Új privát üzeneted érkezett!

Egy utólsó bejelentkezés mára:
Olivér felébredt, tök nyügi, fikis az orra is, remélem, nem esik bele ő is a nyavajába.
Veszek is cebiont du.-nKép

Szirom,nem szeteted a krumplis tésztát??
Egyik kedvencem Kép(de csak ahogy én csinálom), bár anyósé se volt túl rossz nyáronKép(ha ezt hallaná).
Meg mi az, hogy nem leszel már olyan, mint voltál????Irgumm-burgumKép

Márti, én még nem vettem olyan k*ka színű tésztát.Nem szimpi.Jó nekem a durum is, mindegyiket úgyiscsak 3-ig lehet enni.
Én inkább fordítva írtam volna:Norbi apu kebelezte be a siótKép
Én egyébként szeretet ezeket az üdítőket.Meg se tudom már inni a cukrosakat, meg a 100%-at sem.
Megyek Olikához, nyösziKép

Ildikó
vas

Pasik alszanakKép

Márti! Rá is van írja az Elevitre, hogy elszínezheti a kaksitKép

Futás: Achilles-szakadás, vádliizomszakadás, bokaszalagpótlás, és egy kis térdkopás. Nem merem. És ha futok, állandóan begyullad a másik Achillesem is. Ezt már egyszer elnyávogtama töbieknek is, talán még nem voltál akkor. Az úszást és a tornát unom. Labdázni szeretnék és szaladgálniKép

Ildi: hát nem nagyon szeretem, nem is baj az, mert baromira hizlalKép Megeszem különben, ha épp arról van szó, de még nem kívántam meg sosemKép Én évek óta kacsasültimádó vagyok, bármikor meg tudnám enni.

És nemtom, mikor leszek sovika, ténylegKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hizlal????
Nem is tudtamKép

Dehogynem!!!(nem is ettem jó pár hónapig)
vas

Szirom!

Jogos a 2 pont. Dehogy nem voltam. Ez most volt téma 2-3 hete, talán. Tök hülye vagyok, elfelejtettem. BOCS!!

Az Elevitet meg nem olvastam én el. Mikre emlékszel? Az esezm meg áll. Vagy nem Te is szeded mostanában? Na?

Márti
mártus

Pörgünk-pörgünk?????
Jó, hogy kiakartam lépni már 10 perce!!!!
Én szedem az elevitet, és tényleg elszínezi a vas tartalma a cuccost, meg keményebb is lehet tőle.Meg ritkább is.
Viszont az jó, ha már előtte elkezded szedni.Én csak az 5. héttől szedem.
Amikor megtudtam a bébi hírtKép
Na, tényleg megyek
Le is lövöm magamKép

vas

Ááá, sajnos nem szedem. De annak idején elolvastam a tájékoztatótKép Kistesóra még a papát rá kell beszélni, és egyelőre nem állunk túl jól ebben a témában. Én meg nagyon szeretnék a kölöknek kistesót, meg magunknak is, mert szerintem egykének nem az igazi lenni, és a szüleinek is nehezebb. És különben is, az is biztos tök jól sikerülneKép Meg már 36 vagyok, és nem akarok várni, és bevalllom őszintén, nem nagyon van kedvem visszamenni melózni a taposómalomba sem. Nem lustaságból. Épp töröm a fejem, hogy mit lehetne itthon csinálni.

Ildi! Tényleg, te mit melózol különben?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
beugrottam en is egy kicsit, most jöttünk meg a setabol, raszantam magam, mert gyönyörü idö van. Ki tudja meddig elvezhetjük meg?

Marti,en is ugy csinalom a krumplis tesztat, ahogy Ildi. En is imadom. Nem is tudom, hogy hogy nem lehet ezt szeretni.

Szirom, kezet foghatsz a parommal, a kacsat ö is barmikor meg tudna enni. Mindig sajnalja öket, szegenyeket hizlalgatjak meg minden, de azert eddig meg mindig megette.... En meg a kacsaert nem vagyok oda. Meg az edes tesztaert sem annyira.

Norbisok, talaltam a neten egy receptgyüjtemenyt norbi modra. Lehet, hogy ismeritek, de azert leirom: www.n-update.fw.hu bekukkantottam es egesz jo ötletek vannak. Az ember majdnem kedvet kap a norbis dietahoz. Bar most nem dietazok es en is kezdem azt hinni, hogy ez mar mindig is igy lesz. Nekem a regi regi jo erzeses sulyomhoz pont tiz kilo plusz tarsul. Sajnos. De a etrhesseg elöttihez "csak" 4. Ez azert mar valami.

Na mennem kell, mert Abel üvölt valamiert. Nem tudom mi a baja eppen.
Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Marha jó. Te meg csak halgatsz mint az a bizonyos. Ugyan azok a tünetek és nem is szólsz.
Lövés vissza.

Szirom!

Te már 36 vagy??
Nem is tudtam. Akkor tényleg ne gondolkozz soká. Így sem fogsz már megúszni egy magzatvíz vizsgálatot.
A kistesó tényleg nagyon fontos. Nálunk sem a Férjemnek se Nekem nincsen tesónk. Tudjátok, hogy telnek Nálunk az ünnepek? Átmegyünk Anyósékhoz kajálni aztán ennyi. Az unokateóink családosak vagy messze laknak. Nem akarunk senkinek a nyakára telepdni ha nem is hívnak Bennünket. Nem akarom, hogy esetleg András össze kerül egy ilyen csajszival és ott tartson, mint a Szülei. Neki pl. már nem is lesz unokatesója. Ezt tudjátok mit jelent? Szörnyű!!
Ezt meséld csak el Apucinak.

Tényleg azt még nem is tudom, hogy egyébként ki mivel foglalkozik ha nem éppen Gyermeket nevel?

Márti
mártus

Mit melózok?
Három gyerek anyukája leszek!!!!
Egyébként eredeti végzettségem szerint egészségügyis lennék.
Aztán vagyok kozmetikus is, de mielőtt szülni jöttem egy fodrász-kozm. nagykerbe dógoztam,de most mit csinálok majd, passzKép
Aztán dolgoztam a nagy Christian Diornál is, mint szépségtanácsadó.
Lehet, hogy a kozmetikusi pályán kéne maradnomKép
Nem tudom.

Most egy kézzel írogatok, ,mert Olivér idekuporodott az ölembe, és rajzolgat.

Kép
vas

Hali Lányok!

Hogy mik történnek itt...

Ildikó,
csak azt tudom írni, amit már a többiek is: a lényeg, hogy senkinek semmi baja nem lett. A biztosító meg csak fizessen, ha már ti is fizettetek! Hú, még elképzelni is rossz, ahogy gurul le az autó mindenen keresztül... Na jó, ezek a gondok megoldódnak, és kész.
Ügyi voltál a vérvételen Kép Az elsőnél még én is teljesen kivoltam, aztán megszoktam Kép

Szegény férjemet is megcsapolják a jövő héten, sehogy sem múlik a torokfájása, és csinálnak nála teljes labort, mert nem jön rá a doki, hgoy mi lehet a baja.

Zsoltika javulgat, és ma már elkezdtem leszívni az orrát is orszívós porszívóval. Eddig mi még sosem használtuk ezt... Igaz, már volt orrfolyásos kis náthaszerűsége, de ilyen durván még sosem folyt az orra. Hát nem mondom, hogy lelkes volt, amikor mutattam neki, mit akarok csinálni... Pedig először magamon mutattam be Kép Meg a lovacskán, meg mittudomén min, de így is kb. 1 órába és nem kevés sírásba telt, mire rendesen mindkét orrlyukát megpucoltam.

Elevitet én is szedek Kép Nem állandóan, csak kúraszerűen, a szopi miatt. A kakit tényleg feketére festi, de nekem semmi más gondot nem okozott soha.

Márti,
én úgy, de úgy futnék! Csak mikor? A férjem jó ha fél8-ra ér haza... Esetleg reggel kéne (mondjuk ha 6-kor kelnék), de hát örülök, ha alhatok egy kicsit Kép És sajnos nagyon ritkán tudom másra bízni Zsoltikát, havonta ha 1x sikerül anyukámra hagyni, más segítségem egyáltalán nincs.

7végén Szentesre utazunk, és ott is mradunk jópár napot, akkor megpróbálok futni, és talán az infraszaunát is sikerül kipróbálni Kép

Most mennem kell, annyi meló vár itthon Kép

Pussz,
Gabi

pgaboka

Én nem hallgatok elevit ügybe, nekem köszi jól vanKép
Azért nem is szóltam , ezek csak ált. tünetek.Már én hozzászoktam, nem is fekete.
Jó témaKép

Most szóltak a biztosítótól, hogy stornó az egészKépKép
KöszikeKép
vas

Ildikó!

SZÉPSÉGTANÁCSADÓ!! Nem semmi. És kinek adtál tanácsot?

Márti
mártus

Megint én Kép

Közben írtaok Kép Én még sosem készítettem krumplis tésztát. Viszont krumplis tarhonyát igen, anyós módra Kép az majdnem olyan Kép Ma is az volt ebédre. Hmmmmm...

Kistesót már én is nagyon szeretnék! Főleg mert Zsoltika is ügyesen átalussza már az éjszakát, és szépen szokik le a szopiról is Kép Ha vége a nyakam kezelésének, nálunk akkor indul a projekt.

Én bankban dolgoztam, vállalati referensként. Nagyon jó volt, mert sokat ügyfeleztem, ez pedig változatos munkát jelentett. Meg elég nagy volt a felelősség is Kép Csak nagyon gázos, hogy reggel fél 8-tól este 6-ig tuti bent kell lenni, de én ált. nagyon sokszor este 8-ig is bent voltam. Hát ezt gyerek(ek) mellett semmiképp nem akarom csinálni! Szóval én sem tudom, mi lesz velem, de egyenlőre nem is akarok visszamenni dolgozni Kép

Van itthon is elég meló. Mint ahogy az előbb már írtam Kép

pgaboka

Nem mondod komolyan!
Nem lesz mani?
Miért?
Vagy félre értek vmit.?

Márti
mártus

Ildikó!

Miiiiiiii? Mi az hogy stornó???? Ezek szerint nem állják a kapukat??? Szemetek!

KépKépKép

pgaboka

Minden embernek, aki jó pénzért dior cuccot akart venniKép
Meg is vetettem velükKép

Ennek az a hátránya, hogy én sem akarok soha többet mezei krémeket, meg dekorkozmetikumokat használniKép
A jóhoz könnyű hozzászokniKép
vas

Most olvastam, hogy Sárosdy Eszter is terhes Kép Márciusra várják a babát Kép

Ildikó,
nagyon drágák ezek a dior termékek? Milyen árfekvésben vannak mégis? És tényleg olyan jók?

Én egyszer vettem Clinique krémet, nagggggyon szuper volt! És tényleg eszméletlen drága Kép

Gabi

pgaboka

Nem ,mert a szomszéd kárát a kötelezőre kell bejelenteni, a kapu meg nem tartozik bele.
Fu*k!!!!!
Köszi, akkor mi az anyámért fizetek annyit???
És délelőtt még belefért???
Érdekes Kép
vas

őpzff
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:48-kor.
vas

Csajok, megyek haza.

ÍRNI, ÍRNI. Tök jól belendültünk.

Márti
mártus

Üdv, Mindenkinek!

Tök jó volt a délután, hogy így on-line leveleztünk.

Tegnap Nálunk volt András Keresztanyukája Pestről. Hozott Neki egy olyan zsiráfot, aminek ha megnyomod a lábát egy nagyon aranyos kis éneket énekel, ütemesen mozgatja a nyakát, fejét, és nevet a végén. Kész voltam. Nem nagyon szeretem az ilyen un. semmire sem használható játékokat, de ez annyira aranyos, és csak néztem a Gyerek csillogó szemecskéjét..
Hát, csúcs érzés volt. Reggel mikor felébredt, azzal kezdte: Anya hol van a tegnapi játékom, tudod amelyik énekel meg így (és mutatja) mozgatja a fejecskéjét. Azt hittem megzabálom.

Ildikó!

Nálad mondjuk egy AVON krém milyen kategóriát képvisel? Tényleg ennyire jók a felsorolt krémek? Nálam nem az a mérce amikor az embernek húszon egy-két évesen milyenné teszi az arcát, hanem 30-35 évesen is képes szép arcbőrt produkálni.
Kapu fejlemény? Autó?
Melyik biztosítónál van szerződésetek. András keresztanyja is biztosítónál dolgozik, hátha..

Csajok, mi lesz ezzel a topikkal, ha mindenki terhes lesz?

Figyelek.

Puszi: Márti
mártus

úőpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:48-kor.
vas

Kisbébi mérőszalagja

Kép
vas

Na, látod. Milyen véletlen. A Csajszi is ott dolgozik.

Szirom!

Tényleg vmi. ilyesmit kéne csinálni. Vagy gyógyzsert szedsz? Mert akkor tényleg nehezebb megmagyarázni.

Nálunk sem tudom András baba mikor jött össze (a hogyanját azt tudom). Vigyáztunk, hogy a közép időben ne legyünk együtt,(akkor már mondjuk nem szedtem tabl.) aztán teljes döbbenet mikor már a 30. napon sem volt mensi. Hú, de élveztem.

Szegény Olivér!! Az orrocskáját nem szívtad le, vagy nem volt benne váladék? Tényleg az a legjobb, ha Magad mellé veszed.

A fogadra nem mondta a doki, hogy bocs vagy kevesebbet kér esetleg? Fehér tömést csak úgy kikapja amit Õ tett be pár napja? Vmi. okának kellett lennie, hogy a frissen tömött fog fáj tovább.

Márti
mártus

Jo reggelt,
örülök, hogy ilyen jo kedv van.
Ildi, lehet, hogy Marti ismeröse tud nektek segiteni a biztositonal?
Olika remelem jobban van, Abel szerencsere ejjel azert tud aludni, nincs vele gond. Este lefekves eslött normalis esetben meg kiszivom az orrat es csöppentek bele, aztan jol alszik ejjel.
MOst ugye nincs orrszivo, de anyukam tegnap mar feladta a csomafot expressz ajanlva. Kivancsi vagyok mikorra er ide.

Marti,
irto aranyos lehetett Andris, ahogy örült a jateknak. Abel is olyan cuki tud lenni, hogy majd elbögöm magam. Bar mostanaban inkabb iszonyatosan eleven es mindig azon töri a fejet, hogy milyen rosszasagot csinalhatna. Epp az elöbb fejjel lefele jött le az agyrol, de mivel nem foglalkoztam vele, nem szolt ra semmit. Most betettem a kisagyba, hogy ne garazdalkodjon itt nekem. Kivancsi vagyok, meddig birja. Na, mar kezdi is a sirast.
Babaprojektnek örülök es irigy is vagyok! Mindent bele!
Abelt en is tudom mikor keszült, abbahagytam a gyogyszert, utannak 3x együtt voltunk es kesz. En total bepanikoltam, hogy ez hogy lehet, hiszen en szamitottam vagy min. 4-5 honapra, nem azonnal, apa azonban tök cool volt es megnyugtatott, hogy ezt akartuk, vagy nem? Remelem ketteske is ilyen gyors lesz. Kicsit feltem, hogy en is ugy jarok majd, mint anyu, ö 10 evig jart orvosrol orvosra, hogy lehessen gyereke es a vegen, mikor mar csak egy kicsike remenysugar maradt, terhes lett velem.
De ugy latszik minden rosszat örököltem is, ezt nem.

Lanyok, asszem tovabb, szerintem mar hiztam is vissza, vissza kell allnom a fogyira. hogy korai meg, de a sok gyogyszertöl most egesz jol erzem magam es szerintem belevagok, mert nem akarok megint 60 kilonal kezdeni. Nem is tudom mi lesz, ha vegre elerem a kivant sulyt , akkor is allandoan fogyiznom kell majd, hogy ne hizzak vissza? Iszonyuuuu!!

Szirom,
a gyogyszer sem 100 %-os, azt ugye tudod? Egy paran estek mar teherbe gyogyszer mellett, en is ismerek egy parat.... Te is gazdagithatnad ismeretsegi körömet.... persze csak ha gyogyszert szedsz.

Na mennem kell, mert Abel mar tenyleg nem birja.
Majd meg jövök
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ja, képzeljétek elfelejtettem mesélni.

Nem tudom, ki mennyire hallotta, de az eg.dolgozók szept 1-el kaptak 4,5%-os csodaszép fizetésemelést.
Ezt tudjátok, hogy oldották meg Nálunk?
Egyszer megpatam a hivatalos átsorolást, hogy mennyiről mennyire fog emelkedni a fizum.
A valóság meg tudjátok, hogy néz ki?
A plzssz pénzemet (ami a csop.vez. pótlékom) levették és átrakták az alapbéremeb. Magyarul egy árva fillérrel nem emelkedik a fizetésem az alapbérem az igen, csak ez a pótlékomba került. Érthető voltam?
Voltam is erről cikk a helyi újságban, a szakszerv. tiltakozott, de azt mondta az ig., hogy ehhez Õneki joga van mert a plussz pénzeket Õ adja és Õ veheti el.
Csak még az Õ fizetési papírjára lennék kiváncsi, hogy a sajátját is így alakította át?
Az, hogy felháborító, kevés.
A plussz pénzt azért kapom mert kiemelt munkát végzek, és nagyon sok függ az én munkámtól, hogy mennyi lesz a kórház havi bevétele, nem a két szép szememért.
Hát úgy látszik ez már a kutyát sem érdekli.

Ezért akarok minnél előbb babás lenni, mert már hányingerem van ettől az egésztől. Meg a kórházi fizetésnél sajnos keresve sem lehet találni rosszabbat.

Márti

u.i. Bocs a kifakadásért, de most marhára pipa vagyok.
mártus

Csajok!!

HAHÓ!!
mártus

Lányok!

Megyek haza.

Remélem Mindenki jól van, mert igen nagy a csend.

Jó hétvégét Mindenkinek.

Puszi: Márti
mártus

Hahó Lányok!

Nincs itt senki hétvégén? Kép Én most elbúcsúzom, de csak 1 hétre Kép Megyünk Szentesre. Most nagyon elhatároztam, hogy minimális, vagyis inkább semennyi édességet fogyasztok, mert nem akarok még több plusz kilóval hazajönni... Kép

Jók legyetek és írjatok sokat!

Márti,
ez nagyon felháborító! Teljesen megértelek, hajrá kistesó projekt, addig sem kell ezekkel foglalkoznod, amíg otthon vagy! És az is rossz, hogy gondolom, Te sem nagyon tudsz ugrálni és munkahelyet változtatni hipp-hopp, az ember teljesen ki van szolgáltatva a munkaadónak Kép

Motiot,
örülök, hogy jobban van Ábel Kép Orrszívó megérkezett rendben? Mi most már nem használtuk sem ma, sem tegnap, de viszont most estére köhögni kezdett Zsoltika Kép

Ildikó,
Olikának is jobbulást!

Ezek a fiúk, mind lebetegednek Kép Zsoltika már jobban van mondjuk, de ugye ahogy írtam, ma estére már köhögni kezdett Kép

Most megyek, 1 hét múlva jövök Kép

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Jó reggelt!

Hát, eltelt a hétvége. Jó sűrű volt.
Itt volt szombatig András keresztanyukája meg a barátnője Pestről. Vásárlás, szombat du. meg mentünk a barátainkhoz vendégségbe, 16-an voltunk. Fincsi töltött husi volt, meg tiramisu, alma torta. Hát annyit ettem amennyi belém fért, az pedig nem sok. Este András Anyóséknál aludt. Persze vas. reggel aludhattam volna (végre nem kellett volna 7-kor kelnem ) most persze 1/4 8-ig aludtam csak. Vas. du. meg egy rokon sráchoz mentünk látogatóba. Képzeljétek, mire elkészült a házuk, van egy 5 éves kisfiuk. Mit csináltak? Hát persze, elváltak. A srác egyedül a nagy házban a csaj meg egy szoba konyhában a ház mellett a gyerekkel. Kicsit furcsa volt, hogy először bementünk a sráchoz, aztán átmentük a csajhoz, aztán vissza mentünk a sráchoz. Na, mindegy.

Szombaton meg jól felbe*ta az agyamat az alattunk lakó csaj. Az a mániája, hogy ha a gyerek szaladgál a lakásban állandóan felzörög a csövön. Szombaton meg már nem bírta tovább fel is jött hozzánk. Hát olyan kiabálás volt, hogy csak úgy zengett az 5 emelet. Õneki annyira stresszes a munkahelye, hogy Neki muszáj pihennie, meg beteg is, és egyszerűen nem bírja, ha a gyerek szaladgál a lakásban úgy zubog az emelet.
Azt mondta, hogy Õ meg kérdezte már minden ismerősét meg barátját és senkinek nem szaladgál a gyereke a lakásban. Mondom, Neki, hogyan akkor az egész városban a MI gyerekünk szaladgál csak? Egyszerűen, nem érti meg, hogy egy ekkora gyereket nem lehet lekötni hosszabb időre egy helyre. Még rövid időre kötik csak le a játékok. Állandóan mást akar csinálni. Egyik percben építsünk, aztán könyvet nézegessünk, aztán labdázzunk stb.
Azért ébredtem fel olyan korán vas. reggel mert az agyam az úgy kattogott mint a hülyének.

Nálatok, nincs ilyen probléma? Ildikó mikor még panelba laktatok nem volt ilyen gond?
A gyerekek Nálatok is szaladgálnak a lakásban ha éppen úgy hozza a kedvük?
Itt nem fel-alá eszetlen rohangálásra gondolok, hanem csak annyira, hogy pl. a nappaliból átszalad a szobájába, át hoz egy játékot és kész.

Márti
mártus

Sziasztok!

Jajj, csajok aranyosak vagytok, de én mindent megbeszélek az urammal, mi annyira de ennyira össze vagyunk nőve, hogy el sem tudom képzelni, hogy kihagyjam valamiből. Pont egy ilyesmiből meg főleg. Meg tudom, hogy nem akar ő rosszat (mondjuk egy kis nyugalmat, nyaralást persze igen), és én meg türelemmel várok még egy picit, mert ha sikerül megcsinálnunk, hogy kicsit nagyobb terünk legyen, meg összehozunk egy irodát is, akkor mindjárt nincs ez a nyűglődés, hogy nem lehet a kölöktől itthon egy percre se nyugalmunk, és éjjel kell melózni, hogy ne másszon közbe a nyakadra. Nem kicsi különben a ház, de a felső szint inkább hálótér, lent meg minden egyben van. Ennek persze előnye és hátránya is van. Naszóval holnaphoz még egy évem van itthon, addig van időmKép Bogyeszt nem szedek, mert a szopi abbahagyásával a Cerazette után másikat kellett volna kezdeni, de nem akartam, és ezzel végülis elértem, hogy nem kell majd kihagyásKép Nem hormontartalmú kúpot használok különben, de ezzel nem nagyon tudok trükközni, meg tényleg nem is akarok.

Gabi! Én néha benézek hétvégén, de úgyse válaszol senki, ezért inkább nem írokKép Jó pihenést nektek Szentesen!

Mártus! Elég gáz a fizud. Szállj ki ténylegKép

Motiot! Nekünk több mint egy év volt, mire összejött a kissrác. Remélem, ha végre sikerülne keresztülvinnem, gyorsabban megy, mert kicsúszunk az időből. És akkor nagy szívás, mert a munkahelyemet meg kiszervezték és elvileg megszűnt. Mondjuk még az is lehet, hogy mehetek az új helyre, de halál munkabeosztás van: egy nap reggel 6-tól délután 3-ig, másnap délután 3-tól éjfélig, majd egy nap szünet. Hétvégén egész napos menet. Szóval ez nem meg egy ovis mellett.

Ildi! Jobban van Olivér?

Krémek: úgy képzeld, hogy semmilyen krémet nem tudok magamra kenni, mert az én mindig is tökéletes bőrömön a terhesség alatt kijött egy rozácea nevű izé, ami néha jobb, néha rosszabb. A kozmetikus csajszi adott valamit, de az se tökéletes. Bőrgyogyik szart adtak. Lámpázom időnként, az szerintem jó, de mindig elfelejtem. Tökre idegesít, az őn bőröm még kamaszként is gyönyörű volt. Minimális alapozó egyébként ezt is eltünteti, de itthon ugye ki sminkel?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még egy gyors kérdés!

A Ti gépeteken is nagyobbak lettek a betűk a babaneten?
Pl. a neved alatti szöveg, vagy ahova a leveledet beilleszted, stb.?
mártus

Márti, nekem a csatolásnál lett csak nagyobb, a külön ablakban.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Pont kerültük egymást.

A lámpát (bioptron?) tényleg használd, annak jónak kell lennie.
Azt, hogy értsem: nem hormon tart. kúpot
használok különben?

A munkahelyről most hova meneküljek gyerek vállalsá előtt? Addig kihúzom vhogy. itt.

Te hol dolgoztál a szülés előtt? Meg milyen irodát szeretnétek otthonra? (kiváncsi vagyok mi)

Márti
mártus

Igen, Bioptron. De csak akkor bírom használni, ha a Miksa alszik, mert tisztára felizgatja a gyereket, és el akarja venni. De tényleg kimegy a fejemből.

Kúp: fogamzásgátló kúp, ami nem hormonális alapon működik. Valami habot képez, és nem engedi a célhoz a kisfickókat. Nem akartam már semmi hormontartalmút, és ez bevált. És nem kell mindennap bevenni, mint a bogyót.

Én hírszerkesztő voltam az utóbbi években, előtte dolgoztam az írott sajtóban, aztán riporterkedtem a rádióban, de egy idő óta nem beszéltem bele, hanem a hírszerkesztést választottam. Időközben elmentem egy új szakághoz, mert a rádióban iszonyúan keveset fizettek, de a melóhelyemet nem írom le, mert csak egyetlen van. Nagyon szeretem a hírszerkesztést, de azt hiszem, nem tudom majd csinálni az időbeosztás miatt.

Itthonra nem akarunk irodát, ez a lényegKép De nyomdaipari cuccokkal nyomulunk különben.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Figyusz, írjál már arról a kúpról, hogy működik, stb. stb.

Szóval akkor Te olyan igazi TV-rádiós Emberke vagy? És milyen műsorokban riporterkedtél, szerkesztgettél? Ez a tanult szakmád?
Tök kiváncsi vagyok!!

Márti
mártus

Közben felébredt Miksa, pizsije tök pisi, áhh. Megújították a DM-es lepust, most sorra ázik át, baromira pipa vagyok miatta. Olyan, mint ha nagy lenne neki, pedig eddig ekkorát vettünk. Most majd nézek egy kisebbet, csak hát ebből meg giga csomagot vettem. Francba, francba.

Kúp: Patentex Oval, amit nekem a doki ajánlott, de van másik is. Ezervalamennyibe kerül, 6 db-os, meg 12 db-os létezik. Akció előtt 10 perccel kell használni, a működése meg kb. annyi, mint amennyit az előbb leírtam. Miért érdekel? Átmeneti időben vagytok a gyógyszer miatt?

Meló: tévézni én nagyon keveset tévéztem, talán ha három anyagot forgattam annak idején egy gazdasági műsornak. Nem az én világom. A rádióban volt régen egy gazdasági híradócska délután 4.10-kor, a Mindennapi gazdaság, leginkább oda dolgoztam és egy Kassza nevű gazdasági magazinnak, meg a Krónikának. Meg időnként másik műsoroknak is, ha hívtak. De mondom, már nem vagyok a rádióban. De hát végülis fazekas az eredeti szakmám, van népi játék és kismesterség szakoktatói papírom, könyvkötő restaurátor, valamint gipszformakészítő is lehetnék, mer arról is van papíromKépJártam edzőire is, csak nem fejeztem be, meg most lenne vissza egy államvizsgám kommunikáció szakon, de nem bírom magam rávenni. Nagyjából ennyiKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahóóó!!! Lassan el leszek hajtva a gép elől, az embernek dolgoznia kell!

Ildi, merre vagy? Te is szoktál lenni ilyenkor, nem?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vagyok,halihó!!!

Csak valahogy ma reggel tök nincs kedvem írogatniKép
Bocsi, ez nem miattatok van, csak ilyen a kedvemKép (titeket tök szeretlekKép )
Úgyhogy kicsit összeszedm magam, aztán jövök.
Meg Olivér se 100%-os, aztán mindig itt nyöszög.
Most éppen a főzzünk magabiztosan c. könyveimet tépkediKép
Tényleg jövök még.

pusz
ildikó
vas

Jézusom!

Ez mind TE vagy?

Honnét jöttek az ötletek? Könyvkötő restaurátor meg fazekas?

A gipszformakészítésről jut eszembe, hogy akarok venni olyan készletet amibe szalvétát lehet ragasztani és Andrást vhogy. bevonva csinálni pár képet pl. Anyóséknak. Biztosan jobban örülnek az ilyennek mint ha vmit. vennénk. Õk nem szeretik a karácsonyi meg semmilyen ajándékozást. Azt mondják, hogy egész évebn megveszik Maguknak amire szükségük van és nem kell Nekik (általuk nevezett) u.n. kényszer ajándék. Ennyit talán kibírnak.

Nálunk különben úgy telnek a hónapok, hogy nov 30. András névnap, dec 5. Mikulás, dec 24. Karácsony, dec 30. András szülinap. Már most gyűjtök minden ötletet, mert 30 nap alatt 4x kell a gyerek kezébe adnom vmit.

Nálunk most tényleg gyógyszer szünet van, csak kíváncsi voltam. Hallottám már erről a kúpról (hogy így leírtad) csak annyi infóból nem ismertem fel. Ezt egyébként orvoson keresztül lehet csak beszerezni?
mártus

Ildikó!

Mi a baj!

Én sem voltam reggel vmi. happy (olvasd el a reggeli levelemet, légyszi), de most már Szirom kicsit felrázott.

Baba mozgás erősödik?

Márti
mártus

No, vagyok még, közben levágtuk a gyerek hajátKép

Mártus!

Simán vehetsz patikában.

A fazekasság volt az eredeti szakmám, csak kézilabda közben kicsinálódott a vállam, megműtötték és abba kellett hagynom. A gipszforma az meg igazából itt arról szó, hogy edények öntéséhez, plakettokhoz, nyomatokhoz, esetleg figurákhoz készítettünk gipszformát. Tehát tulképp a fazekas segédeszközeit, amire egy-egy terméknél szükség lehet. Ez a mesterségtanítás innen jött, aztán a könyvet abban a suliban választottam. De azért meg annyira nem vagyok oda, a fazekasság nagyságrendekkel érdekesebb. Csak idegesítenek a rossz ízlésű emberekKép

Ildi! Ne izélj, végre én is tudtam jönni, erre itt lapítaszKép Ma megint hatkor keltem, mert volt egy kis dolgom itten a gépnél.

DM-es plusról nincs tapasztalat?

Kép

A levágott hajú kölök az apja mankójával... Kisbbre nem mertük neki vágni a hideg miatt.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Édes kis legény. Andrásnak most télen 24 mm-es nyíróval szedjük. Ez elég pontos?

Nem mutatsz meg néhány munkádat?

DM-es pelust mi szerettük, nem volt vele különösebb gondom. Az, hogy néha átázott még a hiper-szuper Pampersnél is előfordult. Elég ha éjjel össze vissza forog, meg ha hosszan alszik hason már ki is nyomja a pisit. De azt írtad, hogy szerinted megváltoztatták a minőségét. Rosszabb lett szerinted?

A kúpra vissza térve, így tényleg (még ha akarnál sem)nem tudsz ügyeskedni baba témában. Komolyra fordítva a szót, én egyébként nem tudnám elképzelni, hogy úgy essek teherbe, hogy Apuci nem támogatja az ötletet.

Márti
mártus

Valahogy más a szabása meg a mérete. Tök nagy fodor van a combján, tényleg egész más. És mire tele lesz, egészen lecsúszik neki elöl. nekünk egyébként régen szinte sosem folyt ki, még hosszabb utakon sem, én jobbnak találtam mint a Liberót vagy a Pamperst. Éjjel meg Miksa simán megiszik 2-3 dl folyadékot, képzeld mi van reggel a pelusban. És bírta, most meg nem bírja, de az nem állapot, hogy reggel hónaljig vizes a gyerek.

Munkák: 1990-ben nyitottam a műhelyt és 1993-ban csuktam be. Akkor még csak sima fotók voltak, nincs szkennelve semmi. De ne művészt képzelj, hanem iparost, sima, kézzel korongolt fazekastermékeket.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

És mit csináltál a fazekastermékekkel? Volt kemencéd is? Tovább adtad Akik aztán festeték meg díszítették? (ha jól kérdezem)

Ja, van egy sztorim, ez most jutott eszembe.
Egyszer, még pár éve az utolsó Vőlegényemmel sétáltunk egy ilyen vásáron. Aztán az egyik sátroban megláttam egy tök klassz kis edényt. Tök sok lyuk volt rajta, ahol gyanítottam vízet lehet bele tölteni. Gondoltam ez tök jó lenne Nekem a radiátorra párologtatónak, mert annak az oldalán keresztül is tudna párologni a víz. Kérdezem is a Nőt, hogy mennyibe kerül az a párologtató? Kérdezi, hogy MICSODA? Mondom, hogy AZ A párolgtató?
Erre nagy röhögés a sátorban, és közlik Velem, hogy az csibe itató. Égtem mint a rongy. Gondolhatod. de azért meg vettem, és azóta is a párolgtatóm a radiátorn. Tökre bevált.
Szegény Férjem,azóta minden évben, mikor előveszem a szezon elején majden röhögő görcsöt kap a hülyeségemtől.

Márti
mártus

Jóvan, no, ha ennyire akartok, itt vagyokKép

Márti, én emiatt nem dolgoztam egészségügybe soha(hiába azt tanultam).
Meg a körülények miatt sem.Úgyhogy rajta-rajta a kisbébi projekten, aztán sz*rd le őket nagy ívbenKép
Szirom ,én csak viccnek szántam a papa kihagyását az akciónál(volt is ott egy röhögő fej) Kép
Mi is tegnap vágtunk hajat a kölköknek, de az én uram tök rövidre vágta mind a kettőét.Olinak már nyár óta nem volt levágva, tök böccén nézett ki.
Most meg majd kap vastag sapit, hogy ne fázzon megKép
Már annyira nem fikis, csak köhög is egy kicsit.Kapja rá a lándzsás utifű szirupot, és tök szeretiKép

Márti, vannak sztoriim az alattunk lakóról, meg a dübörgésről, de majd máskor leírom.
Nyugi, én is mindig ordítottam a nővel, nem egyszer vesztem vele összeKép
Az a gond, hogy ilyen helyen annyi válogatott barom tud összegyűlni, hogy csak na.

Gabiéknak jó pihit, bár szerintem csak jövő héten olvassaKép

Dm pelusról tapasztalat nincs, mi huggiest használunk, pamperset nem nagyon szeretem.
Mútkor volt még egy régebbi csomag, el használtam, de egyszer-kétszer az is elázott.Huggies sohaKép

Nem lapítok , csak az utóbbi időben minden de. ment a gép, már kicsit beleuntam, nem volt kedvem, de ennyi ideig bírtam(pénteken is ezért nem írtam)Kép

Bébike kicsit elkezdett mocorogni, két este érteztem valami érezhetőbbet is, de még mindig nem nevezhető igazi mozgásnak.
Rakok fel képet a pocakomról, meg hogy OLivérnek mekkora lett a haja.
Puszi

Ildikó
vas

őőőőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:50-kor.
vas

Szerintetek ez 16 hetesnak megfelelő mérteű pocak?????
Ha ülök, olyan mintha nem is lenne.
Rémes, hogy a harmadik terhességemnél kezdek kétségbeesni.
(hiába, öregszem ,egyre aggódósabb leszekKép )
vas

Miksa amit csinál apa mankójával?
Kitöri az ablakot?Kép

Aranyos a kis kétévesKép
vas

Szerintem (a nagy gyakorlott 1 gyerekkel) tök szép. Nekem talán még ekkora sem volt. De emlékszem, hogy kb. ilyenkor kezdett el úgy látványosabbá válni Nálam. Már előrébb van a pocak mint a melled. (legalább is a kép szerint)
Készültetek vhova., hogy így ki vagy csinosodva, vagy úgy általában így szoktál otthon rohangálni?

Szegény Olivér!! Hogy hagyhattad ilyen rövidre nyírni!? Persze nem marad ilyen Neki mindíg, de most..

A sztorit/kat meg várom, mert ez most eléggé a bögyömben van. A Te gyerekeid soha anem szoktak szaladgálni a lakásban? Nem ejtettek le egy játékot a földre? Vagy, uram bocsá, leugrottak a fotelból, ágyról? Ez persze alattunk lakótól fügetlenül nincs Neki megengedve, de nem tudok minden pillanatban melette lenni.

Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?