Sziasztok!
Anikó,
jó utat nektek! Tessék sokat pihenni, feltöltődni
És fényképezni, hadd lássunk jó kis képeket
Hú de mennék én is egy kicsit a havas hegyekbe...
Tornázás, neeeeem, ma nincs ugrabugra
Majd vasárnap megyek kick-boxolni.
Márti,
sajna rólad megint lemaradtam
Amúgy nagyon meglepődtem, amikor hívtál, ráadásul nekem a számodat ki sem jelezte a telefonom. Hú, a telcsiszámodat végül is elküldted? Nem is emlékszem... Mintha küldtél volna sms-t. Ajjajj, most égek nagyon, mert nem emlékszem, de mindjárt megnézem
Remélem, András nem lesz lázas, és egyáltalán nem is viseli meg az oltás. Amúgy milyen így, hogy már "tudatosan" kapja az oltást? Mikor Zsoltika a legutolsót kapta, akkor még nem készítettem fel rá. Most viszont tavasszal jár neki a kullancs elleni, és akkor már szerintem megmondom neki, hogy szurit fog kapni a dokinéninél. Az biztos, hgoy nem fog örülni
András hogy viselte?
Munkahely: kitartás, majdcsak eltelik az az idő, amit ott kell töltened! Az viszont gáz, hogy nincs munka. sokkal jobban telik az idő, ha az ember elfoglalhatja magát.
Ildikó,
írj majd, hogy mit láttatok a 4D ultrahangon!
Jajj, ez a para, ne parázz! A pocakod épp akkora, amekkorának lennie kell
Remélem holnap megnyugtatnak
Az én korábbi kozmetikusom mesélte, hogy a két fiával teljesen eltérő volt a pocakmérete. Az elsővel neki is hatalmas, a másodikkal jóval kisebb, és semekkorával sem volt kisebb maga a baba! Érdekes... Õ amúgy alacsony, vékony csajszi, tehát nem is az elhízás vagy ilyesmi miatt volt más a pocakméret
Csak úgy
Motiot,
gratula az első kilócskához! Csak így tovább! Ügyi vagy!
Tali ügyben mi továbbra is igényt tartunk Anikóékra
Addig megtanulom beszerelni az autósülést
Leírom én is a napirendet, bár mi ugye mobilisabbak lettünk azáltal, hogy nincs alvás napközben. Tehát reggel fél 9 körül kelünk
Ebéd nálunk is dél körül van, 6-kor pedig már pancsi. Ennyi, ami tulajdonképpen fix, tehát nekünk a délelőtt-délután egyaránt megfelel.
Talán a délelőtti indulás lenne a legjobb. Akkor esetleg Ildikóéknál ebédelünk
Persze viszünk kaját
Mielőtt Ildikó frászt kap, hogy etethet ennyi embert
Aztán ahogy alakul, úgy indulunk, így Miksa is alhat hazafelé az autóban. Ez így okés, csak vajon Anikónak hogy jó?
Hihi, kajás tali
Jót nevetgéltem itt magamban
Most én is gondolkozom, hogy mit is süthetnék, ami a specialitásom
És ha már a fogyinál tartunk, én ma kissé félve álltam rá reggel a mérlegre. De nagy aggodalomra nincs ok
Csak 1 plusz kilóm van, az meg elvileg könnyen lemegy. Ma már nagyon odafigyeltem, hogy mit eszek.
Éééééés: ma meglepett a párom egy Vichy Liposyme krémmel
Majd meglátjuk, hogy mennyit karcsúsít rajtam
Nagyon kiváncsi vagyok! A combinak nem árt, bár ott csak a narancsbőrt akarom eltüntetni. Hanem a hasam!!! Hát onnan van mit lefaragni! Szerintem az összes +1 kilóm ott landolt
Éjfél van, megyek szunyálni. Jó hétvétét mindenkinek!!!
Gabi