Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt,
epp most irtam egy jo hosszu levelet, de elszallt. MOst nincs kedvem ujra leirni, majd delutan jövök es potolom!
Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

úőpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:35-kor.
vas

Emlékszem, Nálunk is volt ilyen időszak, amikor már csak 1-et aludt napközben András, de az ebédet sehogy sem tudta megvárni. Úgy 11-1/2 12 között kiütötte Magát. De, mindegy majd ha fel kel megeteted.

Nem is meséltem még, vasárnap 6 körül hazajött a Fiú részleg Anyósoméktól. András bevonul a konyhába felül a kisszékére és közli Velem, hogy éhes. Mondom, jól van Manócska, Anya bemegy a nappaliba lekapcsolni a TV-t meg a villanyt és jövök. Az egész volt max. 1 perc. Mire vissza értem már az asztalra borulva aludt. És ez már az éjszakai alvás indítása volt. Bevittem először a nappaliba, hogy hátha a TV-re meg a mozgásra megébred de semmi. Elkezdtem ébresztgetni 7 körül, de nem lehetett. Erre fogtam átvittem a szobájába, levetkőztettem pizsire, be az ágyba és reggelig aludt egyhuzamba.
Persze napközben hiába könyörgök Neki, hogy aludjon egy kicsit, a szervezete meg nem bírja tovább, mint este 6-7 óra.

Hú, 8 unoka. Nem semmi. Akkor a karácsonyi, meg szülinapi ajándék gondolom elég gyorsan le van rendezve részéről? Nem semmi a sógornőd, 5. gyerek!! Én még a 3.-ba is alig mernék belevágni. Mert ugyebár nem csak megszülni kell, hanem fel is nevelni. Ötöt meg aztán..

Márti
mártus

úőpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:35-kor.
vas

Ja, hát erről írtam az előbb, hogy megszülni a legkönnyebb a gyerkőcöket, de után ami lesz?
Gondolom az Õ esetében már aligha tudna elhelyezkedni akár 4 akáér 5 gyerekkel. Igy meg legalább be van biztosítva valami jövedelme, meg gondolom már elment főállású anyának. Persze én sem akarom bántani, hiszen még csak nem is ismerem.

Lehet ma már nem jelentkezem.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Na itt vagyok megint, megprobalom leirni, ami elszallt.
Abel meg mindig nathas es en is az lettem. Nem tudom ö kapta-e el tölem vagy forditva. MIndenesetre ö jobban birja, mint en. Ö csak hisztis, nekem meg minden bajom van. Faj a fülem, a torkom, tüsszögök, folyik az orrom es közben el van dugulva es az egesz huzodik megint a tüdömre. Pedig, hogy ezt a hörghurutos hülyeseget mar kinöttem, de nem. Holnap megyek dokihoz, hogy adjon ra valamit, nehogy itt adogassuk egymasnak a cuccot.

Szoval anyosek elmentek, nem volt semmi. Tenyleg eleg fura nö. Nem volt ilyen mindig, most egy par honapja ennyire bunko. MOndjuk a sulyom az mindig is tema volt, de ennyire nem volt hülye. A sogornömmel beszeltem teganp telefonon, szerinte is meghülyült. Ha mar a lanya is ezt mondja, akkor biztos igaz. Egyebkent apa kiall mellettem, de sajnos az öreglany mindig akkor szol ba, ha ö nincs a közelben. Aztan meg mar nem olyan, ha mondom neki, hogy mi volt, minthja ö is hallana elesben. De azert mindig leallitja, hogy hagyjon mar beken minket, tudjuk nagyon jol, hogy hogyan kell a gyereket nevelni meg fogyokurazni meg minden mast is stb. stb. Ö is eszrevette, hogy valami elpattant nala. De a lenyeg, hogy elmentek. Ilyenkor örülök, hogy nem lakunk messzebb, mondjuk a tengeren tul, mert akkor tuti 3 hetre jönnenek, hogy megerje repülni. Igy megusszuk egy hosszu hetvegevel.
A kosztümöt este felprobalom apanak, hadd röhögjön egy jot! Komolyan, ezt nem lehet komolyan gondolni, hogy ilyet felvegyen az ember. Na mindegy.

Ennyit rolunk.

Marti, vizsgaltasd ki magad, biztos, ami biztos. Addig is egyel ami jol esik!

Ildi,
a pocid majd elkezd nöni, nekem sem volt felidöig semmi, aztan csak lassan indult meg, ugyhogy mikor kerdeztek, hogy mennyi idös vagyok, mindenki csak mosolygott, hogy nem is hiszi el. Aztan a vegere belehuzott kismano. Annak meg csak örülj, hogy nem hizol. Sajnos jön az is meg a vegere! De te nem fogsz sokat magadra szedni tudom.
Na mennem kell, mert Abelt betettem a kisagyba, mert folyton felmaszik a mi agyunkra es felek, hogy leesik. MOst meg mar nem birja bent, megyünk aludni, mert ö is almos es en is kivagyok. Lehet, hogy valamivel jobb lesz utanna.
Puszi mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

ISTEN ÉLTESSE A KICSI MIKSÁT NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!

Szirom, Cicó!

Nem nagyon jelentkeztek?

Cicó!

Legényke jobban alszik már?

Szirom!

Ember már lábra állhat? Fogyi megy?

Motiot!

Azt írtad, hogy nem teszed meg azt a szívességet, hogy lefotózod Magadat benne, de azért vmit. írjál róla. A térdedet azért remélem eltakarja, színe?
Egyszer kértem meg Anyósomat pár éve, hogy varrhatna Nekem egy olyan nyárias kosztümöt. Szóval, a térdem felett ért véget a szoknya hossza egy lehelettel, de azt is úgy könyörögtem ki. A felső rész az olyan zárt lett, hogy nehogy véletlenül is a melltartóm kilátszódjon, meg arra hivatkozott, hogy ha nyáron este már hűvösebb van, nehogy megfázzon a mellkasom. Hát, 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor volt rajtam. Bőven elég, ha Andrásnak varr, én meg veszek Magamnak ízlésemnek megfelelőt.

Tegnap este megműtöttük a Gyerek kezét Apucival. Még a múlt héten vmi. szálka v. tövis ment a kis kezébe. Szombaton nagy nehezen kitudtam piszkálni, de kb. 100 évet öregedett a lelkem utána, úgy sajnáltam aranyomat. Tegnap este meg megint meggyűlt Neki meg tiszta piros volt a kerülete. Először fagyasztottuk Neki egy kicsit zselével aztán steril tűvel felnyitottam kinyomtam a gennyet és kész is volt. Meg mi is. Azt ordítást amit levágott aranyom, nagyon fájhatott Neki. De, ha behozom a gyereksebészetre, sem csináltak volna Vele mást. Ha újra meggyűlik, muszáj lesz behoznom. A szeme meg kezd kötőhártyás lenni. Reggel még aludt mikor eljöttem úgy, hogy lehet már nem is lesz bölcsi ma.
Fantasztikus!!

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Miksának nagyon boldog névnapot!!!
Kép

Ildikó
vas

Majd jövök Márti, de Olivér leszedte a videókamerát a polcrólKép
vas

Azért én is rohannék, csak gyorsan!!

Márti
mártus

Jo reggelt,
na mi van, ti mar csak ugy kettesben leveleztek?lldi, mi az, "Marti mindjart jövök" en hol vagyok?
Irgumburgum!
Na jo, viccet felreteve elöször is
NAGYON SOK BOLDOG NEVNAPOT MIKSANAK!!
A szülinapja is most lesz valamikor, mert Abellel majdnem egy napon születtek, de nem tudom pontosan melyik nap.

Marti,
kosztümröl annyit, hogy nem szoknya, hanem nadrag, de 3/4-es es iszonyu hülye bö szara van, ugy csörgedezik a labszaramon, hogy ihaj! Öröm nezni! A felsö is 3/4 ujjas, olyan, mintha epp kinöttem volna, jo nagy valltömessel. Tök mindegy milyen cipöt, vagy csizmat veszek hozza, iszonyatosan nez ki, olyan mintha baltaval levagtak volna a nadragszarat es az ujjait, iszonyatosan bena! A szine pedig olyan szep foszöld.Tegnap apa epp dobalta ki a reg nem hordott ruhait, en meg felprobaltam neki az uj kosztümömet. Röhögve tartotta a zsakot, hogy dobjam bele ezt is nyugodtan, majd talan valaki felveszi, akinek meg ez is jol jön.
Na remelem eleg kielegitö valaszt adtam.
Andras remelem jol van, nem lenne jo a kötöhartya gyuszi. Abel egesz jol van, csak a nozija folyik, de en annal szarabbul. Teljesen be van sülve az egesz tüdöm, nehezen kapok levegöt, mert tele lehet valadekkal, a köhöges rettenetesen faj es mar faj a hatam is töle, a fejem tele van takonnyal, ha kifujom az orrom, meg is szedülök töle. Szoval nagyon rossz most epp, itt szenvedek. Abelhez sem akarok hozzaerni, de hat en vagyok itthon vele, muszaj hozzaernem. Bar ö be van oltva pneumococcus ellen, tehat szerintem semmi baja nem lesz, de azert megis felek.
Fogyokuram most eppen all, ugy gondolom, hogy nem gyengitem a mar amugy is lepukkant szervezetemet azzal, hogy nem eszek. Elöbb jo lenne teljesen meggyogyulni, aztan mehete tovabb. Biztosan visszajön 1-2 kilo, mert ilyenkor az ember olyasmit kivan, ami nem fogyis kaja. Mint pl. tejbegriz, kakao, melegszendvics stb. De most nem erdekel, majd utanna belehuzok.
Marti, te voltal mar dokinal?

Na befejezem, most nem jut mas az eszembe. Meg ki tudja, lehet, hogy nem is vagytok kivancsiak ram. Na mentem. Majd jövök.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Bocsika, de tényleg szerintem már úgy meg szoktuk, hogy de. csak ketten vagyunk Ildikóval mint a csuda.

Bőven kielégítetted a kíváncsiságomat a leírással, tényleg katasztrófa lehet. Most már kérlek, nehogy lefényképezd Magadat benne. Köszi!!

Ajánlanék egy hurutoldó receptet: a hagyma héját húzd le, mosd meg tisztára (1 db-é elég) és főzd meg teának. Méz, citrom mehet bele. Rendkívül jó hurut oldó hatása van, a Picinek is adhatsz belőle nyugodtan, a Gyerekorvosunk ajánlotta. Nem lesz hagyma szagú a leheleted, ne aggódj. Ha van otthon kamillád azt is tehetsz bele 1-2 virággal, az megfertőtlenítő és gyull. csökkentő hatású. Nagyon finom egyébként.

Nem, még nem voltam orvosnál. Javul a helyzetem, már sokkal könnyebb. Még nem vettem azt a szűzteát, mert amelyik patikába tegnap betévedtem pont nem volt, de be akarom szerezni. A mensessel együtt Engem ne vizsgálgassanak, azt biztosan nem élném túl. Eszek reggelire müzlit, este meg lekváros kenyeret (barnát) vagy joghurtot, meg almát napközben, vagy kefirt eszegetek.

Márti

u.i. mi az, hogy nem is vagyunk kíváncsiak Rád? IRGUM-BURGUM van ám!!
(Ildikó! Vmi. fejvesztős manócskád nincsen gyorsan?)
mártus

úőppp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:36-kor.
vas

Kép

Ilyenre gondolsz????
vas

Látod, Motiot, Márti is ugyanezt írtaKép
Kép
vas

Aha, ez sem rossz!

De, most meg már el tűntél, Motiot?

Szegény Levente! Én még nem csináltam ilyet, de a határt már nálunk is feszegeti András sokszor. Te, tényleg leöntötted már hideg vízzel? Engemet is szoktak Anyuék amikor gyerek voltam. Mesélték, hogy egy idő után mikor már csak a vízcsapra tették a kezüket már abba is hagytam a hisztit. Azért ne gyakran csináld, jó?!

Ja, és a tegnapi kisműtétnek az lett a vége, hogy bevágott 4 db kis Danoninót. Azért megnyugodott a kis lelke. Este fürdés után össze szoktunk bújni, és kérdeztem, ugye nem haragszol Anyára? Azt mondta, hogy nem, de azért nagyon szorította a nyakamat hozzá. Azt hittem össze roppantom én is úgy szorítottam Aranyomat. Azt hittem a szíved szaka érte, hogy fájdalmat kellett Neki okoznom.

Márti
mártus

Hideg vizet, meg zuhanyt már kapott párszor szegény, de nála ez használ.
Mostanában nagyon kezd elszállni.
Mintha nem is a földön járna.
Már áztatom neki a köteletKépKép
(na, ez tényleg csak vicc volt)

Jóvan, no, ezek után én is megfürdettem, olvastam neki mesét, megsimogattam,megszeretgettem és a két gyerkőccel egy ágyban aludtunk el.Vagyis csak a picik, én még lejöttem tv-zniKép

Pusz
vas

Õ is egyébként ha meglátja, hogy hidegvizes pohár közeledik felé, már abba is hagyja a hisztit.Nem szeretiKép
vas

Sziasztok! Boldog névnapot kívánunk mi is Miksának!KépKépKép Sajnos a gépünk teljesen tropára ment, nem tudok netezni egyáltalán, most máshonnan sikerült írnom. Remélem hamarosan megoldódik ez az áldatlan állapot, és megint jöhetek. Addig is a legjobbakat mindenkinek! Cicó

cicó

<font color="0000ff">Hahó Lányok!

Mi is kérünk szépen gyógydrukkokat, mert Zsoltika is taknyos, tegnap óta. Ma lesz az ikeás topictali, és nem tudunk elmenni </font>Kép

Miksának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Kép

Ildikó,
pont a minap olvasgattam a régi leveleimet, és 5 hónapos terhesen írtam a barátnőmnek, hgoy még mindig nem értem el a terhesség előtti testsúlyom Kép Pedig akkor már a pocakom is ugyancsak gömbölyödött.

Motiot,
nehogy azt hidd, hogy nem vagyunk kiváncsiak rád! De látod, én is elég ritkásan tudok jönni. Ez van Kép Gyere ahogy tudsz! Jobbulást Ábelnek, és Neked is, ahogy olvasom elég ramatyul lehetsz Kép Próbálj sokat pihenni!

Mártus
remélem, nem lesz semmi baj, de ugye mensi után elmész orvoshoz?

<font color="0000ff">Ne haragudjatok, de most nem is tudok írogatni többet, mert hulla fáradt vagyok, annyira gáz volt az éjszaka.

Szép napot mindenkinek!</font>

Kép

Gabi

pgaboka

<font color="0000ff">Jajj, Andrisnak is jobbulást kívánok természetesen! Remélem, nem lesz kötőhártya-gyuszi... Mártus, ügyesek vagytok, hogy így megműtöttétek Andrist Kép Egyszer már mi is csináltuk ezt Apucival, bár akkor még nem volt meggyűlve a szálka körül a Zsolti keze... Ki is kapta a férjem a szálkát, naggggyon ügyi volt Kép

Nekem is vannak klassz gif-jeim Kép</font>

Kép

Pusszancs mindenkinek!

Kép

Gabi

pgaboka

Itt vagyok, figyelgetek!
Ez a hiszti tema most nalunk is eleg aktualis, mar en is gondolkoztam rajta, hogy mit lehet tenni ilyenkor, de meg nem jutottam odaig, hogy hideg viz ala tegyem. De ahogy mostanaban viselkedik mar lehet, hogy nem tart sokaig....

Marti,
köszi a hagymatea tippet, de mikor kicsi voltam anyukam soxor fözött nekem, mert akkor is mindig hörhurutom meg tüdögyuszim volt es annyira utalom az izet, hogy ha csak ragondolok, mar hanyni tudnek, ugyhogy ezt sajnos kihagyom.

Gabi, Cico, jo, hogy jöttetek!

Persze en nem haragszom, hogy nem hianyzom, csak vicceltem! Tudom, hogy mennyire hianyzom nektek, ha nem vagyok itt! he-he-he.

Na most lepek, mert Abelnek aludnia kene es en is tök kivagyok, ugyhogy asszem en is bevagom vele a szunyat.

Majd este meg bekukkantok!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Na, egész jól össze jöttünk.
Csak Mindenki megy aludni, fantasztikus. Én meg húzom itt bent az igát. Ráadásul, még enm elég, hogy a kolléganőm teljes anyagát megkaptam (csak úgy), hogy holnaptól azt is csináljam, ma még az oszt.vez. egy teljesen más típusú munkát is a nyakamba sóz, hogy még ezt is, jó? Nem baj ugye? A pussz pénzt meg el lehet felejteni, olyan szigorítások vannak most. Én el hiszem, hogy leépítést kell csinálni, ha talpon akar maradni a kórház, de azért a maradék ember is emberből van, és véges a kapacitása.
Alig várom már, hogy teherbe essek aztán húznék vissza babázni.

Holnap jövök újra.

Ja, úgy néz ki a kötőhártya téma elnapolva (beszéltem Anyósommal) és a kis keze is csak piros volt és nem kezdett újra gyűlni. Köszönöm az együttérzést.

Mindenkinek jobbulást. A hagymatea recept akkor Neked szól, Gabi.

Puszi Mindenkinek, jó délutánt. Állítólag a mai ilyen viszonylag napos, állítólag.

Márti
mártus

Márti, akkor mindent bele!!!!
Kép
Hadd érjenek célba a gazfickók!!!!

Én most ébredtem fel, kellett egy kis pihi, nem nagyon alszom már délután, de néha jólesikKép
Aztán még el kell mennem boltba csokit venni, hogy a holnap reggeli vérvétel után magamba tömjemKép

Akkor Zsoltikának is jobbulástKép

Hagymatea??
Úristen, milyen íze lehet???Kép

Márti, tényleg drasztikusan hangzik a hidegvíz téma is, de most agyon nem verhetem szegényt.
Ez legalább hatásos.Legalább valamivel tudok rá hatni.Kép

Kötőhártya szevasz???Kép

Gabi, én kb.1.5-2 kilónál tartok, de van amikor egy kiló különbség is ven két reggel közt, viszont most már megnyugodtam, mert valami elkezdett mocorogni.Na, nem úgy mozog, mint 8 hónaposan, csak egy kis csomagocskát érzek néha, hol itt-hol ott.Kicsit előbbre jön, és akkor ott érezni valamitKép
Úgyhogy megnyugodtam, megvan, nem tűnt el
Kép

Cicó, jó hogy előkerültél, aztán csináljátok meg a gépet, és gyere!!!

Szirommal mi lehet, még mindig szegény beteg embert ápolja?

puszi
Ildikó
vas

Sziasztok!

Megvagyok én, csak anyukám mellett aztán még apósom is itt volt 2 napig, de ma feltettem mindenkit a buszra, vonatra, úgyhogy hárman vagyunk újraKép Ha vendégek vannak, akkor nem olyan netezni, mint egyébként. Néha azért benéztem, de írni már nem volt időm.

Ildi! Embert még ápoljuk, perszeKép Egy hét múlva léphet rá fél testsúllyal... De már sokkal jobban van most is.

Névnapos köszöntéseket nagyon köszi mindenkinek! Betegeknek pedig jobbulást ezerrel!

Vettünk ma Miksának kisztalt kisszékekkel az Ikeában, mert ott is nagyon tetszett neki, meg a játszóban is imádja, és a múltkor egy könyvesboltban is szó nélkül letelepedett rajzolni. Szóval most összeraktam és itt van a nappali közepén, kapott egy dobozka zsírkrétát (a másik fele filc) és rárajzoltam a papírjára egy török basát, amit imád, meg ráírtam, hogy Boldog névnapotKép Olvas a szentem, baromira sok betűt ismer, és ordítozza őket, ahol meglátjaKép És tegnapóta Szittának hívja magátKép

Hiszti: nem nagyon van most nálunk. Mondjuk anyu most itt volt 3 hetet, ki volt nyalva a kissrác feneke, gondolom, most sokkal nehezebb lesz vele egy darabig. Eddig játszott vele, ha dolgom volt, ha viszont nem köti le senki, akkor például ellentmondást nem tűrően bele akar nézni a fazékba, hogy mi fő. Mármint nem lerántja, hanem fel kell venni. Ha nem, akkor rángatja le még a nadrágomat is, és nyüszít is hozzá. Nem mondom, hogy ezt könnyű megoldani, mert a vége úgyis az, hogy felveszem, de nem érzem kezelhetetlennek a dolgot. A "fejem a falba verem" módszert talán elhagyta.

Márti! Én azonnal aranyérre gondoltam. Simán lehet belső is. Nem akarom esztelenül védeni a 90 napost, de gyümölcstől, a saláta-hús párosítástól, párolt zöldségtől, paradicsomszószos tésztáktól szerintem nem nagyon lehet székrekedést kapni. Attól már inkább, ha kevés folyadékot iszik az ember. Én egész terhesség alatt nyűglődtem a témával, az aranyér is bejátszott, szóval szerintem ez az lehet. A sötét szín meg lehet egy kis vörösborocskától is. Ja, és mondjuk vitamintól, amiben vas van. Nem kezdtél el véletlenül vitamint szedni?
Lazító kaják, amik nekem bejöttek (általában mindegyik csak egyszer-kétszer, aztán már nem használtak, és mást kellett keresni: aszalt szilva, aszalt körte, aszalt barack, rengeteg folyadék, esetleg rengeteg tea (esetleg cukrosan), narancs, de jó nagy adag, mondjuk egy kiló, aztán a vízbe áztatott lenmag (ez kifejezetten undorító), valamint van egy sárga hengeres dobozos szer, amit gyógynövényboltokban meg bioboltokban lehet kapni, a nevére nem emlékszem, és a maradékot odaadtam a szomszéd néninek. Nem adta vissza, mert olyan jóKép Ez úgy néz ki, mint a korpa, vízben kell oldani, akkor kicsit zselészerű lesz, meginni, majd jó sok folyadékot inni utána is. Nem olyan, mint a hashajtók, hogy kicsinálja az embert, hanem elég szolid stílusban, de használ.
Aranyér: nekem a Mastu használ, van kúp is, meg applikátoros krém, esetleg kipórbálhatod, recept nélkül lehet kapni.

Motiot! Tudtam, hogy ez lesz a kosztümmelKép

Valaki kérdezte Miksa szülinapját, valóban 18.Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na megjöttem en is a dokitol, elöször is megdicsert, hogy mennyit fogytam miota nem latott. Az a sok csak 3 kilo, de azert az is latvanyos. ( egyszer meg anyos is megjegyezte nagyon halkan, hogy eleg sokat fogytam ) na szoval doki megdicsert. Aztan meghallgatta a tüdömet es nem volt tul jovelemenyen. Nem tudom, hogy mi lett volna a jobb, ha megfazas lenne, vagy ha allergia, de ez az utobbi sajnos. Megint a beka segge alatt az immunrendszerem es egy nagyon massziv allergiam van, annyira, hogy a tüdöm teljesen tropa.Mar attol sem kapok levegöt, ha megmozdulok, vagy ha beszelek. Szoval kezdödik elölröl az egesz, pedig azt hittem, hogy vegleg elmult. Par eve nem volt semmi bajom, most meg derült egböl megint. De legalabb tudom, hogy Abel nem kap el tölem semmit. Szoval kaptam ket gyogyszert meg inhalalos tubust aztan majd meglatjuk. Mar egy parszor szippantottam es most sokkal jobb, ugyhogy szerintem ok. lesz a dolog. Azt mondta a doki, hogy most egyek rendesen, hogy a szervezetem megint rendbejöjjön es eröre kapjon es utanna lehet megint teljes gözzel fogyozni. Jövö heten lesz egy vervetelem es akkor majd többet tudunk. Ennyi most, mennem kell, mert Abel beszorult az agy ala. Ki kell huznom.
Holnap jövök
pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

No, csak bejelentkezem, nehogy Mártus azt higyje, csak ő van talpon reggelKép Most nekem is van dógom, ahogy Micimackó mondaná vagy nem is tudom, lehet, hogy Róbert Gida volt?Kép

Motiot! Jobbulást neked! És mire vagy allergiás, lehet tudni?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

úőpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:42-kor.
vas

Hát, akkor Jó reggelt Mindenkinek!

Basszus Szirom, mit keresel Te 1/2 7-kor a gép előtt? Ilyenkor még csak egy csaj szokott talpon lenni, az pedig ÉN vagyok!!

Na, akkor, azt hiszem rá hibáztál, tényleg el kezdtem szedni Elevitet olyan 10 db-ot vettem már be mikor kezdődött ez a hülyeség. Most már sokkal jobb, nem olyan fekete, és vérzés -szerintem- már nincsen. Az aranyér viszont fáj székeléskor, nem? Vagy nem mindig?
A diétával nincsen semmi gondom. Nem azért hagytam most abba, mert hú, biztosan az kevert be, csak most olyan kajákat akarok enni ami nem fér bele ennek a rendszerességébe. Reggel tejeskávé müzlivel a menü, de gyümölcs, délben vagy egy kis saláta, vagy hozok otthonról (mint pl. ma is) egy kevés krumplis tésztát. Du. ha haza megyek eszem egy kevés lekváros kenyeret (barna kenyérből) este már csak joghurt. Talán nem olyan energia bomba a szervezetemnek, persze az édesség az most több, tudom, de nem érdekel ha most fel is jön valami, a gyógyulás most előrébb való.

Ildikó!

Mikor ettem a reggelit szembe jutott szegény Levente, hogy tegnap remélem nem jutott eszébe semmi hülyeséget csinálni?!
A gazfickó témával nincsen gond, csak jókor jó helyen legyenek.
Hagyma tea finom. Nekem, mikor mondta a Gyerekorvos, rögtön az volt az első gondolatom, hogy te jó ég szegény gyereknek milyen hagyma szagú lesz a szája. De, nem a hagyma héjának van szaga hanem a hagymának. A héja teljesen szagtalan. Én mindig főzök Andrásnak ilyet meg teszek még bele pár szem kamillát és Anyósék szoktak szedni akác virágot és azt is 1-2 szállal. Méz egy pici citrom és kész a hurutoldó tea. Próbáld ki egyszer a gyerekeknek.
Meg a Többiek is, persze.

Motiot!

Akkor, jól értem Te most allergiás vagy? De mire, ilyenkor okt. közepén? Vagy ez inkább asztma?
A múlt héten volt nálam 1 unokatesóm, aki azt mondta, hogy mikor ki nyitottam az ajtót rögtön észre vette a változást, még az arcom is kicsit vékonyabb lett. Tökre örültem.
Akkor ez a gépelés pont jó elfoglaltság lesz Neked, se beszélni, se mozogni, csak az újjacskáid.

Most búcsúzom, hogy végre el küldjem amit körmöltem.

Márti
mártus

úőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:43-kor.
vas

Ildikó!

Jézusom, kétszer el kellett olvasnom, hogy minden el jusson az agyamig, mert teljesen le blokkoltam én is a gyerekeknél. Méhóg a kezem is remeg, komolyan. Ha vmelyik. ott lett volna.. Na, hagyjuk, nem volt ott Senki, mind a két Gyereked épen, egészségesen szaladgál körülötted, az nyugtasson meg.

Most nem tudok többet írni.

Ha haza érsz jelentkezz be.

Nyugi, sok puszi: Márti
mártus

úőp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:43-kor.
vas

Gyönyörűen néz ki az autó.
mártus

Húú, a kutyafáját Ildi! Szerencse, hogy senkinek nem lett baja! Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de ez nem 2 kiló szerintem. Az érzést különben mi is ismerjük családilag, apám több autót is elengedett márKép Tényleg csak utólag röhög rajta az ember. Még gimis voltam, amikor a Golfunk lejött az udvarba a 1,5 méterrel magasabban fekvő útról a kerítésen át, egy Peugeot 405 pedig egészen a szomszédig ment, sőt a kaput is kicsinálta szintén. Nemrég egy pick-up-ot gurított le kis híján a hegyről, óriási szerencséjére megfogta valami, pedig ahonnét indult (hegytetőn laknak), onnét kilométereket is mehetett volna. És egyszer az embernek is ugrania kellett a kikötőben, pedig be volt húzva a kéziféke, csak nem rendesen. Hogy az én autóim miért nem gurulnak el...Kép

Mártus! Ugye-ugyeKép VitaminKép Készülgetünk valamire?Kép Én is az Elevittel szívtam egyébként, de tudtam, hogy szednem kell, mert a terhesség előtt évekig baromira nagy hajtásban éltem, és kellett a vitamin.
Barnakenyeret (vagyis azt a feketét, csomagoltat) én kizárólag pirítósként tudtam megenni, sósan, de úgy fincsi. És a magosok is jók székrekedésre, azt tegnap nem ítam.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt, itt vagyok en is, bar nem olyan koran, mint egyesek, de azert itt vagyok!

Ildi,
hat nem semmi az auto! De szerintem sem 2 kilo lesz megcsinaltatni, plane, ha a kaput meg a szomszed ajtajat is beleszamitjatok. Keszülj egy nagyobb összegre. Lehet, hogy ugrott a parod plazma tv-je? Egy dolognak örülj a rosszban, hogy tenyleg egyik gyereked sem volt a közeleben es nem törtent semmi baj. Az anyagi kar csak masodlagos.
Ezt en is most kezdem megerteni, hogy az anyagiak masodlagosak, hogy ilyen szarul vagyok.

Marti,
te kis huncut! Mire keszülödsz azzal az elevittel? Csak nem?`Tessek belehuzni, hogy Ildi ne legyen egyedül a kismamak taboraban!
Egyebkent a hashajtasra en meg mindig azt mondom, hogy a legjobb a szüztea kapszula. Probald mar ki! Csak lehet valahol kapni! DM-ben, Rossmann-ban pl. en ott vettem. Es tenyleg nagyon jo es termeszetes. Azzal aztan azt eszel, amit akarsz, akkor is gond nelkül sikerül a dolog!

Szirom,
nem tudom sajna, hogy mire vagyok allergias, jövö heten megyek vervetelre, talan ott majd kiderül. A doki egyebkent azt mondta, hogy valszeg az immunredszerem borult ki teljesen es a mar meglevö de kontroll alatt tartott, jo immunrendszernel meg sem kottyano allergiam jött ki ujra. Ezt erzem is, mert remegek egesz nap, meg a parom is eszrevette tegnap este, kerdezte, hogy miert remegek. Mondtam, mert nincs eröm. Tenyleg teljesen lelassultam, minden elfaraszt, nagyon ramatyul erzem most magam. Ma meg etvagyam sincs, ha kajara gondoltam eddig, hanyingerem lett. Na ezert mondtam, hogy rajöttem, hogy az anyagiak masodlagosak. Inkabb lennek egeszseges es szegeny vagy 60 kilo, mint hogy ilyen legyek, mint most. Nagyon megijedtem. Remelem tenyleg "csak" az immunrendszerem szerakodik es semmi mas komolyabb. Azt mjd csak felturbozom valahogy. MIndenesetre most minden testmozgas vagy fogyi vagy akarmi mas kilöve, söt meg a seta is szerintem. Bar a friss levegö biztosan jot tesnne. Majd kiülök a teraszra olvasni, ha Abel alszik.
Ö egyebkent mara eleg jolvan, nozija sem folyik mar, asszem ö rendbe jött.

Na nem panaszkodom tovabb, gondolom nem erre van szüksegetek. Megyek tisztaba teszem a kismanot, meg adok neki valamit enni is.
Majd kesöbb benezek.
Puszi mindenkinek!

Ildi, ird meg majd mi volt a vervetelen!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szirom!

Rá éreztél, úgy látszik. Hiába, én már 3 éve voltam voltam terhes, nem emlékszem én ilyenekre. De tényleg, a vas az csinálhat szurok székletet. Most elfelejtettem bevenni 3-4 napja és kezd is elmúlni a téma rögtön.
A kenyér nem fekete, hanem magos, vagy isteni finom rozscipó. Ezt az egy fajtát még a Férjecském is megeszi.
Szegény Apukám szokta mondani a barna kenyérre, hogy Õ azért nem eszi meg, mert szerinte a barna kenyér úgy készül, hogy műszak végén összesöprik a pékséget és még abból a maradék lisztből sütnek gyorsan pár kenyeret. Ez persze csak vicc, de tök jó, nem?

9 óra, lassan Ildikó túl lehet a vérvételen. Biztosan jön haza utána és lesz még beszámoló.

Ja, képzeljétek, hétfőtől egy Barátnőm is elkezdi a 90 naposat. Nem lenne gond ha megpróbálnám közénk csalni?
Neki nincsen még Gyerkőce. A múltkor már említettem Neki, azt mondta mit keresne Õ egy ilyen helyen, Gyerek nélkül?

Márti
mártus

Bőven:
megjöttem,
túléltem,
Olivér ordított, hisztizett,
beengedtek előbb az öreglányok.
Rendik voltak.
Szörnyű volt.
5-6 kémcső.
Most regenerálódokKép
majd jövök.
vas

Az mikor lesz?
Ildikó

Jobban vagy már?
Nyugtassál meg, hogy kaját vittél Magaddal!! Szegény Olivér, el tudom képzelni, hogy zenghetett a folyosó. Meg szegény első szülő nők, azt hiszik, hogy ennyiből áll egy kiskölök, ordít egész nap. Pedig milyen drágák, imádnivalók.

A szomszédok mit szóltak a tegnapi kocsi eregetéshez, tényleg?

Márti
mártus

úőpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:44-kor.
vas

Vittem csokit, meg cukros üdítőt, de nem ettem-ittam meg, hanem vettem egy diós kiflit, meg egy ishlert utána a bótbanKép.
És azt magamba toltamKépKép
Meg egy fél bagettot isKép
Úgyhogy mára kivan a kalória adagom.
Kép
vas

Rá se ránts, ha azt kívántad akkor egészségedre.

Tök mákotok van a kapu témával, legalább ezt megúsztátok. Fizessenek csak a drágák, mi is fizetünk nekik évekig a nagy semmiért. De hát ezért van kitalálva. A kocsinál szintén. Vissza néztem a képeket tényleg semmi baja a lámpáknak. Vmi. angyal szálhatott éppen a házatok felett, hogy így megúsztátok ezt az akciót.
Most már tényleg nyugi, nem valók Neked az ilyen izgalmak. Gondolom a pulzusod az egekben lehetett.

Írtad, hogy kezdesz érezni egy mocorgást. Tök jó lehet. Emlékszem, mIkor Andrást éreztem először, éppen a névnapomat köszöntötték a Barátaink és akkor éreztem először. Olyan volt mint ha egy buborék eldurrant volna a pocakomban.

Úgy döntöttem, hogy vasárnap újra kezdem a diétát. Akkor lennék újra husika napos.

Márti
mártus

Vaciláltunk, amikor megkötöttük a biztosítást, mert évi 35-öt fizetünk, szerintem ez elég sok, de már egyszer kifizettek kb.45-öt beázásra, meg még 30-at mégegyszer megint beázásért(mikor szarakodott a fűtés).
Már így is pluszban vagyunk velük.Ha ezt is állja, akkor nagyon örülünk.Kép
Nem mondhatnám, hogy ez mocorgás, amit érzek, inkább csak egy kis bogyó, vagy csomagocska, ami néha ott van, néha nemKép
na, megyek
vas

Gyorsan még egy örömhír:
nyertem a nlc-n egy flora ajándékcsomagot.Kép
Másfél éve az összes játékot visszaküldöm, eddig 1 darab!!! bögrét nyerem, meg ezt mostKép
Mit szóltok?
ILdikó
vas

Gratula!!

De min nyerted? Flóra vaj v. min? Nem röhögni ha hülyeséget írok? És mit, honnét, hova,mikor kell küldeni?
Éééééén iiiiiis akarok nyeeeeerni!!

A biztosításban írtó mákotok van.Aazért ne csodálkozz majd ha az ügynök ki megy és fog túl mosolygós képet vágni Nektek. Az ilyet nem nagyon szeretik ha vki. többet kér Tőlük mint amennyit vki.bele feccolt az üzletükbe.

Figyi! Valaki írja meg Nekem, hogy hogyan kell normális krumplis tésztát csinálni. A tészta főzés az OK. A kérdésem lényege, hogy mennyi vizet tegyek a krumplihoz, hogy azt elfőjön a végére.
Még Anyukám mondta, hogy amennyi épp ellepi. Hát, Én úgy csinálom de Nekem állandóan marad egy csomó lé. Azt nem önthetem a tészta alá mert akkor szétázik az egész. Igy marad az a verzió, hogy lapáttal kiszedem a krumplit, de akkor meg olyan színe lesz az egésznek mint a halottnak a fe*ke. Tanács?

Köszi Mindenkinek: Márti
mártus

őpoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:45-kor.
vas

Észrevettétek, hogy pár napja kora délután is lehet babanetezni????
Nem lassul le teljesen!
Rájöttek, hogy v.mi nem kóser, aztán megcsinálták!!!
Éljen, éljen!!!
Kép
vas

Aha, szóval Te külön főzöd a krumplit és külön pirítod a hagymát. Hát ma is érdemes volt felkelnem. Így tényleg nem lesz cupák.
Nem is mondtam, hogy a múltkor vettem a boltban hiper-szuper Norbi apus barna csőtésztát, a jövő héten csinálok belőle spagettit. Szegény Férjecském, már úgyis hülyét kap a teljes kiőrlésű lisztemtől.
Ja, és a múltkor láttam, hogy már a SIÓ cég is bekebelezte Norbi aput. Vannak már 1-es kódú leveik.

Pont vmelyik. nap jutott eszembe, ha vki. benéz hozzánk, hogy: na, miről leveleznek ezek a fogyizós csajok, hát már nem nagyon tudna felfedezni fogyis leveleket, annyi mindenről írunk. Ez persze nem rossz, nem azért írtam.

Olivér alszik?

Márti
mártus

Igen, én is tapasztaltam

Márti
mártus

Sziasztok!

Márti, én még életemben nem csináltam krumplis tésztátKép Nem is nagyon szeretem, ha már tészta, akkor legyen édes. Kivétel a pizzaKép

Szóval most a vitaminból azt hámozzam ki, hogy indul a kistesó-projekt?Kép
Aranyér: nem mindig fáj, ha vérzik, és van, hogy fáj, de nem vérzik. Ahogyan éppen úri kedve tartjaKép

Ildi! Én nem is a lámpákra godnoltam, hanem azt néztem, hogy az összes első karosszériaelem motorháztetőstől javítandó. Mondjuk ha nem szakszervzizes a kocsi, akkor tán olcsóbb. De szerintem itt nem csak kalapálni kell, hanem lesz cserés alktrész is. Azért vagyok illen okos, mert engem kétszer is elbombáztak 4 évvel ezelőtt.
De a kapu az baromira jó hír!

Motiot! Hát ez nem hangzik jól. És a régi allergiád mi volt? Mondjuk az is lehet, hogy a szoptatás mellett egy halom mindenféle hiányod van, nem? A vérvétel után mondjuk már sokkal okosabb leszel.

Csajok, én már sose leszek karcsú. Olyan, mint ha hiába küzdenék. Jó, hogy lement 4 kiló, de 1 még mindig kell a szülés utáni legjobb eredményhez, a régebbi, jó érzéses időszakomhoz meg 8-10. És most olyan, mint ha iitragadtam volna. Áááá....

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Tudom jókor írom így okt. közepén, de FUTÁS, FUTÁS, FUTÁS.

Hidd el, hogy én még a felénél sem tartanék a centiknek, ha nem futottam volna annyit. Muszáj mozogni hozzá, hogy gyorsabb legyen az anyagcseréd.

Hát, Te aztán szemfüles vagy. Egyébként ma már OK volt a széklet, teljesen. Holnap újra veszek be Elevitet és ha újra előjön, akkor tutti biztos, hogy az csinálja.

Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?