelőtt, aztán vásárolni, és kivételesen Zsoltika is aludt egy keveset délután Kép De csak azért, mert szegénykém rendesen hisztis volt ma, és kifáradt a sok sírásban Kép

Szirom,
klasszak a képek, én is ilyet szeretnék majd egyszer Kép De kezdetnek egy sima gyep is megtenné kertes házzal, hát azt nagyon szeretném!
Bejelöltelek ismerősnek az iwiw-en Kép Én nagyon élvezem a keresgélést, én is az ismerőseim ismerőseit nézegetem, van akinek 100-on felül is van (darabszámra). Hát ehhez is idő kell, de néhány nagggyon régi osztálytársat, kollégát is találtam, csak nekik üzengetni is akarok.
Ma este altatás: egy és negyed óra Kép

Motiot,
téged is bejelölnélek ismerősnek, de nem tudlak, mert nem ismerem a neved Kép De engem megtalálsz, ha beírod a kererőbe a nevem: Prievara Gabriella.

Kati,
nekem egy callanetics gyakorlat segített a lábszár vékonyításában. Sima támadóállás, óvatosan és kis mozdulatokkal előre dőlni, a lábfejek előre egy irányba néznek, lassan rugózni kell, érzed ahogy feszül a vádlid. Én 20-20 ismétlést szoktam ebből csinálni Kép

Ildikó,
köszi a dicséretet, itt irulok-pirulok Kép Én szerencsére élvezem a tornát, és nagyon szívesen csinálom. Úgy gondolom, hogy anélkül kevésbé lenne feszes a testem Kép Na így sem tökéletes, de igyekszem Kép
Te iwiw-es vagy? Hogy találhatnálak meg? Kép

Most megyek, holnap hozzánk jönnek vendégek Kép Szerencsére a holnapi ebédet már ma este megfőztem. Jók legyetek!

Gabi

pgaboka

Jo reggelt,

köszi a felvilagositast, most mar nagyjabol ertem, hogy mi a hezag. De ha nem haragszotok, akkor en asszem nem merülök nagyon bele a dologba, mert nem sok ertelmet latom. Veletek inkabb itt levelezek, nekem ez sokkal szimpibb, masokat meg talan majd egyszer nekiallok keresgelni, de nem sok kedvem van hozza.

Szirom, gyönyörüek a kepek. Hat nem lenne semmi egyszer egy ilyen kis kertecske.De az meg nagyon soka lesz.
Akkor lehet, hogy te is elkezded ujra a 90 naposat?
A konditerem tudom, milyen nehez, nincs ra nagyon idö. Persze ha vinni lehetne a kölköt, az jo lenne. Nalunk szzem pont lehet, de en nem bizom ebben, mert tuti tele van beteg gyerekekkel, akiknek az anyukajukat nem erdekli, hogy mas gyereket is lebetegitenek, a lenyeg, hogy ök szepek legyenek. Itt nagyon sok az ilyen nöci. ( es persze nem szepek... )

Kati, igen en elek No-ban. A ww tenyleg segit, hogy betartsd a dolgot, azert megyek en is.
A dietadrol pedig probald meg elterelni a figyelmedet, mert igy tenyleg nagyon rossz. De hat ez a dietak atka, hogy az ember arra gondol, hogy mit enne. Ezert jo a ww, mert mindent ehetsz.

Gabi, ez a labgyakorlat melyik callanetics-en talalhato? Nekem csak egy könyvem van, az a regi, amit szerintem mindenki is ismer, meg egy dvd-m haladoknak. De bevallom töredelmesen, hogy azt meg nem sikerült vegigneznem. Egyelöre maradok a könyvnel.

Na megyünk mi is reggelizni.

Ja, amit meg mondanbi akartam, Beszti, nagyon ügyi vagy te is a fogyassal! Te most mit csinalsz? Megint Norbit? Szoptatsz meg?

Na mentem

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Motiot! Közben rájöttem, hogy mennyi falevelet kellene söprögetni ezen a teraszonKép Nem is tudom, hogy készült a kép, hogy egy sincs a földönKép
90 napos: igen, talán az lenne a legésszerűbb. Azzal, ha mást nem is a súlyom tudom tartani. Ha nincs rendszer, én hízni fogokKép

Lányok, én most sok újat nem tudok mondani, ugye éjjel itt rontottam a levegőt. De azért bejelentkeztem nektekKép Írjatok, majd délután jövök!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!!

Tegnap délután nem jutottam ide a géphez, mert lementem a városba, apáék hazahoztak, aztán fél 6-tól, fél12!!-ig játszottak a Leventével valami barom autós játékkal.
Ide se engedtekKép

Na, azért én még egyszer visszahozom a témát, most meg már én kezdem magam szarul érezni, hogy mindenki csak engem dícsérget.Tényleg Mártinak is annyiszor mondtam, hogy ne tegye ezt már.
Itt mindenki ügyi és kitartó, hiszen azért vagyunk még mindig itt együtt!!!!!
Úgyhogy nem én vagyok az a nő, aki ennyit fogyott, az egy másik IldikóKépKépKép
Egy másik topikban is mondtam, hogy hiába fogytam le ennyit, ehhez meg is kellett ám hízni, és ha azt az oldalát nézzük, akkor az már anniyra nem is dícséretesKép
Sőt, nézzük is azt!!!!!!
Szóval a lényeg, elhiszem, Sziromnak , hogy szarulesett, kicsit mondom bűnösnek is érzem magam emiatt.
Bocsi Szirom, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi.......
Ki tudlak engesztelni valamivel?????

Kép

A bőröm az nekem is normális maradt, a terhességi csíkjaimat leszámítva, én végig használtam a Szirom által említett vichy zselét, és tényleg tök szép sima lett a bőröm.Kép
Én a kajákat úgy csináltam, hogy mivel délben csak én ettem itthon, magamnak mindig csináltam valami diétás, salátás cuccot, este meg ált. kenyér nélkül ettem a felvágottakat, virslit, sajtot, zöldséget, tojást...stb(amiben nem volt ch)
Hétvégén megpróbáltam úgy főzni, hogy mindenkinek jó legyen, a húshoz én salátát ettem, rántott dolgokat nem ettünk az idő alatt.
Sütit se nagyon sütöttem.
Persze volt a fiúknak édesség néha, de én nem tehettem meg, hogy egyek belőle, minél többet fogytam, annál nagyobb volt a motiváló erő, hogy ne egyem meg azt a szelet sütit, csokit.
Ha már nagyon nem bírtam ,megettem délelőtt.
Szerintem az elején nehéz, amikor még nem nagyon mozdul meg a mérleg lefele, aztán ahogy elindul, 5-6-8 kiló lefele, és látszik is az emberen a változás más lesz a hozzáállás az édességekhezKép

Most mennem kell ruhákat teregetniKép
Majd jövök
Ildikó
vas

Na, megjöttem.Ez rémálomKép
Sikerült megint egy adaggal összegyűjtenemKép
De kapok új mosógépet az idén, és az minimum 7-8 kiló befogadó képességű lesz, tuti.De ahhoz meg kell új szárító is, nincs hova kiteregetnemKép

Anikó nekem is küldött meghívót az iwiw-be,de még nem regisztráltam.Lényegében fogalmam sem volt róla eddig, hogy mi ez.
Kb.2 hete a skype-t töltöttük le,bár csak a tesómmal dumálok rajta.Tényleg, ez nincs nektek?

Jó az a kis teraszos kép SziromKép
Nagyon szép.
Mi is tavasszal terveztünk egy kertépítést, mert tavaly csak füvesítve lett, kisebb-nagyobb sikerrel, most kertészre akarnánk rábízni a feladatot, automata öntözőrendszerrel, parkosítással..stb, de tavasszal nem lesz rá keret.Talán ősszel.

Adok reggelit OlivérnekKép
Én már túlvagyok 3 kicsi melegszendvicsen, egy picurka kis túrós sütin, egy bödön teávalKép
Egy hete zserbót karok enni, erre tegnap betévedtem egy helyre, ahol ilyen kis mini sütik voltak, és volt zserbó is.Vettem 5 kis falatkát, erre egyet bírtam megenni , mert megették a fiúk.Aztán vettem még túrósat, meg egy másik diósat.Mindegyikből egy-egy jutott nekem.
De estére ennyi bőven elég is volt.És a maradékot most tömtem be.
Nem tudom miért voltam rákattanva a diós sütire, nem is nagyon szeretem a diót.
Meg a kiwit kívántam nagyon, de azt is vettem végreKép

na, puszóka
Ildikó
vas

Elfelejtettem:
Szirom, nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!
Kép
vas

Csajókák, ma nincs senki?????
Egész nap bekapcsolva a gép, és ti mind eltűntetek??????
Szomorú vagyok
Kép
vas

Szia Ildikó!

Ne legyél szomorú Kép Én itt vagyok Kép

Szirom,
én is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Mi ma megint vendégeket fogadtunk Kép Olyan jó így, annyira klassz másokkal is talizni rendszeresen Kép Amúgy holnap mennénk az állatkerti játszóházba. Nincs kedve jönni valakinek???

Ildikó,
skype-nk nekünk is van! Minjdárt küldöm e-mailben a nevünket Kép Ne érezd rosszul magad, szerintem is mindenki nagyon ügyes itt. Kicsit olyan ez, mint egy lavina Kép Valaki dícsér téged, aztán ezt másvalaki olvassa, ő is megdícsér, aztán már mindenki téged dícsér Kép Szóval én így képzelem, de szerintem a lényeg, hogy örüljünk minden egyes elért célnak, minden leadott dekának!

Motiot,
a lábgyakorlatot én egy videokazettáról lestem el, csak nem jut eszembe a nőci neve, aki tartja Kép jajj, meg kell keresnem valahol, nagoyn elástam a kazit, mert már nem szoktam betenni, kívülről tudom Kép

Nekem meg a fejem fáj, de nagyon, szegény Zsoltikám egyedül játszadozik, én meg csak lézengek Kép De olyan ügyin elvan egyedül, nagyon édesen autózik, és már egy csomó puszikát is kaptam tőle Kép Bárcsak használnának!!!

Puszi,
Gabi

pgaboka

Kati!

Az ételre gondolásssal én is így voltam, szerencsére az utóbbi pár napban sikerült visszafognom magam. Ilyenkor igyekszem agyi tevékenységgel elfoglalni magamat, mert a baj, ha túl sok gondolkodni való időm van.
Végső esetben meg ott a "Norbi rúd"KépKép.

Bőr: én attól tartottam leginkább, hogy a terhességek és fogyás után a hasbőröm nem fog visszamenni, hanem olyan lógós lesz. Ráadásul volt egy császárom is, amikor ugye kereszben vágtak bikinivonalban. De azért úgy vettem észre, hogy ez is alakul. Igaz a párom megígérte, hogy a gyerekek után elmehetek hasplasztikára, ha akarok, de én inkább azt szeretném, ha ezmagától (fogyással és mozgással) megoldódna. Ugye nem várok lehetetlent?Kép
Csíkjaim nekem is vannak, de nálam ez alkati dolog. Kifejezetten vékony voltam és tini, amikor már voltak a derekamon (és nem a hasamon), akkor még nem is hallottam terhességi csíkokról.

Motiot!

Igen, megint Norbizok. Nálam az már bevállt és tartani is tudom. Remélem a kilók is úgy fognak lemenni, mint az előző időszakban!Kép (akkor gyakorlatilag heti 1 kg ment.)
Aha, szoptatok. Ugye Hannácska még csakKép 16 hónapos, és egy ilyen "kicsi" lánykának még időnként úgy kell szopiznia, mint egy újszülöttnek. Legalábbis szerinteKépKép. Én már időnként nagyon örülnék, ha nem így gondolná. Éjszaka még 1-2-szer kel...
Azért már nappal el tudok menni, akkor sincs gond. Mindenevő és iszik is rendesen, ha nem vagyok vele. Csak ugye ha már anya itt van...

Hami: én is igyekszem úgy főni, hogy midnenkinek jó legyen. Ugye a 3 gyereket nem akarom édeítőszerrel tömni (magamat seKép), ezért ha valamit mindenképpem édesíteni kell, akkor kettéveszem, nekik cukorral, nekünk édesítővel. De azért igyekszem kerülni. Az nekem nem esik nagyon nehezemre, hogy ne egyek oylat, amit nem lehet, mert a cél a lényeg. Ma is ettek kókuszkockát a gyerekek, de mi nem. A páromnak is inkább köret a gond a vacsinál...

Ildi!

Én is álladóan mosok. Pedig én 1 éve már egy szárítógépet is kaptam a párocskámtól, hogy a tergetéskérdés egy része meg legyen oldva...
Így meg a vasalnivalóból van állandó kupac!Kép
Zserbó??? És diós??? ilyeneket illik itt emlegetni? Igaz, elvileg a Norbiba beleférne, de ugye azért ott is igaz, hogy ezeket csak nagyon ritkán, nagyon pici mennyiségben. Úgyhogy inkább kihagyom, mert nála olyan nincs, hogy nagyon kicsi mennyiségbenKép. A diós egyébként is kedvenc.

Szirom!

Boldog névnapot!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti,
én is nagyon reménykedek, hogy a hasam a tornával még tovább tudom javítani. Bár nekem csak egy gyermekem van egyenlőre Kép De a hasam rémes! Sajnos elég lógós is lett, meg ráncos. Én pár napja használom a Vichy bőrfeszesítő krémjét, hát nagyon remélem, hogy 1 hónap múlva már kedvezőbb helyzetről számolhatok be Kép
Nekem is vannak csíkjaim Kép De ez genetika is (az orvosom szerint), és már valamennyire el is halványodtak. Engem tulajdonképpen a csíkok zavarnak a legkevésbé Kép Inkább a has megnyúlt bőre és a zsírréteg.

A hasplasztikánál van altatás? Én alapvetően nagyon félek bármilyen műtéttől Kép És főleg az altatástól Kép Pedig végső esetben lehet, hogy én is rászánom magam (majd egyszer, még egy-két gyerek után).

Huhú, hajrá szopi, Zsoltika 26 hónapos is elmúlt, amikor abbahagyta Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat mindenkinek!

Tegnap este már csak olvasni volt erőm, írni nem. Végülis bevásárlónapot tartottunk, csak az tette nehézzé, hogy nem kaptunk nekem egy hülye farmert. Egy klasszikus farmerre szükségem lenne, a régi most szakadt el a combjánál (kikopott a szentem), és hiába van már két nagyon szép új szoknyám is (tegnap is kaptam egy a M and Spencerben), egy rohangálós gatya kéne. Olyan, ami rendesen áll rajtam, namost olyan nem volt. Akkor végre találtunk egy Diesel-boltot, mert régen is mindig ott kaptam végül, namost az én méretemben egyetlen egy volt nekik, kb. ott végződött az anyag a hasánál, ahol a csaszis vágásom. Csak gyerekméreteket tartanak úgy tűnik. Van még egy olyan gatyeszom, ami tök jól áll, Soviet márkájú, asszem azok már nincsenek meg. Az a térdénél van kiszakadva, itthonra tuti is... Ráadásul most majdnem az összes farmer ki van koptatva foltosra, és nekem ez nagyon nem tecc. Régen is napokig kerestem mindig farmert, aztán ez átmenetileg néhány évre megoldódott a Diesel-gatyákkal, de úgy tűnik, most visszatér ez a borzalom. Má bőgtem is a végén, mint régen...KépKép A C und A-ban van 600-féle farmer, azt meg a gyerek nem bírja ki, míg próbálgatom, bár néhányat megnéztem. Nem voltak rosszak, de nem volt egy se az igazi. A MC-ben minden gatyának a dereka a köldököm fölé ért...áááá. De örömmel jelentem, hogy egy rendes, hétköznapi túrabakancsot kaptam. Mondjuk tulképp azért indultunk elKép

Gabi! Nekem is fáj a fejem tegnap óta. Mondjuk ebben benne lehet, hogy Miksa hajnali 3-kor beszólított, és onnétól fogva alig aludtunk. Valahogy sose tudtam kijönni tőle, mert sose aludt. Nem volt hiszti, csak nyűglődés. Az uram szerint front van. Este 11-kor nálunk -7 fok volt, reggel meg csak -3, ez tényleg nem normális. Naszóval én is fejfájósan ébredtem ma is.

Ildi! Skype nekünk is van, az ember beszélget rajta a külföldön élő haverjaival és rokonokkal is. De itt van a gép a nappaliban, szerintem cseverészni így nem nagyon lehet, mert zavaró a többieknek is, meg annak is, aki beszél. Mondjuk többször van, hogy totál kihangosítva megy, és akkor én is beledumálok. De asszem az uram nem bírná ki, ha olyan szöveg jönne ki a hangszóróból, mint amit ide leírunkKép

Beszti! Köretnek elég jók a párolt zöldségek, ha még egy minimális olíván (esetleg hagyma is)megfuttatod serpenyőben. Egész más az íze, mint a párolt zöldségnek. Meg gombát szeretek még pirítani serpenyőben. Szeletekre vágva a frisset vagy konzervet. Ti milyen köreteket esztek?

Motiot, nem jössz?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt mindenkinek,

Szirom, utolag is nagyon boldog nevnapot kivanunk Neked!!!!

Hat csajok nem tudom, de nem nagyon akarnak menni a kilok. Tenyleg betartom a dolgot, komolyan es rendesen, böcsülettel, de meg mindig ott tartok a ma reggeli merlegre allas utan, ahol kezdtem. En ezt nem ertem mar. A multkor, mikor a ww-vel fogytam, az elsö ket het alatt lement 3 kilo, vagyis kicsit több is. Most meg eddig semmi, vagyis az a 0,7 kilo az ottani merleg szerint. En mar nem tudom mit csinaljak! Meg buzgon tartom magam a dologhoz, de ha egy honap szigoru betartas utan sem lesz semmi, akkor fejbe lövöm magam. Ennyire megvaltozhat az ember anyagcsereje es hormonrendszere a terhessegtöl?
Na mindegy, azert csinalom. Remelem lesz is valami eredmeny. Pedig tornazok is. Jo, tudom, hogy az izom nehezebb, de akkor is!
Na nem panaszkodom tovabb, megyek reggelit adni a kölöknek.

Puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szirom, pont elkerültük egymast!

KépKép
KépKép
motiot

Motiot! Jó, hogy jösszKép Igen, megváltozhat az ember ennyire. Képzeld, amikor én elkezdtem a nagy fogyókúrámat, akkor 3 hétig! egy deka nem ment le. Az ember biztatott, hogy meg fog indulni. És milyen jó, hogy kivártamKép Tarts ki még szerintem, menni fog az!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!!

Olivér ma 9-ig aludt.
Nem tudom mi lelteKép
De jólesett nekem is, bár 20 percet fennt voltam fél 7 körül, de azért visszabújtam melléKép

Motiot, tényleg ne add fel, várj, majd csak megindul.
De tudod a torna miatt............Kép
Mérd inkább a centiket.Hátha csak abban látsz változástKép

Szirom, én most már mindenféle köretet eszek(krumpli, rizs), de a diétám alatt ugye csak salátát tömtem magamba kilószámra.
Csinálj csirkés cézárt, az annyira finom.De az önmagában finom, nem köretnekKép

Gabi, köszi megkaptam a mailt, mindjárt vissza is írokKép
Én is akarok majd hasplasztikátKép
De én azt olvastam, hogy a 3 gyerekeseknek állja a tb(de ez egy régi hírKép)
Nem tudom még így ingyér se biztos , hogy kés alá feküdnék.
Szirom, most akkor gatyád nincs, de bakancsod van???

Ildi
vas

Ildi! Miksa most itta meg a reggeli tápiját, 10 után 10 perccel ébredt... mondjuk ilyen iccaka után...
Különben meg pontosan, gatyám nincs, cipőm van. Mehetek a sóhivatalbaKép
Köretügyben csak Besztinek próbáltam segíteni, meg azért kérdeztem, hátha van új ötletetek. Én ma még nemtom mit eszem, de este már megy az ember melózni, úgyhogy új időszámítás kezdődik. Úgy mondjuk könnyebb fogyózni, ha nem sütök-főzök neki nagyokat, olyan jókat lehet vele enniKép

Namostmár fölöltöztetemKép A gyereketKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj, nem láttátok este a Duna tv.-n a "super size me" c. filmet????
A mc'don.-ról szólt, hogy egy ember egy hónapig csak azt ette egész nap.Nagyon durva volt.
Totál tönkrement a szervezete.
Ezek után gondolja meg az ember, ha ott eszik.
Tök moslék egy kaja tényleg, de én néha rákívánok.És a sült krumplijukat meg imádomKép

Látta valaki????

De jó, hogy Miksa eddig alszikKép
Ja, én is így írtam azt hiszem, gatya nincs, cipő vanKép
Nekem meg felsőim nincsenek.Amiket Olivérrel hordtam ütött-kopottak, kinyúltak, meg a barátnőm összefoltozott párat, meg egyet el is vesztett.
Úgyhogy most egyet vesz nekemKép
Az én régi darabjaimból meg kilóg már a hasamKép
vas

Teletábit nézünk reggeltől-estig
Kép
vas

Nem láttam a filmet, mert mi a táskásat szokjuk nézni. De hallottam róla elég sokat annak idején. Én nem hiszek ebben, hogy minden baj okozója a meki, meg hogy moslék a gyorséttermi kaja. Semmivel nem moslékabb, mint más vendéglátós kaja szerintem. Nem kell mindennap azt enni. Ha minden áldott nap cukiban kajálna az ember, akkor attól is meghízna, meg elromlana a cukorszintje, meg minden fontos értéke, aztán mégse akarják bezárni a cukrászdákat. Naszóval én is szeretem a mekit, kb. havonta egyszer kajálunk ott, ha úgy adódik. TegnapKép Baconos izébizét, tiszta fogyisKép

Ildi, de ugyi azt is láttad, hogy Miksa éjjel nem aludt?Kép

Megyek a konyhába, mer úszás van. Majd még benézek, addig a többiek is aktivizálhatnák magukatKép

szirom

Húú, még azt akartam írni, hogy tegnap reggel rámerészkedtem a mérlegre, és csak 2 kg-val vagyok több, mint az ünnepek előtt. Rosszabbra számítottam, azért nem is mertem ráállniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

LáttamKép

Olivér is tiszta zizi volt elalvásnálKép

Igazad van, ez az ember egy nap háromszor evett ott, elég nagy adagokat.Super size=náluk másfél, vagy két liter kóla,+ baromi nagy adag sült krumpliKép
Második vagy harmadik nap már ki is hánytaKép

Mi is szoktunk néha ott enni, mondom én ráadásul még néha rá is kívánok a csirkés hambira.
Szombaton meg burger k.-ban voltunk, azt én jobban szeretem, főleg a csirkés whoppert, be is faltam egy adag krumplivalKép

A lényeg, hogy nem kell mindennap odajárniKép
Hú, mi egyszer amikor még albérleteben laktunk a 3.ker-ben a Vörösvári úton a Mekivel szemben, besz*rás,állandóan ott ettünkKép

Most mertél ráállni karácsony óta?
2 kiló nem is olyan vészesKép
Én meg egy kilót híztam egy hónap alatt.
vas

Mi az, hogy a táskásat szoktátok nézni???
KépKépKép
vas

Ja, hűje vagyok én is!!!!!KépKépKép
Tudom, "áll az......."

Mi meg barátokat, de tegnap ezt izgibbnek találtamKép
vas

Ildi, en neztem tegnap a dokut a Dunan. Eleg durva volt. Na nem csak a McDon, hanem magaban a tenyis, hogy az emberrel mire kepes a zsir. Mar az is, ha a tömeged 10 %-at felszeded. Na nalam sajna ez a helyzet. Erzem is, hogy nem az igazi, de azert baj meg nincs, meg mindig a normal erteken belül vagyok, csak a felsö hataron.
Ha a McDon-t ezentul en is meggondolom, az tuti. Bar neha olyan jolesik megnni es BigMac-et meg a krumplit. Na meg a shake....Mhhhh....

A fogyit pedig tovabbra is betartom, most mar kivancsi vagyok, hogy mikor indul be a dolog. De komolyan. Nem adom fel azert sem. Talan eddig is ez volt a baj, hogy nem vartam meg soha, mig beindul a dolog. Es csakazertis tornazni is fogok minden nap!

Nem akarom elkiabalni, de tegnap megneztünk egy lakast, ami vegre mind a kettönknek tecc. Eddig neztünk mar vagy ötöt azota az ominozus ota, de egyik sem volt olyan, amilyet szeretnenk. Na ez most jo volt. Van benne komplett konyha, szep a fürdöszoba es ami alenyeg, oriasi gyerekszoba van es hatalmas terasz, ahol nem is tud leesni Abel. Egy nagyon csöndes környek, a varosközponttol nem messze. Szoval ez bejönne, most a nöcire varunk, hogy mit mond. Ja, es van gyerek is a hazban. Abel tudna vegre bandazni egy kicsit. A nöci azt mondta, hogy gyerekes part szeretne megint a lakasba, ugyhogy remelem jo eselyünk van ra, hogy megkapjuk. Ja, es meg meg sem jelent a hirdetes az ujsagban, ez is elöny. Mert en ott dolgoztam a szüles elött es amikor bejött a hirdetes a kolleganöm azonnal felhivott en meg hivtam mindjart a nöt. Szoval jo lenne, ha összejönne.Akkor aprilis 1-töl költözes. Remelem mar marc. vegen be tudnank költözni. Mar ha sikerül a dolog.
Tök jo a pinceje a haznak, tuti nem mertek majd egyedül lemenni. Egy hatalmas regi fa ajto vezet le egy oriasi retesszel es a pince olyan regi boltozatos köpince, biztosan felni fogok lemenni. Olyan, mint a kisertetfilmekben. Tök kiraly.

Nalunk epp esik a ho. Nem eleg a -14 fok, most esik a ho. Na ezzel ugye meg is enyhült az idö, de azert a ho sem hianyzik. Most mar tavaszt akarok!!

Ildi, tudom, hogy a torna miatt lehet izomgyarapodas, ezert is varok meg egy darabig, majd merek centit es meglatom. De nekem ugy tünik, hogy egy kicsit kisebb a körfogatom.

Na mennem kell, emrt Abi hisztizik, hogy föl akar menni.
Pa
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Mi ez a taskas ize? En nem ertem.

Szirom, a 2 kilo az szerintem tök jo, nem veszes! Az hamar lemegy! Többre szamitottal?

Naszoval szerintem is nem a meki a szar, hanem az ember nem tudja megallni, hogy ott egyen. Föleg az amik. DE hat meg is van az eredmenye, milyen köver nepseg!
A vegen a ficko összesitett, hogy 15 kilo tömeny cukrot evett meg egy honap alatt es 6 kilozsirt. Na ez barmelyik chipszben vagy sütiben vagy kenyerben is benne lehet, ha az ember nem figyel, nem kell pont mekinek lennie. Szal nagyon oda kell figyelni.

KépKép
KépKép
motiot

Abel kipakolta a szekrenyet, az összes ruhaja a földön van egy kupacban. Gynitottam, hogy valami ilyesmivel szorakozik, mert az utolso hsz alatt tul nagy volt a csönd. Na most pakolhatok vissza...

KépKép
KépKép
motiot

-14 fok??KépKép
Az szép!!

Akkor te láttad, érdekes volt, nem???
Csak az a legdurvább, hogy mindenki az ilyen helyeket szidja, de azt nem erőlteti senki sem , hogy bemenjen.

Drukk az új lakáshozKép
Kísérteties pinceajtó????
Hú, oda én se mernék lemenniKép
vas

Táskás izé,a tv2-n egy műsor, akkor le írom, áll az alku a címe.

Ennyi erővel bármiből magunkra szedhetjük ezt a sok zsírt.
5000 kalóriát evett meg az ember egy nap alatt.
Szirom, te mennyit ettél az akupunktúra alatt?
800-at????
Szóval napi 5000 kalória egy hónapon át= +15 kiló Kép
vas

Ezt törlöm, mert kétszer küldte el az alábbi üzimet..Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gabi!

A Vichy krémet én is kipróbálom majd.
Én is félek a műtéttől, de ha nagyon gáz lesz, akkor lehet, hogy belemegyek.
Szopi: Nátán 21 hónapig tette, de addigra én már 4,5 hónapos terhes voltam Hannával. Azért hanna már időnként kezd fárasztani ezzel a nagy szopizással, főleg akkor, ha apja nem bírja este 9-kor se elaltatni, emrt ordít a szopi után.

Szirom!

Én egy jó darabig nem is vettem magamnak ruhákat, mert utáltam, hogy úgyse kapok.
Bár még most decemberben is jártam úgy, hogy normális fehérneműt akartam venni és nem ment. Pedig nem iszonyű nagy mellem van, csak kosárból kell nagyobb (D-s), de a normális cuccokat csak A, B-sben gyártják. Aztán sikerült venni, meg utólag rájöttünk (2 napra rá sétáltunka párommal és bementünk egy márkaboltba), hogy Triumph-fal kellett volna kezdeni, emrt nálunk sokfajta szép volt a méretemben.
Köret: az a baj, hogy a hagyományos köretek nem férnek bele. Pl. krumpli (m ég pürének sem), rizs, galuska. Én egyébként jól elvagyok a salátával is (kedvencem a jégsaláta, paradicsom, uborka, mozzarellasajt keverék), ezt ettem júniusban is grillhúsokkal, de ez sok húshoz jó.
Csak a páromon látszik, hogy neki kellene a többi is...

Motiot!

Azért csak elindulnak majd! Tényleg, én lemaradtam ról: mennyit akarsz most fogyni?

Ildi!

Nekünk viszont katasztrófális éjszakánk volt, mindkét kicsi a legrosszabb formáját hozta...

Meki: én szerintem életemben nem ettem meg 5000 kalóriát egy nap, nemhogy minden nap. Ha itthon megeszik valaki egy nagy krumpli-nagy üdítő-Big Mac hármast, az 1200 Kcal k. van (+ persze minden krumplimártogatós értéke). Én egyedül egyszerre nem is tudom megenni és meginni, mert sok.
És ott is lehetne normálisat enni, mert senki nem mondja, hogy rögtön Super Size-ot kell enni. Van salátájuk is. Pl. grillcsirkés, ami egy sima normális ebédnek is elmegy, még Norbisnak is, ha nem esz az ember cukros szószt hozzá.
Egyébként szerintem mindannyian látjuk, hogy van rengeteg ember, aki szinte soha nem jár mekibe és mégis kövér. Õk honnan?
Mi időnként jártunk, de azért a 15-20 kg súlyfeleslegemet nem onnan szedtem, az biztos. Inkább abból,m hogy szeretek főzni, szeretek enni, bármikor és mennyiségileg sem korláétoztam magamat. Ezzel szemben viszont nem nagyon mozogtam, és könnyű munkát végzek, nem kemény fizikait.
Nem kell mindent másra fogni, legyünk reálisak!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

OLyan biztatóakat írtatok, kicsit jobb kedvre derültem. A Vichy krém tényleg jó? Odáig jutottam, hogy megkérdeztem az árát, nem olcsó, de ha jó akkor mondjuk két lement kiló után meglepem magam vele...
Motiot, nekem is ez a bajom, nem akar elindulni a súlyom lefele, de most a kitartásodon felbuzdulva kicsit összeszedem magam. Az a baj, hogy estére borzalmasan éhes leszek már, pedig ekkor kéne megállni. Na próbálkozom tovább. Te hogy tudod minden nap beiktatni a tornát???

Beszti!

A Norbit megvetted vagy csak a netről nézed a kódokat? Ha valaki fogyni akar egyáltalán nem ehet hármast, ugye? Nekem is ez a nehéz, mint neked, szeretek főzni, sütni még jobban, és sajnos nem grillezett húst elsősorban.

Ez a legnehezebb asszem, ez az eleje, amikor az embernek le kell számolni az ebéd utáni nassal, a tévé előtti csipegetéssel, meg a "fáradtvagyok, nemtornázom"-mal.. Nem?

Szemezgetek a callanetics-el, erre látok esélyt itthon is.

Új lakást azt én is nagyon szeretnék, Motiot, ti bérlitek vagy veszitek az újat? Mi két szobában vagyunk most már öten, ez így elég szűkös... Megpróbálok feltenni egy képet a gyerekeimről, hogy legalább őket megismerjétek. Majd magamról is, ha ráférek a képernyőre... :-).

Nagy segítség ez nekem, hogy olvasgatlak titeket meg írkálhatok is nektek! Tök jó!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,
hivott a nöci a lakas miatt, a m ienk apr. 1-töl, ugyhogy költözünk, hurra! Mar csak azert is, mert Abel ebed elött lezugott a lepcsön, en eppen wc-n voltam, aztan hallom a zuganast, utanna meg az orditast. Aztan letettem aludni, a hülye szomszed pedig pont az ablak alatt kezdett el havat lapatolni, amit nem is kene, mert nincs mit es ütögette a lapattal a betont. Fel orat aludt igy Abel. Szoval egyre jobban erzem, hogy mennünk kell innen. MOst persze tök nyügi szegenyke, de mar nem tudott visszaaludni. Ott nincs ilyen jarda az ablak elött, mert az elsön van alakas, nagyon nyugis es hangszigetelt ablakok vannak vegre!! Szoval este hivom az itteni föberlöt es felmondok.
Ugy örülök neki!

Rita, en a tornat vagy este oldom meg, mikor Abelt lefektettem, na ehhez az is kell, hogy ebböl a szempontbol ö jo kisfiu, legalabb este hamar elalszik minden gond nelkül.Szoval vagy este, vagy adelutani alvasnal, mint ahogyan ma is, csak a szomszed beleköpött es a veget igy Abellel a hasamon ugralva kellett csinalnom, majd becsinaltam a röhögestöl. De azert ma is megvolt a torna!!A hasamon erzem egy kicsit, hogy valami törtent, de amugy meg semmi valtozas, de nem adom föl! Rita, te se add fel, vard ki, mig megindul!!

A laksat pedig bereljük, itt a legtöbben igy vannak. Jo is lenne, ha tudnank venni egyet! Mondjuk ha annyi penzünk lenne, akkor szerintem nem itt vennenk, hanem otthon kezdenenk el epitkezni...

Beszti, en kb 10 kilot szeretnek fogyni, de ha kicsit több lenne, akkor sem lennek boldogtalan...
De ez most nagyon soknak es tavolinak tünik, bar nem elerhetetlen, benneteket latva.

Abel ismetelten kipakolta a ruhasszekrenyet. Örülök.

Na jo, megyek, most olyan jo kedvem van, feldobott ez a laks, hogy mar csak egy kicsit kell itt kihuznunk a szomszedokkal meg a lepcsövel.

Irjatok csajok! Mindenki alszik?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

A gyerekeim
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Rita! Nekem Gabi küldött egyszer Norbi-kódokat, hatalmas lista. De szerintem a többieknek is megvan. Szerintem itt van valahol a gépemben, de nem látok nálad emilt, úgyhogy nem álltam neki kutakodniKép

Beszti! Azért írtam, hogy próbáld ki a sült zöldséget, mert tényleg van, hogy kevés a sali, hátha rákap az uradKép A gombát pedig különösen szeretem, meg az emberem is megeszi.
A fehérneműgondokat ismerem: régen A-st hordtam, akkor azt nem lehetett kapni, most C-t vagy D-st, de a C csak az utolsó -8 kg óta jó. A D-snél már úgy néznek az emberre, mint egy ufóra. A triumph-nál én is találtam, de nem sokfélét, és nem akarok mindig ugyanolyat venni. Igazából nagy gáz van Mo.-on a méretekkel, és sajnos az eladók képzettségével is.

Motiot! Kerestem neked a táskás játék leírását, de a tv2 honlapján csak olyan anyagok vannak, amiből nem jöhetsz rá a lényegre, hiszen nem ismered a játékot. Nagyjából: 21 táska van, benne egy Ft és 50 millió Ft közötti összegek. A játékos kiválaszt egyet, félreteszik, az az ő táskája. Találomra nyitogattatja ki a táskákat, az ezekben lévő összegek kiesnek a játékból. Közben kap ajánlatokat, hogy jelen állás szerint ha ennyi és ennyi összeggel boldog, akkor azt hazaviheti. Ha megalkusznak, akkor itt vége, de azért tét nélkül még kinyitogatják a táskákákat, hogy lássuk, mi lett volna ha... Ha végigjátssza a játékot teljesen, akkor a saját táskájában lévő összeg az övé. Valamit értettél belőle?Kép

Ildi! Hát, 800 kcal-val kezdtem az akupunktúra alatt, de nekem azzal nehezen ment, 4-500-akat ettem néha egy héten keresztül is.

Csajok: keresek valami segítséget, hogy szopi alatt mit nem jó enni. IsmerősnekKép Nem kilométernyi lista kéne, csak valami okos kis duma. Én annak idején találtam ilyet, de most nem, pedig kéne. És sürgős!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

halihó!!!!

Éppen a skype-n írogatunk egymásnak Gabival, de most elrohant valahova.
meg az iwiw-wn is regisztráltamKép
szirom ,bejelöltelek ismerősnekKép
vas

Rita, szépek a gyerekek!!!Kép
vas

Basszus, te vagy az?Kép Akartam kérdezni, csak elfelejtettemKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nagyjából háromnegyed órás munkával sikerült felvarázsolnom ezt a képet, talán leszek még flottabb..
Az a baj, hogy a legnagyobb már nem alszik délután, kicsit ráveszem ugyan, hogy pihenjen, de akkor én is csöndben vagyok, nem akarok ugrálni. A kis lakás átka... Õsszel elkezdtem futni, mire belejöttem jött a hó meg a hideg, most bent kéne rendszeresíteni a mozgást.
Tegnap éppen ezen gondolkoztam, hogy mindig csak kifogásokat keresek (és találok), végre el kéne szánnom magam.
Vagyis mostantól elszánt vagyok!!
Motiot, úgy látom, te is a tíz kilót tűzted ki célként, akkor hajrá! Bár azt írtad, te a normál tartományban vagy, én meg nem, de legalább a célunk hasonlít.
Sőt könnyebb a dolgom, hárman ugrálnak a hasamon, ha egyszer elkezdem az itthoni tornát :-))).

Jó délutánt mindenkinek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

én csak most jelöltelek pár perceKép
vas

Sziasztok!

Szirom,
én is szenvedek mindig a farmerokkal Kép Nekem is vettünk tavaly egy Levi's-t, de nem az igazi... Pedig régen az 501-es volt a kedvencem! Most viszont hülyén áll. A legjobban azok a farmerek jöttek be, amikben van egy kis elasztán. Ilyen pl. az én Ping vagy Lotus Clone márkájú gatyóm. Ezek nem nagy minőségek Kép Bár amiket eddig vettünk, szuper jól tartják magukat, nem fakultak, nem szakadtak el. És sokkal-sokkal olcsóbbak, mint a márkás farmerok. Nekem azért is jöttek be ezek, mert jobban az alakomra simulnak, mint a sprődebb, csak pamut levi's-em.
Szerintem ilyen gatyók bármelyik butikban kaphatóak. Én mindet Szentesen vettem Kép

Motiot,
szerintem a torna miatt nem indulnak meg látványosan a kilóid! A szteppeléssel bizony fejlődnek az izmaid, és ez súlyt jelent. Én is így vagyok vele: amióta tornázom, nem tudok 56 kg alá menni (pedig már szeptember óta tornázom). De azért kitartás, mert a diétának is lesz eredménye, de az biztos, hgoy lassabban.
Drukk, hogy összejöjjön a lakás!!!

Ildikó,
én nem láttam azt a filmet Kép De az biztos, hgoy a hamburgerek meg a kóla hosszú távon nem egészséges. A saláta viszont igen, egyetértek Besztivel. Néha mi is eszünk persze mekit, mert hát szeretjük Kép De annyi szerintem belefér.
Jó volt dumcsizni, én nagyon élveztem Kép
A plusz 1 kiló 1 hónap alatt viszont nagyon jó!

Beszti,
jó köret lehet még a párolt káposzta, amennyiben szeretitek Kép Én imádom, csak lusta vagyok elékszíteni. Amúgy meg egy csomó mindenhez hamletet eszem, bár néha már a hátam közepére sem kívánom...

Mi ma skype-ztünk Ildikóval, és képzeljétek, ismeri a kozmetikusomat! Nem semmi, milyen kicsi a világ (mertr hogy Szentesen szoktam szépíteni magam). Most viszont már lépnem kell, mert még egy halom meló vár, és 5-kor ébreszteni szeretném Zsoltikát. Este pedig torna!!!! Jajj, nagyon várom már!

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Hú, közben itt mennyiségek teremtek Kép

Motiot,
gratula a lakáshoz! Végre-végre!!! Nagyon örülök, mert már tényleg rossz lehetett nektek a mostaniban.

Rita,
nagyon szépek a gyerkőcök Kép Én a callanetics tornát mindenképpen javasolnám neked. Abban ugyanis nem kell ugrálni Kép Nekünk viszonylag nagy a lakásunk, de én sem szeretek hangoskodni, amikor Zsoltika alszik. Ezért is kezdtem el ezt a callan tornát. Teljes csöndben tudod csinálni, és elég hamar szép eredménye van Kép Próbáld ki, szerintem nem fogsz benne csalódni!

Még azt akartam írni, hogy nagyon jó volt ma délelőtt az állatkerti játszóházban! Zsoltika ugye alapból eléggé visszahúzódó típus, de most nagyon hamar feloldódott, kiváncsian ment minden játékhoz, sőt a többi gyerkőchöz is (illő távolságból pesze, de ez is valami) Kép Alig tudtam hazahozni, nem akart jönni Kép

Teszek fel 2 képet is Kép

A biliárd nagyon tetszett neki:
Kép

Az ugrabugra még jobban: Kép
Kép

Gabi

pgaboka

Csak pár percem van.

Anikó!

Köszi a felajánlást. Ha megyünk tutti biztos, hogy megkérlek majd rá. Jelezzetek, hogy mikor lesz a randi. Ja, és Ildikóéknál? Jól emlékszem?

Gabi!

Szuper megint a kép Zsoltikáról. Most is az ágyon ugrálós kép ugrik be róla.

Még 5 percem van. Na mit írjak gyorsan.

Munkahely kiakasztó, alig van munka, így meg tök lassan telik az idő. Most megyek egy könyvtásrba, mert fősulira kéne mennem, és utánanézek a dolgoknak. Majd mesélek, hogy mit most nem húzom ezzel az időt.

Anikó, hajóval jössz majd, hogy mi is beférünk, meg Gabiék, meg a 3 Gyermeked? Ja, meg Te is?

Márti
mártus

Ja, Sziromnak Sok Boldogságot a Névnapjához.
Márti
mártus

Sziasztok!

Gabi, Rita, tök jók a képek, szépek a gyerkőcök!Kép

Beszti! Párolt káposzta tényleg tuti, igaza van Gabinak! Ha nem szereted főzni, van egy fantasztikusan finom, Rege típusú vörös párolt káposzta, üvegben lehet kapni. Az uborkáknál, ilyesmiknél szokott lenni. Auchanban viszont sosincs, mostanában a Corában sem, de az ember a Tescóban most kapott. Vett is nekem 5 üveggelKép

Ildi! VisszajelöltelekKép Akkor épp benéztem, úgy láthattalak meg olyan gyorsan.

Motiot! nagyon vigyázzatok a lépcsővel! Tavaly Miksa hanyatt esett a mindössze 4 fokos bejárónkról, a hideg víz lever azóta is, ha rágondolok. De óvatosabb nem lett tőle. Az emeleti lépcsőkről meg óriásiakat lehet esni. Ezért kéne föl is az a vacak kiskapu, de ezen már annyit siránkoztam. Fönt én egy percre nem veszem le róla a szemem.

Mi most jöttünk be egy kis sétából, hideg volt, de remélem Miksa ma jót fog aludni. Kint voltak a szomszéd nénik is, Miksa bírja őket nagyon. Csak tegnap megint láttam egy kóbor kutyát, úgyhogy most megint nem merek nagyon messzire menni a kölökkel.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó, itt vagyok ám csak képzeljétek itt a könyvtárban meg lehet ingyen internetezni fél órát, akkor maradok.

Szirom!

Pont kerültük egymást. Sétálni voltatok? Itt olyan állat köd van, meg csípős hideg, hogy alig várom haza érjek.

Márti
mártus

Szia Márti! Kép Köszi neked is!
Itt is hideg van, de csak kicsit van köd. -3 fok. De Miksa szarul aludt az éjjel, délután is csak alig egy órát, így ma éjjel szeretném, ha jót aludna. Tuti meleg az az overál, meg a sapka is, remélem, nem tud megfázni benne. Mindig jó meleg mindene, ha levetkőztetem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?