Új privát üzeneted érkezett!

Látlak ám.

Márti

Most írok nem menj sehova.
mártus

Én bele se szólok ebbe a gyereknevelős témába, mindenki úgy neveli őket, ahogy akarja.Én kicsit idegbeteg vagyok néha(de ez még fokozódni fog 3 gyerekkel), nálam röpködnek néha a pohár hideg vizek, meg a joghurtok(bár az csak egyszer volt)Kép
Tényleg az a lényeg, hogy ki kell zökkenteni őket a hisztiből, hát Levente az ki is zökkent egy pohár joghurttal a fejénKépKépKépKép

Ma aludtunk megint(vagyis egész héten minden nap aludtam én is), kezdek megint fáradt lenni, mint a terhesség elején.
De jól esik ez a kis pihikeKép

Lassan jönnek is a fiúk haza, ma 3/4 5-körül érnek haza.
vas

Oké, írjálKép
Addig megpucolok egy mandarintKép
vas

Tiszta hülye vagyok, itt van a telefon mellettem én meg mint a hülye jár az ujjam a gépen. Na lehet majd megint csinálok egy körtelefont, vagy Ti engemet.
Milyen taliról lenne szó? Kinél, mikor, családos vagy csak szólós. emlékeztek még, Én olyan vagyok Pesten mint a Hülye Gyerek.

Ildikó!
(meg a többiek is)

Basszus lehet, hogy Én is eltörtem a lábam újját. Belerúgtam az előbb a szék lábába, lila a körmöm alja, meg totál fáj. Azt hittem, hogy nem is tudok lejönni. A tiéd azért rendbe jött. Lyánykáddal jól érzitek egymást? Már benne vagy az utolsó harmadban. Hajrá!!
Olvastam gyorsan a karácsonyi sztoridat, csúcs lehetett. Répcelak felé mi is szoktunk néha járni, meg talán neked mond vmit. az a falu, hogy Csáfordjánosfa. Mikor először halottam azt hittem hülye maradok. Ott laknak Anyukám egyik barátnőjéék.

Szirom!

Olvastam, hogy kicsit szedtél vissza. Ne parázz, a karácsonyt képtelenség enélkül megúszni. Úgy tömtem magamba a finom sütiket mint a hülye. Meg is van az eredménye, most járhatok behúzott hassal, meg kezd feszülni rajtam a miniszoknya. De nélkületek nem tudom igazából csinálni. meg olyan hülye kolléganők mellett sem akik kiröhögik azt aki 1-2 kilót le akarnak fogyni. Az, hogy futás, vagy felülés még leíva sem látták. A prássajt meg a szalonna bűvöletében éltek.

Gabi!

Jól vagytok? Zsoltika tök édes lehetett karácsonykor.

Motiot!

Ti is jól vagytok, Ha, nem haragsztol Téged most kihagytalak a körtelefonból. majd ha itthon lesztek akkor meg fogom ejteni. Ábel jól van?
Meg már gondoltam arra, hogyha itthon lesztek akkor ott tatán is találkozhatna a csapat, úgy Családostól.

Nálatok a Manusok, hogy állnak az ilyen ötlethez?

Na ezt most elküldöm.

Márti

Még jövök
mártus

Csáfordjánosfát ismerem, vagyis kb. kétszer ha jártam arraKép

A jan.12 után szervezzük a talit, hétköznap, gyerekestől, és nálam.Ha tudsz kivenni szabit, akkor gyere te is!!!
Pestig feljössz vonattal, onnan meg valaki lehozKépKép
Nem jó ötlet???
Úgyis azt mondtad, van vagy 35 nap szabidKép
Tessék kivenni őketKép
Itt az alkalom.

Én is megint beleúgtam az ajtóba, az unokahúgom itt volt, és csak félig zárta be a fürdőajtót, én meg éjjel koromsötétbe wc-ről jövet belecsattantam.De most nem azzal az ujjammal, hanem a mellette lévő 3-alKépKépKép
De ez nem volt olyan vészesKép

Kiscsajszi jól van, köszi.Most már egyre többet mocorog, és már mindenhol ott van.Holnap megyek 4d-s uh-ra, kicsit izgulok, hogy rendesen fejlődött-e eddig.Még mindig megvan a pici has parámKép

Meddig leszel még itt?????
Mármint időben???
vas

Csajok!

5 ig tudok maradni.

Anikó!

Olvastam a sztoridat a vendégekkel. Kész vagyok. Úr Isten, hogy mi történhetett volna Veletek! Ez tényleg még egy karácsonyról ott kevergő anyalka lehetett aki figyelt Benneteket.

Ildikó!

Kezdesz újra fáradni? Hááát, egyre nagyobb az édes kis teher, ugye. marad akkor a Natália név?

Nem is tudom, hogy le írjame-e, de csak röviden nem akarok kedv rontó lenni. Van egy baráti házaspár akiknek nem lehet természetes úton gyermekük. Már van egy Kaális Kisfiúk és szerettek volna még egyet. A Csajnak beültettek két megtermékenyített petesejtet és mind a 2 megmaradt Nekik. Ezt talán már írtam is. Na, a lényeg hogy a Csaj 3x volt már kórházban. az babának megrepedt a magzatburka meg nagyon fejlődött. Aztán dec 24.-én délben elkezdett ömleni belőle a magzatvíz, de úgy, hogy törülközővel a lába között mentek be a kórházba. A másik babának is megrepedt a burka. Dec 30-án du. meindították a szülést és dec 31-én hajnalban meg kellett szülnie mind a két babát. Az egyik 25 gramm a másik 35 grammos volt. Totál megvislet. Ha András nem lesz lázas a oltástól elmegyünk hozzájuk a hétvégén, de gondolom nem lesz egy nagyon nevetgélős találkozás.

Szóval, ha tali lesz Csajok nekem bele kell ám húzni a fogyiba mert marhán elkanászkodtam nélkületek. Totál Beégek elötettek.

Na elküldöm, hogy van-e válasz közben.
mártus

Márti, NatasaKépKépKép
Nem Natália.
De eddig még maradt a név.

Szegény csaj, úristen.Ne is írj ilyeneket nekem!!!!
vas

A részletek majd megbeszéljük telefonon, Ok. Nem zárkózom el, de tényleg szervezést igényel. Kik jönnének? Meddig maradhatunk Nálad? Mert azért Olivér még alszik du. meg gondolom Miksa is meg Zsoltika is. 1-2 órára meg nagyon akarom a Gyereket felvinni. Meg másnak a nyakán sem akarok lógni teherként. Majd megbeszéljük hagyjuk függőben a dolgot. ha lesz konkrét időpont telefonáljatok.

Márti
mártus

Tényleg lehet, hogy nem kellett volna írnom, de jó volt megosztanom vkikkel. mert nagyon kikívánkozott belőlem. De kattogjon az agyad ezen, te egészen más kategória vagy. Ez a csaj meg a 171 cm-vel volt 51 kiló mikor terhes lett. Szerintem esélye sem lett volna megszülni őket.

Natasa raktározva.

Szerintem teljesen vissza fogok fejlődni agyileg számgép. ügyben. az 1 hét alatt kb. 10 percet voltam gép előtt. Írtó furcsa mert az elmul 10 évet a kórházban szinte végig gép előtt töltöttem.

Lassan megyek mert 5 óra van. Ezt most elküldöm aztán ha tudok még írok 1-2 sort

Szirom, igen eltűntél. Ja, a munka nagy úr.

Márti
mártus

Oké, Márti.
Eddig még semmi konkrét nincsen.
Csak annyi, ha Anikóék hazajönnek a síelésből, utána héten.
Meg talán februárban is lesz egy másik, ha Motioték itthon lesznek 2 hétigKép

Egyik napról a másikra is tudsz kivenni szabit?

Ja, a melóról meg még annyit, hogy akkor csak "utáld" a főnöködetKépKép
vas

Ja, láttam a pocakos képeket szuper, meg Miksa is, meg Anikó is nagyon csini volt. Ja, Szirom mókusa is lenyűgöző. Ja, meg a Karis Olivéres-Leventés képeket is láttam. Pizsiben.

Vasárnap végre kezdődik a zenekuckó újra. András kapott egy száncsengőt, hogy legyen Neki külön bejáratú hangszere.

na most tényleg megyek.

Mindenkinek milló*millió puszika.

Márti
mártus

Akkor puszi Márti, jó legyél, örülök , hogy itt voltál(vagyis hogy én isKép )
Mákod volt, mert megint készültem le a városba, de nem volt kedvem.

Jó hétvégét, jó pihenést, akkor majd szólunk, ha lesz valami konkrétKép

Ildikó
vas

Kép

Pá, siess haza a kis családodhoz!!!!!
vas

reggel indulunk, jöttem egy búcsúraKép

Szirom,
szerintem is így jóKép

Márti,
sajnos Rólad lemaradtam, örülök, hogy ilyen szépen telt az Ünnepetek. A munkahelyen meg indulhat a visszaszámlálásKép
Budapestről szívesen elviszlek Ildihez a taliraKép, Gabi és Zsoltika is velem jön.

Ildi,
mindjárt ládhatod a pici Lányodat! Gondolok Rád holnap, olyan jó leszKépKép
Esetleg tudnál szólni Mártinak, hogy el tudom vinni Hozzád? Nem tudom benéz-e még addig.

Gabi,
már biztos ezerrel tornázol, azért nem nézel felénkKép

Motiot,
kitartás! 12.-én csatlakozomKép

Minden jót Neketek!
anikó

Anikó
pupi5

NEKTEKKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Anikó! Jó utat nektek, vigyázzatok magatokra!
Milyen kocsitok van nektek, hogy ennyien befértek?Kép

Márti! Bocsi, de melóztam ezerrel, az emberre meg rábíztam a sülő húst, a köret elkészítését, meg a gyereket. Ilyen körülmények között nem volt képem netezniKép Főleg, hogy rálátni a konyhábólKép De jöttem ahogy tudtam, és elolvastam, amit írtál! Kölkecnek boldog szülinapot! És próbálj meg jönni a talira, jó?

Ildi! Te, ez milyen duma a profilodban, hogy első kislányunkat?Kép Szóval lesz még több isKép

Na, ha már a taliról volt szó, akkor mondom, hogy nekünk csak a keddek nem jók, mert akkor van zenebölcsi. Nem tudom, hogy délelőtt lesz a tali vagy délután, de leírom, hogy nekem nagyjából mihez kell igazodnom, meg a többiek is, és akkor kisütünk valamit, jó? Miksa reggel sokáig alszik, de végülis felkelthetem. Ebédelni dél-fél 1 körül szoktunk, aztán alszik. Kiságyban vagy autóban, máshogy nem megy. Ha nem altatom el ebéd után, akkor olyan 3-ig bírja. Esetleg az is jó nekünk, ha odafelé alszik a kocsiban 1 órácskát, visszafelé is úgyis beborul. Tehát ebéd utáni indulással. Valakit én is el tudok vinni, de ha máshogy is megoldható, akkor ha nem muszáj, nem mennék be Pestre, hanem hátul, a kertek alatt közelítenénk meg Gödöllőt. De ha valakinek nincs máshogy fuvarja, akkor nagyon szívesen kerülök. Az én emberem nem rajong nagyon a talikért, szóval nem haragszik meg, ha kimarad belőle, de ha szépen kérem, akkor általában eljön, kórházas talin többön is volt. Viszont általában szereti, ha van ott másik pasas isKép Meg kérdés persze, hogy ráér-e. 16-tól melózik. Igaz, olyan a mh-je, hogy nem minden nap, és nem mindig nappal, de "szabadidejében" meg a maszekot intézi. De van úgy, hogy ráér, ezt előre nem nagyon lehet most tudni. De végülis két kocsink van, mindkettőn van már téli gumi, szóval mi megyünkKép Kaját, rágcsát, iszit vigyünk, nem? Én örülnék, ha neked nem nagyon kellene erre készülni. Sütök is valamit, ha akarjátokKép Óriási, kajás talit szervezünk a fogyis topikbanKépKép
És holnap gyere lécci, lécci, és mondd, mi volt az uh-n!

Motiot! És mikor lesz a legközelebbi gittegylet? Mikor mérnek?

1 óra 10 perces altatás produkáltunk megint. Áááá...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Anikó,
jó utat nektek! Tessék sokat pihenni, feltöltődni Kép És fényképezni, hadd lássunk jó kis képeket Kép Hú de mennék én is egy kicsit a havas hegyekbe... Kép
Tornázás, neeeeem, ma nincs ugrabugra Kép Majd vasárnap megyek kick-boxolni.

Márti,
sajna rólad megint lemaradtam Kép Amúgy nagyon meglepődtem, amikor hívtál, ráadásul nekem a számodat ki sem jelezte a telefonom. Hú, a telcsiszámodat végül is elküldted? Nem is emlékszem... Mintha küldtél volna sms-t. Ajjajj, most égek nagyon, mert nem emlékszem, de mindjárt megnézem Kép
Remélem, András nem lesz lázas, és egyáltalán nem is viseli meg az oltás. Amúgy milyen így, hogy már "tudatosan" kapja az oltást? Mikor Zsoltika a legutolsót kapta, akkor még nem készítettem fel rá. Most viszont tavasszal jár neki a kullancs elleni, és akkor már szerintem megmondom neki, hogy szurit fog kapni a dokinéninél. Az biztos, hgoy nem fog örülni Kép András hogy viselte?
Munkahely: kitartás, majdcsak eltelik az az idő, amit ott kell töltened! Az viszont gáz, hogy nincs munka. sokkal jobban telik az idő, ha az ember elfoglalhatja magát.

Ildikó,
írj majd, hogy mit láttatok a 4D ultrahangon! Kép Jajj, ez a para, ne parázz! A pocakod épp akkora, amekkorának lennie kell Kép Remélem holnap megnyugtatnak Kép
Az én korábbi kozmetikusom mesélte, hogy a két fiával teljesen eltérő volt a pocakmérete. Az elsővel neki is hatalmas, a másodikkal jóval kisebb, és semekkorával sem volt kisebb maga a baba! Érdekes... Õ amúgy alacsony, vékony csajszi, tehát nem is az elhízás vagy ilyesmi miatt volt más a pocakméret Kép Csak úgy Kép

Motiot,
gratula az első kilócskához! Csak így tovább! Ügyi vagy! Kép

Tali ügyben mi továbbra is igényt tartunk Anikóékra Kép Addig megtanulom beszerelni az autósülést Kép

Leírom én is a napirendet, bár mi ugye mobilisabbak lettünk azáltal, hogy nincs alvás napközben. Tehát reggel fél 9 körül kelünk Kép Ebéd nálunk is dél körül van, 6-kor pedig már pancsi. Ennyi, ami tulajdonképpen fix, tehát nekünk a délelőtt-délután egyaránt megfelel.

Talán a délelőtti indulás lenne a legjobb. Akkor esetleg Ildikóéknál ebédelünk Kép Persze viszünk kaját Kép Mielőtt Ildikó frászt kap, hogy etethet ennyi embert Kép Aztán ahogy alakul, úgy indulunk, így Miksa is alhat hazafelé az autóban. Ez így okés, csak vajon Anikónak hogy jó?

Hihi, kajás tali Kép Jót nevetgéltem itt magamban Kép Most én is gondolkozom, hogy mit is süthetnék, ami a specialitásom Kép

És ha már a fogyinál tartunk, én ma kissé félve álltam rá reggel a mérlegre. De nagy aggodalomra nincs ok Kép Csak 1 plusz kilóm van, az meg elvileg könnyen lemegy. Ma már nagyon odafigyeltem, hogy mit eszek.

Éééééés: ma meglepett a párom egy Vichy Liposyme krémmel Kép Majd meglátjuk, hogy mennyit karcsúsít rajtam Kép Nagyon kiváncsi vagyok! A combinak nem árt, bár ott csak a narancsbőrt akarom eltüntetni. Hanem a hasam!!! Hát onnan van mit lefaragni! Szerintem az összes +1 kilóm ott landolt Kép

Éjfél van, megyek szunyálni. Jó hétvétét mindenkinek!!!

Gabi

pgaboka

Na még egy képet dobok fel Kép Zsoltikával építettük ezt a pályát, nagggyon klassz lett Kép El is játszott vele, csak a fényképezésre figyelt fel, és grimaszolt Kép

Jajj, még egy sztori máról. Mentünk pancsizni, és a fürdőszoba ajtót ha kinyitjuk, ott van a kisszobánk bejárata. Szóval ott egy kicsit szűk a keresztmetszet. Zsoltika meg ott lábatlankodott, és ahogy mentem volna a kisszobába, megkérdeztem, hogy "Mit csinálsz itt, te kis Tökmag?" Mire ő lenézett a földre, és kérdezte: "Hol vna a tökmag?" Na ezen nevettem, és nekiálltunk tökmagot keresni a padlón Kép Még sosem mondtam neki, hogy tökmag, de olyan édesen szó szerint értette Kép

Itt a kép:

Kép

Puszi,
Gabi

pgaboka

Jó reggelt!!!!

Szirom, most írtam volna oda, hogy első, és egyben utólsó kislányunkat?????KépKépKép
Nem, nem, több nem lesz.
Lagalábbis nem szeretnék,3 gyerek is untig elégKép
De ha becsúszik még egy valamikor, hát akkor nem tudom mi lesz, mert totál ellenzem az abortuszt, és nem lennék rá képes.
Épp ezért valami komoly védekezési módot kell kitalálnom Natasa megszületése utánKép

Tali nekem bármikor jó, bármilyen időpontba, délelőtt, délután, teljesen mindegy.
Hiszen én itthon vagyokKép
Akkor jöttök, amikor akartokKép
Jaj, kaját nehogy hozzatok, főleg sütit ne!!!!
Majd csinálok egy -két tuti salátátKép

Most lassan húzok, csak bejelentkeztem.11 körül megyünk el itthonról,apa már elment dolgozni, mi meg bemegyünk a gyerekekkel busszal, 20 perc alatt ott van az m3-on, a Szerencs utcánál.
Innen meg lemegyünk taxival a buszhoz.
Szóval kb. 35 perc alatt beröpítenek minketKép
Aztán 1 körül talizok a teletubbies-es nővel, elvileg 4 dvd-t hoz nekem, utána meg megyünk uh-ra.
Így nem tudom mikor érünk haza, de majd jövök a a fotókkal.
Izgulok ám!!!!Kép
Reggel olyan bukfencezést levágott a kiscsaj a hasamba, csak lestemKép
Kép

Na, most megyek, reggelit kell gyártanom a tökösöknek, aztán meg lassan készülődünk isKép

Zsoltika biztos élvezte a vonatozástKép
Én is majd egyzser akarok venni Olivérnek, csak nem akarok még ebben is hasra esni(lehet elég a sok lego mindig a földönKép )

Úgy néz ki, bejön az ágyneműtartós alvás.Csak egyszer bőgött éjjel, lenyúltam hozzá, betakartam, aztán minden oké volt.Viszont fél óráig kellett altatgatniKép
De nem is mellettem aludt el, hanem a kis kuckójábanKép
3 éjszaka után nem is rosszKépKép

Tényleg megyek

Ildi
vas

Hahó!!

Ildi, hajrá! Gyere majd, ha hazaértetek ám! És kérünk képet is! Majd benézek, bár nemtom pontosan mikor, mert vendégeink lesznek, egy barátunk jön a két srácával. Miksa nagyon szereti őket, velük voltunk nyaralni is. Úgyhogy tisztára oda lesz meg vissza, még nem tudja, hogy jönnek. Kicsit pakolni kell előtteKép Viszont kitaláltuk, hogy az ebéd utáni alvása közben leszedjük a fát, aztán ha itt lesznek a gyerekek, akkor talán azzal lesz elkeveredve, és nem hiányolja majd nagyon.

Talit akkor majd megdumáljuk még. De mér ne süssek?Kép

Gabi! Akkor veled a legkönnyebb nekünk, most, hogy Zsoltika nem alszik. Vegyük, hogy reggel indulnánk, mondjuk 9-kor felkel Zsoltika, gondolom 10-kor tudtok elindulni, akkor fél 11-11-re vagytok Gödöllőn. Attól függ, Anikó milyen versenyzőKép Az uram szerint nekem a komptól 20 perc, bár szerintem neki annyi, de legyen 30. Csak ehhez még Anikó is kell, mert az ő kislánya is soká alszik, szóval nem biztos, hogy 10-re ott tudnak lenni.

Grillezés lesz ma nálunk a teraszonKép Lesz sült zöldség végre, mert már tökre szégyelltem magam: vettünk egy naggyon tuti fritőzt, aztán a héten majdnem minden nap sült krumpliztunkKép Miksa úgy szeretiKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!!!!!

Szóval mini has para eltűntKépKép, kisbébi totál normális méretben fejlődik, kb.1360 gramm, kb.40 centi.ÉdipofaKépKépKépKépKép
Itt egy-két kép, majd még jövök, de nem ígérem, hogy ma.
Puszi
Ildikó
Dagi arcúKép :
Kép

Éppen nyúlkál a két lába köztKépKépKép
Kép
Mi mást csinálna, tipikus nő!!!!!!!

És a kis talpikája, lábikójaKép
Kép
vas

Sziasztok!

Ildikó,
nagyon jók a képek! Gyönyörű szép arcocskája van Natasának Kép És tényleg jók a mértetek, abszolút nem is kell aggódnod! Ugye megnyugodtál? Kép

Szirom,
sikerült leszedni a fát? Mit szólt Miksa? Bejött az elterelő hadművelet? Kép
Hú, a sült krumpli nálunk is nyerő! A férjem is azon élt kiskorában Kép Most is imádja, sőt Zsoltika is rengeteget meg tud enni belőle ketchuppal Kép Nekünk is új sütőnk van, de ez csak egy zománcos lábas, van benne fémháló, úgy kell sütni a krumplit. Mi holnap próbáljuk ki Kép

Szerintem egy kicsi valamit igazán süthetnél Kép Nekem van egy jó kis receptem: szezámmagos keksz, a tésztájába fruktózt kell tenni, és diabetikus lekvárral ragasztom össze. A tervem az, hogy holnap megsütöm Kép És ha fincsi, akkor készíthetek ilyet a talira, mert ennek viszonylag alacsony a kalóriatartalma Kép

Még csak annyit, hogy nekem a 16-a tali szempontból nem jó (az hétfő). Amúgy minden más nap szabad!

Most meg nekiállok tornázni Kép Annyira jólesne, kihasználom, hogy ilyen kedvem van Kép Zsoltika úgyis alszik már. Na, most éjszaka vagy 1 órát ültem mellette, nagyon éberen aludt, sehogy sem tudtam visszafeküdni a saját ágyamba Kép Remélem, ma jól fog szunyálni.

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Megint itt vagyok, talán tavalyról emlékszik még rám valaki (bár a topikba nem sokáig jöttem). Szóval tavaly sikerült lefogynom 9kg-t, karácsony táján ugyan visszajött egy kicsi. Holnaptól ismét belevágok - egy 28 napos méregtelenítű diéta, tornával. Utána meg megyek vissza a Weight Watchers-hez, hacsak nem megy anélkül is.
Holnaptól se kenyér, se cukor, se sajt stb stb. Majd jövök helyzetjelenteni. Első tornát már végigugráltamKép

Ildi,
Gratulálok a babához!

Kati
kat_ica

Sziasztok,
sajna nem tudtam jönni a hetvegen, mar irtam, hogy apa itthon volt penteken, ezert sürü volt a program. Eleg jol termeltetek, mire mindent visszaolvastam...

Marti, jo, hogy jössz neha! Remelem Andraska jol van es nem lazasodott be! A nöcikkel meg ne foglalkozz, a melo miatt reszvetem, en tudom milyen az, ha az embernek nincs eleg munkaja. En is igy voltam ket evig! Azert is keszült Abel ilyen sebbel-lobbal. Na de neked sincs mar sok! KItartas! En is kb egy ev mulva szeretnek megint babat, egyeztethetünk, talan Gabi is csatlakozik es akkor fogyis-babas topik leszünk, jo?

Ildi, nagyon edes Natasa! Sajnalom, hogy en kihagytam a 4d-s uh-t, de itt a nemeteknel ez naggyon draga. Tudom, otthon sem olcso, de itt szerintem joval többszöröse. Majd a masodiknal!
Istenem, milyen boldog lehetsz! Olyan jo erzes ez!
A pocid miatt meg remelem csak megnyugodtal mar!!

Aniko meg mar siel! De jo neki! Bar most jöttünk haza setalasbol es a vegere ra kellett tekernem a salamat a fejemre es az arcomra, mint egy bandita, mert azt hittem, hogy szetfagyok. Annyira hideg lett itt most, hogy az nem is igaz. Szoval ha lehet, akkor en most kerülnem a havas tajakat! Nyarat akarok, de gyorsan!!!!

Gabi, Zsoltika nagyon edi! Abel is ilyen vasutat kapott karira, de öt meg nem erdekli, csak ha összerakjuk, akkor nagy ujjongasok közepette szetrombolja. Talan majd egy ev mulva!
Az 1 kilod miatt tenyleg ne aggodj, az hamar lemegy. Vegül is tornaztal tegnap este?

En kaptam tegnap egy nagyon tuti kis steppert, van rajta egy kis szamitogep-resz, ami mindent mer, a lepeseket, az idöt, a kaloriat meg a sebesseget meg ilyeneket. Tegnap ki is probaltam este, de csak 25 percet sikerült rajta taposnom, meg hozza kell szoknom. Nagyon igenybeveszi a hatizmokat is es ezert sem birtam volna. Na meg valljuk be öszinten, hogy csirke vagyok es meg kell erösödnöm meg. Ma is taposok este, ha Abel elaludt. JO, mert abszolut hangtalan, tehat lehet csinalni, ha alszik. Egy kis callanetics-el kombinalva szerintem jo lesz. Persze csak akkor, ha csinalom is.

Szirom, meg mindig kajalhatnekod van? Nekem ma volt nagyon rossz, annyit tudtam volna enni, de hat nem nagyon kene! Ebedre husleves volt meg vörösboros marhapörkölt krumplival, meg rantott husi. Persze csak levest ettem, meg egy kis skumplit sovany marhahusival. De ugy tudtam volna meg enni! A ratott husit meg jobb, ha nem is latom, mikor apa megeszi, mert csak szenvednek. Ez van. Valamit valamiert.
A mazsalas heti egyszer van, mindig hetfön. Holnap este megyek megint, kivancsi vagyok, mi lesz. Mert az ottnai merleg mindig mast mer. Na persze mert itthon reggel, ehgyomorra es ruha nelkül allok ra, ott meg este fel nyolckor, a hideg miatt jol beöltözve. De igyekszem kb olyasmit felvenni, mint a multkor, hogy a ruha ne nyomjon se többet, se kevesebbet. Kivancsi vagyok. Az itthoni merleg ma reggel 1,5 kg minuszt mutatott.

Kati, üdv megint köztünk! De akkor most mar tessek rendesen jönni! A kurahoz sok sikert es kitartast. En is most kezdtem megint a ww-t, majd kiderül. Nekem nelküle sajnos nem nagyon megt a dolog, kenytelen vagyok eljarni.

Na megyek, mert meg be akarok nezni egy-ket helyre.

Pzsui mindenkinek

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Ildi, még mindig dógozok, és nem lehetnék most itt, de megnéztem Natasát, és csodaszép, és ezt el akartam mondani!Kép

A többieknek is írok majd, vagy később, vagy reggelKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Nna, végeztem. Pasik alszanak föntKép

Nem szoktam ilyet csinálni, (minden topikot megtisztelek egy saját hozzászólássalKép)de most bemásolom nektek a hétvégi eseményeket, amit az újpestibe írtam, mert most már nincs erőm újra leírni. És van annyira érdekes, hogy érdemes.

"Megosztok veletek egy érdekeset alvással kapcsolatban, magam is meglepődtem. Tegnap nappal grillsütés volt nálunk a teraszon, és 4 gyerek nyomult együtt, nagyon élvezte Miksa. 2 csemete maradt éjszakára is, és ők nagy kedvencei Miksának, mert velük voltunk nyaralni is, és jól ismeri őket. Mi először megszokásból úgy gondoltuk az emberrel, hogy a 9 éves kislány és a 6 éves kisfiú megkapja Miksa szobáját, ő meg jön át hozzánk kiságyastól, de aztán a fiúk kitalálták, hogy Miksa is maradjon. Együtt fürödtek hárman (még jó, hogy nagy a kádKép), majd a meleg tejcsi után én elköszöntem, és maradtak ők hárman. Olyan 3/4 órás viháncot lehetett hallani, meg néha a kissrác kijött valami mondanivalóval, érdekességgel, például, hogy Miksa köpködKép Érdekes, nemtom hol tanultaKép Naszóval egyszer csak csönd lett, és szépen átaludták az iccakát reggel 9-ig. Délután viszont már nem aludt el Miksa a kislánnyal, aki szintén le akart pihenni, akkor föl kellett mennem. Most este az apja altatta el (lapzártázok), és nem mondom, hogy először nem reklamálta a gyerekeket, aztán meg nem mamázott egy kicsit, de végülis 10-kor már biztosan aludtak mindketten. Azóta is húzzák a lóbőrt (az embert majd felkeltem azért, ha megyek fölKép), én meg most végeztem, gondoltam, megírom Igazából nagyon jó benyomást tett rám a halom gyerek együtt, és attól eltekintve, hogy ami játék létezik, az szerteszéjjel van a lakásban, nem nagyon volt velük gondunk. Kajánál (amikor még a nagyobbak nem voltak itt) a 2,5 éves kislánnyal ültek a terített törpeasztalnál a mi ebédlőasztalunk mellett, és meg kellett zabálni őketKép Szóval örülök, tényleg, és úgy láttam, az embernek is tetszettKép"

Naszóval ennyi volt, csak még kaptam melót, ami most nem jött jól, de a munka az munka, a pénz az meg pénzKép

Motiot! Hát mi tagadás, zabálhatnékom van most is. Ettem is rendesen. Elrettentő példa vagyok, egy hónapig fakírkodok, de most meg ehetnékem van, mit csináljakKép

Gabi! A fát nem sikerült leszedni, mert máshogyan alakult a program, de ami késik, nem múlik. Mondjuk holnap nemtom, mert be kell mennem egy értekezletre. És hogy a fiúk hogy lesznek, el.... Pont Miksa alvásidejében kell mennem, az jó is, meg az uram el is tudja altatni, de nem tudja lehozni az emeletről a lépcsőn a lába miatt. Lehet, hogy kipakolom a járókából a játékokat, és lent alszik holnap.
Krumpli milyen lett? nekünk nagyon bejött ez a fritőz, tegnap 2 kiló krumplit sütöttem meg a társaságnak a saláta, a grillezett gomba és cukkkini melléKép

Katica! Én emlékszem rád, a csemetéd majdnem pont egy évvel idősebb az enyimnélKép Mennyit akarsz fogyni?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na mi van, kihalunk?
Sehol senki?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Hát lányok, én irulok-pirulok, de nagyon belefeledkeztem az iwiw-be Kép Tudjátok, Anikó is írta Kép És az ő javaslatára beírtam a sulijaimat is, de nem engem talált ám meg valaki Kép Hanem nekiálltam volt egyetemi iskolatársaimat keresni, és végül kilyukadtam a bankos volt kollégáimnál Kép Hú, nagoyn élvezem, csak annyira tetű lassú ez az oldal, hogy el nem tudom mondani Kép

Küldenék Nektek meghívókat, csak nem lehet, nem engedi a rendszer. De amint tudok, küldök, persze csak ha van kedvetek egy kis böngészésre, én egy csomó rég elfeledett emberre rábukkantam Kép

Szirom,
nagyon tetszik, hogy ennyire jól elvolt Miksa a többi gyerkőccel. És most Apa is láthatta, hogy milyen jól elvannak, talán kedvet is kap a család bővítéséhez Kép Remélem, sikerül ma a párodnak boldogulni Miksával!
A krumpli isteni lett, köszönjük Kép Nagyon jó a fritőz, mert sokat tudtam vele sütni egyszerre, kényelmes a kiemelő rács miatt. Szóval jó.

Motiot,
szerintem nagyon jó lesz neked a stepper! És tényleg kiegészítve a callanetics-szel, szuper lesz az eredmény! Kép Csak így tovább! Ma esti ww-ről számolj be mielőbb, ok?

Katica,
én is emlékszem, üdv újra itt Kép A 9 kiló szuper, ez a kis karácsonyi fölösleg hamar leugrik Kép

Én egész jól haladok, már elégedett is vagyok a jelenlegi súlyommal. Képzeljétek, a férjemmel együtt tornázunk esténként! Kép Azzal kezdődött, hogy az aerobic tornán van egy olyan hasizom gyakorlat, hogy hanyattfekvés, lábak felfelé, és emelgetni kell a plafon felé az kinyújtott lábakat. Na ez nekem írtó nehéz, és az aerobicon írtó gyorsan kell ezt csinálni, én meg csak rángatóztam Kép De nem is értettem a mozdulatot. Na itthon bemutattam, hogy mit is kell (kéne) csinálni, erre a férjem szuper ügyesen csinálja! Na igen, neki van alsó hasizma Kép Nekem nem nagyon. De addig gyakoroltunk, hogy ebből már tegnap én is meg tudtam csinálni 100-at!!! Igen ám, csak a férjemnek is van úszógumija a derekán Kép Ezért úgy döntött, hgoy a callanetics hasizmokat együtt csináljuk minden nap, este. Viszont az neki már nehezebben ment (tudjátok 4 X 100 darab). De tegnap már ügyesen, kisebb pihenőkkel ő is végigcsinálta. És mondta is, hogy nagyon tisztel ezért, hgoy ennyit tornáztam, és ilyen ügyes vagyok Kép Jólesett nagyon, hogy dicsér, amúgy is szokott, de most a saját bőrén tapasztaljatta, hogy nem is olyan könnyű ez, mint amilyennek látszik!

Megyek, mert nagyon elhanyagoltam Zsoltikámat. Jajjj, vettünk ám Teletábit, mégpedig a Tinki-Vinkit! Mert Dipszi (a zöld) nem volt Kép De sebaj, már ez is nagyon jó, örültünk neki nagyon!!!

Puszi mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Régóta olvasgatom a topicot, sajnos aktuális a téma. Különösen Ildikót irigylem, látva, hogy néhány hónap alatt 15 kg-ot fogyott, Nekem is kb 15 kg-ot kéne fogynom, hogy nagyon boldog legyek, tizet, hogy elégedett :-).
Nem baj, hogy csatlakoztam? Ma kezdem a házipatika.com-on az öthetes fogyókúrát, csak egy kis bátorításra vágyom...

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szia Rita!

Üdv itt, remélem, hogy hamar eléred a célod Kép Milyen az 5hetes kúra?

Írj magadról picit bővebben Kép Látod, mi itt már rengeteget tudunk egymásról Kép A profilodban sincs sok infó. Gyerkőcök vannak? Hány kiló vagy most és milyen magas? (Ha nem titkosak ezek az adatok) Kép

Dolgozol, vagy otthon vagy? A torna belefér az idődben?

Kicsit letámadtalak ezzel a sok kérdéssel Kép Csak kiváncsi vagyok Kép Írj, ha van időd!

Gabi

pgaboka

Sziasztok,

Rita, üdv közöttünk! En is feliratkoztam a hazipatikas fogyira, de szerintem nem igazan fogom a kajakat megcsinalni, mert ez nekem nagyon maceras. En azt szeretek enni, amit kivanok, vagy amit a kuran belül lehet, de nem elöirva, hogy mikor mit. Föleg nem, ha fözni is kell. De arra jo lesz, hogy öt hetig kontrollaljam magam es azert belehuzok, hogy ne egjek le, hogy nem fogytam semmit.

Tenyleg, te mit csinalsz? Dolgozol, vagy te is otthon vagy a gyerköccel? Irj kicsit magadrol, na meg az adatokat is, hogy hany mennyi, ahogy Gabi is kerdezte.
Ildi egyebkent nem 15-öt, hanem 25-öt fogyott, tehat meg nagyobb tiszteletet erdemel szerintem is. Ö Norbizott.

Gabi, nagyon ügyik vagytok a ferjeddel együtt, hogy tornaztok. Latod, most ö is rajött, hogy nem is olyan könnyü dolog ez a torna.
En ma nem csinalok semmit, nehogy hirtelen besokalljak, mert tegnap is meg elötte is fel orat a stepperen logtam. Hat nem volt könnyü, de azert megcsinaltam. Holnap callanetics, aztan megint stepper es igy< tovabb, egeszen addig, mig meg nem hivnak a Victoria´s Secret fehernemübemutatojara starmodellnek. Na ez csak vicc volt.

Szirom, tök jo, hogy MIksa igy elvolt a rajkokkal. Abel is imadja, ha vannak nalunk gyerekek, penteken es szombaton is ugy jött össze, hogy volt itt egy kissrac. Nagyon örült. Aztan penteken mi voltunk egy kicsit naluk, hat nem gyöztünk apaval szaladgalni Abel utan, hogy nehogy teljesen a feje tetejere allitsa alakast, hanem scak felig. Ugy egett a fejem, hogy ilyen kis kivancsi es eleven. Na csak azert, mert ezek az emberkek pont olyanok, hogy naluk a gyerek ellenere (1,5 eves ) nem latni jatekot, mindig tök rend van, szegeny gyereken meg latszik, hogy ugy nevelik, hogy meg se mukkanhat, nemhogy jatszani, vagy rumlit csinalni. Kepzelheted, milyen jol ereztük magunkat, csak feszengtünk ott, aztan haza is jöttünk. Ezentul inkabb ök jönnek majd hozzank, en nem szivesen megyek.
Abel nem rossz gyereke, csak eleven es kivancsi, olyan ketemberes, mint Miksa is.

Ma este megyek a ww-hez, kivancsi vagyok mit mutat a merleg, mert tenyleg mindent betartottam rendesen. De szerintem kell egy kis idö, mire rendesen beindul minden.

Na mentem, mert Abel epp hisztizik.

Holnap jövök beszamoloval.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Jó régen írtam, pedig időnként olvasgatok, csak sokszor (nem maKép) annyira pörögtök, hogy nem tudom követni.
Fogyókúráva leálltam a legutóbbi bejelentkezés óta, de a múlt újrakezdtem. Addig -9 kg sikerült.
Két okból:
1. Visszajött 1-2 kg, ami nem sok (jópár hónap alatt jött vissza), viszont nekem sajnos rögtön a pocimra és csípőmre jön. Kilóra megint sikerült visszamennem, de a centikkel persze még nem. Most épp a normál súly felső határán vagyok, szeretnék középre jutni (ez kb 6-7 kg).
2. Sikerült a páromnak is kicsi pocit növesztenie. Õ is épphogy átlépett a normális súly felső határán, viszont már látszik rajta és szűkek a nadrágjai. Egyedül nem csinálná, de ha én kontrolállom, akkor remélhetőleg rendes lesz és betartja. Norbizunk.Kép
Ha nem haragszotok, akkor veletek tartanék!Kép

Ildi!

Olvastam ám a harmadik babát és hogy lány!KépKép
Nálunk is szuper, hogy van egy kislány, annyira aranyosak így hárman.KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Köszönöm a kedves fogadtatást! Igen, lányos zavaromban semmit nem írtam magamról, én meg azért valóban tudok már egyet s mást rólatok. Szóval: Itthon vagyok a három gyerekemmel, pontosabban a legkisebbel, aki másfél éves. A két nagy fél napos oviba jár, a kisfiam ma volt éppen 4 éves, a nagyobbik lányom öt és fél.
A terhességek alatt meg egy gyógyszer (pánikbetegség elleni... De több hibám nincs... :-))mellékhatásaként ragadt rajtam jó sok felesleges kiló. 168 cm vagyok (asszem) és 77 kg. Ó borzalom. Na szóval ezen szeretnék változtatni.
Az öthetes étrendjéhez én sem fogok mereven ragaszkodni, engem is inkább csak a motiváció vonzott.
Már múlt héten elkezdtem odafigyelni, de ma reggel éppen annyi voltam, mint egy hét véres verejtékes küzdelem előtt... Na ezért jöttem ide, mert nagyon magam alá zuhantam ma.
Hát így.
Mégegyszer köszönöm a befogadást!

Rita

Ja, és igen, tudtam, hogy Ildi 25 (? 20?) kg-ot fogyott, csak azért emeltem őt ki, mert kb azonosak a céljaink. Meg láttam a régebbi fotóit, és egészen hihetetlen a változás, amihez ezúton is gratulálok! Még jobban a babához, amiatt meg irigyellek, és üdvözöllek a háromgyerekesek táborában!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!!!!!

Kicsit eltűntem pár napra, de látom, jól megsokasodtunkKép
Katica, én is emlékszem rád, sziaKép
Beszti, rád isKép
Örülök, hogy újból itt vagytokKép

Rita, neked is üdv. nálunk, igen, Motiot írta helyesen 25 kilót sikerült fogynom.Ebből 20-at 5 hónap alatt a Norbis módszerrel, aztán utána még 5 kiló szép lassan lecsúszott normális odafigyelés mellett.
jelenleg a 29.hetemet töltöm(terhességben), és a mai reggeli mérés alapján 7 kilót híztam eddigKép
Amin kicsit csodálkozom, mert tegnep nem bírtam magammal, és túrótortát sütöttem, azt hittem fél kiló pluszt jelent, de valamiért 40 dekával lettem kevesebb, mint tegnap.Bár az is igaz, hogy egész éjjel (kb.4-szer)pisilni jártamKép
Úgyhogy az elmúlt 4 hét alatt sikerült egy kilót felszednemKép
(amiről éjjel azt hittem, hogy minimum másfélKép )

Köszi az uh-s képekre a dícséretet, olyan kis ari, nem????
Jó kis pufi pofija van neki isKép
És most már tényleg megnyugodtam, rendesen fejlődik,mindene oké, kis husikaKép

Szirom, tök jó, hogy Miksa ilyen jól elvolt a kölkökkel, tényleg kéne neki egy tesóKépKépKépKépKép
Apa is beismeri, nem???????
Sült krumplit meg mi is imádjuk(vagyis én legjobban), én is azt csinálok maKép

Olivér szombat óta csak teletubbit néz, kicsit idegesítőek hosszú távon, de ez legalább magyarul van, nem németül kotyognak, hogy "sagen, haho".Kép

Szóval akkor hétfő , kedd nem jó jövő héten???
Anikó is ha hazajön, akkor egyeztetünk a maradék 3 napról, oke????

Motiot, mi volt a mázsáláson????Örülünk????Kép

Ildikó

Gabi, mindig elképedek rajtad,hogy te mennyire kitartó vagy torna ügyilegKépKép
Az biztos te viszed a pálmát ebbőlKépKépKépKép
Naggggyon ügyi vagy.
vas

Sziasztok!

Vagyok én is, csak a tegnapi napom úgy alakult, hogy csak olvasni volt időm. De azért ne tessék panaszkodni, mert vasárnap éjjel is írtam nektek, most komolyan, de kis szokott olyankor?Kép

Ildi, már kezdtem érted aggódni, mi volt? Egyébként most már te leszel úgy látom az örök példakép, én már akkor se írom le, ha kérik, hogy mennyit fogytamKép Jó, most te beletettél egy duplacsavart is a terhességgel, és tényleg nagyon klassz ez a 7 kiló!
Tápipi nekünk holland is van, kettő is, az se piskóta, azt még kicsit torokhangon is nyomják. A karácsonyi megspékelve finn és portugál bejátszásokkalKép
Te, Natasa mekkora most?
Tesó: ha be nem is ismerte még, de nem titkolta, hogy teccett neki, amit látott, én meg most hagyom, hadd ülepedjen benne, mert ha azonnal elkezdem a témát, akkor az a visszájára fordul.

Gabi! Irigyellek a tornával, tényleg nekem is kéne. Húú, hogy ezt én hányadszor írtam itt most leKép De valamit csinálni kéne, csak most pont ott tartok, hogy semmire sem tudom elhatározni magam. Ilyenkor tapasztalataim szerint hagyni kell magamnak egy kis időt, korlátok nélkül, és akkor újult erővel tudom újra korlátozni magam. Az ember szerint ez hülyeség, állandóra kéne visszavenni. De azt én nem tudom, ki a fene bír egész életében korlátok között élni? Mert nekem azt kéne, én tényleg azonnal hízni kezdek, ha nem korlátozok valamit. Vagy a mennyiséget, vagy a kajafajtákat vagy nem tornázom. Mondjuk ha meg tornázom, akkor éhesebb vagyok, ördögi kör...

Motiot! gyere, mesélj, mi volt?

Rita, Beszti! Én is örülök nektek!

Tessék jönni csajok, mert mi ma megyünk zenebölcsibe, nem leszek sokáig!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, hűje vagy!!!!!!!!(bocs)KépKépKépKép
Figyelem, mindenkinek, akinek elkerülte a figyelmét:
Szirom is lefogyott kb.20-25 kilót, pontosan nem tudom, és ő is tök ügyes volt, nem csak én!!!!!!!!!
De ő 90 napossal,és ő is lehet példaképe bárkinekKépKépKépKépKép
Gabi meg a kitartó tornája miatt, meg Motiot is ,aki sosem adja fel, és mindig újrakezdiKép
Meg mindenki tök ügyi volt.

Tényleg ne engem dícsérgessetek állandóan, ezt Mártinak is mondtam már annyiszor annak idejénKépKép
Szóval puszi

Kép

Szirom, nincs harag az első mondatért, ugye?????Kép
vas

Jo reggelt, na itt vagyok,
ma egyszer mar irtam egy hsz-t, de Abel közben kikapcsolta a gepet es elszallt.
Naszoval, tegnap kicsit csalodtam a ww-nel, mert az ottani merleg szerint 0,7 kg-t fogytam csak. De azert ez sem rossz, hiszen nem eheztem egyszer sem a mult heten, söt, többször is pukkadasig zabaltam magam, ahhoz kepest nem rossz. Igaz lassu, de azert ez is valami. A heten megprobalok több zöldseget, salatat enni, majd meglatjuk mi lesz. Remelem azert valami megy le megint. Ma callanetics este, holnap stepper, aztan majd csak lesz valami mar. Legfökeppen jo idö lehetne, hogy ki tudjak menni futni, de most epp röpködnek a minuszok. Ki sem dugom a fejem, brr!
Szoval ez volt, van. A heten megprobalom ügyesebben.

Rita, utolag is boldog szülinapot a gyerköcödnek!
Gyere batran, az 5 hetet meg megoldjuk, jo? Ne legyel letörve, majd beindul a fogyas, ha kitarto vagy. Adj egy kis idöt a szervezetednek.

Szirom, okos taktika, hadd ülepedjen csak ez a gyerek tema az emberedben! Aztan lehet, hogy majd ö hozza fel a temat! Egyebkent mi is egyre többet gondolkozunk egy baban. Nalunk apa is allandoan mondogatja. Lehet, hogy lassan befüz!

Ildi, nagyon ügyi a 7 kilod, büszke lehetsz!
Teletubbies-t Abel hala istennek meg nem fedezte fel. Tenyleg, van meg a Kika-n? Mikor? Lehet, hogy megmutatom neki.

Szirom, nem csak Ildit dicserjük am!!!! A te fogyasod sem semmi!!!! Na nehogy mar itten szegyenkezz!!! Szuper ügyes voltal te is, felnezek rad is ugyanugy, peldakep vagy!!! Na!

Beszti, üdv ujra itt!

Na megyek, mert Abel fönt vana nappaliban, nehogy valamit balhezzon.

Majd jövök
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Lükék vagytok, nem akarok én példakép lenni, csak valahol picit szarul esik, de végülis meg mindegy isKép Most különben se vagyok magamra büszke ezért az utóbbi pár hétért.

Ildi, ááá, dehogy van harag, alkalomadtán majd én is lehüjézlekKép Ne viccelj már, tudom, hogy nem úgy értetted!

Motiot! Ne keseredj el, tényleg ruhában mértek, este! Én este kb. 1,5 kg-val több szoktam lenni, mint reggel, az akupunktúrás izé alatt sokszor ráálltam este is. Nagyjából lenge ruhában, de ruhában, nem úgy, mint reggel!
Kistesónak meg hajrá, de jó neked!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot! Nincs most a Kikán tápipiKép Ildi írta, hogy reggel a BBC -n kezdődik valamikor, de azt én meg nem tudom. Bár hát Miksa mostanában fél 10 körül kelt, még a 9-esről is lemaradt. Mondjuk most már átnevelés alatt áll, este kicsit korábban megy aludni, ma negyed 10-kor már kukorékoltKép
Ildi, tudsz most tévés Teletubbies lelőhelyet?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi SziromKép
Várom az alkalmat, hogy visszakapjam,Kép
De én sem akarok az lenni.Én nem azért fogytam le, hogy ezzel villoghassak, hanem mert egyszerűen utáltam azt a helyzetetKépDe szerintem mindenki így van ezzel.

Nme tudok tv-s tubbies lelőhelyet, mésgsincs a bbc-n .
Pedig a honlapján azt olvastam ,hogy valamikor(egy múlt heti dátummal )újra kezdődikKép
Érdekes lehet a finn és portugál nyelvű PoKép

Motiot, nem keserej el a 0,7 miatt sem.
Úgyis lemegy a többi, ha betartodKép
Meg ugye, ha tornázol, akkor nem is megy le olyan könnyen, de ezt te is tudodKép
vas

Kimaradt, de szerintem az uh. után írtam,Natasa most 1360 g, és kb.40 centi, és ma 28+4 hetes.
Pénteken töltjük a 29.-etKép
Csak összehasonlításképpen, Olivér ilyenkor 1550 voltKépKép
Leventét meg nem tudom, akkor még ilyen nem csináltak.
vas

ilyet nem csináltakKép
vas

Akkor én voltam figyelmetlen. Bocsi, de azért örülök, hogy leírtadKép Szerintem Miksa kisebb volt, de bizisten mindjárt megnézem. Háát, a 32+5-nél volt 1996 gr, és voltunk egyszer korábban, 21+4-kor 443 gr. Ezt nem nagyon lehet összehasonlítaniKép A vége 3300 gr lett, 2 hét túlhordással.

Most megyünk zenebölcsibe, sziasztok!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Olivér 35+2-nél 3057g voltKépKépKépKépKépKép

Jó zenebölcsizéstKép
vas

Megneztem, nalunk nem csinalnak minden alkalommal merest is, vagyis csinalnak, csak azt nem adjak oda.
A 35+4 hetes adataim alapjan volt Abel 2350 gr. Aztan 2950-nel született a 38+6 napon.

Akkor ezek szerint Abi vol a legkisebb? Bar en sem vagyok tul nagy, meg a pocim is viszonylag kicsi volt. De itt kint bepotolta a dragam a lemaradast, legalabbis centire. 48-al született, most meg nagyobb az atlagnal.

A ww miatt nem töröm le magam, kedvem nagy most is, eppen ezert, hogy megmutathassam, hogy megy ez! Ujult erövel a heten sok sali meg vizecske, es meg lesz az eredmeny! Februarban otthon sem szeretnek beegni, hogy meg mindig gurulok. Pedig most mar lassan le kene adni a felesleget, hogy a masodik babat is keves sullyal kezdhessem.
Ja, aztnem irtam, hogy apa szilveszterkor arra koccintott, hogy minden jobb legyen, mint 2005, rank, Abelre es a kistesora. Meglepödtem, de mondjuk en is ugy gondoltam, hogy az ev vege fele talan el lehetne kezdeni. Majd meglatjuk.

Elöbb, mikor Abelt fenngahytam, nagyon csöndben volt, megyek fel, a lyukasztot szetszedte es tele volt a nappali konfettivel, ö meg tapicskolt benne es elvezte. Porszivozhattam megint. Most is tombol, amint hallom, mindjart megnezem, mit kever most.
Na lehoztam, mert szetkapta az ujsagokat.

Na azert nem fogok sirni, hogy most eppen nincs sehol teletubbies, de azert megmutattam volna a gyereknek.

Szirom, tök jo, hogy nektek mar van megint zenebölcsi, Abel meg varhat februarig asszem, mig megint lesz babacsoport. De akkor meg megyünk haza 2 jhetre, az is kimarad. Otthon mondjuk tutti, hogy megint összeszed valamit az unokatesoktol, tehat ha visszajövünk, akkor is biztos meg vagy ket hetig nem mehet.

Meg jo, hogymost nem mentünk haza kari utan, mert a sogornöm hivott, hogy a gyerekek baranyhimlösek. Biztos elkapta volna.
Asszem jövö heten elmegyünk az elmaradt oltasra, remelem nem lesz addig beteg.

Na mengyek, mert most nem jut eszembe semmi.

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildi!

Hanna 31 hetesen volt 1650 g, és időre 3800 g-mal született.
Nati teljesen jó súlyú.Kép
Meg az is látszik, hogy ezek a becsült adatok sem mérvadóak, ha Szirom Miksája 1,5 héttel később (32+5-nél, bár ekkor még sokat számít pár hét is) több, mint 300 g-mal több volt mint Hanna és Hanna mégis 2 héttel előbb, mint ő, de 500 g-mal többel született.
Amúgy ő volt a 3 gyerek közül a legnagyobb.Kép
Mostanra már nem, mert most ő a középső (Nátán születésekor is kisebb volt, és azóta is megelőzi Hanna. Remélem egy idő után azért csak meg fog fordulni, emrt ugye egy fiúnak illik nagyobbnak lennie!Kép)

Szirom!

Szuper teljesítmény volt a részedről is a 25 kg.

És én is úgy vagyok, mint Ildi, hogy nem az a lényeg, hogy mások tudják rólam, hogy mennyit fogytam, hanem nekem fontos, utáltam a 75 kg-mat és még most sem vagyok elégedett. De valahol ez az akaraterő alapja is fogyókúrás szempontból, nem?
Ha valakit nem izgat annyira az egész, az nem hiszem, hogy elég kitartó lesz. Mert uyge azért bármilyen módszert választ az ember, mindenhez tartozik valamilyen megszorítás, olyan nincs, amiben bármikor, bármennyit, bármit ehetsz.
Valószínű szerintem, hogy egy módszer sikeressége és tarthatósága is attól függ egy embernél, hogy mennyire képes azt követni. Van, akinek az jön be, hogy időben korlátozza magát, van akinek a napi megosztás, stb.
De mindenhez kell az az intenzív elégedetlenségi dolog, hogy váratlan eseményeknél is folytassa (pl. ha nincs azonnali eredmény). Vagy nem?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Jövök egy kicsit, amíg megiszom a kávémat, aztán most már nekiesek a fánakKép Muszáj lenne végezni, amíg Miksa alszik. Ma kicsit később tettük le, mert később lesz készen az ebéd. Csirkeszárnyból főzött pörit az én uram. Miksa imádja.

Beszti! Nekem se az a lényeg, hogy mások tudják, csak ha már így együtt küzdöttünk a csajokkal, akkor jól esik, ha az enyimet is észreveszik. De végülis tényleg nem lényeg, meg nem is azért csináltam, hanem magam miatt. És nem is említettem volna, ha nem sokadszorra fordulna ez előKép

Motiot! LyukasztóKép Volt porszívózás gondolomKép Miksa múltkor egy csomag szezámmagot szórt szét, és ordítozott, hogy porszívóKép

Nálunk sincs súlybecslés, a hivatalos papíromon egy sincs, de kétszer is voltunk 3D-n, és ezek akkor születtek. Miksa nem nagyon akarta különben magát megmutatni, másodszorra fizetnünk se kellett, annyira nemKép

Zenebölcsi tényleg tök jó, ma Miksa annyira, de annyira ügyes volt, és tényleg alkalomról alkalomra mindig kicsit felszabadultabb, hogy nagyon örülök neki. Én úgy látom, nagyon jót tesz neki, és talán sokkal könnyebb lesz majd az ovi így. Mégiscsak lát óvónénit, gyerekeket (lesz, akivel együtt megy majd oviba), szülőket, van cipőcsere, körbeülünk, tapsolunk, mutogatunk, mondókázunk, kivesszük a hangszereket, visszatesszük, elpakolunk magunk után, van egy kis torna, körjáték, szóval talán kicsit közelít az ovihoz. Jó, majd csak ősszel megy, de amilyen lassan, pici lépésekben enged föl az én kisördögöm, nekem megnyugtató, hogy járunk és haladunk. Mondjuk ő megfigyelő típus, először tényleg csak tapasztalat szerez, és hatszor meggondolja, mit lépjen nem otthoni közegben. Mondjuk étteremben vagy bevásárlásnál ez nincs így, akkor ugyanolyan ezerrel pörgős, követhetetlen, mint otthon. Érdekes. Naszóval ma például kimászott az ölemből, ahol tapsikolni szokott (törökülésben ülünk a földön, kölkec az ölünkben) és külön ült a földön, mert többen is úgy csinálták. De ez neki új volt, így amíg külön ült, abbahagyta a tapsot. Nem tudom, érthető-e, amit póbálok írni, hogy milyen óvatos ilyenkor. Legközelebb már tapsolni is fog, ha egyedül ül, vagy legkésőbb 2 hét múlva. Na, jól elfecsegtem a zenebölcsirőlKép

Még annyi, hogy az én uram, látva a nyűglődésemet, megkérdezte, hogy nincs-e kedvem átjárni Dunakeszire a kondiba. Szerinte valahogy, jó egyeztetéssel majd biztosan meg tudjuk oldani a gyerekfelügyeletet. Lehet, hogy tényleg megyek, kéne valami frissítés.

Asszem menek fát szedni, sziasztok!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bocsánatot szeretnék kérni, mert úgy látom, én okoztam a galibát. Nem akartalak megbántani, Szirom, meg senkit sem, csak feszínesen olvastam a z eddigieket, és abból véletlenül (!) Ildi eredményei szúrtak szemet.
De most ígérem, végigolvasom az eddigieket rendesen. Nem akartam senkit megbántani!!!
Mindenkit nagyra becsülök, aki csak egy kilót is fogyott, mert azt hiszem az a legnagyobb bajom, hogy hosszú távon nincs kitartás bennem, nem hiszem el, hogy sikerülhet...
Pedig, ahogy Beszti is írta, nagyon utálom a kilóimat, (vagyis csak tizet).

Van egy kérdésem: Hogy bírjátok ki, hogy főztök valami finomat, vagy készítetek valami édességet és nem esztek belőle?? Mert nekem ez a nagy csapda. Ha van itthon süti vagy édesség egy ideig megállom, aztán...
Azért a gyerekeket meg a férjemet meg nem akarom salátán tartani hónapokig, mert elfogynak.
Meg a torna is nehéz ügy. Ha a férjem hazaér elmegyek, de nem mindig jön ki úgy a lépés, itthon meg... Egyrészt nem szeretem, ha a gyerekek a tévén lógnak, márpedig ha berakok egy kazettát ülnek, nézik és kommentálják. Meg hetvenszer abba kell hagyni... Vagy csak kifogásokat keresek?

Más: Képzeljétek, vettem egy lapot, a címlapján kéthónapos fogyókúrát ígértek. Volt benne kétheti étrend, 3-4. héten ezt kell ismételni. DE: a két hét alatt háromszor írták ebédnek a fokhagymás répát. Kíváncsi vagyok, a dietetikus, aki ezt írta, mennyit vett fel a laptól a szuper étrendért...
Mindenesetre ma kipóbáltam a fokhagymás répát. Hááááááát......

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ne hülyéskedj Rita, semmi gáz, csak nem bírtam magamban tartani, nekem kellett volna befogni a nagy számKép Köszi neked is, meg Besztinek is gratulátKép

Rita, majd írok a kérdésedre, csak most tényleg mennem kell!

Azért ugrottam vissza különben, mert bár nem fogyis téma, két fantasztikus képet találtam egy növényes fórumon. GyönyörködjetekKép
Kép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem írtam alá, bár kiderül, de mégis:

Rita

Nem bírtam ki, meg akartam néztem a gyerekeim 29 hetes súlyát én is, de nem találom a dokumentációt. Ha megtalálom majd közreadom. Az viszont vicces volt, hogy a két nagy születéskor 58 cm volt, a legkisebb meg csak 48. Amikor megszületett láttuk is, hogy milyen kis törpe.. Most meg sokszor a két évvel idősebb bátyja ikertestvérének nézik. (Mondjuk ehhez azért öreg néninek kell lenni...)

Még valami: Hogy kell fejecskét beszúrni???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?